نقل قول:
یجوری میگی فقط که انگار مفته :31:
بیاد ایران حدودا قیمتش اندازه ی Note خواهد بود
1200 باید قیمت بخوره ایران
Printable View
نقل قول:
یجوری میگی فقط که انگار مفته :31:
بیاد ایران حدودا قیمتش اندازه ی Note خواهد بود
1200 باید قیمت بخوره ایران
سونی اعلام کرده نمی خواد بره به سمت 4 هسته ای ها و میگه هنوز زوده !
البته شاید هم راست بگه اما اینکه گوشی ایی که دستت میگیری جزو پر قدرت ترین گوشی ها باشه ، برای اکثر کاربر ها مهمه و میتونه باعث کاهش میزان فروشش باشه
احتمالا سونی قراره از دو هسته ایی های A15 استفاده کنه ، همون کاری که سامسونگ انجام میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمش از فروم اندروید هست
از نوت 500 درهم ارزون تره آخه :دینقل قول:
از صفحه نمایش گوشی زیر نور کسی جایی چیزی خونده ؟؟
اینم ریویو فون ارنا !
هفته دیگه از نزدیک این شاهکار سونی رو تو دوبی ملاقات خواهم کرد! دوستان اگر نکته ای مدنظرشون هست بگن که از الان برای تست روش آماده کنم
این سونی هم حرکتایی میزنه ها! اومده پردازشگر این و از پی قویتر ساخته از طرفی بدنه ی p آلمینیومی هست و یک داک مخصوص هم داره با پرت یو اس بی و hdmi که s این داک و نداره!! و p یک تکنولوژی جدید هم در صفحه نمایش داره .خوب چرا s و با همه ی این امکانات عرضه نکرده من موندم!
نقل قول:
به به :دی
کیفیت صفحه نمایشش رو چک کن ، خیلی مهمه
میخوام بدونم این سری از سونی از صفحه نمایش های جدیدی که قرار بود از رنگ سفید برای افزایش brightness استفاده کنه ، درون این گوشی استفاده کرده یا نه؟
دوربینش هم چک کن ، مهم ترین ویژگی این گوشی دوربینشه ، اگ کیفیتش خوب نباشه که دیگه چیز خاصی نداره
فکر میکنم این قضیه رنگ سفید برای افزایش برایت نس فقط توی اکسپریا پی مورد استفاده قرار گرفته باشهنقل قول:
ولــی خدایــش کیـفیت دوربیــنش اصلا بـه پـای N8 نمیــرســه:31:(طبق اون عکس هایی که دو صفحه پیش گذاشته شد!)نقل قول:
دوربینش هم چک کن ، مهم ترین ویژگی این گوشی دوربینشه ، اگ کیفیتش خوب نباشه که دیگه چیز خاصی نداره
مــمکنـه با آپـدیت و ایـنا کیـفیتش درست بشه؟!
پ.ن: فـکر کنم زیر 700 شـدن (حتی زیــر 800 شدن)این گوشی چیزی شبیه به یـه آرزو بشـه واسمـون..!:13:
نقل قول:
با دلار 1900 چه توقعاتی داری !!!!!!
مگر اینکه دلار ارزون بشه
کیفیت عکس میشه بهتر بشه ، این اتفاق برای X10 افتاد. به این عکس های قبل از ریلیز نمیشه زیاد اطمینان کرد
پیمان جان اگه میشه یه سری بنچمارک هم بگیرین...
apoosh
یه تست کلی انجام بده ببین چه جوریه نکته خاصی و نمی خواد تست کنی چون اکثرا ویدئوها رو دیدن :دی
راستی رئوف جان این Coming Soon رو بردارش :دی
موبایل هرمزگان آورده 1380
فک کنم نسخه 16 گیگش درسته ؟
در هیچ سایتی نسخه 16 ارائه نشده....نقل قول:
اصلا فکر نکنم همچین مدلی داشته باشیم....
مدل 16 گیگ؟ اگه دیدید شک نکنید تقلبیه! اکسپریا اس فقط حافظه داخلی 32 گیگ داره اس دی کارت هم نمیخوره
یه چیز دیگه ای هم داره اینکه فقط مینی سیم کارت بهش میخوره. البته فکر کنم راهی داشته باشه که سیم کارت های بزرگ و برید و مینیش کرد نه؟
بله ، وسیله ای به اسم Sim Cutter هست که بدون مشکل میبره...نقل قول:
البته فکر کنم راهی داشته باشه که سیم کارت های بزرگ و برید و مینیش کرد نه؟
با قیچی و اینا هم میشه ولی معمولا 10-12 تا سیم رو نفله میکنن تا یکی درست در بیاد :دی
خود ایرانسل هم میکرو میده...
مقایسه دوربینش با ساتیو :نقل قول:
hoomi_gta
چون اوایل معرفی این گوشی گفته بود نسخه 16 هم داره منم گفتم قیمتش پایینه حتما نسخه 16 هست
اگه 32با این قیمت تو بازار عرضه بشه خوبه
The Sony Xperia S finally completed its journey to the UK and is now available for purchase. The first smartphone to ship with the Sony branding, rather than Sony Ericsson, is already offered by Three both on a contract and on a pay-as-you-go basis.
You can have the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for free if you are willing to sign a contract on The One Plan worth £30/month or £36/month. That would give you all-you-can-eat data, 2,000 minutes and 5,000 texts and, of course, the chance to own the latest and greatest in the Xperia world.
Alternatively, the Sony Xperia S can be had with a pre-paid card, but you'll need to pay £369.99 upfront. You'd need to spend £15 or £25 extra for either an All in One 15 or All in One 30 package, but you won't have to commit to Three long term.
Sadly, the Sony Xperia S is still unavailable at the Three UK online store, so you'll have to visit one of their brick and mortar stores if you want to get it, or just wait for a few days until it comes up.
The other major UK carriers are all expected to start offering the Sony Xperia S in the following weeks, but we are yet to learn more about the specific conditions each of them is going to be offering.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موبایل فروشی ها که تعمیرات دارن اینکار و هم انجام میدن؟نقل قول:
بله...
P30 عزیز ، 10 حرف تا ته تو اونجات ، ماییدی :|
این یه گوشی جدیده فکر کنم...آره ؟!
Xperia™ NXT Series runs on dual core processors so you can multitask without interruption
منبع : صفحه ی فیس بوک Sony Mobile
همون xperia p نيست؟!
مقدار اشعه ی SAR که گوشی آزاد میکنه مشخص شده؟
یه قابلیت باحال داره این xperia s اونم اینکه میتونید بهش یو اس بی فلش یا اس دی کارت بزنین و گوشی اون فلش یا مموری و شناساسیی می کنه درست مثل کامپیوتر.
همون OTG ــه و چیز جدیدی نیست ، آرک هم داشته ، N8 هم داشته ، S II هم داشته...نقل قول:
نگفتم جدید گفتم باحال :دی
اولین مقایسه گالکسی اس 2 و اکسپریا اس
میشه گفت اکسپریا خوب عمل کرده به جز چنتا مورد که قابل چشم پوشی
ولی در کل عالیه :31:البته از نظر من
:10:
برتری های S II زیاد اهمیت ندارن ، به جز اون زاویه دید صفحه نمایش... این گوشی شاهکار خالصه :|
شوخی میکنی؟ :دینقل قول:
میشه گفت اکسپریا خوب عمل کرده به جز چنتا مورد که قابل چشم پوشی
نقل قول:
The Sony Xperia S can successfully take on the best current-gen droids and come out the winner in several key areas.
به این نکته هم توجه داشته باشید که Galaxy S II دقیقا یک سال قبل از Xperia S یعنی فوریه 2011 معرفی شده . پس با این حال که یک سال عقب تره ولی هنوز تو بعضی موارد سرتره .نقل قول:
البته من اس 2 ندارم نگید دارم فن بازی درمیارم .
اگه بخوایم به گذشته برگردیم خوب شرکت های ژاپنی به خاطر زلزله ای که اون سال تو ژاپن اومد خیلی صدمه دیدند و عقب موندند
که یکی از این شرکت ها سونی بود
ولی خداییش قبول دارم که اس 2 در نوع خودش یه شاهکار بود از سامسونگ و هنوز هم هست
بحث زمان نیست ، بحث قیمته... اس 2 درسته پارسال معرفی شده ، اما همچنان قیمت بالاتری از این گوشی داره...نقل قول:
S II بدون شک در زمان ورود به بازار و مدت زیادی بعدش ، بدون رقیب بود و شاهکار بود... اما دیگه الان رقیب های قدرت مندی داره و غول مطلق بازار نیست...
دیگه حتی سایت سونی اریکسون هم بالا نمیاد کلا حذف دار میشه اریکسون
الان زدم sonyericsson سایت عوض شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این میاد
اریکسون دیگه به تاریخ پیوست
پیشنهاد میکنم ببینید سایت جدید رو با همون حرف همیشگی make .believe
وقتی سونی اریکسون به سونی موبایل تبدیل شده ، واسه چی سایت قبلی باشه؟!
الان دو سه هفته ایی میشه که سایت اس ای به تاریخ پیوسته شما حتی فن پیج های شرکت اس ای رو نگاه کنید تبدیل شدن به سونی موبایل
همه چی داره به غیر از قیافه
به نظر من هم قیافه مشکیش جالب نیست زیاد . سفیدش ولی خوشگله
کاش لوگوی سونی اریکسون به تاریخ نپیونده!
فکر نکنم لگو رو حذف کنن.سونی کلا لوگوی خاصی نداره.