سلام ببخشید یه نرم افزار میخواستم که بشه روی فیلم لوگوگذاشت
بدون اینکه کیفیتش کم بشه.همچنین کارکردن باهاش راحت باشه
سلام ببخشید یه نرم افزار میخواستم که بشه روی فیلم لوگوگذاشت
بدون اینکه کیفیتش کم بشه.همچنین کارکردن باهاش راحت باشه
درودنقل قول:
از برنامه Aoao Video استفاده کنید
سلام.دوستان من میخوام یه فایل تصویری و همین طور ام پی 3 درست کنم،میخوام وقتی که من دارم حرف میزنم صدا کم باشه اما وقتی نمیزنم صدا زیاد باشه.چه نرم افزاری استفاده کنم؟
**برای ضبط فیلم باشه ها **
سلام
من یه نرم افزار ویرایش فیلم میخواستم که بتونم باهاش بکگراند فیلم رو عوض کنم. یعنی یه فیلمی رو که تو فضای معمولی خونه گرفتم میخوام بکگراند سفید بذارم براش طوری که انگار تو یه اتاق کاملا سفید گرفته شده؟ هست چنین نرم افزاری؟
دوستان برای دوبله و صداگذاری روی فایل های MKV نرم افزار خوب چی هست (البته به جز مووی میکر خود ویندوز).
بعدش چطوری بعضیا میان تصویر خودشونو تو همون محیط توی فیلم جای بازیگر می ذارن تو یو تیوب همچین کاریو زیاد کردن.
ممنون.
سلام و خسته نباشید
ببخشید من یک نرم افزار بسیار سبک میخوام برار وی پی اس یعنی میخوام که در وی پی اس ازش استفاده کنم
حالا چه کار کنم
اول یک بار یک دیتابیس واسش درست کنم که نام یک سایت رو یک رو در یک فیلم در دقیقه های های مختلف چند بار نمایش بده
و برای بار بعدی دیگه نیازی به این کار ها نباشه و فیلم رو ادد کنم و خورجی رو تحویل بگیرم
میخوام که خیلی ساده و سبک باشه چی پیشنهاد میکنید
کسی نیست به داد ما برسه !
می تونی از نرم افزار Video Watermark استفاده کنی یا از نرم افزار های ادیت فیلم مثل ادوب پریمیر برای حذف و اضافه قسمت هایی مثلنقل قول:
لوگو به فیلم و خیلی امکانات دیگه...ویندوز مووی میکر هم هست که فقط میتونی یه چیزی به فیلم اضافه کنی!(که کار کردن باهاش ساده تره)
ولی برای این کار حداقل 2 گیگ رم + سرعت اینترنت بالایی میخواید برای استفاده از نرم افزار های ادیت فیلم...
سلام خدمت دوستان، برای ادیت کردن (بریدن،چسباندن و...) فایلهایی که دستگاه گیرنده دیجیتال ضبط میکنه (بلوسنس)، یک نرم افزار خوب معرفی کنید.
فایل ts و با فرمت BDAV هست. با تشکر
میتونید از GiliSoft Video Editor استفاده کنید البته اگه فقط برای فایلهای ts میخواید از DVR-Studio Light استفاده کنیدنقل قول:
سلام دوستان من 2تا سوال دارم اگه میشه کمکم کنید اول اینکه میخام صدای یه قسمتی از فیلمو بردارم و بجاش یصدای دیگه بذارم چیکار کنم؟؟دوم اینکه تو بعضی فیلمام صدا عقبتر از تصویر هس راهی هس ک درست شه؟؟ممنون
درودنقل قول:
برای هر دو سئوال میتونید از Corel VideoStudio استفاده کنید برای سئوال دومتون هم من ندیدم تا حالا فیلمی صداش عقبتر از تصویر باشه این مشکل ناشی از پردازش تصویر دستگاه شماست و یا کدکهایی که رو سیستم تون نصبه که باعث میشه تصویر با صدا هماهنگ نباشه بطور موقت هم میتونید از Kmplayer استفاده کنید Playback -> Audio Resync -> Resync Audio
بچه ها من قصد چسبوندن چند قطعه موزیک رو دارم کدوم نرم افزار بهتر و ساده تره ؟:n16:
Helium Audio Joinerنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
فقط من یه خورده با movie studio ور رفتم نفهمیدم چطوریه
اگه میشه بگید چجوری اینکارو بکنم
سلام
دنبال برنامه Adobe Premiere CS3 هستم
همه جا لینکشون خراب شده بود
ممنون می شم لینک سالمش بزارین:n16:
کسی نبود؟!!!!
لطفا اگه کسی داره لینکشو بزاره
سلام کدوم یکی از اینها هم میتونه پسوند فیلم رو عوض کنه هم بشه سر و ته فیلم رو زد وبرا همیشه رایگان باشه و زیاد حرفه ای نباشه کار باهاش راحت باشه
به عنوان تاپیک توجه کنید سئوالتون رو جای مناسب بپرسید در خدمتون هستمنقل قول:
برنامه های قدیمی باید از تورنت بگیرید مثلا اینجانقل قول:میتونید بدید بچه ها تو سایت براتون مستقیم کننکد:http://kickass.to/adobe-premiere-pro-cs3-multi-language-t1306345.html
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=586018&page=332
برای عوض کردن پسوند که باید کانورت بشه فایلنقل قول:
GiliSoft Video Editor 4.3.0 این برنامه بیشتر کارها رو به راحتی انجام میده
ممنون لینک ش رو میشه بزاریید تو لیست صحفه اول نبود تو گوگل زدم انتی ویروس گیر داد به پیج soft 98
بهتره از soft 98 و چند سایت فارسی زبان دیگه نرم افزار دانلود نکنیدنقل قول:
این لینک بدید براتون مستقیم کنن بعد دانلود کنیدحجم16مگ
کد:http://rapidgator.net/file/f85fd95670709dd5dd81356929c06db3/
سلام دوستان
شاید شما هم با سایت هایی مثل ایران فیلم
که صدای دوبله رو روی فیلم زبان اصلی میزارن(قسمت های سانسور شده زبان اصلی ان)
میخوام بدونم اونا چجوری اینکار میکنن.
راحتترین روش ممکن برای این کار چیه؟
یه نرم افزار مخصوصصصصصص این کار هست که کارو به راحتترین شکل ممکن بشه انجام داد؟
ممنون میشم جواب بدین.
سلام. خب اصولا برای انجام دادن همچین کارایی اغلب از نرم افزارهای کورل ویدئو استادیو و ادوب پریمیر استفاده میکنن. :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برای اطلاعات بیشتر میتونید به این انجمن مراجعه کنید : :n01:
جدیدترین نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیزحمت
با کرک باشه بی زحمت و اینکه حجم از اینایی که بیشتر از 200 مگ هست نباشه
با سلام
دوستان یکی از آشناها یک نرم افزاری میخواد برای برش و گذاشتن یک آهنگ ساده روی
فیلم های خودش چون زیاد به کامپیوتر و نرم افزاراینا آشنا نیست . موندم چه نرم افزاری براش
نصب کنم که خیلی ساده باشه این 2 کار رو انجام بده و در آخر هم یک dvd براش رایت کنه
کسی چیزی به ذهنش میرسه که واقعا کارایی یا آموزش ساده داشته باشه !!!
ممنون
سلام. میتونید از برنامه پایین استفاده کنید : :n01:
or
موفق باشید:n12:
سلام دوستان عزیز، من نرم افزار hollywood رو برای primier cs 5 میخواستم؛ توی اینترنت زیاد چرخیدم چیزی گیرم نیومد، نمیدونم کدوم نسخه مناسب پریمیر 5 هست، لطفا راهنماییم کنید، و اگه میشه لینک دانلودشو و آموزش نصبشو قرار بدین، اگه کسی adorage هم داره لطفا قرار بده
با سلام
من با موبایلم یه فیلم گرفتم با گوشی n73 که پسوندش mp4 هست
قسمتی از این فیلم حرف بدی زدم...الان با چه برنامه ای میتونم صدای اون قسمت را قطع کنم؟؟
به مدت 2 دقیقه میخوام صداشو قطع کنم
خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
سلام. از برنامه های پایین استفاده کنید : :n01:
or
برنامه برای اینکار زیاد هست مثلا:
Acoustica Premium
GoldWave
sony Sound Forge
YoGen Vocal Remover
سلام به همه دوستان گل ...
از همه دوستانی که یه دستی تو کار سریال و فیلم دارن چند تا سوال دارم ...
اول اینکه با چه نرم افزاری میشه سریال های با فرمت mkv و avi رو به فرمت های دیگه تبدیل کرد البته بدون افت کیفیت و با چه نرم افزاری میشه زیرنویس رو روی اونا چسبوند و کلا ادیت کرد ؟؟؟
اصلا از mkv یا avi به چه فرمتی تبدیل میکنند و بعد رایت میکنند و به دست مصرف کننده میرسونند ؟؟؟
لطفا کمک کنید . . .
سلام. شما میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : :n01:
دنبال یه نرم افزاری هستم که بتونم فایل های ویدئویی مثل سایت یوتیوب رو ذخیره کنم هر چی دانلود کردم نرم افزارهایی که هست به درد نمیخورن . یا کار نمیکنن یا به درد نمیخورن. یه نرم افزار معرفی کنید لطفا :n01:
یک نرم افزر میخوام که هم بتونم فایل ویدیویی کانورت کنم (حجمش کم بشه ) هم بتونم ادیتش کنم (کوتاهش کنم)
یه سری ویدیوهایی با فرمت mpeg و avi دارم که حجمشون بالاست میخوام بذارم تو نت چی توصیه میکنین
نرم افزارش خیلی پیچیده نباشه
نقل قول:
1) میتونی از برنامه Xilisoft Video Editor 2 استفاده کنی
2) فکر کنم Mp4 یا Mkv بد نباشه .
با سلام
یه برنامه هم میخواستم که فایل mp3 رو به تصویری که صدا رو از روش برداشتم اضافه کنم
با تشکر .
با سلام. چه طور می تونم زیرنویس رو به فیلم بچسبونم در حالی که فیلم قابلیت سانسور شدن داشته باشد و تغییری در روند و کارکرد زیرنویس پیش نیاید ؟یعنی زیرنویس به فیلم متصل بشه و با سانسور فیلم زیرنویس ها کماکان با دیالوگ های فیلم همخوانی داشته باشه.کلا نرم افزاری می خوام که زیرنویس رو به فیلم به طور خوب و همیشگی بچسبونه و همچنین وقتی در lLCD پخش میکنی زیرنویس نمایش داده بشه. تشکر
نرم افزار هایی مثل پری مایر و ادیوس باید این امکان رو داشته باشه
توی بخش مربوط به دو نرم افزار بالا بپرسید ممکنه راهنمایی تون کنند
دوستان دنبال یه نرم افزار میگردم که افکت های زیاد و جذاب داشته باشه واسه تولد
سلام دوستان
من یه نرم افزاری میخوام که باهاش بتونم سرعت پخش فایل های mp3 رو زیاد کنم و بعدش بتونم این فایل جدید رو ذخیره کنم، ینی علاوه بر فایل اصلی این فایلِ با سرعت بالا رو هم داشته باشم. کسی میشناسه همچین نرم افزاری رو؟
ادیت: در ضمن نمیخوام pitch صدا تغییر کنه. فقط و فقط سرعت بره بالاتر. مرسی