من روی نوت 12.2 این مشکل رو ندیدم
پس دانگرید کنید بهتره
Printable View
من روی نوت 12.2 این مشکل رو ندیدم
پس دانگرید کنید بهتره
وقتی می خواست نصب کنه گفت نمی تونید دانگرید کنیدنقل قول:
آپدیت با خود گوشیه و بدون برنامه ای
رسمی هست
و این مشکل رو در بقیه گوشی های سامسونگ که کنارم هستند دارم شنیدم با ف کردن گوگل در مودم درست میشه که متاسفانه نتونستم مودم رو تنظیم کنم
اما این مشکل خراب شدن برنمه ها رو فقط در این و یک نوت 8 مشاهده کردم
پس الان ریست فکتوری می کنم
نمی دونم بهترین راه ریست فکتوری چیه
ریست فکتوری کردم و خود اکانتم بیشتر برنامه ها رو باز دوباره نصب کرد و با یک تمیز کاری الان هم 8 گیگابایت فضای خالی رم درست شد
اندروید جدید مقداری در مصرف مموری صرفه جو تر از قدیمیه ست و من فقط برای امنیت آپدیت کردم ولی مثل اینکه سامسونگ خیلی حوصله وقط گذاشتنن روی مدل های قدیمی تر رو نداشته و الان گوشم شده مثل موبایل هم امکانات و هم ظاهرش بد تر شده
قدیمی رو بیشتر می پسندیدم مخصوصا نوتیفیکیشن بار و کلید کپچر
مصرف باتری هم هنوز مطمئن نیستم ولی ممکنه بیشتر بشه
آیا این تبلت قابلیت این رو داره که مثلا با کشیدن دو انگشت به پایین برنامه ای رو اجرا کنه
دوستان من یه تبلتn8000 دارم ولی هنوز که هنوزه آبدیت 4.4.2 کیت کت براش نیومده!چکار کنم؟
یکی نیس جواب ما رو بده!؟
منم از همین تبلت دارم صفحات قبل هم گفتم بیشتر از یه ماه میشه که رام 4.4.2 امارات رو روش نصب کردم و بدون مشکل کار میکنه.نقل قول:
برای منم نیومده .نقل قول:
بقیه شاید خودشون دانلود کردن و با نرم افزار نصب کردن ولی چون من حوصلش رو ندارم پس هروقت اومد خودش اپدیت میکنه
من NOTE 10.1 2014 دارم ولی وقتی میزنم برای آپگرید میگه نیومده جدیدتر که .نقل قول:
یه سوالنقل قول:
مگه از طریق Software update هم میشه رام رو آپگرید کرد؟ من فکر میکردم software update فقط برای آپدیتهای جزیی رام استفاده میشه.
برا منم پیغام آپدیت اومده ولی کنسلش رو زدم، اونطوریکه تو سایت های مختلف داخلی و خارجی دیدم زیاد ازش راضی نیستن! شکل ظاهری که خیلی ضعیفتر از ورژن قبلی
هستش، بیشتر شبیه گوشی های ارزان قیمت آندرویدی! دسترسی به مموری که هیچ! واقعا آیا کسی به بودن این آفیس جدید روی تبلت اینقدر احتیاج داره؟ چه قدر انتظار کشیدیم
واسه این رام کذایی؟!:n27:
لطفا حذف شود.
آمده و دلیل اصلی من برای آپدیت احتمالا بهتر شدن امنیت و کارایی سیستمی بود اما مشکل زیاد داره و اول از همه ظاهرش که خیلی بد تر شده
امکان اسکرین کپچر بدون پن رو برداشته و دکمه محبوب شورتکات رو که خیلی دوست داشتم برده و نوتیفیکیشن هم که بالا رفته دیگه بدتر
یکی هم اینکه بعضی از اپلیکیشن ها رو ازش گرفته مثلا و ا ت س ا پ دیگه بصورت قانونی قابل نصب نیست و با apk راحت نصب می شه
منتظریم ببینیم آیا نسخه واقعی براش تولید می کنند یا نه
ولی اینکه بعضی ها هنوز آپدیت بارشون نیومده بخاطر منطقه اونهاست و احتمالا بزودی میاد
اما نظر شخصی من صبر تا اومدن نسخه با آپدیت خود گوشیه تا رام
فکر نکنم دیگه 4.4 به این بدیها باشه!
من 8 ماه میشه با نوت 12.2 که از ابتدا 4.4.2 داشت دارم کار میکنم و مشکل غیر قابل تحملی ندیدم
اتفاقا نوار رویدادها (Notifications )که رفته بالا برخلاف نظر مخالفانش فکر می کنم باعث میشه دائم در معرض دید و نظارت باشه و بنظرم جاش خیلی بهتره. مخصوصا اگر برنامه هایی که بمنظور استفاده ی کمتر از دکمه های فیزیکی و لمسی، gesture ها رو فعال میکنن استفاده کنین (مثل Swipe Home Button) شاید بهنر باشه اصلا نوار رویدادها پایین نباشه
فقط یک چیز عجیب
عکسی که از ص میگیره (به هر روش که باشه) کیفیت چندان جالبی نداره و شارپ و واقعی نیست
دقیقا مثل اینه که با فوتوشاپ و ...ابعاد عکسی با وضوح پایین رو بزرگ کرده باشین
چه این عکس با قلم تهیه شده باشه، چه نرم افزارهای جانبی و چه گرفتن دکمه های فیزیکی home + power
فقط و تنها در یک حالت هست که عکس گرفته شده کیفیت واقعی خودش رو داره و اونم میانبرش در این مسیره:
تنظیمات>دستگاه>قابلیت دسترسی>منوی دستیار
در موبایلستان که این رو گفتم، یکی از بچه های حرفه ای تر گفت یک باگ در 4.4 هست. نمیدونم در 10.1 هم اینطوره یا فقط در 12.2 خودش رو نشون میده
به نظرم این آپدیت اجباری فقط برای رفع تکلیف بوده و سامسونگ اگه این آپدیت رو نمی داد سنگین تر بود. اسکرین شات هایی که تو نت دیدم، بعد از آپدیت، نوتیفیکیشن شبیه
تبلت های مارشال!! شدن.....:n24:
دقیقا هم ظاهرش رو گرفته وهم منوی نوتیفیکیشن قبلی کاملا اختصاصی و خیلی زیبا تر بود و اینکه کنار اون چهار کلید که حالا سه تا شدند بود از قلم نمی افتاد در صفحه های بزرگ کار با اون خیلی راحت تر بودو اینکه وقتی باز می شد تمام صفحهه رو نم یگرفت من خیلی راضی بودم ازش و الان با وجود این همه وقت هنوز ین اذیتم می کنه مثلا اینکه دیگه بدون رفتن به منو نمی شه فهمید که به چه وای فایی وصله قبلا اسم وای فای رو مثل شبکه می نوشت
پرش صفحه تو این تبلت فقط موقع استفاده ازدیتای سیمکارت ایجاد میشه؟ راه حل این مشکل چیه؟
تو هر دو مدل 601 , 605 این مشکل هست؟
یه سوال نسبتا قدیمی
آیا همه با مدت زمان طولانی شارژش مشکل دارند؟
کسی راهی چزی نداره برای این کار
حدود 4 ساعت از روز اول طول می کشید که پر بشه و به مدت یک روز با استفاده معمولی کار می ده
سلامنقل قول:
مال من که کمتر از 12 ساعت طول نمیکشه. نمیدونم مشکل از چیه. وقتی ریست فکتوری میکنم چند روز خوب شارژ میکنه ولی بعد دوباره همونجوری میشه 2 بار هم رامشو عوض کردم ولی مشکل حل نشد.
البته شاید بسته به استفاده شما باشه من متوسط استفاده می کنمنقل قول:
ولی 4 ساعت برا پر شدنش اونم با توجه به سوکت خاصش!! خیلی زیاده
ممکنه برنامه ای مشکل دار داشته باشید
دوستان کسی برنامه ای چیزی که کاربردی و خوب باشه سراغ نداره که شکل اینو دوباره مثل قبلش کنه؟
بیشتر تم هایی که هستند فقط جای ایکان ها رو عوض می کنند و کاری به کلید ها و نوتیفیکیشن ندارند
همین یک چیزش خاص و خوب بود که اون رو هم ازش گرفتن
شارژر قویتر باید استفاده کنیدنقل قول:
من از ابتدای خرید تبلت، از آل دیجیتالشارژر باکیفیتی از برند ihave گرفتم که توان (آمپراژ) حدودا دو برابر بیشتری نسبت به شارژر 2 آمپری استانداردش داشت و همیشه از اون استفاده می کنم
شما هم توی فروشگاههای معتبر اینترنتی داخلی/خارجی در بخش شارژرهای USB بگرد شارژرهایی با آمپراژ بالاتر گیر میاری
توی آمازون شارژرهای 7 آمپری هم وجود داره که طبعا هر چه توان و آمپراژ شارژر بالاتر، قیمت هم بالاتر.
شارژر با آمپراژ بالاتر ضرری برای دستگاه که نداره بلکه مفیدترم هست. مهم ولتاژه که نباید از 5 ولت بیشتر و یا کمتر باشه ولو بمقدار جزئی
ولتاژ این ها که ثابته بخاطر رگیولیتور نوسان ندارهنقل قول:
ممنون البته می ترسم اینکه شارژر اصل خودش نباشه بی کیفیت باشه و اسیب برسونه
شما الان چه قدر وقته دارید و باتری تون در چه حاله
عکسی از شارژرتون می ذارید که با همون کیفیت بگیرم؟
زمان شارژش چقدر شده از خالی تا فول شارژ؟
من هم تبلتم حدود 10 ساعت طول میکشه تا شارژ بشه.
رام رو هم عوض کردم, ریست فاکتوری کردم و... فایده نداشت.
10 ساعت دیگه خیلی زیاده من 4 ساعتم و ناراضیم
ممکنه کابلتون یا سوکتش کثیفه
سلام دوستان
من قصد دارم این تلبتو فقط به هدف یادداشت برداری بخرم. تعداد یادداشت برداری ها هم در روز زیاده
1- اول می خوام بدونم به خوبی خودکار روی کاغذ و به همون روونی میشه از تبلت استفاده کرد؟
2- سوال دومم اینه که برای یه همچین هدفی تبلت 12.2 pro بهترو خوش دست تر هست یا همین نسخه 10.1 ؟
3- بعد از اینکه تعدادی یادداشت تهیه کردم می خوام حین خوندن اونهارو در صورت لزوم حذف یا کپی یا جابجا کنم ...این مسئله امکان پذیر هست ؟
سلام دوستان.من در نظر دارم نوت10 2014 یگیرم...یه سوالی داشتم از اساتید شاید جاش اینجا نباشه...قلم اس پن چقدر و چند سال دوام میاره...یه وقت اگه خراب بشه تکلیف چیه...توی بازار ازش هست...ممنون میشم جوابمو بدین ....بنظرتون میشه برای کلاس زبان برای کلاسای درس ازش استفاده کرد.قلمش راحته؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین...
نوت پرو 12.2 خریدم موقع تست همین مشکلات پرش صفحه و روشن خاموش شدن ممتد صفحه داشت مخصوصا موقع کار باقلم و کاهش باطری. پسش دادم.نقل قول:
من الان بیش از 10 ماه هست نوت پرو 12.2 رو دارم (همون ابتدای ورود به ایران بدون گارانتی) خوشبختانه هیچکدوم از مشکلاتی که پرسیده شده و یا اشاره شده رو ندیدم
در هر صورت گارانتی دار رو تهیه کنید تا بمشکل برنخورید
دیشب تبلتم آپدیتش اومد ، شد 4.4.2 !
دوستان درود
برای هیچکدومتون پیش اومده که تبلت خود بخود ریستارت بشه یا صفحه روشن نشه که مجبور شید ریستارت کنید؟
آپدیت رسمی 4.4.2 و تازگی اینجوری میشه بعضی وقتا
دوستان سلام.خوبین.تبلتم بعضی وقتا نوار نوتیفیکیشنش خوب کار مکیکنه یعنی نمیادبالا!!!
خواستم ببینم شما همچین مشکلی داشتین؟رام رسمی اندروید 4.2.2
دوستان من موندم کدومو بخرم Samsung Galaxy Tab S 10.5 یا Samsung Galaxy Note 10.1 ؟؟؟؟
Tab S جدیدتره و نمایشگر فوق العاده باکیفیت Super AMOLED داره. از این لحاظ بهترین تبلت اندروییدی بازار هست
ولی اگر نیاز به قلم داری سری Note رو باید انتخاب کنی، که البته پیشنهاد میشه چند ماهی صبر کنی تا نسخه ی AMOLED این سری هم به بازار عرضه بشه که بمراتب خیلی بهتره
سلام لطفا راهنمایی کنيد تا حدود 1500
تبلت برای
- کار با آفيس و پی دی اف و مقاله خوندن
- 10 اينچ
- قلم داشته باشد يا موس به آن وصل شود
- فلش با پورت usb يا ميکرو usb داشته باشد
- باتری عالی
سلام دوستان،به طور اتفاقی یه کلیپ توی یوتویوب دیدم،در مورد نصب ویندوز 8 بروی تبلت های اندرویدی بود که بوسیله یه برنامه به اسم change my software 8 edition نصب ویندوز بروی تبلت انجام میشه،من آدرسه سایتشو پیدا کردم ولی برنامه رو نتونستم دانلود کنم،آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اکه ممکنه این برنامه رو واسم دانلود کنید،خیلی سعی کردم اما نتونستم،حجم برنامه هم 10 مگ بیشتر نیست
با تشکر
سلام دوستان،به طور اتفاقی یه کلیپ توی یوتویوب دیدم،در مورد نصب ویندوز 8 بروی تبلت های اندرویدی بود که بوسیله یه برنامه به اسم change my software 8 edition نصب ویندوز بروی تبلت انجام میشه،من آدرسه سایتشو پیدا کردم ولی برنامه رو نتونستم دانلود کنم،آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اکه ممکنه این برنامه رو واسم دانلود کنید،خیلی سعی کردم اما نتونستم،حجم برنامه هم 10 مگ بیشتر نیست
با تشکر
با سلام
الان چند روزیه که نوت 10.1 من دکمه مخصوص اسکرین شات که کنار سه دکمه دیگه هست عوض شده و بجاش منو اومده .
کار خاصی هم باهاش نکردم که این اتفاق افتاده باشه
کسی میدونه چطوری میتونم دککمه عکس گرفتن از صفحه رو سر جاش بیارم ؟
اگر آپدیت شده به اندروید 44 که اون کلید حذف می شه اگر نه و هنوز نوتیفیکیشن اون پایینه پس به ستینگ برید و در قسمت شورتکات براش اسکرینشات رو انتخاب کنیدنقل قول:
منم این مدلو گرفتم :
Note 10.1 2014 p601 32g
دوستان اندروید 5 رو کسی نصب نکرده؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk