ببخشید هزینش چطوره برای هر گیگ چقدر اعتبار کم میکنه؟به درد وبگردی میخوره؟نقل قول:
Printable View
ببخشید هزینش چطوره برای هر گیگ چقدر اعتبار کم میکنه؟به درد وبگردی میخوره؟نقل قول:
خواهش میکنم .. بله به درد وبگردی و تماس صوتی تصویری مثل تماس تو اسکایپ و بازی آنلاین میخوره اما به درد دانلود حرفه ای نمیخوره.. من 2 صفحه پیش تصویری از پنل و قیمت های سیمکارت دیتا گذاشته بودم ، بازم میذارم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر گیگ مصرفی رو چقدر حساب میکنه؟نقل قول:
آره بابا مرخصن
من این همه باتری گوشیم زود تموم میشه، دارم رو فرکانس 2100 مگا هرتز 3جی کار میکنم ر نتیجه آنتن دهیم میاد پایین تر رو 3جی (یه چیز نرماله) با اون همه پهنای باند 30 کیلوبایت با این قیمت کوفتی بگیرم؟ ینی خیلی خفنه ینی خیلی نوبره، توکل به خدا اینشالله خدا جوابشونو بده
سلام دوستان
من می خوام سبم کارت رایتل بگیرم
یه چند صفحه از انجمن نگاه کردم یکم گیج شدم.
برا آیپد می خوام و معمولا بیرون هستم - تهران کرج
حداکثر ماهی 1 گیگ مصرف دارم
چیز- پی ان وصل میشه وضعیت اون چطوره؟
شرایط 512 چطوره؟؟
سیم کارت دیتا بگیرم یا اعتباری؟
ببخشید زیاد شد.
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
تهران و کرج رو چون من خودم میرم میام خوب پوشش میده حتی تو جاده تهران کرج هم آنتن میده
چیز ان به راحتی وصل میشه
512 هم با این مدارک میدن
محتوای مخفی: شرایط
سیم کارت دیتا فقط برای اینترنت و اس ام اس هست اما اعتباری برای تماس هم هست برای آیپد دیتا بگیر اگر تو گوشی استفاده نمیکنی
در ضمن من خواستم 512 بگیرم گفتن اعتباری فعلا 128 هست(سرعت دانلودش 30 تا 40 هست) شاید تو جشنواره زمستانش این امکان رو بدن که سرعت بالا بگیریم
موفق باشید
ممنون آقا پوریا
امکانش هست که بعد از خرید 128 افزایش سرعت بدیم؟؟
خواهش میکنم
آره فقط باید ببینیم کی برای اعتباری فعال میشه الان از روسایت میشه مدارک رو فرستاد
دوستان من اعتباری دارم 1 گیگ در ماه در میاد 12500 خواستم بدونم کسایی که دیتا دارن همین قیمت رو میدن
دوستان توی مشهد کسی هست که رایتل استفاده کرده باشه، آیا راضی هست یا نه ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
توی شهرستان ها هم این سیم کارت کار میکنه ؟ مثلاً کرمانشاه و ...
قیمتش چنده ؟ :n13: من 512 می خوام و از تهران هستم
دوستان اگر زودتر جواب بدید ممنون مبشم.نقل قول:
بله کرمانشاه هم کار میکنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی نیست دوستانی که رایتل دیتا دارن 1 گیگ ماهی چقدر میدن
برا من اعتباری هست ماهی 12500 میشه
دوستان از نظر سرعت و پینگ و تایم اوت چطوره وضع نتش ؟
با اینکه تو بعضی از مسائل یکم ضعیفه اما واقعا کاراییش بالاست
اونایی که گوشیهای آندروید دارن حتما بگیرن البته روی همه گوشیهای نسل سومی کار میکنه اما روی این گوشیا یه چیز دیگست
دوستان مشهدی کسی هست رایتل داشته باشه نقاط پوشش چه طوریه.
سلام
چطور بفهمیم قیمت سرعت1مگ,گیگی چقدر میشه؟
توی سایت که چیزی نزده:n13:
سرعت 1 مگه فعلا فقط به صورت 2 گیگ ماهی 32000 توماننقل قول:
نسبت به adsl خیلی ارزونترهنقل قول:
کسی نگفت 1 گیگ برای دیتا ماهی چقدر ست
برای اعتباری 12500 میشه برای دیتا هم همینه
نه 9500 هستشنقل قول:
تو جشنواره برف سرویس 1 مگ هم اضافه شد --- > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک عدد سوال من تا دیروز اینترنت 128 فقط داشتم
اما از امروز جشنواره برف 512 هم برا من اومده (مدرک داده بودم) حالا میشه خرید یا تایید نشده هنوز
دوستان امروز اصلا اینترنت من وصل نمی شد.چرا این جوریه؟
سلام من امروز پست سیم کارت دیتا رو اورد و کپی مدارک رو ازم گرفت ولی سیم کارت رو میندازم تو گوشی رجیستر فیل میده باید مدارک برسه به رایتل ؟؟ یا من زنگ بزنم پشتیبانی فعال می کنن؟؟/
به نظر من رایتل رو باید تحریم کرد
48 ساعت صبر کنید وصل میشهنقل قول:
میتونیی بگیری.. بعد این که فعال شد اگر سرعت 512 نداد زنگ بزن بگو مشکلونقل قول:
سیم کارتی که نه کارت شارژ داره نه می شه از سایتش شارژش کرد به چه دردی می خورد؟! وقتی برید به سایت بانک پاسارگاد فقط کارت شارژ 2 تومنی داره 5 و 10 روز می گه موجود نیست...:n13::n13:
نقل قول:
شما چطوری حساب کردی که نسبت به adsl ارزون تر شد؟!؟!؟!؟!؟
من الان یک مگ با دو گیگ شارژ رو ماهی 11 میگیرم
سرعت دانلود سرویس های مختلفش چنده؟ ایرانسل که تا 35-37 میرفت
افت سرعتش تو ساعات اوج مصرف چطوره؟
دوست عزیز به این دلیل که قابیلت جابه جایی داره ارزش داره میشه با یه تبلت راحت همه جا به نت دسترسی داشت ولی adsl این خاصیت رو ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ecare.rightel.ir :n06:
128 ( 256 واقعی ) = 33 کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
512 = 66 کیلوبایت در ثانیه
1024 = 140 کیلوبایت در ثانیه
در اصل کل سرعتو میده...شب و روزش هم فرقی نمیکنه من تست کردم.
سرعت 128 رو 256 بسته شده تا 35 کیلوبایت دانلود میشه کردنقل قول:
512 ندارم اما فوقش تا 70 کیلوبایت هست
2مگ هم در نمایشگاه الکامپ تست کردم تا 250 کیلوبایت سرعتش هست
در ساعات اوج 128 سرعتش رو 30 میاد
به نظر من سیم کارت رایتل فقط به درد چک کردن ایمیل و شبکه های اجتماعی میخوره بدرد دانلود و 24 ساعت وصل بودن به شبکه نمیخوره سرعتش خیلی خوبه و پایداری شبکه اش خوبه اما قیمت بسته ها خیلی زیاده حتی اگر اولین اپراتور نسل سوم باشه نباید اینقدر قیمت های نجومی بده حالا این قیمت ها رو داده چرا مدت زمانی محدود گذاشته شاید یکی 500 مگ تا 2 ماه کافیش باشه بدون مدت زمانی بود ارزشش رو داشت:n09:
این رو می دونم اما بخش خرید اعتبارش کار نمی کنه تو سایت پارسیان هم میری پرداخت می کنی...اما نه رسیدی برای تراکنش بهت می ده نه اعتباری وارد سیم کارتت می شه...نقل قول: