چه طور ميشه يه جول رو به انتهاي يه جدول ديگه اضافه كرد بانك هم اكسس باشه
ممنون
Printable View
چه طور ميشه يه جول رو به انتهاي يه جدول ديگه اضافه كرد بانك هم اكسس باشه
ممنون
اگر با بانک sql کار می کنی می تونی از این روش استفاده کنینقل قول:
adoquery.sql.add('insert into mytable (name,id) values('+dbedit1.text+','+dbedit2.text+')'; اینجوری
یعنی دقیقا از اون به عنوان یک string استفاده کنی
ولی اگر با بانک پاراداکس استفاده می کنی می تونی از دستور table.appendrecord(dbedit1.text,dbedit2.text)
استفاده کنی
و برای بقیه دگمه هاش هم مثلا برای next بنویسی table1.next و یا table1.refresh , table1.first , ....
موفق باشی
من می خوام جواب این دستور را علاوه بر دیدن
در DBGrid بازیابی هم بکنم یعنی مقدارش رو لازم دارم
دستور هم اینه
SELECT COUNT(ID) as count FROM main
.
البته بدون استفاده از dbedit یعنی نمی خوام datafield مربوط به dbedit را برابر با count قرار بدم بعد dbedit رو بازیابی کنم می خوام مستقیم به سلول dbgrid دسترسی داشته باشم و یا ریزالت جواب sql رو مستقیم بگیرم
ممنون از راهنمایی شما دوستان
دقیق توضیح ندادی دوست عزیز چه اروری داری ؟نقل قول:
ولی می تونه یکی از اینا باشه
1. جدولت را اونجا کپی نکردی و یا کپی کردی ولی نه در اون آدرسی که در کامپیوتر خودت بوده
2. در موقع ساختن setup گزینه های مربوط به جداول رو تیک نزدی تا اون ها هم همراه برنامت در کامپیوتر مقصد نصب بشه
: ولی اگه کامپیوتر مقصد دلفی داره و تو یکبار دیگه فایل رو کامپایل کنی مشکل دوم را نخواهی داشت
3. از جداول sql استفاده می کنی که اونجا نیز باید کل database رو به sql مقصد اضافه کنی و یک ارتباط با پایگاه داده
ات با ODBC برقرار کنی
و ...
اگه دقیق تر توضیح بدی شاید بتونم دقیق تر واست توضیح بدم
موفق باشی
موقع تنظیم adoconnection در تب Advanceدنبال کلمه پسورد بگرد و یوزر نیم و پسورد رو همونجا وارد کن.نقل قول:
دوستان عنایتی هم به سوال ما داشته باشندنقل قول:
از این تابع استفاده کن.
پارامترهایی که باید به این تابع بفرستی
SQLText : متن SQL که می خواهی اجرا شود مثل همان متنی که خودت مثال زدیSELECT COUNT(ID) as count" FROM main"
ResultFieldName : نام فیلدی که مقدارش را می خواهی مثلا در مثال خودت Count
Function Request_SQL(SQLText,ResultFieldName:String):Varian t;
begin
with TADOQuery.Create(nil) do
begin
Connection := DataMod.Connection;
SQL.Text := SQLText;
Open;
Result := FieldValues[ResultFieldName];
Close;
end;
end;
امیدوارم که بدردت بخورد
موفق باشی
اگه باز مشکلی داشتی با Email من تماس بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یک برنامه دارم که دو جدول Buy و BuyDoc داره که این دو با فیلد DocNo باهم Master/Details شده اند
حالا من می خوام توی برنامه یک فرم داشته باشم که توی اون فرم این دوتا جدول رو نشون بده و بتونم هر دو تا جدول را تغییر بدم ولی این تغییرات در جداول اصلی اعمال نشود یعنی روی هارد کامپیوتر ذخیره نشه و وقتی تمامی تغییرات انجام شد (مثلا 3 رکورد به جدول Details که جدول Buy باشه اضافه شد) با فشار دادن یک کلید تمامی این تغییرات اعمال شود در غیر اینصورت و خروج از فرم مورد نظر هیچ رکوردی به جدول اضافه نشود.
در ضمن نمی خوام از یک جدول Temp یا کمکی استفاده کنم.
آیا روشی یا کمپوننتی برای این کار وجود داره؟
بسیار متشکرم.
سلام من بیست و یک صفحه کامل رو خوندم و از همتون تشکر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با پارادوکس کار کردم می خام برای هر رکوردم یه عکس در نظر بگیرم طوری که وقتی روی New کلیک میشه یه Button Browse داشته باشم که بتونه از OpenPictureDiolog یا حالا چیز دیگری که شما پیشنهاد میدین آدرس عکسم رو بگیره و این آدرس در دیتابیس ذخیره شود
با مطالعه ای که از صفحه های اولیه این تایپیک کردم این جوری استنباط کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رویداد آنکلیک یه باتم
OpenPictureDialog1.Execute
رویداد On Can Close پیکچردیالوگ
DBImage1.Picture.LoadFromFile(OpenPictureDialog1.F ileName);
DbImage رو هم به فیلد مربوطه تو تیبل ربط دادم
تو پارادکس این فیلد رو از نوع Graphic تعریف کردم
امــــــــــــا موقع اجرا وقتی تو هر فولدر عکس داری میرم عکس نمی بینم
اومدم دستور رو با Opendiolog نوشتم و با ارور مواجه شدم
توضیحات من به کنار شما اگه جای من بودید چه کار میکردید (توضیح آماتورانه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بگم بخندیم Filename رو یه اسپیس بیخودی زدم اشتباه خنده داری بود که کلی وقتمو گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اسم فیلدی که با پاراد.کس ساختم اینه
Salray Bus Services
این و نوشتم برنامه ایراد گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
; Table1.Filter:= 'Salray Bus Services >=1
میگه فیلدی با نام Salary نداری ولی من رفتم کلمه رو عینا از توش کپی کردم یعنی غلط املای ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا چون بینش اسپیس خورده ایراد گرفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون یه فیلد با نام آیدی داشتم تونستم فیلترش کنم
اینا هر دوشون عددی بودن
اما یه فیلد Gender دارم که میخام با کلیک رو یه باتن رکوردایی که تو فیلد Gender نوشته 'مرد' رو نشون بده
من این و نوشتم ایراد گرفت شما درستش رو برام بنویسید
;' 'مرد' = Table1.filter := 'Gender
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی خیلی عالی گفتی
مرسی ممنون از وقتی که میگذاری
با تشکر از تمام دوستان که در تمام ضمینه ها به یاری همدیگر می آیند من یک پیشنهاد داشتم تنهامشکل تازه کارها این است که اصلا نمی دونن چطوری می شه در فایل اطلاعات را ذخیره کرد شما برای راحتی کار بهتر بود از اول یعنی چطور می شه یک بانک درست کرد و چطوری در بانک نوشت و چطوری خواند من هم تازه به دنبای دلفی وارد شده ام اما تا حالا نتونستم مطالب ریشه ای پیدا کنم که از اول توضیح بده اکثر اطلاعاتی را که من در اینترنت پیدا کردم کپی شده هستند وبه درد تازه کارها نمی خورد شما اگر جائی چنین مطلبی که از اول نوشتن در فایل تا حذف از فایل باشد دارید لطفا مارا در چریان بگدارید منظور من دیتابیس بود باتشکر از شما این هم ایمیل من برای دریافت جواب شما دوستان که از دیتابیس ها سردرمی آورید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان.
خوشبختانه يا متاسفانه من دوباره اومدم.
چون خيلي وقته كه به سايت نيومدم نتونستم تمام پستهاي قبلي رو چك كنم.
به همين دليل از الان به بعد اگه كسي سوالي داشت بپرسه و من با كمال ميل كمك ميكنم.
البته اگه بلد باشم.
همگي موفق باشيد.
سلام به دوستانی که توی وصل شدن به دیتابیس مشکل دارن.
از این به بعد اصلآ توی فکر دیتابیس نباشید.
چون تاپیک جدیدی ثبت شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
بای
سلام
آقا من یک سوال پیش پا افتاده دارم که واقعا نتونستم حلش کنم
اکه بخوام تمام فلیدهای یک بانک ado را پاک کنم دستورش چیست(acces)
یه سوال دیگه : اگه بخوام روی بانک access پسورد بذارم که از بیرون برنامه نشه به اون دسترسی پیدا کرد راهش چیستنقل قول:
اقا خیلی فوریه
نقل قول:
من منظورتو از پاك كردن فيلد متوجه نشدم.
اگه منظورت پاك كردن ركورد هست ، راه هاي زيادي داره كه سخت ترين اون كه توي همه انواع ديتابيس جواب ميده فرمان زير هست.
البته گاهي به خط آخرش هم نيازي نيست.کد:table.first;
while not table.eof do table.delete;
table.post;
ولي اگه واقعا ميخواي فيلدها كم و زياد بشه ، بگو از چه كامپوننتي استفاده ميكني كه برات روش رو به كمك اون بگم.
سلامنقل قول:
دوستان من اسم فیلدی که با پاراد.کس ساختم اینه
Salray Bus Services
این و نوشتم برنامه ایراد گرفت
; Table1.Filter:= 'Salray Bus Services >=1
میگه فیلدی با نام Salary نداری ولی من رفتم کلمه رو عینا از توش کپی کردم یعنی غلط املای ندارم آیا چون بینش اسپیس خورده ایراد گرفته ؟
چون یه فیلد با نام آیدی داشتم تونستم فیلترش کنم
اینا هر دوشون عددی بودن
اما یه فیلد Gender دارم که میخام با کلیک رو یه باتن رکوردایی که تو فیلد Gender نوشته 'مرد' رو نشون بده
من این و نوشتم ایراد گرفت شما درستش رو برام بنویسید
;' 'مرد' = Table1.filter := 'Gender
نام یک فیلد نباید با فاصله باشه !
در مورد دوم هم باید این طوری بنویسید :
;' مرد = Table1.filter := 'Gender
موفق باشید ...
اينقدر برنامه توي دنيا هست كه رمز اكسس رو حذف ميكنه كه حد نداره.نقل قول:
براي اين كاري كه شما ميخواين يشنهاد ميكنم دو عمل را انجام دهيد.
1. پسوند فايل را تغيير دهيد.
2. حتما از Exclusive استفاده كنيد كه فايل جانبي در كنار فايل اصلي ايجاد نشود.
البته راه هاي ديگري نيز وجود دارد ولي اين سريعترين و كم خطرترين راه است.
مردمباح عزیز این exclusive چیه؟
واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنندنقل قول:
چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس
توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می کنند
Exclusive در لغت به معناي انحصاري هست و همين كاربرد رو هم در دلفي داره!نقل قول:
مرد مباح عزيز براي اين اين روش رو پيشنهاد كردن كه فايل اضافي در كنار فايل بانك بعد از باز كردن ايجاد نشه و وقتي كه پسوندش رو تغيير داديد از اين فايل نشه فرمت اصلي رو تشخيص داد.
البته بگذريم كه بانك با فرمت Access اصلا امن براي نگهداري اطلاعات نيست. چون راحت ميشه بازش كرد.
دوست عزيز بهتره بري به انجمن متفرقه! اونجا تاپيك مشاعره هم هست!نقل قول:
دقيقا همونطوريه كه حامد جان توضيح داد.
اگه واقعا اطلاعات داخل فايلت خيلي حياتيه ميتوني از يك سري الگوريتم ديكد استفاده كني.
فكر كنم نان فورس عزيز هم كامپوننت اين كار رو هم داشته باشه.
موفق باشي.
سلامنقل قول:
بيچاره اين NoneForce
:20:
من كه خيلي به شما ارادت دارم .
اسم شما رو هم بردم چون فكر ميكنم كاملترين مجموعه كامپوننت رو توي بچه هاي فعال انجمن دارين.
هميشه موفق باشي.
اگه میشه در مورد autorun کردن برنامه دلفی هم توضیح بدید
اين سوال رو بهتر بود در جاي ديگه اي مطرح مي كرديد اينجا فقط بحث در مورد ديتابيس ها هست.نقل قول:
كاملا با حامد جان موافقم.
ميتونستي يك تاپيك جديد بزني.
ولي چون كاربر تازه واردي جوابتو ميدم. ديگه اينجا توضيحي نده. ممنون.
احتمالا منظورت RunOnStartup هست. اين به دلفي ربطي نداره بايد توي مسير رجيستري زير اسم فايلتو لضلفه كني:
HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows >Current Version > Run
موفق باشي.
به توضيحات دوستموم اضافه كنم كه مي توني با خود دلفي هم اين كار رو انجام بدي. البته اگر بلدي. اگر هم بلد نيستي يه تاپيك بزن تا اونجا جوابتو بديم و اين تاپيك منحرف نشه.نقل قول:
چطوری می شه به بانکی که پسورد داده ایم در دلفی این بانک را باز کنیم طوری که این بار پسورد بانک را برنامه بدهد و هیچ پسوردی از کاربر پرسیده نشه با تشکر از تمام مهندسین
سلامنقل قول:
دوست عزيز بهتره يك جا سوال خودتان را مطرح كنيد.
اين مقدار توي ConnectionString تعيين مي شود :
کد:
ADOConnection1.ConnectionString := 'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;User ID=Admin;Password=;'+
'Data Source='+DBSource+';Mode=ReadWrite;Extended Properties="";Persist Security Info=False;'+
'Jet OLEDB:System database="";Jet OLEDB:Registry Path="";Jet OLEDB:Database Password="ah67dhg8";'+
'Jet OLEDB:Engine Type=5;Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;'+
'Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;Jet OLEDB:New Database Password="";Jet OLEDB:Create System Database=False;'+
'Jet OLEDB:Encrypt Database=False;Jet OLEDB:Don''t Copy Locale on Compact=False;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;'+
'Jet OLEDB:SFP=False';
آقا من میخوام روی سایت تغریبا HTML خودم با فیلد قسمت نظرات رو بسازم اما Data base بلد نیستم
میتونید به من یاد بدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مهمه این موضوع لطفا منو کمک کنید.
سلامنقل قول:
از اين مهم تر اينه كه سوالتون را در جاي مناسب مطرح كنيد.
سوالتون را در بخش برنامه نويسي تحت وب مطرح كنيد.
پس چرا سردر اینجا نوشتید همه چیز درمورد دیتا بیس؟ اینم دیتا بیسه دیگه ok مضاحم نمیشم
بلد نیستید دیگخ این حرفا چیه
زیر مسیجتم یه چیزایی دیدم. نفهمم خودتونید آقای محترم به ظاهر
سلامنقل قول:
بله سردر اينجا نوشته همه چيز در مورد ديتا بيس، ولي سركوچه هم يه تابلو زده نوشته دلفي!
اگر در مورد برنامه نويسي، ديتا بيس تحت وب سوال داريد ، بايد در انجمن مربوطه سوال كنيد.
امضاي من هم ربطي به نفهم بودن نداره، در مورد گروه بندي آدمهاست.
سلام
اینجا برنامه نویسی تحت ویندوز با زبان دلفی هست.
اون چیزی که شما میخواهی توی انجمن برنامه نویسی تحت وب هست.
که اونجا هم برنامه نویس حرفه ای نیست. فقط یکی ، دو نفر هستن.
اون چیزی که زیر مسیج دیدی امضا هست. و همه جا نمایش داده میشه و منظور شما نیستید.
لطفآ خیلی زود قضاوت نکنید!
موفق باشید
از جای دیگه اعصابم خورد بود سر شما خالی کردم.
الان که اومدم خیلی از حرفام تعجب کردم
ببخشید اگه عادت ندارم معذرت خواهی کنم