هیچ جا گیر نمیاد این لپ تاپ
هر کسی مغازه ای میشناسه داشته اشه این لب تاپ رو ممنون میشم ادرس بده بهم
n56 vz منظورمه :sq_25:
Printable View
هیچ جا گیر نمیاد این لپ تاپ
هر کسی مغازه ای میشناسه داشته اشه این لب تاپ رو ممنون میشم ادرس بده بهم
n56 vz منظورمه :sq_25:
به نظرم وقتت رو تلف نکن من اونموقع که 2500 بود الکی 2 هفته دنبالش گشتم آخرم پیدا نکردم (همه میگفتن امروز میاد فردا میاد) رفتم Dv6t-7000 خریدم اگه به موقع میخریدم 200 تومن کمتر پول میدادمنقل قول:
شانس من دیگه امروز زنگ زدم همون ساتی که ادرسشو گذاشتم صفحه قبل گفتم میخوام n56 vz گفت موجود نداریم
همین اپچ پی که ما گفتی رو گفت پیشنهاد میکنم قیمت گفت 3900 خواستم اون چیزی که لایقشه حوالش کنم ولی ....
وضع اقتادی کشور نابود میان طرح سامان دادن به و=ضعیت اض=قتصادی امریکا رو مطرح میکننن
لنوو 7580 ماشاله جایی نداره این مدل ایسوس قحیش اومده اچ پی میمونه که اونم شهر ... ما نداره یا من خوب نگشتم (بعید میدونم )
از راهنمای همه دوستان ممنوم
احیانا کسی ادرسی سایتی جایی گیر اورد هر شهری که این لپ تاپ رو داشت ممنون میشم خبر بده
فایروال چند روز پیش تو لیست لپتاپش در پاساژ ارگ، N56vz رو داشت البته قیمت نزده بود.نقل قول:
داداش ادرس دقیقشو بگو تا الان اسن فایروال رو تو ارگ.نشنیده بودم برم بخرم لپ تاپو تا از این گرون تر نشدهنقل قول:
میخوام پ خ بدم به برو بچ نمیش چون کمتر از 20 پشت دارم پس علکی پست میدم :sq_2:
شوخ کردم دو تا شرکت گر اوردم تو تهران n56 vz رو دارن ولی قیمتا نجومی !!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3و 700
اما n55 sl هم زیاده تو شهرمون 3میلیون و90 هزار
کارت گرافیک n55 خیلی پایینتر از n56 vz هست ؟
یعنی میرزه بخاطر گرافیکش و8 گیگ رم 600 بیشتر پول بدم یا نه (نمیرزه از نظرم ولی اگر تفاوت خیلی زیاد باشه شاد ارزید برام :sq_2:)
ممنون میشم آدرس شرکتهای که N56VZ رو آوردن برای من MSG کنید .نقل قول:
ادرس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالله هی میگه موجودی نداریم
بقیه سایتام که هیچ
شما خرید کردی یه اطلاع بده مام بخریم والا قحطی این مدل لپ تاپ اومده
دیر جواب دادم چون چند روز بود این تاپیک خاک میخورد الان اومدم دیدم پست دادین
دوستای گلی که این لپ تاپ رو دارن ...
لطفا بگید که وقتی دارین کار های ساده مثله اینترنت اومدن و آهنگ گوش دادن انجام میدین چه قدر از سی پی یو و رمتون کار می کشید و یا پره ؟!
لطفا فضایی هم که از هاردتون استفاده کردین بگید !
کسی قیمت جدید نداره ؟ اصلا تو بازار هست ؟
3330 پاساژ ایران 4 روز پیش یه مغازه داشت
کسی نمیدونه کجا موجود داره این لپ تاپ رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا ژري روز پاسا ايران ط اول 3380 با گارانتي شرركتينقل قول:
VZ یا Vm ???!نقل قول:
n56 vz دو تا داشت
لعنت به مغازه دارای تهران زنگ میزنم تو تبلیغات تو سایتا نوشتن vz
زنگ میزنم میگن VM داریم
این وضع ایران
داداش شماره اون مغازه رو میتونی بدی که زنگ بزنم بهش برا VZ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادا اگر از ون مغازه VZ گیر اوردی میتونی یه خبری بهم بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ماه ونیمه Lیخوام این لپ تاپ رو بگیرم هیچ جا نداره
طوری که میخوام N55 SL بگیرم ولی VZ خیلی باحاله
هر مغازه ای موجود داشت ممنون میشم خبر بدین
دوستانیک سوالی داشتم شنیدم میگن دمای گرمایی این لپ تاپ بالاست در حین بازی نسبت به بقیه رقباش HP DV6T 7000 یا LENOVO Y580 ؟راسته؟دوستان VZ و VM چه فرقی دارن کانفینگاشون
من امروز رفتم سوال كردم گفت 56vz رو تموم كرده اخريش رو گفت پنج شنبه فروخته ولي گفت يكي دو روز ديگه بار جديد واسش مياد كه اين نوع vz توش هست حالا اگه عجله نداري يكي دو روز صبر كن من شماره مغازه رو هم واست پخ ميكنمنقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره n56vm فول اچ دی داره یا نه
منم سوال ایشون رو داشتم ... بعضی دوستان میگفتن موقع گیم حتی مانیتورم داغ میکنه !؟نقل قول:
patec.ir بنظرم قیمتش عاقلانست
3300000 اونایی میخوان ی تماس بگیرن
فول اچ دی با گرافیک 650
من میخوام اما نوشته موجود نیست تو سایت!!!!
دادا ی تماس بگیر تلفناشم گذاشته... این شرکتا هر روز سایتشونو ک اپدیت نمیکنن!نقل قول:
اگه داشت اینجا ی پست بزار
اشتباه نکنید 3300 برای کانفیگ vm هست hd با گرافیک 630
vz خیلی گرون تر از این حرفهاست
سلام به همه دوستان
کسی میتونه آدرس یا شماره جایی رو تو اصفهان یا تهران که این مدل لپ تاپ رو داشته باشه به من بده
ASUS N56VZ
ممنون
وسطای مهر میخواستم n55sl بگیرم قیمت نجومی میدادن منم منصرف شدم تا vz رو هم دیدم تو بازار اومده رفتم اونو بگیرم هیچ کس موجودی نداشت هنوزم ندارن
حالا ماشالله vm ریخته و بازار بد تر از اون n55sl ولی vz نیست اگرم هست هیچ کس نمیفروشه
هر کی ادرس مغازه ای جایی گیر اورد ه این مدل رو داره اینجا خبر بده :n16:
نه دوست عزیز اینها همش افسانه هست ! شما تا حالا دیدی که LCD هم گرم کنه ؟! دیگه واقعا آدم خندش میاد !نقل قول:
اینکه می گن این لپ تاپ کمی گرمه ... کسایی که تا حالا تو این فروم بودن حرفی در این باره نزدن و اینکه تمام این حرف ها از سایت های مقایسه کننده ی خارجی اومده ! من خودم هم به شخصه چون زیاد گیم بازی نمی کنم تا حالا متوجه ی این گرما نشدم ولی در کارهای عادی که گرماش مثله همه ی لپ تاپ های دیگه هست ! دوم اینکه بالاخره هر لپ تاپی یه معایبی داره ... ! اون آمار هایی هم که دادن تو سایت های خارجی ( در مورده دما ) اون قدر ها هم زیاد نیست ....
سلام.
دوستان، تیشتر رایانه یه دو روزی هست توی دیجی آنلاین اعلام قیمت می کنه، ظاهرا n56VZ موجود داره. اینم سایتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو سایتش نزده، ولی تماس بگیرین، حتما داره. قیمتش هم 3440 هست.
من که فعلا وضع مالی خوبی ندارم، گفتم خبر بدم اونایی که دنبالش میگردن بخرن. ولی خدائیش اگه از این طریق تونستین بخرین دعا کنین منم بتونم بخرم:42:...
نه اقا اونی که تو سایت گذاشتن n56 vj هستش جالبه خودشون هم فکر میکنند که vz هست ولی کانفیگی که دارن گرافیکش 635 هستنقل قول:
آره، بعد از اینکه تو سایتش اضافه شد منم متوجه شدم که گرافیکش 635 ه. البته فراز رایان هم دو روزی هست که قیمت میده تو دیجی آنلاین، اون دیگه فک کنم واقعا VZ باشه!نقل قول:
اما اگه من الان قصد خرید داشتم همین کانفیگ تیشتر رایانه رو میگرفتم، چون به نظرم صفحه نمایش Full HD در درجه اول اهمیته. گرافیک هر چقدر هم شاخ باشه بالاخره یه روزی کهنه میشه، حالا دو ماه زودتر یا دیرتر، کما اینکه 635 هم کم گرافیکی نیست، اما به هر حال هر کسی نظری داره...
15 اینچ دیگه آره ؟!
به نظر من که اگه دیزاین براتون خیلی مهمه که همین رو بگیرین ! ولی از نظر کانفیگ با این قیمت hd6t 7000 به صرفه تره ! ( البته بچه ها مارو نزنن ها داریم تو این تاپیک از hp حرف میزنیم :دی )
اگه vz اصل بود ( یعنی خوده vz منظورمه نه vm یا Vj ) نظرم با n56 بود ! ولی با این اوصاف ....
فراز رایان vm داره میده 3,650
واقا کسی هست بیاد با این قیت لپ تاپ n56 بگیره اونم کانفیگ Vm
از دیروز تا حالا 300 برده رو قیمت
کانفیگی که فراز رایان تو دیجی آنلاین گذاشته VZ هست. شما زنگ زدی به فراز رایان؟نقل قول:
vz فراز رایان نداره زنگ زدم
اره دادا زنگ زدم یارو همچین حق به چانب حرف میزدنقل قول:
میگم vz میخوام گفت vm داریم گفتم پس چرا تو vz تبلیغ گذاشتین میگه ما اعلام کردم جلو تبلیغ
خريد هر كانفيگي به جز VZ از اين مدل اشتباه محضه
يه سري سرير متفرقه آورد ريخت تو بازار همون اولم فروش رفت
اينايي هم كه مونده VM هاش ميدونم مال سازگاره
سازگار ديگه زياد اسوس كار نميكنه
هنوز هم اسوس سري جديد N رو نزده
خبري هم ازش نيست
يه جا خوب و قيمت نرمال پيدا كنم خودم 5 تاشو ميخرم
کلا دیگه لپتاپی که میخواستم قدیمی شد رفت پی کارش :n02:
کسی نمایشگاه CES رو دنبال میکنه ؟؟
لپتاپ های جدید : لمسی - fullhd - قابلیت چرخش صفحه و تبلت شدن !
خداحافظ n56 vz که به خاطر قیمت گزافی که داشت هیچ وقت نتونستم بخرمش (3700)
قسمت نبود !
نقل قول:salam doost aziz
man asus n56 ro 2 haftast b gheymat 3500 kharid kardam az namayandegi asus dar isfahan,ama moshkeli k hast man nemidonam ini k kharidam n56 vz hast ya vm,chon khodeshon goftand vz,ama ba in moshakhasat mikhore vm bashe,tafavot in 2 dar chi hast?
va mored dovom in hast k hich koja to internet b baresi in model napardakhte,aghe zahmati nist dar mord in model va narmafzarhaye asusi k roy khodesh hast tozihati bedahid
khyli mamnoonam
تفتوت اصلی گرافیکشون که یکی 650 هستش یکی 630 در ضمن صفحه نمایش vz فول اچ دی هم هستنقل قول:
من امروز پاساژ پارسیان دیدم یکی n56 vz با گرافیک 650 گذاشته بود تو ویترین تعجب کردم سوال کردم فروشنده گفت اقا وی زد قیمت 3750 جالبه با 2 سال گارانتی سازگار!!!!! گفتم سازگار لب تاب های فول اچ دی که وارد نمیکنه گفت چرا شک کردم گفتم نکنه فول اچ دی نیست گفت چرا فول اچ دی با دی وی دی رایتر بدون ویندوز گفتم این که با بلوری و وین اورجینال عرضه میشه گفت نه این مدل ما اینجوریه خلاصه بعد از کلی سرو کله نتیجه این شد که این یه ورژن دیگه از vz هست که با گرافیک 650 ولی hd هستش که یعنی کشک!!!! دوستان این مدل همه تازه وارد شده موقع خرید حواستون باشه حتی تو برگه هاشونم می زنن full hd ولی اچ دی هست که بدون بلو ری عرضه میشه