ملت باید رعایت کنن . تابلوهای راهنمایی رانندگی تنها نکته درست و مثبت قوانین هستند که رعایت نمیشن . البته پارکینگ با ظرفیت محدود باید لحاظ بشه بعد بیان توقف ممنوع رو کنار خیابانها قرار دهند .نقل قول:
Printable View
ملت باید رعایت کنن . تابلوهای راهنمایی رانندگی تنها نکته درست و مثبت قوانین هستند که رعایت نمیشن . البته پارکینگ با ظرفیت محدود باید لحاظ بشه بعد بیان توقف ممنوع رو کنار خیابانها قرار دهند .نقل قول:
میشه بفرمایید اینکه سرتاسر خ جمهوری تهران تابلوی توقف مطلقا ممنوع داره کجاش مثبته؟ یا تابلوی سرعت 80 برای جاده بین شهری؟نقل قول:
مگه توی آیین نامه ننوشته سرعت مجاز در جاده بین شهری 95 در روزه؟
البته اینکه باید به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام گذاشت، شکی نیست، اما حقیقت اینه که تابلوهای راهنمایی و رانندگی اصولا همیشه و همه جا درست استفاده نشده و گاها باعث بی نظمی و بهم خوردن روند عادی ترافیک میشه تا اینکه سهولتی بوجود بیاره. مثال:نقل قول:
چند وقتی هست که یک تابلوی ورود ممنوع سر یکی از کوچه های محله نصب کردن و در واقع اون کوچه یک طرفه شده. اما مشکل اینجاست که اصلا هیچ مطالعه و محاسبه ای برای نصب این تابلو انجام نشده، چون دقیقا مسیری که بیشترین ترافیک و عبور را داشته بستن و مسیری که کمترین تردد را داره باز گذاشتن!
تعداد زیادی خیابان و کوچه برای عبور از سمت مقابل هست و رانندگان به راحتی میتونن از هرکدام استفاده بکنن اما برای جهتی که تردد ممنوع شده، به دلیل وجود موانع فیزیکی مثل بلوار وسط خیابان، فقط از این طریق میشه تردد سریع داشت وگرنه باید یک دور کامل زده بشه و از یکی دیگه از کوچه ها تردد بکنن که این خودش یک ترافیک مضاعف و البته خطر تصادفات زیادی بوجود آورده که تا الان و توی همین مدت کم چندتا تصادف رخ داده.
کلا توی ایران چیزی به نام مهندسی ترافیک وجود نداره و هر نهادی و سازمانی که به نوعی خودش را مسئول و همه کاره کوچه و خیابان و جاده و اتوبان میدونه، بنا بر سلیقه و نظر شخصی عمل میکنه و هیچ هماهنگی و همکاری منطقی و علمی بین اونها وجود نداره که در نتیجه فقط و فقط راننده ها دچار مشکل میشن و آمار تصادفات و ترافیک بیشتر میشه.
در نهایت اینکه باید قبل از وضع شدن یک قانون و یا نصب یک تابلو و محدودیت و... از جنبه های مختلف سنجیده بشه و با وضعیت مشابه در کشورهای دیگه مقایسه شده و البته بعد از اعمال قانون و یا نصب تابلو .. اگر نکات منفی اون بیشتر شد، دیگه ادامه داده نشه و جلوی نا امنی و بی نظمی که بوجود آمده گرفته بشه
حرف شمارو قبول دارم اما ۹۰ درصد تابلوها به جا و صحیح هستند . اینکه در جایی مشکلی هست خب ممکنه مسول مربوطه آدم ناشایسته ایی بوده و همینجوری دست به کار نادرست زده . مثال نقض در این مورد نمیتونه کل قانون رو ناقض بشه . جاده ایی که من هرروز در آن تردد میکنم برای خودروهای سنگین ۸۵ در روز و برای سواری ۹۵ کیلومتر تابلو داره . خداشاهده روزی نیست که تصادف نشه . چرا ؟ چون همه توی این جاده ۱۳۰ کیلومتر میرونن و من به سختی باید با ۹۵ کیلومتر حرکت کنم . اما سرعت مطمئن و بی مشکل همین ۹۵ هست که کسی رعایت نمیکنه .
طبق اخبار 18:30 شبکه تهران
کسانی که به علت مشکلات مالی , توانائی یکجا پرداخت کردنِ جریمه های معوقه ی رانندگیشون رو ندارند میتونند با مراجعه به سایت rahvar120.ir اقساطی پرداخت کنند
====================
برای استعلام در مورد جریمه ها , شماره سریال خودرو رو پیامک کنین به شماره ی 1101202020 صورت وضعیتِ تخلفاتتون رو دریافت میکنید
در حقیقت هر جریمه ای یه شناسه قبض و پرداخت داره و می تونی هر کدوم رو که می خواهی پرداخت کنینقل قول:
بعد از اینکه تو بچگی چند تا کشور اروپایی رو دیدم و رانندگی شون رو دیدم با خودم عهد بستم که وقتی گواهینامه گرفتم به همه ی قوانین احترام بزارم و حتما برای همه ی عابر های پیاده قبل از خط عابر ترمز کنم حتی اگر پشتم پر از ماشین باشه... و به قول خودم "اروپایی" رانندگی کنم نه "ایرانی"
همیشه هم رانندگی افتضاح توی ایران رو تقصیر آموزشگاه های رانندگی میدونستم که آموزش کافی رو نیمدن و کشکی گواهینامه میدن. ولی وقتی بالاخره 18 سالم شد و خواستم گواهینامه بگیرم در کمال تعجب دیدم که مربی ها به طور کامل قوانین رو یاد میدن... حتی 2 روز که مربی خودم نبودش 2 تا مربی دیگه هم که به جاش اومدن باز هم به اندازه ی همون به طور کامل قوانین رو توضیح میدادن و حتی اگر یه راهنما موقع تعویض لاین نمیزدم بهم ایراد میگرفتن. پس فهمیدم که آموزش مشکلی نداره و فکر کردم مشکل چی میتونه باشه...
موقع آزمون شهر حرف های مردم رو میشنیدم که میگفتن "وقتی هیچ کس راهنما نمیزنه ما چزا باید راهنما بزنیم" " وقتی همه از سرعت مجاز بیشتر میرن - وقتی همه پارک ممنوع پارک میکنن"و از این جور حرف ها و اینجا بود که فهمیدم اشکال نه از طرف پلیسه نه از طرف قوانینه نه مربی ها و نه هیچی.... فقط مشکل اینه که عده ی زیادی از راننده ها فرهنگ و شعورشون زیر صفر هست و به نظر منم راه مقابله با این پدیده اینه که اولا پلیس های راهنمایی رانندگی نباید این قدر بی تفاوت گوشه ی خیاباون فقط وایسن سوت بزنن. و اینکه به قول آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جریمه ها باید خیلی سنگین تر از این حرف ها بشه. آخه سرعت غیر مجاز 40 تومن؟ چراغ قرمز 30 تومن؟ آخه واقعا کسی براش مهمه این جریمه ها؟ توی اروپا اگر سرعت مجاز 90 تا باشه و شما 95 تا برین جریمه میشین. اونم نه 10 یورو 20 یورو... ممکنه تا 150 یورو هم باشه. اینجا تو ایران زرنگن، میشینین جای دوربین هارو حفظ میکنن بعد 130 تا میرن میرسن به دوربین ترمز میکنن بعد دوباره... یعنی اسم این رو چی میشه گذاشت واقعا. یا حتی به قول دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید این جریمه ها در بقیه ی جنبه ها تاثیر داشته باشه. بعد وقتی حتی مردم حاضز نیستن جریمه هارو تا موقع فروش پرداخت کنن دیگه اصلا جریمه بی اثر میشه. الان من کسی رو میشنسام که 320 هزار تومن جریمه داره و 5 ساله اصلا نمیدوسنته جریمه داره تا وقتی که خلافی گرفته و الانم قصدی نداره پرداخت کنه.
الان من اصلا رانندگی پیر مردونه ندارم، خیلی هم اسپورت و پر گاز میرونم ولی تسلط کامل دارم روی ماشین، حتی 1 کیلومتر هم از سرعت مجاز بیشتر نمیرم و تا حالا به همه ی قوانین احترام گذاشتم و بیشتر از 1 ساله که دارم رانندگی میکنم تقریبا روزانه. و اصلا هم امکان نداره عابری ببینم و براش ترمز نکنم مگر اینکه وسط اتوبان باشه و با اینکه پرگاز و اسپورت میرونم همیشه اگر مسافری توی ماشینم باشه احساس امنیت میکنه... و البته امکان هم نداره هر وقت که رانندگی میکنم تو دلم به 100 نفر از راننده ها فحش ندم، تو دلم فحش میدم چون حوصله دعوا و اینا ندارم به یه مشت بی فرهنگ و بی شعور. حتی تمام آزمون های گواهینامه رو با حد اکثر 2 غلط قبول شدم و اصلا نیوفتادم
این مسئله زمان میبره تا کم کم مردم متوجه باشن قوانین رانندگی هرچند هم گاهی اشتباه باشه اما در نهایت بهتر از هرج و مرج و بی قانونی است.
دو روز قبل با یکی از دوستان برای انجام کاری بیرون رفتم. اون راننده و من هم بغل دستش نشسته بودم و پسر 8 ساله اونهم عقب سوار بود.
ایشون در کل آدم محتاط و مقرراتی هست ولی بازهم قانون شکنی هایی انجام میده که یکبار نزدیک بود به قیمت جان خودش و خانوادش تمام بشه ( این قضیه را بعدا تعریف میکنم)
خلاصه حرکت کردیم و من مراقب بودم که ببینم چه کارهایی انجام میده که خلاف هست و بهش گوشزد بکنم.
اولین کار توقف روی خط عابر پیاده بود که بدجوری برای من ناراحت کننده است چون اکثر اوقات پیاده هستم و وقتی قراره از خط کشی عبور بکنم، با نفرت و نگاه عاقل اندر سفیه به راننده هایی که روی خط عابر توقف کردن نگاه میکنم چون اونها بخشی از حق و حقوق من شهروند را ضایع کردن و زیر پا گذاشتن.
وقتی بهش گفتم باید قبل از خطکشی توقف بکنه، با حالتی که انگار مسئله مهمی نیست گفت: بقیه کی رعایت میکنن که من بکنم؟! حالا که چیزی نشده....!!
مورد بعدی سرعت غیر مجاز بود. البته این دوست ما حواسش به کیلومتر شمار هست و تند نمیره اما چند وقت قبل بخاطر سرعت زیاد جریمه شد و جایی که سرعت ثبت شده 60 بود اون 70 رفته بود.
گفت چرا برای 10 کیلومتر من جریمه شدم؟! منکه 120 نمیرفتم!
گفتم چه فرقی میکنه؟ قانون شکنی و خلاف کردی، حالا چه 1 کیلومتر اضافه چه 100 تا،
مورد بعدی عبور کردن از روی خطوط بود که اصلا توجه نمیکرد و انگار نه انگار که خط ممتد یا مقطع وسط خیابان وجود داره.
مورد بعد نزدن اشاره بود که گاهی یادش میرفت..
خلاصه چندتا مورد بود که بهش تذکر دادم و اونم خواهی نخواهی قبول کرد ولی در نهایت گفت خیلی ها مراعات نمیکنن که جواب دادم تو رعایت بکن و کاری به بقیه نداشته باش و اینکه جلوی بچه خودت قانون شکنی میکنی، اونهم یاد میگیره و مثل خودت میشه.
منظور از گفتن این قضیه این بود که بگم اکثریت بخاطر اینکه بقیه رعایت نمیکنن، خلاف انجام میدن و انگار یک حرکت بسیار منطقی و یا بقولی زرنگی انجام دادن تا از بقیه عقب نباشن، درست مثل اینکه توی صف بخوان با حقه بازی جای یکی دیگه را بگیرن.
من فکر میکنم هرچقدر هم بهای جریمه زیادتر بشه بازهم مردم با قضیه کنار میان و کم کم عادت میکنن، در حالیکه تاثیر رفتارهای ناهنجار رانندگی و جریمه ها در کل دوران زندگی فرد، خیلی بیشتر میتونه تاثیر داشته باشه چون هروقت کارش به جایی رسید که باید به اداره و سازمانی مراجعه بکنه، این جریمه ها و اثرات اونها مثل یک سنگ و مانع بزرگ کار و زندگیش را مختل میکنه و دیگه میفهمه که فرار از جریمه به این سادگیها نیست و قانون شکنی عواقب خیلی بدتر از جریمه چند صد هزار تومانی داره.
یک مورد هم در باره آموزشگاهها که نمیدونم الان سطح کیفی اونها در چه حدی هست، اما از فرم رانندگی خیلی ها میشه فهمید هنوز توی کنترل ماشین مشکل دارن و مهارت لازم را به اونها یاد ندادن و یا اینکه صرفا با پرداخت پول و بطور سطحی دوره ای گذراندن و تصدیق گرفتن.
کسی را میشناسم که در کمتر از یکسال چند تصادف بزرگ داشته و بیشتر هم بخاطر این بوده که کوبیده به در و دیوار و جدول!
ظاهرا اگر کسی جلوی اون بپیچه و یا جلوی راهش را بگیره، بجای ترمز کردن و کنترل ماشین، فقط فرمان را میچرخونه تا بره توی پیاده رو یا بکوبه به جدول و دیوار تا ماشین متوقف بشه!!!
یا خیلی ها را میبینم که توی یک جای پارک که به دقیقا یک شورلت کاپریس کلاسیک با اون بدنه فول سایز بزرگ را میشه پارک کرد، نمیتونن یه 206 یا پراید پارک کنن و اونقدر جلو عقب میرن و سر و ته میکنن که آخرش سه متر با جدول فاصله دارن و ته ماشین هم وسط خیابان قرار میگیره و جای پارک یک یا دوتا ماشین دیگه را هم خراب میکنن!!!
خیلی از اونها حتی ماشینهای آنچنانی مجهز به دوربین دنده عقب و سنسور مانع و بوق اخطار و..هستن اما بازم تو پارک کردن مشکل دارن...
نمیدونم مشکل این دسته از راننده ها، از فرم آموزش هست یا خودشون کلا نخواستن یاد بگیرن یا استعداد ندارن؟ چون پارک کردن و کنترل فرمان دیگه جزو چیزهای اولیه و ابتدایی رانندگی بحساب میاد وگرنه گاز دادن و ترمز گرفتن که کار خاصی نیست.
یادمه توی دهه 60 که امتحان دادم، سرهنگ راهنمایی و رانندگی قبل از امتحان یک چیزی به همه ما گفت که هنوز دقیقا یادمه:
تفاوت یک راننده ماهر با بقیه در هدایت درست و کنترل مناسب خودرو هست و نه گاز دادن و تند رفتن وگرنه یک پاره آجر هم روی پدال گاز بگذاری همان کار پای راننده را میکنه.
سلام
افزایش جریمه ها فعلاً منتقی شد گفتند اصلاً متناسب با تورم نیست و باید بازنگری بشه
قانون اینه که هر 3 سال یک بار افزایش داشته باشه با توجه به درصدِ تورم
راستم میگن جریمه 40 تومنی رو کردن 200 هزار. باز خوبه یه نفر جلوی اینها وایسادنقل قول:
دوربین های راهنمایی رانندگی به شدت حساس و دقیق شدن . من با ۹۷ کیلومتر در جایی که ۹۰ تا مجاز بود ۱۱ بار جریمه واسم اومده . رفتم اعتراض بزنم اصلا قبول نکردن . جریمه های متعدد دیگه از برج ۱۰ امسال هم برای من اومده مثل :نقل قول:
عدم حرکت بین خطوط ٬ عدم فاصله طولی هرکدام ۲۰ تومن ٬ صحبت کردن با موبایل ( ثبت دوربین ) که البته هیچ عکسی دریافت نکردم . برای سمند از ۱۸ برج ۱۰ تا ۲۱ برج ۱۱ حدود ۶۴۰ هزارتومان جریمه آمده در مسیرهایی که تقریبا ۶ ساله مدام تردد ثابت دارم .
سلامنقل قول:
40 به 200 یک کلاغ چهل کلاغه ها
:20:
این یعنی افزایش 500 درصدی یعنی 5 برابر
فردا شبکه های اجتماعی پر میشه از این جمله و پلیس فتا با تانک میاد در خونتون
:20:
ببشترین افزایش جریمه ها 100% بود یعنی 2 برابر یعنی قرار بود جریمه ی رانندگی در حالت مستی که الان 200,000 تومنه بشه 400,000 تومن
درضمن ممکنه منتفی شدنش به خاطر جنگِ باندها با هم باشه بر سر پولهای جمع شده از این جریمه ها که حدود 6000 ملیارد تومن در سال میشه
بلیط قطار هم گرانتر شد اما چند روز بعد کمسیونِ نمیدونم چی چیِ دولت باطلش کرد اما دو هفته بعد همون کمسیون تایبدش کرد !!!!
تو مملکت شیرینیه که رو هوا رد و بدل میشه بین باندها
سلامنقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتون
به نظرتون حالا این جریمه ها تاثیر داره روی مراقبتِ بیشتر شما برای جریمه نشدن؟
روی من که خیلی خیلی تاثیر گذاشته و به شدت حواسم به تابلو ها و سرعت های مجاز هست .دیگه مثل قدیم نیست ۱۶۰ تا بری پلیس بگه سرعت غیرمجاز ٬ ۱ کیلومتر هم بالاتر باشه جریمه شدی .نقل قول:
دوست عزیز هیچ کلاغی نیست یه خورده دقت می خواد تا مطلب رو بگیری یه مثال میزنم تا متوجه مطلب بشید.نقل قول:
فرض کن یه جایی سرعت مجاز 60 کیلومتره و شما داری 95 تا میری حالا جریمه این چقدره؟
با قانون قبلی 40 هزار
با قانون جدید 200 هزار
اگر نمی دونستی بدون
این میشه چند برابر؟
اتفاقا خیلی خوبه پلیس فتا بفهمه که مردم می فهمن و به دیگران هم یاد میدن تا دولتی که با رای مردم بالا رفته با ملت هر کاری دلشون می خواد نکنه.
سلامنقل قول:
آقا بنده معذرت میخوام اگر باعث کدورت و دلخوری شما دوست بزرگوار شدم
:11: :10:
بنده در مطلب قبلی شکلک لبخند :20: هم گذاشتم تا یه وقت باعث سوء تفاهم و کدورت نشه
بنده میام توی نت تا اوقات خوشی رو با دوستان اینترنتی بگذرونم و یه چیز مفیدی یاد بگیریم و اگر هم خبری چیزی میدونم که فکر کنم به درد بخور باشه , بنویسمش تا شاید به درد دیگران بخوره .
خدا اون روز رو نیاره که کسی از دست بنده ی مخلص دلخور بشه
پوزش بنده رو بپذیرید
===========================
باور بفرمائید بنده هم فقط چیزی رو که دیدم و شنیدم اینجا نوشتم
حالا که منتفی شد فعلاً
نوشتم فعلاً چون از این سفره ی چرب و نرم نمیگذرند . به محض اینکه توافقاتِ زیر میزی و رومیزی و پشت پرده و اینها انجام بشه عملیش میکنند
این یک نمونه از خبری هست که بنده در تلوزیون شنیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز چه کدروتی خیلی ها حتی شما هم که پای اینترنت و فرومی متوجه این مطلب نشده بودند. واقعا من فقط به خاطر همین قضیه کلی استرس داشتم
توی قانون قدیم مازاد سرعت 30 تا 50 کیلومتر جریمش 50تومن بود که با تورم اینها باید بشه 70 تومن حداکثر اما این دولت اومد تا مازاد 30 کیلومتر رو 60 تومن کرد و ما زاد 30 رو کلا 200 تومن قبلا ما زاد 50 کیلومتر 100 تومن بود
البته اون بالا من اشتباه کردم و جریمه 95 نسبت به 60 میشه 50 تومن نه 40 تومن
آخه مثلا 40 تومن جریمه چیه؟ اصلا من که شخصا اهمیت نمیدم 40 تومن جریمه بشم ... آخه 40 تومن چطوری میخواد جلوی قانون شکنی رو بگیره... من همچنان موافق افزایش شدید قیمت جریمه ها هستم و امیدوارم این طرح ثبت تخلف هوشمندشون تاثیر داشته باشه
ابلاغ شد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
با عرض سلام
دیشب یک نفر از این مامورا آمد مرا 30 تومن بعلت جای پارک نامناسب جریمه کرد
من رفتم صحبت کنم که بگم ننویس حالا من که اودم برم و این حرفا ...
بعدش تمام مدارکم رو ازم خواست
من از خدا بی خبر تصورم این بود که میخواد مدارکو چک کنه ... و برای اینکه جریمه نداشتن مدارک هم اضافه نشه گفتم بگذار نشان بدم.
اما مدارکو گذاشت توی جیبش و گفت شنبه بیا اداره فلان جا بگیرش ؟
بعدش هم راشو گرفت رفت ...
الان فردا که من برم اون خراب شده چه اتفاقی قراره بیفته ؟
مدارکو بدون دردسر بهم میده ؟
توی این لیست جدید جریمه های رانندگی، چندتا از خلافهای رایج و بسیار خطرناک که سالها است بیشتر راننده ها انجام میدن و هیچ توجهی به اونها نشده، خالیه.
چندتا از این خلافهای به ظاهر ساده و معمولی:
سیگار کشیدن و یا خوردن و نوشیدن حین رانندگی، که دقیقا مثل صحبت کردن با مبایل میتونه باعث کم شدن حواس راننده بشه.
سیگار کشیدن بخصوص زمانی که افراد دیگه هم سوار هستن کار بسیار اشتباهی هست و حتی خیلی ها در زمان سوار بودن بچه ها سیگار میکشن که در دراز مدت صدمات زیادی به دستگاه تنفسی اونها وارد میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذاشتن بچه ها روی پای راننده و دادن فرمان ماشین به دست بچه ! که بارها و بارها شاهد بودیم و دیگه نیازی نیست توضیح بدم این کار چقدر میتونه خطرناک باشه و حتی راننده هایی دیدم که همزمان موقع رانندگی دارن سیگار میکشن، با مبایل حرف میزنن و بچه هم توی بغل و یا روی پا گذاشتن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کشورهای مترقی و دارای فرهنگ بالای رانندگی نشستن بچه های زیر 10 یا 11 روی صندلی جلو ممنوع هست و حتما باید روی صندلی عقب سوار بشن و اگر سن کمتر و جثه کوجکتری دارن باید حتما از صندلی مخصوص کودکان برای اونها استفاده بشه.
تنها گذاشتن بچه ها توی ماشین که میتونه باعث وقوع اتفاقات خطرناکی بشه، مثل روشن کردن و حرکت ماشین توسط بچه ها، خفه شدن در داخل خودرو بخاطر بسته بودن شیشه ها و هوای گرم، دزدیده شدن کودکان توسط افراد شرور و....
آویزان کردن انواع اشیاء و عروسک وسائل مختلف به آینه داخل ماشین که میتونه باعث بهم خوردن حواس راننده شده و خود این وسائل هم نقاط کور جدیدی بوجود میارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب انواع برچسبها و علائم و نوشته و شعار و شعر و دعا و ناسزا و داستان و متلک و تبلیغ و..و..و. روی شیشه های ماشین بخصوص شیشه عقب.
ماشینها بطور عادی دارای نقاط کور هستن، دیگه بهتره به این نقاط کور چیزی اضافه نکنیم.
موارد مختلفی وجود داره که ممکنه به ذهن نرسه اما هرکدام از اونها در زمان خودش میتونه بسیار خطرناک و دردسر ساز بشه.
بهترین کار اینه که هرکدام از ما پلیس خودمان باشیم و ایمنی و رعایت مقررات را در صدر قرار بدیم.
ببخشید سوال میکنم، احیانا با اون مامور بحث و جدل لفظی نداشتین؟ یا چیزی که فکر بکنه دارید بهش متلک میندازید؟نقل قول:
به هر حال مامور در حال انجام وظیفه حق و حقوقی داره که نمیشه نادیده گرفت، هرچند که ماموران هم اکثرا مراعات خیلی از مسائل را نمیکنن.
احتمالا ممکنه بخواد در مورد جریمه بیشتر توضیح بده یا توضیح بشنوه و یا احیانا بررسی بیشتری انجام بشه.
سعی کنید هرچی رخ داد ، شما عصبانی نشید و با احترام برخورد کنید تا بقول معروف گزک دست اونها نداده باشید و بگید که متوجه نشدید و سعی خواهی کرد که دیگه تکرار نکنید و اینجور حرفها تا حداقل فقط یک جریمه نوشته بشه و نه اینکه مدارک را توقیف کنن و دردسرهای دیگه درست بشه.
بله داشتمنقل قول:
مدارک را امروز داد
الکی فقط یک روز ما رو گرفت و با این کارش ترافیک الکی هم در سطح شهر درست کرد ... مسیر به این زیادی ...حرکت ماشین و مصرف بنزین هم به اضافه همه اینها ...
سلام
رئیس پلیس راهور گفت:
20 هزار کیتِ تستِ الکل و مواد مخدر توزیع شده بین پلیس راهور برای شکار معتادها و الکل خورهایی که میزنند و میشینند پشت فرمون!
جریمه اش 400,000 تومنز
سلام
رفتم شمال تو کمربندی یک شهر کوچیک ، تابلو زده بود حداکثر 60 کیلومتر ، من 80 تا میرفتم پلیس جلومو گرفت ، 60 هزار تومن جریمه شدم، به خاطر جریمه ناراحت نشدم به خاطر این که همه ماشین ها داشتن 110 -120 میرفتن و هیچ مشکلی هم نبود ناراحت شدم
بعضی از جاها حداکثر سرعت 50 بود ، من 40 -45 میرفتم ولی تمام ماشین ها پشت سر من چراغ میدادن و بوق و.... و با سرعت بالاتر سبقت میگرفتن و میرفتن و یه نگاهی هم بهم مینداختن که انگار من رانندگی بلد نیستم!
سوال: حداکثر سرعت مجاز برای دوربین های بین شهری چند هست؟ چون خیلی از جاها تابلو سرعت نیست ولی دوربین هست آدم نمیدونه 80 بره ، 50 بره و ... که جریمه نشه
کاملا حست می کنم.نقل قول:
توی جاده مشهد سمنان، نرسیده به سمنان یک شیب تند داره زده 60 تا من هنر کردم 80 تا رفتم همه هم اومدن از من سبقت گرفتن رفتن، خلاصه یه تابلویی می زنند که عملا نمیشه رعایت کرد،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
متأسفانه خود آیین نامه کشکه، زده جاده بین شهری در روز 95 شب 85 اما خیلی جاها توی جاده ها 80 85 هست باید تابلو رو پیدا کنی.
آیین نامه
جاده 95
بزرگراه 110
اتوبان 120
اما توی کمربندی تهران ( آزادگان) سرعت 90 شده نمی دونم بزرگراه حساب میشه یا نه.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
به تصور من برای رسیدن به آن سطح فرهنگ بالای رانندگی باید نظارت بیشتر و دقیقتر باشه جوری که راننده به محض روشن کردن ماشین و شروع به حرکت حس بکنه رفتار رانندگی اون دقیقا زیر نظر گرفته شده.
اینجوری رفتارهای تمام راننده ها، چه کسانی که به قوانین احترام میگذارن و چه اونهایی که قانون شکن هستن، بررسی میشه و مشخصا معلوم میشه رفتارهای رانندگی چه کسانی برای جامعه خطرناک هست؟
دوربینهای ثبت سرعت و ناظر بر ترافیک بهترین وسیله هستن که باید در خیابانهای اصلی تمام شهر ها و همینطور بزرگراههای و جاده های بین شهری اصلی هم نصب بشن، چون در تمام ساعات شبانه روز فعال هست و حداقل اگر پلیس برای برخورد وجود نداره اما خلاف راننده ثبت میشه تا با اون برخورد بکنن.
بطور مثال همین امروز صبح زود موردی پیش آمد که واقعا نیاز بود برخورد جدی با خاطی صورت بگیره:
بطور عادت صبحها ساعت 5.30 بیرون میرم و چند کیلومتر میدوم . از این جهت که اون موقع صبح هوا از بقیه ساعات بهتره و البته به علت خواب بودن ملت و نبود ترافیک و ازدحام و... به راحتی میتونم مسیر طولانی را بدوم.
امروز صبح توی یکی از خیابانهای اصلی ، صدای ترمز شدید و گاز دادن و غیره به گوشم خورد که برای اون ساعت صبح غیر عادی بود. از دور دیدم یک سمند با سرعت میاد و مدام به چپ و راست منحرف میشه و بعد ترمز دستی میکشه و دور خودش میچرخه و باز دوباره گاز میده و تکرار میکنه.
به نظرم راننده یا مست بود یا مواد مخدر قوی مصرف کرده بود که اون موقع صبح توی خیابان ویراژ میداد وگرنه کدام آدم عاقلی چنین کاری میکنه و با سر و صدا باعث سلب آسایش بقیه که خواب هستن میشه؟
توی پیاده رو ایستادم تا رد بشه و منو زیر نکنه چون واقعا مثل دیوانه ها رانندگی میکرد...
اگر دوربین رفتار این راننده را ثبت میکرد و همین امروز برخورد جدی و محکمی با اون میشد برای امثال اینجور شبهه راننده ها هم درس عبرتی بود.
سلامنقل قول:
پلیس برای تعیین سرعت , باید توانائیهای ضعیف ترین ماشینها و ضعیف ترینِ مردم رو در نظر بگیره
یک ماشین در پیستِ تستِ ترمز , با سرعت 100km پس از 30 متر متوقف میشه
یه ماشین 35 مت
یکی 40
یکی 50 متر
عکس العملِ مغزِ آدمها هم با هم فرق داره
یکی در سه دهم ثانیه عکس العمل نشون میده
یکی نیم ثانیه , یکی بیش از 1 ثانیه
مغزهای مردم مثل هم نیست
هر چی سن بالاتر میره هم توانائیهای مغز کاهش پیدا میکنه خصوصاً برای کسانی که تغذیه ی خوب ندارند یا سیگار و قلیان و الکل و مواد مصرف میکنند
یک فرد مسنّ 70 ساله عکی العملش خیلی کندتر از یک جوان 20 ساله هست که در آغازِ دورانِ اوج قدرت مفز و بدنش هست
سرعتهای تعیین شده برای بیشتر مردم خسته کننده هست اما برای عده ای مسئله ی مرگ و زندگی هست
حرفت منطقی هست ولی در صورتی که قانون برای همه مساوی باشهنقل قول:
این که من نوعی با سرعت 80 برم جریمه بشم و همونجا بقیه ماشین ها 100 به بالا برن و پلیس کاری باهاشون نداشته باشه ، این یعنی قانون نه توسط مردم و نه توسط پلیس به درستی رعایت نمیشه
سلامنقل قول:
از همون آغاز تاریخ بشریت یکی از بزرگترین مشکلات بشر بی عدالتی یا کامل اجرا نشدنِ عدالت بوده و هست و خواهد بود تا پایان دنیا
الان داره تعداد دوربینها و پهپادهای پلیس
البته پهپاد پلیس در ایران هنوز راه نیافتاده و یا فقط در حد نظارت از بالا هست . یعنی فقط دیدن
اما چند روز پیش در یک کانال دیدم پهپاد پلیس مجهز به تفنگ لیزریِ تشخیص سرعت و دوربین ثبت تخلف ساخته شده که تا 50 کیلومتر برد داره و پرواز میکنه میره در یک جای مناسب و دور از دسترس در کنار جاده و اتوبان فرود میاد و سرعت ماشبنها رو کنترل میکنه و جریمه ثبت میکنه و برمیگرده به پایگاه
میتونه هزاران تخلف رو با عکس ثبت کنه در حافظه اش و ببره به پایگاه
در شب و روز هم پرواز میکنه
یعنی مردم از ترس اینکه شکار دوربین این پهپادها بشند ییشتر رعایت میکنند
اما مثل همیشه بی عدالتی هم وجود داره و خواهد داشت
اینجا بارها افراد پلیس رو گرفتند که تخلفات خودشون یا آشناهاشون رو از کامپیوتر تخلفات حذف میکردند
یا وقتی میخواد متخلف رو جریمه کنه و میبینه آشنا هست ولش میکنه بره
اما این رو فراموش نکنین که اونی که قانون رو رعایت میکنه و خلاف نمیکنه امنیتش خیلی بیشتر از اونی هست که کمتر رعایت میکنه و یا رعایت نمیکنه پس شما بُرد میکنین اگر رعایت کنین
همین طرز فکر اگر منتشر بشه بین مردم , دیگه کسی نمیگه کی رعایت میکنه تا من رعایت کنم ؟ یا بگه مردم رعایت نمیکنند , من چرا رعایت کنم تا سرم کلاه بره ؟
بر اساس گزارش پلیس راه کشور، بخش بزرگی از کشته شدگان تصادفات جاده ای بخاطر واژگون شدن وسیله نقلیه بوده.
این یعنی که خودروهای مورد نظر بیشتر از حد قانونی سرعت داشتن....
مهارت رانندگان در حدی نبوده که در این سرعت کنترل کامل داشته باشن.....
جاده ها توانایی تحمل چنین سرعتهای بالایی را ندارند....
و البته خودروهای چپ شده( بخصوص وطنی) فاقد کیفیت مناسب برای جلوگیری از صدمات ناشی از تصادف به سرنشینان بودند...
پس به یاد داشته باشید: دیر رسیدن واقعا بسیار بهتر از هرگز نرسیدن است....
برای چند دقیقه یا ساعت زودتر رسیدن،با جان و سلامتی و زندگی و هست و نیست و آینده خود، خانواده، همراهان ، دوستان، هموطنان و انسانهای دیگه قمار نکنید....
سلام
رئیس پلیس راهور مصاحبه داشت با شبکه IRINN
بعد از نصب دوربین در تونل نیایش آمار تلفات در تونل به صفر رسیده در حالیکه قبلاً مرتب تصادف فوتی داشتیم
=====================
تاثیرِ سریع و قویِ جریمه ی نقدی کاملاً مشخصه
جالب اینه که عده ی زیادی از مردم میترسند از پولِ جریمه اما از زیر پا گذاشتن قانون و خلاف کردن و کم شدنِ امنیت و احتمالِ خسارتهای سنگینِ مادی و مرگ نمیترسند !!!
میدونین چرا؟
چون در لحظه ای که میخوان خلاف کنند به خودشون اطمینان دارند و فکر میکنند همه چیز مرتبه و تصادف پیش نمیاد یعنی احساس خطر نمیکنند و موضوع رو جدی نمیگیرند
همین اطمینانِ بی جایِ به خود هست که حادثه ساز و مرگ آفرین میشه
این اطمینانِ بیش از حد ,در مردان بیشتر از زنان هست و در کم سن و سالها بیشتر از میان سالها و مسنها . یعنی میانسالها و مُسنها بیشتر از بقیه احتیاط میکنند چون از زندگی درسهای زیادی گرفته اند و دور اندیش هستند غرور تکبرشون کم هست
جوانترها تجربه ی کمی دارند و غرور و تکبر و اطمینانِ بی جایِ زیاد دارند
و این نشان میده که اگر تاثیر جریمه ها فقط نقدی نباشه و روی بقیه موارد زندگی هم تاثیر بگذاره، آمار تصادفات و کشته شده ها و جرائم رانندگی بازهم کمتر و کمتر میشه، درست مثل کشورهای متمدن.نقل قول:
مسلما وقتی شخص خاطی بدونه که با یک سبقت غیر مجاز یا توقف ممنوع و یا سرعت غیر مجاز و... مشکلات زیادی برای گرفتن وام خرید مسکن یا خودرو، استخدام شدن و یا دریافت شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت و...توی زندگی شخصی خودش بوجود میاد، دیگه ریسک نمیکنه و حداقل سعی میکنه بخاطر این مسائل هم که شده قانون را زیر پا نگذاره.
درسته که مبلغ جرایم افزایش پیدا کرده اما هنوز هم کمه . به نظرم تا حد استاندارد خیلی راه هست . وچقدر خوب شد که تاثیر جریمه رو همه فهمیدن .
واقعا حرف زیبای و به جایی بود. واقعا مردم حاضر نمیشن قوانین رو روعایت کنن بعد میگن جریمه ها زیاد شده جریمه ی سرعت یا چراغ قرمز شده حقوق یه تاکسی و از این حرفای مفت. خب به جای اینکه حرف بی خود بزنید خلاف نکنید چمیدونم تا دیدید چراغ 2 ثانیه مونده قرمز بشه گازشو نگیرید که آخرشم نرسید به چراغ و از حط رد بشید عکستونم گرفته بشه یا انقدر با ماشین های فوق العاده غیر استاندارد تو جاده های فوق العاده غیر استاندارد تر سرعت نگیرید. درسته بعضی جاها تابلوی محدودیت سرعت واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه (جایی که 120 تا راه داره ولی زده 80 تا) ولی کسانی که راه هارو ساختن یه چیزایی رو در نظر گرفتن که این تابلو رو زدن. مثلا چرا آزاد راه خلیج فارس از این خبرا نیست. بابا یکم فکر کنید. حالا نمیخواد برای هر تغییر جهتی راه نما بزنید و اروپایی رانندگی کنیم ولی حداقل یاد بگیریم خط کشی های راه یعنی چی، محل پار منوع یعنی چی سرعت مجاز یعین چی...نقل قول:
تاثیرِ سریع و قویِ جریمه ی نقدی کاملاً مشخصهجالب اینه که عده ی زیادی از مردم میترسند از پولِ جریمه اما از زیر پا گذاشتن قانون و خلاف کردن و کم شدنِ امنیت و احتمالِ خسارتهای سنگینِ مادی و مرگ نمیترسند !!!
سلامنقل قول:
جریمه باید هم زیاد بشه تا ملت به خودشون بیان و هر روز عزیزانشون رو از دست ندن ، همین عید تصادفی رو دیدم که سمند با سرعت 150 -160 از من سبقت گرفت و موقع اومدن تو لاین وسط نتونست کنترل کنه و رفت تو بیابون (تو جاده بردسکن ) اینقدر سریع اتفاق افتاد که من که شاهد بودم نفهیمدم چی شد ولی وقتی وایسادم ، سمندش شبیه پراید شد....
راننده فوت شد ، همسرش که باردار بود رو از ماشین آوردن بیرون با بدبختی.
اصلا اون صحنه از جلو چشمم پاک نمیشه
این سرعت ها رو باید جریمه کنن
نه این که تو بزرگراه سرعت رو بزنن 50 با 60 بری جریمه بشی!!
اخرین نرخ تخلفات رانندگی
دوستان یک سوال فنی
در ردیف 38 که کمربند رو گفتن، نوشته در بزرگراهها - آزاد راه ها و جاده ها، ایا میشه نتیجه گرفت در خیابان های داخل شهر که سرعتی بین 30 تا 60 مجازه و جاده بین شهری محسوب نمیشه نبستن کمربند جریمه نداره؟
دوچرخه یکی از مفیدترین، پاکترین،ارزانترین و ساده ترین وسائل نقلیه است که به واقع یکی از راه حلهای بازکردن گره کور ترافیک در شهرهای بزرگ محسوب میشه.
در مورد فوائد دوچرخه سواری و تاثیر اون روی سلامت بدن مطالب زیادی منتشر شده، اما به لحاظ اینکه شخصا استفاده بسیار زیادی از دوچرخه میکنم و با دردسرهای مختلف استفاده از دوچرخه در سطح شهر آشنایی کامل دارم، قصد دارم تا در مورد وضعیت و فرهنگ دوچرخه سواری در جامعه صحبت کنم.
متاسفانه در ایران تقریبا هروقت یک بزرگسال را سوار دوچرخه میبینند،این حس و تصور برای همه بوجود میاد که اون دوچرخه سوار یک آدم بدبخت و فقیر هست که حتی توانایی خرید یک اتومبیل قراضه را هم نداره و ناچارا داره از دوچرخه استفاده میکنه و همین طرز فکر مشکلات دیگه ای به دنبال داره.
مسلما خیلی ها خبر دارن که در بیشتر کشورهای دنیا، چه کشورهای مترقی و یا در حال توسعه، دوچرخه یکی از ارکان اصلی حمل و نقل به حساب میاد و برعکس ایران نسبت به اون دید بسیار مثبتی وجود داره.
بطور مثال در کشورهای هند و چین بخش وسیعی از مردم از دوچرخه برای رفت و آمد استفاده میکنند و حتی در خیلی از کشورهای اروپایی افراد برای رفتن سر کار و یا خرید، از دوچرخه بهره میبرند در حالیکه صاحب اتومبیل هستند و حتی خیلی از مسئولان رده بالای حکومتی هم گاها از این وسیله استفاده میکنند.
دوچرخه در سیستم قوانین راهنمایی و رانندگی یک وسیله نقلیه محسوب میشه و تمام قوانین راهنمایی و رانندگی شامل حال دوچرخه و دوچرخه سوار هست، اما متاسفانه در عمل چیزی غیر از این دیده میشه.
شاید خیلی از قدیمیها هنوز به یاد داشته باشن که چند دهه قبل برای استفاده از دوچرخه باید گواهینامه میگرفتن و حتی دوچرخه ها دارای پلاک شهربانی بودن
همانطور که گفته شد دوچرخه وسیله نقلیه به حساب میاد و حتی در کتابچه های آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی هم تصویر دوچرخه نمایش داده شده و وضعیتهای مختلفی که در هنگام تردد دوچرخه میتونه وجود داشته باشه را هم با توضیحات نمایش دادن.
ولی بازهم این چیزها تاثیر چندانی روی ذهنیت منفی مردم نگذاشته و همچنان به دوچرخه سوارها با دید منفی نگاه میکنند و یکی از تاثیرات این دید منفی، رعایت نکردن حق تقدم برای دوچرخه سوارها است.
بطور مثال وقتی یک خودرو از فرعی وارد اصلی میشه، باید توقف کامل بکنه و با رعایت حق تقدم وسائل نقلیه عبوری، وارد مسیر اصلی بشه که اکثرا رعایت نمیکنند و بخصوص اگر دوچرخه سوار ببینن انگار که اصلا وجود نداره و به حرکت خودشان ادامه میدن که همین کار میتونه باعث تصادف با دوچرخه سوار بشه، و یا هنگامی که خودرو قصد داره به دااخل یک مسیر فرعی بپیچه، اگر دوچرخه سوار ببینه، بجای کم کردن سرعت و عبور از پشت سر دوچرخه سوار، و بدون توجه به سرعت و وضعیت اون، روی دست دوچرخه سوار میپیچه و خیلی از اوقات باعث تصادف شده و صدمات شدیدی به دوچرخه سوار وارد میشه.
این فرم رانندگی که با نادیده گرفتن دوچرخه سوارها و پایمال کردن حقوق اونها هست، تقریبا مثل یک فرهنگ جا افتاده و همین امر باعث میشه تا رغبت افراد برای استفاده از دوچرخه کم بشه.
توجه داشته باشید که خیلی از دوچرخه سوارها صرفا برای کمک به بهتر شدن وضعیت ترافیک ، از دوچرخه استفاده میکنند و نه تنها باید حقوق اونها را رعایت بکنیم، بلکه باید بخاطر فرهنگ بالایی که در استفاده از این وسیله نقلیه مناسب دارن، مورد تشویق قرار بگیرند، بنابراین این دفعه که یک دوچرخه سوار دیدید، توجه داشته باشید که اون فرد داره بطور مستقیم به شما که سوار خودرو هستید لطف میکنه، و چه بسا صاحب چند خودرو هم باشه، ولی بجای اینکه مثل بقیه، یکنفر سوار یک وسیله نقلیه شخصی باشه، داره با استفاده از دوچرخه جای رانندگی برای یک خودروی دیگه که واقعا نیاز به تردد داره را باز میکنه، از شدت ترافیک کم کرده و درصد آلودگی هوا و خطر تصادفات و اتلاف وقت و انرژی و مصرف سوخت و ..و...و.. را پایین آورده.
امیدوارم روزی برسه که مسیرهای ویژه تردد دوچرخه ایجاد بشه و فرهنگ استفاده از این وسیله نقلیه بسیار مفید در جامعه ما گسترش پیدا بکنه.