سلام ممنون از راهنمایینقل قول:
ال جی نکس وان 24 هزار ال جی خریدیم
فقط خواستم بدونم از کجا بفهمم اصل هس ؟نوشته ساخت کره و از رشت خریدیم
Printable View
سلام ممنون از راهنمایینقل قول:
ال جی نکس وان 24 هزار ال جی خریدیم
فقط خواستم بدونم از کجا بفهمم اصل هس ؟نوشته ساخت کره و از رشت خریدیم
سلام
من یک کولر 1800 هزار میخوام از بانه بخرم یا نمایندگی
چی بخرم بهتر
اگه از نمایندگی خریدین و گارانتی داره حتما اصلی هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
مبارک باشه.
بانه خرید کردید یا از نمایندگی؟
منم همین مدل رو میخوام بخرم، تهران حدود 3800 قیمت دادن.
جوابه پیغامتونو دادم:n16:نقل قول:
من یک کولر میخوام 18هزار از بانه چی بخرم؟یا داخل خرید کنم
سلام بر متخصصان پی سی ورد
یه کولر گازی میخوام ( هم گرمایشی و هم سرمایشی باشه ) که یه خونه 100 متری رو بتونه تبدیل به قطب و جهنم کنه. از بانه مارکت یه نمونه دیدم تراست 30000. به نظرتون چطوره ؟ مارک خوبیه ؟
برای رفسنجان میخوام ( استان کرمان ) طبقه دوم هستم
اگه خوب نیست یه مدل پیشنهاد بدین که مصرف برقش کم باشه. با توجه به اینکه میخوام از میشی ( میناب ) خرید کنم لطفا قیمت مرزی اش بین 1 میلیون تا 1.500 باشه.
سپاس
خیلی ممنونم از اینکه موجبات خنده و سرگرمی مارو ایجاد می کنید اون قسمت جهنمش و 1/5 خیلی خنده دار تر بود برادر من برای 100متر فضا که بقول شما تو زمستون جهنم بشه حداقل دو تا سه تا اسپیلیت می خوای یا یه ایستاده سه فاز اونوقت با قیمت مرزی 1/5 هیچ کولر 30 هزاری من که 10 ساله کارم اینه نمیشناسم حتی اشغال ترین جنس 30 هزارش تو خود مرز. قیمتش 1/7 کمتر نیستنقل قول:
خواهش میکنم عزیز دل برادر.من فقط چند ساعته که این کاره ام. شرمنده. امروز یه اپسیلون بیشتر تحقیق کردم فهمیدم 30000 رو زیادی بالیوودی انتخاب کردم.خوب شما با این شرایطی که میخوام چی پیشنهاد میدین؟نقل قول:
خونه کلا صد متره ( نقشه بکشم؟ ) یه حال و 2 تا اتاق که هر جور فکر میکنم هوا توی یکیشون نمیره و 12 مر مربع کم میشه = 88 متر مربع
خونه طبقه دوم است و بالاش میشه پشت بوم ( سقف سبک پشت بوم نداره که. شیب داره !!! )
والله میشی قیمت ها خیلی خوبه. تلویزیون 4 میلیونی رو 2 میدن. اینا هم باید ارزون بشه دیگه
شما پیشنهادتون چیه ؟چه مارکی ؟
- با سلام خدمت دوستان
راستش یکی از دوستان یه کولر مارک وستل ترکیه ای داره اینورتر 12000 سرد و گرم
خیلی کم کارکرده و 1.600.000 می ده به نظرتون این مارک خوبی هست و آیا این قیمت می ارزه ؟
خودش که خیلی تعریف می کنه و میگه این محصولات به اروپا صادر میشه و جنش و ... خیلی خوبه و از مارک های چینی هایسنس و تراست و ... خیلی بهتره
به نظرتون این کولر گازی می ارزه و مارک خوبی هستش ؟ بخریم ازش.
ممنون
:n16:
برادر من اگه 12 هزار می خوای بگیری برو جنرال یا هیتاچی بگیر معمولی نه اینورتر هم قیمتش ارزونتره هم نو هستش در ضمن تو کولرهای کوچیک اینورتر خریدن به صرفه نیست چون مصرفشون پاییننقل قول:
فکر کنم تکیه کلام شما " برادر من " است.نقل قول:
جواب ندادین. چه اسپلیتی بخرم با مشخصاتی که گفتم ؟
شرمنده من نتونستم این پست رو حذف کنم ادمین زحمتشو بکشه!
سلام دوستان.
بهترین، مناسب ترین و بصرفه ترین اینورتر دار ۲۴ هزار الجی و سامسونگ کدوم مدل هستش؟
در ضمن نظرتون رو در خصوص مدلهای مکس سامسونگ هم می خواستم که فروشگاه ما قسطی
از اونا فقط داره، یه مدل بتر هم دارند که قدرتش پایینه... وگرنه قسطی بتر غیراینورتر برمی داشتم ولی چون ۲۵شو نداره، میخوام اینورتر مناسب بگیرم ما که نمی خواهیم هرسال کولر گازی بخریم بقول معروف مرگ یه بار شیون یه بار...
ممنون از پاسختان خواهم شد. :n12:
سلام
انتخاب وسیله سرمایشی برای خانه و تعداد وسیله ی سرمایشی به خیلی چیزها بستگی داره:
بودجه,منطقه ی زندگی(گرمسیر-سردسیر),میزان رطوبت,وضعیت آفتابگیریِ خانه,طبقه,وضعیت عایق بندی ضد گرما و سرما,ارتفاع سقف,حجم خانه,مقدار گرمای تولید شده در خانه(اجاق گاز -لاپمها,حرارت تولیدی آبگرمکن-یخچال-فریزر) تعداد افراد خانه,بزرگی پنجره ها,میزان آفتابگیر بودن پنجره ها , نوع شیشه های پنجره ها , میزانِ همجواری سقف و کف و دیوارهای خانه با هوای بیرون) ,نقشه ی خانه, میزان حیاسیت ساکنین خانه به گرما (چقدر گرمائی یا سرمائی هستند)
نصب کولر گازی برای مناطق خشک اشتباه هست بلکه باید کولر آبی نصب بشه در سایه با روکشی از جنس کیسه ی جاروبرقی تا هوای خانه خنک و تمیز و مقداری مرطوب باشه (رطوبت ایده آل حدود 40% هست که برای سلامتی مو و پوست و ناخن و چشم و ریه و بینی و سینوسها مفید هست )
با سلام
چند سوال از خدمت دوستان داشتم :n13:
کولر های گازی جنرال (نه اجنرال!) مال کدوم کشوره ؟ و اینکه از نظر کیفیت وکارایی چطوره ؟
چون قیمتش نسبت به بقیه مارک ها خیلی پایین تره !!! و اینکه من از چند نفر که استفاده کردند پرسیدم راضی هستن و میگن خوبه .
و آیا نماینده و گارانتی کننده اصلی مثل نیا یا گلدیران تو ایران داره یا نه ؟
دوست عزیز اینارو که با یه سرچکی همه دستشون میاد، اگه داری جواب مارو زحمت بکش لطفا :n39:نقل قول:
کسی میدونه این مدل های مختلف گری قضیش چیه؟
Azor
Accent
Power
P-matic
G-matic
واسه جنوب کشور میخوام بگیرم ولی توی بازار هر کدوم از اینا باقدرت های مختلف موجوده
مثلا 24000 نوع power ارزونتر از نوع pmatic هست
یا مدل gmatic دیگه از بقیه گرونتره
فروشنده ها بعضی هاشون میگن فرقی ندارن ولی اکثرا یه چیز دیگه میگن. برای مثال میگن نوع pmatic که 24000ش قیمتش240000 تومنه رادیاتور وچیزای دیگش بهتر از مدل power هست ولی 400 تومنی گرونتره
سلام، یه جارو برقی می خوام بخرم مهم برام اینکه محکم و خر کار باشه آپشن اصلا برام اهمیتی نداره،چی بخرم؟
ممنون
فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk
عمو جون اینجا تاپیک کولر گازی هست نه جارو برقی خر کارنقل قول:
اوکی،شرمنده
فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk
سلام, یه 9000 برای اتاق خواب میخوام. فعلا تو فروشگاههای اینترنتی نکست پلاس ال جی از بین چینی ها و کره ای ها بنظرم بد نیست.
بجز چینی ها و کره ای ها, مارکهای بوش, پاناسونیک, اجنرال, وستینگهاوس و... تو بازار هستن؟
کلا بجز چینی ها و کره ای ها بالاتر از نکست پلاس چی پیشنهاد میکنید؟
سلامنقل قول:
Next Plus از Next One گرون تره چون اسمن 9000 ولی در اصل ظرفیتش 12000 شما این لینک ها رو اگه ببینید متوجه میشید
Next One
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Next Plus
شما با خیال راحت همون Next One رو بگیر هم گارانتی داره هم ساخت کره هستش هم قیمتش مناسب تره
چینی هارو هم بیخیال شو.
12000 نکست وان هم باز 400 تومن از 9000 نکست پلاس ارزونتره.نقل قول:
تفاوتشون اونطور که خوندم یکی سنسوریه که پلاس داره و صرفه جویی در مصرف از 60 درصد تو نکست وان به 73 درصد تو پلاس میرسه.
هوای تمیزتر که پلاس ایجاد میکنه.
پرتاب باد تا 15 متر تو پلاس نسبت به 13 متر تو وان, که این تو اتاق بدردم نمیخوره.
و یکی دیگه هم همون نکته ای خودتون اشاره کردین.
حالا برم از نزدیک ظاهرشونم ببینم.
اُجنرال ديدم تو بازار، اينورترم هست ولى ٩٠٠٠ نداره و از ١٢٠٠٠ شروع ميشه. ٨٠٠ تومن از ٩٠٠٠ پلاس ال جى گرونتره.
پاناسونيكم از ١٢٠٠٠ شروع ميشه كه بخوام ١٢٠٠٠ بگيرم همون اُجنرال ميگيرم.
توشيبام ديدم ١٠٠٠٠ داره ولى اينورتر نيست.
حالا بنظرتون واسه اتاق ٤در ٤ ارزش داره ١٢٠٠٠ بگيرم؟
كلا بجز فاكتور قيمت كدوميك از اين مدلها رو پيشنهاد ميكنين؟
اوجنرال ی سروگردن بالاترنقل قول:
فرق زیادی بین ۹ تا ۱۲ نیست
به نظرم تازه بهتر هم هست زودتر اف میکنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
تمیز کننده هوا که مربوط به یونیزه کننده هوا میشه که هر دوتاشون دارهنقل قول:
منتها اون صرفه جویی بیشتر مربوط به یه سنسور اسکنر هستش که محیط خونه رو اسکن میکنه و در صورتی که توی اتاق کسی نباشد قدرت کولر رو میاره پایین تا اتاق الکی سرد نشه بدون استفاده
بشخصه فکر نمیکنم خیلی کاربردی باشه چون معمولا وقتی داریم از اتاق میریم بیرون کولر رو خاموش میکنیم یا اگه هم روشن میذاریم به خاطر اینه که وقتی ار بیرون میاییم دوست داریم اتاق خنک باشه.
اینم کاتالوگاشون
نکست پلاس
نکست وان
برا 4 در 4 9000 کفایت میکنه البته اگه در و پنجره ات دوجداره باشه و ارتفاع پایین (170-180 سانت) نصب کنینقل قول:
عزيز اين تيكه از پُستت رو متوجه نشدم.نقل قول:
=============
گاز و يخچال و فريزر و لباسشويى بوش هست و از اولم دنبال بوش بودم كه پيدا كردم. بوش ٩٠٠٠ داره ولى اينورتر نيست. فروشنده ميگه ولى رده A هست.
پاناسونيكم ٩٠٠٠ اينورتر هست تو بازار.
الان قيمت بوش ٩٠٠٠ و پاناسونيك ٩٠٠٠ اينورتر و توشيبا ١٠٠٠٠ و ال جى نكست وان اينورتر يكيه تو بازار.
اُجنرالم كه با توجه به قيمتش همونطور كه دوستمون گفت يه سر و گردن بالاتره، حتى از بوشِ عزيزم :n37:
اگه اُجنرال رو فعلا كنار بذارم كدوم مدل رو پيشنهاد ميكنيد؟ پاناسونيك بر خلاف بوش و ال جى نمايشگر ديجيتال نداره.
منظور اینکه چون ظرفی تر بالاتری داره زودتر به دمای دلخواه می رسه و خاموش میکنه کمپرسور اگر اینورتر نباشه اگر باشه که زودتر دور میاد پایین
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
سلام وخسته نباسید..تشکر از سایت خوبتان...من تو جنوب هستم..راهنمایی میخاستم برای خرید کولر اسپلیت که ب مناطق گرم وشرجی بخوره قیمتش هم مناسب باشد...نظرم رو اسپلیت گری24000 پاوره...نظر شما استادان چه؟؟؟ایا برای منطق شرجی کولر اینورتر بهتره؟؟گاز410بهتره برای مناطق ما یاگاز22ار؟؟ممنونم اگه جوابمو بدین..پاناسونیک چطوه...په مدلی خوبه برای مناطق شرجی؟؟
درود بر اساتید
کولر گازی مناسب فقط سرمایش برای محیط زیر
اصفهان
طبقه سوم از یک آپارتمان 4 طبقه
150 متر
سه خوابه
اشپزخانه اوپن
ترجیحا فقط سالن را خنک کند کفایت می کند. سالن و آشپزخانه شاید نزدیک صد متر
اولا مقدار BTU
دوما مارک و مدل پیشنهادی
باتشکر
عرض سلام و ادب
دوستان نیاز به مشاوره داشتم.
از یک طریق امکان خرید اقساطی کولر گازی برای ما مهیا شده.
2 مدل در دسترس هست.
یکی کولر 32 (یا 30) هزار سامسونگ (که کمپرسورش رو دیدم خیلی بزرگ بود) . اینورتور هم نداره
یکی هم کولر 24 هزار ال جی که اینورتور داره
چون خرید اقساطی هست خب یک مقدار میره روی قیمت کولر
البته من به مساله قیمتش کاری ندارم.
برای مازندران این کولر رو میخوام. برای یک خونه 100 متری که 60 70 متر حال داره. طبقه اخر هست و خیلی گرم میشه. هوا هم بعضی روزها بسیار شرجی هست.
هر دو کولر حدود 5 تومن قیمتشون میشه (با حساب اقساط و غیره)
حالا به نظر شما کدوم مورد مناسب تره ؟ ایا ال جی 24 هزار برای یک فضای اینچنینی جواب میده یا نه ؟ و اینکه این اینورتور از نظر مالی و هزینه برق ایا تاثیر زیادی داره ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان من همون نكست وان ٩٠٠٠ رو گرفتم. ٢تا اتاق ٤ در ٤ كنار هم هستن و يه هال شب هم داريم. درِ هال شب رو ميبندم و كولر رو روشن ميكنم ٢تا اتاق و هال يخ ميشه. فعلا كه راضيم ازش تا ببينيم بعدا چى ميشه.
در مورد تفاوتش با پلاسم بگم، پلاس ++A هست ولى نكست وان A هست. و البته فروشنده ميگفت كيفيت ساخت پلاس هم بهتره. اون بوشى هم كه تو بازار هست تحقيق كردم مال سال ٢٠١٢ بود در حاليكه جديدترشم اومده كه تو بازار گارانتى دارا نيست. اين ال جى حداقل ٢٠١٥ هست. ولى الان كه ديدم ٢تا اتاق سرد ميشن دوست داشتم ١٢٠٠٠ ميگرفتم و بهترين گزينه هم همون اُجنرال بود. اينم بگم تو اون اتاق اجنرال پنجره اى ١٨٠٠٠ داريم ولى هيچوقت ٢تا اتاق رو سرد نميكرد. اتاقى كه خودش توش هست يخ ميشد ولى اون يكى هميشه گرم بود. ولى اين اسپليت نميدونم چه حكمتيه كه ٢ تا اتاق رو سرد ميكنه!
يه تشكرم بكنم از نصب رايگان گلديران. هزينه نصب پايه ٤٨٠٠٠ تومان، هزينه اياب و ذهاب!! ٥٠٠٠ تومان و... كه كلا ١١٠ تومن پول نصب رايگانش شد!
قیمت رو هم اگ امکان داره ذکر کنیدو اینکه اگه در هال رو باز بگذارید هال هم خنک میشه ؟ اسم دقیق محصول رو لطف میکنید ؟ اسم خارجیش رو. چون میخوام از بازار میشی بندرعباس بخرمنقل قول:
قیمتش 2390 بود که 100 تومنم تخفیف جشنواره داشت و شد 2290. البته اینطور که فهمیدم ال جی و چنتا مارک دیگه با رسیدن فصل گرما قیمتشون بالا هم رفته بود.نقل قول:
الان در 2تا اتاق بازه و در هال شب که یه فضای 2.5 در 2.5 بین 2تا اتاق و هال اصلی هست بسته. فضای هال و پذیرایی خیلی بزرگه و با توجه باینکه ارتفاع تا سقفم 4 متر هست طبیعتا با یه کولر 9000 که ته اتاق نصب شده خنک نمیشه.
مدل کولرهای ال جی اینجا هست:این مدل که گرفتم 9000 از سری نکست وان که میشه NV096TQ.
من اگه الان بعد از تحقیقاتی که کردم بخوام توصیه کنم اول اجنرال اینورتر 12000 با قیمت 3600 رو پیشنهاد میکنم. بعد نکست پلاس ال جی 9000 (12000 بگیرید که چه بهتر) که قیمت 9000 تقریبا میشه 3 میلیون.
پاناسونیکم من واقعا دوست دارم ولی پانا نمایندگیهاش صاحب نداره. یعنی یکی میگه این مدل 9000 اینورتر اصلا شرکت وارد نکرده یکی دیگه میگه من دارم و 2300 قیمت میده یکی دیگه میگه 2500 و...
یه چیزم در مورد بوش بگم. اون بوشم درسته جدیدترین مدلش نبود ولی A بود. کلا بوش و توشیبایی هم که تو بازار هستن از نظر من مدلای خوبین. ولی من چون شهرستانم و اون فروشگاهی که ازش محصولات بوش میگیرم کلا کولر نداره و باید از یه فروشگاه دیگه میگرفتم که 100تا مارک داشت و یه بوشم انداخته بود بینشون از خرید بوش منصرف شدم.
هل من ناصر ینصرنی!؟نقل قول:
یک مرتبه دیگه بالاجبار باید حرفمو تکرار کنم
هر چی میخرید و باهر گارانتی میخرید بخرید
فقط با گارانتی نیا نخرید خدمات پس از فروشش صفره .
یعنی قبل از فروش حق با مشتریه بعد از فروش بدو دنبالشون برا تعمیر
دوستان راهنمایی نکردن
بین سامسونگ و الجی کدومش بهتره ؟
اگه میخای با گارانتی بخری فقط و فقط الجینقل قول:
الجی یعنی احترام بحقوق مصرف کننده بقیه شرکتها هم جیش کن بهشون:n21: