نقل قول:
اگر بودجه شما رو 10 میلیون تومن در نظر بگیریم.
پراید دوگانه سوز SL مدل 90
سمند دوگانه سوز مدل 85
میتونید انتخاب کنید.
Printable View
نقل قول:
اگر بودجه شما رو 10 میلیون تومن در نظر بگیریم.
پراید دوگانه سوز SL مدل 90
سمند دوگانه سوز مدل 85
میتونید انتخاب کنید.
سلام. منم میخوام تا 10 تومن یه ماشین بخرم. راستش رو بخواید مهمترین ویژگی که برام اهمیت داره انتخاب شیک ترین مدل در این رنج قیمت هستش. ماشین فعلیم که گذاشتمش برا فروش 206 تیپ2 مدل 83 هستش. راستی اینو چند می تونم بفروشم؟ دورش یه کم رنگ شدگی داره اما سقف و ستونش سالمه. فنی هم مشکلی نداره
به نظرتون با این تصمیم چه ماشینی می تونم بگیرم؟ کارکرده بودنش برام مهم نیست. فقط ظاهر برام مهمه!
شما اگر ظاهر برات مهم هست که همون 206 رو میتونی انتخاب کنی اما با 10 میلیون تومن تیپ 2 مدل 85نقل قول:
در غیر این صورت خودروهایی مثل 405 یا پراید رو باید انتخاب کنی
پراید صفر 131 ایکس بخرید ، راحت و بدون دردسر . ماشین کم خرجی هم هست .
ممنونم. آره کم خرج بودنش که واقعا فاکتور مهمیه. 206 ماشین خیلی پرخرجی هستش. اما خب پراید نمیخوامنقل قول:
206 و پراید که نمیخواین میمونه 405 که مدل 86 میتونید انتخاب کنید و اگر 405 هم نخواستیننقل قول:
شما خودروهای دهه 90 مانند
میتسوبیشی گالانت
میتسوبیشی لنسر
تویوتا کرولا
دوو ریسر
دوو اسپرو
رو هم میتونید انتخاب کنید که هر کدوم نیاز به وقت و زمان کافی هست
تا بتونید تمیز و سالمش رو گیر بیارید.البته هرکدام معایب و مزایایی دارن
فکر کنم اگه دوباره هم برم دنبال همین 206 از همه بهتر باشه
دوستان می خواستم ببینم پراید های 141 جدید که دیگه اتاقشون دو تیکه نیست هنوز مشکل سر و صدای عقب رو دارن یا اینکه برطرف شده؟
الان یه 131 صفر به غیر از اینکه موقع فروش راحت تره چه مزایایی نسبت به 141 داره. اینکه 141 ارزونتر هست رو هم در نظر بگیرید.
درسته که ماشین های صفر 131 نمایندگی الان هیچگونه پخشی روشون نیست و یه درپوش دارن فقط؟
سلام.نقل قول:
صدای اضافی در 141 های جدید وجود نداره.
مزایای 131 نسبت به 141 مورد خاصی نیست چون پراید ها در اصل شبیه به هم هستن.
131 به دلیل حفظ اصالت پراید قدیمی از بازار خوبی برخورداره.
گرون بودن 131 هم دلیلش همینه به دلیل استقبال زیادی که ازش میشه واگرنه اگر از 141
استقبال میشد حتما اون گرون تر بود.
بعضی ها ماشین ها پخش دارن بعضی ها ندارن.نقل قول:
دوستانی که ماشین تحویل گرفتن بارها صحبتش بوده که برای برخی پخش داشته برای برخی نداشته.
اگر نداشته باشه بهتره چون یه مبلغی رو بهتون برمیگردوند و این مبلغ از قیمت پخش های فابریک شرکتی بیشتر هست.
دوستان گل
پدر من یک پژو RD مدل 81 داره که البته توی این 10 سال 90% خوابیده بوده. فکر میکنم تا الان 50 هزار تا کار کرده.
میخوایم یه ماشین دیگه ای بگیریم. نهایتاً تا 10 میلیون. میخواستم بدونم ماشین ما چقدر میرزه و اینکه بهتره چی بگیریم یا بهتر بگم، چی میتونیم بگیریم با این پول؟
من 206 دوست دارم. اما خوب اگر قضیه بخواد به پراید و... بیفته که شخصاً همین رو ترجیح میدم. ماشین خیلی کم کار هست و تمیز و رنگ مورد علاقم، سفید.
فقط میخواستم شما دوستان گل هم نظر بدین و ازتون مشورت بگیرم.
ممنون دوستان
با 2.5 میشه چه ماشینی گرفت!؟
به نظرتون پیکان 83 چطوره!؟ خوبه!؟
نقل قول:
پژو RD مدل 81 قیمت 4500000 تومان
تا 10 میلیون تومن بهرتین گزینه فخودروی صفر پراید هست.
206 تیپ 2 مدل 85 هم میشه انتخاب کرد.
به نظر من برای خرید خودرو نهایتا بودجه رو به 4 میلیون تومن افایش بدین.نقل قول:
پیکان مدل 83 قیمتش بالای 2 میلیون تومن هست.
با این بودجه میشه پیکان های دهه 60 یا رنو 5 خرید که پیشنهاد نمیشه.
پراید موتورhp از کی به بازار امد؟
sl پایه گازسوز موتور hp هست؟
خوب محمدجان من هم گفتم 2.5 دارم دیگه!نقل قول:
پیکان نمیشه!؟
پراید HP خیلی وقته به بازار اومده و به پراید ارتقا یافته معروف هست.نقل قول:
موتور پراید های دوگانه سوز تا جایی که اطلاع داشتم معمولی بود
پیرو سوالی که چند روز پیش پرسیدم، اگه سمند بگیرم چطوره؟ به نظرتون یه 206 مدل 83 بهتره یا سمند مدل...؟نقل قول:
راستی قیمت سمند کار کرده ی 83 تا 85 چقدره؟
سمند معمولی مدل 83 تا 85 حدود 7500000 تومان تا 9500000 توماننقل قول:
چون 206 داشتین قبلا انتخاب سمند هم میتونه خوب باشه. تمیزش هم گیر میاد اگر وقت بزاری و بگردی.
دوستان نگفتین، تا 2.5 چی بگیرم!؟
پیکان مذل 75 تا نهایتا80 میتونید با این پول بگیرید البته تک سوز.نقل قول:
قیمت دقیق بستگی به وضعیتش داره
اساتید گرام
اینجا یه پیکان دوگانه 79 هست
که کارت سوخت آژانس داره
میگه 4 تومن خوبه به نظرتون!؟
قیمتش بالاست.نقل قول:
نهایت 3 میلیون تومن.
فکر کنم طرف 1 میلیون تومن برا کارت سوخت گذاشته.
پیکان مدل 83 رو میتونی 4 میلیون تومن بخری
خوب اگه بودجه رو 4 تومن کنم پراید بگیرم بهتر نیست؟نقل قول:
اگر چه پراید هم سخت گیر میاد اما خیلی بهتر از پیکانه.نقل قول:
تصمیم گرفتم ریو بگیرم! فقط دوتا سوال:
درسته که با گذاشتن سینی زیر کاپوت صدای موتور کم میشه؟
با توجه به اینکه تولیدش متوقف شده قیمتش در طی 2 سال آینده چه تغییری میکنه؟ و الان وضعیت گیر اومدن قطعات و قیمتش چطوره؟
تو رو خدا زودتر راهنماییم کنین عجله دارم!
ریو صدای موتورش کم هست اما با نصب نمد زیر کاپوت بله صدا کمتر میشه.نقل قول:
در مورد قیمتش در 2 سال آینده نمیشه نظر قطعی داد اما از روی مدل بخوای حساب کنیم بدون در نظر گرفتن سایر موارد حدود 900 تا 1 میلیون تومان کسر میشه .
آخه شنیده بودم صدای موتور داخل ماشین میاد. بعدش یکی گفت اگه نمد بذارین زیر کاپوت حل میشه. شما هم همین صدا رو تایید می فرمایین؟
قطعات ریو الان راحت گیر میان؟
راستی من با 10 تومن مدل چه سالی رو میتونم بخرم؟
بله تا حدودی صدا رو کم میکنه ولی بیشتر نمد های داخل موتور هست که صدای موتور رو از داخل اتاق حذف میکنه.نقل قول:
شما میتونید مدل 88 این ماشین رو انتخاب کنید.
مشکل قطعات ندارهنقل قول:
با 10 میلیون تومن مدل 84 میشه انتخاب کرد.
سلام,اقا من شنيدم,گازسوز بودن پرايد,موتورش رو داغون ميکنه,حالا سوال,اگه خود کارخونه گازسوزش کنه,باز موتورش اسيب ميبينه يا نه؟اصلا گاز سوز بودن خوبه يا نه؟
نقل قول:
از نظر فنی بخوای نگاه کنی کلا گاز برای خودروهای ایرانی تعریف نشده اما خودروسازان به اجبار این کارو کردن و محصولاتشون رو دوگانه سوز کردن.
سوخت گاز در حال حاضر فقط برای موتور EF7 که روی سمند نصب شده مناسب هست.
گاز بعد از مدت زمانی به قطعات موتور آسیب میرسونه خصوصا در مواقعی که شخص دائما از گاز استفاده میکنه و کلا سوخت بنزین رو کنار میزاره.
در مصرف گاز و بنزین باید مدیریت بشه یعنی به مراتب از بنزین هم استفاده بشه تا عمر مفید قطعات بالاتر بره.
بین این 3 تا کدوم رو پیشنهاد میکنین و چرا؟
پژو 206
405 glx
پژو پارس
البته مدلهای 82 و پول بنده هم 7500 لطفا راهنمایی کنید؟
شما اول ملاک های خودتون رو مشخص کنید چون هر 3 خودرو معایب و مزایایی دارن.نقل قول:
اینجوری زیودتر به نتیجه میرسید
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
ببخشید بنده قصد خرید یک پراید مدل 82 دارم. ماشین رو از نزدیک خودم دیدم خیلی تمیزه : خونگیه تا حالا رنگ نشده و حتی خط و خشی هم نداره تصادف اینا هم اصلا نداشته و 9 سال هم تخفیف بیمه داره
صاحبش میگه 5 میلیون و دویست هزار میده . به نظرتون با این شرایطی که این ماشین داره قیمت منصفانه ای گفته یا زیاد گفته و پرونده ؟؟؟
ممنون میشم دوستان و اساتید نظرشون رو اعلام کنند
با تشکر فراوان
نقل قول:
پراید مدل 82 قیمت 4500000 تومان
ایشون داره پول تمیزی و بدون رنگ بودن ماشین رو میگیره.
ممنون از شما دوست عزیز . پس حدود 700 هزار زیاد پرونده ؟؟؟
انتظاراتم
كم خرج باشه بي صدا باشه شتاب خوبي داشته باشه ايمنيش خوب باشه بازار فروشش خوب باشه
خوش فيس هم باشه و مخارجش كم باشه
نقل قول:
رو قیمت بازار تقریبا بله
اما خوب صاحب ماشینه و میگه من ماشینم رو به این قیمت میفروشم اینم باید در نظر بگیری.