Emsisoft Mamutu 366 day
محتوای مخفی: key
Emsisoft Mamutu 366 day
Emsisoft Anti-Malware 180 day
تشکر دوست عزیز
Emsisoft Anti-Malware 180 day
کد:DOC-SOB-ZOK-378
ZES-KOB-XAM-347
TOS-PIF-KOF-548
Emsisoft Mamutu 366 day
کد:HIR-SOW-MOM-648
PAX-BIB-KIC-244
NAP-GIF-NEG-334
درود
اپدیت آفلاین نسخه EmsisoftAntiMalware رو میخواستم
سپاس:n16:
سلامنقل قول:
آپدیت آفلاینی از این محصول وجود نداره دوست عزیز البته بطور رسمی و نرم افزاری منظورم هست
امسی سافت فقط در کنسول مدیریتی خود برای نسخه های سازمانی سیستم کش حرفه ای برای آپدیت آفلاین کلاینت ها ارایه میده و برای نرم افزار معمولی فقط آنلاین وجود دارد ولی ....
پوشه Signatures در هر سیستم بروزی میشه آپدیت ؛ که میتوانید آن را در حالت SAFE MODE به سیستم بروز نشده انتقال دهید
البته شما هر موقع فایل نصبی امسی سافت را از سایت اصلیش دانلود کنید آپدیت ها را از 30 دقیقه تا 2 ساعت قبل ؛ داخل خودش داره و فایل شما دیگه نیازی به آپدیت نداره
سوال دیگری بود در خدمت هستم
راهنماي بروزرساني آفلاين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته نباشید
خب خدمت دوستان علاقه مند به آنلاین آرمور امسی سافت امروز یه خبر عالی دارم براتون
ما چندی بود پیگیر سیستم HIPS فایروال امسی بودیم تا ببنیم راه حلی داره بدون کاهش امنیت فایروال سوالاتش را برای ما کمتر کنه
یکی از متخصصین امسی در پاسخ ما گزینه ای را پیشنهاد دادند که به نظر میرسه یک معجزه هست
باورتون نمیشه برای برنامه ای که ده ها سوال میکرد آنلاین آرمور با فعال شدن این گزینه بصورت اتومات تراست خوردند و براحتی نصب شدند بدون هیچ گونه سوالی :n20::n20:
Arthur Wilkinson متخصص امسی سافت اعلام کرده که در هنگام نصب نرم افزار ها میتونید با فعال کردن این گزینه براحتی برای نصب برنامه خود اقدام کنید
That looks like the installer for Microsoft .NET Framework version 4. We recommend that you put Online Armor in Learning mode when you install software from Microsoft (you can also do this with any software that you trust), and we also recommend putting Online Armor in Learning mode before you install Windows Updates. This will suppress any notifications that would normally be displayed during the install, and cause Online Armor to automatically trust the software that is being installed
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadi-3at
خسته نباشید
موقعی که کانکت می شوید
کانکشن شما در قسمت فایروال ظاهر می شود
وارد منوی فایروال شوید در قسمت کانکشن ها
کانکشن مربوطه را تراست بزنید
موفق باشید
سوال دیگری بود در خدمت هستم :n01:
سلام محمد جان :
من امروز فایروال امسی رو نصب کردم.اولا توی سایتش نوشته بعداز 30 روز تریال رایگانه.درسته؟؟؟بعد از 30 روز از کاراییش و امکاناتش کم میشه؟؟الان با تنظیمات 330 از 340 امتیاز لیک تست کومودو رو میگیره.فقط پروسه injectio : knowDLLs رد میشه....
در ضمن ارتباط گوگل کروم منو با نت قطع کرده و اینترنت اکسپلوررم بالانمیاد اصلا...اما با موزیلا مشکلی نداره.من کلا با کروم کارمیکنم و مشکل پیداکردم...
از کدوم قسمت باید درستش کنم؟؟:n16:ممنون
سلامنقل قول:
شما میتونید بعد از 30 روز لایسنس را به رایگان انتقال دهید
حالت حرفه ای و بانکداری قطع میشه
توی قسمت فایروال ببنید فایل اجرایی گوگل کروم و اکسپلورر در چه حالتی هست !
اگر یه شات بگذارید بهتر
در خدمت هستیم
پس خیالم راحت باشه؟حتی اون کلیدای رجیستری هم رد پاست؟
آپدیت سکیوریتی با آپدیت نسخه رایگان پرتابل فرق میکنه؟منظورم اینه آپدیت اینو نمیشه به نسخه پرتابلش انتقال داد؟یکی از سیستمام به اینترنت وصل نیست.
اول تاپیک گفتید موتور اختصاصی امسی و آیکروز.منظورتون بیت دیفندره و آیکروز دیگه؟
بله اشکالی نیست البته اگر امکان داره یکیش را داخل ویروس توتال بگذارید و لینکش را برام پیغام خصوصی کنیدنقل قول:
خیلی دوس دارم نتیجه اش را بدونم
امسی سافت تا نسخه 6 از موتور شرکت ایکاروس استفاده میکرد بخاطر فالس بالا ؛ موتور دوم تغییر کرد و از نسخه 7 شرکت بیت دیفندر هشتمین شریک امنیتی خود را پیدا کرد
بله شما میتونید آپدیت های ضد مخرب امسی سافت را به نسخه پرتابل انتقال دهید
پوشه Signatures را از داخل پوشه ضد مخرب به پوشه نسخه پرتابل انتقال دهید
اگر مشکل دیگری بود در خدمت هستم
موفق باشید
سلام.امسی این سه تا فایل رو بهم اطلاع میده که به اینترنت وصل میشه.
system
svchost
pandoraservice
میشه بگید این گزینه ها چیه؟اگه اجازه ندم چی میشه؟آخریش تو پوشه pandoraTv
ضروریه همشون ترافیک مصرف کنن؟
درودنقل قول:
دو تا گزینه ی اولی فایلهای سیستمی هستند اما گزینه سوم بخشی از یک تولبار هستش که به همراه برخی از نرم افزارها مانند KMPlayer توی سیستم نصب میشن و به نظر من به هیچ دردی نمیخورند لااقل تو ایران
بهتره اونو Uninstall کنید و و ترافیک اینترنت رو واسه این مورد هدر ندید
موفق باشید
درود
قیمت انتی ویروس امسی ساف چقدره؟بخرم ؟
شما میتونید برید تو سایتنقل قول:
و یا به اقا محمد پی ام بدید برای خرید از ایشون.
دو تا گزینه اول رو اجازه اتصال به اینترنت رو ندم؟نقل قول:
سلام دو تای اولی رو اگه بلاک کنید نتتون قطع میشه.اینها پروسه های ارتباط شبکه با ویندوز هستن و برای اتصال به نت و شبکه باید وصل باشن...نقل قول:
سومی رو آنیستال کنید.تلویزیون آنلاین اینترنتی پاندورا تی وی هست که بدردتون نمیخوره...:n01:
رفتار emsisoft anti malware برای بیلوکس مسنجر این الرت رو داده میخواستم بدونم یعنی چی؟ آیا باید مسدود شه و خطرناکه؟
"در حال اجرای برنامه، ضد مخرب یک رفتار احتمالا مخرب را شناسایی کرده است این برنامه در حال تلاش برای دسترسی مستقیم به بخش های مختلف هارددیسک می باشد مخرب با استفاده از این تکنیک برای دستکاری یا حذف فایل های ذخیره شده با دور زدن واسط دسترسی فایل منظم که توسط سیستم عامل فراهم شده است استفاده می کند اگر شما خودتان برنامه نمایش داده شده در بالا را اجرا نکرده اید ایده خوبی است که برنامه را مسدود کنید و آن را در قرنطینه قرار دهید اگر شما می دانید که برنامه مخرب نیست روی [رفتار مجاز است] یا [محروم از محافظت] کلیک کنید"
سلامنقل قول:
خودش که راهنماییتون کرده دوست عزیز
پیشنهاد اینه برای این موراد همیشه گزینه مجاز اما مراقب رفتار را انتخاب کنید تا در مواقع خاص نتونه کاری بدون اجازه شما انجام بده
آقای بتمن من نمیدونم این مسنجر مشکوک چه ماهیتی داره شایعات مثبت و منفی زیادی در موردش هست بخوام تایپیکی براش ایجاد کنم کجا بزنم؟ :n13:
سلامنقل قول:
این سوال شما Off Topic محسوب میشه.
میتونید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در موردش تاپیک بزنید.
فکر نمیکنم این مسنجر کاربران زیادی حداقل تو ایران داشته باشه.
بنابراین بهتره اطلاعات بیشتر رو از گوگل بدست بیارید.
لطفا در مورد این برنامه تو این تاپیک سوال نکنید.تا اونجایی که مربوط به امسیسافت میشد دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ دادن.
از توجهتون متشکرم
سلام و خسته نباشید.من امروز امسی رو آپدیت دستی کردم ولی همچنان زده آخرین آپدیت 4 روز قبل!!!!!دلیلش چیه؟:n05:
سلام :نقل قول:
موقع آپدیت یا الان تاریخ سیستمتو عوض نکردی؟الان درسته تاریخش؟مال من که اینطوری نیست....
ساعت و تاریخ درسته.کلا رو این دوتا حساسم.سیستمو ریستارتم کردم.دوباره خواستم آپدیت کنم خودش گفت آخرین بروزرسانی انجام شده.نمیدونم مشکل از چیه؟نقل قول:
سلام
خسته نباشید
یه باگی توی نسخه 7.0.0.12 وجود داره که آخرین آپدیت ؛ بروز رسانی نمیشه , این مشکل برطرف شده در اولین نسخه 2013 پایدار میشه
البته شما ببینید نسخه داده هاتون بروز شده است یا نه ؟؟؟
اگر شده دیگه مشکلی نیست
البته شما بگذارید روی آپدیت اتوماتیک خودش آخرین آپدیت را بروز میکنه این مشکل مربوط به بروز رسانی دستی هست که برطرف شده است
سلام.پس مشکل این بوده.نسخه داده ها بروز شده.دیشب نمیشد دوباره آپدیت کنم چون همه بسته های آپدیتارو دریافت کرده بود ولی رو چهار روز مونده بود.نقل قول:
چند دقیقه پیش آپدیتارو دریافت کردم و درست شد.
فایروال فارسی بهش اضافه نشده هنوز؟
ما اینو گرفتیم گفتیم یه تستی بزنیم باهاش ولی از شانس ما تاپیک تست ویروس سوت و کور شده.:n08:
دوستان بین این محصول و malware byte anti malware کودوم به نظر بهتره ؟!...من میخوام انتی مالویر در کنار COMODO INTERNET SECURITY داشته باشم..سپاس :n01:
1000% امسی بهتره.نقل قول:
دوست عزیز امسی خودش یه انتی ویروس کامله و نیازی نیست به به عنوان مکمل استفاده بشه.
شما میتونید امسی سافت رو به همراه کومودو فایروال داشته باشید.
نقل قول:
فایروال با زبان های راست چین مشکل داره
نسخه 2013 کلا اینترنت سکوریتی امسی یک برنامه میشه و زبان فارسی به محض اومدن نسخه بتاش داخلش قرار میگیره
در واقع ترجمه اش آمادست ولی مشکل زبان های راست چین را داره
انتی ویروس هستش یا انتی مالویر ؟!..چون من انتی ویروس کومودو دارم بسیار عالیه...اگر انتی ویروس یاشه که با کومودو ۲ تا انتی ویروس با گارد فعال تداخل پیدا میکنند...من به دنبال یه پکیج انتی مالویر خوب هستم در کنار کومودو :n01:نقل قول:
اگه دقت کرده باشید محصولاتی مانند کسپراسکای یا بیت دفندر به محصولات خودشون انتی ویروس میگن که دیگه این اسم همین طور مونده و عوض نمیشه,ولی نرم افزار هایی مانند امسی سافت اسم محصولشونو انتی ویروس نمیذارن و میذارن انتی مالور که یعنی ضدمخرب که این اسم کامل تره چون شامل تمام انواع فایل های مخرب میشه.نقل قول:
پس مثلا کسپر و امسی با هم فرقی ندارند تو کارایی و هردوشون جلوی انواع مخرب ها رو میگیرن.
خوبی امسی اینه که با هر انتی ویروس دیگه ای سازگاره و نه سرعت سیستمو پایین میاره ونه تداخل ایجاد میکنه و به راحتی میشه کنار کومودو استفاده کرد و به نظر من امسی کنار کومودو بهتره تا مالور بایت.
یه سوال دیگه>>>اسکن امسی تو منوی کلیک راست علامت سواله.چجوری درستش کنم که زبان ویندوز تغییر نکنه.ویندوز 7نقل قول:
نقل قول:
سلام
شما میتونید اسکنر و قدرت پاکسازی امسی سافت را بصورت رایگان و برای همیشه استفاده کنید و بهتر از مالوربایت هم براتون عمل میکنه
دانلود
روی گزینه " freeware mode " کلیک کنید و مراحل نصب را دنبال کنید
نقل قول:
شما باید زبان فارسی را در ویندوز خود فعال کنید
اگر که نه باید از زبان اصلیش " انگلیش " استفاده کنید
Emsisoft Anti-Malware is AV software of the year 2013
محصول شرکت امسی سافت از طرف American [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان بهترین آنتی ویروس در شناسایی انتخاب شد
سر دبیر این مجله محصول شرکت امسی سافت را به عنوان بهترین سوییت امنیتی در شناسایی مخرب ها انتخاب کرد
البته تست های گروه MRG هم محصول شرکت امسی سافت را به همراه دو محصول دیگر به عنوان تنها سوییت های امنیتی که توانایی مقابله 100 درصدی را با مخرب ها دارند ؛ اعلام کرده بود
امسی سافت برای سال 2013 حضور در یکی دیگر از تست های بین المللی و پر آوازه دنیا را در برنامه خود دارد
سلام دوستان :
الان 4 روزه سرعت آپدیت امسی من به شدت کم و در حد دیال اپ شده.دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن یا مشکل از اینترنت منه؟؟؟
سلامنقل قول:
از بنده که بدون مشکل آپدیت میشه
البته اتصالش که همون اولش هست حدود 10 تا 30 ثانیه ای وقت میگیره ولی بقیش مربوط به سرعت نت شما هست
برای من که اصلا مهلت نمیده البته سرعت دانلود 500 KB نباید هم مهلت بده به برنامه :n02::n02: