دوستان اینم لینک مستقیم نسخه ریپک آپدیت که توسط گروه بلک باکس ریپک شده و حجمشم 95 مگ هست:
کد:http://filenuke.com/nw33j369snz1
کد:http://www.sharebees.com/ok7u7zw7zchz.html
کد:http://amonshare.com/r7avfbdee1jt/Update_1.01.rar.html
Printable View
دوستان اینم لینک مستقیم نسخه ریپک آپدیت که توسط گروه بلک باکس ریپک شده و حجمشم 95 مگ هست:
کد:http://filenuke.com/nw33j369snz1
کد:http://www.sharebees.com/ok7u7zw7zchz.html
کد:http://amonshare.com/r7avfbdee1jt/Update_1.01.rar.html
میتونین لینک این نسخه بلک باکس با آپدیت 01 رو قرار بدین؟نقل قول:
الآن یکی بم بگه اینجا کی به کیه ؟نقل قول:
کدوم رو بگیریم؟
اینی که توی یوبی هست یا اونی که دوستمون معرفی کردن با حجم 783.69 ؟
کدوم ؟
دوستان لطف کنید و یه زحمت بکشید.
این سیو خودمه که آپلود کردم. من بدون کرک بازی می کنم. (البته زیاد بازی نکردم)
می خوام یکی از دوستان که با کرک و آپدیت 1.01 بازی می کنه این سیو رو تست کنه ببینه رو بازی کرک شده جواب می ده یا نه تا اطلاع رسانی کنیم.
ممنون
کد:http://www.mediafire.com/?0lfivtw25qxzwi5
امیر جان اگه شما هم مثل من دارید بدون کرک بازی می کنید هیچ مشکلی نباید داشته باشید! پچ رو دانلود و نصب کنید و برید تو بازی!نقل قول:
این باگ رو جدیداً یوبی برطرف کرده و دیگه کسی نمی تونه از اون راه بدون کرک بازی کنه ( یه راه جدیدتر اومده )، ولی اونایی که قبلا با اون روش بازی رو اجرا کردن هنوزم می تونن برن تو بازی..
دمت گرم داداش.مرسی
تورو به هر کی می پرستین من بازی رو نصب کردم تو منو بازی هیچ مشکلی نیست تا قسطنتنیه بعد از اینجا موسم قاط میزنه کار نمی کنه موسمم عوض کردم بازم همین طور بود تو برادر هود هیچ مشکلی نداشت ولی تو دو همین مشکلو داشتم
نه من مشکلی ندارم.نقل قول:
فقط جهت اینکه اطلاع رسانی بشه و اینکه شاید یه نفر مثلا مجبور بشه ویندوزش رو عوض کنه و بعدش بخواد با کرک بازی کنه می خوام بدونم که سیو نسخه بدون کرک به نسخه با کرک می خوره یا نه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:جون هرکی که دوست دارید اینقدر گمراهمون نکنین.نقل قول:
1 کلام بگید :
1. این پچ برای نسخه های کرک شده هست یا نسخه های بدون کرک ؟
2. توی اجرای بازی با روش بدون کرک سیو ها باقی میمونه و میشه بعد پاک کردن بازی و نصب دوباره باز هم از سیو ها استفاده کرد یا نه؟ (بعنی سیو نمیپره ؟ )
3. کدوم نسخه از این پچ رو دانلود کنیم؟ نسخه ای که خود یوبی سافت توی سایت گذاشته با حجم 743.2 یا اینکه نسخهای که کاربر گرامی،ezio29 ، گذاشتن که با حجم 783.69 هست ؟
لطفاً کامل جواب بدید.
دوست عزیزنقل قول:
1) پچ رو خود یوبیسافت ارائه کرده و رو هر دو تا نسخه نصب میشه. البته من تست نکردم ببینم بعد از نصب پچ آیا باز هم بدون کرک کار می کنه یا نه.
2) شما از سیو ها یه کپی بگیر (بک آپ) تا حتی اگه هم پرید دوباره برش گردونی سرجاش. البته من تو پست قبلیم گفتم که نمی دونم سیو نسخه کرک نشده به نسخه کرک شده می خوره یانه که گفتم دوستان با سیوی که گذاشتم چک کنند.
3) هر دو پچ یکیه ولی چون نسخه اسکیدرو توش کرک هم داره حجمش بیشتره.
بچه هــــــــا .... کی میتونه به من کمک کنه ... اگه کسی میتونه من آی دیمو براش پیام خصوصی میکنم ... کمکی که میخوام اینه که برا من اونقسمت PLAY نمیآد ... کار هایی هم که گفتین انجام دادم ولی نشد شاید هم درست انجام ندادم که نشده ...
خلاصه اگه کسی هست خوش حال میشم کمکم کنه !
مشکل منم حل شد با نصب پچ جدید.فقط من کرک جدید اسکیدرو رو نریختم.می خواستم بدونم بعدن اواسط بازی مشکل پیش نیاد با نریختن کرک؟
هنوزم موندم چجوری این پچ میتونه پچ رسمی یوبی سافت باشه؟؟
آخه تاریخ رسمی انتشار بازی 2 دسامبره.....
باید کرک جدید رو هم بریزی. با کرک اولیه مشکل داره باز هم ظاهرا.نقل قول:
منو کمک کنین ... هرکاری گفتین کردم ولی بازم PLAY برای من میآد ............. ! روش های مختلفی که گفتین رو انجام دادم... شاید درست انجام ندادم میشه بیشتر توضیح بدین ؟
می تونید کرکشو جدا آپدیت کنید؟
من نسخه 94 مگیشو دانلود کردم کرک نداشت همراهش.
من اصلا از اول کرک نریختم.بدون کرک بازی می کنم.از روشی که خودتون قبلا گفتید.نقل قول:
از روشی که گفتن نمیشه بازی کرد.
من رفتم ولی cd key می خواد، کنسل می کنم بازم میاد صفحه login که میگه دوباره باید وارد بشم.
تیک آف لاینم زدم ولی نشد که نشد. تیکشو می زنم میگه باید 1 بار وارد شم.
این کرک جدید، درست کار میکنه.
من بازی رو نصب کردم. ولی اجرا نکردم. اول اون پچ 700 مگابایتی رو ریختم. بعد کرک جدید skidrow. بازی رو اجرا کردم؛ 10-20 ثانیه صفحه سیاه شد؛ بعد لوگوی یوبی سافت و ادامه ماجرا. توی تمام این مراحل هم آفلاین بودم. تیک force offline رو گذاشته بودم.
تا الان که 2% بازی رو رفتم، هیچ مشکلی وجود نداشته.
اما در مورد اینکه این پچ چیه؛ وقتی بازی رو آنلاین و بدون کرک اجرا کنین، شروع میکنه به آپدیت کردن؛ حدود 700 مگ. تصور من اینه که skidrow این پچ رو دانلود کرده و کرک کرده تا خیال همه راحت باشه.
اما در مورد اینکه تاریخ رسمی ارائه بازی 2دسامبر بوده اما الان با اینکه بازی زودتر اومده، پچ بازی در دسترس هست، هیچ نظر ندارم :)
دست اون دوستی که این پچ و کرکش رو آپ کرده بود، درد نکنه.
* سیستم عامل من : ویندوز 7 - 32 بیتی
سلام
من فردا می خواهم از اول بازی رو شروع کنم و هنوز هیچ کرک و سیو ی ندارم و بازی رو هم تازه فردا می خرم !
می خواستم بدونم کارهای زیر را انجام بدهم حله ؟! یا نه ؟!
1 . نصب بازی با setup اصلی
2 . نصب Ubisoft Game Luncher
3 . نصب پچ یوبی سافت و کپی کردن کرکی که همراه این پچ جدید اسکیدرو هست ....
حله ؟! یا نه ؟!
مر30 :46:
نچ .dx خودشم نصبیدم .اما ...هیچی به هیچی .نقل قول:
یه چیزی به دوستان باید بگم
دوستان همگی میدونید که سیو نسخه کرک شده به کرک نشده نمیخوره
ولی به احتمال زیاد برعکس اینم هست
یعنی سیو نسخه کرک شده به نسخه کرک نشده هم نمیخوره
شما میتونید دو تا کار بکنید:
1-اگه با نسخه کرک نشده داری بازی میکنی هیچ ترسی نداشته باشید (البته اینم بگم که من نمیدونم دلیل یوبی از دادن این پچ چی بوده ولی یکی از دلایلش مطمئن همون مرحله ای هست که همه توش گیرن.پس ممکنه شما حتی با نسخه بدون کرک هم در اون مرحله به مشکل بر بخوری) و بازی رو ادامه بدید و اگه خواستید دوباره بازی کنید دیگه سیو هاتون از بین میره.چون این راه از کار افتاده و شما حتما باید بازی رو کرک کنید و بقیه مسائل...
2-همین الان تا زیاد بازی نکردید برید بازی رو آپدیت کنید و بعدشم با خیال راحت تا ته بازی رو برید
چون این آپدیت سیو های نسخه کرک شده رو از بین نمیبره و اون مرحله رو هم درست میکنه
حالا دیگه خود دانید
من به شخصه روش دوم رو پیشنهاد میکنم چون دردسرش خیلی کمه
سلام ...
من طبق مراحل پست اول که عکس گذاشته پیش رفتم ...
ولی اونجا که افلاین رو تیک میزنم هیچی نمیشه ...
چکار کنم ؟؟
سلام.اگه این آپدیت و کرک جدید رو بگیریم و رو نسخه کرک شده نصب کنیم مشکل مرحله دزموند حل میشه؟
نقل قول:
ایشالا هرچی از خدا بخوای بت بده دمت گرم:40::40:
این پست رو نگاه کنید متوجه میشید:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6667575&postcount=220
درود
من این پیوند آپدیت تازه ای که یوبی سافت ارائه داده را گذاشتم برای دانلود, در روند کار بازی هیچ دشواری پیش نمیاد؟
نسخه ای که من دارم بعدها دستم اومد که بدون کرک بوده یعنی پس از نصب و یه آپدیت کوچولو و زدن گزینه آفلاین, بازی را انجام میدهم
هم اکنون اگر این آپدیت رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سپاس از یاری شما دوستان:11:
به اینجا مراجعه کنید:نقل قول:
این نکته که سیو کرک نشده با نسخه کرک شده میخوره هنوز نامعلومهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6667575&postcount=220
شما اگه میتونی یه تست بزن ببینم میشه یا نه
البته با مسئولیت خودتون
زیاد با سیو بازی مشکلی ندارم میتوانم دوباره از نو بروم پس از دانلود این پچ شما را آگاه خواهم کردنقل قول:
سپاس:11:
بچه ها من بازی رو نصب کردم ولی یه جوریه.
خیلی آروم کار میکنه.
اصلا روون نیست.
نمیشه بازی کرد.
با اینکه تنظیمات گرافیک رو خیلی بردم پایین هیچ تغییری نکرد.
فکر کنم دست کرکه.
کرکم اسکید رو و 170 مگابایته تقریبا.:41::41::41::41::41::41::41::41::41:: 41::41::41::41:
بچه ها من تاپیک رو خوندم ولی جواب سوالم رو ندیدم
من همون اولا از روش بدون کرک بازی رو باز کردم ولی هنوز بازی رو شروع نکردم و گذاشتم واسه فردا .
میگم این پچ رسمی که خود یوبی داده اگه روی نسخه من یعنی بدون کرک (افلاین) نصب بشه جلوی بازی به صورت افلاین رو نمیگیره ؟ یعنی میتونم بازی رو بدون کرک شروع کنم ؟
بروبکس من تازه واردم ولی اگه میشه کارمو راه بندازین ........... .
این آپدیتا و اینایی که باید بکنم تا وقتی تیکه OFFLINE رو میزنم PLAY بیاد رو میشه یه بار دیگه با هم بذارین .... فروم رو گشتم پیدا نشد ...
شرمنده و ممنون !
این سوال ما که جواب نداشت انگاری ...نقل قول:
میشه بگید این کرک 783 مگی رو دان کنم اونوقت باز هم مشکلات قبلی پابرجا هست ؟؟
یعنی مرحله ای باز نشه یا بپره بیرون ؟؟
برای هزارمین بارنقل قول:
این پست رو نگاه کنید متوجه ماجرا میشید:
فعلا تنها نکته مبهمش اینه که آیا سیو های کرک نشده رو کرک شده جواب میده یا نه؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6667575&postcount=223
که دوستمون هم قرار یه چک بکنن و جوابشو بگن
همین
جلوی بازیو نمیگیره و می تونید بازی کنید.من خودم قبل نصب این پچ وقتی وارد بازی میشد بعد از آرم یوبی:21: یه سری نوشته میومد و دیگه جلوتر نمی رفت ، بعد از نصب این پچ مشکلم حل شد و حالا دارم بدون کرک بازی می کنم.طبق گفته های قبلی دوستان بدون کرک احتمالا مشکلی پیش نمیاد.اگرم تو مرحله ای مشکلی پیش اومد دوباره از اول با کرک بازی می کنم.برای اینکه خیالتون راحت باشه بعد نصب پچ خود شرکت ، کرک اسکیدرو هم بریزید.نقل قول:
من این کرک را که 700 و خورده ای حجم داره دانلود کردم می یام این فایل
ac_revelations_1.01_eu
را نصب کنم این ارورر را میده
COULD NOT retrieve VERSION NUMBER.Installation will BE aborted
چاره چیه؟
ممنون ...نقل قول:
اما سوال منو خوندید ؟؟
من واضح پرسیدم چون یه بار 200 مگ دان کردم بعد معلوم شد مشکل داره و هنوز کامل نیست ...
پس نیاز به هزاران بار گفتن نیست اقا !
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
در ضمن میشه بگید با نود32 چه جوری میتونم کاری کنم که یوبی سافت لانچر اپدیت نشه ؟؟
نه عزیز این یکی دیگه مشکلی ندارهنقل قول:
برو دی ال کن و حالشو ببر
-----------------------------------------
چرا از فایروال ویندوز استفاده نمیکنی؟
خیلی راحت تره
باید بری تو قسمت ویندوز فایروال و از بالا سمت چپ گزینه .... Allowed Programs رو بزنی و برنامه مورد نظرت رو بهش بدی
من بازی رو همین الآن نصب کردم ولی نمی دونم که کرک شده هست یا نه؟
توش کرک 164 مگی هست.
الآن این کرک رو کپی نکردم. می خوام ببینم که آیا اگر همین فایل 783.7 مگی رو دان کنم و نصب کنم و کرکش رو بریزم کافیه یا باید اون همه کاری که تو پست اول هست رو هم انجام بدم؟ یا کرک دیگری رو هم بریزم؟
خب دوستان
من سیو خودم رو گذاشته بودم که یکی از گیمرهای عزیز چک کنه ببینه که سیو بازی کرک نشده رو کرک شده ورژن 1.01کار می کنه یانه اما متاسفانه دوستان یه مقدار کم لطفی کردن و چک نکردن.
خودم این کار رو کردم و نتیجه به سمع و نظرتون می رسه.
1) دوستانی که بدون کرک بازی می کنند :
این دوستان ترسی به خودشون راه ندند و اگه دوست دارند پچ رو نصب کنند و باز هم به بازی خودشون به راحتی ادامه بدند.
2)دوستانی که با کرک بازی می کنند و یا بدون کرک بازی می کردند و الان می خوان به جمع گیمرهای با کرک بپیوندند :
این دوستان هم توجه داشته باشند که سیوهای بازی با کرک (اولیه) در پوشه Orbit واقع در فولدر بازی وجود داره در حالی که سیوهای بازی کرک شده ورژن 1.01 و همچنین کرک نشده در C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher قرار داره.
پس دوستان اول یه بک آپ باید از سیوهاشون بگیرند.
خب ، اسکیدرو مراحل نصب بازی رو این جوری توضیح داده :
1) نصب بازی
2)نصب پچ 1.01
3)کپی کرک به فولدر بازی و replace کردن اون
4)اجرای بازی و ...
نکته : اسکیدرو تو توضیحات کرک 1.01 خودش اشاره نکرده که باید باز هم گزینه Offline رو علامت بزنید ولی باید این کار رو بکنید.
5)تایپ عبارت SKIDROW به عنوان یوزر و وارد کردن پسوورد دلخواه و علامت زدن Remember Me و لاگین کردن
6)زدن دکمه Play و اجرای بازی
اما دو نکنه این جا می مونه که من دومی رو تست کردم :
الف) اسکیدرو گفته با انجام مراحل بالا می تونید بازی رو با سیو قبلی خودتون (در صورتی که کرک شده و با کرک اولیه اسکیدرو بازی می کردید) ادامه بدید که درستی این ادعا رو من نمی دونم ، چون همونطور که اول مطلب اشاره کردم ، محل سیو ورژن 1 اسکیدرو با ورژن 1.01 اسکیدرو فرق داره.
ب) اگه قبلا بدون کرک بازی می کردید و پچ رو نصب کردید و کرک هم ریختید ، دیگه احتیاجی نیست که یوزر و پسوورد اسکیدرو رو وارد کنید . چون در این صورت باید بازی رو از اول برید. فقط کافیه بعد از کرک کردن ، باز هم با یوزر و پسوورد خودتون و در حالت آفلاین بازی کنید تا بتونید از سیو قبلی خودتون استفاده کنید.
امیدوارم مفید بوده باشه.
پست اول هم آپدیت میشه.