سلام خدمت شما دوست عزیز
به احتمال قوی مشکل از فایل کرک بازی هستش
یا کرک رو درست انجام ندادین یا کرک داخل دی وی دی ها مشکل داشته شما یه بار دیگه کرک رو انجام بدین و یا یه کرک دیگه براش دانلود کنید.
امیدوارم مفید باشه
:10::31:
Printable View
سلام خدمت شما دوست عزیز
به احتمال قوی مشکل از فایل کرک بازی هستش
یا کرک رو درست انجام ندادین یا کرک داخل دی وی دی ها مشکل داشته شما یه بار دیگه کرک رو انجام بدین و یا یه کرک دیگه براش دانلود کنید.
امیدوارم مفید باشه
:10::31:
توی DVD خود بازی اصلا فایل کرک نبودمن هم دو تا فایل از کرک اسکیدرو رو روی سیستمم امتحان کردم هر دو تاشون ارور میدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش وقتی این ارورو رو close می کنم این میاد
حالا اگه شما کرک دیگه ای سراغ دارین بهم پیشنهاد کنید
راستی یه چیز دیگه اول از همه موقع نصب که میاد visual c++ رو نصب کنه ارور میده که
ممکنه بخاطر این باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
احتمالا به خاطر نصب نبودن برنامه های ++c ایراد میگیره چون این بازی ها تحت زبان ++c نوشته شدن.
شما باید برنامه مورد نیاز c رو نصب کنید.
برای نصبش ببینید توی سایت ها و مجموعه های نرم افزاری هستش.
در ضمن اگر داخل دی وی دی های بازی کرک نبوده بازی باید بدون کرک باشه.
ایکون های دیگه رو هم امتحان کن یعنی شورت کات توی دسکتاپ رو اجرا نکن و در داخل فایل های بازی دنبال یه آیکون مثل آیکون روی صفحه دسکتاپ بگردین و اون رو اجرا کن.
اگر بازم رفع نشد بهم بگین. ممنون:31::20:
ببخشید من شنیدم اگه کرک اسکیدرو را روی نسخه ی تتا یا complete edition بریزیم dlc های بازی از کار می افتند و باید dlc سازگار با کرک اسکیدرو دانلود کرد. خواستم بدونم درسته این حرف؟
الو؟ کسی تو این فروم نیست؟
بعید میدونم همچین چیزی صحت داشته باشه ....نقل قول:
DLC جزو فایلای بازی هس ،کرک نمیتونه تاثیری روش داشته باشه...
(بازم مطمئن نیسم)
دوست عزیز مجددا سلامنقل قول:
من رفتم از توی dvd بازی های دیگه (مثل COD MW3 ) اون فایل رو نصب کنم در واقع چون کارت گرافیکم AMD هست رفتم آخرین ورژن catalyst رو براش نصب کنم که runtime visual c ++ هم جزوش محسوب میشه جالب اینجاست که تنها بخشی از اون که نصب نمیشه همون c++ هست و error میده یادم هست همون موقع که خود بازی COD رو نصب میکردم هم همینطوری بود و این قسمت نصب نشد ولی بازی خیلی ناز اجرا شد
من دیگه نمیدونم چکار باید بکنم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید یا اینکه اگه میتونید لینک دانلود و نصب runtime microsoft visual c ++ 2010 رو اینجا برام بذارید
سلام
کدوم نسخه بازی کاملتره و مشکلاتش کمتره؟
من چند نسخه تو نت دیدم
Theta
SR
مرسی.
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان برای من بازی خیلی تیک میخوره در حالی که سیستم چیزی کم نداره
اون دستوری رو که نوشتید رو کجا باید بنویسم ؟ ( آدرس دقیقش رو میگم ) آخه تصویر چیلتر شده واسم load نمیکنه
ممنون میشم کمک کنید
-نقل قول:
str -npd
:46:
حالا سیستمتون چیه ؟
ممنونم از شما به خاطر دستوری که نوشتید ، منظورم این بود که این دستور رو کجا بنویسم ؟
ram : 2GB
CPU : AMD Phenom(tm) IIx2 550 processor 3.10 GHz
Graphic : Ge Force 9600 GT
وقتی که لانچر رو میزنید برید قسمت Graphic Setting ،دستور رو تو Command Line وارد کنید ....!
درضمن این سیستم واسه این بازی جواب نمیده ....عمرن اگه بتونید بازیش کنید ( بازی پورت شده افتضاح)
يعني اين سيستمم ضعيفه ?
كدوم قطعه ضعيفه ? رم يا سي پي يو يا گرافيك ?
ممنون
واسه گیمای امروزی ضعیفه ...نقل قول:
ببینید بستگیه زیادی به خودتون داره ...به رزولوشنی که بازی می کنید ....تو چه تنظیمات گرافیکی بازی می کنید ...و.....
واسه این بازی اصلا جواب نمیده چون خود بازی ایراد داره بد پورت شده ...
اما بازیای دیگه مثلا بتمن آرکام سیتی حداقل گرافیکش 220 هسش....
الان دیگه تقریبا نسل گرافیکای سریه 9000 و 8000 منقرض شده ....
سلام دوستان
من نسخه ی complete edition رو نصب کردم که کرک اسکیدرو شده بود و تا امروز هم مشکلی نداشتم ولی امروز به یک موردی برخوردم توی کیس marriage made in heaven وقتی میرم خونه ی Lorna Pattison میگه بفرمایید تو و تا وارد میشم میرم کنار مبل دیگه راه نمیره و همونجا وایمیسه و هیچ کاری نمیکنه در صورتیکه باید بتونم ازش سوال بپرسم ولی همونجا میخکوب میشه و نمیتونم تکون بخورم . و وقتی میری توی منو هم میخوای از بازی خارج بشی گیر میکنه و باید End Task کنم. با خودم گفتم شاید یک باگه تصادفیه دوباره رفتم تو بازی ولی بازهم موقعی که میرم توی خونه ی Lorna باز میخکوب میشه و نمیشه کاری کرد . من دوباره کیس رو از اول رفتم ولی باز هم دوباره توی خونه ی Lorna گیر میکنه . توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی گیر نیاوردم .
ویندوزم سون 64 بیته . رزلوشن رو هم روی 1920x1080 60fps گذاشتم که خیلی روان اجرا میشه و اصلا" هم لگ و مشکل گرافیکی ندارم .
حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟
با تشکر
سلام
من بازی رو از بیرون خریدم 4تا دی وی دی هست کرک 200 مگابایتی اسکیدرو رو داخلش داشت.
فایل هارو تو پوشه اصلی کپی کردم فئلدر بازی هم اسپیس نداره اما بازم وارد بازی نمیشه و پیغام close میده.
چی کار باید بکنم؟ واقعا اعصاب خورد کن شده این مشکل
ممنون از شما به خاطر پاسخگويتوننقل قول:
راستش تا الان هيچ مشكلي نداشتم تو اجراي بازي ها
انواع بازي ها رو هم تست كردم دريغ از يه دونه لگ
الانم اون دستوري كه گفته بود رو زدم گرافيك درست شد و داره راحت اجرا ميشه
تنها مشكلي كه هست اينه كه الان دو تا آيكن موس داره
يكيش براي خود بازيه يكي ديگه هم كه موس ويندوزه چيكار كنم درست شه ?
بازم ممنون
خوشالم که اینطوره ....نقل قول:
چجوری دو تا موس؟:31: خوب واسه ویندوز رو بزن یه طرف بمونه ...(همین بازیو لانچ کردی ،سریع موسو بزن یه طرف بمونه)
حتما ایراد از کرکه ...نقل قول:
یا باید یه سیو پیدا کنی که ازون مرحله به این ور رو داشته باشه
نه منظورم اینه که دو تا موس همزمان حرکت میکنهنقل قول:
خوشالم که اینطوره ....
چجوری دو تا موس؟ خوب واسه ویندوز رو بزن یه طرف بمونه ...(همین بازیو لانچ کردی ،سریع موسو بزن یه طرف بمونه)
هم موس ویندوز هم موس خود بازی ، مثلا برای وقتی که میخوای شلیک کنید همون طور که هدف گرفتی یه نقطه هستش که برای هدف هست + خود موس هستش ، آدم کلا قاط میزنه چیکار کنه
مشکلش چیه
من اولین بار همچین چیزی میبینم ...نقل قول:
این ویدئو رو ببین :
یه راهه حل گفته واسه این موضوع
من نمیتونم این ویدیو رو نگاه کنم میتونید یه لینک دیگه ازش بدید ؟
فقط زود دان کنید :نقل قول:
میگه not found :((
سلام
من این بازی رو نصب کردم رو لپ تاپ با مشخصارت 5 هسته ای رم 4 گرافیک 1
بازی با موفقیت نصب شد و اجرا هم میشه . منتها بعد رو یه صفحه میمونه و موزیک میزنه هر کلیدی هم میزنم اتفاقی نمیفته ! چی کار کنم ؟
عکس رو اپلود میکنم لطفا راهنماییم کنید . با تشکر
سیستمتون رو کامل بنویسید!نقل قول:
(میتونه از کرکم باشه ....)
hp pavilion dv6 6050نقل قول:
core i5 2.30 ghz
ram 4
graphic radeon 1 gb
windwos 7 home premium 64 bt
مدل کارت گرافیک موند!نقل قول:
به هرحال نباید مشکل از سیستمت باشه ...
آخرین ورژن کارت گرافیک ...آخرین ورژن دایرکت اکس ...نصب کنید !
اگه اینا آپدیت هسن ،پس حتما مشکل از کرکه ...!
سلام دو تا سوال درمورد بازیL.A. Noire داشتم
1- در هنگام اجرا بازی وصل شد به اینترنت و پچ را خودش داره دانلود و اپدیت میکنه،آیا این مشکلی در کرک بازی ایجاد نمیکنه؟
2- در محل نصب بازی دو تا ایکن است بنام LANLauncher.exe و LANoire.exe ،میخواستم بدونم فرق این دو در چیه؟(هردو بازی اجرا میشه) کدام ایکن را باید اجرا کنم؟
باتشکر
سلام دوستان. خواهش میکنم کمک کنید که دارم دیوونه میشم. من بازی رو نصب کردم همه مراحل کرک رو هم اجرا کردم ولی موقعی بازی میخواد اجرا شه ارور میده. عکسشو واستون آپلود کردم. خواهش میکنم راهنمایی کنین
این ارور خیلی ارور جنرالیه...خیلی دلیل میتونه داشته باشه ...میتونه از ویندوز باشه میتونه از نسخه ای ک گرفتین باشه از کرکم میتونه باشه ...نقل قول:
راه حل خاصی نداره ...
من دیروز 2باره ویندوزمو عوض کردم ولی بازم همونجوریه. همه کرکهایی رو هم که تو این سایت بود رو هم استفاده کردم البته به جز اون 200 مگابایتیه. پس فقط میتونه مشکل از نسخه ای که دارم باشه؟ یا شایدم اگه اون کرک 200 مگابایتی رو دانلود کنم درست بشه؟ نظر شما چیه؟
اون 200مگی رو هم امتحان کنید اگه نشد یه نسخه دیگه تهیه کنید :46:نقل قول:
کسی پیدا نمیشه به سوال من جواب بده
دوستان من همون اوایل بازی که باید بازجویی کنم موندم گزینه 2 رو میزنم ولی باز میاد از اتاق بیرون و رئیس دوباره بهش میگه برو دوباره بازجویی کن
چیکار کنم :41:
باید جواب درستو از متهم بگیری تا تموم شه من اون مرحله رو یادم نمیاد فقط موقع بازجویی چشای متهمو نگاه کن اگه دیدی هی پایین و بالا رو نگاه میکنه یعنی دروغ میگه اگه شک هم داشتی گزینه دابت رو بزننقل قول:
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟
من شنیدم اپدیت کنی بازی اجرا نمیشه به خاطر این بدونه اپدیت نصب کردم تو اجرای بازی هم من فایل اگزه رو اجرا میکنم ولی فرقی نمیکنه تو لانچر میتونی رزلوشن تصویر و تنظیمات گرافیکی رو انجام بدینقل قول:
اقا خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
خودش اپدیت میشه و بازی را خراب میکنه،راهی نیست اپدیت را غیر فعال کرد؟
البته من کارت شبکه را غیر فعال میکنم ولی موقعی که یادم میره بازی خودش اپدیت و خراب میشه
باتشکر
موقع بازی نباید به اینترنت وصل باشی چون اتومات اپدیت میکنهنقل قول: