واقعا متاسفم ...
Crysis 2 حتی نامزد بهترین بازیام نشد :41:
به نظر من بهترین بازی سال بود.
البته من هنوز بتمن رو بازی نکردم.
ولی چرا پرتال باید بهترین بازی بشه :41:
مگه پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشت :37:
Printable View
واقعا متاسفم ...
Crysis 2 حتی نامزد بهترین بازیام نشد :41:
به نظر من بهترین بازی سال بود.
البته من هنوز بتمن رو بازی نکردم.
ولی چرا پرتال باید بهترین بازی بشه :41:
مگه پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشت :37:
خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟نقل قول:
باش تا صبح دولتت بدمد...
انگار یه رزمی کار میگه من دیگه خسته شدم دیگه به غیر دست و پا و بدن چیز دیگه ای وجود ندارن برای مبارزه کردن
یا یه قایقران میگه من می خوام رو خشکی قایق سواری کنم
تو پس تا اخر عمرت بشین به درو دیوار نگاه کن چون که بر فض نسل بعد یه چیز جدید دادن یه سال بعدش باز تکراری میشه دیگه
الان ربط حرفات با حرفای خودم تو چیه؟
یکم توضیح بده
خوب دیگه مراسم تموم شد چند فقط چند تا خبر از اون ته تهش مونده بگیم تا همه چیه مراسمو گفته باشیم:31: پس سریع خبرای مونده رو میگم :
1-آقای هیدیو کامیا که رییس استودیو پلاتینم هستن گفتن که خودشون در ساخت شماره جدید متال گیر دخالتی ندارن و اعضای استودیو دارن بازی رو می سازن:
“Hey everyone, I said 1000 times that I have nothing to do with Metal Gear Rising.”
2- در مورد قسمت جدید الن ویک یعنی american nightmares خبرهای خوبی برای طرفدارا اومده :
- بازی اینبار در آریزونا ادامه خواهد یافت نه برایت فولز....
- یه بخش اضافی و arcade به نام fight till dwan به بازی اضافه شده که عین بخش horde بازی gears of war هست .....شما شباهنگام وارد منطقه ای میشید و باید با دشمنان مبارزه کنید به انواع اسلحه ها هم مجهز هستید موج موج دشمن خواهد اومد که هر موج دشمنها قویتر خواهند شد...هر کس بتونه تا سحرگاه دووم بیاره برندس
- تکیه این قسمت بر بعد اکشن بازی هست اضافه شدن چند اسلحه به مجموعه سلاحهای الن مانند یوزی جالب خواهد بود
- شرکت رمدی گفته مطمینا این اخرین تجربه ما از الن ویک نخواهد بود.....
+
بابا اونجا فقط اومد جلوی یه کشتی غول اسا رو گرفت اینجا اگه تریلرو دیده باشی این ادم اهنی رو یه بار تو هوا میچرخونه(مثه زور خونه:31:)بعدش میندازتش هوا بعدش خودشم پرواز می کنه میره روش و تکه تکه کنان میره وسطش و با یه ضربه این جسم صلب عظیم رو به دو نیم تقسیم می کنه...... .نقل قول:
احتمالا این رایدن از شماره 4 به بعد قشنگ رفته تمرین و این حرفا(اخر تریلر هم که جاذبه نیوتن رو به سخره می گیره)........
در اینکه سری متال گیر همیشه سری تخیلی بوده درش شکی نیس ولی این یکی دیگه فرا تخیلی بود دقیقا شده یه چیزی تو مایه های قدرت کریتوس.......:31::31:
.
.
.
از نظر من تقریبا انتخاب ها منصفانه بودن.
بجز بهترین شوتر.
که از نظر من اصلا حق cod نیست.شاید باورتون نشه ولی من فقط cod 1 رو تا آخر بازی رفتم. هیچ کدوم از نسخه های دیگه بخاطر گیم پلی تکراری من رو اونقدر جذب نکرد که تا آخر بازی کنم.این دو نسخه آخر رو حتی نصب هم نکردم.
به نظر من حق کرایسیس بود جایزه بهترین شوتر و بهترین گرافیک رو بگیره.
یا bullet storm .خدایی خیلی گیم پلی جذابی داشت.اگه یکم به گرافیکش توجه نمیکردن حداقل میتونست کاندید بهترین شوتر بشه.من واقعا از این بازی لذت بردم.
-
تریلر های بازی های جدید هم انصافا هیچ کدوم به پایه diablo نمیرسیدن.تریلرش فوق العاده بود!
اولا عقب عقب پست نده(یعنی جواب پست بعدی رو تو پست قبلیت نده) چون من قاطی می کنم:31:نقل قول:
دوما گفتم همیشه این سری تخیلی بوده ولی این یکی خیلی خیلی تخیلی بود از اولین ثانیه تا آخرین ثانیه تریلر فقط فرا تخیل............تو همین فروم بغلی بگردی می بینی که همینو می گن
سوما در مورد رفع ایرادات و اینا من که نگفتم بازی اصلی اینجوریه میگم : چیزی که فعلا من می بینم این تریلر هس و در این تریلر این ایرادات زیاد هست..... .
به همه فرومها و انجمنها و سایتهای خارجی هم بری 90 درصد حالشون گرفته شده از تریلر.......
چهارما شاید خود بازی خیلی خوب از آب دربیاد و جذب کنه ملتو ولی به نظر من فعلا محتوای تریلر در حد افتضاحی هست و برای طرفدارای متال گیر افتضاحه....درسته اسپین اف ولی دیگه خیلی چیپ(از دیالوگ بگیرتا گرافیک و همه چیز...قرار نیس چون اسپین اف میدیم اشغال تحویل ملت بدیم)
پنجما نه والله نمیدونستم اول فکر کردم ادامه 4 بعد خبر اومد به اون اصلا ربطی نداره و مثه اینکه قبل 4.........کلا خیلی در مورد داستان این شماره نمیدونم(شایدم اصلا ندونم اونقدر از چشم افتاده)
.
.
.
حامد اگه اشتباه نکنم همین چند روز پیش گفتن داستانش بعد mgs 4 اتفاق میفته ولی ادامه ی Mgs 4 نیست...........نقل قول:
یعنی تو هنوز ندونستی داستان بازی قبل متال گیر 4 هستش..؟
من منظورم این نبود که بشینم تا یه بازی انقلابی بیاد و بازی کنمنقل قول:
مرسی سلامت باشی
خوندی اصلا حرف منو...من حرفام همیشه نیاز به 24 ساعت فکر داره تو هر کلمش رازی نهفته هستش دی
یکم نمیشه اگه بخوام بشکافم نسل بعد میرسه دی ...واسه همین کوچولو میگم
پسر خوب اگه با دید تو نگاه کنیم تنها بازیی که اسمال اون تیپی هستش Minecraft میشه که گیم پلی رو عالی کار کرده
مثبت بخون تا مثبت ربط بدی وگرنه من کاری نمیتونم برات بکم ..
+
همین امروز گفتن که : Metal Gear Rising not a direct sequel to MGS 4نقل قول:
حامد اگه اشتباه نکنم همین چند روز پیش گفتن داستانش بعد mgs 4 اتفاق میفته ولی ادامه ی Mgs 4 نیست.
یعنی ادامه اونه
عجب....
خب من اولین نقطه منفی رو تو این بازی پیدا کردم :31:
اخر متال گیر 4 رایدن به رز قول داد که دیگه شمشیر بازیشو میزاره کنار وقتی بچشو دید و این حرفا....و این که حتی وسطهای بازی اسنیک میگه که تو را چه شده و اونم به انتقام اشاره میکنه همون کلمه ای که گذاشتن رو اخر نام بازی که حسین اشاره کرد خب اگر بعدش هست قبول کردنش سخته اولا که رایدن قول داده
دوما که احتمالا رایدن بعد رویداد های gun of the patriots .وارد این مقوله شده که نیاز به چندین سال تفکر داره
چرا ؟ مگه gun of the patriots در دست اسلات نبود و ایا دولت پشت ماجراست ؟ و سوالات دیگر
سوما اصلا نباید بعدش باشه چون ما هنوز نمیدونیم چه شد که رایدن این طوری شد اومد تو متال گیر 4 این مدلی شد این که یک کلونی هستش تو متال 2 میدونیم
این موضوع باعث شد تا من به تحقیق در این باره بپردازم
منم منظورم اینه که همینه که هست بشین بازی کنن بابا خیلی وقته همینطوریه اصلا فروختن کنسولت قابل هضم نی :31:نقل قول:
من منظورم این نبود که بشینم تا یه بازی انقلابی بیاد و بازی کنم
باشه واسه تو: دی یه عــــــــــــــالمه(به لحن بچه ها بخون: دی) بازیم میدم بهت بازی کنی : دی خودم یه ویتا میگیرم میرم باش سرگرم شم تو سنگر...خدارو چه دیدی شاید با وای فاش یه طیاره جاسوسی هم هـــ*ک کردم معافم کردن: دینقل قول:
راستی حسین هر وقت رفتی خدمت کنسولات رو بده من ازشون نگهداری کنم : دی
کلا شما رنگبندیو ببین یاد ونکوییش میفتی دیگه بقیه بماند...پارسال بازی سبز میزد امسال رنگا گرم و کم رنگ مثل ونکوییش...نقل قول:
رایدن در حال بریدن گچ یا بدن دشمن(جالب اینجاس این دشمنا در صحنه های دیگه شدیدا ازشون خود میپاشه بیرون)
همین که همه دارن خودشونو از این بازی جدا میکنن و میگن کار من نیست واس اینه که از فنا میترسن حالا پس فردا اگه خوب درمد همه میگن علی پروین نه کوجیما پشت بازی بوده: دی
مدیر BF3 اقای Daniel Matros به Infinity Ward برای انتخاب بازیشون (MW 3) به عنوان بهترین بازی شوتر سال تبریک گفت و بیان کرد که بازیی که انها ساختن بسیار زیبا بوده
پ ن..: مرامتو عشقه حقت بود مولتیپلیر رو بگیری...
The Last Of Us
خبرهایی جدید از این بازی...:منتظر یک Horror جدید باشید
همانطور که شرکت ناتی داگ قول اخبار تکمیلی در روز 13 دسامبر را داده بود صفحه ی Twitter آقای Neil Druckmann در این مورد اپدیت شد.البته پست اپدیت ایشون اطلاعات خاصی را در بر نداشت و همه چیز را به بعد موکول کرد.
در این پست تایید شده است که بازی The Last Of Us توسط تیم دوم شرکت حداقل 2 سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد.
با توجه به خبری که در PlayStation UK آمده در حال حاضر بازی ار حالت شبکه پشتیبانی نمی کند و بازی دارای رده ی سنی 18+ است.در مورد سوالی هم که تریلر بازی را ترسناک و تاریک توصیف می کرد Christophe Balestra تایید کرد که بازی دارای تم ترسناک و خشونت خواهد بود و ایشون در ادامه ی سخنانشون گفتند که این همان چیزی بوده که ما میخواستیم و ما شانسمون رو در این بازی امتحان خواهیم کرد.
همچنین در مورد سوالی که از آقای Christophe Balestra در مورد سورپرایز بودن معرفی بازی از وی شده بود اینطور جواب داد که:"ما هم شگفت زده شده بودیم که توانسته ایم چنین کاری را برای مدت طولانی مخفی نگه داریم چون ما خیلی وقت پیش بود که گروه خود را به 2 تیم تقسیم کردیم.ما نکات زیادی را به بازیکن ها نشان دادیم ولی آنها متوجه نشدند که اینها از طرف ناتی داگ است."
آقای Evan Wells هم در این مورد گفت"این موضوع خیلی ترسناک بود.هر قدمی که ما در این راه بر میداشتیم از جمله زمان Update سایت میترسیدیم که ما خبری را ناخوداگاه منتشر کنیم و واقعا میخواستیم که این موضوع را مخفی نگه داریم."
Evan Wells همچنین در مورد دادن اطلاعات بیشتری از بازی خودداری کرد و گفت:"ما هنوز آماده نیستیم که اطلاعات بیشتری را در اختیار شما قرار دهیم.تریلر را پشت سر هم نگاه کنید تا نشانه هایی از بازی ما را در آن ببینید."
خبر از بازی سنتر..
خب 55 بار از اون روز تا حالا ویدئو رو دیدم...: نظرات نهایی خودم...: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین باره که ارزو میکنم اون اتفاق سال 2012 رخ نده و از خدا می خوام بی خیال بشه یه سال بندازه اونورتر ما بتونیم اینو بازی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین چیزی که متحیر کننده بود اینه که تمام تصاویر و اون چیزی که با چشمان مسلح یا غیر مسلح خودتون از این ویدئو میبینید کاملا از خود بازی از داخل بازی اصلا کپی بازی چه طور بگم همون In-Game هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین چیزی که متحیر کننده بود اوضاع اشوب شهر بود چه اوضاعی چه سکانسی دختره از اوج هراسان بودن حس میخکوب شدن رو به گیمر میداد گلوله هه مگه میرفت تو خشاب لامصب. دی
اسم دختره نوجون ما Ellie هستش که خانم Ashley Johnson برا ایشون ایفای نقش میکنه
محتوای مخفی: درویش کن هنو تو ماه محرمیم دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو اولین دید واقعا منم به شخصه ذهنم رفت به این خانم و که کجا دیدمش یادم افتاد وقتی گوگل رو سرچ کردم..:31:
هر روز قبل از شام دو وعده
و بعد از صبحونه یک بار این تصویر رو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هایپ رو ببرم بالا....:31:
احتمالا سبکی جدید رو خواهیم دید..
راستی بچه ها پلتفرمش هم میدونید چیه دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چطور 2 سال این بازیو مخفی نگه داشتن الله و علم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرما...نقل قول:
تریلرش اومده ؟
به نظر بازی خفنیه :10:
بنده خدا به طور غیر مستقیم شکست نفسی کرده :45:نقل قول:
مدیر BF3 اقای Daniel Matros به Infinity Ward برای انتخاب بازیشون (MW 3) به عنوان بهترین بازی شوتر سال تبریک گفت و بیان کرد که بازیی که انها ساختن بسیار زیبا بوده
پس چرا سایت اینجوری شده ؟؟؟؟ یکی پست میده زوتر از پستش ج میگیره ...دی!
خوبه - این شد عوضه اون همه فحش هایی که قبل از عرضه به MW3 میدادن ...:31: حالا تبریک میگن ...:27: میگن جوجه رو آخر پاییز میشمارن ! :31:نقل قول:
ای بابا آدم هی تریلر این the last of us ( اسم قشنگی هم داره ...) رو میبینه هی بیشتر جو میگره بریم یه PS3 بخریم !
دیگه فحش ک نمیدادن...باو اینا خودشون آدمای با شخصیتی هسن..تروخدا اینجور نسبتارو ندید..
چقد شاسکوله این بابا...نقل قول:
علاوه بر این وی به بهترین بازی انتخاب شده در بخش چند نفره نیز شکایت داشت. این عنوان به بازی Portal 2 تعلق یافت و این در حالی است که سازندگان Battlefield 3 انتظار داشتند بازی خودشان به این عنوان دست پیدا کند. در کل آقای Daniel Matros به همه چیز شکایت داشت و از بازی های انتخاب شده اصلا راضی نبود. با این حال به رقیب خود تبریک گفت!
خب مولتیه بتل سه ادامه ی روند موفق مولتیه بد کمپانی بود ولی همیشه چیزهای نو و خلاقیت های بکر هستن که جایزه هارو میبرن که در این مورد پرتال نسبت به بتل سه منحصر به فرد تر و تجربه ای جدید بوده.
اینو اینجا جواب دادم چون به این تاپیک ربط داشت.
مولتی Portal چه جوریه مگه که بهترین شده ؟نقل قول:
چقد شاسکوله این بابا...
خب مولتیه بتل سه ادامه ی روند موفق مولتیه بد کمپانی بود ولی همیشه چیزهای نو و خلاقیت های بکر هستن که جایزه هارو میبرن که در این مورد پرتال نسبت به بتل سه منحصر به فرد تر و تجربه ای جدید بوده.
اینو اینجا جواب دادم چون به این تاپیک ربط داشت.
من مولتی بازی نکردم.
از بین تریلر هایی که دیدم، چیزی که واقعا من رو شوکه کرد تریلر The Last of Us بود...
کلا از نظر اتمسفر و جو که خیلی قوی بود و حسابی درگیر کننده...
ولی نکته اصلی، گرافیک بسیار قدرتمند و شبه CG بود که تا به حال چنین گرافیک زیبایی رو در هیچ گیمی ندیده بودم، از شروع تریلر و نمایش برگ های درختان و گذر نور از میان آن ها تا انیمیشن های دقیق و بسیار زیبا، از جمله قسمتی که دختره گلوله ها رو میشمره همگی فوق العاده کار شده بودند...
البته این تریلر Pre-Rendered بوده، ولی با این حال بسیار بسیار زیبا و قوی کار شده بود.
چیزی که معلومه، اینه که داشتن یک عدد PS3 برای عنوان های انحصاری Sony... کاملا واجبه :دی
تریلر Diablo III هم عالی بود و از Blizzard کبیر کم تر از این انتظار نمیرفت البته به نظرم تریلر های دیابلو یه کم حالت آرومی دارن و از اون هیجان تریلر های Warcraft III و Starcraft به دور هستند، به نظر من اگه یه مقدار هیجان تریلر ها رو بالا ببرن تریلر ها دلنشین تر میشن.
پیروز باشید.
این همون گرافیک خود بازی هست که مقادیر زیاد یا کمی بهش افکت اضافه شده و نمایش داده میشه(مثه اینکه مثلا گرافیک خود بازی +20 درصد افزایش ارایه).......در cutscence های بازی انچارتد هم که ساخته خود ناتی داگ هست و البته بازیهای دیگه این روال جاریه دیگهنقل قول:
به احتمال 90 درصد هم طبق روال بازیهای مد روز به هنگام نمایش این کات سین ها بازی لود خواهد شد و ما لود شدنی نخواهیم دید:31:(خواستم بگم کمی با pre render فرق داره)
+
راستی شرکت ناتی داگ در آخرین مصاحبش گفته : این بیشتر شبیه یه game نیس بیشتر شبیه یک تجربس ..........در نتیجه به نظر حالت سینمایی بیشتری خواهد داشت
.
.
.
.
واسه این بازی یک ps3 میگیرم. کلا خریدش هم به صرفه تر از xbox هست. چون کلی بازی انحصاری داره ولی xbox معمولا با pc برابره. یک سوال اخرps3 -- نشد؟
دیشب کل مراسمو دان کردم.واقعا مراسم جالبی بود.خیلی شیک و جالب شروع شد.کلا باهاش حال کردم فقط افسوس میخوردم که چرا ما یه همچین چیزایی نداریم:41:
ولش کن.خودت خوبی؟ :دی
خوب گرافیک بالاتری که در Cutscene میبینیم مهم ترین دلیلش این هست که انیمیشن ها کاملا طراحی و پرداخته شدن و انیمیشن های معمول داخل بازی رو مشاهده نمیکنیمنقل قول:
+
زوایای دوربین و در کل سینمایی جلوه دادن بازی
افکت هم ممکنه اضافه بشه ولی در حدی نیست که اون قدر تاثیر گذار باشه ولی در کل درسته.
اون قضیه Pre-Render هم تا حدودی موافقم... Pre-Rendered یعنی از قبل رندر شده، معمولا به وسیله دستگاه های پرقدرت تر... مثل Cutscene های Crysis 2 یا BF3 ...
اگه واقعا PS3 این صحنه رو لود کرده باشه (:18:)دیگه Pre-Render نمیشه و حرف شما درسته(به احتمال خیلی زیاد به همین صورت هست).
پیروز باشید.
منظور منم همینه که cutscene ها به فرم pre render بازیهای دیگه نیس......نقل قول:
+
از لحاظ لود کردن این صحنات توسط کنسول اگه شما به cut scence های چپترهای اولیه بازی gears of war3 هم نگاه کنی دلت میخواد که خود کشی کنی:31::31:ولی فرقgears of war با cutscene های بازی انچارتد یا همین بازی که ازش تریلر نشون داده شده اینه که :
ناتی داگ در ساخت انیمیشن های فوق العاده طبیعی بدن و قیافه و لوکیشن های سینمایی شهره عام و خاص و اینو با ساخت انچارتد اثبات کرد(یعنی انچارتد هم در زمان خودش کیفیتش مثه همین تریلر بازیه بوده).......
برای همین هست که مثلا همین بازی جدید ناتی داگ هم مثه بازی قبلیش یعنی انچارتد روند سینماتیکی داره تا حدی که خود ناتی داگ گفته بازی اونطوری که شما فکر می کنین game نیس(یعنی استفاده ناتی داگ از نقاط قوت استودیو خودش )
.
.
.
مراد این قضیه 10 درصد چیه !؟:31:نقل قول:
+
اقا من خودم وقتی تریلر های انچارتد دو رو دیدم گفتم غیر ممکنه همچین چیزی در نسل جدید ، بازی اومد و ناممکن ما ممکن شد ! با این حال تریلر انچارتد 3 که اومد بازم گفتم این یکی دیگه محاله !!!:31:بازم بازی اومد و من صحنه های شن تکون نمی خوردمو محیطو نگاه میکردم !!(به نظر من که تریلر های بازی با خود بازی هیچ فرق نداشتن ، جز اینکه دوربین تریلر ها به طبع سینماتیک تره )
حالا برای این بازی دیگه شک به خودم راه نمیدم و مطمئنم که این تریلر کاملا IN GAME هستش !! (نور پردازی در این تریلر با این که عالی بود اما زیاد با انچارتد فرق نداشت ، چهره ها هم همین طور !)
+
کسی به اون صحنه دقت کرد که الی جنازه رو بر میگردونه! حرکت فک جنازه شاهکاره !!! با برگشتن اینور اونور میشه !!!
+
مراد کات سین های انچارتد کجا ، GEOW کجا ؟؟
ارمین پستا رو دقیق نمی خوونی ها:31:نقل قول:
من گفتم cut scene های gears3 هم از خود بازی و حتی تصورمون از توان کنسول x360 خارج بود(مخصوصا صحنه ای که کارماین از اب میاد بیرون)ولی مثه انچارتد انیمیشن طبیعی و حالت سینماتیک نداشت........ .
در صورتی که دقیقا تو همین تریلرهای انچارتد 3 و حتی خود داخل بازی انیمیشنها و حالت سینماتیک بازی خخخخخخدا بود.......
.
.
The Last of us
یک بازی تماما زامبی نیست.....
Bruce Straley،
همه ی ما در آخرین تریلر از این بازی زامبی، انسان هایی آلوده شده یا هر موجود دیگری که بودند را دیدیم. خب، از آن پس مردم به یکدیگر میگفتند که Naughty Dog در حال ساخت یک بازی با زامبی های فراوان است که در آن باید با موج های زیادی از زامبی ها مواجه شویم و این موجودات را بکشیم.
به نظر میرسد که این مسئله حقیقت ندارد. این بازی قرار است داستانی باشد در مورد تلاش دو انسان برای بقاء؛ این که چطور Joel و Ellie در مقابل خطرهایی که با آن مواجه میشوند ایستادگی میکنند و میجنگند.
Bruce Straley، کارگردان پروژه در این مورد میگوید: این فقط یک بازی زامبی کُشی نیست. این بازی قرار است یک تجربه ی کاملا شگفت انگیز باشد که هیچ بازیکنی تا به حال در این ژانر تجربه نکرده است. شخصیت ها، ساخت بازی، همه چیز آن.
در تریلر بازی شما میتوانید ببینید که در یکی از صحنه ها، Ellie تیرهایی که در کیسه ی آن شخص قرار دارد را برمیدارد و آن ها را میشمارد. اگر این نتواند نشانه ای باشد مبنی بر اینکه با یک بازی Survival روبرو هستیم، پس چه چیزی میتواند بیانگر این مسئله باشد؟
بازی سنتر
سبک بازی...: Third-person survival horror action-adventure :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ ن..: ..........
ایا این دو شخص از ته دل این چنین می خندند...؟
متاسفانه قسمت حساسی رو هدف گرفتی و منم نمی تونم در این مورد پستی ندم :دی وقتی اسم Valve در کار باشه دیگه نمیشه من در کار نباشم :دینقل قول:
با توجه به پستای این تاپیک ظاهرا توی کشور ما بازی های عمیقی مثل پرتال جا نیافتاده و مطمئنا بازی هایی مثل cod بیشتر عمومیت دارن چون خیلی راحتن
شما گفتین پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشتش که من سوالم اینه که پرتال چی نداشت؟! گیم پلی بی نظیر ، روایت داستانی عالی ، صداگذاری فوق العاده ، گرافیک بهبود یافته نسبت به شماره قبلی و کاملا راضی کننده و ... دیگه بازی چی کم داشت تا یه شاهکار کامل باشه؟ یعنی بازیی که با نظر اکثریت منتقدها حداقل جزو 5 بازی برتر امسال در بین همه پلتفرم هاست و میانگین امتیاز 95 رو می تونه بدست بیاره تنها خصوصیت اون طراحی مراحل خوبه؟! اگه این درسته پس باید به اون منتقد های سایت های مختلف دونه دونه اطلاع بدیم که نقداتون خیلی مشکل داره و کلا با این کار خداحافظی کنید :دی
فعلا از vga تونست 5 تا جایزه بگیره و باید منتظر جاهای دیگه باشیم که مطمئنا جایزه های زیادی دیگه رو هم کسب می کنه و این نشونه قدرت بازیه...
+
دو تا ویدئو از vga امسال که منو خیلی جذب کردن یکی برای Diablo III بودش یکی هم The Last of us
تریلر سینماتیک Diablo III که مثل همیشه فوق العاده بود و با این تریلر که دیدم دیگه اصلا نمی تونم برای بازی صبر کنم
The Last of us هم خیلی عالی بود و خیلی خوشم اومد چون به نظر داستان فوق العاده ای باید داشته باشه و سبک اونم سبک خیلی خاصیه. به نظر می رسه تلفیقی از آنچارتد و اویل یا همچین چیزایی باشه که خیلی جالب و جدیده! به نظر می رسه باید مهره خیلی مهمی برای سونی باشه...
مطمئنن اگه پرتال همچین سبکی نداشت و با همین گرافیک و گیم پلی و صداگذاری یه سبک دیگه ای داشت مثلا یه اکشن اول شخص بود هیچ وقت نمیتونست حتی کاندید بهترین ها بشه !نقل قول:
شما گفتین پرتال به جز طراحی مرحله ی خوب دیگه چی داشتش که من سوالم اینه که پرتال چی نداشت؟! گیم پلی بی نظیر ، روایت داستانی عالی ، صداگذاری فوق العاده ، گرافیک بهبود یافته نسبت به شماره قبلی و کاملا راضی کننده و ... دیگه بازی چی کم داشت تا یه شاهکار کامل باشه؟
پرتال کاندید شد چون سبکش تکه توی بازیا. چون سبک خاص خودش رو داره.
خداییش گرافیک پرتال رو میشه با کرایسیس 2 مقایسه کرد ؟ یا پیچیدگی گیم پلی پرتال مثل بتل فیلد هست ؟
صداگذاریش در حد بتل فیلد یا کرایسیس هست ؟
اصلا اون محیطی که برای پرتال طراحی شده نیازی به صداگذاری خیلی خفنی نداره! این بازی اصلا نیازی به گیم پلی خیلی خاص نداره چون شما توی یه محیط باید فکر کنی که چه جوری یه معمایی رو حل کنی ! تنها چیزی که توی گیم پلی این بازی مهمه اینه که با اسلحه دو تا پورت درست کنی ! این که اصلا کاراکترش کیه، یا حرکات نسبت به دوربین اول شخص چه جوریه به هیچ وجه مهم نیست. گرافیکشم در حد همچین بازی بود ولی اصلا چیز خوبی نبود در مقایسه با بقیه بازیا.
تنها چیزی که باعث موفقیت پرتال شده سبک بازیشه که هیچ بازی مثل این نیس از این نظر.
کی گفته نقد اون ها اصلا مشکل نداره ؟!نقل قول:
یعنی بازیی که با نظر اکثریت منتقدها حداقل جزو 5 بازی برتر امسال در بین همه پلتفرم هاست و میانگین امتیاز 95 رو می تونه بدست بیاره تنها خصوصیت اون طراحی مراحل خوبه؟! اگه این درسته پس باید به اون منتقد های سایت های مختلف دونه دونه اطلاع بدیم که نقداتون خیلی مشکل داره و کلا با این کار خداحافظی کنید
درسته اونا منتقدن ولی دلیل نمیشه که هر چی نقد کردن ما هم تسلیم نقد اونا باشیم.
خیر سرمون خودمون گیمریم و داریم بازی میکنیم.
وقتی بازی بتل فیلد 3 که به جرعت میتونم بگم بعد از کرایسیس بهترین گرافیک بازی های پی سی رو داره حتی کاندید بهترین بازی نمیشه دیگه چه توقعی میشه از این منتقدا داشت ؟
وقتی کرایسیس 2 که با بهترین انجین بازی سازی دنیا ساخته شده جز کاندیدا نمیشه !
اون وقت بازی کال آف که مثل همیشه روند تکراری خودش رو ادامه داده و حتی از نظر گرافیکی کوچیکترین تغییری نسبت به نسخه ی قبلی خودش نکرده میشه بهترین بازی سال !
قرار نیس ما همیشه به حرف این منتقدا گوش بدیم :2:
تصاویر رو در فروم بغلی دیدم....تو گیم اسپات بودش...با این که این کنسول خیلی سخت افزارش نسبت به قدرت های سخت افزاری PC باقالی محسوب نمیشه اما این تصاویر زیر شاید مقداری از اون شکی که از این ک چرا عنوان بهترین گرافیک سال رو گرفته بر طرف کنه....
کافی بود یک تیر به اون چرخ های درشکه بزنم و افکت داشت حکم رانی میکرد جلوی چشمانم و همراهش گونه های اشک..
لینک های پیوست سایز بزرگی دارن از اونا ببینید...
HFShit!!!:18:
اون عکس اولی خیلی چیـــــــــــزه!!!!!:18:
در مورد گرافیک که مطمئنا پرتال 2 در حد خیلی خوبیه و ضعیف نیستنقل قول:
مطمئنن اگه پرتال همچین سبکی نداشت و با همین گرافیک و گیم پلی و صداگذاری یه سبک دیگه ای داشت مثلا یه اکشن اول شخص بود هیچ وقت نمیتونست حتی کاندید بهترین ها بشه !
پرتال کاندید شد چون سبکش تکه توی بازیا. چون سبک خاص خودش رو داره.
خداییش گرافیک پرتال رو میشه با کرایسیس 2 مقایسه کرد ؟ یا پیچیدگی گیم پلی پرتال مثل بتل فیلد هست ؟
صداگذاریش در حد بتل فیلد یا کرایسیس هست ؟
اصلا اون محیطی که برای پرتال طراحی شده نیازی به صداگذاری خیلی خفنی نداره! این بازی اصلا نیازی به گیم پلی خیلی خاص نداره چون شما توی یه محیط باید فکر کنی که چه جوری یه معمایی رو حل کنی ! تنها چیزی که توی گیم پلی این بازی مهمه اینه که با اسلحه دو تا پورت درست کنی ! این که اصلا کاراکترش کیه، یا حرکات نسبت به دوربین اول شخص چه جوریه به هیچ وجه مهم نیست. گرافیکشم در حد همچین بازی بود ولی اصلا چیز خوبی نبود در مقایسه با بقیه بازیا.
تنها چیزی که باعث موفقیت پرتال شده سبک بازیشه که هیچ بازی مثل این نیس از این نظر.
کرایسیس 2 گرافیگش از خیلی بازی ها بهتره ولی واقعا این بازی در زمینه های دیگه هم قوی ظاهر شده و در حد شاهکار؟!
اون چیزی که مشخصه گرافیک همیشه در حال پیشرفته و در هر صورت این پیشرفت اتفاق می افته ولی گیم پلی و داستان قسمت هایی هستن که لزوما به این صورت نیستن که همیشه رو به جلو باشن که یه سری شرکت ها مثل Valve با خلاقیت در گیم پلی و داستان همیشه در دنیای بازی تحول ایجاد می کنن و مثلا چند سال دیگه شاید بخوان در مورد سال 2011 یاد کنن کسی از کرایسیس 2 یاد نکنه ولی از پرتال 2 به خاطر این همه خلاقیت حتما یاد می کنن...
در مورد صداگذاری راستش فکر کنم منظور شما بازیی غیر از پرتال 2 باشه چون یکی از قویترین صداگذاری رو در بین بازی های امسال داشت و حتی سایت هایی که متنفر از این بازی هم باشن نمی تونن توی جایزه های مربوط به صداگذاری نامی از پرتال 2 نیارن! :دی
منم نمیگم حرف اونا همیشه درسته و اتفاقا از همون اول تاپیک این نامزدهایی که vga انتخاب کرده بود رو ازش کلی انتقاد کردمنقل قول:
کی گفته نقد اون ها اصلا مشکل نداره ؟!
درسته اونا منتقدن ولی دلیل نمیشه که هر چی نقد کردن ما هم تسلیم نقد اونا باشیم.
خیر سرمون خودمون گیمریم و داریم بازی میکنیم.
وقتی بازی بتل فیلد 3 که به جرعت میتونم بگم بعد از کرایسیس بهترین گرافیک بازی های پی سی رو داره حتی کاندید بهترین بازی نمیشه دیگه چه توقعی میشه از این منتقدا داشت ؟
وقتی کرایسیس 2 که با بهترین انجین بازی سازی دنیا ساخته شده جز کاندیدا نمیشه !
اون وقت بازی کال آف که مثل همیشه روند تکراری خودش رو ادامه داده و حتی از نظر گرافیکی کوچیکترین تغییری نسبت به نسخه ی قبلی خودش نکرده میشه بهترین بازی سال !
قرار نیس ما همیشه به حرف این منتقدا گوش بدیم
ولی معتقدم میانگین امتیاز بازی ها توی metacritic دروغ نمیگه و در اکثر موارد این میانگین عین واقعیته. وقتی بین پرتال 2 و کرایسیس 2 از نظر میانگین امتیاز حدود 1 نمره فاصله ست پس این دیگه گویای همه چیزه... بازی هایی مثل کرایسیس 2 به مراتب در یه سطح پایینتر از پرتال 2 قرار دارن...
حالا ممکنه یه نفر نظر شخصیش این باشه که کرایسیس 2 اصلا بهترین بازی تاریخه که نظر شخصی هر شخص محترمه ولی واقعیت یه چیز دیگست...
منم نگفتم ضعیفه گرافیکش ولی خیلی معمولیه. در حدی که بشه گفت گرافیک خوبی داره.نقل قول:
در مورد گرافیک که مطمئنا پرتال 2 در حد خیلی خوبیه و ضعیف نیست
کرایسیس 2 گرافیگش از خیلی بازی ها بهتره ولی واقعا این بازی در زمینه های دیگه هم قوی ظاهر شده و در حد شاهکار؟!
اون چیزی که مشخصه گرافیک همیشه در حال پیشرفته و در هر صورت این پیشرفت اتفاق می افته ولی گیم پلی و داستان قسمت هایی هستن که لزوما به این صورت نیستن که همیشه رو به جلو باشن که یه سری شرکت ها مثل Valve با خلاقیت در گیم پلی و داستان همیشه در دنیای بازی تحول ایجاد می کنن و مثلا چند سال دیگه شاید بخوان در مورد سال 2011 یاد کنن کسی از کرایسیس 2 یاد نکنه ولی از پرتال 2 به خاطر این همه خلاقیت حتما یاد می کنن...
در مورد صداگذاری راستش فکر کنم منظور شما بازیی غیر از پرتال 2 باشه چون یکی از قویترین صداگذاری رو در بین بازی های امسال داشت و حتی سایت هایی که متنفر از این بازی هم باشن نمی تونن توی جایزه های مربوط به صداگذاری نامی از پرتال 2 نیارن!
آخه دو تا جعبه و چارتا رباط کوچولو و در و دیوار و یه تفنگ دیگه گرافیک میخواد ؟ :27:
خیلی جالبه شما فقط به گرافیک کرایسیس نگاه میکنید !
قبول دارم داستانش زیاد قوی نبود ولی به نظر من بهترین گیم پلی رو بین بازی های شوتر داره.
و بهترین هوش مصنوعی دشمنا ...
هیچ بازی اندازه کرایسیس 2 روی هاردش به من اینقد هیجان نداده چون هوش مصنوعی دشمناش فوق العاده نوشته شده و یاد ندارم که ازش باگی دیده باشم.
کی گفته گرافیک در هر صورت پیشرفت میکنه :18:
شما گرافیک سندباکس بازی LA NOIRE رو با بازی هم سبک خودش مثل Saints Row مقایسه کن (منظورم از هم سبک فقط open world بودنشونه) متوجه میشی که SR گرافیک فوق العاده تری نسبت به اون یکی داره.
یا mw3 رو با bf3 مقایسه کن دومی گرافیکش خیلی بهتره و mw3 اصلا تغییری تو گرافیک نداره !
بنابراین نمیتونیم بگیم گرافیک به هر صورت پیشرفت میکنه :18:
مطمئنن گیمرهای کامپیوتری از کرایسیس 2 و 1 تا همیشه یاد میکنن !
همین الانشم خیلیا اصلا که بهشون میگی پرتال 2 بازی کردی میگه پرتال چیه !
ولی عمرا اگه بکی کرایسیس بازی کردی و ندونه کرایسیس چیه !
کرایسیس یکی از به یاد موندنی ترین بازی های تاریخ پی سیه و دلیل اصلیش موفقیت نسخه ی یک و گرافیک فوق العاده شه.
صداگذاری پرتال نسبت به سبکی که داره خوبه اما واقعا چیز خاصی نیست.
صداگذاری بازی های دیگه ای مثل بتل فیلد خیلی پیچیده تر از صداگذاری یه بازی معماییه !
پرتال موفقیت صداگذاریش رو مدیون اون یارو دوبلره هس (که اسمش یادم نیس :31:) و جایزه م بهش دادن.
چون خیلی خوب دیالوگاشو میگه و آدم احساس میکنه یه رباط کوچولوی گردالی واقعا جون داره و حرف میزنه :11:
به نظرم انتخاب های گیم اسپات خیلی منطقی تره.
به هر حال من نمیگم پرتال 2 بازی بدیه.
خیلی خوب و سرگرم کننده س.
موفق باشی :10:
من کلا با بحث شما کاری ندارم ولی این سه مورد تو حرفاتون رو که با رنگ قرمز های لایت کردم شدیدا رد هستن مخصوصا هوش مصنوعی که فاجعه بودن...... .نقل قول:
از لحاظ بهترین شوتر بودن هم همین امسال چند تا رقیب گاها بهتر از خودش داره(بماند سالهای قبل) البته بماند که بازی همه چیشم کپی از بزرگان بود
+
کرایسیس :
گرافیک پیشتازی داره
گیم پلی خیلی خوب ولی ایراد داری داره
پورتال 2 :
گرافیک خیلی خوبی داره
ار لحاظ گیم پلی هم پیشتازه
در کل شما میتونی پورتال رو "چند تا قوطی و چهار تا دیوار با یه گرافیک عادی" ببینی ولی مساله اینجاس که همینا در یک سطح عالی برای شما عرضه میشه....ولی کرایسیس2 اونایی که می خواست عرضه کنه رو با ضعفهای قابل توجهی نسبت به p2 عرضه کرده
از لحاظ ماندگاری هم فروش کاملا بالای portal2 و جوایزی که برده اون رو موندگار خواهد کرد(شماره 1 بازی هم 76 جایزه برده بود)
+
یه موردم موند : اینکه میگی "الان به خیلی ها بگی پورتال چیه ولی نمیدونن" در مورد کشور خودمون صدق می کنه هونطور که به خیلی ها تو اونور دنیا بگی halo غش می کنن:31:ولی تو ایران بیای بگی مثه اینکه داری اسم یه شاخه از دایناسورا رو ازش می پرسی چنان نگاه می کنه که انگار این بازی تو دنیا وجود نداره....... .
محبوبیت portal2 با فروش بالا و dlc های پر فروش نمایان شده....... .
.
.
.
بابا مگه من دارم بحث مقایسه ی پرتال 2 با کرایسیس رو میکنم ! :31:نقل قول:
من کلا با بحث شما کاری ندارم ولی این سه مورد تو حرفاتون رو که با رنگ قرمز های لایت کردم شدیدا رد هستن مخصوصا هوش مصنوعی که فاجعه بودن...... .
از لحاظ بهترین شوتر بودن هم همین امسال چند تا رقیب گاها بهتر از خودش داره(بماند سالهای قبل) البته بماند که بازی همه چیشم کپی از بزرگان بود
+
کرایسیس :
گرافیک پیشتازی داره
گیم پلی خیلی خوب ولی ایراد داری داره
پورتال 2 :
گرافیک خیلی خوبی داره
ار لحاظ گیم پلی هم پیشتازه
در کل شما میتونی پورتال رو "چند تا قوطی و چهار تا دیوار با یه گرافیک عادی" ببینی ولی مساله اینجاس که همینا در یک سطح عالی برای شما عرضه میشه....ولی کرایسیس2 اونایی که می خواست عرضه کنه رو با ضعفهای قابل توجهی نسبت به p2 عرضه کرده
از لحاظ ماندگاری هم فروش کاملا بالای portal2 و جوایزی که برده اون رو موندگار خواهد کرد(شماره 1 بازی هم 76 جایزه برده بود)
+
یه موردم موند : اینکه میگی "الان به خیلی ها بگی پورتال چیه ولی نمیدونن" در مورد کشور خودمون صدق می کنه هونطور که به خیلی ها تو اونور دنیا بگی halo غش می کننولی تو ایران بیای بگی مثه اینکه داری اسم یه شاخه از دایناسورا رو ازش می پرسی چنان نگاه می کنه که انگار این بازی تو دنیا وجود نداره....... .
محبوبیت portal2 با فروش بالا و dlc های پر فروش نمایان شده....... .
اصلا اوله اول بحث سر کاندید بهترین گرافیک بود که من حرفم این بود چرا کرایسیس 2 کاندید نشد که خوشبختانه گیم اسپات انتخابش کرد.
بعد گفتم مگه پرتال 2 جز طراحی خوب چی داشت که دوستمون گفت چی نداشت و من جوابم اینه که پرتال 2 از نظر صداگذاری و گرافیکم عالی باشه نباید با بازی های پیچیده ای مثل کرایسیس یا کال آف یا بتل مقایسه بشه چون بازی های شوتر از این نظر پیچیده گی های بیشتر دارن.
خب این که کاملا مشخصه فک نمیکنم جای بحث داشته باشه !
خب مشخصه که چند تا قوطی و چهار تا دیوار باید با سطح عالی عرضه بشه و حجم گرافیکی نداره مثل کرایسیس که تموم صحنه هاش پر از آبجکته خب مسلما برای بهینه سازی کردن گیم هم شده باید بعضی تکسچرها که زیاد تو چشم نیست کیفیت کمتری داشته باشه.
من نمیدونم شما ایراد گیم پلی کرایسیس رو تو چی میدونی ! ولی من با مقایسه با بازیهای همسبکش میگم بهترین گیم پلیه و یه جورایی گیم پلیش بین بتل فیلد و کال آوه یعنی نه مثل بتل فیلد خیلی واقعی و نه مثل کال آو فقط بازی :27:
راستی ایرادای هوش مصنوعی و ضعف های گرافیکی کرایسیسم اگه بگی ممنون میشم :10:
در مورد هوش مصنوعی که لازم نیس جای خیلی دوری بری همین برو فروم خود بازی کرایسیس تا بخوونی چی به چیه:
I am sure everyone already has thier funniest moment the AI did something ridiculously stupid and it was laughs everywhere.
علاوه بر اون تو اکثر سایتا یه سرچ بزنی دستت میاد(مشکل هوش مصنوعی و گلیچ و باگ تو کرایسیس2 از روز هم روشنتر فقط یه سرچ بکن تو نت)البته مشخصه که رو درجه سختی بالا هوش مصنوعی بهتر میشه ولی در حالت نرمال خیلی کار می خواست تا یه چیزی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
در مورد خود بازی هم من موارد تکراری زیادی از بازیهای دیگه دیدم(که چند ماه پیش توضیح دادم ) و کلا کیفیت دیگه.......منتقدا هم اینو میگن.......مولتی پلیر متوسط هم داشت تا لول 25 بازی کردم متوسط بود......
در مقایسه بابقیه شوترای امسال که بدون شک و تردید جلوی gears چیزی نداشت میمونه bf3 و mw3 که با mw3 مساوی میشه ولی از بتلفیلد کم میاره(سینگل شاید کمی بهتر بشه ولی مولتی بتلفیلد یه چیزدیگس)
+
در مورد پرتال هم فکر کنم شما انتظار دیگه ای داری....در انتخاب بهترین بازی سال و ....... بازی انتخاب میشه که بتونه اکثر اون معیارهایی که باید داشته باشه رو به نحو احسن داشته باشه .....حالا پرتال با انتظاری که از اون گیم پلیش میره و مثلا بتلفیلد با انتظار خاصی که از گیم پلی خودش میره....... همونطور که Limbo سال قبل با خیلی از بازیهای گنده و به اصطلاح شما پیچیده مقایسه شد..........
همونطور که تو مراسم اسکار برای انتخاب بهترین فیلم سال کاندیداها شاید یه فیلم اکشن یه فیلم ترسناک یا یه فیلم چر از جلوه های ویژه باشه...پس اینا نباید در کنار هم مقایسه بشن؟
+
در نهایت :
داستان پورتال به نظر من عالی هست(قشنگیشم این هست که مربوط به halflife هست و تو 3 halflife کامل میشه از این اسلحه و ابزارها استفاده کرد)
گیم پلی عالی و انقلابی داره.....لول دیزاین عالی داره.....قسمت coop زیبا و تر تازه و حتی خلاقانه تر از قسمت داستانی هم داره.......
دوبله ها هم که خیلی جالبن..اتمسفر هم که خوب
گرافیک و موزیک هم خوب هستن ........ .
.
.
.
اصن من همینکه میدونستم دارم توی Aperture میرم و میام یه لذت ِ عجیبی بود .
مخصوصا" اون قسمتی که برمیگشت به تست های اولیه ی اپرچر و شکل گیریش و خالی بودن ِ اتاق ها ... دیوانه کننده بود . آخه ببینید ، داستان یک چیز هست ، تزریق ِ اون داستان با کمک ِ محیط ِ بازی یک چیز ِ دیگه . غیر از اینکه مورد اول سخته ، مورد ِ دوم از اولی هم سخت تره .
به نظر من مقایسه ی کرایسس2 با پرتال2 مثل مقایسه ی Twilight با Inception میمونه !
خب من موافقم با حرفات :10:نقل قول:
ممنون :11:
گرافیک و صدا فقط BF3 ...حرف نباشه!: دی
حالا البته بخوایم این چیز میزا رو باهم مفایسه کنیم کلآ غلطه به دلایلی که فضای هر گیم با هم فرق می کنه.
پورتال2 واسه محیط ساده و مجهول خودش عالیه و کرایسیس هم محیط باز و میدان دیدی که در اختیار گیمر میزاره فوق العادست.
اما صداگذاری و دوبلری بازی ها که من کلآ به هیچ صراتی مستقیم نیستم که رو دست BF3 تا به امروز ندیدم!البته از نظر پروفشنال بودنش و نه حالت فان گونش..اینو قبول دارم پورتال2 رو اگر یک بازی فان در نظر بگیریم دوبلر همون رباط که همراه ما بود همیشه(اسمش یادم نیست!خرخوتک بود چی بود!؟:دی)عالی و خیلی ردیف بود باز تو این سبک گیم هم من اول میدونمش ولی تو سبک بازیهای جنگی که مزمون جدی دارن BF3 رو اول میدونم.(یاد دیالوگهای خلبان ها تو لول پروازش میوفتم می خوام سرمو بکوبم به دیوار!)
اقا وقت کردید با اینا خداحافظی بکنید چون دیگه شاید نبینیمشون....شاید....دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خدا رو 100000 مرتبه شکر !:دی
اون کاپتان پرایس چی از جون ما می خواد!:دی