بچه ها این همه چیزش ردیفه؟ رمز نداره؟ نصبش درسته؟ رفتیم برا دانلود :46: حجمشم دقیقا 1 گیگه؟!!
Printable View
بچه ها این همه چیزش ردیفه؟ رمز نداره؟ نصبش درسته؟ رفتیم برا دانلود :46: حجمشم دقیقا 1 گیگه؟!!
.................OKنقل قول:
لینک دنلود در 3 بخش بدون فیلتر برای PC:
!!!PES 2013 Demo #1 Released
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود (حجم: 1GB)
لینک مستقیم (سرور KONAMI): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کمکی (مستقیم): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسهایی از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی دانلود نکرده؟
ممنون، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی قبلا بچه ها و من لینکا رو گذاشتیم...
با سرعتی که من دارم، تا 15 ساعت دیگه میگیرم!نقل قول:
کسی دانلود نکرده؟
دانلود من 15 دقیقه تموم میشه ، خبرشو با تصاویر از بازی بهتون میدمنقل قول:
نسخه ایکس باکس !!!
Size: 989 MB/5 parts
Demo Size: 1.19 GB
Region: RF
Languages: English
کد:https://rapidshare.com/files/1103194733/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part1.rar
https://rapidshare.com/files/2063852180/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part2.rar
https://rapidshare.com/files/39540310/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part3.rar
https://rapidshare.com/files/2826528963/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part4.rar
https://rapidshare.com/files/424313909/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part5.rar
کد:http://jumbofiles.com/126uib86ewdu/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part1.rar.html
http://jumbofiles.com/27dr8ibvsbtw/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part2.rar.html
http://jumbofiles.com/ubkazsienaig/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part3.rar.html
http://jumbofiles.com/94gwvqi1dtrv/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part4.rar.html
http://jumbofiles.com/lvtldck819cy/Pro Evolution Soccer 2013 Demo.part5.rar.html
ONE LINK DOWNLOADکد:http://rapidgator.net/file/27583178/Pro_Evolution_Soccer_2013_Demo.part1.rar.html
http://rapidgator.net/file/27590869/Pro_Evolution_Soccer_2013_Demo.part2.rar.html
http://rapidgator.net/file/27583180/Pro_Evolution_Soccer_2013_Demo.part3.rar.html
http://rapidgator.net/file/27583179/Pro_Evolution_Soccer_2013_Demo.part4.rar.html
http://rapidgator.net/file/27583158/Pro_Evolution_Soccer_2013_Demo.part5.rar.html
کد:https://rapidshare.com/files/187512644/PES13_HANCOCK.zip
http://rapidgator.net/file/27598250/PES13_HANCOCK.zip.html
نری بازی کین مارو یادت بره...:31: یه دست بازی کن سریع بیا..نقل قول:
بچه ها حلالم کنید
دیگه شاید نتونم بیام...:37:
خداحافظ..........
جلا جان اون 5 تا پارت که از مدیافایر گذاشتی 2 تا لینک اول جفتشون مال پارت یک هست پارت 2 در کار نیست
جلال چی شده داداش؟ :10:نقل قول:
دانلود تموم شد ---- نیم ساعت دیگه عکسهای بازی رو میذارم
من همین الان زدم دانلود کنم پارت هاش 1 تا 5 بودن درستهنقل قول:
ما که مجبوریم شب دانلود کنیم
ترافیک نمونده واسه روز
اونایی که دانلود و بازی کردن بیان بگن امسال کونامی چ خرابکاری کرده
من دمو رو نصب کردم و یه دست با پرتقال بازی برداشتم و انگلس بازی کردم ، چون من خودم دو سالیه فیفا بازی میکنم و خیلی کم PES 12 رو بازی کردم در مورد تغییرات بازی نمیدوتم نظر بدم ولی چیزی که دیدم گیم پلی بازی خوب بود از اون دریبلای عجیب و غریب خبری نیست (یکمی شبیه فیفا شده ، یه حالت سنگینی دارن بازیکنا) ، بازی حالت مات و تار داره ، دورازبانا خیلی خوب بودن ، در مورد داوریم نظری ندارم :31: ااز هر جای بازی خواستید بگید تا عکساشو بذارم :10:
ویرایش: حالا که یه چند دست دیگه بازی کردم به نظرم بازی تقریبا جز بهتر شدن دروازه بانا و یکمی سنگیتر شدن گیم پلی هیچ تغییری نکرده! حتی اون دریبلیم که گفتم سخت شده تغییر چندانی نکرده و راحت میشه با بازیکنایی مثل نیمار دریبل زد و رفت جلو. گرافیک بازی هم اصلا هیچ پیشرفتی نداشته و همونه!
اولین واکنش رونالدو بعد از عرضه ی دموی PES 2013:
(البته با تمام احترام به فن های PES )
اخبار موثق به گوش میرسد که سر به بیابون گذاشته :دی
اگه اسپم های دوستان در مورد لینکا یا اومدن یا نیومدن دمو تموم شده ، نظراتمو در باره دمو بگم !
اول اینکه بازی خیلی خیلی شبیه نسخه قبله با این تفاوت که بعضی از مشکلات نسخه قبلی حل شدن . یه نوع جدید دریبل اضافه شده که بهترین بخش بازیه !!!دروازه بانا بهتر شدن اما هنوزم انیمیشناشون جالب نیست . این ایده که LT بازی رو منیوآل بکنه افتضاحه ! گرافیک هیچ فرقی نکرده و دقیقا نسخه قبلیه ، حتی چهره بازیکن ها هم اصلا دست نخورده ( فقط انگار با همون ابزار ادیت بازی برای رونی و مرلش مو گذاشتن !)
داوری افتضاحه . بدترین بخش بازی بعده گیم پلی داوریه . اینقدر این داوری افتضاحه که انجام بازی رو غیر ممکن میکنه ! هر حرکتی میکنی داور خطا میگیره . بازیکنا کوچکترین برخوردی دارن خطا میگیره ، بعدا بازیکن تکل دو پا میره داور ککش نمی گزه ! کارت هم که تقریبا همه بازیکنا یه دور کارت میگیرن .
فیزیک توپ بهتر شده اما هنوزم با ایده آل بسیار فاصله داره .
امسال میتونین قدرت توپی رو که دروازه بان با دست ارسال میکنه و جهتشو خودتون تعیین کنین اما همین بخش باعث شد من مطمئن شم این دوستان کونامی کلا فوتبال نگاه نمیکنن !! احمقانه ترین واکنش توپ وقتیه که با دروازه بان توپ رو با تمام قدرت برای مهاجم نوک پرتاب میکنید ! اما دروازه بان به جای اینکه قدرت توپ و سرعتشو بیشتر کنه ارتفاع رو بیشتر میکنه !!! یعنی توپ یه دور کامل میره بالا بعدش سقوط میکنه پایین ! تقریبا همیشه این نوع پرتاب باعث میشه کل تیم حریف به زمین خودشون برگردن !!!
بخوام خلاصه بگم این بازی دقیقا نسخه قبلیه که یسری مشکلاش برطرف شدن ، اما اگه با نسخه قبلی نتونستین رابطه برقرار کنین قطعا با اینم نمیتونین !
(واقعا برام سواله اینا تو یه ساله اخیر چه غلطی کردن !!! این دمو انگار یه اکسپنشن پک برای نسخه 2012 هستش !)
نمره نسخه 2012 اگه 6 باشه این نسخه شاید بتونه یه 6.25 یا با ارفاق 6.5 بگیره اما اگه منتظرین با دانلود دمو با یه بازیه جدید روبرو بشین سخت در اشتباهین !
بازی رو نصب کردم
فوق العاده شده
مزایاش:
دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
خیلی واقع گرایانه تر شده
ازون دریبلها ی خفن کمتر میشه زد
توپ کاملا سنگین شده و حس شوت زدن رو به آدم انتقال میده
چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
واقعا میشه بازیکن خوب و ستاره رو از بازیکن بد رو تشخیص داد
معایب:
مثل قبل تصوی محو هست
سوپر استارش مثل قبل قوی نیست
دفاع هنوز مثل قبل و قتی دنبال بازیکن صاحب توپ میدوه سرعتش کمه و هیچ فرقی با قبل نکرده
چمن بازی هنوز مثل موکته
صحنه ها ورود به زمین هم دقیقا مثل قبل و بدون هیچ تغییری هست
واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
اما یه چیزی رو باید اعتراف کنم وقتی داشتم بازیش میکردم دلو واسه پی اس های قبلی که با کریس رونالدو میتونستی همه رو دریبل کنی و یه شوت خفن بزنی رو گل بزنی تنگ شد.:37:
دوستانی که محو بودن تصویر pes مشکل دارن، فایل زیر رو دانلود کنن، و این فایل رو جایگزین فایل dt04.img که در پوشه img بازی هست کنن
با سلام
دوستان من مشکلی داشتم
الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
ممنون میشم
میشه بگی دقیقا کدوم بخش گیم پلی بسیار پیشرفت داشته و باعث شده شما فکر کنین بازی طبیعی شده !!!؟؟؟نقل قول:
واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
دوست عزیز نسخه دموی بازیه PES 2013 رو بازی کردی دیگه ؟ دروازه بانا عالی عکس العمل نشون میدن ؟ هنوز بیش از 50 درصد انیمیشن های دروازه بانا متعلق به نسخه قبلیه ، بعدا چطور شده الان دارن طبیعی واکنش نشون میدن !!! این که یه بار یه شوتی بزنی دروازه بان بتونه توپ رو بگیره و مثله نسخه قلی لایی نخوره باعث نمیشه به دروازه بانای این نسخه بگیم خیلی خیلی عالی !!!نقل قول:
دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
نزن این حرفو عزیز برادر ! انیمیشن های سری بازی های ورزشی EA حالا چه فیفا چه بازی هایه دیگه ای مثله هاکی و ... جزئ بهترین انیمیشن های این نسل هستن . این بازی جز ئ ضعیف ترین بازی های این نسل در زمینه انیمیشن هستش ! شما چی دیدین که دارین این دو بازی رو از نظر انیمیشن با هم مقایسه میکنید نمیدونم ! ( هر چی بیشتر پستتونو میخونم بیشتر شک میکنم همین بازی PES 2013 رو انجام دادین یا نه !)نقل قول:
حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
این بخش رو کامل بحث کردیم یه بار ! فقط همینو بگم تا وقتی تکنولوژی یه نسل عقب مونده گرافیکی این بازی عوض نشه و کلا تکسچر پوست عوض نشه کلا گرافیک چهره ها در این بازی غیر ممکنه خوب بشه .(این بخش پستم نقل قول نشه چون همین یه هفته پیش کامل بحث کردیم )نقل قول:
چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
با این بخش پستتون موافقم اگه قیدتون رو عوض کنید و به جای خیلی بزارید بسیار بسیار کم !!!نقل قول:
برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
اشتباه احساس میکنید ! حساسیت احمقانه داور بسیار بسیار بیشتر شده !نقل قول:
داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
هر چی فکر میکنم حتی یادم نمیاد خوده سازنده ها از بهبود در این بخش حرف زده باشن ! حالا شما چجور پیشرفت دیدی !!!!نقل قول:
حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
+
تا وقتی عینک تعصب رو برندارید نمیتونید ( یا بهتر بگم نمی خواهید !!!) عیب های بسیار و عقب موندگی واضحه بازی رو تشخیص بدین !
دوستان تو رو به خدا اینقدر پست الکی ندین !!! دوست عزیز 100 صفحه تاپیک که نیست ! همین 4 یا 5 صفحه اخر پره لینکه خودت بگرد پیدا میکنی !!!!نقل قول:
با سلام
دوستان من مشکلی داشتم
الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
ممنون میشم
عکس هایی از دمو رو دیدم تمام امیدواریم این بود که بلور لعنتی رو بیخیال بشن توی این نسخه ! کسانی که روی اکس باکس بازی می کنن چه گناهی کردن وقتی پچ هست واسه از بین بردن بلور یعنی اینکه آهای چشم بادومی بی عقل ملت حال نمی کنن با این بلور مثل حالت 2011 بکن تصویر رو! متاسفانه هر سال که می گذره نا امیدی ها برای بهبود بازی بیشتر میشه! تمام ذوق و شوقم واسه گرفتن دمو فروکش کرد...
سلامنقل قول:
عزیز شما دلت از یه جا پره سر ما خالی می کنی ؟
اولا دقت کن گفتم من نبودم الان که اومدم تو انجمن 7 صفحه پیشرفت رو دیدم
تمامی صفحات رو نگاه کردم دقیقا یکی یه لینک که گذاشت بعدی اومد گفت مشکل داره و فلان و فلان
منم اومدم گفتم یه مرد که که با لینک سالم و بدون مشکل دانلود کرده به ما لینک بده مام دعاش کنیم و همین
خودشون اسپم میدن موردی نداره بقیه بدن مشکل داره به اینطور اسپم ها توجه نکن دوست عزیز:46:نقل قول:
+
یه سری کاربر اماتور تو انجمن زیاد شده وقتی تاپیک جدا در نظر گرفته نشده باید همینجا گفت...مدیریت اگر دید اسپم هست حذف میکنه!
بازی دقیقا خب همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن ، هسش....
ازاولشم مطمئن بودم همینطوره ...، این کونامی داره گند میزنه به همه ی فرنچایزاش ...اینو ک خیلی وقت گند زده ..بعید میدونم حالا حالا تغیراتی توش ببینیم !
دوستان لطفا مسیر قرار گرفتن فایل دمو برا ایکس باکس رو ممنون میشم لطف کنید !
میخوام بریزم رو فلش ! قبلا ریخته بودم برا فیفا الان یادم رفته :31:
به نظرم دوستان یه مقدار توی نقد بازی تندروی کردن...!!
درسته من الان بازی رو نگرفتم ولی فکر نمیکنم اینقدرام بازی بد باشه و دارن میکوبنش...:41:
طبق اخبار منتشره از کونامی
دموی PlayStation 3
31 جولای برابر باسه شنبه، 1391/05/10منتشر میشه...
من دمو رو بازی کردم
متاسفانه هیچ فرقی با 2012 نداره...
خب من هم دمو رو بازی کردم
به نظرم پیشرفت آنچنانی هم نداشته!.سرعت بازی همچنان بالاست و اصلا به سمت طبیعی تر کردن سرعت و جریان بازی نرفتن.یک ثانیه هم نمیتونی آروم بازی کنی و مدام توپ به محوطه میرسه و خطر ایجاد میشه(برعکس فیفا).گرافیک هم زیاد پیشرفت نداشته و هنوزم بعضی بازیکنا مثل زامبی هستن ولی بعضیا هم مثل رائول میرلس واقعا خوب طراحی شدن.صداگذاری هم خوبه.این که دوربین و عوامل ورزشگاه حرکت میکنن(که توی نسخه قبلی هم بود) و مربی هم کنار زمین هست خیلی خوبه به نظر من.نکته دیگه ای هم که دوست داشتم این بود که درگیری و خطاها به واقعیت نزدیکه(بازم برعکس فیفا).توی فیفا بازیکنای حریف نهایتش توی بازی 2 بار خطا میکردن ولی توی این نسخه تعداد خطاها به سمت واقعی تر شدن رفته و اینو دوست داشتم.دوربین خیلی رو اعصابه و تا یادم نرفته بگم که این قدرت اسلایدر ها هم اصلا تاثیری نداره.مثلا میخوای به بازیکن نزدیکت پاس بدی و اسلایدر رو کمی پر میکنی ولی توپ تند میره و به بازیکن دورتر میرسه.کنترل توپ هم یکنواخته و نهایتشوقتی بازیکن توپو کنترل میکنه یکی دو تا حرکت تکراری هستن
:31:.......:46:نقل قول:
خودشون اسپم میدن موردی نداره بقیه بدن مشکل داره به اینطور اسپم ها توجه نکن دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یه سری کاربر اماتور تو انجمن زیاد شده وقتی تاپیک جدا در نظر گرفته نشده باید همینجا گفت...مدیریت اگر دید اسپم هست حذف میکنه!
کل صحبتتونو قبول دارم به جز مورد خطاها ( و چهره مرلش :) )شما اینو هم در نظر بگیر که این تعداد خطا در حین یه بازی 90 دقیقه ای اتفاق میفته ولی توی این دمو در دونیمه 5 دقیقه ای به اندازه یه بازی 90 دقیقه ای خطا اتفاق میفته !نقل قول:
خب من هم دمو رو بازی کردم
به نظرم پیشرفت آنچنانی هم نداشته!.سرعت بازی همچنان بالاست و اصلا به سمت طبیعی تر کردن سرعت و جریان بازی نرفتن.یک ثانیه هم نمیتونی آروم بازی کنی و مدام توپ به محوطه میرسه و خطر ایجاد میشه(برعکس فیفا).گرافیک هم زیاد پیشرفت نداشته و هنوزم بعضی بازیکنا مثل زامبی هستن ولی بعضیا هم مثل رائول میرلس واقعا خوب طراحی شدن.صداگذاری هم خوبه.این که دوربین و عوامل ورزشگاه حرکت میکنن(که توی نسخه قبلی هم بود) و مربی هم کنار زمین هست خیلی خوبه به نظر من.نکته دیگه ای هم که دوست داشتم این بود که درگیری و خطاها به واقعیت نزدیکه(بازم برعکس فیفا).توی فیفا بازیکنای حریف نهایتش توی بازی 2 بار خطا میکردن ولی توی این نسخه تعداد خطاها به سمت واقعی تر شدن رفته و اینو دوست داشتم.دوربین خیلی رو اعصابه و تا یادم نرفته بگم که این قدرت اسلایدر ها هم اصلا تاثیری نداره.مثلا میخوای به بازیکن نزدیکت پاس بدی و اسلایدر رو کمی پر میکنی ولی توپ تند میره و به بازیکن دورتر میرسه.کنترل توپ هم یکنواخته و نهایتشوقتی بازیکن توپو کنترل میکنه یکی دو تا حرکت تکراری هستن
من بشخصه از المان متنفرم ولی انصافا قدرت بازیکنای المان تو دمو خیلی کم بود !نقل قول:
بالخره من بازی کردم ولی ای کاش بازی نمی کردم فقط 2 چیز تفییر کرده و والسلام:1.منوی اولیه بازی.2.خیلی خیلی کم قضاوت داور. اما بدی ها: من در حالت سوپراستار 3 بر 1 المان را توری درهم کوبیدم که کونامی زنگ بزنه که بگه المان تو دموی دومی باشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم دروازبانی هیچ دفاع هیچ خوش حالی هیچ کل بری هیچستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالخره من بازی کردم ولی ای کاش بازی نمی کردم فقط 2 چیز تفییر کرده و والسلام:1.منوی اولیه بازی.2.خیلی خیلی کم قضاوت داور. اما بدی ها: من در حالت سوپراستار 3 بر 1 المان را توری درهم کوبیدم که کونامی زنگ بزنه که بگه المان تو دموی دومی باشه یا نه:31: سیستم دروازبانی هیچ دفاع هیچ خوش حالی هیچ کل بری هیچستان:31:
نقل قول:
دقیقا درسته.
انصافا بازی خیلی بهتر شده
بعضی ها فکر میکنن وقتی بازی رو می کوبن و عیب براش میگیرن خیلی منتقد خوبی هستن و بهتر بازی رو درک کردن
واقعا کسی بگه بازی فرقی نکرده و پیشرفت نداشته خیلی کم لطفه
واقعا عیبهای نسخه های قبلش در این نسخه از بین رفته
اگه عیبی هم داره چون نسخه دمو هست اونم دموی اول بازی و نسخه نهایی نیست.
کونامی دمو رو واسه همین چیزا میده که بازخوردش رو ببینه و توی نسخه نهایی حلش کنه
چهره ها و نور پردازی در بازی هم بسیار بهتر شده و دیگه دور چشم بازیکنا سیاه نیست
من که لذت بردم
کسهایی که خوششون نیومده مشکل خودشونه برن همون فیفا رو بازی کنن :38:
نه ولی عکسش صادقه !!! یعنی کسی که در حال حاضر از چنین بازیی طرفداری کنه در زمینه گیم میشه گفت هیچ سررشته ای نداره !تا دو سال پیش میشد گفت سبک بازی ارکیده بعضیا دوسش دارن ولی الان دیگه سبک بازی مثلا شبیه ساز شده پس اون بهانه هم از دست رفته !نقل قول:
بعضی ها فکر میکنن وقتی بازی رو می کوبن و عیب براش میگیرن خیلی منتقد خوبی هستن و بهتر بازی رو درک کردن
خوب پسر خوب ما هم همینو میگیم دیگه ! این بازی همون نسخه قبلیه که بعضی از مشکلاش برطرف شده ! در اصل میتونست به عنوان یه DLC نمره بالایی بگیره !نقل قول:
واقعا کسی بگه بازی فرقی نکرده و پیشرفت نداشته خیلی کم لطفه
واقعا عیبهای نسخه های قبلش در این نسخه از بین رفته
ببین هر بازیی جز PES میگفتی این تعریف براش صادق بود ! اما PES اگه دموی اولش از خوده بازی بهتر نباشه بدتر نیست !نقل قول:
اگه عیبی هم داره چون نسخه دمو هست اونم دموی اول بازی و نسخه نهایی نیست.
کونامی دمو رو واسه همین چیزا میده که بازخوردش رو ببینه و توی نسخه نهایی حلش کنه
چهره ها و نورپردازی در بازی کوچکترین فرقی نکرده !نقل قول:
چهره ها و نور پردازی در بازی هم بسیار بهتر شده و دیگه دور چشم بازیکنا سیاه نیست
چشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که لذت بردم
کسهایی که خوششون نیومده مشکل خودشونه برن همون فیفا رو بازی کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پ.ن :
خواهش می کنم ، اختیار دارید .نقل قول:
حاج آقا شما اومدی نقد کردی بازی رو ازت ممنونم
حاج اقا پست ایشون مستقیما جوابی به پست من بود ، منم جواب دادم ، ایشون باز جوا بدن من جواب میدم ، ولی واقعا ممنون که چهارچوب رو برای من مشخص کردینقل قول:
دیگه نیازی نیست از نقد دیگران نقل قول بگیری و هی دلیل بیاری .....
شب خوش !
آقا این دمو اصلا جالب نبود! یعنی من که فرقی ندیدم دوست داشتم چیز های بهتری ببینم اینطوری که دیدم چیز های قابل ارائه داشت ولی نه چیزی که انتظار داشتم به نظرم بهتر از این ها میتونست باشه کلا تا کونامی رو سیستم کلی بازی تغییر ایجاد نکنه نمیتونه عالی ترین باشه با این حال نباید گفت خوب هم نبود! خوبه کمی بهتر از شماره قبل در بعضی موارد ولی بهتر بود تغییرات وسیع میدادن اینا اومدن بیشتر رو بالا بردن جزئیات قبلی تمرکز کردن البته نکته خوبیه ولی چیز های زیادی بهتر از قبل برای ارائه نداشت به نظرم!
با این حال نسخه اصلی بازی بیاد امیدوارم بازی خوبی باشه:)
+
نظرات فرق میکنه به نظرات هم احترام بزارید دوستان اینکه یکی از این بازی خوشش نیومد بگه بره فیفا بازی کنه زیاد جمله جالبی نیست داریم درباره نسخه دمو بحث میشه هر کسی میتونه نظرش رو بگه!
اینم پچ برای باز کردن تنظیمات بازی
مثل زمان - وقت اضافه و....
حاج آقا شما اومدی نقد کردی بازی رو ازت ممنونمنقل قول:
دیگه نیازی نیست از نقد دیگران نقل قول بگیری و هی دلیل بیاری .....
شب خوش
طرفداران این فوتبال بدشون نیاد ولی نمیدونم چرا این بازی اصلا خوش دست نیست... یعنی هر چی سعی میکنی روی بازی سوار نیستی... بهت نمیچسبه.... میتونی چپ و راست گل بزنی و خطا بکنی و هیجان ایجاد کنی ولی هر چی بیشتر بازی میکنی به دلت نمیشینه... نه فقط امسال بلکه از نسخه 2009 به این ور بازی روان و جون دار نیست...
به طور مثال بازی رو میزاری روی درجه سوپر استار چپ و راست گل میزنی.... دوباره عوض میکنی میزاری روی درجه کمتر بازم فرقی نمیکنه....
فقط برای اولین بار که رنگ و لعاب منوهای بازی و خوشحالی بازیکنان رو میبینی ذوق مرگ میشی بعدش دوباره روز از نو روزی از نو.....
یادش بخیر نمیدونم دوستان بازی wining eleven 2007 رو یادشون هست یا نه که ما بهش میگفتیم فوتبال ادریانو چون روی کاور بازی عکس این بازیکن بود.... یادمه لحظه به لحظه اون فوتبال تو زمان خودش هیجان و کل کل بود و هیچوقتم اون هیجان تمومی نداشت....
من دمو رو بازی نکردم .
ولی از اینکه می شنوم بازی خیلی هم تغییر نکرده ، مثل فیفا به واقعیت نزدیک نشده ، هنوز موقعیت های زیاد روی دروازه ها خلق میشه ، هنوز حالت آرکید داره و... واقعا خوشحالم، و خوشحال تر میشم اگه بیان بگن هنوزم میشه دریبل زد ، هنوزم میشه با سرعت از گوشه ها حرکت کرد ، هنوزم حرکات نمایشی میشه زد و ... .
کسی که می خواد اونطور فوتبالی بازی کنه میره فیفا بازی می کنه و لذتشو هم می بره و کسی هم نمیگه چرا ؟
من PES بازی می کنم چون هیجان داره و امیدوارم کونامی همین سیستم رو پیش بگیره و سعی نکنه شبیه فیفا بشه.
فقط PES :40:
آقا جان ما هممون هیچ سررشته ای در زمینه گیم نداریم و از PES لذت می بریم ، الآن یعنی مثلا می خواستی با این حرفت چی رو ثابت کنی ؟نقل قول:
متاسفم که هنوزم فرهنگ احترام به سلایق دیگران ، رشد نکرده.
قبول دارم جملم اشتباه بود ، باید میگفتم هیچ سررشته ای از فوتبال و گیم های ورزشی نداره !!! قصدم هم مشخصه ! توی جمله اولم قصدمو خیلی واضح گفتمنقل قول:
آقا جان ما هممون هیچ سررشته ای در زمینه گیم نداریم و از PES لذت می بریم ، الآن یعنی مثلا می خواستی با این حرفت چی رو ثابت کنی ؟
بنده هم واقعا متاسفم که پیشرفتی در زمینه های فرهنگی در جامعمون نمی بینیم !:37:نقل قول:
متاسفم که هنوزم فرهنگ احترام به سلایق دیگران ، رشد نکرده.
+
جوابی برای این پست یا پست های قبلی دارین تو پروفایلم مطرح کنین چون اینجوری پیش بره تاپیک به اظهار نظر های دوستان و جواب های من خلاصه میشه که زیاد جالب نیست .تو پروفابل مطرح کنین قشنگ میشینیم با هم بحث میکنیم .
+
بیشترین میزان قدرت در این بازی چنده ؟ رونالدو تو دمو 99 بود . راستی قدرت گومز چرا از کلوزه کمتره ؟