اصولا سیستم لاغر کردن شروعش از صورت هست یعنی اگر رژیم لاغری بگیری اول صورت شروع به کوچک شدن میکند
Printable View
اصولا سیستم لاغر کردن شروعش از صورت هست یعنی اگر رژیم لاغری بگیری اول صورت شروع به کوچک شدن میکند
فریدون جان ممنونم ازت
ولی متاسفانه یا خوشبختانه افزایش وزن ندارم و فقط صورتم تو این یک سال پر شده وگرنه به هیچ عنوان افزایش وزن ندارم که بخوام رژیم لاغری بگیرم
این سوال ها رو جواب بده ---چند سالتونه -امکان داره ارثی باشه مثلا تو خانواده وزن ها نرمال و صورت ها تپل باشه ؟
راه کار هایی که پیشنهاد میکنم
1-ورزش ورزش ورزش !!!!! مالش صورت !
2با خوردن آب زیاد و کم کردن نمک -شام رو هم حذف کن - غذا رو سالم تر کن و بعد ساعت 8 -9 شب چیزی نخور
3 ! خنده تاثیر زیادی داره! مثلا هر روز بشین فیلم کمدی نگاه کن
25 سال و خورده و خیر ارثی هم نیست.
خیلی خیلی ممنون بابت برنامه ای که دادید
اگر سن زیره 20 بود به مرور زمان و فعالیت ردیف میشه ولی خوب همینا که گفتم کمک میکنه
ممنون از شما
موفق و شاد باشی
سلام....من 24 سالمه. آیا فلوکستین که روی مغز اثر میزاره میتونه به لاغری کمک کنه؟ شنیدم انگیزه به آدم میده ..یعنی دکتر لاغری هم قبلا برام تجویز کرد خودمم 2 سال پیش خوردم و 20 کیلویی کم کردم....
نمیدونم چه کا رکنم....می ترسم روی مغز اثر بزاره....خلقم تغییر کنه... یعنی یا چاقی رو باید انتخا بکنم یا فلوکستین و تغییر خلق و لاغری.
من الان هم چاقم 116 کیلو و قدم 185 . هم افسردم. هم روحیه ندارم و هم اعتماد به نفس ندارم برم باشگاه و پیاده روی.
به نظرتون مصرف لوکستین میتونه سروع خوبی باشه؟ برای لاغری و بعدشم تقویت روحیه و اعتماد به نفس؟
وقتی اومدی اینجا تایپیک زدی در مورد لاقری یعنی این که ته دل خودت دوست داری لاقر کنی این انگیزه که میگی رو خودت داری یا باید بوجود بیاری .غیره اینه ؟نقل قول:
برای لاقر کرد فعالیت بدنی حرف اول رو میزنه یعنی باید ورزش کنی
یه چند تا پیشنهاد هم دارم اونم آب درمانی و گیاه خواری هست یه کم در موردشون تحقیق کن شاید به جاهایی رسیدی
قرص هم نخوری بهتره
توصیه ی من به همه ی کسانی که می خوان لاغر و سالم بشند خام خواری است. چون با این روش این مشکل از اساس حل میشه و بدن خودش ترتیب کار ها رو میده. برای شروع هم خواندن کتاب خام خواری اوانسیان رو پیشنهاد می کنم.
لینک دانلود کتاب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی من خودم گیاه خاری رو چند وقته شروع کردم از نتایجش راضی هستم .. در آینده در نظر دارم خام گیاه خواری رو تجربه کنم --شما خودت خام خواری ؟نقل قول:
سلام دوباره خدمت دوستان
بنده استارتر این تاپیک هستم و 2 ماه پیش مشکل رو خدمتتون عرض کردم.
طی چند وقت گذشته بیشتر تو مواد غذائی و نوع مصرفم دقت کردم ، ولی متاسفانه تنها بدنم رو به کاهش وزن رفت و صورتم همچنان همونجوری مونده ، کمی نگرانم کرده ، آیا این میتونه از بیماری داخلی باشه؟
کی از آشنایان گفتن که یکی از دوستاشون مشکل کبد داشتن و صورتشون نسبت به بدنشون چاقتر بود ،
آیا همچین چیزی هست؟
سپاس
با یک آزمایش کامل خون و .. دکتر بهت میگه .انشالله که چیزی نیست
چون من خودم دارم لاغر میکنم الان صورتم نسبت به قدیم کوچیتر شده پیشنهاد میکنم یه متخصص بری تا راهنماییت کنه
دوستان دقت کنید :
چاقی بطور کلی دو نوعه :
بعضیها در اثر پرخوری و مصرف بالای مواد پرانرژی : هیدرات کربن و لیپید دچار چاقی میشند .
گروه کربوهیدراتها((قندها)) شامل انواع بسیار متنوعی از قندهای بامزه و بی مزه هستش . قندهای بامزه مثل ساکارز یا همون قند نیشکر که در شکر و شیرینیجات به فراوانی استفاده میشه و قندهای بیمزه مثل نشاسته که انواع آرد و برنج و نان و ماکارونی و.... غنی از این نوع قند بیمزه هستند .
گروه لیپیدها((چربی ها)) هم انواع و اقسام روغنها و چربیهای مایع و جامد و اسیدهای چرب رو شامل میشه . مثل روغن گیاهی و حیوانی و هر نوع کره و.... .
کسانیکه در اثر مصرف بالای این دو گروه دچار چاقی شدند هیچ راهی ندارند جز حذف کامل و یا کاهش شدید این دو گروه غذایی در خوراک روزانشون .
باید برن مطالعه کنند که چه خوراکی هایی دارای این دو گروه مواد پرانرژی و پرکالری هستند . برای نمونه از زرده ی تخم مرغ و نان و ماکارونی و برنج و انواع سوسیس و کالباس و نوشابه ها و.... بگیرید تا خود شکر و روغن خالص .
این خوراکهای پرانرژی رو یا باید در حد مرگ و زندگی مصرف کنند و یا با خوراکهای کم انرژی مثل انواع ماست کم چرب و سبزی و میوه جات حجم دار و گوشت کاملاً بدون چربی و انواع حبوبات و..... جایگزین کنند .
ولی بعضیها وجود دارند که با کم خوردن هم دچار اضافه وزن و یا چاقی میشن . بعبارتی چاقی ارثی و ژنتیکی دارند .
این گروه هر چند خودشون نمیدونند و هیچکس هم بهشون نگفته اما بدن بسیار تکامل یافته ای دارند ! که در اثر هزاران سال مبارزه ی انسان با شرایط گرسنگی و قحطی و خشکسالی سازگاری کامل پیدا کرده .
یعنی متابولیسم پیشرفته ای در بدنشون حاکمه طوریکه باعث میشه از کمترین میزان غذا بدنشون بتونه حداکثر استفاده رو بکنه .
ساده تر بگم : همون مقدار کم غذا هم میتونه باعث زنده موندنشون بشه و هم مقداری از اون بصورت منابع غنی انرژی برای روز مبادا در بافتهای بدنشون ذخیره میشه . این یعنی بطور ژنتیکی بدن کم مصرفی دارند .
درست مثل خودروهای کم مصرف که با هر بار بنزین زدن تا مدت طولانی باک بنزینشون پر باقی میمونه . هم راه میره و هم مقدار زیادی رو ذخیره کرده !
این دسته افرادیکه که بطور ارثی دچار چاقی میشن باید توجه کنند که حالا که بدنشون با میزان کم مواد انرژی زا هم میتونه زنده بمونه باید سعی کنند یا کمتر در روز غذا بخورند و یا بازم همون جایگزین کردن مواد کم انرژی بجای مواد پرانرژی رو انجام بدن .
در حالیکه بدن افرادی که ارثی لاغرند مثل ماشینهای پرمصرف و کم بازده میمونه . یعنی هر چی میخورند مقدار کمی جذب بدنشون میشه و بیشترش از بدنشون دفع میشه . بگذریم از اینکه زندگی تنبل شهرنشینی باعث شده ما تصور کنیم این نوع لاغری ژنتیکی بهتره !!
اما استثنائات :
محیطها و شرایط پراسترس میتونه باعث پرخوری و اضافه وزن از نوع اول بشه . مثلاً کسی که خبرهای پراسترس گوش میده ! یا کسی که پای برنامه های پراسترس مثل فوتبال و.... هست .
ویا کسیکه داره برای کنکور درس میخونه و استرس هم گهگاه سراغش میاد .
اینها معمولاً استرسشون رو با پرکردن شکم میتونند تخفیف بدند . پس الزاماً باید بفکر پیشگیری باشند نه درمان . یعنی از قبل دم دستشون خوراکهای کم انرژی قرار داده باشند .
گروهی هم در اثر مصرف داروهای آرامبخش دچار افزایش اشتها میشن و همین باعث میشه در مدت کوتاهی دچار اضافه وزن بشند . اینها هم لازمه نسخه ایکه برای افراد پر استرس پیچیده شد رو اجرا کنند .
دسته ای از افراد هم هستند که در اثر بهم خوردن تعادل هورمونی بدن دچار اضافه وزن میشن . مثل بیماریهای ناشی از کم کاری غده ی تیرویید که موجب کاهش سوخت و ساز سلولی در بدن((کاهش متابولیسم)) میشند و
طبعاً ذخایر انرژی بدنشون بشکل چربی شروع به افزایش پیدا میکنه . اینها قبل از هر چیز باید بفکر درمان این بیماری باشند .
غده ی کوچک و بزحمت قابل لمس تیرویید درست جلوی گردن قرار گرفته . اگر این غده دچار پرکاری بشه وضعیت برعکسی ایجاد میشه و با افزایش متابولیسم، سوخت و ساز سلولی بدن بالا رفته و ذخایر انرژی بدن سریع مصرف میشند و فرد دچار لاغری سریعی میشه .
راهکار کلی:
در هر حال ورزش باعث کاهش وزن نامطلوب و درست کار کردن اندامها و همه ی غدد میشه .
ورزش از یکطرف باعث افزایش متابولیسم و سوخت ساز سلولی و مصرف انرژی های ذخیره ای و هم باعث سفت و جمع شدن عضلات بدن میشه .
همین جمع شدن و جور شدن عضلات شل و آویزون مخصوصاً در ناحیه ی شکم باعث بهبود سریعتر وضع ظاهری بدن میشه .
اره من خام خوارم و از نتیجش راضیم(کاهش وزن شفافیت پوست)نقل قول:
حتما بهت پیشنهاد می کنم خام خواری رو امتحان کنی و هر سوالی داری از من بپرس یا به وبلاگ دکتر زرین آذر برو و تو سوالا جستجو کن یا سواله خودت رو بپرس.
لینک وبلاگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که در پست قبلی گفتم خام خواری رو امتحان کنید چون حتی اگه مشکل از کبدتون هم باشه کبدتون هم سالم میشه با خام خواری.نقل قول:
لطفا کتابی که گفتم رو مطالعه کنید.
کاهش وزن با طعم خام گیاه خواری (مصاحبه با خام گیاهخواری که توانست وزن خود را ۴۶ کیلو کاهش دهد)
ارسال شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاهش وزن با طعم خام گیاه خواری
گیاهخواری از رژیم های غذایی محسوب می شود که امروزه بسیاری از مردم با آن آشنا هستند؛ اما شاید کمتر کسی بداند که از این نوع رژیم غذایی، برای کاهش وزن نیز استفاده می شود. آقای هومن نادری که ۳۶ سال دارند و قدشان ۱۸۶ سانتی متر است، از جمله افرادی هستند که با استفاده از روش خام گیاه خواری در مدت زمان ۶ماه موفق شده اند ۴۶ کیلو از وزن خود را کاهش دهند، به سراغ ایشان رفتیم و گفت وگویی در این زمینه با ایشان انجام دادیم که در ادامه به آن می پردازیم.
چطور شد که وزن شما به ۱۲۵ کیلوگرم رسید و چه عواملی باعث شد تابه فکر کاهش وزن بیفتید؟
از همان ابتدا استعداد چاقی )به صورت ژنتیکی( داشتم؛ اما تحرک نداشتن و استفاده از غذاهای رستورانی و فست فودی در محل کارم باعث شد تا دچار اضافه وزن
شوم. به علت چاقی شکمی و ضعف عضلات در ناحیه کمر و پهلوها در ابتدای اضافه وزن، از درد کمر رنج می بردم. این درد رفت هرفته بیشتر شد، به طوری که در اواسط بیماری، حتی قادر به بستن بند کفشم هم نبودم و بعد از چند هفته زمین گیر شدم. چند ماه قبل از زمین گیر شدنم، به علت بیماری دیابت نوع ۲ به دکتری مراجعه کردم که ایشان بنده را تشویق به تغییر در سَبک زندگی کردند و همیشه حرف ایشان در گوشم زنگ می زد؛ ولی نمی دانستم چه کار کنم و چه طور شروع کنم. ناگفته نماند، با مصرف دارو، چند کیلو کم کردم؛ اما مشکل گوارشی به همراه داشت.
چطور شد که برای کاهش وزن این نوع رژی مغذایی را انتخاب کردید؟
چندین بار برنامه های غذایی گوناگون را اجرا کرده بودم و حتی یک بار به روش رژیم پروتئین ۳۰ کیلو وزن کم کرده بودم )البته بعد از ترک برنامه غذایی به سرعت به
وزن قبلی برگشتم(؛ اما هیچ کدام آن ها جواب گوی نیاز جسمی و روحی من نبودند. با توجه به این مسئله با تحقیقاتی که در این زمینه انجام دادم، به کتاب «خام خواری » که مرحوم «آرشاویر در آوانسیان » آن را نوشته بودند، برخوردم و با مطالعه زندگی شخصی ایشان و بیماران شفایافته، با این رژیم غذایی آشنا شدم و بعد از تحقیقات بسیار تصمیم گرفتم از این رژیم، برای رسیدن به وزن ایده آل استفاده کنم.
رژیم غذایی خام گیاه خواری چه تفاو تهایی با سایر رژی مهای غذایی دارد؟
به نظر من، سبک زندگی به روش طبیعی قابل مقایسه با هیچ برنامه غذایی رایج نیست؛ زیرا با این روش به هیچ عنوان احساس گرسنگی نمی کنید و همچنین به آرامش جسمی، روحی و روانی می رسید. در روش تغذیه طبیعی بیماری های آشکار و نهان درمان می شوند. همچنین پوست به طراوت و شادابی می رسد، در صورتی که در روش های دیگر، پس از لاغری شخص دچار افتادگی پوست می شود. با پیروی از این روش، توانایی تحمل مشکلات روزمره زندگی به مراتب بیشتر می شود.
معمولا از چه غذاهایی برای صبحانه، ناهار یا شام استفاده می کنید؟
لازم به ذکر است، سبد غذایی ما خام گیاه خواران سرشار از پروتئین، کلسیم، ویتامین و املاح معدنی است. صبحانه را با میوه شروع می کنم؛ برای مثال دو لیوان آب میوه، آب سبزی یا یک طالبی متوسط، برای ناهار و شام یک ظرف بزرگ سالاد به همراه جوان هها و روغن زیتون بودار یا کنجد می خورم. در بین ناهار و شام از برگه ها و ۴ مغز خام )فندق، بادام، گردو و پسته( و خرما، میوه و دسرهای طبیعی استفاده می کنم. البته در وعده های غذایی هیچ گونه محدودیتی در استفاده از گیاهان خام طبیعی وجود ندارد، من به این سبک عادت کرده ام و حتی می توان صبح را با جوانه گندم یا ۴مغز شروع کرد.
موادغذایی از جمله نان، حبوبات و نوشیدن یهایی از جمله چای، قهوه و… را چگونه مصرف م یکنید؟
حبوبات را به صورت جوانه زده مصرف می کنم و نان را با آرد سبوس دار با دمای ۴۵ درجه )حرارت خورشید( در منزل تهیه کرده مصرف می کنم و درباره چای هم با آب ۴۵ درجه، ترکیبی از چای سبز ایرانی، چوب دارچین و گل محمدی و گیاهان معطر دیگر را دم می کنم و می نوشم.
برخی از ویتامی نها مانند B12 که در ک مخونی نقش مهمی دارد، فقط در مواد پروتئینی حیوانی وجود دارد، آیا نخوردن آ نها مشکلی برای شما ایجاد نم یکند؟
در ابتدای کار، زیاد با روش تغذیه طبیعی آشنا نبودم؛ از این رو به توصیه یک پزشک یک بار از مکمل ویتامین B12 به صورت تزریقی استفاده کردم؛ اما بعدا که مطالعه و علاقه ام افزایش پیدا کرد، متوجه شدم که حتی نیازی نبود از آن مکمل استفاده کنم. پس از گذشت ۳ماه از شروع خام گیاه خواری به انجمن تغذیه طبیعی تهران رفتم و کم کم با کسانی آشنا شدم که بیش از ۳۵ سال با این روش زندگی می کنند و هیچ کمبودی در این زمینه احساس نمی کنند.
در محل کار، رستوران، مهمانی و…، با توجه به استفاده از این رژیم غذایی با چه مشکلاتی مواجه هستید؟
شکر خدا در تمامی مهمانی ها، میوه و سالاد موجود است، با این حال برای احتیاط، همیشه مقداری آجیل ۴مغز به همراه توت، انجیرخشک و خرما به همراه دارم.
در پایان اگر صحبتی در این زمینه دارید لطفا بفرمایید؟
لازم می دانم از مدیریت انجمن و رستوران تغذیه طبیعی در تهران و خانم دکتر زرین آذر، فوق تخصص گوارش و متخصص تغذیه در آمریکا، مشاوران محترم، پرسنل و اعضای این انجمن تشکر کنم. همچنین از همسرم که مرا در این راه سبز همیاری کرد، تشکر می کنم. در پایان توصیه می کنم، چاقی را با کم خوردن درمان نکنید، با درست غذاخوردن درمان کنید. اگر من توانستم؛ شما هم می توانید.
متن اصلی در صفحه ۱۴ مجله غذا را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید
مرحبا به این پشتکار ...واقعا جای تحسین دارهنقل قول:
دوستان من به یه پزشک متخصص تغذیه مراجعه کردم علاوه بر برنامه ی غذایی و توصیه برا ورزش چهار تا قرص نوشت:
1-venustate
2-slim quick
3-carbo blocker
4-multi spectrume
حالا از بین این قرصا من از ونوستات خیلی میترسم چون چندجا عوارض عجیب غریبی دیدم تو اینترنت....
حالا به نظرتون این قرصا لزومی برا مصرف داره؟ یا همین رژیم رو با ورزش ادامه بدم همون تاثیر رو داره؟؟؟؟
به هیچ عنوان این قرص ها رو مصرف نکنید. وقتی میشه طبیعی و بدون هیچ دارویی لاغر شد چرا قرص و دارو؟نقل قول:
پست 216 رو لطفا بخونید.
تا حالا کسی از شما از قرص های لاغری بوتالینگ اسلیمینگ استفاده کرده که منو راهنمایی کنه؟ آیا همانطوریکه می گن عوارض داره یا نه؟
سلام دوست عزیز من کارشناس تغذیه هستم بهترین کار همونطوری که دوستان گفتن ورزش و دویدن هست و به ورزش نه برای لاغر کردن بلکه برای سلامتی نگاه کنید و از اون لذت ببرید رژیم سخت و خودکشی کردن نیازی نیست فقط مواد زاید که برای سلامتی و بدن شما فایده ای ندارن رو حذف کنید مثل نوشابه ها سس ها فست فود ها شیرینی ها و در ضمن مقدار سبزیجات و میوه مصرفی رو افزایش بدید در وعده شام هویج پخته و لبو یا سیب زمینی تنوری بخورید
سلام دوستان تورو خدا خودتون رو درگیر قرص های لاغری و این تبلیغات دروغی نکنید. شما نمی دونید با بدن خودتون چی می کنید . ظلم نکنید. این قرص ها ی لاغری سیستم هورمونی و عصبی کنترل اشتهای شما رو در مغزتون سرکوب می کنن اونوقت انتظار دارید هیچ مشکلی براتون پیش نیاد. این همه چربی رو لایه به لایه در عرض چند سال ذخیره کردید،اشکال نداره ،به خدا بدن ما خیلی باهامون راه میاد حوصله به خرج بدید ورزش کنید و از تنفس هوای تمیز و از اینکه بدنتون چقدر جوون تر و سالم تر میشه لذت ببرید. کمتر بخورید باور کنید ما به این همه غذاهای پرکالری نیازی نداریم همین کم تحرکی و پر خوری عامل چاقی ما میشه . نمیگم واسه لاغری اصلا نخورید و خودکشی کنید که اتفاقا نتیجه برعکس داره. شما حتما باید زیر نظر متخصص رژیم درمانی باشید اون چیزی که فکر می کنید نمی خورید ولی وزن کم نمی کنید به خاطر اینه که نخوردن اما ناخنک زدن به هر چیزی درواقع همون کالری که باید یک جا بخورید رو وارد بدنتون می کنه . و در ضمن بعد از 35 سالگی هر سال، متابولیسم بدن ما ،( سوخت و سازش) کمتر میشه و بدن تنبل تر میشه پس با بالا رفتن سن باید کمتر از قبل بخورید و بیشتر فعالیت کنید تا طی چند سال وزنتون رو متعادل نگه دارید.
سلام
من یه رژیم غذای میخوام که یه ماهه ۵ کیلو کم کنم
قدم ۱۷۴.وزن فعلیم ۸۶
سه جلسه در هفته هم کیوکوشین کاراته کار میکنم،به همین علت میخوام روزای فرد که باشگاه میرم رژیم سبکتر باشه و به جاش روزای زوج جبران کنم
چون اگه انرژی دریافتیم تو روزای باشگاه کم باشه بدنم کم میاره
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دوستان ریزش مو ناشی از رژیم غذایی موقتیه و برگشت پذیره یا دائمی؟
سلام
دوستان مصرف دخانیات چند درصد روی تجمع چربی های شکم و باسن نقش داره؟
بعد، مصرف نون صنعتی بهتره یا سنتی؟
ممنون
سلام دوستان . هشدار به کسانی که در فکر سریع لاغر شدن با استفاده از داروهایِ لاغر کننده هستند . این داروها متابولیسم و سوخت و ساز بدن رو بشدت بالا میره و کلیه ها رو بن شدت تحتِ فشار میذاره و باعث نابودیش میشه . بنده دوستی داشتم که چاق بود و زنش بهش گفته بود باید لاغر کنه . اون بنده خدا هم رو آورد به داروهایِ ماهواره ای و یه روز تو شرکت یه دفعه دادش رفت هوا و گفت آی پهلوم . بردیمش بیمارستان گفتند سنگ کلیه داره و باید عمل بشه . رفت زیر تیغ جراحی بخاطر زود لاغر شدن . مراقب باشید دنبال زود لاغر شدن نرید و از این داروهایِ تجارتی برای لاغر شدن استفاده نکنید که پشیمونی به بار میاره
۸ نکتۀ آیورودایی برای کاهش وزننقل قول:
جامعه، همهروزه ما را با انواع مختلف رژیمهای لاغری اشباع میکند. متمرکز ماندن و دانستن اینکه کدام رژیم غذایی برای کاهش وزن ما مؤثر و مفید است، مشکل است. استرس یکی از دلایل مهم افزایش وزن در جامعۀ ما است، پس برای لاغر شدن باید استرس نداشته باشیم. آیا راهی وجود دارد که وزن خود را کاهش داده و این کاهش وزن را حفظ نماییم، بدون اینکه عقلانیت خود را ازدستداده و از یک رژیم غذایی به رژیم غذایی دیگر برویم و دوباره سر جای اول بازگردیم و این چرخه را تکرار نماییم؟ بله وجود دارد و این روش ۵۰۰۰ سال هست که امتحان خود را پس داده است.
آیورودا، طب سنتی هند که علم خواهر یوگا است و هدفش پیشگیری از ابتلا به بیماری و ارتقاء سطح سلامتی، تعادل و طول عمر از طریق راهنماییها و توصیههای کوچکی است که از ریتم طبیعت، فصلها و ساعات روز پیروی میکند.
در زیر هشت نکتۀ آیورودایی که بهطور طبیعی و آرامی شما را به سمت کاهش وزنی کلی و سالم بدون استفاده از مواد و داروهای شیمیایی، غذاهای فرآوری شده یا رژیمهای طاقتفرسا هدایت خواهد کرد، آورده شده است.
۱-یک لیوان بزرگ آب گرم با آبلیموی طبیعی بعد از بیدار شدن از خواب بنوشید تا رودههای خود را تحریک نمایید. این عمل سیستم گوارش شما را تقویت کرده و به شما انرژی شروع یک روز تازه را میدهد.
8 نکتۀ آیورودایی برای کاهش وزن
۲-برای کاهش وزنی سالم، داشتن روزانه ۴۵ تا ۶۰ دقیقه ورزشی که منجر به تعرق بدن شما شود، توصیهشده است. ورزشی را انتخاب کنید که در طول عمر خود یا حداقل تا زمان معینی در آینده بتوانید آن را ادامه دهید.
۳- پنج تا ده دقیقه هرروز صبح ریلکسیشن کنید. تمریناتی که جسم و ذهن را به فعالیت وامیدارد، مانند یوگا و مدیتیشن یک واکنش آرام شدگی در بدن ایجاد میکنند. این آرام شدگی، استرس را که یکی از دلایل اصلی افزایش وزن است، کاهش میدهد. این تمرینات، وضعیت ذهنی ما را نیز ارتقا میدهند و به ما اجازه میدهند که در زندگی روزانهمان بهتر تصمیم بگیریم.
۴-سه وعدهغذا در طی روز مصرف کنید. غذا یک چربی سوز فوری است. هنگامیکه به بدنتان بهطور مرتب سوخترسانی میکنید، فراموش میکند که چگونه چربی سوزی کند. یک وعدۀ غذایی متوسط بهعنوان صبحانه بین ساعت ۷:۳۰ و ۹:۰۰ صبح میل کنید. یک وعدۀ غذایی کاملتر بهعنوان ناهار بین ساعت ۱۱:۰۰ و ۲:۰۰ عصر میل نمایید. شام کوچکترین وعدۀ غذایی شما باشد که بین ساعت ۵:۳۰ عصر و ۸:۰۰ شب که عملکرد هاضمۀ شما در ضعیفترین حالت ممکن آن است، میل میکنید.
۵-مطابق با فصل و منطقۀ زندگیتان غذا بخورید. در طی روزهای بلند و گرم تابستان، طبیعت به شما میوههای غنی از کربوهیدرات و سبزیجات تازه که بدن ما را خنک و پرانرژی نگه میدارند، هدیه داده است. در پاییز و زمستان، طبیعت سبزیجات ریشهدار، مغزها، بذرها و میوهها، گوشت و پنیرهای سنگینتر و غلاتی که ما را در برابر سرما عایق میکنند، هدیه داده است. در روزهای مرطوب بهار، طبیعت به ما انواع توتها، سبزیجات برگ سبز و جوانهها را هدیه میدهد تا بدن ما را از رژیم سنگین و اسیدی زمستان پاکسازی کند. هنگامیکه تا حد ممکن غذاهای محلی و ارگانیک میخوریم و غذاهای کامل و مقوی هر فصل را مصرف مینماییم، بدن ما بهطور طبیعی مواد مغذی را هضم و جذب میکند.
۶-هر شش طعم را امتحان کنید. در آیورودا ما شش طعم داریم: شیرین، ترش، شور، تند، تلخ و قابض. حتماً تمام این شش طعم را در رژیم روزانۀ خود جای دهید. طعمهای شیرین، ترش و شور، طبیعتشان آنابولیک و یا سازنده است و نیاز به طعم تند، تلخ و قابض که کاتابولیک یا سوزاننده هستند، دارند تا به تعادل برسند. مصرف بیشازاندازۀ طعم شیرین، ترش و شور مانند آنچه در رژیم غذایی اکثر افراد دیده میشود، منجر بهاضافه وزن سریع میگردد. غذاهایی که تلخ هستند مانند سبزیجات برگ سبزدار، تند مانند فلفل تند و قابض مانند دانههای انار نقطۀ مقابل سالم طبیعت سازندۀ شیرین، ترش و شور است.
۷-پس از هر وعدۀ غذایی کمی تحرک داشته باشید. یک پیادهروی کوتاه پس از هر وعدۀ غذایی، سیستم هاضمه را تحریک میکند. بخصوص اهمیت دارد که پس از صرف ناهار به مدت ده تا ۲۰ دقیقه با سرعت متوسط پیادهروی کنید. در صورت امکان به مدت ده دقیقه بعد از پیادهروی به سمت چپ بدنتان بخوابید تا هضم سهولت بیشتری پیدا کند.
۸-با خورشید به تختخواب بروید و با خورشید از تختخواب بیرون بیایید. هماهنگ با ریتم شبانهروز زندگی کردن، هورمونهای بدن ما را به تعادل میرساند. به لحاظ مردمشناسی، اجداد ما دلیلی نداشتند که شبها تا دیروقت بیدار بمانند. هنگام غروب آفتان، فعالیتهای آنها نیز کم میشد و احتمالاً کنار نور آتش و یا شمعی مینشستند و بعد میخوابیدند. صفحهنمایشهایی که ما شبها تا دیرهنگام به آن چشم میدوزیم، باعث تحریک مغز شده و ما را تا دیروقت بیدار نگاه میدارد، درست همان موقع که بدن ما بهطور طبیعی سرعتش کاهش مییابد. دو ساعت قبل از رفتن به تختخواب، استفاده از صفحهنمایشهای گوشی، لپتاپ و تلویزیون را کم کنید. قبل از ساعت ده شب به تختخواب بروید. داشتن هفتتا نه ساعت خواب شبانهروزی به بدن ما زمان کافی برای سمزدایی و بازسازی خود برای روز بعدی را میدهد و سطح هورمون کورتیزول (هورمون مرتبط با استرس که باعث چاقی میشود) را تنظیم نگاه میدارد.
منبع : دانش یوگا