منم خیلی گشتم و کنتراست هم برام مهم بود ، بالاخره دو هفته پیش مانیتور e2040s aoc رو 205 تومن خریداری کردم و راضی هستم .نقل قول:
Printable View
منم خیلی گشتم و کنتراست هم برام مهم بود ، بالاخره دو هفته پیش مانیتور e2040s aoc رو 205 تومن خریداری کردم و راضی هستم .نقل قول:
مبارک باشه ، برند AOC چه جور برندیه از مانیتورت راضی هستی ، تصویرش خوبه ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
SAMSUNG - 20" - 20R310 - LED...206.000
بین اینا کدوم بهتره؟ چرا؟
AOC - 20" - e2036v - LED
SAMSUNG - 20" - BX2075N Plus - LED
LG - 19" - E1960S - LED
مرسی دوست عزیز . ببین من این مدت که بین مدلهای جدیدش سرچ میکردم از یکسری مدلهاش خیلی خوشم اومد . این مدلی که من گرفتم هم کیفیت تصویرش خوبه و هم ظاهرش واقعا" جدیده. روی پایه و پشت مانیتورم طرح مینیاتور هست . گارانتیشم که خوبه . فعلا" از خریدم خیلی راضیم .نقل قول:
هر سه مدل تقریبا کانفیگ مشابهی دارن. و بیشتر باید روی ظاهر نظر داد که یک امر کاملا سلیقه ای و شخصی است.نقل قول:
آقا دستت درد نکنه بابت جواب. این مانیتور مثل اینکه ضمانت نداره. تو سایت سام سرویس که اسمش نیست . اگه امکان داره مشخصاتش رو بگین. فول اچ دیه؟نقل قول:
یه نکته دیگه رو یادم رفت بگم این مدل رو تو سایت سامسونگ هم نمیشه پیداش کرد. اگه هم تو گوگل سرچش کنی فقط سایت های ایرانی رو میاره. یه کم عجیبه. بیزحمت اگه نکته ای چیزی داره بگو. مرسی
قربون شما.نقل قول:
در ابتدا باید بگم کخ مانیتورهای 20اینچ دارای کیفیت فول نیستن . در مورد مدل هم باید بگم که این مدل مدلی هست
که توی سایت سام سرویس نیست. اما چند روز پیش یکی از دوستانم خریداریش کرد و از اون کاملا راضی هست.
(بدون گارانتی!). و از لحاظ کانفیگ کاملا همانند مدل زیر هست:
Samsung LED 20" BX2085NPlus...205.000
- وضوح تصویر 1600X900
- زمان پاسخگویی تصویر 5ms
- MAGIC Bright 3
- Magic ECO
- Magic Angle
...:::...باز هم متذکر میشم که من خودم به شخصه از این مدل استفاده نکردم. ولی مدل BX2085NPlus سابق بر
این داشتم و از اون کاملا راضی بودم...:::...
سلام
مانیتور ال ای دی سامسونگ و ال جی قیمت میخام.19 یا 20.
بالاتر از 240 نشه لطفا. برا کارت گرافیک 6790 ورودی dvi hdml اینا داشته باشه .مرسی
یه مانیتور 21.5 یا 22 اینچ میخواستم
برای تماشای فیلم 1080 و وب گردی
حداکثر 320 تومن
لطفا راهنمایی کنید
سلام.نقل قول:
Samsung 20" - P 20700...239.000
- طراحی کریستالی مشکی(TOC)
- پنل باریک با پایه شفاف
- کنتراست 50000:1
- وضوح تصویر 1600X900
- فرمت تصویر 16:9 مناسب برای تماشای فیلم
- کلیدهای لمسی درخشنده
- ورودی دیجیتال DVI
- زمان پاسخگویی تصویر 2ms
- Magic Bright 3
up.........................نقل قول:
سلام
نظر دوستان در مورد SAMSUNG 20" LED BX2085N Plus چیه؟؟ ورودی DVIداره؟؟ به کارت گرافیک شفه 6790 میخوره؟؟
نقل قول:ASUS - 22" - VS229H - LED...327.000نقل قول:
این مدل که معرفی کردید بهتره یانقل قول:
LG - 22" - IPS226V
فکر کنم Response Time بصورت زیر باشه
lg >> 5ms
asus >> 14ms
قیمت Lg چنده؟
دوستان يه سيستم قديمي دارم كه دارم ارتقائش مي دم!
گرافيكش 128 هست! پنتيوم 4 سي پي يو سه گيگاهرتز!
مي خوام مانيتور CRT رو رد كنم بره و يه ال اي دي براش بخرم! (خودم نوت بوك دارم! واسه خواهر زاده و ها و بردار زاده كه بيان خونه بازي كنن :31::31:)
اما بدم هم نمياد كه بعدا xbox رو يا چيز ديگه رو با ورودي ديجيتال بهش نصب كنم!
گزينه هام زير 200 تومن اينهاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مدل هاي مختلف ال جي و سام زير 200 تومن فرق نداره!
چيزايي كه من دستگيرم شده اينه كه AOCورودي آنالوگ و ديجيتال و هاب USB داره و مصرفش كمه! كيفيتش خوبه قيافش به قشنگي دو مورد ديگه نيست
اما دو برند ديگه معروف تر و زيبا ترند اما ورودي ديجيتال ندارند! و هاب يو اس بي ندارند!!
به نظرتون چيكار كنم كدوم يك از لحاظ كيفيت و عمر بهتره؟ چه مدلي رو پيشنهاد مي كنين؟؟
مي ارزه كه ورودي ديجيتال رو فداي زيباييو معروفيت الجي و سامسونگ كنم؟؟
برند ال جی معمولا خرابیهای نسبتا شایعی داره. توی فروم نمونه های زیادی رو میتونید پیدا کنید و به این دلیل کمترنقل قول:
این برند رو معرفی میکنم.
LG - 22" - IPS226V - LED...310.000
14ms برای مانیتور ایسوس زیاد نیست؟نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نبود
اصلا فکرشم نکن 14 خیلی خیلی زیادهنقل قول:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
به کارت 6790 که می خورهنقل قول:
چه مدلی را پیشنهاد میکنیدنقل قول:
led
320.000حداکثر
21.5 یا 22 اینچ
برای تماشای فیلم و وب گردی
این 3تا چطورن؟
lg-e2260s
samsung-s22a310n plus
asus vs228h
سلام دوستان خسته نباشید
دنبال یه ال سی دی یا ال ای دی 22 اینچ که IPS داشته باشه هستم
سلام دوستان عزیز من مانیتور samsung s22a310x plus خریدم با کارت گرافیکمم msi nvidia geforce gt 430 2g هستش موقع بازی pes موقع حرکت بازیکنها تار و هاله ای میشن میخواستم ببینم که مشکل از کارت گرافیکم هستش؟
سلام دوستان . بلاخره سیستم رو گرفتم حالا مونده مانیتور .
واسه بازی و فیلم و کلا مالتی مدیا چه مانیتوری پیشنهاد میکنید ؟ تا 250 تومن
حدالامکان Full HD + HDMI داشته باشه . کنتراستشم بالا و پاسخدهی حداکثر 5 میلی ثانیه و LED باشه :31: ..:11::40:
ممنون میشم راهنمایی کنید . .. در ضمن به نظرتون برند BenQ چجور مارکیه ؟ قابل اعتماده ؟ اخه کنتراستش فوقالعاده بالاس . 12 میلیون :18: 20 اینچش 230 تومن ! مثل مدل GL930/GL2030
----------
cpu intel 860
main asus p67
vga 6870
E1960T LG ورودی dvi داره و حدود 230-220 تومن هست .نقل قول:
آقا نظرتون درباره مانیتور سامسونگ LED BX2085N PLUS چیه؟؟
تو کنتراستش زده مگا کنتراست 1:1000 ... این یعنی خوبه ؟؟؟
آخه من ماله ال جی که میبینم زده کنتراست 1:5000000 ...
کدوم بهتره؟؟
ممنون
مانیتور M2262A LG حدودا" 320 تومن هست و امکاناتی که میخوای رو داره .نقل قول:
مشخصات :
راجع به امکانات و دوام IPS226V شک نکن . قیمتش 330 تومن هست. lg مانیتورهایی با Response time 2ms هم داره . حتما" asus هم response time های کمتر داره.نقل قول:
مشخصات IPS226V :
هرچی کنتراست بیشتر باشه وضوح تصویر بیشتر هست .نقل قول:
به کنتراستهایی که ضریبی از 1000000 باشند میگن مگا کنتراست .
نسبت کنتراست 1:5000000 هم مگاکنتراست است .
IPS226V LG یکی از بهترین مانیتورهای led بازار هست که امکانات و ظاهر خوبی دارهنقل قول:
مشخصات:
فقط ال جی همچین مانیتوری داره؟نقل قول:
up ................نقل قول:
درود بر شما داداشای گل گلاب.من 320پول دارم و مانیتور مد نظرم vinwsonic vx2453mh هست.نظرتون دربارش چیه؟کلا کسی کیفیت تصویرشو تأیید میکنه؟چون من شهرستان هستم و فقط میتونم سفارش بدم،امکانش نیس ک تصویرشونو ببینم قبل خرید.اینو واس گیم میخوام.حالا بنظرتون با این پول بهتر از این با همین سایز گیرم میاد؟آها تا یادم نرفته،لطفا بگید viewsonic ساخت کجاست؟
پیشاپیش سپاسگذارم.
کسی نیست جواب مارو بده؟:13:
خیر ایسوس از این lg بهترش رو هم داره با قیمت یکم بیشترنقل قول:
چه مدل هست این اسوس
دوستان،فردا باید سفارش بدم.جواب نمیدید؟خواهشا اطلاعاتتونو دریغ نکنید.
نقل قول:سلام دوست عزیز.نقل قول:
برند ویوسونیک هنوز اونجور که باید توی ایران محبوب نشده! و فکر نمیکنم بتونید راحت این مدل رو گیر بیارین.
ویوسونیک در سال 1987 توسط چند سازنده آمریکایی پایه گذاری شد. و سرعت پیشرفت بالایی رو در ساخت انواع
صفحات نمایش از آن خود کرد.
کیفیت این مانیتور بسیار عالی هست ولی عدم موجود بودن برند کمی ارزش خریدش رو میاره پایین. چون در صورت
وجود هم قیمت بالیی رو خواهد داشت.
سلام دوستان
مانیتور led حدود 200 تومن چه مدل هایی هست. 19 یا 20 اینچ باشه. هرچه ارزونتر بهتر
تو تهران از کجا بخرم ارزونتر برام در میاد ؟
قیمت بدون گارانتیش هم اگه بگید بهم خیلی خوبه
:40::11::40: