دوستان کسی قیمت روز s4 رو داره ؟ اگه کسی هم برای فروش داره اعلام کنه ...
Printable View
دوستان کسی قیمت روز s4 رو داره ؟ اگه کسی هم برای فروش داره اعلام کنه ...
سلام
نظرتون درباره سنایزر hd 429 چیه ؟
قیمت خوبی داره ( 200 تومن )
برای الکترونیک و آلترنتیو و راک خوبه ؟
سلام.نقل قول:
بین مدلهای Creative تفاوت زیادی از نظر حذف نویز محیط وجود ندارد. از نظر من حذف نویز 100% وجود ندارد ولی همین 80% عالی است. تنها راه شما برای حذف نویز بیشتر این است که از روش Active Noise Cancelling استفاده کنید که در مورد معایبش در پست قبلی ام به دوست دیگرمان توضیح دادم.
برند های دیگری هم در این رده قیمت وجود دارند ولی چندان توصیه نمی شوند مثل فیلیپس و سونی (البته سونی بهتر است). ولی این مدلهایی که معرفی شد بهترین ها هستند. در رده قیمت 70 هزار تومان می توانید Sennheiser CX271 را بررسی کنید.
موفق باشید.
سلام. مدلهای بی سیم تا قیمت 150 هزار تومان کیفیت چندان بالایی برای موسیقی ندارند . اما چون شما می خواهید از آن برای تلویزیون استفاده کنید و تلویزیون کیفیت بالایی هم نمی طلبد می توانید از مدلهای فیلیپس که تنوع زیادی هم دارند استفاده کنید یا همین مدل کریتیو را استفاده کنید.نقل قول:
موفق باشید.
هفته گذشته این مدل به قیمت 135 هزار تومان در مجتمع کامپیوتر ایران فروخته شده است. نمی دانم آیا الآن هم موجود می باشد یا خیر...نقل قول:
موفق باشید.
سلام.نقل قول:
من این مدل را بررسی نکرده ام ولی مدل HD438 را دارم و فکر می کنم با توجه به نزدیک بودن قیمت تفاوت زیادی نداشته باشند (من فکر می کنم سری HD در کل بیس ضعیفی دارد). با این فرض این مدل بیس نسبتا" ضعیفی دارد که برای الکترونیک مناسب نیست ولی مید و های خوبی دارد که برای راک تا حدودی مناسب است. در کل برای این سبک ها پیشنهاد نمی شود.
موفق باشید.
سلام بر برادر عزیزنقل قول:
بسیار عالی بود خیلی لذت بردم ولی متاسفانه قضیه گوش شنوا کجاست پیش میاد همیشه.
البته بعضا پیش میاد که بخاطر کنجکاوی و یا شناخت یه حالت خاصی از صداست که مثلا میافتیم دنبال صدای حرفه ای و نرمال که ببینیم اینهمه در بارش صحبت میکنن چه جوریاست با طبع ما سازگاری داره.نقل قول:
چرا فکر می کنیم طبیعی بودن چیز خوبیه؟ اصلاً آیا طبیعی بودن توی دنیای موسیقی الکترونیک معنی خاصی پیدا می کنه؟
طبیعی بودن صدا که خیلی خوبه ولی صدای طبیعی هیچ وقت از هیچ پلیر و هدفونی فعلا بگوش نرسیده و فکر نکنم به این زودیها هم شنیده بشه.ولی خوب اکثر سلیقه موسیقی افراد الان بسمت صدای گرم هست که صدای طبیعی براشون کسل کننده هست.نقل قول:
چرا فکر می کنیم طبیعی بودن چیز خوبیه؟ اصلاً آیا طبیعی بودن توی دنیای موسیقی الکترونیک معنی خاصی پیدا می کنه؟
جواب این چرا برای اکثر ما برمیگرده به اقا رضا:31:نقل قول:
شاید یک مقداری برای اینکه مسئله بیشتر برای خودمون روشن بشه، لازمه برگردیم به چرایی اینکه ما اصلاً افتادیم دنبال اینجور چیزها
نکته جالب برای من تو این عکس این بوده که وضعیت و جایگاه من تو این عکس کجاست.و از کجا میشه فهمید که تو کدوم قسمت قرار داریم.
ولی واقعا فکر کنم دورترین فاصله از مرکز باشه چون من نوع صدایی که دوست دارم برای کسانی که حرفه ای موسیقی رو دنبال میکنن بد ترین حالت هست.مثلا برای یک هدفون که مدلش رو نمیگم برای اقا رضا قبل از burn in در بدترین حالت بود و بعد از این مرحله به اون ایده ال ایشون نزدیک شد ولی برای من دقیقا همون مراحل قبل burn in ایده ال بود و بعد burn in از اون چیزی که میخواستم خیلی دور شد.برای همین هنوز نوع صدایی که دوست دارم رو بهش نرسیدم و همچنان بدنبال هدفونهای جدید و صدا های جدید هستم که این دیگه از بدنبال موسیقی بودن گذشته .در هر صورت توضیحات خیلی خوب و کاملی دادین که جای تشکر داره.
شما که اون وسط وسطاییی:31:نقل قول:
به نظر من شما در این مورد هم برای رسیدن به نهایت باید توان اقتصادی تووووپ:31: داشته باشید. از نظر من امروزه هنر کاملا" تعطیل است برای کسی که توانایی مالی نداشته باشد. مثلا" در گذشته اگر کسی ابتکار خوبی داشت می توانست سازی برای خودش دست و پا کند و به اجرا موسیقی متناسب با روزگار بپردازد. اما امروزه شما باید پول زیادی برای ساز بدهید بعد هم باید آهنگساز استخدام کنید بعد تجهیزات صوتی حرفه ای بخرید یا به استودیو برای میکس و مستر سفارش بدهید که همه این ها نیازمند صرف هزینه بالاست. در گذشته به علت ساده بودن موسیقی و تکنولوژی و خیلی عوامل دیگر رسیدن به زیبایی عالی در دسترس بود اما امروزه اصلا" این طور نیست و باید اول جنبه اقتصادی را در نظر بگیرید بعد ذوق و علاقه خودتان را.نقل قول:
خیلی ها دوست دارند همیشه به دنبال تفاوت باشند و دیگر طبیعی بودن را دوست ندارند. این مسئله خود دلیل پیدایش جنبش ها و سبک های گوناگونی است. شاید خیلی ها بگویند موسیقی الکترونیک گوش نمی دهیم زیرا طبیعی نیست ولی همین الکترونیک مورد توجه خیلی ها قرار می گیرد به گونه ای که حتی دیگر سبک ها هم به آن روی می آورند دلیل آن هم روشن است: 1.جدید بودن برای مخاطب 2.حافظه فطری انسان اصلا" روی چنین صداهایی حساب باز نکرده است. شما اگر صدای رودخانه را بشنوید هر چند گوشخراش باشد و حجم آن هم به قدری زیاد باشد که صدای کسی را که همراهتان است نشنوید باز هم احساس خستگی یا اذیت نمی کنید زیرا فطرت شما و ضمیر ناخودآگاه شما این موسیقی را قبلا" شنیده و با آن کاملا" آشنا است. اما الکترونیک...
در مورد حرفه ای بودن هم باید بدانید که گاهی آماتور ها چیز هایی می فهمند که حرفه ای ها حتی در خواب هم به آن ها پی نمی برند. همه کسانی که از راه موسیقی به دنیای گسترده صدا وارد شده اند ممکن است احساس پشیمانی داشته باشند زیرا دیگر آن لذت عمیق موسیقی و الهامات آن را به راحتی دریافت نخواهند کرد. آهنگ ساز ها هم همین حس را دارند. آن ها معمولا" به دنبال نقد آهنگ ها و یا پیدا کردن نقاط قوت و ضعف موسیقی هستند و کاملا" منطقی و عقلی عمل می کنند. اما آماتور ها بر اساس احساس تصمیم می گیرند که باعث می شوند که از گوش دادن به موسیقی لذتی ببرند که حرفه ای ممکن است هیچ گاه آن را حس نکند. همیشه بدانید عقل در برابر احساس قرار دارد و معمولا" یکی فدای دیگری می شود.
مهمترین دلیل امر فوق تجاری بودن و اقتصادی بودن موسیقی و پیوند آن با تکنولوژی صوتی می باشد. در گذشته آهنگساز همیشه برای لذت خودش کار می کرد ولی امروزه اول باید مخاطب آماتور لذت ببرد و برای آهنگساز منفعت مالی داشته باشد تا این که نیاز او را ارضا کند. تجهیزات گرانتر و به اصطلاح حرفه ای تر بیشتر برای لذت آماتور ها ساخته می شوند تا برای لذت حرفه ای ها چون هر حرفه ای بالاخره می فهمد بسیاری از تجهیزات برای هدف فطری او که رسیدن که به زیبایی بیشتر هستند ساخته نمی شوند بلکه فقط برای گول زدن بعضی از افراد و همچنین ایجاد دنیایی جدید در صدا اما در چارچوب همان دنیای قبلی هستند و تا این دنیا از ریشه تغییر نکند و مناسب فطرت انسان نباشد انسانها (به خصوص علاقمندان و حرفه ای ها) روز به روز سرگردان تر خواهند شد.
این هم نظر شخصی من...
موفق باشید.
سلام میخوام u6 samsung بخرم
دنبال یه هندفری کپسولی میگردم واسش
کریتیو یه نمونه داره 25 تومان چطوره خوبه
سلام. مدل مورد نظر شما Creative EP-630 می باشد که بهترین مدل موجود در این قیمت است. بیس بووومی دارد و برای الکترونیک مناسب است اما در این رده قیمت می توان آن را برای همه سبک ها استفاده کرد. مدلهای تقلبی زیاد دارد و مدل اصلی آن فقط با گارانتی شاب عرضه می شود که مطمئن است. موفق باشید.نقل قول:
منه آماتور برام صدایی حرفه ای هست که با شنیدنش به وجد بیام و ممکنه این صدا تشکیل شده باشه از صداهایی که به سختی در طبیعت اطرافمون شنیده میشه مثلآ بیس ولی نه بیس طبیعی و سرد بلکه بیس قوی و بوومی خوب وقتی این نباشه یعنی اون چیزی که فرقی با صداهایی که روزمره به گوشم نرسه این معنی رو برام داره که خوشایند نیست پس به نظرم گوش دادن به چیزی که جذاب نیست و کششی برام نداره چیزی جزء اجبار نیستنقل قول:
حالا اونی که حرفه ای ه و شاید متخصص هست برعکس من فکر میکنه چون اون به خوبی میدونه که همون صدای بیس سرد و بی روح درونش چیزهایی وجود داره که درکش برای من مشکله در حالیکه ممکنه هم من و هم اون هر دو این صدا رو با تمام جزییاتش بشنویم یعنی به طور ساده تر می خام بگم که از نظر شنوایی هم من و هم ایشون یک سورس رو در اختیار داریم و به یک کیفیت گوش میکنیم ولی من لذتی که اون می بره نمی برم چرا؟
یک مثال:
تا حالا شما فیلم دیدید؟
چه لذتی داشته که توی خونه روی مبل راحتی با تلویزیون تون فیلم مورد علاقه خودتون رو نگاه کنید البته تنهایی؟
خوب حالا چه لذتی داره همون فیلم رو تنهایی در یک سینما با اون پرده بزرگش نگاه کنید؟
و سوال آخر آیا دوست دارید همون فیلم رو به صورت زنده نگاه کنید مثلآ به صورت تئاتر؟
اما جواب ها:
دیدن فیلم توی خونه با تلویزیون شخصی حکم گوش دادن به موسیقی با پلیر پرتابل تون رو داره
دیدن فیلم در سینما حکم گوش دادن با سورس با کیفیت و حرفه ای رو داره که ممکنه شنونده اون حتی اطلاعی از اون Setup نداشته باشه همونطور که بیننده سینما ممکنه نداشته باشه
و دیدن تئاتر حکم حرفه ای گوش دادن با ابزار حرفه ای رو به صورت زنده داره البته به همراه لذتی که توصیفش برای من آماتور از جانب فرد علاقه مند کسل کننده و ملال آوره
تمام بحث در اینه که همه به یک موضوع نگاه میکنند که البته با این تفاوت که تجربه و علم بیننده یا شنونده باعث لذتی متفاوت از نوعی متفاوت می شه که لزومی هم نداره من آماتور خودمو درگیر این کنم که مثلآ چون میدونم بهترین و حرفه ای ترین فلان هست پس به اجبار در مسیر اون باشم بلکه باید پله پله یادبگیرم تا به اونجا برسم
درسته اما ایده ال وجود داره ولی متاسفانه من نوعی مثل خیلی های دیگه به اشتباه چه عمد و چه غیر عمد همین ذره ایده ال رو از مسیر درستش منحرف میکنم در حالیکه می تونستم با استفاده از تجربه دیگران اون ایده ال رو بهتر هم کنمنقل قول:
طبیعی بودن صدا که خیلی خوبه ولی صدای طبیعی هیچ وقت از هیچ پلیر و هدفونی فعلا بگوش نرسیده و فکر نکنم به این زودیها هم شنیده بشه.ولی خوب اکثر سلیقه موسیقی افراد الان بسمت صدای گرم هست که صدای طبیعی براشون کسل کننده هست.
اگه منظورتون با منه:نقل قول:
جواب این چرا برای اکثر ما برمیگرده به اقا رضا:31:
به صدا علاقه دارم و از سر کنجکاوی سالهاست این بحث رو دنبال میکنم دیگه نمیدونم چی باید بگم چون چیزی غیر از این بلد نیستم که بگم
البته بعد از صدا به موسیقی علاقه مند شدم و موسیقی رو نه فقط به خاطر خود موسیقی بلکه بیشتر به خاطر صداهای اون گوش میکنم یعنی زمانبدی و برنامه ریزی حساب شده و فاصله سکوت های بین صداها و توان های مختلف و فرکانسهای با معنی و خلاصه تمام چیزهایی که اسمش صدا هست برام جالبه فقط دوست دارم طبیعی باشه نه که منظورم از توی جنگل و دشت بیرون بیاد بلکه با کمترین دست کاری باشه و اگه دستکاری انجام میشه ظریف و ناپیدا باشه طوری که کمک کننده باشه نه مخرب و تغییر دهنده
برای من مهم نیست که کجای این تصویر باشم ولی برام مهمه که هر جا که باشم بهترین و درست ترین تجربه رو داشته باشم ممکنه ابزارم آماتوری باشه ولی با همین ابزار هر آنچه در اون هست رو بدست میارم حالا به هر شکلی که شده چون باید اینطور باشه چون کار نشد ندارهنقل قول:
نکته جالب برای من تو این عکس این بوده که وضعیت و جایگاه من تو این عکس کجاست.و از کجا میشه فهمید که تو کدوم قسمت قرار داریم.
ولی واقعا فکر کنم دورترین فاصله از مرکز باشه چون من نوع صدایی که دوست دارم برای کسانی که حرفه ای موسیقی رو دنبال میکنن بد ترین حالت هست.مثلا برای یک هدفون که مدلش رو نمیگم برای اقا رضا قبل از burn in در بدترین حالت بود و بعد از این مرحله به اون ایده ال ایشون نزدیک شد ولی برای من دقیقا همون مراحل قبل burn in ایده ال بود و بعد burn in از اون چیزی که میخواستم خیلی دور شد.برای همین هنوز نوع صدایی که دوست دارم رو بهش نرسیدم و همچنان بدنبال هدفونهای جدید و صدا های جدید هستم که این دیگه از بدنبال موسیقی بودن گذشته .در هر صورت توضیحات خیلی خوب و کاملی دادین که جای تشکر داره.
در آخر تفریح و فان جای خودش و من هم مثل شما سبک غیر حرفه ای گوش میکنم و هم حرفه ای هم هدفون غیر حرفه ای دارم و هم حرفه ای اما وقتی می خام تفریح کنم:
1. Techno Dance
2. Techno Rave
3. Pop Dance
و وقتی حرفه ای بخام گوش کنم :
1. کلاسیک
2. جاز
3. فولک
4. اگه هدفون خوب دم دست بود و انرژی زیادی در وجودم بود گوتیک گوش میکنم اگه نبود بی خبال می شم چیزی گوش نمی کنم استرس نگیرم افسرده بشم چون شادم دیگه
و اینکه هفته ای چند ساعت بیشتر گوش نمیکنم نه که فکر کنید شبانه روزی با هدفون هستم
شما هم موفق باشید.
خیلی ساده و زیبا گفتی مرسی دوست خوبمنقل قول:
نیازی نیست پول دار بود تا بهترین رو داشت همینکه بتونیم تشخصی بدیم به راحتی تفاوت رو درک میکنیم کار زیاد سختی نیست دوست خوبم الان دیگه تقریبآ همه ما هر کدوم یک هدفون 100 تومنی داریم و خوشبختانه فاصله کیفیت 10 تومن تا 100 رو به راحتی می تونه امتحان کنیم و درک اینکه فاصله 100 تومن تا 1 میلیون تومن زیاد سخت نیست به این شرط که ما به خوبی از پس تحلیل همون هدفون 100 تومنی بر بیایم لزومی هم نیست Setup میلیونی گوشه تخت مون داشته باشیم با همون Setup ساده خودمون هم می تونیم به اوج لذتی برسیم که ممکنه خیلی های دیگه ای که Setup چند ده میلیونی دارند به این لذت نرسن
ما قرار نیست آهنگ ساز باشیم چون در مثال پست قبل گفته شد که بیننده فیلم لزومی نداره از همه تخصص های فیلم سر دربیاره و عالم به اون علم ها باشه همونطور که چنین چیزی وجود خارجی نداره و حتی ممکنه هر کسی بنا به توان خودش و بنا به سلیقه خودش به هر روشی که دوست داره فیلم رو ببینه ولی اونی که حرفه ای این مورد رو دنبال میکنه با ما فرق داره اون نگاهش جزیی بین و دقیق تر و علمی تره اون از سلیقه صحبت نمیکنه هر چند که ممکنه اون هم مثل یک بیننده غیر حرفه ای در کنار بقیه با یک تلویزیون کوچولو فیلم ببینه ولی تفاوتش در اینه که حتی در این موقع اون لذتی که اون می بره شاید متفاوت با بقیه باشه و شاید برای همه خوشایند ولی برای اون بد ترین فیلم ممکن باشه و حتی برعکس چون خود شما جوابش رو بهتر از من می دونی
و یک نکته:
صدای طبیعی یعنی همون صدایی که مستر شده بدون کم و کاست و دستکاری نه صدای باد و آب و طوفان و . . .
یعنی همون چیزی که اصل بوده یعنی پرونده کامل یک پروژه که ممکنه اسمش فقط یک تراک ساده باشه مهم نیست سبک اون چی باشه الکترونیک تا کلاسیک و حتی مهم نیست چه کیفیتی داشته باشه Mp3 الی Wave مهم اینه که همونی باشه که از اول بوده
شما هم موفق باشید.
سلامنقل قول:
بله درسته ولی درباره سبکهای جدید موسیقی شاید اینطور باشه.موسیقی که تو اواخر قرن قبل و همین الان داره بوجود میاد معلوم نیست منشاء اون اصلا چیه و لذتی که شنونده های اون از اون میبرن چه نوعی هست.
ولی قبل از اینها سبکهایی که وجود داشتن حتی همین موسیقی پاپ قدیم خودمون فقط احساس خالص بود با ارامشی لذت بخش ولی الان چی شده؟(بعضا اصلا نمیشه فهمید این خواننده ها چی میخونن به هیچ عنوان نمیشه باهاشون ارتباط برقرار کرد.)
در هر صورت باز هم هنرمندانی هستن که فقط برای دل خودشون ساز میزنن و میخونن و واقعا موقع انجام این کار لذت میبرن و چون احساسشون کامل پاک و صادقانست دقیقا همون احساس رو به شنونده منتقل میکنن.
با تشکر
فقط به طور خلاصه چند تا نکته بگم؛ شاید این دیدار آقا سالار ردیف شد اونجا راحت تر منظور رو به هم رسوندیم
1- من ظور من از طبیعی بودن، به مفهوم صدای طبیعت نبود
برای همین به موسیقی امروز ایراد جدی گرفتم که کسی که پشت دستگاه مسترینگ نشسته، سلیقۀ خودش رو تا حدی اعمال می کنه و از این لحاظ طبیعی بودن معنای خاصی نداره
اون لینکی داده بودم هم موضوعش سر معنی neutral / accurate بود
که می گفتم طبیعی بودن یعنی همونی رو بشنویم که آقای مهندس صدا تصمیم گرفته ما بشنویم
بحث من این بود که وقتی میگیم طبیعی بودن خوبه، یعنی داریم می گیم چیزی که آقای مستر کنندۀ آهنگ فکر کرده خوبه؛ خوبه
حالا چرا فکر می کنیم حرف اون آقا درسته؟
اصلاً آیا اون آقایون معیار ثابتی دارن برای اینکه آهنگ رو با چه سلیقۀ صدایی مستر کنن و همه از اون معیار پیروی می کنن؟ جواب من به این سوال اینه که "نه"
اونها تا حدی سلیقه ایی عمل می کنن
برای همین توی پست قبلی این جمله رو گفتم:
یا توی همون تاپیک خارجی:نقل قول:
(شما طبیعی ترین هدفون دنیا رو هم داشته باشین، من دو تا کنسرت از شوپن براتون بزارم که هرکدوم توسط مهندس صدای متفاوتی مستر شده باشن، میبینین که اون دو تا دقیقاً مثل هم نیستن- همین الأن کسی که وسع مالی داره میتونه آهنگ هاش رو بده براش مستر و ریمستر و ... کنن)
نکتۀ دوم اینه که می خوام بگم بیشتر در جواب به پست آقا کاوه هستش:نقل قول:
Let's say a mastering engineer made a warm sounding record, because that's the sound the musical artist prefers and asked for. Now, you buy the album and take it home to listen on your subjectively colored audio gear, which has a subjectively warm sound. What do you think is going to happen when you play a record that was mastered to sound warm to begin with? That's right--now that record will sound too warm on your gear. But if your gear was neutral and accurate instead of subjectively colored, then that record will sound much closer to what the mastering engineer intended, which was the right amount of warmth he put into the record--no more, no less.
راستش هرچقدر حرفه ایی بشه کسی، بیشتر لذت خواهد برد ولی سبک اون لذت کاملاً متفاوت خواهد بود
دیگه مثل قدیم ها نمیتونی توی ماشین آهنگ گوش بدی و لبخند بزنی و بری شمال و از طبیعت لذت ببری؛ ولی از اونور وقتی یک آهنگ بزرگ رو گوش میدی، زبونت بند میاد و هیچ جوری نمیتونی توصیفش کنی مگر با یک آهنگ دیگه
وقتی تو دیدن فیلم حرفه ایی میشی، دیگه نمی تونی بری سینما و تخمه بشکنی با خانوم بچه ها و به عنوان تفریح به فیلم نگاه کنی؛ بلکه وقتی فیلمی میبینی وقتی 100 در صد توانت رو هم میزاری تازه میفهمی 40 در صد از حرفه ایی بودن کارگردان رو فهمیدی
در کل وقتی کسی حرفه ایی بشه، شاید بعضی موقع ها دلش برای اون لذت بردن به اون مفهوم سادۀ قدیمیش، تنگ بشه
و به این مسئله فکر کنه؛ حالا واقعاً معیار مطلقی هست که تارکوفسکی از ده نمکی حرفه ایی تره؟ کیشلوفسکی بهتر از .... هستش؟
بتهوون بهتر از ساسی مانکنه؟
آیا معیار برتر بودنمون اینقدر پایه هاش محکمه که اینقدر راحت روش بنای بزرگی بسازیم؟
آیا این معیار ریشه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و خرد جمعی پایه های فکری ما و معیار اصلی اینه که می گیم چی درسته و چی غلط؟
اگر حتی این خرد جمعی رو از فکر مشترک کسایی استخراج کرده باشیم که سال ها توی اون حرفه بودن؛ آیا باز هم میتونیم با اطمینان 100 درصد بگیم چی خوبه چی بد؟ آیا این معیار هامون مثل 2+2=4 برای همه قابل درکه؟
این حرف ها توی خیلی از موضوعات دیگه که به انسان مربوطه هم پیش میاد و ایکاش چیزی بود که نه تنها همه قبول میداشتن بلکه خودمون هم مطمئن بودیم که به مفهوم واقعی کلمه درسته و مطلقه.
رضا جان با توضیحاتی که دادید فکر میکنم اولویت رو متال قرار بدیم(به همراه پاپ... و سبک های نزدیک) بهتر باشه.نقل قول:
Sennheiser مدل های مناسب رو اگه میشه از 50 تا 100 تومان بگید، البته یه توضیح مختصر هم در مورد تفاوت مدل هاشون اگه بدید خیلی عالی میشه که دیگه بعدش بریم سراغ موارد مهم در مورد خریدش :دی
ممنون.
به نظرم این ملاقات دارد خیلی ضروری می شود.نقل قول:
من هم چنین منظوری نداشتم.نقل قول:
1- من ظور من از طبیعی بودن، به مفهوم صدای طبیعت نبود
حرف آقای مهندس اصلا" درست نیست و پاشنه آشیل موسیقی هم محسوب می شود. دیگر آن صدایی را که باید از ساز واقعی و صدای خواننده به وسیله هدفون های بسیار با کیفیتمان بشنویم، نمی شنویم. همین الآن کافی است بعضی از خواننده ها بدون تجهیزات برای مدت کوتاهی صدای زیبایشان را به رخ بکشند تا بفهمیم صدایشان از ته کدام چاه عمیقی:31: بیرون می آید.نقل قول:
برای همین به موسیقی امروز ایراد جدی گرفتم که کسی که پشت دستگاه مسترینگ نشسته، سلیقۀ خودش رو تا حدی اعمال می کنه و از این لحاظ طبیعی بودن معنای خاصی نداره
اون لینکی داده بودم هم موضوعش سر معنی neutral / accurate بود
که می گفتم طبیعی بودن یعنی همونی رو بشنویم که آقای مهندس صدا تصمیم گرفته ما بشنویم
بحث من این بود که وقتی میگیم طبیعی بودن خوبه، یعنی داریم می گیم چیزی که آقای مستر کنندۀ آهنگ فکر کرده خوبه؛ خوبه
حالا چرا فکر می کنیم حرف اون آقا درسته؟
این حرف کاملا" درست ولی خیلی از سلیقه ها نزذیک به هم شده اند. به خصوص هنگامی که آقای آهنگساز می خواهد کار خود را شروع کند از الگو ها(Pattern) استفاده می کنند و فقط آهنگساز های خیلی کمی هستند که واقعا" سلیقه بدیع دارند.نقل قول:
اصلاً آیا اون آقایون معیار ثابتی دارن برای اینکه آهنگ رو با چه سلیقۀ صدایی مستر کنن و همه از اون معیار پیروی می کنن؟ جواب من به این سوال اینه که "نه"
اونها تا حدی سلیقه ایی عمل می کنن
این ها هم درست ولی:نقل قول:
راستش هرچقدر حرفه ایی بشه کسی، بیشتر لذت خواهد برد ولی سبک اون لذت کاملاً متفاوت خواهد بود
دیگه مثل قدیم ها نمیتونی توی ماشین آهنگ گوش بدی و لبخند بزنی و بری شمال و از طبیعت لذت ببری؛ ولی از اونور وقتی یک آهنگ بزرگ رو گوش میدی، زبونت بند میاد و هیچ جوری نمیتونی توصیفش کنی مگر با یک آهنگ دیگه
وقتی تو دیدن فیلم حرفه ایی میشی، دیگه نمی تونی بری سینما و تخمه بشکنی با خانوم بچه ها و به عنوان تفریح به فیلم نگاه کنی؛ بلکه وقتی فیلمی میبینی وقتی 100 در صد توانت رو هم میزاری تازه میفهمی 40 در صد از حرفه ایی بودن کارگردان رو فهمیدی
1. لذت ما محدود تر می شود.
2. ممکن بود هنگامی که ما به آهنگ در ماشین گوش می دادیم فکر می کردیم بهترین کیفیت ممکن را تجربه می کنیم یا با همین هدفون موبایلمان این حس را داشتیم و اصلا" نمی دانستیم سنهایزری هم وجود دارد.(البته استثنا هم وجود دارد) اما الآن در سردرگمی به سر می بریم(می برم) و فقط این را می دانم که به دنبال هدفی می روم که آخر آن معلوم نیست! ممکن است حتی فکر کنم چنین چیزی وجود ندارد و دارم وقتم را تلف می کنم.
به خصوص اگر به دلیل خاصی (مثل مشکلات اقتصادی) نتوانند سطح بالاتری از لذت را تجربه کنند.نقل قول:
در کل وقتی کسی حرفه ایی بشه، شاید بعضی موقع ها دلش برای اون لذت بردن به اون مفهوم سادۀ قدیمیش، تنگ بشه
در دنیا هیچ مطلقی جز خدا وجود ندارد. همانطور که می بینید نظریه های علمی گوناگونی به وجود آمده اند ولی اکنون اعتباری ندارند و نظریه های معتبر امروز هم در آینده اعتبار خود را از دست خواهند داد.نقل قول:
و به این مسئله فکر کنه؛ حالا واقعاً معیار مطلقی هست که تارکوفسکی از ده نمکی حرفه ایی تره؟ کیشلوفسکی بهتر از .... هستش؟
بتهوون بهتر از ساسی مانکنه؟
آیا معیار برتر بودنمون اینقدر پایه هاش محکمه که اینقدر راحت روش بنای بزرگی بسازیم؟
آیا این معیار ریشه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و خرد جمعی پایه های فکری ما و معیار اصلی اینه که می گیم چی درسته و چی غلط؟
اگر حتی این خرد جمعی رو از فکر مشترک کسایی استخراج کرده باشیم که سال ها توی اون حرفه بودن؛ آیا باز هم میتونیم با اطمینان 100 درصد بگیم چی خوبه چی بد؟ آیا این معیار هامون مثل 2+2=4 برای همه قابل درکه؟
این حرف ها توی خیلی از موضوعات دیگه که به انسان مربوطه هم پیش میاد و ایکاش چیزی بود که نه تنها همه قبول میداشتن بلکه خودمون هم مطمئن بودیم که به مفهوم واقعی کلمه درسته و مطلقه.
هیچ معیار مطلقی هم برای هیچ چیزی وجود ندارد. برای مثال هنوز هم همه افراد همه دلایلی را که خداوند بسیاری از چیز ها را ممنوع کرده است و به بعضی از چیز ها تاکید کرده است را نمی دانند.
کشف کردن چیز مطلق غیر ممکن است ولی بسیاری از عوامل بعضی چیز ها را تا مرز مطلق بودن پیش می برند. مثلا" بسیاری از نظریه ها نظریه های قبلی را کاملا" نقض نمی کنند و فقط آن ها را تکمیل می کنند. پس همه آن ها چه قدیمی چه جدید به یک مفهوم مطلق اشاره می کنند و در جست و جوی آن هستند. در مورد موسیقی هم باید بدانید که هر چقدر هم موسیقی تحول پیدا کند باز هم موسیقی کلاسیک و بتهوون اشاره به همان لذت موسیقی خواهد داشت حتی اگر موسیقی کاملا" الکترونیکی شود و نوازنده از بین برود و دفن نخواهد شد. بالاخره این هم قسمتی از نظریه موسیقی است. ساسی مانکن هم قسمتی از همین نظریه است ولی به صورتی دیگر به لذت از موسیقی اشاره دارد و ممکن است هواداران بیشتری هم داشته باشد(که ندارد) اما بعضی از افراد با موسیقی رپ بهتر ارتباط برقرار می کنند ولی به نظر من افراد بیشتری با موسیقی کلاسیک ارتباط برقرار می کنند(هر چند محدود) تا رپ.
اما بحث جدید این که چرا بسیاری از حرفه ای ها به دنبال طبیعی ترین صدا هستند؟ چرا همه برای شنیدن سبک کلاسیک شروع به جمع آوری Setup بسیار حرفه ای می کنند ولی برای رپ بسیار محدود سرمایه گذاری می کنند؟ آیا نمی توان به این نتیجه نسبتا" مطلق رسید که سبک کلاسیک از رپ حرفه ای تر بوده و خواهد بود؟
همین 2+2=4 هم کاملا" مطلق نیست... اما برای استدلال های دیگر در فیزیک و ... از آن استفاده می شود. از موارد ذکر شده در پاراگراف قبل هم می توان به این نتیجه رسید که...
موفق باشید.
سلام. ببخشید من جواب می دهم.نقل قول:
از نظر من سری HD سنهایزر آن ویژگی هایی را که آقا رضا ذکر کرده بود دارد که هیچ کدام In-Ear نیستند. از مدلهای سری CX سنهایزر من فقط بیس قوی به خاطر دارم و به همین دلیل CX680 را برای الکترونیک مناسب معرفی می کنم. شاید سری MX به دلیل Earbud بودن بیس ضعیف تری داشته باشد و برای متال قابل تحمل تر باشد.
این هم قیمت محصولات موجود سنهایزر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
سلامنقل قول:
حیف که اینجا نمیشه بحثهای فلسفی کرد.
ولی در مورد setup موسیقی فقط برای کلاسیک این کار رو نمیکنن.اگه یه سر به head-fi بزنین و بعضی از فوروم های setup رو یه نگاهی بندازین بیشتر برای سبک الکترونیک و رپ setup حمع کردن.مثل این فوروم
.فقط توصیه میشه زیاد به این عکسها و توضیحات بصورت جدی توجه نکنین که بسیار مخرب هست.
با تشکر
سلام
هدفونهای مجهز به نمایشگر(بنقل از کلیک روزنامه جام جم)
نمایشگر تعبیه شده روی این هدفونها برای خود فرد نیست وبه انواع و اقسام equalizer ها مجهز هست تا دیگران از روی شکل امواج صوتی تشخیص بدهند شما چه گوش می دهید.یا دست کم از روی ولوم متوجه شوند که صدایشان را نمیشنوید و بی خود تلاش نکنندبا شما ارتباط برقرار کنند.
فکر کنم یه مدت دیگه اینها جایه هدفونهای بیتس رو بگیرن.چرا این شرکتها یک دفعه چند تا رقص نور و چشمک زن و عروسک و توپ و اسباب بازی هم نصب هدفونها نمیکنن که خیالشون از پیشرفت ظاهر هدفون راحت بشه.:31:احتمالا اونا هم میخوان مثل دوربین گوشی های همراه کم کم بروز رسانی کنن که بازار فروش خراب نشه.
داریم کم کم بحث تاپیک رو منحرف می کنیم ها :-)
اینجا فقط درباره هدفون باید صحبت کرد هر چند که هدفون به نوعی با صدا در ارتباط هست چون تولید کننده اون هست. پس وقتی هدفون ما ایده ال باشه باید بتونه همون چیزی رو که بهش اعمال شده پخش کنه نه کم نه زیاد. اینجا بحث بر سر کیفیت موزیکالی هدفون نیست چون این کیفیت یه چیز نسبی هست و ممکنه برای هر کسی در هر شرایطی معنی متفاوتی داشته باشه حالا دیگران جای خود داره و ما نمی تونیم اون رو زیر سوال ببریم، ولی بحث بر سر توانایی واقعی هدفون هست که نسبی نیست یعنی به چیزی بستگی نداره یعنی خیلی ساده هدفون باید همون چیزی که بهش اعمال شده پخش کنه، همین
ولی متاسفانه توی دنیای واقعی چنین هدفونی ساخته نشده و ساخته نخواهد شد که دلایل اون بسیار زیاده اما نزدیک بودن کیفیت به ایده ال چیز خیلی غیر واقعی نیست و اینکه تقریبآ از رنج هدفون 100 تومن به بالا این نزدیکی بیشتر و بیشتر می شه هر چند به کمال نخواهد رسید و ما باید تلاش کنیم که همیشه Setup خودمون رو طوری تنظیم کنیم که صدای استاندارد (فلت) دریافت کنیم مثلآ منه آماتور چون میدونم هدفونم در بیس ضعف داره ولی پلیرم در های ضعف داره باید با تنظیماتی این دو رو متعادل کنم چون می خام که واقعیت رو بشنوم چون می خام درست و دقیق تحلیل و احساس کنم این غیر شدنی نیست فقط کافی کمی دقت کنیم و یاد بگیریم که چطور اینکار رو انجام بدیم ممکنه Setup فعلی شما 100 تومن قیمتش باشه و ممکنه 10 میلیون ولی هر دو به تنظیم نیاز دارند و این هنر و تجربه شماست که درست و اصولی انجامش بدین ولی با این تفاوت که اون Setup 10 میلیونی قطعآ به دقت بیشتری نیاز داره و زحمت زیادتری برای کالیبره کردن اون بکشید که مطمئنن شما تجربه کافی رو داشتید که همچین Setup ی انتخاب کردید ولی اون یکی Setup 100 تومنی نیاز به کمک کسایی داره که تجربه تنظیم و کالیبره رو دارند که با استفاده از تجربه اونها منه آماتور صحیح اینکار رو انجام بدم و در کنارش یادبگیرم که چطور انجام شده و نتیجه چه تفاوتی با قبل داشته.
با تجربه خودمون به هم کمک کنیم تا که هر آنچه که فکر میکنیم درسته از هم یاد بگیریم تا شاید چیزی رو که به اشتباه صحیح فرض میکردیم یادبگیریم و این اصل و هدف نهایی هست نه چیز دیگه ای
شما هم موفق باشید.
با تشکر از همه عزیزان
ما یک سوال کردیم چندین صفحه جواب گرفتیم :دی
بقول رضا عزیز برای این که از بحث تاپیک منحرف نشیم دوتا :31: سوال داشتم
در مورد این هدفون های V-MODA و شرکتش کلا جنس صداش چطوره اصلا تو ایران است؟
چون توی Head-fi اسمش زیاد دیده میشه!
دومی در مورد این آمپ شرکت Asus هستش کسی اطلاعاتی نداره؟
Asus Xonar U1 Lite
سلام. ببخشید که این طور شد.نقل قول:
طبق آن چه در خود سایت ASUS ذکر شده این هدفون توانایی راه اندازی هدفون هایی با امپدانس 8-150 اهم و توان ورودی بالای 10 میلی وات را دارد.
THD+N<0.005% @ 47mW x2/32ohms
THD+N<0.006% @ 88mW x2/16ohms
(می شود لطف کنید در مورد دو خط بالا توضیح بدهید)
در مورد این که آیا در ایران هم پیدا می شود نظری ندارم.
در مورد برند V- MODA اولین بار است که نامش را می شنوم و برای بررسی مدلهایش به خود سایت سازنده و بعضی از سایت ها سر زدم. ظاهرا" بیشتر بیس مدلهای این برند مد نظر قرار دارد. شما می توانید بررسی مدل M-80 این برند را که قیمت آن بین 230 تا 250 دلار است بخوانید:
مقایسه این هدفون با ATH M50 :
بیس m50 قوی تر است.
های m50 قوی تر است.
مید M-80 طبیعی تر و فلت تر از مید گرم M50 است.
در Soundstage مدل M50 بی چون و چرا برنده است.
در Isolation هم m50 برنده است.
M-80 کاربرد پرتابل دارد و ظاهر شیک تری دارد.
قیمت M-80 حدودا" یک و نیم برابر M50 است!!!
این برند روی Fashion بیشتر کار می کند و خیلی حرفه ای نیست.
در ضمن این برند برای اپل هم محصولاتی تولید می کند.
موفق باشید.
سلام عزیز ممنون بابت راهنمایینقل قول:
خواهش میکنم همین مباحث که دوستان انجام میدند باعث میشه ما از لا به لاش یه چیزایی یاد بگیریم
در مورد اون دوخط هم بنده تخصص ندارم منتظر استادان هستیم
با تشکر
خیلی خلاصه و البته ترجمه شده این دو خط از مشخصات:نقل قول:
خط اول:
اگر یک هدفون 32 اهم استریو به خروجی وصل بشه و توان اعمال شده به هدفون مورد نظر 47 میلی وات باشه THD به اضافه نویز خروجی کمتر از 0.005 درصد از سیگنال اصلی خواهد بود
خط دوم:
اگر یک هدفون استریو با امپدانس 16 اهم به خورجی متصل بشه و توان آمپ خروجی 88 میلی وات باشه THD (اعوجاج هارمونیک) به اضافه نویز اضافه شده به سیگنال صدای اصلی کمتر از 0.006 درصد خواهد بود
یک کم ساده تر:
می خاد بگه که خروجی این دستگاه می تونه با کمترین اعوجاج و نویز ممکن امپدانس 16 الی 32 اهم رو در توان متوسط تا توان بالا به خوبی درایو کنه
سعی کردم دو خط رو به دو صورت توضیح بدم که بهتر متوجه بشید ولی اینا همه رقم های آزمایش شده در آزمایشگاه هستند و ممکنه با واقعیت خیلی متفاوت باشه هر چند که من هم این اشتباه عمدی رو کردم البته اشتباه عمدی برای توضیح ساده بود یعنی اونجا اشاره ای به نوع بار مصرفی نشده بود یعنی برای کسی که حرفه ای هست این خیلی متفاوته مثلآ منه آماتور برام فرقی نمیکنه نوع بار متصل شده به خروجی این دستگاه چی هست چون توضیحی در این مورد نداده و من هم فکر میکنم مهم نبوده دیگه، ولی اونی که حرفه ای هست به خوبی کشف میکنه که وقتی بار مصرفی عنوان نشده یعنی هر نوع بار کاذبی می تونسته باشه و شاید هدفون نباشه و یک مقاوت ساده باشه که آمپ رو درگیر و به چالش نکشه که نتیجه این تفاوت ممکن بود در عمل اینطور باشه:
برای خط اول THD+N می شده مثلآ 0.01 و برای خط دوم می شده 0.1 که این رقم خیلی متفاوتیه ولی برای منه آماتور حتی توی عمل تفاوتی نمیکرده
چند نکته مهم:
اینکه مشخص کرده x2 خیلی خوبه چون مشخص میکنه که در این تست هر دو بار به آمپ متصل شده
و اون @ هم یعنی این پارامتر 100% اعمال شده (منظور با توان اعمال شده بود)
THD به خودی خود نشون دهنده تغییرات به وجود اومده توسط دستگاه برروی سیگنال خارج شده از اون هست ولی THD+N منظورش همون تغییرات هست به اضافه درصد نویزی که توسط دستگاه اضافه می شه که این هم سنجش رو کلی تر میکنه ولی از دقتش کم میکنه
چون هر دو پارمتر در سطوح توانی مختلف درصد تغییرات متفاوتی دارند مثلآ جالبه بدونید که هر دو در سیگنالهای ضعیف تاثیر بیشتری دارند اما این تست متاسفانه به عمد در توان بالا مورد انجام قرار گرفته پس ببینید چقدر راحت برندها از بی اطلاعی ما سوء استفاده میکنند و در حالیکه ما خوشحال از این همه نتیجه بودیم
و اینکه اونجا که گفته ohm نشون نداده منظورشون با امپدانس بار بود یا مقاوت DC که این برای یک حرفه ای فرقش از زمین تا آسمون پر ستاره شبهاتونه که قراره با همین دستگاه به رویاهاتون برسید
شما هم موفق باشید.
یک سوال دارم :
از کجا دوستانی که m50 پیشنهاد میدن مطمئن هستن اونی که اینجا میفروشن اصل هست ؟ ( چون تقلبیش در دنیا بسیار بسیار زیاده )
فقط از روی کیفیت صداش ؟ یا کسی تا حالا با m50 از اونور اومده اونسته مقایسه کنه؟
اگر منظورت اینه که چطور دو تا عدد مختلف دادهنقل قول:
پس اینجا ها رو هر وقت تونستی بخون:
جواب مستقیم سوالت، به طور ساده توی P=V^2/R هست
ولتاژ رو ثابت فرض کن
میبینی توان به صورت عکس تغییر میکنه
یعنی هرچی امپدانس بیشتر، توان خروجی کمتر
شرمنده فردا امتحان دارم، خیلی خلاصه گفتم
حالا ایشالله آقا رضا یکسری در این موارد هم توی تاپیک خودشون توضیح بدن تا شاید اینطوری دوستان خوندن
دو تا لینک دیگه هم هست که چون توی دوران امتحانات پیداشون کردم، هنوز نخوندمشون ولی توی پروفایلم سیو کرده بودم:
Headphone/Amp impedance matching: Basics you need to Know
head-fi.org/t/607282/headphone-amp-impedance-matching-basics-you-need-to-know
head-fi.org/t/613488/how-do-you-know-an-amplifier-is-strong-enough-to-drive-a-headphone-iem
در مورد thd و thd+n هم آقا رضا توضیح دادن؛ قدیم ها برادر پیسفول هم یدونه لینک از سایتی داده بودن که من پرینت گرفته بودم ازش
که احتمالاً این بود:
با سلام به همه
اگه میشه لطفا منم راهنمایی کنید
من یه هندزفری یا هدست واسه موبایلم میخوام ((Galaxy s2 )) تقریبا تا قیمت 200 میتونم بدم.
من خودم نظرم روی iBeats و Mw600 sony و مدل Jabra Headset Sport-Corded یا بدون سیم جبرا هستش.
برای من کیفیت صدا و استحکام خیلی مهمه و همچنین بیس اهنگ . چون خودم الان یه هندزفری ماله HTC دارم کیفیت صداش متوسطه ولی اصلا بیس نداره و من یه هندزفری با بیس بالا میخوام
*من شنیدم که مدل Mw600 بیس خیلی کمی داره و روی گوشی های اندروید مثل گلکسی خوب جواب نمیده درسته؟؟*
اگه بتونید بم کمک کنید کدوم یکی ارزش پول دادن رو داره ممنون میشم
باتشکر
نقل قول:خیلی ممنون چیز های زیادی یاد گرفتم.نقل قول:
نمی دانم این برند نمایندگی رسمی دارد یا نه ولی فروشگاه پیشگامان کیش بیشتر محصولات آن را عرضه می کند. در پست زیر از peaceful1 عزیز تفاوت های مدل اصلی و تقلبی مورد بررسی قرار گرفته است.نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:
فرق اصل و تقلبی Audio-Technica+ATH-M50
M50 تقلبی:
کد:
کد:http://img259.imageshack.us/img259/2277/img0074n.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/1103/img0075jo.jpg
http://img839.imageshack.us/img839/7125/img0076pm.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/6344/img0077v.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/6716/img0078yc.jpg
http://img191.imageshack.us/img191/9148/img0079h.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/3998/img0080lo.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/221/img0083q.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/6965/img0084jv.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/561/img0086ni.jpg
کد:
کد:http://www.bilder-hochladen.net/files/6jb7-2l-jpg.html
http://www.bilder-hochladen.net/files/6jb7-2m-jpg.html
http://www.bilder-hochladen.net/files/6jb7-2n-jpg.html
http://www.bilder-hochladen.net/files/6jb7-2o-jpg.html
http://www.bilder-hochladen.net/files/6jb7-2p-jpg.html
http://www.bilder-hochladen.net/files/6jb7-2q-jpg.html
یک مقاله درباره این هدفون و فرق ویرایش جدید و قدیم این هدفون:
کد:کد:
The new unit significantly has a more closed and narrower soundstage. => - The new unit presents more prominent treble. => - The new unit presents a more forward vocal. I actually like this rendition better. => + The new unit’s frequency extension is less smooth on both ends. => - The new unit’s bass area is significantly less clear in texture. => - The new unit’s bass punch is stronger. => + The new unit has an inferior instrument separation. => -
به نظر خیلی ها میاد(ثابت نشده) که مدل 2010 کمی صدای زیرش کمی نسبت به مدل 2009 تیز تر شده که خیلی خوب نیست.
منبع:
کد:
کد:
http://www.headfonia.com/test-burn-in-and-production-variations
یکی از راه های تشخیص اصل از تقلبی:
خط داخل مثلث هم جهت هست که درسته:
خط داخل مثلث قرینه هست که تقلبی هست:
و اگه دقت کنید چرمش مچاله شده که این غیر طبیعی هست.
عکسی نزدیک از اصلی:
کد:کد:
http://cdn.head-fi.org/9/9e/1000x500px-LL-9e87f2f1_100_2623.JPG
http://cdn.head-fi.org/b/b4/1000x500px-LL-b43aee76_100_2622.JPG
http://cdn.head-fi.org/f/f6/1000x500px-LL-f6f879b4_DSC01789.JPG
http://cdn.head-fi.org/2/2b/1000x500px-LL-2b69ce93_DSC_0403.JPG
http://cdn.head-fi.org/6/6b/1000x500px-LL-6bb4142e_DSC_0405.JPG
http://cdn.head-fi.org/2/2d/1000x500px-LL-2d9b73a3_DSC_0406.JPG
http://cdn.head-fi.org/1/13/1000x500px-LL-13fc279f_DSC_0407.JPG
http://cdn.head-fi.org/d/da/1000x500px-LL-da9ba3b0_DSC_0409.JPG
http://cdn.head-fi.org/d/d0/1000x500px-LL-d0f2cec2_DSC_0410.JPG
http://cdn.head-fi.org/2/2a/1000x500px-LL-2a722539_DSC_0411.JPG
http://cdn.head-fi.org/c/c7/1000x500px-LL-c76c9845_DSC_0412.JPG
http://cdn.head-fi.org/1/1e/1000x500px-LL-1e45b3b8_DSC_0414.JPG
اصلی به برچسب 125db توش داره با اون فوم کنارش:
کد:
کد:
http://cdn.head-fi.org/f/fa/1000x500px-LL-fac6737b_headphones.jpg
http://cdn.head-fi.org/5/52/1000x500px-LL-522866d2_D7K_0075.JPG
حالا عکس همین تقلبی با کیفیت:
کد:
کد:
http://cdn.head-fi.org/9/97/1000x500px-LL-974a1251_1000x500px-LL-b4e465a3_IMG_0172.JPG
مشکوک:
کد:
کد:
http://cdn.head-fi.org/b/b4/1000x500px-LL-b4e465a3_IMG_0172.JPG
در مورد بسته بندی فکر کنم این طوری سال 2009 بوده دیگه نباید باشه مطمئن نیستم شدم پست رو ویرایش میکنم:
کد:
کد:
http://www.head-fi.org/image/id/417678/width/1000/height/500
شاید یک دلیل مهم اون این باشه که خاطرم هست همون موقع که برای اولین بار این برند اینجا معرفی شد تازه نمایندگی از شرکت اصلی گرفته بود و اینکه توی سایت هم ثبت شده بود و اون موقع 4 یا 5 مدل هدفون بیشتر نداشت و بسیار خوش قیمت بودن اطلاعی از موجودی جدیدشون ندارمنقل قول:
اما اونها با قیمت پایین قصدشون جا انداختن این برند به عنوان یک گزینه خرید بود که انصافآ موفق هم بودن و تا جایی که یادمه اولین کاربری که از این برند هدفون خرید کمتر از چند روز بعد برای اینکه شکی از اصل و تقلبی بودن اون برای همه نباشه تمام هدفون رو شکافت و مشخص شد که همه چیز اصلی هست.
متاسفانه تا به حال کیفیت صدای این موجودی رو تجربه نکردم که مطمئن بگم ولی از روی ظاهر کاملآ اصلی بودن هر چند که Audio Technica برند خیلی خوش ساختی به خصوص برای همون چند مدلی که موجودی این نمایندگی بود نیست و نمیشه زیاد خرده گرفت به هر حال M50 بی شک بزرگترین غول ارزان قیمت Soundstage هست
شما هم موفق باشید.
معمولآ مشخصاتی که ذکر می شه پارامتر اصلی یا مرجع سمت چپ هست و بقیه پارامترهای سمت راست اون شرایط تست رو عنوان میکنه مثلآ در این مثال پارامتر اصلی THD+N هست و بقیه پارامترها بیان کننده این هستن که این رقم بدست اومده با این توان و با این مقاومت و . . . بوده که اون کسی که قرار تحلیل و مقایسه کنه بدونه که این نتایج بر اساس چه شرایطی بدست اومدهنقل قول:
و اینکه این ارقام بسیاریشون به تنهایی قابل استناد نیستند یعنی یک رقم نمی تونه همه چیز اون مشخصه یا پارامتر رو برای ما مشخص کنه مثلآ در این مثال فقط منه آماتور متوجه میشم که طبق گفته برند اگر توان بین 47 الی 88 میلی وات باشه و اگه فرض کنیم توان ماکزیمم (ولوم روی نهایت) 100 میلی وات باشه میشه گفت که از درجه ولوم نصف الی تقریبآ 90% به حدی THD+N افزایش پیدا میکنه که قابل چشم پوشی هست یعنی چیزی کمتر از 0.001 درصد که این مقدار رو حتی حرفه ای ترین گوشها هم به سختی می تونن متوجه بشن به همین خاطر شاید این تصور پیش بیاد خوب چه فایده داره این رقم به حدی باشه که قابل شنیدن نیست ، درک کردن جای خودش؟
جوابش اینه که متاسفانه این رقم کم توی شرایط اونطرف تر یعنی ولوم کم الی 50% کمی متفاوت تره یعنی به راحتی و با شیب بسیار تندی ما شاهد افزایش THD+N هستیم که اونجا دیگه صحبت بر سر یک هزارم نیست بلکه حدود چند دهم درصد هست یعنی اختلافی معادل صد برابر
و باز هم اینکه درسته که رقم عنوان شده در فرکانس 1KHz بوده ولی THD وابسته به فرکانس هست اما نویز چندان وابستگی به فرکانس نداره به همین خاطر ممکنه همون سنجش انجام شده شرکت به جای فرکانس 1KHz اگر در فرکانس دیگه ای صورت می گرفت باز هم نتیجه متفاوت بود
حالا این همه ایرادی که گرفته شد برای چی؟ یعنی خوب چطور متوجه بشم که این رقم خوبه یا نه و اصلآ این THD چه تاثیری داره؟
THD مساوی با شفافیت صدا و هر چه کمتر بهتر و این شفافیت چون تعریف نسبی هست به درصد اندازه گیری می شه اما با چی مقایسه می شه؟
خوب مشخصه دیگه با سیگنال ورودی یعنی نسبت تغییرات سیگنال خروجی به ورودی مساوی با THD پس هر چه هر دو با هم برابر باشند در نتیجه صدا بدون تغییر از نظر فورم دقت کنید که نه فقط فرکانس و نه فقط توان بلکه از نظر فورم مساوی هستند که چنین اتفاقی محاله ولی ایده ال چیزی کمتر از 0.1 درصد خوبه و عالی ترین 0.005 درصد یا کمتر خواهد ولی جهت اطلاع آمپ های حرفه ای لامپی در بهترین شرایط 0.1 درصد و در بدترین شرایط حتی 10 درصد THD دارند و گوشهای یک آماتور به خوبی 1 درصد رو تشخیص میده و یک کاربر حرفه ای 0.1 درصد رو به خوبی تشخیص میده
و برای اینکه بن نشم:
هدفون ها معمولآ THD شون چیزی حدود 0.5 و هدفون های حرفه ای تر حدود 0.1 هست البته این هم بسیار به توان و فرکانس بستگی داره و مشکل اینه که توی تست از یک فرکانس خالص استفاده میشه ولی ما در عمل همزمان بیش از دهها فرکانس مختلف با توانهای بسیار متغییر در لحظه که اسمش موسیقی هست سروکار داریم و این باعث میشه هدفونی که THD حدود 0.1 بود به 1 هم برسه
خیلی اوضاع داغون شد نه؟
اونطرف پلیرها افتزاح از این طرف هدفون از اونطرف تر سورس ها داستانی داره از این طرف خودمون هم چیز زیادی بلد نیستم از این طرف تر درک کردن خیلی جزییاتی که تا به حال بهشون بی تفاوت بودیم همه و همه فرق منه آماتور با اونی هست که بهش میگن حرفه ای پس الکی نیست که با داشتن بهترین ها رتبه هم بهترین بشه باید تلاش کرد و یادگرفت و تجربه و تمرین پشت سر هم، چرا؟
چون می خام که یاد بگیرم چون می خام که به خوبی درک کنم چون برام لذت بخشه
شما هم موفق باشید.
دوستان اساتید نظرتون در مورد هدفون سنهایزر مدل mm550 travel چیه؟ریموت این هدفون فقط با بلوتوس کار میکنه یا با کابل هم میشه مثلا موزیک رو عقب و جلو برد؟برای استفاده پرتابل می خوام.(موبایل).در ضمن برای من هم شفافیت صدا مهمه هم بیس.همه جور سبکم گوش می کنم.اما بیشتر پاپ و راک.ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط fffddddgghhhhhhhhh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل از مدلهای معدود بی سیم همراه با Active Noise Cancelling است. در مورد معایب Active Noise Cancelling که گاهی باعث ایجاد صدای اضافه می شود اینجا را بخوانید:
بیس این مدل نسبتا" خوب است.
اما معایب (همان قسمتی که خیلی دوستش دارم):
1. وقتی Active Noise Cancelling فعال است(در حالت بلوتوث)، عمر باتری حداکثر 8 ساعت می شود که برای خیلی از افراد کافی نیست.
2. در حالت بلوتوث، حداکثر صدای خروجی از آن کم تر از وضعیت وصل شده به کابل می باشد.
3. صدای صحبت کننده در مکالمه با کیفیت خوبی به طرف مقابل نمی رسد که برای تماس های عادی مشکلی ایجاد نمی کند ولی برای تماس های مهم و رسمی خیلی خوشایند نیست.
4. پد های هدفون پس از مدت زیادی استفاده باعث گرم شدن گوش می شوند که در فصل زمستان بسیار مناسب است ولی در مواقع دیگر اصلا" جالب نیست.
5. یکی از کاربران اشاره کرده است در حالت بلوتوث در محیط کاملا" ساکت نویز آشکار در هدفون شنیده می شده است ولی اشاره ای به فعال بودن Noise Cancelling نکرده است.
منبع:
من اطلاعات زیادی از این مدل ندارم و فقط در همین حد می گویم که اگر حاضرید وجود میکروفون را فراموش کنید و از بی سیم بودن بگذرید و مدل داخل گوشی استفاده کنید Sennheiser IE 8 انتخاب بهتری است.
موفق باشید.
نمیدونم چرا حواسم نبودنقل قول:
یعنی میدونم :27: حواسم به جای دیگه بود
همین که دوتا امپدانس و دو تا mw دیدم ...
شاید اطلاعاتی هم اینجا پیدا کردی:نقل قول:
سلامنقل قول:
متاسفانه هدفونهای اورجینال بیتس قیمت بالای 200 هزار دارن و های کپی و فیک هم که کیفیت خوبی ندارن .
باتوجه به کیفیت صدا و بیسی که مد نظرتون هست پیشنهاد میشه از هدفونهای jays و klipsch s4 و akg k 370 مدلی رو تهیه کنین و البته klipsch استحکام بالایی نداره ولی مدلهای دیگه طراحی و کیفیت خوبی دارن.
موفق باشین
سلام به دوستان عزیز کسی اطلاع داره اگه پد کوچیک گردی که داخل هدفونهای in earاستفاده میشه چسبی باشه و کنده بشه چه میشه کرد؟
کسی هدفون a4techمدل تو گوشی استفاده نکرده اطلاعی نداره؟ممنون
من یه ایفورتک داشتم صدای تیز و بیس بومی و زود هم خراب شد اصلا ارزشش رو نداشت اگه تو قیمتهای پایین این ایر میخوای جی وی سی ebx85 با قیمت 21 تومن خیلی خوبه هم از لحاظ ایزوله شدن و هم میتونی باهاش ورزش کنی والا در حد تست خیلی خوب بنظرم اومد.نقل قول:
ممنون راستش منم یکی دارم بدک نیست mk-650 دارم ازش راضیم تعریفشونم زیاد شنیدم که نسبت به قیمتشون صدای خوبی دارن البته نمیدونم چند مدلin ear داره و تو بازار کدوماش هست؟؟ ولی اینی که فرمودی ادرسی نداری ازش رفیق؟نقل قول:
خسته نباشید!!!
ببخشید کسی میدونه من
سونی ایر فون MDR-E12LP
رو از کجا میتونم سفارشه اینترنتی بدم؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی خیلی لازم دارم.
سلاممتوجه منظور از پد كوچيك داخل هدفون نشدم؟منظورتون توري رويه خروجي هدفون هست؟ اگه جواب مثبته بايد با كمي چسب قطرهاي بصورت اوليه چسبيده بشه در غير اينصورت تون صدا بشدت تغيير خواهد كرد حتي اگه كمي با تغيير نصب بشه.هدفونهاي a4tech بيشتر براي تكميل سبد محصولاتشون توليد ميشن و كيبوردها و ماوس اين شركت معروفتر و با كيفيت تر از محصولات صوتيشون هست.توصيه ميشه از محصولات audio technica c101 و akg k301 با قيمت مناسب تهيه كنين كه كيفيت خوب و صداي حرفه اي تري دارن.موفق باشين.نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بصورت خريد اينترنتي پيدا نشدولي تقريبا تمامي فروشگاهاي سوني ايران رهجو موجود دارن كه ميتونين با يكي از فروشگاها تماس بگيرين و پس از واريز مبلغ براتون ارسال كنن.
درود
نظرتون در مورد برند پاناسونیک چیه؟
الالخصوص این مدل
Panasonic RPHC31EK Noise Cancelling Headphones
سلام. محصولات این برند از نظر نسبت قیمت به کیفیت وضعیت خوبی دارند و از نظر من برندی آماتور به شمار می آید(شاید هم نیمه حرفه ای)نقل قول:
اما مدلی که شما معرفی کردید را تست نکرده ام ولی با توجه به دارا بودن تکنولوژی Active Noise Cancelling دارای معایبی می باشد که در پست زیر به آنها اشاره شده است.
در دیگر موارد می توانم نظر قطعی بدهم ولی با توجه به نام برند فقط می توان گفت که کیفیت صدای نسبتا" خوب خواهد داشت.
موفق باشید.
سلام به دوستان و اساتید.
بنده یک دستگاه ریموت کنترل موزیک بلوتوس مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواستم بگیرم و ایرفونم که مدلش سونی mdr-ex300sl هست رو با استفاده از جک 3.5 که روی ریموت هست بهش میخوام وصل کنم و برای گوشی موبایلم( galaxy s3 ) ازش استفاده کنم.حالا سوالم از دوستان اینه : چون ارتباط گوشی با ریموت از طریق بلوتوس هست آیا افت کیفیت صدا رو باید انتظار داشته باشم یا اینکه فرقی نمی کنه و ربطی نداره؟ خیلی برام مهمه.ممنون می شم دوستانی که اطلاع دارن پاسخ بدن.