در هنگام اتصال به اینترنت با این ارور (735) بر خورد می کنم
failed to get host ip address for the web server,web server not exist,or cannot be accessed now
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Printable View
در هنگام اتصال به اینترنت با این ارور (735) بر خورد می کنم
failed to get host ip address for the web server,web server not exist,or cannot be accessed now
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
باسلام
سوال اشتباه متوجه شدم
درود
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
برای روت کردن تبلت استفاده از نرم افزارهای روت کننده خوبه؟ (مثلا لنوو 2107)
آیا تبلت رو آجر نمی کنن؟ شنیدم اشتباه در روت کردن موبایل و تبلت را بلا استفاده می کنه! درسته یا خالی بندیه؟
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روت کردن ی فرآیند بسیار ساده هست که اگه حواست رو جمع کنی خیلی آسونه.
نه نتها تبلت آجر نمی شه بلکه قابلیت های زیادی هم بهش دست پیدا می کنی.
با عرض سلام
عزیز این کد نشانه اینه که شما به ایتترنت وصلی ولی نمیتونی از اون استفاده کنی اگه نتت وایرلس یه بار خاموش روشن کن مشکل معمولا حل میشه اگه نشد به قسمتی که اینترنت کانکت میکنی برو به گزینه open network and shering senterبعد باز کردن به ضربدر قرمز بین عکس نت و کامپیزتر رو صفحه است رو اون کلیدکن کامپیوتر خودش مشکل پیدا مبیکنه تو بیشتر مواقع تو همون لحظه حل میشه
سلام
داداش از ادین استفاده کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد به قسمت انجمن تبلت برو انجا اقا فرزاد اموزشش گذاشته منم مثل تو اول میترسیدم به دوستان انجمنی اعتماد کردم هیچ مشکلی برام پیش نیومد هیچ الان دارم از تبم لذت میبرم البته باید روش درست انتخاب کنب درست انجامش بدی موفق باشی
میشه بپرسم تبلت چینی aniol crystal 2 رو میشه روت کرد؟
سلام.
رامی برای تبلت Smart Touch | TB 8015116 وجود داره ؟
میشه روت کردش یا نه ؟
سلام دوستان گلم
جدیدا یه تبلت چینی خریدم که اصلا نمیدونم چه برندی هست !!!
پست تبلت بزرگ نوشته samsung زیرشم زده model :q73
اما داخل تنظیمات میرم زده مدل : t17!!
سایر مشخصاتشم اینه :
Basband v : 1.5
Kernel v : 3.0.8+
Fwj@gtide#440
Bulid number: GT730GB23Cd_TPa2_v1.5.1.0-20130220release
میخوام بدونم دقیقا چه مدل و برندی هست و اگه لطف کنید رام بهم معرفی کنید ک فلشش کنم
تاچش به نظرم کالیبره نیست
2گیگه + 3g
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
سلام دوستان!
یه سؤال دارم...:n13:
لطف کنید روش روت کردن Asus Google nexus 7 2013 رو یاد بدید.:n01:
خیلی ممنون.:n02:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تبلت 7.0 p3100 هشت گیگ خریدم
کیبورد فارسی نداره متاسفانه اما زبان فارسی رو داره برای تغییر زبان کل موبایل
ورژنآن هم 4.1.2 هست ،[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چی کار کنم که بتونم فارسی هم تایپ کنم؟
اگر تنها را فلش کردن با یهساپورت فارسی هست ، چه رامی و از کجا دانلود کنم که رسمی باشه؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ورژن رامی که نصب میکنم از ورژنمن که 4.2.1 هست پایین تر باشه میشه؟
با تشکر
طریقه ی روت کردن Asus Google Nexus 7 2013 رو می خواستم. بی زحمت:n02:
جایی رو پیدا نکردم این سوال رو بپرسم اینکه اینجا مطرح میکنم
دوستان من دوتا تبلت یکی تب 2 و یکی نوت 8 رو به نوت بوکم با کابل های خوشون متصل کردم. در هر دو روی علامت باطری فلش رعد برق شارژ میاد که روش یه ضربدر قرمز خورده ! کسی میدونه چرا اینطوریه؟ ضمن اینکه یه بار هم که نوت 8رو با شارژر از طریق برق شارژ میکردم هم اینطوری بود و خیلی شارژ طول کشید 5ساعت کلا 25% شارژ شد
کسی تا به حال همچین علامتی دیده؟؟!
سلام
نوت 8 آخرین ورژنی که براش به صورت رسمی اومده چنده؟
با kies آپدیت می شه یا به صورت OTA؟
الان ورژن 4.1 داره.
ارزش داره آپدیت کنیم یا نه؟
سپاس
شاید لپ تاپتون به برق وصل نبوده که تبلتتون نتونسته با لپ تاپ شارژ شه.نقل قول:
هنوز Root کردن Asus Google Nexus 7 2013 معلوم نشده چطوریه؟
سلام
دیشب تبلتمو (asus memopad) رو زدم به شارژ
صبح دیدم خاموش شده روشن هم نمیشه
کسی میدونه باید چکارش کنم؟؟؟؟:n03::n03:
ممکنه خوب به پریز وصل نشده بوده باشه و در حالت باتری بوده و باتریش خالی شده. یه بار دیگه خودتون با دقت دوشاخه رو به پریز بزنید و مطمئن بشید که micro usb هم کامل در تبلت فرو رفته باشه. ببنید درست میشه یا نه.نقل قول:
سلام
من یه تبلت لنوو مدل 2701 خریدم. به کیبورد (فیزیکی)وصل کردم.ولی اصلا کیبورد رو نمیشناسه.چیکار کنم؟
سلام. من تبلت acer iconia a1 گرفتم. چه جوری روتش کنم؟ بعد سایتی یا انجمنی نیست که واسه این تبلت اموزش و دانلود رام داشته باشه؟
سلام...
در اندروید چطور میتونم محل نصب برنامه ها را به مموری کارد خارجی منتقل کنم که برنامه ها در مموری کارد مستقیم نصب و ذخیره بشن ؟
سلام به دوستان عزیز
من تبلت لنوو s6000 دارم سوال دارم:
1-صدای تبلتو هنگام روشن شدن چجوری میشه قطع کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان تو عملیات روت چقد احتمال داره گوشی بریک بشه؟ یا صدمه بخوره؟ تو این موقع چطور میشه درستش کرد؟
دوستان چرا بعضی نرم افزار ها یهو از کار میوفتن و هرچی دوباره نصب میکنم هم باز کار نمیکنن ؟
سلام.منم دارمش این تبلتو.نمیشه کم کرد.فقط اگه قبل از خاموش کردن روی حالت میتینگ یا سایلنت گذاشته باشی هنگامی که روشن میشه صداش قطعه.نقل قول:
از نظر لایسنس؟که باید با یه. برنامه که کلا ردشو حذف کنه حذف کنید و تاریخ رو یکم عقب برگردونید.از نظر فورس کلوز که ممکنه با برنامه ای خاص تداخل داره و باید اونو حذف کنید ویا حاغظه داخلی پرشده و مشکل سازنقل قول:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
اگه درست و سازگار با دوایس شما باشه احتمال خرابی کمتر از 1 % و اگه هم مشکلی پیش بیاد یه فلش همه رو رفع میکنه.ندیدم تو روت دستگاه هارد بریک بشه همه سافت بریک هست.نقل قول:
مثلا انلوک روت احتمال خرابی دوایس 0 هست.
سلام .تبلت روت کنید و از فولدر /mnt system/framework/media فایلش رو یا حذف یا جایگزین کنید.مسولیت با خودتون.نقل قول:
سلام یه اموزش هست که کلا جایگزین میکنه ادرس پیشفرضو که به ریسکش نمیارزه.بهتره از لینک اس دی استفاده کنید.نسخه جدیدش قابلیت appمووو هم اضافه کرده.نقل قول:
سایت اصلیش هست .ساپورتشم خوبه.نقل قول:
انجمن تخصصی اندروید..---------
نسخه اندرویدش رو اپدیت کنید اگه از کیبرد مطمئن هستید.نقل قول:
متشکرمنقل قول:
این اصطلاح ها معنیش چیه؟ روت رو میدونم اما مثلا رام چیه؟ چیزی تو مایه های نصب ویندوز کامپیوتر هست؟
همچنین این فلش رو چطوری انجام میدن؟
ممنونم
بله مثل نسخه ویندوز هست.نقل قول:
شرکت سازنده هر برند یه برنامه یا یه روش خاص جهت فلش کردن ارئه میده که در سایت برند همراه با اموزشش موجود هست.
مثلا odin برا سامسونگ flash tools برا سونی sp flash tools برا mtk یا حتی بعضی برند ها مثل axtrom کافیه فایل فلش رو در کارت حافظه بریزید و دوایس رو روشن کنید تا شروع به فلش خوردن بکنه.
اموزشاشون تو سایت سازنده و اغلب فرومها هست.موفق باشید:)
ممنونمنقل قول:
چطور از لینک اس دی استفاده کنم ؟!
:n16:
سلام
دو سوال :
اگه تبلت کیبورد فارسی نداشته باشه میشه نصب کرد ؟
آیا میشه اندروید 4.0.3 رو ارتقاء داد...؟ اگه میشه روی چه حسابی بعضی تبلت ها میشه اندروید رو ارتقاء داد و بعضی هاش رو نمیشه ؟:n13:
سلام این آموزش که میگی کجاست؟ لطف میکنی لینک بزاری؟:n13:
سلام,میشه لینک بزاری؟ پیدا نمیشه کرد...نقل قول:
بلهنقل قول:
اگه تبلت کیبورد فارسی نداشته باشه میشه نصب کرد ؟
در گوگل میتونید: Smart keyboard pro را سرچ کنید و دانلود کنید و بعد از نصب روی اندروید ، کیبورد/زبان فارسی را در بخش تنظیمات معرفی کنید
سلامنقل قول:
99% تبلت ها کیبورد فارسی دارن چون خوده اندروید الان چند ورژن هست که فارسی ساپورت می کنه
همه اندروید ها میشه ارتقاء داد یا به صورت رسمی که خوده سازنده اون تبلت برای اون ارائه میشه یا اگه خیلی پرفروش باشه حتما به صورت غیر رسمی توسط توسعه دهنده ها منتشر میشه
تبلتی که روشن نمیشه رو چجوری فلش کنم با کامپیوتر؟
اندرویدش مشکل داره.قبل اومدن اندروید خاموش میشه