دوستان من بتا کی داشتم اما یوز نکردم از اونطرف استیم رو با پوشش کپی گرفتم از یه بنده خدایی و با آیدی خود طرف می تونم وارد دوتا2 بشم اما با آیدی خودم با این حال که دوتا 2 جزو بازیهام هست اما فقط گزینه purchase داره کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
Printable View
دوستان من بتا کی داشتم اما یوز نکردم از اونطرف استیم رو با پوشش کپی گرفتم از یه بنده خدایی و با آیدی خود طرف می تونم وارد دوتا2 بشم اما با آیدی خودم با این حال که دوتا 2 جزو بازیهام هست اما فقط گزینه purchase داره کسی می تونه راهنمایی کنه؟!
خب الآن اینو از کجا میشه گیر اورد !!!؟
من که با سیستم مزخرف استیم نتونستم بتا رو بازی کنم آخرشم برگشتم همون گارنا دوتا 1 بازی کردم.
یکی یه لینک دانلودی، فروشی، چیزی بده می خوام ببینم چیه این که انقدر تعریفشو می کنن ؟
شما یه مرحله هم بری بازی ازاد میشهنقل قول:
تقریبا یک ماه اینجوری شده من با ای دی اولم نرفتم و ولی با ایدی جدیدم باید میرفتمنقل قول:
نه فقط یه مرحلهنقل قول:
دوست من بهترین راهش گرفتن یه بک اپ اپدیت شدشنقل قول:
شما اسینگ رو نصب میکنی خودش شروع به دانلود میکنه ولی اگه بک اپ داشته باشین ریستور میکنین و فقط یه اپدیت کم میخواد ازتون
:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n17::n16::n17: :n16::n16:
بازی از هر لحاظی بهتر شده ولی واسه من یه ضعف بزرگ داره اون اینه که گوبلین نیست (:n03::n03::n03:) هرو تخصصیم بود ولی خوب ایشالا بعدا دوباره میاد
واسه تازه واردا خیلی گرافیک عوض شده ولی کلا سر در گم نباید شد بعد یه مدت عادت میکنی
بتا کی رو برای آیدی خودتون یوز کنید .شما آیدی خودتون دوتا2 رو به عنوان یه بازی داره ولی اجازه بازی کردنشو ندارید چون کی ندارید . اگه اون کی رو استفاده کنید میتونید بازیش کنید و جای Purchase گزینه Play میاد .نقل قول:
اگه بتا کی دارید ، طبق آموزش صفحات اولی که آرین نوشته راحت بازی رو به استیم اضافه و دانلود کنید .نقل قول:
اگه نه ، توی صفحه قبل یه لینک دادم من برید توی اون و Get dota 2 رو بزنید تا برید تو صف تا در روز های آینده به بازی اضافه بشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند تا سوال دارم :
1- هیرو ها دقیقا همون هیرو های دوتا1 هستن؟ level های (فکر کنم درستش abilitiy هستش:دی) هیرو ها هم فرقی با دوتا1 نداره؟ آیتم ها هم همونا هستن؟
2-توی بازی لگ یا delay ندارین آیا؟
3-مپ هـک و اینا اومده براش؟
1 . بله . البته هنوز همه هیرو ها نیومدن و چند هیرو موندن ولی خوب اونا هم به تدریج میان . آیتما هم همونان فقط اسم بعضیاشون عوض شده .نقل قول:
2 . Delay بله ولی لگ نه .
3 . نه .
بازیکن ها هاست میشن و بازی رو میسازن یا خود سیستم؟نقل قول:
Delay بله ولی لگ نه .
به نظرت بعدا درست نمیشه این مشکل delay ؟
هم میشه آدم خودش Host بشه و هم تو سیستم ولی تا جایی که میدونم با Host شدن هم باز سرور روی استیم هست و نه کسی که Host شده و این شخص عملا فقط یه Lobby ساخته .نقل قول:
Delay شدیدی نیست و کاملا قابل بازیه مثل LoL . مشکل از سرور ها نیست مشکل از نت ما ایرانیاست : (
پینگ شبا واسه من 300ـه صبحا 200 که خوب با 200 میشه گفت Delay نیستش و به راحتی Mirana و Pudge میزنم صبح ها .(کلا با این دیلی فقط چند هیرو رو نمیشه درست بازی کرد)
دوست من لک نیست ولی فریز هست که بعضی مواقع از فریز در میاد و بعضی مواقع دی سی میشه که ریکانکت میکنی
ولی بهترین خصوصیتش اینه که اگه دی سی بشی تا 5 دقیقه اگه بر گردی اکسپرینس میگری اگه بعد 5 دقیق باشه میتونی به بازی ادامه بدی ولی دیسکانکی برات محسوب میشه
من الآن یه دست زدم ، فریز ندارم به هیچ وجه . مخابرات البرز .نقل قول:
فقط دیلی . تازه اونم این دست بسیار کم بود ، پینگم 168 بودش .
آره میدونم...گفتم مثلا یه کاری کنن مثل گارنا بازیکن ها خودشون هاست شن و اینطوری مشکل حل میشه برای ما!نقل قول:
Delay شدیدی نیست و کاملا قابل بازیه مثل LoL . مشکل از سرور ها نیست مشکل از نت ما ایرانیاست : (
این استیم هم آپدیت نمیشه نمیدونم چرا....97 مگ میخواد دانلود کنه وسطش ارور میده که استیم باید آنلاین باشه و اینترنتت رو چک کن!:n27:
این مشکل معمولا از Time Out هستش . من هم این مشکلو زیاد داشتم وقتایی که نتم قاط داشته .نقل قول:
ممنون ...نقل قول:
Goblin Techies رو می گی !!!؟
اگه بگن یه هیرو رو نام ببر که ازش بدت میاد، همینه ...
اصلا به نظرم باید حذف شه از بازی، فقط باعث مسخره تر شدن بازی میشه، وقتی اون تو بازیه زمین میشه میدون مین، آخه این چه وضعشه !
بتا کی رو که خودت زحمت کشیدی دادی! ولی با این استیم لعنتی من کلا مشکل دارم ...نقل قول:
چطور بازی از بتا در اومده در حالی که چندین هیرو هنوز طراحی نشدن و در مرحله بتا به سر می برند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گابلین یک هیجان جالبی به گیم میده : دینقل قول:
چه مشکلی ؟ طبق آموزشی که آرین تو صفحات اول گذاشته نباید مشکلی باشه .
تمامی آیتم ها از اول اومده بودند ، و هدف از بتا هم این بود که مشکلات بازی برطرف بشن که خوب تقریبا اکثریت باگ ها برطرف شدن .نقل قول:
الآن بازی به مرحله ای رسیده که توانایی ساپورت پلیر های بیشتری رو داره برای همین دیگه از بتا بیرون اومده . اگر چه که این سیستم فعلیم یه جورایی شبیه یه بتا هست یعنی شما اسمتو مینویسی ولی شاید مجبور شی یه هفته صبر کنی تا بازی بهت اضافه بشه .(که به نظر من بهترین سیستم رو اوردن چون که اینطوری سرورا کم نمیارن هیچ وقت و از صف های طولانی مدت در طول روز هم جلوگیری میشه)
الآن بازی از همه نظر کامله به جز اون چند هیرو که 2 تاشون آماده ریلیز هستن و احتمالا به زودی میان . با آخرین مپ دوتا1 هماهنگه الآن و یکی از بزرگترین اهدافه بتا هم بهش دست یافتن : تکمیل سیستم بن .
سیستم بن بازی رو روش در این مدت کلی کار کردن و الآن به جای عالی رسیده ، آمار نشون داده 60 درصد کسایی که ریپورت میشدن در چندین بازی و یا به LP میرفتن و یا Mute میشدن دیگه کارشون رو تکرار نکردن که خوب آمار خیلی عالی هست .
سیستم گرفتن آیتم ست برای هیرو(قیافه ظاهری هیرو) هم به یه مرحله عالی رسیده و باعث شده همه به خاطر اونم که شده تا آخر بازی بمونن و لیو ندن .
در کل همون طور که سایتش گفتن ، در اومدن از بتا به معنای تمام شدن همه چیز نیست و مثل همیشه بازی همچنان به پیشرفت و کامل شدن ادامه میده که در راسش هیرو های جدیدن .
در کل هنوز 10 تا هیرو موندن که 2 تاشون(Commander و Abaddon) میشه گفت کاملن و 2 تای دیگه(گابلین و پیت لرد) هم در حال کامل شدن .(که البته توی بازی های Clan این 10 تا معمولا به اون شدت هم پیک نمیشن)
پ.ن : من فقط منتظر دوتاشونم : Abaddon و Winter Wyren .
خوب شما بسته به ساعت ااستفاده و شهری که هستین و..... فرق میکنه من خودم صبا دارم دیسکانکتی هم دارم پینگ هم حدود 250-300 هستنقل قول:
علی جان همین گوبلینی که شما میگی کمک میکنه واسه خیلی از استراتژی ها و بازی رو کلی جلو میندازهنقل قول:
کوچکترینش رو بگم که باعث جلوگیری از گنک شدن
ریور ها رو دیدن
مزاحمت برای اینویزها
جلو انداختن بازی
و...
حالا استراتژیهای بالاتر بماند
دوستان کسی key داره به ما بده؟:n27:
Gift ها برداشته شدن از اکانت ها .نقل قول:
شما توی صفحش تو استیم ثبت نام کن چند روزه بهت بازی داده میشه .
_____
آخرین تصویر منتشر شده از Abaddon :
OMG : دی
ثبت نام کردم گفتم شاید با پارتی بازی بشه زودتر بازی کرد:دینقل قول:
Key ها برداشته شدن از اکانت ها .
شما توی صفحش تو استیم ثبت نام کن چند روزه بهت بازی داده میشه .
///
کاش حداقل میزاشتن بازی رو دانلود کنیم بعد وقتی نوبتمون شد میشد بازی کرد!:n27:
سلام به همه بچهها
خوبین همه؟
من دو روزه دارم بازی میکنم، هنوز وارد بازی آنلاین نشدم
و به نظرم تا اون موقع، نمیتونم حرفهای بشم
چون وقتی با bot بازی میکنم، اگه medium بزارم، هیروهای طرف مقابل خنگ، و اگه هارد بزارم، هیروهای طرف من خنگ می شن
و به نظرم، این یه سیستم اشتباه در بازی هستش، که قدرتها رو به صورت یکسان بالا نمیبره، بلکه طرف مقابل رو ضعیف یا قوی میکنه فقط و به هیروهای طرف مقابل، اهمیتی نمیده گویا ( البته این نظر من هستش )
خوب، یاد هیروهای گذشته که باهاشون بازی کردم، این بار نیز با اونها بازی کردم
تا به کنون، با 4تا هیرو به خوبی بازی کردم، خیلی لذت داشت، حتا با اینکه با bot بازی کردم
فلن به دلیل مشکلات لپ تاپ، وارد بازی انلاین نمیشم، یکم که داغ میکنه، بازی یه وسطش برای لحظات کوتاهی لگ میفته، توی یه بازی شاید 3 4 بار این شکلی شه که برای بازی گروهی، اعصاب خورد کن میشه
بات رو باید بیشتر روش کار کنن که دارن میکنن و توی پچ بعدی هم گفته میشه کلی تغییرات میدن توش .نقل قول:
مشکل من باهاش اینه که در بعضی چیزای سخت خیلی حرفه ای کار میکنه بات ولی بعضی کار های ساده رو نمیتونه انجام بده مثلا گنک کردنش واقعا ضعیفه .
برای بازی آنلاین شما با هیرو ها یه آشنایی پیدا کنی ، و همون دو تا آموزشDragon Knight و Sniper رو بری کافیه و نیازی نیست به بازی با بات . برای اکثر هیروها فقط توضیحات اسپلاشون رو بخونید کافیه ، یا فوقش یه replay هم ببینید . برای آیتم و ترتیب اسپل گرفتن همون Build های داخل بازی عالین .
واسه بات اینو بگم که خیلی کارا رو هم درست انجام میدن که پلیر ها اون رو درست انجام نمیدن یکی miss و دینای هست که به جرات میگم نصف پلیرای خودمون این کارا رو نمیکنن
هروهای بات تو هارد خوب در گیر میشن و اسپل هارو خوب میزنن
ایتم بیلد داخل بازی خوبه ولی من نمیدونم چرا همیشه یه ایتم دیگه میرم
همیشه اینو گفتم ایتم رو روند بازی تایین میکنه نه اینکه از قبل مشخص باشه چی میسازی
من منظورم بیلد خود بازی نیست ، یعنی Suggested Item ها رو نمیگم ، بیلد هایی رو میگم که خود مردم ساختن . اونا خیلی عالی هستن . به خوبی Core و Situational Item ها رو از هم جدا کردن و برای آیتم ها و اسپل ها توضیح نوشتن و شما بنا به روند بازی از Situational ها میبندی .نقل قول:
من خودم یه مدت پیش یه بیلد ساختم برای Phantom Assassin که البته Publish نکردم و تو گیم از اون استفاده میکنم . کامل تر که شد شاید Publish ـش کنم .
این سیستم Builds که خود پلیر ها هم میتونن بیلد بسازن و منتشر کنن جز بهترین سیستم های بازیه ، هم برای نوب تر ها و هم حرفه ای تر ها . شما اگه یه هیرو رو به خوبی میشناسی و فوت و فنشو کامل بلدی بیلد خودتو میسازی براش و از اون استفاده میکنی . خواستی پابلیش میکنی و مردم اگه بهش رای دادن جز Top10 میشه و بقیه هم میتونن ازش استفاده کنن . این سیستم نیاز به اون Alt-Tap Guide معروف رو از بین برده و همچنین اون رو پیشرفته تر کرده و دیگه محدود به تازه کار ها نیست خوندن Guide ها و حرفه ای های Build خودشونو میسازن .
امروزم 276 مگ آپدیت داشتیم و Abaddon اومد .
چقدر سرعت دانلود از استیم پایینه! بدون 7pn که اصلا دانلود نمیشه ، با 7pn هم هر چند ثانیه یه کمی دانلود میکنه دوباره میره تو کما!
کلا همینجوریه یا امروز که شلوغه اینطوریه؟
راهی نیست از جای دیگه دانلود کنم؟
من سرعت دانلود عادیم 100 ـه .نقل قول:
بعضی وقتا استیم اینطوره واسم :
5 ثانیه با 0 ، 5 ثانیه با 200 . میانگین بگیرید میشه همون 100 .
البته معمولا بدون مشکل دانلود میکنه و با همون 100 ، 120 دانلود میکنه .
قدیما بود ولی جدیدا اون روش کار نمی کنه .
خوب فک کنم ایشالا بعدی گوبلینه :)
نهنقل قول:
Legion Commander هست چون اونم تقریبا کامله . زن شده : (
بعدش ممکنه Goblin باشه .(یا Pit Lord)
اول از همه بگم توی این پست هدفم تبلیغ نیست و فقط کمکه .
مدتی بود دنبال سایت خرید ست دوتا2 میگشتم که سایت زیر رو پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ازشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به قیمت 18 تومن خریدم و یک ساعته تحویل گرفتم .(ست 12 دلاری هست که در میاد دلار 1500 !!!!)
در کل اگه میخواید سر بازی پول خرج کنید طبق جستجوهای من این سایت قیمتش بسیار بهتره و پشتیبانیش هم سریع تره .
چقدر زشت...!نقل قول:
امروز ازشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به قیمت 18 تومن خریدم
شبیه بازیکن راگبی شده:n02:
اقا یه امتحانی میکنین ببینین سرعت دانلودتون از استیم چطوره ؟ الان اصلا دانلود نمیکنه!
امیدوارم بهتر و بهتر بشهنقل قول:
تنها دلیلی که هنوز وارد بازی نشدم, به این دلیل هست که لپ تاپم قدیمیه, و با داغ شدنش ( که خیلی هم سریع اتفاق میفته ), باعث بروز یه سری مشکلات میشه واسم
هنوز منتظرم سیستما جدید با Cpu جدید وارد بازار بشن ( که اصلن نمیدونم واقعیت دارن یا نه ), حداکثر تا آخر شهریور باید بیان, تا اون موقع میصبرم دیگه!
با ونجفول, لونا, بونتی هانتر, و ریکی بازی کردم, خیلی بازی باهاشون لذت بخش بود, مخصوصن از بازی با بونتی هانتر و ریکی خیلی لذت بردم
ولی متاسفانه بازی با bot همونطور که گفتم, مشکلاتی داره, مدیوم تو 20 دقیقه تیم مقابل جمع شده, و هارد, تا 15 دقه اول, براحتی 10 تا کیل از تیم ما میگیرن! و همینطور لول و پولاشون میره بالا و ما ضعیف و ضعیف تر میمونیم, امیدوارم تغییرات اساسی روش انجام بشه
بازی فوق العاده لذت بخش هست, حتا بازی با بوت, حالا برسه به آنلاین به یه شخص واقعی, خیلی حال اساسی بیشتر میده
بازی با اسپکتر, مثل گذشته که باهاش بازی می کردم, نتونستم بازی کنم ( هیروی فوق العاده سختی هست )
خیلی دلم می خواد با فانتون اساسین وارد بازی بشم, ولی متاسفانه به نظر میاد برای این هیرو, به قدر کافی تجربه ندارم
( یه سوال: یه آیتم بود, قبلنا توی دوتا, بعد بستنش, بدون اینکه اتک وارد کنی, خودش از همه یونیت ها و یا هیروهای نزدیکت, health کم می کرد, اسم اون چی بود و آیا توی این بازی دوتا2 هم هستش؟ اگه آره اسمش چیه؟ )
سوال بعدی: توی یه بازی رسمی که شوماها انجام دادین تا به کنون, چند آیتم می تونین ببیندین؟ ( بغیر از آیتم های اولیه بازی مثل پا و دو سه چیز ارزون قیمت )
بازی با ریکی که به دقیقه 35-40 رسید, اون موقع تونستم یه سنگ یاشا ببندم و یه شمشیر سبز ( متاسفانه اسمش یادم رفته ), آیا از تازه کار بودنم هست یا روند طبیعی همین هست؟
بعد از بستن اینا, خوب مسلمن زودی میشه پول جمع کرد, ولی خوب یه بازی که به اینجا رسید, زودی حریف جمع شد متاسفانه!
لعنتیا از یه لاین میرن, ول کن هم نیستن!
بله, دینای رو خیلی خیلی خوب انجام میدننقل قول:
همینطور وقتی ترک میدان میکنن نیز!
ولی خداییش دینای رو فوق العاده انجام میدن که من خودم شخصن با هیروهای نزدیک زن, اصلن به دینای فکر نمیکنم! هیش وقت, حالا شاید بیاد دم دستم اینکار هم کردم :دی
خوب من از suggestion استفاده کردم تا حالانقل قول:
این آیتم های ترکیبی که خود مردم ساختن رو از کجا می تونم ببینم ؟
این تغییرات, چه تاثیری توی بازی دارن؟ تنها شکل هیرو هست یا در ابتدای بازی دارای قدرتی برتر هم میشه؟ که اگه گزینه دوم باشه, به نسبت بازی ناعادلانه نیز میشه!نقل قول:
سوال اول ایتم رادیانس هستش که تو سکرت شاپ ایتم 3800 تایی رو میخری و کتاب ایتم رو هم میخری میشه رادیانسنقل قول:
سوال دوم سوال نا مفهومی هست خوب هر ایتمی که بخوای میبندی !!!! البته بسته به نظره خودته :)
ببین ایتم بست با ریکی سخته ولی نه اینکه نه
ایتمی که من میرم اینه
ریتبن پاور تریز
یاشا
ولادیمیر
بشر
بعدش دیگه هر چی خواستی بورو
میتونی یاشا رو تبدیل به مانتا کنی
یا کلا به جای یاشا پورج بری
کلا ریکی هروی خیلی خوب و سختیه
فقط شکل ظاهری هر هرو تغییر میکنهنقل قول:
Radiance هست اون آیتم .نقل قول:
بازی با اسپکتر, مثل گذشته که باهاش بازی می کردم, نتونستم بازی کنم ( هیروی فوق العاده سختی هست )
خیلی دلم می خواد با فانتون اساسین وارد بازی بشم, ولی متاسفانه به نظر میاد برای این هیرو, به قدر کافی تجربه ندارم
( یه سوال: یه آیتم بود, قبلنا توی دوتا, بعد بستنش, بدون اینکه اتک وارد کنی, خودش از همه یونیت ها و یا هیروهای نزدیکت, health کم می کرد, اسم اون چی بود و آیا توی این بازی دوتا2 هم هستش؟ اگه آره اسمش چیه؟ )
Specter رو واقعا دوسش دارم ، با Ult ـش شدید حال میکنم .
Phantom Assassin هیروی مورد علاقمه و اتفاقا هیرویی هست که باهاش بهتر از بقیه بازی کردم توی دوتا2(یعنی اولین هیرو در Most Successful Heroes ـم هست) . به اون شدت هم سخت نیست .
بالا سمت چپ عکس یه کتابه ، اونو میزنید توش یک آموزشو انتخاب می کنید و OK می کنید .نقل قول:
خوب من از suggestion استفاده کردم تا حالا
این آیتم های ترکیبی که خود مردم ساختن رو از کجا می تونم ببینم ؟
دلتم بخواد : دینقل قول:
چقدر زشت...!
شبیه بازیکن راگبی شده:n02:
Bloodseeker که نباید خوشتیپ باشه ! باید ترسناک ، وحشی و بی اعصاب باشه مثل این . همه چیزش با استخون دشمناش ساخته شده . تا الآن محبوب ترین Set ـش بوده تو Store .
دوستان راهی نیست حجم اینترنت کم تر بخوره ؟؟
خیلی اذیت میکنه.