من هر چقدر صحبت شما رو میخونم جواب قانع کننده ای دریافت نمی کنم، بیشتر منتظر یک جواب تخصصی تر بودم که خب متاسفانه مهیا نشد.نقل قول:
مخصوصا بخش نظرشخصیو وگرنه هیچ موقع وارد بحث با شما نمیشدم.
خوب میشد که تبادل اطلاعات کنیم.
من هر چقدر صحبت شما رو میخونم جواب قانع کننده ای دریافت نمی کنم، بیشتر منتظر یک جواب تخصصی تر بودم که خب متاسفانه مهیا نشد.نقل قول:
مخصوصا بخش نظرشخصیو وگرنه هیچ موقع وارد بحث با شما نمیشدم.
خوب میشد که تبادل اطلاعات کنیم.
به نظر من که همه چیز مربوط میشه به نرم افزار توی کنسول ها... با اینکه اعتقاد دارم nVidia کلا منعطف تر هست توی نرم افزار(و احتمالا همین دلیل بوده که تونسته اون بازی ها رو با اون گرافیک روی چنین سخت افزاری پیاده کنه) ولی نمیشه به قطع گفت که ابن نسل شکست خورده، ممکنه دیگه مثل نسل قبل خیلی تفاوتی نداشته باشه با PC ولی قطعا کمترش هم نیست. یه CPUـی 3.2 گیگاهرتزی و یه GPU از خانواده nVidia GF7800 تونستن اون بازی ها رو اجرا کنن، حالا این سخت افزار نتونه؟ بخش بزرگیش دست AMD و دولوپرها هست این وسط، اگر مثلا AMD بتونه یه تکنولوژی مثل Mantle رو روی سخت افزار کنسول ها پیاده سازی کنه، پیشرفت خیلی بزرگی کرده(گرچه میگن Mantle هم واقعا اونطور که تبلیغش رو میکنن نیست).
ولی در کل که بخوام بگم، من اعتمادم به کنسول رو از دست دادم، اون تعریفی که از گرافیک کنسول میدادن، اصلا اون چیزی نبود که در ذهن من بود، گرافیک PC خیلی بهتره. مخصوصا اخیرا که سخت افزار کامپیوتر پیشرفت عظیمی کرده و داره به سرعت قدرتمندتر میشه.
کار بر روی بازی بالاخره تموم شده و بازی برای بسته بندی و انتشار آماده شد(یعنی گلد شد)
+
اینم بگم که طبق اماری که خود Ubisoft داده این بازی رکورد پیش فروش یک IP رو برای این شرکت شکسته که بالطبع برای یوبی خبر شدیدا مسرت بخشی هست:n02:
چه بهتر!نقل قول:
.
الان هم قانع نشدم و این صحبت شما منو بیشتر وسوسه کردتا پیگیر قضیه بشم.نقل قول:
به هر حال وقتی در مورد یک مورد به این مهمی صحبت میکنید اصولا باید منتظر نقدش هم باشید، همه اینجا مثل شما و هم قطاریهاتون اطلاعات بالایی ندارن ممکنه که نیاز باشه بهشون توضیح بدید چطوری هنوز 7 ماه از عرضه کنسول های نسل جدید نگذشته چطوری نسخه سالهایی دور رو که احتمالا 7-8 سال طول بکشه رو پیچیدید؟
بله باید هم نقد کنیم.....بنده (و هم قطارام به قول شما) نظرم این بود و شما هم دلیلشو پرسیدی و نقد کردی و بنده هم در جواب پست صفحه قبل رو نوشتمنقل قول:
حالا قانع نشدین؟؟؟؟بسیار خوب....شما به نظر خودتون پاینده باشین و بنده هم به نظر خودم(قرار نیست حتما همدیگه رو قانع کنیم )
+
بیشتر از این اگر سوالی در این زمینه بود در پروفایل جواب میدم چون از بحث تاپیک فراتز از حد دور شدیم
.
فیلمی جالب از بازی منتشر شده که به احتمال زیاد آخرین ویدئوی رسمی ای خواهد بود که منتشر شد....تاریخ انتشار 6 خرداد....امروز 26 اردیبهشت....
خوب تو این باری PC به شکل قابل توجه ی از کنسول های کنونی جلو تره....4K و 60 fps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
سیستمی که برای تنظیمات الترای بازی معرفی شده جالبه....
- GeForce GTX 780
- Intel i7-4770K, 3,5 GHz
- RAM 8 Go
- HDD 25 Go
- DirectX 11
- Windows x64 , Vista SP2, 7 SP1, 8
+
تریلر ه.ک خیابان براش گیر انداختن دشمنان....
این طور که از شواهد و قرایب معلومه بازی روی PS4اجرا شده....(نسخه ی Beta)این یه سری از تصاویر متحرکی که بازیکنان بیرون دادن....
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی اون دوربین مخفی که اومده واسه واچ داگز بزاره
خیلی خیلی باحاله :n07:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوی ماشین بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این عکسا از نسخه ی بتا بازی PS4 گرفته شده پس رو گرافیک حساسیت نداشته باشید....
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از دست ندید که آخر خنده_ست، واقعا کف کردم اینا برا تبلیغات یه بازی چه کارها که نمیکنند!!
ولی خدائیش خودم با ایدن این فیلم دو چندان عاشق این بازی شدم:n02:
منم دیده بودم دمشون گرم خداییش ... منم دلم واچ داگز میخواد.نقل قول:
اونا کجان و ما کجا :n14:
میشه گفت انداره قیمت 100 تا کنسول نسل جدید و قیمت 1000 تا نسخه اوریجینال یک بازی برای این کار و تبلیغات هزینه کردن.
منم یک جورایی با دیدن این تبلیغ برای بازی هایپ شدم :n02:
سلام دوستان این بازی رو سیستم من 30 فریم می دهد
CPU:Intel core i5-4570
Ram:8gb
VGA:Asus gt 640 2gb gddr3
رزولوشن:764*1366
قابل مقایسه هست با GTA V ؟از نظر وسعت و آزادی عمل؟
تبلیغه خیلی باحال بودی:n16: . خیلی مشتاق شدم ببینم این بازی چیه که همچین تبلیغ هایی براش می کنن ، اینجوری که معلومه قراره خوشحالمون کنن:n09:
پيرو يكي دو تا از ويديوهاي بازي كه از نسخه هاي نسل بعد كنسول ها منتشر شده حرف وحديث هاي زيادي در مورد گرافيكش ايجاد شده ولي بايد صبر كرد تا نقدهاي معتبر بازي بياد و همه چيز رو ديد
منم سعي مي كنم به محض منتشر شدن مقاله آناليز بازي توسط digital foundry يه خلاصشو اينجا بذارم
.
چیزی تا منتشر شدن Watch Dogs نمانده ، و هر روز که به انتشار آن نزدیکتر میشویم ، چیز های زیادی از بازی فاش میشود.امروز نوبت نقشه بازی و خریدن وسایل نقلیه بود.
هر روز چیز های زیادی لیک میشود.به تازگی تصاویری از نقشه بازی Watch Dogs لیک شد.تصاویری که گویاست شیکاگو شهری بزرگ است و برای بازی جهان بازی مثل Watch Dogs بی نظیر است.این بازی پر از جزئیات میباشد و به قول یوبیسافت تا به حالا همچین بازی ای در جهان ساخته نشده که اینقدر جزئیات داشته باشد. ابتدا به خرید وسایل نقلیه در این نگاهی می اندازیم:
Watch Dogs
اما حالا به نقشه ی وسیع شهر شیکاگو هم نگاهی می کنیم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Watch Dogs
IP جدید یوبیسافت یعنی ، Watch Dogs ، در ۲۷ می ، برای کنسول های نسل هشتم و هفتم و البته PC منتشر میشود.شایان ذکر که این بازی برای Wii u هم منتشر میشود ولی تاریخی برای آن در نظر نگرفته شده است.
هر دوتاشون Open World خستند و فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشن.در ضمن:نقل قول:
مقایسه Wathv Dogs & GTA V
امروز تصاویری از سایت dualshockers منشر شد که این دو عنوان غول صنعتع گیم را مقایسه میکند.
امروز برای شما مقایسه این دو بازی مشهور که توسط شرکت Rockstar و Ubisoft ساخته شده اند و واقعا یکی از شاهکار های این شرکت ها میباشد را آماده کردم.
در این تصاویر همانگونه که مشاهده میکنید این دو بازی را از نظر گرافیک مقایسه کرده اند که در این تصاویر که منتشر شده است گرافیک watch dogs بهتر از gta v میباشد هم از نظر فریم و از نظر گرافیک
هیچکدام موقع رانندگی دوربین از داخل ماشین ندارند؟
عمرا بتونه محبوبیت خودشو به gta برسونه
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
مقایسه:
تصاویر جدید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کیا منتظر همچین لحظه ای هستن...
یکی از دوستام مییگفت یه سیستمی تو بازی هست که مثلا وقتی داری تو خیابون راه میری اگه چهره یک شخص رو ببینی دیگه تا آخر بازی چهره اون شخص رو نمی بینی.واقعیه؟؟:n04:
منم فکر کنم یه همچین چیزی رو شنیدم ولی خودم به شخصه خیلی بعید میدونم همچین چیزی رو تو wd شاهد باشیمنقل قول:
یکی از دوستام مییگفت یه سیستمی تو بازی هست که مثلا وقتی داری تو خیابون راه میری اگه چهره یک شخص رو ببینی دیگه تا آخر بازی چهره اون شخص رو نمی بینی.واقعیه؟؟
ولی اینو میتونم بگم تنوع و همچنین تعداد عابران و کلا اشخاص غیر معروف تو بازی نسبت به بازی رقیب(gta v) به خصوص روی کنسول های نسل هشتم و pc خیلی بیشتره
+
مثل این که هنوز هیچی نشده خود ایدن -- شده! البته فعلا تو ps3
(بازی برای ps3 لیک شده )
همانطور که مطلع هستید مدتی قبل تعدادی از کاربران عنوان InFamous : Second Son را با دنیای واقعی مقایسه کردند و نتیجه آن چیزی جز سرگردانی در جدا کردن تصویر واقعی از بازی نبود! حال نوبت به شیکاگو رسیده تا خودنمایی خود را آغاز نماید.با ما همراه باشید. بی شک یکی از راه های تشخیص خوب بودن گرافیک یک بازی مقایسه آن با دنیای واقعی می باشد که حال Watch Dogs در این مورد توانسته امتیاز مثبتی را از طرفداران بگیرد.این تا جایی است که تشخیص عکس واقعی تا دنیای مجازی بسیار سخت می باشد.
Watch Dogs در 27 مِی 2014 برای پلتفرم های PS4,PS3,Xbox One,Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد.همچنین ذکر شده است نسخه Wii U بازی در بهار سال جاری به انتشار خواهد رسید.
در زیر میتوانید تصاویر منتشر شده را مشاهده کنید:
زندگی واقعی:
Watch Dogs:
زندگی واقعی:
Watch Dogs:
زندگی واقعی:
Watch Dogs:
زندگی واقعی:
Watch Dogs:
زندگی واقعی:
Watch Dogs:
زندگی واقعی:
Watch Dogs:
فکر کنم واچ داگز گرافیکش از دنیای واقعی بهتر باشه...چه برسه به گوگل مپ:n09:
این عکسایی که به عنوان گوگل مپ گذاشتید واقعاً عکس هستند یا یک کار گرافیکی؟؟!!آخه غیر قابل هضمه که عکس باشن.اصلاً هم کاری به عکسای wd ندارم
عکس هایی هستن که از گوگل مپ گرفته شده.کار گرافیکی نیستن.مثلا در همین عکس آخری مشاهده میشه که پلاک ماشین سمت چپ سانسور شده و اگه کار گرافیکی بود این کارا رو نمیکردن.عکس واقعیهنقل قول:
عکسا از بازی روی کنسولای PS3 و Xbox One گرفته شدن.....
Xbox One[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PS3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس کامل نقشه ی بازی + توانایی های ایدن.....
+
گفته شده یه کارت معمولی و متوسط 670 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میتونه این بازی رو با تنظیمات الترا اجرا کنه+بیشتر کیفیت بازی از CPUــی قویه سیستم شما خواهد بود....
لیست تروفی های بازی هم منتشر شد....
یا همون جایزه هایی که با انجام بعضی کارها بدست میاریم.....
محتوای مخفی: Trophy List
اولین نمره ی بازی هم منتشر شد (به طور رسمی) از یک مجله ی فرانسوی...19/20
گرافیک بازی:5/5
گیم پلی:5/5
صدا گذاری:4
طول بازی(از نظر حوصله سر نبردن):n02::5/5
جالبه....عجب چیزی گفته تهیه کننده ی بازی تو توییترش...
گفته رم حداقلی برا اجرای بازی 6 و اگه کمتر باشه چشمتونو به روی بازی ببندید+سی پی یوهای دو هسته ای باید طرف بازی نیان....
من به نظرم وقتی برای یه بازی بیش از حد تبلیغ میشه و مدت ساختش زیاد طول میکشه اونی که باید باشه نمیشه.
امیدوارم این بازی اینجوری نشه.
من به نظرم وقتی برای یه بازی بیش از حد تبلیغ میشه و مدت ساختش زیاد طول میکشه اونی که باید باشه نمیشه.
امیدوارم این بازی اینجوری نشه.
بازی واسه ایکس باکس 360 لیک شد!
تاپیک هم مهم میشه
رفت روی دانلود ببینیم این غول بی شاخ و دم یوبی چیه!!!
جالب تر شد...تهیه کننده ی بازی امروزم تو توییترش نوشته بازی تو PC هایی که 4 GB رم دارنم اجرا میشه....:n02:
و گفته که گرافیک نسخه های PS4 و Xbox One تقریبا" در سطح High نسخه ی PC هستن...
آرمین منم بهت ملحق شدم :دینقل قول:
هر چند این نسخه مطمئنا گرافیکش زیاد تعریفی نداره و قابل مقایسه با نسل فعلی نیست
ولی تا نسخه پی سی لیک بشه ما اینو تموم کردیم :دی
اینام خودشونو مسخره کردننقل قول:
هر روز یه چی میگن
اگه روی ps3 x360 اجرا میشه باید روی pc با 4گیگ رم هم اجرا بشه مگر اینکه مثل cod نخوان که اجرا بشه !!!
جالب تر cpu درخواستی ه
بین core i7 و i5 شاید اختلاف به 10٪ هم نرسه زمان اجرای بازی
البته درباره این بازی قضیه یه کم فرق میکنه!!نقل قول:
اولا که این بازی با یه موتور که به طور کامل با نسل هشتم سازگاره ساخته شده بر خلاف Cod:ghost که در واقع با یه انجین نسل هفتم با کمی دستکاری(که بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت) ساخته شده بود،به خاطر همین اگه بتونه طبق وعده هایی که برای این نسل داده شده از هر هشت پردازش موازی CPU_های i7 intel یا X8 amd استفاده کنه می تونیم شاهد تفاوت 40-35 درصدی در بین سری i5 و i7 باشیم!!..که البته بعید هم نیست چون این بازی بر پایه دو موتور مجزا ساخته شده:
Disrupt که پردازش گرافیک بازی رو بر عهده داره و Havok که وظیفه اصلیش پردازش فیزیک بازیه و همینطور که دوستان میدونند موتور Havok Physics برخلاف nvidia phsyx برای پردازش از قدرت CPU برای پردازش استفاده میکنه که با توجه به open world بودن بازی به احتمال زیاد اون رو مستلزم یه CPU قوی مکینه!!
البته اینها همه بر اساس حدسیات و گفته های سازنده بازی هست و باید صبر کرد تا دید واقعا چی از آب در میاد:n02:
عکس ایدن پیرس بدون ماسک و مشخصات ..:
اینم نقشه شیکاگو و یه سری ماشین موجود در بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+نقل قول:
خیلی شبیه دزمونده....:n09::n02:
برای PS3 هم لیک شد!
بازم کاری از DUPLEX
چه پوکر هایی بزنیم به رگ ای جان