عزیز مشکلی نداره من با همون نسخه بازی رو 2 بار تمام کردم...نقل قول:
Printable View
عزیز مشکلی نداره من با همون نسخه بازی رو 2 بار تمام کردم...نقل قول:
آقا خواهش می کنم یه کرک که همه تست کردن سالم بوده به ما بدین ما هم بازی کنیم تا حالا نزدیک 10 تا کرک دان کردم همشون این ارور رو میدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز...نقل قول:
کرک رو خودش موقع setup نصب میکنه... به احتمال زیاد بدون باگ باشه چون 4 dvd هست و DLC هم داره
DLC رو نداره.
به تعداد dvd هم اعتمادی نیست...
من کرک بریزم یا نه؟
میترسم تا وسط بازی برم بعد مجبور شم از اول برم!
روشی که برای من جواب داد:نقل قول:
1- آنتی ویروس رو خاموش کن و بازی رو نصب کن.
2- کرک اولیه ی skidrow از اینجا دانلود کن و بریز تو محل نصب بازی :
کد:http://www.fileserve.com/file/aC8x3nc/Crack.Only-BAC.rar
3- آپدیت گروه FiGHTCLUB رو از اینجا دانلود کن و به جز فایل gameservices.dll بقیه رو نصب کن تا باگهای بازی برطرف بشه:
4- موقع اجرای بازی و یا در حین بازی اینترنت رو قطع کنید و یا بازی رو از دسترسی به اینترنت BLOCK کنید.کد:http://filejungle.com/f/4bDFTb/Batman.Arkham.City.Update.1.01-FiGHTCLUB.rar
به نظرم بهتره شما یه عکس از محتویات پوشه ی Binaries > Win32 بذارید تا ببینیم کرک کامل دارین یا نه...نقل قول:
البته بعید هست وسط بازی تو خط داستان بازی ایراد بده و رد نشه براتون ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
1-آنتی ویروس ندارمنقل قول:
2-لینک خرابه
3-حجمش زیاده واقعا نیاز هست باشه؟
4-اینکارو کردم
کسی نظر دیگه ای نداره؟؟
من نسخه 2 گیگی فشره رو نصب کردم بازی حجمش شده 5 گیگ ببنم چی ازش حذف شده و مشکل دار که نیست در ضمن من یک جای تو بازی گیر کردم جوکر در رفت ر من دارم تعقیبش میکنم تو زندان و الان یک جای هستم بالای اسانسورا X میزنی Xray فعال مشه 2 تا دیوار یخی جلومه که روش علامت هست چی کارش کنم که بشکنه
بازی رو تا 13% که انجام میدم بعد از اینکه دموی یک قسمت تموم مشه و وارد اصل بازی میشه صفحه سیاهه !!!!
صدای راه رفتن و اصلحه ها نمیاد
ولی وقتی راه میرم رو نقشه نشون میده که جا به جا شدم
داستان چیه ؟
با همین کرکی که من دارم خیلیا بازی رو تموم کردن
هیچکی نمیدونه من چه غلطی باید بکنم ؟؟؟:19::19:نقل قول:
تو 6 تا فروم پست دادم هیچکس جواب نمیده :18::18:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
تورو خدا یکی جواب بده
شما از سایت P30day.com گرفتید من وقتی با اون برنامه Free Arc برای بار دوم میخوام اکسترکتش کنم نمیشه خواهشا اگه از p30day.com گرفتید یه راهکار بدین تا 12 گیگ ما هم حروم نشه.ممنون.نقل قول:
1- پس اگه آنتی ویروس ندارین از کجا مطمئن هستین که یه ویروس تو کامپیوترتون فعال نشده باشه و حالا به هر طریقی نذاره بازی رو اجرا کنین ؟! البته این که گفتم خیلی بعیده ولی خب غیر ممکن نیست!نقل قول:
2- اینم لینک سالم:
3- اگه صبر و حوصلتون زیاده و میتونین دیر بالا اومدن بازی و باگها رو تحمل کنین خب نیازی به دانلودش نیست.کد:http://hipfile.com/vzbr5rn26xgh/BATMCATW-CCRCKFIX.rar.html
عزیز من اینجا تاپیک مشکلات نصب بازی هست... سوال دوم خودتون رو ببرید تو تاپیک خود بازی که پر هست از این سوالهانقل قول:
نقل قول:
مثل اینکه یادتون رفت بگید کرکتون چیه؟...
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم - نسخه بلک باکس هست و کرک نداره - مشکل از چیه؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
مورد 1 که امکان نداره من هر هفته با kaspersky rescue disk از رو boot سیستممو اسکن می کنمنقل قول:
مورد 2 دانلود کردم بازم نشد اما در هر صورت ممنون که زحمت کشیدی راهنمایی کردی:31:
البته وقتی نیومد احساس کردم یکی با اون چکشای توی assassin's creed revelations زده تو ذوقم:41:
راستی چجوری بفهمم بازیم چیه ؟(مثلا fightclub یا proper هستش؟)نقل قول:
نگاه کن عزیز من این نسخه retail که p30day گذاشته رو دارم...نقل قول:
ولی از جای دیگه ای گرفتم و ظاهرا این نسخه فشرده شده هستش که arc شدن فایلهاش...
اگه فایلهاتون ناقص نباشه پس برنامه arc extractor رو عوض کنید یا یه up to date تر گیر بیارید...
راستی یه کرک جدید هم واسش گذاشته...
شما 100 درصد بازی رو درست کرک نکردید...
من هم نسخه پی سی دی رو دارم و هر دو مرحله بدون مشکل باز شد و الان هم بازی میکنم.
سیو رو که بر میگردونم نمیشناسه
راه حل؟
ویندوز 7
یه نفر نبود جواب مارو بده - توی 7% بازی وقتی دموی بازی تموم میشه و می خواد که بازی شروع بشه صفحه سیاه میاد - توی بازی هست ها و pause هم میشه ها ولی... - فقط همی تیکه دمو رو نمی شه اسکیپ کرد - وقتی دمو هم تموم شد قبل از اینکه صفحه سیاه بیاد می نویسه press right click to skip cecunse or game stop working بعدش هم که راست کیک + هر دکمه ای که بگی می زنم ولی........... - من نسخه بلک باکس نصب کردم و کرک نداشت - حالا چیکار کنم؟؟؟؟ ؟؟؟
منم به خاطر همین به شما گفتم از سایت p30day.com گرفتی یا نه چون اینها اومدن با اون برنامه Free Arc یه آرشیو با همون فرمت درست کنن و تمام محتویات نصب شده بازی رو تو اون یه فایل گذاشتن حالا یا درست نحوه آرشیو کردن با اون برنامه رو بلد نبودن یا به هر دلیلی وقتی میخوای با اون برنامه فایل هارو اکسترکت کنی نمیشه شما همین نسخه رو از جای دیگه گرفتی نه از اون سایت مشکل از نسخه multi9 نیست مشکل از همین نسخه اون سایت هست در کل بقیه دوستانم کسی این نسخه Multi9 p3day.com نگیرن چون خرابه اگه این نسخه رو خواست از جای دیگه ای بگیره.در کل از جواب شما ممنونم.نقل قول:
سیو های این بازی کجا ضخیره میشه ؟تو ویدوز سون
نقل قول:بجای نقطه ها user شما هستش...کد:C:\Users\...\Documents\WB Games\Batman Arkham City\SaveData
نگفتی سیستمت چیه؟
روی چه تنظیماتی بازی رو اجرا میکنی؟
و بعد بگو که درایورهای سیستمت up to date هست؟
بفرمایید:نقل قول:
به نظرم بهتره شما یه عکس از محتویات پوشه ی Binaries > Win32 بذارید تا ببینیم کرک کامل دارین یا نه...
البته بعید هست وسط بازی تو خط داستان بازی ایراد بده و رد نشه براتون ولی خب کار از محکم کاری عیب نمیکنه
البته یادم رفت بگم من با نسخه ی skidrow و کرک FiGHTCLUB بازی رو خیلی راحت اجرا میکنم و یادم نمیاد بازی شما نسخه ی کدوم گروه بود ولی اگه خیلی دوست دارین بازی رو انجام بدین بهتره دنبال نسخه ی skidrow بگردین.نقل قول:
شما فقط از یک فایل save بک-آپ گرفته بودین یا از خود پوشه ...؟نقل قول:
خب برادر اینطور که معلومه اونایی که نسخه بلک-باکس دارن براشون این باگ رو داره و اینجا هم چون فکر کنم اکثرا نسخه ی FiGHTCLUB و Skidrow و ... دارن شاید کمتر کسی بتونه شما رو راهنمایی کنه... دو راه دارین:نقل قول:
1- تو سایتها و انجمنهای دیگه (مخصوصا خارجی) دنبال راه حل باگهای نسخه بلک-باکس بگردین
2- یه نسخه ی دیگه از بازی رو تهیه کنین که از طرف اکثریت تست شده و مطمئن باشه مثلا Skidrow ، FiGHTCLUB و ...
ایرادی نمیبینم... اینم پوشه ی Binaries من:نقل قول:
دوستان من نسخه بلک باکسش رو دانلود کردم
بازی خوب و روون اجرا میشه
حدوداً تازه 2 درصدی رفتم
الان اونجایی هستم که کت وومن وارد سالن ((اون زن گلی هستش)) میشم همه رو میزنم
بعد یه دمو میده که جوکر داره به بت من خون میزنه بعد از پنجره پرتش میکنه بیرون که اصلاٌ
اسکیپ نداره
بعد این که دمو ها میگذره فقط صفحه سیاهه و فقط کلید Esc کار میکنه حدود یه ربعی هم واستادم هیچ اتفاقی نیفتاد
مشکل از کجاست
با سلام خدمت دوستان
من بازی رو تا 21 درصد جلو بردم ولی اونجایی که بتمن شمشیر دستش گرفت و باید پیرمرده رو بکشه و دختره رو نجات بده اونجا گیر کرده
بتمن اصلا تکون نمیخوره
بنظرتون چه مرگش شده
سلام.
من نسخه ی pc رو دارم..مشکلی که هست اینه که : هر وقت وارد بازی میشم و بعد میام از بازی بیرون برای شروع دوباره باید new game رو دوباره بازی کنم!! هر وقت می خوام وارد بازی بشم ، این برنامه ی Game live (اگر اشتباه نکنم!) ازم می خواد که اکانت بسازم منم کنسلش میکنم ..فکر کنم اشکال از اون باشه....راهی نیست ؟ اشکال با کرک حل میشه؟؟
من این لینک رو دانلود کردم:
دیگه کلاً بازی بالا نمیادکد:http://hipfile.com/vzbr5rn26xgh/BATMCATW-CCRCKFIX.rar.html
لطفاً hellp کنید
آقا اونجایی که شمشیر و میگیره از پیرمرده که دختررو باید نجات بده بتمن راه نمی ره اصلا
چشه ؟؟
حل شد
هر کی این مشکلو داره یه بار از چک پوینت قبل لود کنه درست می شه
یعنی چجوری ؟ یه بار دیگه با یارو بجنگیم ؟؟؟
من 100 بار جنگیدم نمیشه :(
نقل قول:جون بچتون کمک کنید موندیم تو کفنقل قول:
کی میخواد دوباره 14 گیگ بازی کامل رو دان کنه...
لطفاً کمک کنید تا مشکلم حل بشه//:41:
من که یه بار دیگه رفتم درست شدنقل قول:
این نشون می ده مشکل از بازی نیست حداقل
شما کارت گرافیک رو آپدیت کردی ؟؟
اگه چندتا صفحه قبل این تاپیک رو بخونید خواهید دید که همه ی دوستانی که نسخه ی بلک-بکس گرفتن همین مشکل شما رو دارن ... بهتره دنباله یه نسخه ی رایج تر و تست شده بگردید مثل skidrow و یا FiGHTCLUBنقل قول:
سلام یکی کمک کنه نسخه R.G. Catalyst رو گرفتم و بازی با کرک ورژن 2 اجرا میکنم خیلی از بازی رو جلو رفتم قسمت داستانی 67% شده . منطقه ای که میخوای از جوکر پادزهر رو پس بگیری و بعد از اینکه جوکر و دارو دسته اش رو پوکوندم بازی تو لودینگ گیر میکنه و چند بار این مرحل رو رفتم بازم گیر کرد و مطمئن شدم که مشکل از بازیه حالا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه ممنونش میشم. کسی از دوستان این مشکل واسش پیش اومده؟
ویرایش...........
سلام من نرم افزار های زیر نصب کردم
wllogin 32
game for windows live
xlive redist
donetfx40
gfwclinet.msi
اما تو بازی gfwl نمیاد تا اکانت آفلاین بسازم .کلید home رو هم هرچی فشار میدم نمیاد.
نسخه fightclub و ویندوز 7 32bit
مشکل کجاست؟
کسانی که نسخه blackbox را دارند این فایلو پاک کنند ببیند مشکلشون حل میشه البته قبلش یک بکاپ ازش بگیریدنقل قول:
BmGame\MoviesStereo\2_03_PT2.usm
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
دمت گرم
مشکل حل شد
دیشب شروع کرده بودم دانلود نسخه FiGHTCLUB
14 گیگی
10 امتیاز مثبت
دوستان من نسخه Steam Unlocked رو گرفتم، كرك هم كردم، ولي موقع كليك روي فايل اجرايي ارور زير رو ميده: (اسكرين شات گرفتم)
در ضمن بگم كه گرافيكم 9400 جي تي و رم 2 گيگ دارم، گرافيك آپديته و دايركس هم همينطور. تمام نرم افزارهاي مربوطه رو هم تاجايي كه مي دونم نصب كردم، مشكل از چيه؟
خوب باید گفت که یا کرک و یا بازی که گرفتی ناقص هستش که بهت میگه فلان فایل رو نمیتونه پیدا کنه...نقل قول:
کرکهای مختلف رو تست کن...
خواهشن کمک کنیدنقل قول: