با این همه تعصب و غیرت ،
هنوز باورم نمیشه بخاطر بازوبند (بعد ها معلوم شد بهانه بود) به هوادارها که کلی التماس کردن ، فرهاد برگرد ، پشت کرد تا جلوی امیر کم نیاره !!!
Printable View
با این همه تعصب و غیرت ،
هنوز باورم نمیشه بخاطر بازوبند (بعد ها معلوم شد بهانه بود) به هوادارها که کلی التماس کردن ، فرهاد برگرد ، پشت کرد تا جلوی امیر کم نیاره !!!
داداش چه ربطی داره ! آره بازوبند بهونه بود اما امیر و فرهاد مشکل دارن نمیتونن با هم توی یه تیم کار کنن و سردسته هم قلعه نوعیه و زور فرهاد بهش نمیرسه !نقل قول:
اگه فرهاد میومد استقلال واقعا خراب میشد و هممون پشیمون بودیم که ای کاش نمیومد و اون غرورش حفظ میشد . شما به سلامتی بخوای ازدواج کنی با خانوم مورد نظر تفاهم نداشته باشی نتونی زیر یه سقف زندگی کنی 100هزار نفر بیان بگن نه به خاطر ما ازدواج کن میکنی؟نمیکنی دیگه !
فرهاد هم همین که فحش ناموس رو به خاطر استقلال به خودش میخره و جلوی 96 هزار نفر غیرتش رو نشون میده خیییییییلی شاهکار کرده که هیچکی جرات همچین کاری رو در حالت مشابه نداره .
فتح اله زاده:قلعه نویی نگذاشت استقلال به پرسپولیس ببازد!!!
دکتر اگه پارسال هم اینجوری از مظلومی حمایت میکردی الان داستان یه چیز دیگه بود...امان از سلیقه ای و احساسی عمل کردنها.
نقل قول:
بماند كه آرش هم بي نهايت بي مزه بازي مي كنه هاااا :دي
فكر كنم شوت به سمت دروازه حريف نيست به سمت حوض بيرون ورزشگاهه :دي
دوستان قبول دارم جای فرهاد به شدت خالیه...
ولی بذارین یه چیزی بگم:
اگه فرهاد مثل قلعه نویی لجبازی نمیکرد به نظرتون میتونست کلا فرهاد رو رو نیمکت بذاره؟!!!
بخدا نمیتونست...
یعنی هوادارا نمیذاشتنش یه مربی بیشتر از هرچیزی از سکوها میترسه بخدا این سکو خیلی موثره امیر هم که با این نتایج ضعیف اخیرش محبوبیتش کم شده اگه فرهاد بازی میکرد و خوب ظاهر میشد علیرغم کل کل بین این دو نمیتونست بذارش رو نیمکت هر بازیکنی رو میتونه ولی فرهادو نه...
ولی بازم دوسش داریم هنوز برای ما یه اسطوره اس...
یادش بخیر پرویز...
فصل قبل این موقع صدر جدول بودیم اگه پرویز این نتایجو میگرفت اخراجش میکردن!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، کارشناس محترم که با سرافرازی کامل میگی :" آره بازوبند بهانه فرهاد بود تا نیاد "
یه سوال می پرسم ،جوابش خیلی واضح بده تا موضعت برام مشخص بشه:
برای شما غرور فرهاد و حفظ پرستیژ ستاره ها( نه فقط فرهاد ) مهم تره یا سربلندی و موفقیت استقلال ؟؟ من خودم عاشق فرهاد و بازیش هستم و طرفدار سر سختش هستم . اما در مقابل موفقیت و سربلندی تیم ،حفظ غرور و احترام ستاره ها در اولویت بعدی هستش.
الان تو خانواده استقلال از این اختلاف ها زیاد داریم : قلعه نوعی با مظلومی - فرهاد با علی منصور - فرهاد با قلعه نوعی و ......
همین بازی دربی بزرگترین درس برامون بود . پرسپولیس با چند تا بازیکن درجه 2 ، عرصه رو بر ما تنگ کرده بود و حالا باید از مساوی خوشحال باشیم.خودمون با این اختلافات خانوادگی که خیلی راحت میتونیم با صحبت حلشون کنیم (مثل اختلاف قلعه نوعی و جباری) ، قدرتمون رو کم می کنیم !!!! حالا اگه جباری برگرده ،نفعش به تیم برمیگرده و با بالا رفتن تیم در جدول ،تماشاگر خوشحال میشه.
دوست عزیزم ، اختلاف فرهاد با امیر غیر قابل حل نبود ، میشد با واسطه قرار دادن بزرگترها همه چیز رو حل کرد .شما انگار فقط نگران خدشه دار شدن ،محبوبیت افراد هستی در حالیکه فرقی نداره اسطوره های سابق تیم ، قلعه نوعی ، فرهاد ، هر محبوبیت و جایگاه و پولی که دارن همه از صدقه سر استقلال و حمایت هواردان از این افراد بوده ،
فکر نکنی با این حرفها میخوام از قلعه نوعی حمایت کنم. این روزها گل سر سبد و فوق ستاره تیم ، هاشم بیگ زاده انقدر درخشیده و به همون اندازه ،قلعه نوعی ازش حمایت کرده که دیگه کم مونده شاخ در بیاریم !!!! .مسلم شده که امیر هم یکدنده هست و لجبازی خاص خودش رو داره . یا مثلا آوردن بائو خودش از اوووون حرکت ها بود. بجز چند دقیقه بازی اول ، که خوب هم نبود، ناپدید شد!! بگذریم.
حالا فرض کن فرهاد هم بخاطر مردم یه مدتی تحمل میکرد، مطمئن باش امیر مجبور بود کم کم ازش استفاده کنه . در دربی بازی میکرد و بازی خیلی بهتری از تیم میدیدیم.اول فصل که ما تشنه حضور فرهاد بودیم ،بهتر بود که غرورش رو بخاطر مردم هم که شده میشکست ، ممکن بود چند تا بازی نیمکت نشین میشد ، اما بالاخره قلعه نوعی نمی تونست حضور فرهاد رو نادیده بگیره و بازیش میداد و نتیجه این نمی شد که با 6 بازی فقط 8 امتیاز گرفته باشیم و تیم دهم جدول باشیم !!
کاملا کاملا موافقم...
ولی خودمونیم این اردشیر(امیر!) هم با همه مشکل داره...
دایی مایلی کهن جباری فرهاد عادل
کلا یه باندی داره واسه خودش...
همین هاشم خان و بائو!
البته بائو خوب بش میشه الان نیمکت نشین باشه وقتی به تیمی که توشه خیانت میکنه همون بهتر اینجور بلایی سرش بیاد...
سلام
اومدم چند تا حرف دیگه در مورد دربی بزنم تو دلم مونده بود
دوستان نبود بازیکنان بزرگ استقلال از جمله خسرو حیدری و مجتبی جباری و میلاد میداوودی که هر سه تاشون مقابل پرسپولیس عالی بازی می کردند و جباری و میداوودی که هر دو تجربه گل زنی هم دارن . به اینا توجه نمی کنن دنبال درصد مالکیت و ....
یکی از دوستان نوشته بود موقعیت های گل قاضی و کریمی و ..... , موقعیت های گل قاضی و کریمی که 50 درصد هم نبود با وجود دروازه بان شماره یک تیم ملی و اون نقطه چین های ادامش هم که خیلی جالبه و جای سوال داره :31:
ضربه آرنج فشنگچی هم که نادیده گرفته شد
یه موضوع جالب توجه دیگه هم دوستان می گفتن سانتر ها و تاکتیک های بی مورد استقلال بازی رو افت داد و اما سنگ براکنی هواداران رو توجه نمی کنن که بازی رو به طور کامل از بین برد
به هر حال امسال استقلال قهرمانه و قلعه نوعی خوب کارشو بلده .
عزیز من سوال شما سوالیه کاملا بی منطق که ربطی به موضع نداره و نمیشه با یه کلمه جواب داد ! مثل این میمونه به شما بگن مادرت رو بیشتر دوست داری یا پدرت ! به هر حال اگه مادر و پدر کسی که این سوالو ازش میپرسی جفتشون پدر مادر نمونه و خوبی باشن طرف نمیتونه جواب سوال شما رو بده !نقل قول:
الان شما داری میگی غرور و شخصیت فرهاد مجیدی برای شما مهمتره یا تیم استقلال . من , نه من اکثر استقلالیا هم فرهاد رو از ته قلب دوست دارن هم استقلال رو . نمیتونن انتخاب کنن . فرهاد به قدری برای استقلال تلاش کرده و زحمت کشیده که قابل وصف نیست . استقلال هم تیمیه که ما طرفدارش هستیم . فرهاد کاپیتان محبوب مائه !
بعدش هم مثل اینکه شما چند سال پیش که فرهاد و امیر کنار هم توی تیم بودن یادت رفته ! فرهاد کلا 2 3 تا بازی بیشتر فیکس و کامل بازی نمیکرد . بازیکن به اون آمادگی رو فقط تعویضی میاورد یا تعویضش میکرد . بازیکنی که تا میومد تو زمین هم تاثیر گذار بود . اون موقع هم هوادارا اسمشو صدا میزدن اما قلعه نوعی اینجور چیزا براش مهم نیست اگه شما امیر رو نمیشناسی من و خیلی کسای دیگه میشناسیم . همین امیر خان امسال 5 دقیقه فرهاد رو صدا زدن توی 10 تا مصاحبه سایه هوادارا رو با تیر میزد و هی بهشون بد و بیراه میگفت . اهل کوفه و فلان و فلان ... فقط 5 دقیقه فرهاد رو تشویق کردن همین ! کل دنیا رو پر کرد که هوادارای استقلال اهل کوفه هستند و باید بذارن کارمون رو بکنیم و ... امیر قلعه نوعی یه باند توی فوتبال ما مگه با صدای تماشاگر میاد توی کارش تغییر ایجاد میکنه؟
فرهاد رو با جباری یا هر کس دیگه هم مقایسه کردن کار درستی نیست ! همین جباری چند ساله تیمو بهم زده . حاشیه درست کرده . حالا خود قلعه نوعی اومده خواستار اومدنش شده . با کلی اصرار فتح الله زاده قرار داد بست . اما فرهاد ما بازیکن با اخلاق و ساکتی بود که توی اون سالایی که اینهمه قلعه نوعی روی نیمکت نشوندش یه کلام مصاحبه نکرد !هیچ وقت برای استقلال حاشیه درست نکرد . بعدش هم فقط اومد تهران که با استقلال به خاطر استقلال قرار داد ببنده . اما وقتی همه جوره جلو پاش سنگ انداختن و سرمربی راضی به بودن اون توی تیم نبود و کاملا کل ایران اینو میدونستن دیگه چیکار میتونه بکنه؟فرهاد عشقش استقلاله اما شخصیت و غروره فرهاد اجازه نمیده تو سری خور یکی دیگه باشه . غرور و غیرت فرهاد همه جاها ثابت شده . فرهاد فحش ناموسی به جونش میخره تا جلوی 96 هزار نفر لباس آبی ببوسه همین ! چون خون رگش آبیه . کی تو چنین شرایط مشابهی همچین کاری میکنه تو ایران؟یه نفرو مثال بزن !پس این از غیرت و تعصب فرهاد به استقلال .
اینیم که نیومد توضیح دادم یه بار برات الانم دوباره پاراگراف های اول توضیح دادم . لطفا فقط نشینید اینجا شعار بدین . من برای شما یک مثال زدم تو پست قبلی برو بخون . جواب اون سوال منو ندادیو باز سوال خودت رو تکرار کردی . به قول خود فرهاد مردم خودشون همه چیو میفهمن نیازی نیست یکی مثل من یا رسانه ها یا فرهاد بیاد توضیح بده !
حالا من نمیدونم شما هدفت چیه . از اینور میای میگی مجیدی چرا نیومد و کوتاهی کرد . از اونور میای میگی از قلعه نوعی هم حمایت نمیکنی و راضی نیستی . بعد میای تیمو خراب میکنی که چرا رده دهمه!بعد میگی جلو پرسپولیس مساوی هم زیادیمون بود !
من نمیدونم این حرفها چه نفعی برای تیم داره . الان کاربر تیم حریف هم نمیاد راجع به ما اینجوری نظر بده که شما میدی . فقط جو رو خراب میکنی همین !
مجیدی جز اسطوره ها و ستاره های استقلاله . تا ابد روی نیمکت ها تشویق میشه . تا ابد توی قلب ما میمونه تا ابد توی ایران محبوبه و تا ابد باید بابت زحماتی که کشیده ازش تشکر کرد و حمایتش کرد تا ابددد!
قلعه نوعی پر افتخارترین سرمربی ایرانه و کارش رو از منو شما بهتر بلده . اخلاقش و کردارش رو خودم قبول ندارم اما از لحاظ فنی حرف نداره ! دیگه کارنامه از این درخشان تر؟در حال حاضر سرمبیه استقلالمونه و باید حمایتش کرد . باید تشویقش کرد . باید پشتش بود .
الان هفته ی ششم هست و اختلاف ما با صدر جدول فقط 4 امتیاز . همین ! اینهمه جنجال و حاشیه نداره ! همچین میگی تیم دهمه انگار هفته ی 26 لیگ برتریم . تیم هفدهم بود همین قلعه نوعی قهرمانش کرد . الانم دهمه و هیچ کسی روی این رده توی این هفته قضاوت نکرده و نمیکنه !
درباره ی دربی هم 2 تا تیم هم سطح بودن ! 2 تا موقعیت گل داشتن فقط که هیچ کدوم 100% نبود و با نبود مجتبی و خسرو و میلاد که بازیکنای اصلیه ما بودن ما میگیم مساوی برامون خوب بود نه برای اینکه پرسپولیس 10 تا موقعیت گل داشته حتما ! اونا با تمام قدرت بازی کردن ما با نصفه قدرتمون !
کلا من دیگه حرفی ندارم دوست عزیز و نخواهم داشت ! اما میگم نیاید پرافتخارترین سرمربی ایران رو توی چند تا جمله نقد کنید و رده ی دهم جدول رو توی هفته ی ششم که امتیازمون 4 تا از صدر کمتره بکوبید تو سر تیم و حاشیه درست کنید ! نباید پشت محبوب ترین کاپیتان ایران رو خالی کنید چون خداحافظیش رو با استقلال میکنه .
تیم رقیب پارسال رده دوازدهم لیگو تموم کرد . لیگو تموم کرد نه اینکه هفته ی ششم باشه . اولین بازیه امسالشون 75 هزار نفر تو آزادی بودن ! خوب درسته رقیب ما هستن ولی بعضی جاها درس گرفتن بد نیست !
کلا ما هیچ چیزیو از دست ندادیم هیچ چیزیو . تا آخر فصل کلی بازی مونده و بهترین سرمربی ایران رو داریم با بهترین بازیکنا . 100% موفق میشیم و همگی پشت تیم , سرمربی و 7 مقدس هستیم
قلعه نویی اگر سالم کار میکرد هیچ وقت پرافتخارترین مربی ایران نبودنقل قول:
باید قبول کنیم که ایشون اصلاسالم مربی گری نمیکنه و انواع اقسام کارها رو برای قهرمانی تیمش انجام میده از تحریک بازیکنان تیمهای حریف گرفته تا خیلی کارهای دیگر...
دوستی گفت که بائو چرا اورده معلومه چون پارسال جلوی تراکتور بازی نکرد و ایشون 2تا بازی شهرداری رو برد و .... مدیرروستا هم افشاگری کرد اما بازم کارهای ناسالم قلعه نویی ادامه یافت
از کارهای کثیف دیگه ایشون میشه به تحریک بازیکنانی مانند ابراهیم توره - احمد ال نعمه و ... نام برد
سال قبل هم با حاشیه هایی که برای استقلال درست کرد مانع قهرمانی استقلال شد امسال هم باز بازیکنان و باند خودشو آورده تو تیم و بازیکنی مثل سیاوش اکبرپور و بیک زاده باید فیکس تیم باشند و امثال فرهاد و ساموئل باید از تیم دور بمونند
بعد این بازی به این ضعیفی ادعا قهرمانی هم از دیگر شاهکارهای ایشون بود که همه این حرف رو به سخره گرفتند!!
خوب منم که همینو گفتم !نقل قول:
من دیگه مطلب رو باز نکردم گفتم کاری به اخلاق و رفتارش ندارم و اینکه دلاله و باند بازی میکنه . من گفتم از لحاظ فنی کارش رو قبول دارم و پرافتخارترین مربیه ایرانه حالا چه از راه سالم چه ناسالم
فرهاد یه ستاره و کاپیتان محبوب برای استقلال بود . بازیکن هایی که بخاطر اختلافات شخصی ، به تیم پشت میکنن و بیشتر فکر محبوبیتشون هستن ،اسطوره نیستن!
وظیفه همه طرفدارها حمایت از تیمه . باید فقط تیم رو تشویق کنیم نه افراد رو . مردم خودشون همه چیز رو میفهمند.والسلام
چنتا عکس گذاشتم تو پروفایلم که اینجا نمیشد بزارم ! ممکن بود بقلیا خدایی نکرده دلخور بشن !
با اینکه پرسپولیسیم اما جالب بود مخصوصاً PES 2013نقل قول:
به نظر من اگه تعداد بازی های این تیمها در طول سال زیاد بشه شاید کمی از حساسیت بین تماشاگران کم بشه
آره عکس سردار خیلی قشنگ شده بود !نقل قول:
با اینکه پرسپولیسیم اما جالب بود مخصوصاً PES 2013
آره کمتر میشه ولی فک نکنم عملی بشه !نقل قول:
به نظر من اگه تعداد بازی های این تیمها در طول سال زیاد بشه شاید کمی از حساسیت بین تماشاگران کم بشه
:18::18::18::18: = قیافه الان من !!
هاشم بیک زاده دعوت شده به تیم ملی !!
مسئولین اونقدر غرق کارهای حاشیه ای هستن که جلوی چشماشون رو هم نمیتونن ببینن.این بیماری به کی روش هم سرایت کرد.نمیدونم برنامه این هفته نود رو دیدین یانه؟بازیکنی که به عنوان پدیده ازش دعوت کرده بود رو دیدین؟
فکر کنم اسمش کریمی بود.یه چپ پای کلاسیک یکی تو مایه های مجاهدخضیراوی!چرا کریمی چپ پا و جوان رو دعوت نمیکنن؟
حکایت بیک زاده مثل حکایت میرزاپوره وبس.
بهرحال یه زمانی استقلال کریمی جوان رو ندید الان هم مربیان ملی! این وسط هم فقط فوتباله که ضرر میکنه...
پ ن:از دعوت بیک زاده قلعه نویی خیلی باید خوشحال باشه.بهرحال الان ادعا میکنه که بازیکن محبوبش ملی پوش هست!
لیام ردی اصلا خوب کار نکرد.....عملکرد امروزش نشون داد زرین ساعد جلوش بوفونه! توپی که از 40-50 متری زده شد و به سمت دروازه اومد و اگه ولش میکرد احتمالا اوت میشدو به صورت کاملا حرفه ای وارد دروازه کرد.....این بازی 3 گل داشت که باید سومیش به نام ردی ثبت بشه نه بازیکن ابومسلم.....دو خروج اشتباه داشت که در یکیش یه دروازه خالیو تقدیم ابومسلمی ها کرد که خوشبختانه میثم دروازرو نجات داد......نشون داد حتی در بازیهای دوستانه هم نمیشه بهش اعتماد کرد.جلو نفت هم گویا همین وضعو داشته
ساموئل و حسینی در سمت چپ عالی کار کردند.با وجود این دو بیکزاده حتی نباید رو نیمکت باشه.میثم نفوذهاش هم کمی بهتر از فصل گذشته شده.ساموئل به خوبی فضاهای خالیو میدید و پاسهای خیلی خوبی ارسال میکرد و بر خلاف بیکزاده در یک در مقابل یکها ناتوان نبود.یه نکته جالب این بازی این بود که در اواخر هر دو نیمه ساموئل صاحب توپ شد و در کنار خط حرکت کردو چند نفرو جا گذاشت ولی داور سوت پایان بازیو زد:31:
یکی دیگه از خوبهای امروز رودریگو توزی زننده یکی از گلهامون بود.توزی مثل بازی دوستانه قبلی موفق شد گلزنی کنه.فکر میکنم حقش باشه بهش بیشتر بازی برسه
میثم بائو هم تا دقیقه 70-80 خوب کار کردو حتی گزارشگر بازی هم به امادگیش اشاره کرد.
از بین بازیکنای جوانی که امروز بازی کردند طهماسبیان افتضاح بود و اکثر حملات ابومسلم هم از اون جناح بود.....امروز دفاع راست بود ولی نه در دفاع موفق بود و نه توانایی داشت که نفوذ کنه
بر خلاف طهماسبیان،انصاری عملکرد خیلی خوبی داشتو یه پاس گل بسیار زیبارو هم به ارش داد.یازیکن اینده داری نشون داد امیدوارم بیشتر ازش استفاده بشه و مثل یعقوب کریمی ساده از دستش ندیم
خط حملمون افتضاح بود.... ارش با اینکه 1 گل زد ولی اصلا خوب کار نکرد.در چند صحنه پاسهای خیلی خوبی بهش رسید که میتونست خودشو در موقعیت تک به تک قرار بده ولی خیلی راحت توپو از دست داد....یه تک به تکو هم خراب کرد
منوچهری هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت......اگه از توزی در خط حمله استفاده کنیم موثرتر از این دو هست
یه نکته دیگه این بازی هم این بود که هیچ کدوم از گلهامون با سانتر و ..... نبودگل اولو که من ندیدم ولی مثل اینکه توزی با یه شوت از راه دور دروازه حسین هوشیارو باز کرده.گل دوم هم روی یک حرکت ترکیبی به ثمر رسید
خط دفاعیمونم انسجام خوبی داشت و در چند صحنه اشتباهات ردیو هم پوشش داد.اگه ردی نبود این بازی هم گلیو دریافت نمیکردیم
در کل در غیاب منتظری جانواریو زندی اکبرپور نکونام حمودی + حیدری جباری میداودی بازی قابل قبولیو به نمایش گذاشتیم
همه مداد رنگي ها مشغول بودند...
به جز مداد سفيد...
هيچ کسي به او کار نمي داد؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه مي گفتند:{تو به هيچ دردي نمي خوري}...
يک شب که مداد رنگي ها، توي سياهي کاغذ گم شده بودند؛
مداد سفيد تا صبح کار کرد...ماه کشيد...مهتاب کشيد.
و آنقدر ستاره کشيد که کوچک وکوچک و کوچک تر شد...
صبح توي جعبه ي مداد رنگي...جاي خالي او، با هيچ رنگي پر نشد
جای خالی فرهاد را هیچ کس نمیتونه پر کنه...
نقل از یکی از کاربران سایت انجمن مهندسین...
ای جان..............................جای هر دوتاشون خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش الان جفتشون توی تیممون بودنو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سالاری می کردن.
استقلال امروز تعطیل است/بازی آبیپوشان با هنرمندان لغو شد
به گزارش خبرگزاری فارس، بنا به صلاحدید امیر قلعه نویی سرمربی استقلال، تمرین امروز آبی پوشان تعطیل است اما بازیکنان فردا و جمعه باید تمرینات خود را پیگیری کنند.
قرار بود استقلال روز جمعه در دیداری دوستانه به مصاف تیم هنرمندان برود اما این مسابقه لغو شد تا بازیکنان تمرین همیشگی خود را انجام دهند.
تیم استقلال روز یکشنبه در کمپ اختصاصی خود از ساعت 17:30 به مصاف داماش میرود.
خارجی های استقلال تا آخر فصل می مانند/ قلعه نویی مخالف جدایی ساموئل
به گزارش قدس آنلاین، پس از اینکه علی فتح الله زاده به طور رسمی اعلام کرد که یکی از بازیکنان خارجی در نیم فصل از این تیم جدا می شوند همه نگاه ها متوجه جی لوئد ساموئل شد. بازیکنی که در این فصل کمتر مورد توجه امیر قلعه نویی قرارگرفته است. اما سرمربی استقلال در تمرین عصر سه شنبه پیرامون اینکه آیا ساموئل جدا می شود گفت:« من موافق جدایی هیچ یک از بازیکنان نیستم و ساموئل را هم می خواهم. این بازیکن در بازی با ابومسلم عملکرد بسیار خوبی داشت و من از او راضی ام.» حال این سوال به وجود می آید که کدام یک از بازیکنان خارجی استقلال جدا خواهند شد؟! آیا لیم ردی دروازه بان استرالیایی از لیست کنار گذاشته می شود؟ با توجه به اینکه آبی ها دروازه بان دوم چندان مطمئنی ندارند جدایی این استرالیایی نیز دور از ذهن بنابراین شاید اساسا هیچ یک از بازیکنان خارجی استقلال از این تیم جدا نشوند و استقلال با همین بازیکنان فصل دوازدهم را به پایان برساند. اینکه فتح الله زاده از بیان اینکه یکی از بازیکنان خارجی جدا می شود چه هدفی داشته به طور قطع تا چند روز دیگر مشخص خواهد شد!محتوای مخفی: منبع
استقلال به ديدار داماش ميرود
استقلال در يك ديدار دوستانه ديگر به مصاف داماش گيلان ميرود.
به گزارش ايسنا و به نقل از سایت باشگاه استقلال، تیم فوتبال استقلال روز یکشنبه در دیداری دوستانه به مصاف داماش گیلان ميرود.
این بازی از ساعت 17:30 روز یکشنبه هفته آینده در کمپ ناصر حجازی برگزار ميشود.
تيم فوتبال استقلال در يك بازي دوستانه توانسته بود ابومسلم مشهد را با نتيجه دو بر يك شكست دهد.محتوای مخفی: منبع
حیدری، میداودی، بیک زاده و اکبر پور به راه آهن می رسند
چهار بازیکن تیم استقلال با شرایط خاصی، برای حضور در تمرینات و ترکیب این تیم آماده می شوند، این در حالی است که پزشک استقلال از سوی قلعه نوعی مأموریت دارد که هر طور شده آنها را برساند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران خسرو حیدری، هاشم بیک زاده، اکبرپور و میداودی، مصدومان استقلال هستند که از سوی امیر قلعه نوعی باید هر طور شده به بازی با پیکان برسند زیرا سرمربی استقلال اعلام کرده به حضور این 4 بازیکن در ترکیب تیمش نیازمند است و نوروزی نیز معتقد است این دو بازیکن به بازی با پیکان می رسند.محتوای مخفی: منبع
تاكتيكـ جديد استقلال در بازيهاي آينده/بازي با هافبكهاي بيشتر در خط حمله
امير قلعه نوعي، سرمربي تيم استقلال رضايت كاملي از مهاجمان تيمش ندارد و در اين خصوص قصد دارد تاكتيك تيم را در بازي هاي آينده تغيير دهد.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، سرمربي آبيها معتقد است، مهاجمان تيمش بدليل انتقادها و فشار زيادي كه در تركيب تيم متحمل ميشوند نميتوانند با آرامش كامل تيم را همراهي كنند، به همين دليل وي قصد دارد با حضور هافبكهاي بيشتر در تركيب تيم آرامش را به مهاجمانش بازگرداند، سرمربي استقلال دستور گلزني به هافبكهايش ارائه كرده است تا به اين نحو اوضاع روحي بازيكنان را سر و سامان دهدمحتوای مخفی: منبع
نوروزی: جباری یک ماه دیگر به میادین باز میگردد/ کیانوش از دو ماه دیگر میتواند بازی کند
سایت گل- امین نوروزی، معاون پزشکی باشگاه استقلال اعلام کرد که مجتبی جباری از یک ماه دیگر میتواند به میادین فوتبال بازگردد و استقلال را در لیگ برتر همراهی کند.
نوروزی در گفتوگو با خبرنگار سایت گل در مورد این شایعه که جباری شاید مقابل راهآهن بازی کند میگوید: «این موضوع صحت ندارد و شایعه است. درحالحاضر سه هفته از جراحی جباری میگذرد و او از ده روز دیگر دویدن را شروع خواهد کرد. مجتبی شرایط خوبی دارد و تا یک ماه دیگر میتواند به میادین فوتبال برگردد و در شرایط مسابقه قرار بگیرد.»
از نوروزی در خصوص وضعیت کیانوش رحمتی سئوال میکنیم که او اینگونه جواب میدهد: «کیانوش تا ده روز دیگر دویدن را شروع خواهد کرد، او سپس به چهار هفته بدنسازی نیاز دارد و بعد از آن برای بازی کردن تست خواهد شد. فکر میکنم رحمتی تا دو ماه دیگر بدون مشکل خاصی به میادین فوتبال باز خواهد گشت.»
معاون پزشکی استقلال در خصوص وضعیت دیگر مصدومان این تیم میگوید: «بازیکنانی مثل میلاد میداودی، خسرو حیداری و جانواریو شرایط خوبی دارند و برای بازی با راهآهن مشکلی نخواهند داشت. سیاوش اکبرپور و هاشم بیکزاده هم از روز شنبه همراه با تیم تمرین خواهند کرد و میتوانند مقابل راهآهن بازی کنند.»محتوای مخفی: منبع
نكونام :تولدت مبارك / نکو مثل میلیتو و امره
سایت گل - روز جمعه هفدهم شهريورماه برابر با 7 سپتامبر 2012، تولد سي و دو سالگي جواد نكونام هافبك محبوب فوتبال استقلال، تيم ملي ايران و سابق اوساسونا بوده كه يكي از نكات جالب، همروز شدن دقیق تولد وي با فوتباليست هاي مشهور مانند گابريل ميليتو و امره بلوز اوغلو است.
1-جواد نكونام كاپيتان مشهور فوتبال ايران، استقلال و موفق سابق اوساسونا در 7 سپتامبر 1980 در شهرري به دنيا آمد.
2- امره بلوز اوغلو هافبك شماره 21 و موفق ترك تبار اتلتيكومادريد، سابق گالاتاسراي، اينترميلان، نيوكاسل يونايتد و فنرباغچه نيز به مانند نكونام 32 ساله مي شود و در 7 سپتامبر 1980 در استانبول تركيه به دنيا آمد.
3- گابريل ميليتو، مدافع مياني ملي پوش آرژانتيني سابق بارسلونا نيز در 7 سپتامبر 1980 در شهر براي آرژانتين به دنيا آمد و سابقه بازي در تيم هاي ايندپندنته، زاراگوزا را نيز دارد و اكنون به تيم اينديپندنته بازگشته است.محتوای مخفی: منبع
گزارش تمرين امروز استقلال
تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران در غياب مليپوشان اين تيم برگزار شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخستين تمرين تيم فوتبال استقلال پس از ديدار تدارکاتي برابر ابومسلم مشهد در غياب مليپوشان اين تيم از ساعت 18 در کمپ مرحوم ناصر حجازي برگزار شد.
پس از آغاز تمرين ابتدا بازيکنان زير نظر دکتر حاج قاسم به دويدن و انجام حرکات کششي پرداختند تا خود را براي انجام تمرينهاي تاکتيکي امير قلعهنويي آماده کنند.
پس از اين بخش، تمرينات با توپ تيم آغاز شد و امير قلعهنويي بازيکنان را به دو گروه تقسيم کرد تا تمرين آقاوسط را انجام دهند. اين بخش از تمرين بسيار فشرده، با جديت و با نشاط برگزار شد و امير قلعهنويي نيز بازيکنان را همراهي ميکرد. او در اين ميان نکات و تذکرات لازم را نيز به بازيکنان ميداد.
دروازهبانان تيم فوتبال استقلال نيز تمرينات اختصاصي خود را پيگيري کردند تا اينکه تمام بازيکنان در قالب دو گروه نارنجي و آبي به فوتبال درون گروهي پرداختند.
امير قلعهنويي کار بازيکنان را به طور کامل زير نظر داشت و در اين بخش تمريني نيز نکات لازم را به آنها گوشزد ميکرد.
در تمرين امروز شاهرخ بياني و منصور پورحيدري هم حضور داشتند. همچنين ميرشاد ماجدي سرپرست تيم فوتبال استقلال با تماس تلفني جوياي احوال کيانوش رحمتي شد.
در پايان بازيکنان با انجام حرکات کششي به سرد کردن بدنهاي خود پرداختند و تمرين به پايان رسيد.
اين در حالي بود که خسرو حيدري به طور انفرادي پس از پايان تمرين شروع به دويدن دور زمين کرد.
کارهاي مربوط به تکميل سکوهاي تماشاگران کمپ در حال انجام است و حدود 100 نفر از تمرين امروز استقلال بازي کردند. تيم فوتبال استقلال روز يکشنبه در بازي تدارکاتي در کمپ ناصر حجازي به مصاف داماش گيلان ميرود.
منبع:ورزش 3
پاتک علمی امیر به منتقدان: بیگ زاده خیلی هم خوب بود اینم سندش!
سایت گل -تمرین استقلال امروز شاهد یک اتفاق ویژه بود.
بنا به درخواست امیر قلعه نویی، سرمربی تیم فوتبال استقلال از ساعت 16 امروز عملکرد هاشم بیک زاده، جواد نکونام و چند بازیکن دیگر با پخش تصاویر تلویزیونی، انیمیشن و پوشش برنامه آنالیز حرفهای مورد بررسی قرار گرفت که در این بین مهدی رحمتی در دیدار برابر پرسپولیس با مجموع 9.93 بهترین بازیکن استقلال شد، جانواریو با کسب عدد 9 دومین بازیکن خوب لقب گرفت و هاشم بیک زاده با عدد 8.42 یکی از 3 بازیکن برتر تیم استقلال لقب گرفت.
به گزارش گل به نقل از فارس
در این جلسه تمامی اعضای کادر فنی تیم استقلال به جز مجید صالح در حضور قلعه نویی عملکرد تک تک بازیکنان این تیم را برای خبرنگاران نشان داده و توضیحات لازم را روی تصاویر تلویزیونی ارائه کردندب.
جواد نکونام در دیدار با پرسپولیس با 8 کیلومتر و 393 متر دویده و از 40 پاس ممکن 26 پاس سالم ارسال کرده است.
هاشم بیک زاده با 9 کیلومتر 210 متر دوندگی و 32 پاس سالم نفر بعدی است و جانواریو با 9 کیلومتر و 340 متر دویدن یکی از 3 بازیکن استقلال در دیدار با پرسپولیس بود.
این بازیکن برزیلی 17 توپ گیری به عمل آورده و مرتکب 2 خطا شده است
پ.ن: نمیدونم شاید واقعا خوبه ما نمیبینیم :27:
بگو داری شوخی میکنی!
اگه فوتبال فقط دویدن بود که اسمش فوتبال نبودکه اسمش میشد دومیدانی!
مهندس بگو ایشون:
چندتا توبگیری کردن؟
چندتا موقعیت خطرناک از حریف گرفتن؟(بازی خراب کردن حریف)
چندتا موقعیت برای تیم ساختن؟
چندتا نبرد یک به یک رو بردن؟
چندتا پاس رو به جلو دادن؟
بجز لیاقت بدنی برای یه بازیکن خوب کمی داشتن مغز هم لازمه.میشه از آقای قلعه نویی خواهش کنم از هاشم جون یه تست هوش بگیرن؟
تکلیف نکونام که مشخصه.مشکل بازی نکونام برمیگرده به سری مسائل خاص.اما هاشم جان هیچ وقت نمیتونه با این کارها بد بودنش رو توجیه کنه.خاصه اینکه اصرار به این داره که علیه ایشون دسیسه میکنن.:31:
کلا بازیکن هر چه قدر هم دوندگی داشته باشه ولی برای تیمش نتونه مفید بازی کنه هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
بگو داری شوخی میکنی!
اگه فوتبال فقط دویدن بود که اسمش فوتبال نبودکه اسمش میشد دومیدانی!
مهندس بگو ایشون:
چندتا توبگیری کردن؟
چندتا موقعیت خطرناک از حریف گرفتن؟(بازی خراب کردن حریف)
چندتا موقعیت برای تیم ساختن؟
چندتا نبرد یک به یک رو بردن؟
چندتا پاس رو به جلو دادن؟
بجز لیاقت بدنی برای یه بازیکن خوب کمی داشتن مغز هم لازمه.میشه از آقای قلعه نویی خواهش کنم از هاشم جون یه تست هوش بگیرن؟
تکلیف نکونام که مشخصه.مشکل بازی نکونام برمیگرده به سری مسائل خاص.اما هاشم جان هیچ وقت نمیتونه با این کارها بد بودنش رو توجیه کنه.خاصه اینکه اصرار به این داره که علیه ایشون دسیسه میکنن.:31:
اون چیزی که مشخصه بیگ زاده توی این چند بازی که تا اینجای فصل داشتیم نتونسته برای استقلال کار خاصی کنه و به نظر من اصلا نمیشه حتی اسم اونو یه مدافع کناری خوب گذاشت
یوسف جان در مورد نکونام هم به نظرم توی بازی با پرسپولیس یکمی بهتر شده بود و نقش هافبک دفاعی رو خوب انجام می داد
فکر کنم توی بازی آینده کم کم دیگه اون نکونام واقعی رو ببینیم
سلام دوباره...
هاشم؟!!!!!!
نه...!
این آمارهای امیر مثه امارهای 4 سال پیش دکتر (م) هست!!!!
اتفاقا از نظر تاثیر گذاری یکی از افتضاح هاس...!
تو بازی اصلا مشخص نیست...
نه گلی ازش دیدیم نه پاس گلی نه حرکت خوبی که دلمون خوش باشه...
+
انصافا وضعمون خرابه باید امیر تیمو جمع کنه...
اگه راه اهن رو نبریم اوضاعمون خیلی خیط میشه...
به امید برد اون بازی...
فیفا: نکونام عامل صعود ایران به جام جهانی می شود
به گزارش باشگاه خبرنگاران در مقاله ای در وب سایت رسمی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) این چنین آمده است: ایران یکی از قوی ترین قطب های فوتبال در آسیاست و شانس زیادی برای راهیابی به مرحله نهائی جام جهانی 2014 دارد البته عدم توانائی "تیم ملی" بریا از سر راه برداشتن آخرین مانع برسد رسیدن آنها به جام جهانی 2010 جای تعجب دارد.
تاکنون تنها 2بازی از دور چهارم انتخابی جام جهانی در آسیا برگزار شده است و ایران در رده دوم گروه A قرار دارد، هنوز راه زیادی تا جام جهانی برزیل باقی است اما ایران شانسهای فراوانی دارد.
البته آنها برای رسیدن به هدفشان به ستاره های تیم نیز نیاز دارند که مهم ترین و کارساز ترین آنها کاپیتان تیم جواد نکونام است.
این ستاره فوتبال ایران در ارتباط با برنامه های تیم ملی برای انتخابی جام جهانی 2014 و همچنین حضور 6 ساله اش در باشگاه اسپانیائی اوساسونا به خبرنگار فیفا به گفت و گو نشسته است.
*مسیر طولانی
دور چهارم بازی های انتخابی برای ایران به خوبی آغاز شد، آنها بابرد 1برصفر مقابل ازبکستان کمپین خود را آغاز کردند اما این موفقیت با تساوی بدون گل مقابل قطر در تهران به کام فوتبال دوستان ایرانی تلخ شد.
نکونام از سختی و دشواری راه پیش روی آنها آگاه است و تمایلی به انکار ندارد وی می گوید: ما می دانیم که انتخابی جام جهانی، پروسه ای طولانی مدت و دشوار است و راهی سخت تا مرحله فینال در راه است.
هدف ما آن است که بهترینهایمان را به کار ببندیم و پیروز شویم امتیاز کافی را از دیدارهای باقی مانده کسب کنیم.
وی درادامه افزود: ما با یک پیروزی مهم مقابل ازبکستان آغاز کردیم اما با قطر در خانه تساوی کردیم. این نشان دهنده آن است که در فوتبال نمی توان نتیجه ها را پیش بینی کرد و اینکه چه کسی به جام جهانی راه می یابد تنها زمانی مشخص می شود که نصف بیشتر بازیهای انتخاب انجام شده باشد.
نکونام در ارتباط با شانس ایران نیز واضح صحبت می کند:روی کاغذ هیچ تیمی شانس بیشتری از ما برای حضور در مرحله نهائی ندارد اما همه چیز در مستطیل سبز رقم خواهد خورد و بازی در آنجاست که تعیین کننده است.
ما از انتخابی های قبلی آموخته ایم که برای پیروزی باید انرژی مان را افزایش دهیم و سعی و تلاشمان را برای گرفتن امتیاز و دستیابی به مقصودمان افزایش دهیم. تیم ملی ایران توانائی و قدرت لازم برای انتخاب شدن را دارد و ما مشتاقانه منتظر جام جهانی 2014 هستیم.
جوادنکونام درترکیب اصلی تیم ملی در سال 2006 در جام جهانی آلمان حضور داشت. این تیم، سومین و آخرین تیمی بود که تا به امروز از طرف ایران در جام جهانی حضور داشته است.
او خاطرات زیادی از این دوره دارد می گوید: جام جهانی رویای هر فوتبالیست است، من هم بسیار خوشحالم که توانستم در آن سال در تیم حضور داشته باشم و نماینده کشورم در طلائی تری تورنمنت فوتبال باشم.
وی همچنین افزود: شیرینی این تجربه با هیچ چیز قابل قیاس نیست و من از زمانی که حلاوت آنرا حس کردم دوست دارم.
آنرا به دیگر بازیکنان نیز انتقال دهم. من با آنها از اهمیت بازی در جام جهانی سخن می گویم و عرق ملی آنها برانگیزم تا آنها سعی بیشتری کنند.
*رمز موفقیت
تیم ملی ایران در سال های اخیر نشان داده که برای تیم های غیر آسیایی نیز رقیبی قابل توجه محسوب می شود نکونام در ارتباط با این پیشرفت قابل توجه تیم ملی ایران این چنین می گوید: ما پس از بازی های جام ملت های آسیا در سال 2000 تجربه ی فراوانی کسب کردیم در سال 2002 و 2004 و 2006 نیز در این تورنمنت شرکت کردیم و به این معنی است که به طور مداوم با فوتبال حرفه ای در ارتباط بودیم و این به ما قدرت و اعتماد به نفس زیادی بخشید که توانستیم به جام جهانی 2006 دست یابیم .
وی همچنین گفت: زمانی که به گذشت نگاه می کنم آن زمان تیم ملی ما ازبازیکنانی بهره می برد که همه در لیگ های حرفه ای حضور داشتند و مربی خوب نیز نقش قابل توجهی درافزایش تونائی های ما در آن سال داشت و به همین دلیل من احساس می کنم امسال نیز ما همان شانس ها را داریم .
** فوتبال اسپانیایی
کاپیتان تیم ملی ایران 6 سال از فوتبال حرفه ای اش را درخدمت تیم فوتبال اوساسونا بوده است نکونام از این دوره نیز خاطره های فراوان دارد .
وی در مورد این موضوع می گوید: برای من تجربه ای بی نظیر درسطح مختلف بود من با مشکلات زیادی در ابتدا مواجه شدم تطبیق با فوتبال اسپانیا و زندگی در آنجا برای من چالشی بود که از طریق آن توانستیم ثابت کنم فوتبالیست های ایرانی توان خودنمائی در تمام لیگ های دنیا را دارند.
وی در ادامه افزود: همه از من حمایت کردند مخصوصا زمانی ه در فصل دوم مصدوم شدم و زمانی که فصل سوم به زمین برگشتم همه چیز در سطح وسیعی بهبود پیدا کرد من 9 بار گلزنی کردم وبه عنوان بهترین هافبک لالیگا انتخاب شدم ما پیشرفت فراوانی در تیم کردیم و فصل قبل تنها یک رتبه تا لیگ اروپا فاصله داشتیم. من بسیار از حضور در این تیم آموخته ام.
زمانی که وی در ارتباط نقاط عطف فوتبال حرفه ای اش تا کنون پرسیدیم عکس العمل وی سریع بود و به سرعت پاسخ داد : به طور قطع انتخاب شدن به عنوان بهترین هافبک لالیگا بزرگترین اتفاق زندگی من بوده چرا که ثابت کردم ایرانی ها توانائی های بی نظیری دارند و می توانند در محیط حرفه ای خودنمائی کنند و از همه پیشی بگیرند.
وی همچنین گفت: بهترین گلم نیز مقابل تیم بوردو در جام یوفا به ثمر رساندم.
او با خنده ای بر روی لب ادامه داد: زمانی که روزنامه های داخلی نیز مرا با خاویار ایرانی که بهترین در جهان است مقایسه می کردند بسیار لذت می بردم و افتخار وجودم را پر می کرد البته در این جا نیز با بازیکنان محلی بسیاری مقایسه شدم که برای یک خارجی کمی عجیب به نظر می رسد زمانی که کاپیتانی اوساسونا را نیز گرفتم بسیار خوشحال شدم من اولین بازیکن خارجی بودم که توانسته بازوبند کاپیتانی تیمی را از آن خود کند.
نکونام نقش و مسئولیت های فراوانی در تیم ملی ایران برای انتخابی جام جهانی 2014 دارد او به عنوان کاپیتان و بازی ساز بار سنگینی بر شانه دارد و ثابت می کند که اگر قرار باشد ایران صعود کند وی در آن نقش خواهد داشت.
محتوای مخفی: منبع
غیبت هافبک استقلال مقابل راه آهن قطعی شد
خسرو حیدری هافبک تیم استقلال بدلیل مصدومیت شرایط همراهی تیم ملی ایران را نداشت، اما وی برای حضور در ترکیب استقلال آماده میشود تا امیر قلعه نوعی را همراهی کند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، در حالیکه سرمربی تیم استقلال تصور داشت پس از غیبت حیدری در اردوی تیم ملی و دیدار با لبنان تیم استقلال از حضور این بازیکن بهرهمند است، اما خسرو حیدری به دیدار با راه آهن نمیرسد و قصد دارد آماده به تمرینات و ترکیب استقلال بازگردد.محتوای مخفی: منبع
امشب علی دایی برای اولین بار رو به روی استقلال امیر قلعه نویی قرار میگیره
راه اهن علی دایی فصل گذشته برای استقلال خیلی مشکل ایجاد کرد و استقلالو اذیت کرد....واقعا فوتبال خوبیو به نمایش گذاشتن
نتایجشون تا هفته هفتم نشون میده این فصل وضعیت بهتری دارند
ما باید از این بازی روند بردهامونو اغاز کنیم
من این فصل بازیهای راه اهنو ندیدم ولی با یه نگاه به جدول میشه فهمید با تیم خوبی بازی داریم.....3 امتیاز این بازی اونارو موقتا صدرنشین میکنه
10 گل زده و 7 گل خورده این تیم نشون میده راه اهن تیم تدافعی نیست
امیدوارم خط حمله ما هم امشب یه تکونی به خودش بده.خوشبختانه امشب میلادو در اختیار داریم.....منتظر درخشش میداودی هستیم
خوشحال میشم امیر غافلگیرمون کنه و این بازی یه ستاره جوان به فوتبالمون معرفی کنه.....در غیاب خسرو و خستگی حمودی منتظر میدون دادن به انصاری هستم
و همچنین این بازی باید بیشتر از ساموئل و توزی استفاده بشه.......میثم بائو هم نشون داده حقش نیمکتنشینی نیست
ترکیب پیشنهادی
.................................. رحمتی ...................................
حسینی ................ منتظری .............. صادقی ............... انصاری
................................... ساموئل ...................................
توزی .................................................. ................. جانواریو
..................................... زندی ......................................
.................. برهانی ...................... میداودی .....................
ترجیح میدم ملیپوشامون فیکس نباشن....هم 1 ماه با تیم نبودند و هم مسلما خسته هستند.اگه لازم شد ازشون دقایق 60 به بعد استفاده بشه
حسینی هم مثل انصاری مقابل ابومسلم امادگی بسیار بالایی داشت
ترکیب احتمالی
بیکزاده ................ صادقی .............. منتظری ............... حمودی
................................... نکونام ...................................
توزی .................................................. ................. جانواریو
..................................... زندی ......................................
.................. برهانی ...................... منوچهری .....................
امیر جان با اکثر حرفات موافقم اما فکر کنم یه جارو اشتباه کردی خبر قبلیت هم برای قبله که نوشتی خسرو غیبتش قطعیه . حالا شایدم من اشتباه میکنما اما تا اون جایی که من خوندم همین دیروز مصاحبه های قطعه نوعی و دکتر تیم رو از سایت ورزش 3 جفتشون گفتن تمام مصدوم ها به این بازی میرسند جز مجتبی جباری که اونم ازش پنج شنبه تست میگیرن اگه خوب شده بود بعد از 3 هفته بدنسازی به تیم برمیگرده . خسرو هم تاکید کرده بودن که به بازی میرسه البته بازم میگم مطمئن نیستم خبر رو دیروز خوندم یا پریروز اما دقیقا ورزش 3 گذاشته بود .
درباره ی میلاد برگشتنش رو به استقلال خوشحالم . واقعا اینقدر ما مصدومیت دادیم تو این 2 ساله اونم مصدومیت های طولانی که انگار بازیکنا که خوب میشن بازیکن استقلال نبودن و از اومدنشون کلی خوشحال میشیم:31:
منم امیدوارم میلاد بدرخشه اما فکر نکنم این عملی بشه . چون بعد از مصدومیت معمولا بازیکنا تا 2 3 هفته ای افت میکنن نمیتونن اونجور که باید و شاید فوتبال کنن . امیدوارم حداقل اگه ندرخشید در سطح معمول فوتبالشو بازی کنه اما دیگه ضعیف ظاهر نشه که این بازی وقت ضعیف ظاهر شدن بازیکنامون به هیچ وجه نیست !
تیم های قلعه نوعی همیشه از این هفته ها اوج میگیرن و در عوض همین تیمهای ژنرال بعد از تعطیلات همیشه افت کردن . حالا باید ببینیم ما افت میکنیم یا اوج میگیریم !
تیم راه آهنم تیم خوبیه همینطور که امیر اشاره کرد . کلا پارسال هم خوب بود . یعنی واقعا حقش جز 5 تیم اول بود . من بازیاشونو ندیدم اما هر هفته که 90 رو میدیدم خدایی قشنگ بازی میکردن . بازیکناشون بی تجربن یا گل به خودی میزنن یا گل های واقعا افتضاحی میخورن که منی که طرفدار تیم نبودم واقعا حرص میخوردم یا از 10 تا موقعیت 100% یکیشو گل میکنن فقط یا با اشتباهات داوری بازیو واگذار کردن . اما از لحاظ هجومی و حمله واقعا تیم خوبی بوده تیم علی دایی و بهش تبریک میگم که با این تیم و این نفرات اینجوری بازی میکنه
خداشاهده حاضرم بازیو ببازیم اما بازی قشنگ و روون و تندی ببینم از هر 2 تیم . آقا خسته شدیم دیگه . اون از بازی با ملوان که اونجوری بود . بازی دربی که حالمون بهم خورد بازیه تیم ملی که از اون بدتر ... دیگه رمقی نمونده بشینیم فوتبال ببینیم . خسته ی خسته میخوایم بشینیم پای این فوتبال امشب امیدوارام خستگیمون در بره نه اینکه باز دوباره از اینی که هستیم کسل تر بشیم !
درباره ی ترکیب هم ارنج امیر رو باهاش موافقم با کمی تغییرات :
ساموئل ................ صادقی .............. منتظری ............... حیدری (بازم شک دارم مصدومه یا نه در صورت مصدومیت حمودی )
................................... نکونام ...................................
جانواریو .................................................. ................. بائو
.................. میداوودی ...................... برهانی .....................
من ترکیب اصلیمون این باشه بیشتر میپسندم حالا توزی هم جای بائو به میدان بیاد نیمه دوم یا مهاجمامون با منوچهری عوض شن . اما به نظر من کنار هم بودن منوچهری و میداوودی اشتباه چون هیچ کدوم بازیکن سرعتی نیستن یکی سر زنه یکی قدرتی . ما کنار یه همچین بازیکنایی حتما یه پارامتر سرعت هم میخوایم که بهتر جواب بده . که اونم آرشه
درباره ی آرش واقعا میتونم بگم یکی از با غیرت های استقلاله . همه جا هست از حمله بگیر تا دفاع توپ لو میده مثل ماست وای نمیسه نگاه کنه با جون و دل دنبال میکنه طرف رو تا توپو بگیره . واقعا دودنگی بالایی داره واقعا زحمت میکشه و از جون مایع میذاره توی فوتبال بازی کردنش . من واقعا تحسینش میکنم . فقط مشکلش استرس و نوع فکرشه . آرش جان تویی که اینقدر دوندگی داری و با غیرت بازی میکنی خوب این دوندگی رو در جهت تاثیر گذار به کار بگیر . هم خودت کمتر خسته میشی هم تاثیر گذار تری . توپو گوشه زمین بهش پاس میدن یه حرکت انجام میده 10 بار دیگه هم پاس بدن باز همون حرکت رو انجام میده ! تا محوطه خوب میاد تو کورس همه رو جا میذاره اما تک به تکو یا خراب میکنه یا یه کار عجیب غریب میکنه ! از گوشه خوب حرکت میکنه یه نفرو جا میذاره اما موقع سانتر یهو توپو 100 متر میندازه هوا ... اینا مشکلاییه که آرش داره و فقط به خاطر استرس و بی فکری و بی دقتیشه . اگه استرس رو بذاره کنار و در کنارش از فکرش هم استفاده کنه و دقتش هم ببره بالا با این غیرت و تعصب و دوندگی واقعا میتونه برای ما موثر باشه . امیدوارم رو این 3 تا پارامتر بیشتر دقت کنه
به امید برد استقلال و بازیه قوی از هر 2 تیم:40:
بچه ها تبریک! خوب بودیم! :دی
خوب بازی رو بردیم تازه 2 تا موقعیت 100% گل هم گل نکردیم در کل همه چی داره روز به روز بهتر میشه .
تو این بازی ضعیف ترین بازیکن رو میتونیم توزی بدونیم . اصلا آماده نیست اگه از اول بائو میومد تو بازی به نظرم بهتر میشد خیلی آماده بود . از خوبای بازی میتونیم به منتظری حمودی حیدری و آرش و جان واریو اشاره کنیم . ساموئل هم بد نبود اما چند جا توپ لو داد . میثم حسینی هم خوب بود . کلا همه خوب بودن . به جز 25 دقیقه آخر نیمه اول بقیه لحظات بازی خوبی بود . اون 25 دقیقه هم راه آهن رفته بود تو دفاع بازی بسته شده بود . فینال یورو هم وقتی اونجوری چلسی رفت تو دفاع بارسلونا توش موند این که فوتبال ایرانه:31:
نکونام هم معمولی بود . بعضی پاس هاش خوب بود بعضی وقتا هم بد توپ لو میداد . در کل تیم داره جا میفته دیگه
سلام ...
این ساعت پست می دم که فقط برد رو تبریک بگم . من فقط دقایقی کوتاه از بازی رو از طریق رادیو (که هی قطع و وصل می شد :دی ) در جاده های کویر مرکزی ایران شنیدم !:دی
از پستهای دوستان و خلاصه بازی بر می اد که روند رو به رشدی داشتیم .
رحمتی خیلی خوب پنالتی رو گرفت . هر چند اشتباه بدی رو اول بازی انجام داد .
با توجه به وضعیت جدول ، واقعا موقعیت خوبی رو داریم . البته با این نحوه امتیاز گیری تیمها، قطعا در ادامه برای جنگ بر سر قهرمانی کار سختی رو داریم .
من بازی رو ندیدم ( خوشبختانه یا متاسفانه )
ولی خبر هاش رو دنبال کردم ..
کلا به نظر من استقلال قلعه نوعی اگه گل نخوره و رحمتی روز خوبش باشه ، میتونه حریف ها رو ببره .
گرفتن پنالتی توسط رحمتی هم از این لحاظ خیلی مهم میشه .
حالا وضعیت خیلی خوب شده . هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جدول ...
یک بازی سرنوشت ساز با پیکان داریم که اگه ببریم با توجه به نتیجه نفت تهران با پیروزی ، میتونیم اول یا دوم بشیم ... ( البته تیم های ویسی همیشه برای استقلال خطر ساز بودند )
در آخر این برد رو به همه تبریک میگم
یه نکته هم که به چشمم اومد این بود که این اولین بازی بود که بدون بیک زاده بازی کردیم و اولین بازی بود که راحت بردیم و حتی بیشتر از یک گل زدیم !!!!!!!