سرورای ایرانی بر من میاد.
ورژن تکنوگاد باید 2.7.0.1 باشه. چیز پی ان یا چیلتر تخریب کن هم وصل نکنید!!!
Printable View
سرورای ایرانی بر من میاد.
ورژن تکنوگاد باید 2.7.0.1 باشه. چیز پی ان یا چیلتر تخریب کن هم وصل نکنید!!!
دوست عزیز توی همین تاپیک یه نفر از دوستان گفت که اگه تکنوگادز 2.7 را دانلود کنیم دیگه نمیشه LAN بازی کردنقل قول:
درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم online بازی میکنم هم با برادرم LAN میکنم و بازی میکنم
اگه 2.7 را دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟
ما تو اندر خم یکیش موندیم چجوری شما هر دو کار انلاین و لن رو انجام میدیدنقل قول:
اموزشش رو میزارید
وقتی ورژن 2.7 اومد خود تنوگاد گفت تا یه هفته بعد سرورای ورژن قبلی بسته میشن. برای ورژن 2.7 باید بازی اوریجینال باشه (به خاطر احتیاط سر بلایی که به سر آلتر اومد). ورژن 2.7.0.1 دیگه نمیدونم چجوری همون روز اومد (فک نکنم تو سایتش باشه) که بدون نیاز به نسخه اصلی میشه آنلاین زد.نقل قول:
لینک دانلود این نسخه هم توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده.
دوستان سلام
یکی از دوستان من تکنوگادز 2.6 داره و وقتی روی Multiplayer کلیک میکنه ارور میده و مینویسه
Can not write process to memory
مشکل از کجاست ؟
تحت ادمین باز کن شاید فرقی کردنقل قول:
یه نکته جالب
با تکنو گاد 2.7.1 نتونستم آف لاین بازی کنم در حالی که به راحتی آنلاین کارکرد و سرور ایرانی رو هم نشون داد.
چون من می خواستم آف لاین بازی کنم نسخه 2.6.3 رو دوباره توی پوشه ی بازی جایگزین کردم و از اون استفاده کردم ،افلاینم راه افتاد و به خوبی کار کرد ، اما دیگه تو بخش اینترنت هیچ سوری رو به صورت آنلاین نشون نمی داد
نکته جالب اینه که همه ی اون سرور هایی رو که من قبلش با ورژن 2.7.1 رفته بودم ، الان میتونم از قسمت History تو ورژن 2.3.6 انتخاب کنم و وصل بشم.(این در حالی که تو قسمت Internet هیچ سروری رو نشون نمیده!)
دوستانی که از فقر لول رنج میبرند بخندند LOL :21:
سلام دوستان
اگه کسی تکنوگادز 2.7.1 را دانلود کرده لینکشو اینجا بزاره ما هم دانلود کنیم
البته سالم باشه
ممنون
دوستان من ورژن 2.7.1 تکنوگادز را دانلود کردم
سرورهای ایرانی را میشه مشخص کنید
ممنون:20:
اگه میشه لینک ورژن 2.3.6 روکه دانلود کردی رو بزارنقل قول:
ممنون
دوست عزیز این هم آدرس ( TeknoMW3_2.6.3 ) با حجم 8.5 مگابایت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که میگن لن منظورشون چه مدیه؟همون مد co -op
یکی هست که FBI. یکی هم هست اسمشو یادم رفته، پسورد داره.نقل قول:
من هم موندم لن منظورشون (انلاین) بازی از طریق اینترنته یا شبکه (افلاین)نقل قول:
همون شبکه مثل من و برادرم که توی حالت آفلاین داریم لن بازی میکنیمنقل قول:
خوب شما کو آپ دارید میزنید یا مولتی پلایرنقل قول:
وقتی تکنوگادز را باز میکنم روی Multiplayer و بعد Start ( LAN/online) کلیک میکنمنقل قول:
فروش اکانت استیم و ارجین . mw3 . bt3 . run . fifa 12 هرکی خواست پیغام خصوصی بده
دوستانی که پایه هستن قرار بذارید بریم یه TeamDeathmatch بزنیم با هم.
سلام به همگی....دوستان لطف کنید بگید شما برای بازی کردن cod mw3 به صورت آنلاین از چه سرعت و ترافیک اینترنتی استفاده میکنید ؟؟ من اینترنت 256 با حجم 4 گیگ دارم و یه جورایی معتاد این بازی شدم ولی از طرف دیگه نگران حجم ماهیانه ام هستم.... حالا اگه من از اینترنت مخابراتی استفاده کنم جواب میده ؟؟ من ساکن تهرانم
( لطفا 2 سوال را همزمان جواب بدید ) با تشکر
نمیدونم چرا واسه من نمیشه مولتی افلاین زدنقل قول:
شما طبق اموزش تاپیک رفتید
بله....... مو به مو مثل آموزش تاپیک جلو رفتم.....برای من هم بعضی اوقات یه سری مشکلات پیش میاد....شما باید هر راهی که به ذهنتون میرسه را امتحان کنید بلکه جواب داد ..... یه بار سرور را عوض کنید یا مثلا آی پی ها را عوض کنید بلکه نتیجه گرفتیدنقل قول:
کسی میدونه استیم مپ جدید نمی خواد بده؟
------------------------------------------------
[فروش اکانت ارجین و استیم mw3 . bt3 . need for speed run . fifa 12 هرکی خواست پیغام خصوصی بده
سلامنقل قول:
اگه از آموزش من استفاده کردید شما به جای اون فایل bat اولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید برای ران کردن سرور و اگه بازم نشد چک کنید ببینید windows account name دو تا سیستم مثل هم نباشه و با هم فرق داشته باشه (منظورم همون user name ویندوز هست).خواستید آموزشم یه بار دیگه بخونید تا اشتباهی نکنید.
این کارا رو انجام بدید ببینید بازم time out میدید یا نه؟ خبر بدید:11:.
سلام
آموزش (پست اول) مثل Alter MW2 هست یا فقط برای بازی روی لن و بدون سرور؟؟؟
یکی به من بگه چرا همه به کمپرها فحش میدن؟!!!
آخه کسی که دوست داره اسنایپر باشه چطور میتونه کمپر نباشه؟ اسنایپر بودن بدون کمپ کردن معنی نداره!!!
بیشتر منظور کمپ کردن تو جاهایی هست که به دنیا میای!نقل قول:
خوب مجبوری، نکمپ که باعث آزار بقیه بشی .:46:نقل قول:
یکی به من بگه چرا همه به کمپرها فحش میدن؟!!!
آخه کسی که دوست داره اسنایپر باشه چطور میتونه کمپر نباشه؟ اسنایپر بودن بدون کمپ کردن معنی نداره!!!
اینم یه شات جالب که دیدنش خالی از لطف نیست .کیفیت فیلم رو تا حد ممکن پایین آوردم ،ببینید و حال کنید.
کد:http://www.uploadbaz.com/kcy1e0s52juk
نقل قول:
سلام دوست عزیز
بنده از پهنای باند 128 استفاده می کنم و سرعت دانلودم هم 70 تا 110 کیلوبایت هست ! حجمم هم 3 گیگ هست در 3 ماه !
پینگ یاهوم هم 270 هست.
این هم برای اینکه بدونی چقدر حجم مصرف میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینی تو عکس طی 2 ساعت 12 دقیقه بازی تنها 15 مگ دانلود شده و 30 مگ آپلود شده !!! (تازه توی بعضی از بازی ها هم من هاست بودم یعنی بیشتر مصرف می کنه !)
من نتو روشن کردم رفتم تو بازی تا آمارش بیشتر واقعی باشه.
از طرفی هم سرور های ایران راه افتادن و پینگ ها خیلی بهتر شده !
من پینگم توی بازی بالای 100 نمی یاد!!!
البته من با نت مخابرات کار کردم (توی همین تهران) ولی خب زیاد جالب نیست ! البته دوستم با 128 هم بازی کرده بود mw2 رو البته !
باز هم امتحان کن !
من 2 مگ دارم از اسیاتک پینگ هم خوبه .
-----------------------------
فروش اکانت استیم و ارجین mw3 . bt3 . run . fifa 12
تو کنسول xbox چطوری بعضی ها Cheat یا هرچی میزنن بازیشون این همه حرفه ای میشه ؟!!!
طرف منو ندیده هوا رو میزنه من هدشات میشم !!!
یاد وال تو کانتر افتادم !!!
کسی جواب نمیده؟؟؟:37:نقل قول:
کلا استفاده از چیت توی بازی های کار درستی نیست مخصوصا انلاینش ..این نوعی هم که شما میگی یه نوع برنامه هستش که الان اسم کاملش خاطرم نیست اما وظیفه شلیک در بازی رو به عهده میگیره و محل قرار گرفتن دشمنان هم به صورت مربع برای خود بازی کننده فقط نشون داده میشه به محض رویت یه قسمت خیلی کوچیک از بدن دشمن تیر خودکار شلیک میشه ..خیلی نامردی هستش ...نقل قول:
تو کنسول xbox چطوری بعضی ها Cheat یا هرچی میزنن بازیشون این همه حرفه ای میشه ؟!!!
طرف منو ندیده هوا رو میزنه من هدشات میشم !!!
یاد وال تو کانتر افتادم !!!
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
آلتر که هی تعطیل میشه الان اکثرا دارن با تکنوگاد بازی می کنن...نقل قول:
همون روشی که در پست اول درباره تکنوگاد گفته شده کفایت می کنه ...فقط یه نکته حتما نسخه کامل نت فریم ورک 4 رو از مایکروسافت بگیر ..اگه کامل نباشه برنامه تکنوگاد برات اجرا نمیشه !
من فکر می کردم تو xbox نمیشه تقلب کرد !!!نقل قول:
چیت توی همه کنسول ها و بازی های هستش فقط نجوه اجراش فرق میکنه ...البته قوانین xBOX LIVE خیلی سخت گیرانه تر از PC هستش ... با گزارش دادن متقلب ها شاید بشه بازی رو درست کرد ..نقل قول:
من فکر می کردم تو xbox نمیشه تقلب کرد !!!
به هر سروری که میخوام وصل بشم این ارور رو میده :
files different from the server
ورژن بازیم 1.4.382 هست و ورژن تکنوگاد هم 2.7.0.1 هست !!! نمیدونم مشکل از کجاست !
نمیدونم اینو کسی گذاشته یا نه ولی من برای محکم کاری میزارم.
این یه برنامس برای هاست شدن که توسط یکی از کاربرای خود تکنو نوشته شده:
کد:http://www.uploadbaz.com/l69j303ut2pj
تست کنید ببینید جواب میده یا نه!!!کد:parsaspace.com/files/4971654884/?c=1179
عزیز میشه بگی شما چطوری با یک تفنگی که تک تیر میزنه اونم هر 2 ثانیه یک دونه با کسی که با مسلسل و رگبار گلوله از جلوت در میاد رو در رو مقابله میکنی؟!!!نقل قول:
در واقعیت هم اسنایپر ها دقیقا از این تاکتیک اختفا و کمپ کردن برای رو در رویی و مقابله با دشمن استفاده میکنن . اسنایپر چیزی جز این نمیتونه باشه اصولا!
من که نمیتونم برای اینکه بقیه اذیت نشن خودم رو بذارم دم توپ:27:
من کلا با این مود بازی کردن حال میکنم . حالا بقیه میخوان خوششون بیاد یا بدشون این به خودشون ربط داره نه به من.
بحث من اینه که بعضیا کلا خیلی قضیه رو جدی میگیرن و دوبار که هد شاتشون میکنی شروع میکنن به فحش دادن و هرچی که لایق خودشون و خانوادشونه به بقیه میگن .