اینجا زیاد ندیدم در مورد هارد های سیلیکون بحث بشه
دوستان نظرتون در مورد های سیلیکون چیه
این سه تا مدل
A80 Armor USB3
Diamond D03 USB 3.0
Diamond D05 USB 3
Printable View
اینجا زیاد ندیدم در مورد هارد های سیلیکون بحث بشه
دوستان نظرتون در مورد های سیلیکون چیه
این سه تا مدل
A80 Armor USB3
Diamond D03 USB 3.0
Diamond D05 USB 3
سلام
یه سوال داشتم..راستش یکی از دوستای من میخواست هارد سیگیت goflex یک تراش رو بفروشه..اگه بخوام من بخرم هارد رو از کجا بدونم سالمه و مشکلی نداره؟روشی برای تست هارد هست؟ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید
به نظرتون چه قیمتی برای این هارد بدم مناسبه؟
1. ميتونيد از قسمت health برنامه HDtune از صحت و سلامتي هارد مطمئن بشيد .نقل قول:
2. قيمت هارد بستگي به ميران كاركرد و سلامتي آن دارد ولي قيمت نو يك هارد پرتابل يكترابايت 260 الي 270 هزار تومن هست .
خیلی ممنون بابت کمکتون :n16:نقل قول:
پس به نتیجه اون نرم افزار اکتفا کنم؟مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟
با توجه به معیاری که دادین که میزان کارکرد و سلامت هارد هست.من اگه با اون نرم افزار چک کنم و سالم باشه فقط قصد خریدش رو دارم.فقط چطور قیمت گذاری باید کرد؟مثلا هارد سالمی که یک سال کار کرده باشه با توجه به تجربتون چقدر شما قیمت میدین؟چند درصد قیمت اصلی از هارد می افته؟این هارد رو فکر کنم یک سال تا دو سال کار کرده باشه.
مجددا ممنون از راهنماییتون
پ.ن:من سرچ زدم نرم افزار hdtune رو نسخه 5.5 اون اخرین نسخه هست.درسته؟این وب سایت رسمی اون نرم افزاره
کد:http://www.hdtune.com/
1. براي اطمينان هم ميتونيد از قسمت error scan هارد را هم تست كنيد ، تيك quick را هم برداريد كه البته زمانبر خواهد بود .نقل قول:
2. لينكي كه گذاشتيد وبسايت رسمي همين نرم افزار هست .
ممنون از لطفتون...فقط یک سوال دیگه دارم در مورد قیمت..هاردی که یک ترا باشه سیگیت goflex حدود یک سال کار کرده باشه رو چقدر می ارزه؟چند درصد قیمتش می افته؟:n13:نقل قول:
دوستان راهنمایی می فرماییدنقل قول:
1. اگر برای گیرنده دیجیتالی میخواهید بخرید من تابه حال ندیدم که این گیرنده ها اینترفیس usb3 داشته باشند . Sequential transfer rate در حالت usb2 حدود 30MB/s هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و بیشتر هاردها این سرعت را پر میکنند پس از این لحاظ فرقی نمیکنه وسترن را بخرید یا سیگیت . ولی با توجه به دمای پایینتر در کارکردهای طولانی بنظرم my book ارجحیت بیشتری داره .نقل قول:
2. همانطوریکه قبلاً هم گفتم بحث در مورد Sequential transfer rate منتفی میشه (چون این سرعت بالاخره در حدود 30MB/s خواهد بود) . ولی اگر فایلهای ایجاد شده (برنامه های ضبط شده) به تعداد زیاد و کم حجم باشند Access time پایینتر میتونه یک مزیت باشه ولی اگر تعداد فایلها کم ولی پرحجم باشند transfer rate خوب میتونه یک مزیت باشه . از نحوه کارکرد گیرنده دیجیتالی اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم بدون واسطه روی هارد ضبط بشه احتمالاً ابتدا روی ram گیرنده دیجیتالی نوشته میشه و سپس روی هارد ذخیره میشه پس هارد فرصت کافی برای آماده شدن جهت ذخیره سازی دیتا را خواهد داشت (بازهم مطمئن نیستم) .
3. در دیتاشیت هاردها معمولاً مقدار Max Sustained Data Rate را اعلام میکنند . مثلاً برای WD Green 2TB با مدل نامبر WD20EARX حدود 110MB/s و با مدل نامبر WD20EZRX حدود 145MB/s هست . این مقدار برای سیگیت 2TB با مدل نامبر ST2000DM001 حدود 210MB/s هست . حداکثر پهنای باند SATAIII در حدود 600MB/s و برای SATAII در حدود 300MB/s هست . همانطوریکه میبینید این هارد دیسکها حتی تمام پهنای باند SATAII را هم پر نمیکنند . در مورد Access time من فکر نمیکنم تحت تاثیر ورژن SATA و یا حتی usb باشه .
بعنوان مثال تست اول در حالت usb3 و تست دوم در حالت usb2 هست . مقدار Access time تقریباً مشابه هست (حتی در حالت Usb2 بهتر هم هست) . این تستها مربوط به هاردهای اکسترنال بنده هستند که در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشته بودم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کامپیوترم دیگه به نظرم کند شده و از اونجایی که توان مالیه خرید یه سیستم جدید ندارم به نظرم رسید که دوتا هارد 64گیگابایتی SSD بخرم و باهم RAID کنم و برای نصب ویندوز ازش استفاده کنم.
به نظرتون کار درستیه این هزینه کردن؟
یه یکسالی طول میکشه تا بتونم سیستمو عوض و این مینم هم از ساتا 3 پشتیبانی نمیکنه، میخوام بتونم از این هاردها زو سیستمی که سال دیگه هم میخرم به خوبی استفاده کنم...
چقد باید هزینه کنم و چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید.
کلا اگه نظر دیگه ای دارید یا پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم.
بودجه 500 تومن
خیلی ممنون
سلام دوستان عزیز
یک سوال داشتم از خدمتتون
بعد از اینکه مشکلی پیش آومد برای هارد سی گیت 500
مجبورم یک هارده دیگه بخرم ولی گفتم چه بهتره یک هارده 2 ترابایت بخرم
ولی نمیدوم با این پولی که دارم 340000 هزار تومن سی گیت بخرم یا وسترن دیجیتال گرین !
راستش در مورده هارده خاویار بلک وسترن هم خیلی تعریف شنیدم ولی دیدم قیمتش برابره 2 ترابایته که شک افتاد به دلم !
از طرف دیگه تو همین فروم خوندم که سبز که هم سی گیت و هم وسترن دیجیتال این نسخه رو داره بهتره برای هارد دوم استفاده بشه چون هم سرعتش پایینه و ...
خب هر دوش 64 مگ بافر هستش ولی توی رید و رایت سی گیت ، دیدم متوجه شدم 2 ترابایتش 12 میلی ثانیه زمان خوندنشه که نسبت به 500 دوبرابر شده تغریبا
یعنی سرعت سیستم من پایین میاد حسابی ؟ آخه به نسبت سیستمم خوبه سرعتش چون رم 4 DDR3 هستش و ....
میشه راهنماییم کنید شما پیشنهادتون چیه ؟
پیشاپیش ممنونم
سلام .نقل قول:
در حال حاضر کمپانی سیگیت دیگر هارد دیسکی به اصطلاح سبز تولید نمیکند . اگر منظور شما از هارد دیسکهای سبز مدلهای 5900rpm یا 5400rpm هست (به جزء مدلهای 4TB) کلیه هارد دیسکهای 3.5 اینچی که در حال تولید و مشخصات آنها در سایت اصلی موجود هست همگی 7200rpm هستند که سرعت خوبی هم دارند و مناسب برای نصب os و بازی ها و موارد مشابه هست . البته میتوان از این هاردها برای آرشیو دیتا هم استفاده کرد . همانطوریکه در هاردهای اکسترنال آداپتوری سیگیت هم از همین نوع هاردها استفاده میشه .نقل قول:
از طرف دیگه تو همین فروم خوندم که سبز که هم سی گیت و هم وسترن دیجیتال این نسخه رو داره بهتره برای هارد دوم استفاده بشه چون هم سرعتش پایینه و ...
Max Sustained Data Rate و Average Data Rate در هارد دیسک سیگیت 2TB (مدل نامبر ST2000DM001) به ترتیب 210MB/s و 156MB/s و در هارد دیسک 500GB (مدل نامبر ST500DM002) در حدود 144MB/s و 125MB/s هست (منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، ضمن اینکه از لحاظ Seek Average هم مدل ST2000DM001 بهتر هست . در نتیجه هارد دیسک ST2000DM001 پرفورمنس بهتری نسبت به ST500DM002 دارد . البته من نمیدونم هارد 500GB شما از کدام سری هست ، به هر حال حتی مدل قدیمی آن (یعنی ST3500413AS) هم حرفی در مقابل ST2000DM001 ندارد .نقل قول:
خب هر دوش 64 مگ بافر هستش ولی توی رید و رایت سی گیت ، دیدم متوجه شدم 2 ترابایتش 12 میلی ثانیه زمان خوندنشه که نسبت به 500 دوبرابر شده تغریبا
یعنی سرعت سیستم من پایین میاد حسابی ؟ آخه به نسبت سیستمم خوبه سرعتش چون رم 4 DDR3 هستش و ....
پیشنهاد نهایی :نقل قول:
میشه راهنماییم کنید شما پیشنهادتون چیه ؟
هارد WD Green هارد خوبی هست ولی از لحاظ پرفورمنس به پای ST2000DM001 نمیرسه . در نتیجه اگر طالب هاردی کم صدا ، cool ، هستید و اگر سرعت برای شما مهم نیست و برای آرشیو کردن دیتا میخواهید و قصد نصب os را ندارید WD Green بهترین انتخاب هست (مدل نامبر WD20EARX) . به هر حال میتونید روی این هارد ویندوز و بازی و نرم افزار نصب کنید ولی سرعت اجرا و لودینگ آنها پایین خواهد بود .
اگر میخوهید روی هارد ویندوز یا هر سیستم عامل دیگر و بازی و موارد مشابه نصب و اجرا کنید پیشنهاد میشه که هارد پرسرعتتری انتخاب کنید (مدل نامبر ST2000DM001 ).
اول جا داره از دوست خوبمون جناب تشکر ویژه کنم بابت این همه راهنمایی و وقتی که میزارن
سوالی داشتم
یک هارد goflex pro لپتابی دارم ( 2.5 اینچ ) که همونطور که میدونید ساتا 1 هست و دارای دور 7200rpm حالا سوال مهم اینه
من در گیرنده دیجیتالم از هارد تا sata3 هم می تونه استفاده کنه اما باید حتما 2.5 اینچی باشه ( فقط از ساتا باید استفاده کنم )
هارد های سری جدید که در بازار موجود هست 5400rpm و ساتا 2 هست
حالا با توجه به این موضوع سرعت کدوم هارد بالاتر خواهد بود و چقدر و تفاوت محسوس خواهد بود ؟ ( read , write , accsess time )
آیا ارزش داره هارد 500 سیگیت پرو رو بفروشم و یک وسترن my passport تهیه کنم ؟ سرعت برام مهمه اگر محسوس باشه
اینم مشخصات goflex pro من
ممنون از پاسختون
خیلی ممنونم از راهنماییتون ، خیلی سریع هم جواب دادید
اینکه من گفتم سبز منظورم WD Green بود که تو سایت خوده وسترن دیدم
آخه تو این مدل نام برده (Green) درمورده سرعتش چیزی ننوشته ! فقط نوشته که هوشمنده حالا دورش چقدره من که متوجه نشدم .
و سرعت خواندن و نوشتن رو هم از توسایت سازگار دیدم و گفتم 12 میلی ثانیه
بله هارد 500 سیگیتی که داشنتم تولیدش برای 4 سال پیش بوده دقیقا از همون سری که فریم ویرش مشکل داشت و به قولی گفته میشد باگ درش هست و به همین خاطر هم هارد رو با تمام اطلاعاتش از دست دادم .البته تا به الان به این نتیجه رسیدم که هارد دیگه خراب شده !؟:n13:
راستش پیشنهاد آخری که دادید در مورده صداش ، من صدا برام مهم نیست چون فنی که تو کیس هست خیلی قدرتمنده و صداش هم کم نیست 1 به همین خاطر صدای هارد دیگه توش گم میشه :n01:
سرعت خیلی برام مهمه و به خصوص با دو سیستم عامل کار کردن و خیلی با نرم افزارهای مختلف کار میکنم ، پس فکر میکنم بهتره برم سراغ هارد دومی که پیشنهاد دادید .یعنی :ST2000DM001
دوست عزیز : اینکه بعضی فروشنده ها در مورده هارد میگن 2 ترابایت نگیری بهتره ، چون عمرش کمتره نسبت به 1 ترابایت و .... این حرف ها صحت داره ؟
و اینکه برای خرید هارد پیشنهادی شما یعنی :ST2000DM001 منظورتون مدله 2 ترابایتی baracuda هستش ؟ راستش من منظور از DM 001 رو نفهمیدم که فروشنده رو متوجه مدلش بکنم
میشه بگید بهتره دنبال کدوم گارانتی هارد باشم و شما نمیدونید این مدلی که معرفی کردید تغریبا چه قیمتیه ؟
به عنوان سوال آخر وسترن خاویار مشکی بهتره یا این مدلی که معرفی کردید ؟
سلام و ممنون از شما .نقل قول:
دیتاشیت هارد دیسک ST9500420AS را بررسی کردم ، اینترفیس این هارد SATAII هست نه SATAI ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .نقل قول:
از لحاظ تئوری بدیهی هست که پرفورمنس این هارد که 7200rpm و 16MB cache هست نسبت به انواع عادی که اکثراً 5400rpm و 8MB cache هست بهتر هست (در حجمهای یکسان البته و گرنه در حجمهای متفاوت پرفورمنس هم میتواند متفاوت باشد) . در عمل و در مورد محسوس یا نامحسوس بودن تفاوتها من اطلاع دقیقی ندارم و در دیتاشیت هم چیزی نوشته نشده .نقل قول:
اگر هارد اکسترنال my passport 500GB میخواهید بخرید و اگر هارد اکسترنال Goflex Pro شما usb3 هست پس نفروشید . دقت کنید که هارد اکسترنال Goflex Pro دیگر در بازار پیدا نمیشود و حتی هارد اینترنال با مشخصه 7200rpm هم براحتی در بازار پیدا نمیشوند . ولی اگر هارد اکسترنال پرحجمتر میخواهید (مثلاً 1TB) و همچنین اگر هارد اکسترنال Goflex شما usb2 هست میتونید بفروشید (ولی بازهم بدلایل گفته شده توصیه میکنم نفروشید) . دقت کنید که my passport بصورت usb on board هستند و اینترفیس sata ندارند (حتی اگر هم باکس آنرا باز کنید) و نمیتونید به پورت sata گیرنده متصل کنید .نقل قول:
1. خود کمپانی وسترن در مورد rpm هاردهای WD Green توضیح دقیقی نداده . بعضی ها معتقدند که IntelliPower به معنی rpm متغیر هست یعنی rpm هارد دیسک با توجه به شرایط میتونه بین 5400 الی 7200 متغیر باشه . در هر حال تا زمانیکه خود کمپانی وسترن تعریف دقیقی ارائه نکنه نمیتوان به این گفته ها 100درصد اطمینان کرد .نقل قول:
2. بهترین مرجع برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات هارد دیسکها دیتاشیت موجود در سایت اصلی هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . دو مدل WD Green 2TB موجوده . مدل نامبر WD20EARX که MAX Data transfer rate در حدود 110MB/s هست و مدل دیگر WD20EZRX که در حدود 145MB/s هست . در نتیجه اگر WD Green میخرید پس حتماً WD20EZRX را بخرید .
3. لینکی که گذاشتید (سایت سازگار) مربوط به مدلهای LP سیگیت هست که دیگه تولید نمیشه (قبلاً هم عرض کردم) .
اگر فقط مشکل Firmware داشته باشه میتونید به مراکز تخصصی که دستگاه pc3000 داشته باشند بفرستید تا تعمیر کنند .نقل قول:
با توجه به اینکه سرعت برای شما مهمه پس حتماً هارد سیگیت ST2000DM001 را بخرید .نقل قول:
خیر . این حرفها درست نیستند .نقل قول:
نقل قول:
ST2000DM001 در واقع هارد دیسک دوترابایتی سیگیت از سری barracuda 7200.14 هست . این اعداد در واقع مدل نامبر هست که روی لیبل هارد نوشته میشود .
گارانتیهای متفاوتی وجود دارند ولی بنظرم سازگار بهتر هست . قیمت این مدل در حدود 330 هزار تومن هست که البته در بازار قیمتها میتونه متغیر باشه (یکم پول بیشتر تو جیبتون بذارید) . در مورد سوال آخر لحاظ متوسط Data transfer rate سیگیت ST2000DM001 بهتر هست (156MB/s در مقایسه با 138MB/s وسترن بلک) ولی از لحاظ access time معمولاً هاردهای WD Black بهتر عمل میکنند .نقل قول:
باز هم ممنونم مهندس جان بابت راهنمایی واقعا کمک های شما برام ارزشمند هستنقل قول:
فقط 3 سوال برام پیش اومده ممنون میشم هز سه رو توضیح بدید استاد
ببینید من USB 2.0 , USB 3.0 بودن هارد برام مهم نیست چون می خوام از پورت ساتای اون استفاده کنم
نکته ای که فرمودید در عمل میگه سرعت هارد GOFLEX PRO باید بالا تر باشه اما من یک هارد وسترن دیجیتال 2.5 اینچی MY PASSPORT دارم که اینم تست این دو
1- مشاهده می فرمایید باز هم با این وجود که فرمودید سرعت هارد goflex pro باید بیشتر باشه اما هارد وسترن با usb 3.0 سرعتش بیشتره و این الان برای من سوال شده !!! امکانش هست من رو راهنمایی بفرمایید
2- در ضمن این هارد goflex pro رو که بنظر ساتا 1 هست در برنامه HD Tune Pro اما در تمام سایت ها مشخصات این مدل هارد رو زده sata 3GB یعنی ساتا 2 ... نظرتون چیه ؟ چرا اینجوریه ؟( عکس آخر )
3- این هارد من که با کابل ساتا متصلش کردم متوسط سرعت read اش 80 بود بعد تستی که دوستان در تاپیکی دیگه گزاشتن ازSeagate Backup Plus Portable متوسط سرعت read اش حدود 86 هست تازه با usb 3.0 که ایجاد محدودیت میکنه ...الان دلیل اینکه سرعت هارد من ( goflex pro ) پایین تره چیه ؟ توضیح می فرمایید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بزرگوار
سلام.نقل قول:
پدرام جان برای درایوهای جامد یک تاپیک اختصاصی باز شده. لطفا در این تاپیک اعلام درخواست کنیید.
دوستان این segate back up plus لپتابی ( 2.5 اینچ ) دقیقا کدوم مدل هارد در داخل باکسش قرار داره ؟
ممنون
1. مقايسه مدل يكترابايت با مدل 500GB درست نيست (آنهم از برندهاي كاملاً متفاوت که مسلماً تکنولوژی متفاوتی برای ساخت هارد دارند) . برای نتیجه گیری بهتر در مورد تفاوت در پرفورمنس بین یک هارد 7200rpm و 16MB cache با هارد 5400rpm و 8MB cache باید تا حد امکان ساختار کلی هارد دیسکها مشابه باشند مثلاً تعداد پلاترها ، نوع controller chip (مثلاً بعضیها از هاردها کنترلر Marvel استفاده میکنند و بعضی ها از کنترلر LSI) و خیلی موارد دیگر .نقل قول:
دقت کنید که این تستها مخصوصاً sequential transfer rate بشدت به تعداد پلاترها و چگالی آنها بستگی دارد مدل 500GB شما دو پلاتر دارد (هر پلاتر احتمالاً 250 گیگ) در صورتی که مدل یکترابایتی بازهم 2 پلاتر دارد اما هر پلاتر 500GB هست . هر چه چگالی بالاتر باشد DATA sectorـهای بیشتری در هر Track وجود خواهند داشت که باعث افزایش sequential transfer rate میشود .
مثالی دیگر : یکی از علتهای بهتر بودن تست sequential transfer rate هارد سیگیت st1000dm003 نسبت به WD black مدل نامبر WD1002FAEX همین موضوع هست گرچه حجم مشابهی هم دارند . بعبارت دیگر st1000dm003 فقط یک پلاتر 1TB دارد در صورتیکه WD1002FAEX دو پلاتر 500GB دارد .
لطفاً به تست هارد لپتاپم که 500GB و 8MB cache و 5400rpm هست دقت کنید .
2. لطفاً ورژن نرم افزار را ارتقا بدید تا بطور صحیح تر نشان داده شود (آخرین ورژن 5.50 ) . به دو عکس زیر دقت کنید . هر دو مربوط به هارد اکسترنال Seagate Gofex هست . اولین عکس مربوط به ورژن 5.00 و دومین عکس مربوط به ورژن 5.50 هست .
3. اگر منظور شما این پست هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؟ همانطوریکه در قسمت یک هم توضیح دادم برای نتیجه گیری بهتر در مورد تفاوت در پرفورمنس بین هارد 7200rpm و 16MB cache با هارد 5400rpm و 8MB cache باید تا حد امکان ساختار کلی هارد دیسکها مشابه باشند .
دقیق نمیشه گفت . یکی ار دوستان همین هارد اکسترنال را خریده بود به قصد باز کردن باکس آن جهت استفاده از هارد اینترنال برای لپتاپ . هارد مورد نظر سامسونگ بوده .نقل قول:
بازم تشکر بابت پاسخ گویی بسیار کاملتوننقل قول:
این نکته ای هم که فرمودید خیلی جالب بود و کاملا صحیح
فقط سوالات آخر
طبق صحبت های شما استاد عزیز هارد لپتابی 500 گیگ و ساتا 3 با 5400RPM و 8مگ وافر سرعت read و write کمتره ( در حالی که ارتباط با کابل ساتا باشه و کامپیوتر هم ساتا 3 رو ساپورت کنه البته )) تا این هارد من که ساتا 2 هست و 7200rpm و 16 مگ وافر هستش درست فهمیدم ؟
و اینکه هارد segate back up plusلپتابی ( 2.5 اینچ ) ساتا 3 هستش یا ساتا 2 ؟بازم ممنونم دوست عزیز این سوالاتی که ازتون پرسیدم الان سوالات آخرم هست و دیگه مزاحم وقت شریفتون نمیشم
بازهم تاکید میکنم که هم هارد اکسترنال Goflex pro شما (مدل نامبر ST9500420AS) و هم هارد اینترنال و هارد اکسترنال Goflex بنده (که اتفاقاً هر دو ST9500325AS هستند) SATAII یا SATA2 یا SATA 3GB/s هستند .نقل قول:
با توجه به تستهایی که در صفحه قبل گذاشتم پرفورمنس هارد 5400rpm و 8MB Cache کمتر از هارد 7200rpm و 16MB Cache هست (بشرطی که این دو هارد در زمینه های دیگر مثل تعداد پلاتر ها و ... مشابه باشند) .
حتی اگر هم هارد مجهز به اینترفیس SATAIII یا SATA3 یا SATA 6GB/s باشه و مادربرد هم SATAIII را ساپورت کنه بازهم تاثیری در سرعت نخواهد داشت . بعنوان مثال MAX Data transfer rate یک هارد 3.5 اینچی 7200rpm و 64MB cache در حدود 210MB/s هست در صورتیکه حداکثر پهنای باند SATAII در حدود 300MB/s هست (هنوز خیلی جا داره) .
در مورد سوال آخر به احتمال زیاد SATAII هست . سوالی هست در خدمتم .
با دروود
چند پرسش داشتم:
1: بنده نیاز به حدودا 1 ترابایت فضای ذخیره سازی دارم که بیشتر جهت نگاهداشتن فیلم های دریافت شده از اینترنت مورد نیازم هست
2: با توجه به صبحت بالا،و با توجه به آنکه نیاز آنچنان زیادی به پرتابل بودن آن ندارم اما روشن است که پرتابل بودن آن یک مزیت به شمار می رود
3: از میان برند های seagate barracuda و همچنین WD Green ،کدامیک و کدام مدل را پیشنهاد می کنید؟(در صورت نیاز به خرید درایو درونی-Internal)
4: سقف بودجه را 250 تومان می توان در نظر داشت.
با سپاس
سلام .نقل قول:
اگر هارد اينترنال ميخواهيد صرفاً براي آرشيو ديتا و نصب بصورت هارد دوم سيستم ، WD Green با مدل نامبر WD10EZRX پيشنهاد ميشه . دقت كنيد كه WD10EARX هم يكترابايته اما نسبت به مدل اولي سرعت كمتري دارد .
آقا ما امروز رفتیم پاساژ ایران و علا الدین زیر و رو کردیم شما بگو یه مغازه wd black نداشت
2جا قیمت تلفنی گرفتن یک ترا 435 و 430
چه خبره؟ تخمشو ملخ خورده؟؟؟
کسی بازار نرفته این هفته ببینه بلک هست یا نه؟
سلام دوستان.هارد لپ تاپ 7200 دور در بازار یافت میشود؟مدل و قیمت ان چند است؟
سلام دوستان عزیز
یک هارد 1 ترا بایت تا 230 تومن میخواستم
اینترنال
سرعت، کیفیت ساختش واسم خیلی مهمه
پاورم هم بد نیست، 580 گرین هستش. فقط این مدل سیگیتST1000DM003 رو تعریفش رو خیلی شنیدم. تو این رنج بهتر از این کیسی هست؟تشکر
سلام .نقل قول:
با بودجه اي كه داريد ST1000DM003 مناسبترين انتخاب هست.
سلام دوستان من می خوام یه هارد اکسترنال یک ترابایت بخرم برای ذخیره فیلم
پرتابل بودنش مهم نیست چه مدلی رو پیشنهاد میکنید.؟
سلام .نقل قول:
اگر جابجا نميكنيد يا اينكه حابجايي شما خيلي كم هست و فضاي كافي و امن و بدون لرزش جهت استقرار هارد اكسترنال روي ميز (يا هر جاي ديگر) داريد ميتونيد از انواع آداپتوري بخريد (چون اين هارد ها بزرگ هستند) . مدلهايي چون Seagate bachup plus و Seagate expansion و WD my book گزينه هاي مناسبي هستند . براي انتخاب از بين اين مدلها پيشنهاد ميكنم اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونيد .
سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام یه هارد اکسترنال احتمالا 500 گیگ بخرم و با گشتی که تو اینترنت زدم هر کدام از برند ها رو برای یه کار خوب دونستن (البته تاپیک های مختلف رو هم دیدم )حالا میخواستم شما یک برند به من معرفی کنید.
استفاده من هم متفاوته و برای یک کار خاص نمیخوام و در کل میخوام همه کاره باشه و عمری و زیاد جابه جاش میکنم .
ممنون میشم جواب بدید و همچنین اگه مدل خاصی مد نظر هست معرفی کنید .
:n12:
ممنون دوست عزیز خیلی اقایی تصمیم گرفتم Western Digital External My Book Essential 1TB رو بخرم الان قیمتش توبازار چنده؟usb3 هم ساپورت میکنه؟نقل قول:
خسته نباشین برای
هارد ساتا وسترن دیجیتال بلک با پارت نا مبر WD2002FAEX -- این جدید ترین مدل وسترن بلک هست ؟
با سلام یه هارد 500 گیگ از برند وسترن ترجیحا کم صدا هم باشه در ضمن فرق وسترن بلک و گرین در چیه؟
ممنون
اگر هارد اکسترنال آداپتوری میخواهید بخرید و همچنین اگر حجم آرشیو شما هم بمرور زمان افزایش پیدا میکنه ، من پیشنهاد میکنم حجم بالاتر (مثلاً 2TB) را انتخاب کنید . در اینصورت نه تنها از تعدد هاردهای اکسترنال جلوگیری میشه بلکه در هزینه خرید هم صرفه جویی میکنید . یکترابایت فکر کنم حدود 260 هزار تومن باشه .در مورد سوال آخر ، این مدل usb3 ساپورت هست .نقل قول:
بله ، این مدل نامبر جدیدترین مدل از سری Black هست .نقل قول:
سلام .نقل قول:
بدیهی هست که WD Green کم صداتر ولی در عوض کندتر هست . dBA در حالت Idle برای هاردهای black و green به ترتیب 29 و 21 و در حالت Performance seek mode به ترتیب 30 و 22 هست (منبع از دیتاشیت برای هاردهای 500GB) . اگر خیلی روی صدا حساس هستید که بهتره WD Green را بخرید .
خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-سرعت هارد 1 ترا وسترن بلک با هارد 2 ترا وسترن بلک فرق میکنه ؟
2-برای بایگانی اطلاعات چه هاردی را به جر وسترن بلک پیشنهاد میکنید --نظرتون در مورد بلو یا گرین چی هست ---در مورد توشیبا یا سیگیت چی؟
3-ویندوزم روی ssd هست برای هارد دوم که اطلاعات را بخوام هر روز ازش استفاده کنم هارد یک ترا یا 2 ترا پیشنهاد میکنید ؟
سلام آقا عطا
یه سوالی دربارهhdparm tool داشتم این برنامه فقط روی هارد ویندوز تاثیر میزاره ؟ میشه کاری کرد که روی هارد دومی تاثیر بزاره؟ چطوری؟
در این دیتاشیت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ماکزیمم Data transfer rate برای هارد 1TB حدود 126MB/s و برای هارد 2TB در حدود 138MB/s هست .نقل قول:
برای آرشیو اطلاعات اگر سرعت برای شما مهم نیست WD Green بهترین انتخاب هست . اگر سرعت برای شما مهم هست و همچنین اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black را بخرید در غیر اینصورت میتونید Seagate از سری 7200.14 بخرید .
سلام .نقل قول:
دستوراتی که در سه فایلهای زیر هست فقط روی اولین هارد اعمال میشه (این فایلها بطور پیشفرض در مسیر C:\Program Files\hdparm هست) . در نتیجه هر کدام از دستورات زیر که مورد نظرتان هست را با notpad باز و به جای حروف a در hda حروف b تایپ کنید . یعنی hdb . تغییرات را ذخیره کنید .
disable hdd apm.cmd
enable hdd apm battery life.cmd
enable hdd apm max performance.cmd