من بیشتر منظورم رو 1 مگ نامحدود هستش.نقل قول:
1 مگ نامحدود به کاربر های خونگی میدن ؟
Printable View
من بیشتر منظورم رو 1 مگ نامحدود هستش.نقل قول:
1 مگ نامحدود به کاربر های خونگی میدن ؟
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره میدن ، فقط باید 6 ماهه بگیری که 273 هزار تومن میشه !:n16:نقل قول:
با سلام مجددنقل قول:
امروز شنبه 92/4/29 متاسفانه سرعت دانلود برگشت به روال سابق یعنی 30 kb/sec
سلام دوستان من تازه عضو شدم بدجوري گير كردم درمورد اينترنت از مخابرات ميگرفتيم كه اان محدود شده از شركتها ميخوام بگيرم منو بيچاره كردن يكي ميگه 512 ميده سرعت دانلود 500 -3 ماه نامحدود 239 تومان همون شركت ميگه 2 مگ نامحدود 3 ماه 111 تومان يه شركت ديگه ميگه 1 مگ 666 تومان نامحدود 3 ماه من دارم ديونه ميشم از دست اينا تو رو خدا اگر كسي اطلاعات خوبي داره به من بده تا بتونم راحت اينترنت خوبي بگيرم-
كارم طوريه كه ميخوام اينترنت نامحدود با سرعت دانلود بالا داشته باشم سرت بالاي 200 .:n13:
اهل گرگانم و ميشه بگيم چند شركت اراعه كننده اينترنت در گرگان وجو دارن ممنون ميشم.
اره مخابرات که دیگه نامحدود رو برای ثبت نامی ها جمع کردنقل قول:
فقط به تمدیدی ها نامحدود میده
پس شما باید مخابرات رو حذف کنی
میمونه چند تا شرکت دیگه که از بین اونا من اسیا تک رو پیشنهاد میکنم سرعت دانلود 512 میانگین 55 هست بچه ها میگن
قیمت هاشم تقریبا شبیه مخابراته
نامحدود هم میده!
تفواوت قیمت ها هم بخاطر ضریب اشتراک های متفاوته ولی بیشتر به منطقه زندگی خود شما بستگی داره...یه وقت میبینی تو یه منطقه ای هستی که مثلا اونجا از پارس انلاین 3 نفر سرویس دارن سرعتت دو سه برابر میشه ولی یه وقت میبینی یه جا مثل منطقه ما مخابرات اونجا انقدر زیاد پورت داده که الان ثبت نام نمیکنن چون پورت ازاد و امکانات ندارن
من یک بار از مخابرات داشتم رفتم تخلیه کردم الان ثبت کنم نامحدود میدن ؟ :n03:
دوستان چند سوال ديگه داشتم:
1:چند شركت در گرگان فعالن براي سرويس اينترنت؟؟؟
2:بالاترين پهناي باندي ميتونن در اختيار كاربران خانگي بزارند چنده؟
3:بهترين سرعت دانلود مطعلق به كدام شركت است؟؟؟؟؟؟نامحدود.
همگي در گرگان
بچه ها سه روزه سرعت دانلود من 250 است.
دیگه نمی دونم چی دانلود کنم
کسی سایت شاااخ سراغ نداره واسه دانلود؟؟
روزی که سرعت برمیگرده به روز اولش،من این شکلی میشم :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28: :n28::n28::n28::n29::n03:
دوستان وایمکس مبین نت چه طوریه کندی سرعت که نداره 2 مگش؟ من الان مخابراتم ولی چون دیگه نامحدودو برداشت با اون کندی سرعتش میخوام برم شرکت خصوصی از شانس بد من همه ی شرکت ها گفتن به خط 23 نمیدن الان تنها راه من وایمکسه مبین نت هست میخواستم نظر شما رو بپرسم خوبه یا نه پیشنهادی دیگه هم اگه دارید به من بگید .
سلام ، من اینترنت 512 با 4 گیگ حجم در ماه دارم سرعت دانلودش به زور به 60 میرسه ! حالم دیگه داره بهم میخوره از اینا... نمیدونم چیکار کنم واقعا ! فقط یکی به من بگه شبا ترافیک رایگانه آیا ؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی ؟
اسیا تک بگیر داش نامحدوده
دوستان طرف آسیا تک نیاین که افتضاح شده. من خودم الان از اسیاتک سرویس میگیرم. حدود 1 ماه هستش گند زدن به همه چی. 1 مگ نامحدودش روی 60 الی 70kb بسته شده سرعتش. 512 نامحدودش هم روی 40 الی 50kb .
من میخواستم بیام مخابرات 1 مگ نامحدود بگیرم که دوستان گفتن 3 ماه میدن . گناهمون چیه داخل این کشور به دنیا اومدیم :(
برای همه همینجوره؟نقل قول:
بچه ها شماره تلفن مخابرات گرگان برای پیگیری مشکل ای دی اس ال چنده؟؟؟
2020 فکر میکنم
نقل قول:
مگه به ثبت نامی ها هم ADSL مخابرات میدن ؟ :n13:
من دیروز زنگ زدم 2020 ولی گفت فعلا دارند مشورت میکنند و جلسه میزارند و فعلا 1 به 8 هستش و باید تحمل کنید این وضعیت رو.
اسیا تک هم گند زده به همه چی سرعت نامحدودش گند شده کسی شرکت دیگه ای میشناسه نامحدود باشه سرعت دانلودش تا 70 خواهشا معرفی کنید گیرم
آقا سلام من چن وخته نت تمدید نکردم الانم با سیستم کس دیگه اومدم :دی خواستم بدونم الان مخابرات اوضاش چطوره؟محدود یا نا محدود اگه تعرفه هم بدین ممنون میشم(در ضمن اینم بگم اینترنت پارس یا همون های وب از همه بهتره من داشتم اما چون با یارو دعوا کردم دیگه نگرفتم ازش:دی اون موقع 4 مگ 10گیگ ماهی 30 تومن :دی)
(آسیا تک هم که نمایندگیش تو گنبد و گرگانه و توی آزادشهر پیدا نمیشه:دی)
از مخابرات برام اس ام اس اومد که 5شنبه از ساعت 7 تا 8 صبح به علت بهینه سازی شبکه اینترنت با اختلال مواجه است!
معلوم نیست میخوان چیکار کنن! بهینه سازی پیشکشتون وضعو از اینی که هست بدتر نکنین...!!
واسه منم همین اس ام اس اومد،وزیر ارتباطات هم گفته بود که میخان پهنای باند رو بیشتر کنن...نقل قول:
شاید دلیلش همین باشه..
واسه منم اومده ... شک نکنید چند روز دیگه کیفیت نت عالی میشه !
سلام . الان وضعبت مخابرات چجوریاس ؟ نامحدود میدن یا نه ؟
شاتل الان داره 8مگ میده ما هنوز درگیر اینترنت داغونه مخابرات هستیم:(
سلام
راهی هست به نظرتون بشه فهمید نت یکی وصل هست یا نه؟
و
لینک زیر که مال خدمات الکترونیکی ADSL هست باید ثبت نام کرد که بشه اینترنتی نت رو شارژ کرد؟
اون سری که من خواستم نتی شارژ کنم گفت سرویس مشکل داره و نمیشه ... ( حس میکنم خالی بستن )نقل قول:
الانو نمیدونم ولی اگه بازم خالی نبندن میشه شارژ کرد.
الان نمیتونی شما تست کنی ببینی میشه یا نه؟ :n02:نقل قول:
شماره تلفنagh
شماره تلفنA
اینترنتی تمدید می کنم و مشکلی هم ندارم
والا نام کاربری و رمز عبورم رو ندارم .نقل قول:
فکر کنم باید ثبت نام کرد ! :n02::n09: تو همون لینک خودش داره. برا خودم نمیخوام وگرنه خودم ثبت نام میکردم.نقل قول:
وقتی کاربرش هستم و دارم استفاده میکنم دیگه نمیتونم ثبت نام کنم ...نقل قول:
فکر کنم باید با 2020 تماس گرفت تا بهت بدن...
چطوری میشه از حجم باقی مانده مخابرات گرگان متوجه بشم؟با تشکر
این انتقال اعتباری که تو پنل کاریری هست کار میکنه ؟ اگه اره و کسی حجم میخواد من 30 گیگ دارم گیگی 3500 میدم میخوام جمع اوری کنم سرویس رو حیف نشه
Ridam be in net ostan golestan ke Rrrrrrrrrridast ma ke khaste shodim az in net ... to game mirim mirim to koma ahh
سلام دوستان. بهترين سرويس اينترنت گرگان چيه ؟ اين مخابرات بي انصاف اصلا ساعت دانلود رايگان نداره.نه به اون موقع كه فقط مخابرات نامحدود ميداد نه به الان كه از همه محدود تره.
سلام هم استانی های عزیز ..
میخواستم بپرسم که اینترنت مخابرات گنبد نامحدود میده در حال حاضر؟ واس ما 256 باشه هم کافیه ..دانلوده شاخی نداریم ...حالا هفته ای شاید یکی دوتا فیلمو سریالو اهنگو اینا که به سرعت بالاتر از اینم لازم نیست واقعا ...
اگه جواب بدین ممنون میشم ...
بعدش واسه ثبت نام باید برم خوده مرکز مخابرات؟ اخه یکی میگفت تو خیابان سرابی همون کامپیوتر وهابی هم ثبت نام میکنه ...اونم مخابراته یا شرکت دیگه ایه؟ چه شرکتیه؟
بعدشم یه سوال دیگه ..
از دوستان کسی مودم وایرلس واسه متراژ 100 متر استفاده کرده؟ جواب میده؟ ینی با مودم دو انتنه 100 متر جواب میده؟ میخوام واس خونه بگیرم تا واسه مغازه هم بشه استفاده کرد ...اگه نشه مودم ارزون میگیرم مگه خلم دوس برابر پول بیشتر بدم اخه ...
ممنون میشم اگه میدونین جواب بدین ...
تو تاپیک استانای دیگه صفحه هاش رسیده به هزارو خرده ای ...مال گلستان هنو 24! یه سوال پرسیدیم یه هفته س کسی جواب مارو نداده ...
میخواستم بپرسم که تو گنبد نت 256 الان ثبت نام کنم نامحدود میدن یا نه؟ همین ...
نامحدود که میدن 256 رو فک کنم . بالاتر نمیدن ولی .
بچه ها کسی آشنا داره یک مگ نامحدود از مخابرات بگیرم
2 سالی مشتریشونم اما نامردا نمیدن :13: