دوستان سلام !
یک سوال !
من روزنه سیگار میکشم اونم به تعداد بالا
و هر روز صبحم مسواک میزنم ولی به وسطای روز که میرسه دندونای من جرم میگیره !
آیا راهی هست برای حل این مشکل ؟!
Printable View
دوستان سلام !
یک سوال !
من روزنه سیگار میکشم اونم به تعداد بالا
و هر روز صبحم مسواک میزنم ولی به وسطای روز که میرسه دندونای من جرم میگیره !
آیا راهی هست برای حل این مشکل ؟!
با سلام،من بعضی موقعها زمانی که غذاهایی مثل سیب می خورم یا مسواک که می زنم از لثه هام خون می آد،یکی به من گفته بود وقتی که لثه ها خون می آد از خوردن غذاهای سرخ شده پرهیز کنم،می خواستم سوال کنم همچین چیزی درست هستش یا نه؟مگه غذاهای سرخ شده با روغن ، با لثه خونی برخورد داشته باشه خطری ایجاذ می کنه که از خوردن این غذاها پرهیز کنم؟با تشکر
همچین مطلیی پایه علمی ندارد .نقل قول:
حساس بودن لثه ها و عفونتهای دهان و دندان می تواند باعث این مطلب بشوند . البته کمبود بعضی ویتامینها مانند ویتامین C هم مطرح می شود
جرم چیزی نیست که صبح با مسواک زدن نباشه و ظهر باشه!نقل قول:
اصولا منظور از جرم تشکیل یه لایه از میکروبهاست که محکم به سطح دندون چسبیدن و کلسیفیه (معدنی) شدن که این فرآیند چندین هفته یه حتی ماه طول می کشه
احتمالا منظورتون تشکیل پلاک هست
به هر حال در افراد سیگاری احتمال تشکیل پلاک و متعاقب اون جرم بسیار بالاتر از افراد عادیست
راه حلی جز رعایت بهداشت بیشتر هم نداره
یعنی شما به دست خودت داری یه عامل مستعد کننده جرم رو اضافه می کنی به سیستم دهنی
پس از طرف دیگه برای جبرانش باید بیشتر زحمت بکشی
راه دیگه ای هم نداره و محصولات عرضه شده در بازار تبلیغی هستن و ممکنه به دندونات هم صدمه بزنن
دوستان سلام.اصولا کشیدن دندون های عقل کار درستیه؟؟اگه اره چرا؟؟
دندون عقل به یه درد میخوره اگه شما دندون کرسی رو بکشی دندون عقل این قابلیت رو داره که حرکت کنه و جایگزین کرسی بشه(مدت زمان زیادی لازم هست)
اصولا برای کشیدن این دندان باید دلیل منطقی داشته باشید و توصیه نمیشه
مثل فشار به دندانهای دیگه یا ناقص رشد کردن دندون عقل و در نیومدن از لثه که من این مشکلو دارم و باید جراحی بشه
ولی اصولا تا سن 25 سالگی مشخص میشه که چه کار باید با این دندان کرد چون یا خراب میشه چون عقب هست خوب مسواک زده نمیشه یا ناقص در میاد یا فشار وارد میکنه به دندونا.
البته هیچ کس تا عکس نگیره نمیتونه ادعا کنه که دندون عقلش دراومده و مشکلی واسش بوجود نمیاد
از اونجایی که توی خونواده خودم و فامیل تحقیق کردم ، متوجه شدم بالای 60 درصد پسرا دندون عقلشون نهفتس و اصلا خبر نداشتن تا موقعی که عکس گرفتن ( عکس کامل )
+
یکی از دندون های عقل خودم که حدود 1.5 ماه پیش جراحی کردم
دندون عقل معمولا خیلی مشکل سازه و میتونه به راحتی به دندونای مجاور صدمه بزنه و یا در اثر فشار زیاد دندونارو کژ کنه ، و حتی میتونه کار جراح رو سخت کنه،
چون دندون عقلی که کژ در میاد ( مثال عکس زیر ) به راحتی نمیشه با انبر کشیدش و نیاز داره با دریل ( نمیدونم اسمش چیه ) به چند تکه تبدیل شه ( لینک زیر ) تا کار جراح رو آسون کنه
البته یه نکته دیگه هم بگم ، خیلی از دندون پزشکای معمولی نمیتونن بعضی از دندونای عقل رو جراحی کنن و معمولا ارجاع میدن به متخصصای جراحی دندون مثله استاداهای دانشکده های دندونپزشکی
هزینش توی شیراز تا 1.5 ماه پیش حدودا 160 بود ( دانشکده دندونپزشکی )
البته شاید دندون من و رفقام مشکل ساز بوده که ارجامون دادن اونجا :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ps: تمامی مطالب تجربی هستنکد:http://conditionals.net/images/fuckinpain.gif
موفق باشید
سلام دوستان.
ببخشید من دو تا دندون جولییم (بالا) وقتی با دندون های پایینی بهشون یکی فشار میارم احساس می کنم یکم تکون میخورن !!! :18:
حالا موندم خودش باید همین طوری باشه یا دندونم میخواد بیوفته؟!!!!!
مرسی دوستان.
فشار برا چی میدی حالا برو دندون درست رو ناقص کن...
اگه یکم نا محسوس تکون میخوره موردی نیست اگه عین دندون شیری که داشتی جوونیات لق وزنه فاتحه
در ضمن دوباره میگم فشار نده این کارو بعضی ها هم که دندون رو عصب کشی میکنن انجام میدن که همین کار باعث درد میشه کلا فشار نده در هر مواردی حساسیت به خرج نده:46:
خونه اخرش اینه میکنی برات قالب میگیره دندون میکاره کاریش نمیشه کرد با این تغذیه افتضاحی که ما ها داریم همین میشه
سلام دوستان چند وقتیه موقع خوردن غذا فکم (سمت چپ,زیر گوشم) صدا تق تق مانندی میده! این در حالیکه اگه چانم رو ببرم سمت چت و بیارم پایین گیر میکنه فکم و دیگه نمیتونم پایین تر ببرم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ به خاطر چی میتونه باشه؟ ممنون
البته نمیشه اینجوری کاملا قضاوت کرد چون افراد با هم متفاوتند.ممکنه شما کمی وسواسی باشید و کلا مشکلی در کار نباشه یا برعکس خیلی بیخیال باشید و الان مشکل در مراحل پیشرفته باشهنقل قول:
بهتره به یه دندانپزشک(ترجیحا جراح فک و صورت) مراجعه کنید چون سایر همکاران و رشته ها از این مشکلات کمتر سررشته دارن
احتمالا مشکل از مفصل تمپورومندیبولر (TMJ) شماست
ضمنا مشکلات این مفصل هر چه سریعتر درمان بشن بهتره و با گذشت زمان مشکل پیچیده تر میشه و به درمان کمتر جواب میده لذا حتما مراجعه کنید که اگر واقعا مساله ای باشه سریعتر رفع بشه
آقا اسپره خوشبو کننده دهان هست؟
دهان من بو مي ده البته نه هميشه
صبح افتضاحه
از نامزدم خجالت مي كشم چه كار كنم؟ تو رو خدا كمكم كنيد
:41::sq_21:
سوال منم هسنقل قول:
بجز مسواک زدن دیگه چه راهیو پیشنهاد میدین؟
نقل قول:در مورد بوی بد دهان ممکنه مشکل از دهان و دندانتون نباشه و مربوط به معده باشه یا از حلق و لوزهها و سینوسها و...نقل قول:
اگر مطمئنید که مربوط به دندانها هستش مسواک و نخ دندان به طور مرتب کافیه و در صورت تمایل از دهانشویه ها هم میتونید استفاده کنید + آدامس.
فرض بر این میگیریم که مشکل از دندان ها نباشه و به نظافتشون کامل رسیدگی شده،اسپره واسه بوی بد دهان هس؟
من فک کنم تو شبکه های خارجی قبلا تبلیغاتشو دیدم
دوستان یه سوال. من دیروز رفتم دندون پر کنم هر چی تزریق مسکن زد نه دندونم نه لبم نه دهنم سر نشد. 4 تا شات زد فایده ای نداشت آخرشم هم بیخیال پر کردن شد. 1 هفته قبلش دندون پر کرده بودم با 2 تا شات بی حس بی حس شدم. جای نگرانی هست؟ چه دلایلی میتونه داشته باشه بی حس نشدن؟ دکتره که گفت طبیعیه ولی کنجکاو شدم بدونم چرا اینجوری میشه
فكر مي كنم از معدمه راه حلي ندارين؟ صبح ها خيلي بده. بعد عروسي چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
فلفل سیاه مصرف کنید شب قبل روی من که جواب دادنقل قول:
احتمالا باکتری های معده هستن
منم این مشکل رو دارم....نقل قول:
سلام دوستان چند وقتیه موقع خوردن غذا فکم (سمت چپ,زیر گوشم) صدا تق تق مانندی میده! این در حالیکه اگه چانم رو ببرم سمت چت و بیارم پایین گیر میکنه فکم و دیگه نمیتونم پایین تر ببرم. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ به خاطر چی میتونه باشه؟ ممنون
اوایل به این صورت بودش که موقع جویدن غذا یه تقهای میکرد که واقعا باعث خجالتم میشد و همهی خونواده هم میشنیدن...!!!
اما بعدا ها(دو سه ماه!!!!!!) یه سری داشتم غذا میخوردم، دهنم رو که باز کردم اون محل(اخرین قسمت از فک سمت راست که محل اتصال فک بالا و پایینه؟!!) یه تقهی خفن کرد و از اون زمان تا حالا گاهی پیش میاد که نمیتونم دهنم رو برای داخل کردن قاشق باز کنم!! چون مقطعیه و از دکتر و دکتر رفتن خوشم نمیاد نرفتم!!(اخرین باری که دکتر رفتم 83 بوده! البته چند باری من رو دکتر بردن که قضیهاش فرق میکنه!!!!)
حالا بدبختیم اینه که تازگی ها، بعد از خوردن غذا، سریعا دهنم بو میده و (هر غذایی) مسواک هم میزنم ولی تاثیری نداشته.... ضمن اینکه دندون های عقل دو طرف هم در اومده که نصف هستن دوتاشون!! یعنی نصفشون بیرون از اون لثه هستش نصف دیگهاش که به سمت داخل دهانه داخل مونده!!!! احساس میکنم که ذرات خوراکی و.... میرن اونجا جمع میشن و بو میده.... که گاهی با خوردن یه لیوان اب حل میشه...
میخوام برا این مشکل برم دکتر... ولی فک کردم بهتر باشه ادامهی مسئله رو به این دوستمون بگم و اگر کس دیگهای اینجا تجربهی مشابهی داره به من هم بگه که ببینم چی شده و چیکار کردم با دهنم....
توضیح اینکه من یه بار خواستم ادای یه بندهی خدایی رو در بیارم! دهنم رو زیاد باز کردم که اون قسمت یه تقه کرد!!!!
میشه اینو کمی باز کنین که ماجراش چیه؟!نقل قول:
فلفل سیاه مصرف کنید شب قبل روی من که جواب داد
نقل قول:
ميشه بيشتر توضيح بدي؟فلفل رو هر روز بخورم؟ معدم درد نمي كنه؟:n28::n04::24::sq_21:
دوستان كمكم كنين از اين بو راحت شم همسرم زياد طرفم نمياد خيلي عذاب مي كشم زياد به روش نمياره ولي ميترسم در دراز مدت اثرات بدي بذاره:42::sq_3:
فلفل میکروب کش طبیعی هست هیچ عارضه ای هم ایجاد نمیکنه حتی برای ارتباط جنسی هم مفید هستنقل قول:
نیازی نیست هر روز بخوری هفته ای 2 یا 3 بار کافیه
من دهنم بو میداد منتها مشکل اینه که دندون عقلم تو لثه هست و غذا گیر میکنه و بو میگیره با مسواک هم در نمیاد فقط با خلال دندون در میاد استفاده از نخ و خلال هم برای رفع بوی دهان کمک کنندست یه تیکه کوچیک اگر روزها بمونه بوی بدی میگیره اگر از معده باشه که فلفل رفعش میکنه که من این مشکل رو هم داشتم الان رفع شده به اندازه فلفل مصرف کن نه اونقدر که معده ناراحت شه نه کم دیگه این دست خودته چه قدر میتونی بخوری
فلفل باعث عرق کردن زیادی میشه!
خب بشه مگه چیه عطر بزن lol
دوستان يه خوشبو كننده هايي هست كه مثل يه تيكه كاغذه ميذاري رو سقف دهن آب ميشه و دهن بوي اونو ميگيره.اسمشون چيه و از كجا ميشه تهيه كرد؟براي بوي بد دهن اول صبح بعد از مسواك خوبه به نظرتون؟چون الان آدامس مصرف ميكنم اگه اينا باشه بهتره چون ديگه دهن آدمم نميجنبه همش!
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
آقا این روکشایی که واسه پر کردن دندون استفاده میننو میشه بعدا سفید کرد؟
واسه من یکیشو طوسی گذاشته ضایس!
اون طوسی اثر پر شدگیه و بله میتونی روکشش کنی. خود روکش هم بعداز مدتی کیفیتش رو از دست میده و دوباره نیاز به روکش داره و نگران نباش آقای خوش تیپ.نقل قول:
یه سری جرمهای سفت و زبر در طوق دندونم شکل گرفته دندونی که عصب کشی شده
دو سه ماهی میشه بطور مرتب مسواک میزنم اما چندین سالی بود که نمیزدم!
جدیدا متوجه شدم که در اون ناحیه اگر مسواک رو محکم بکشم خون میاد، هرازگاهی باخوردن چیزهای سفت هم لثه هام درد خفیفی میگیرند
میخواستم بدونم بدون مراجعه به پزشک وتمیز نگه داشتن دهان امکان رفع این مشکل هست یا خیر
داداش برو هرچن وقت یه بار یه سری به دکتر بزن،مثلا من واسه جرمگیری رفته بودم اما دکتر گفت یکی از دندونات پوسیدگی سطحی داره و واسه پیشگیری واسم پر کرد،شمام برو احتمالا نیاز به جرم گیری دارینقل قول:
ببخشید بین اساتید نظرمو گفتم،چون تجربه شخصی داشتم
همونطور که دوستمون گفت جرمه و باید بری دندان پزشک چون هم باعث میشه دندونت لق بشه و هم برای لثه اصلن خوب نیست.نقل قول:
من میخوام از چسب یا ژل سفید کننده دندان استفاده کنم
کسی میتونه راهنمایی کنه چه مارکی خوب هست و بهتر اثر میزاره
لطفا کسایی که استفاده بگن بگن چه مارکی خوبه برای سفید کردن دندان
سلام از دوستن مشهدی کسی کلینیک ویزه دانشگاه فردوسی رفته؟
از لحاظ رعایت بهداشت قابل اعتماد هست؟
کدوم دکترش تو کار عصب کشی یا پر کردن دندان بهتره مرسی
سلام
ببخشید میخواستم دو تا از دندان های کشیده شده ام رو بریج کنم. حالا این روکشی که روی دندان های پایه کشیده میشه باعث پوسیدگی و سیاه شدن دندان های پایه نمیشه؟؟
باعث نمیشه دندان ها زودتر از بین برن؟؟
مثلاً اینکه دیگه هوا به دندان ها نمیرسه این مشکلی نداره؟
ممنون
جواب هر سه سوال خیر.نقل قول:
سلام
ببخشید میخواستم دو تا از دندان های کشیده شده ام رو بریج کنم. حالا این روکشی که روی دندان های پایه کشیده میشه باعث پوسیدگی و سیاه شدن دندان های پایه نمیشه؟؟
باعث نمیشه دندان ها زودتر از بین برن؟؟
مثلاً اینکه دیگه هوا به دندان ها نمیرسه این مشکلی نداره؟
ممنون
سلام
دندونی که سیاه شده و نصفش شکسته اما دردی نداره ، باید کشیده بشه ؟ اگه همین طوری بمونه داخل دهان مشکلی درست میکنه ؟
در مورد دندان عقل چطور ؟ اگه سالم در بیاد و رشد کنه نیازی به کشیدنش هست یا نه ؟
سلام دوستان
اگر لثه های یک نفر به سمت ریشه دندان آمده باشه ( احتمالا به خاطر حساس شدن آنها در اثر نادرست مسواک زدن است) و
پایه دندانها که خارج لثه قرار گرفته در حال پوسیده شدن باشه (سیاه نشده اصلا ولی مینای دندان در حال خورده شدن است)
راه حل چیست؟
خیلی ممنونم
دندانپزشک! :n06:نقل قول:
سلام دوستان
اگر لثه های یک نفر به سمت ریشه دندان آمده باشه ( احتمالا به خاطر حساس شدن آنها در اثر نادرست مسواک زدن است) و
پایه دندانها که خارج لثه قرار گرفته در حال پوسیده شدن باشه (سیاه نشده اصلا ولی مینای دندان در حال خورده شدن است)
راه حل چیست؟
خیلی ممنونم
بله دوست عزیز درستش اینکه دندونی که زمینه عفونت دارد رو بکشید تا عفونت های بعدی در داخل دهان منتشر نشه.نقل قول:
سلام
دندونی که سیاه شده و نصفش شکسته اما دردی نداره ، باید کشیده بشه ؟ اگه همین طوری بمونه داخل دهان مشکلی درست میکنه ؟
در مورد دندان عقل چطور ؟ اگه سالم در بیاد و رشد کنه نیازی به کشیدنش هست یا نه ؟
سوال دووم رو هم متوجه نشدم.
ممنونم. ولی منظورم این بود که دندانپزشک چه را حلی میده؟ یعنی با دندان چکار میکنه؟نقل قول:
ضمنا این سوال دوم را که جواب دادید برای اون دوست عزیز. خواستم بدونم منظور از عفونت یک دندان شکسته چیه؟
دندانپزشک یا لثه رو ترمیم میکنه یا پیشنهاد پیوند لثه میده.نقل قول:
ممنونم. ولی منظورم این بود که دندانپزشک چه را حلی میده؟ یعنی با دندان چکار میکنه؟
ضمنا این سوال دوم را که جواب دادید برای اون دوست عزیز. خواستم بدونم منظور از عفونت یک دندان شکسته چیه؟
شانس درگیری مینای دندانی که شکسته و سیاه هم شده برای عفونت های باکتریایی بسیار زیاد است. (ورود باکتری ها به مراکز عمیق دندانی و التهابات بعدی ریشه دندان)
این نوع عفونت ها معمولا" اگر زود درمان نشن بسیار مشکل ساز هستند.