دوست محترمنقل قول:
تو اون تاپیک هم مطرح کردی جواب هم دادم
شما پیگیری کردی ؟
مطمنا اونجا یک بالایی سر خروجی پورت HDMI و اتصالاتش از داخل اوردن و باید ببرید به خودشون بدید بررسی کنن
دوست محترمنقل قول:
تو اون تاپیک هم مطرح کردی جواب هم دادم
شما پیگیری کردی ؟
مطمنا اونجا یک بالایی سر خروجی پورت HDMI و اتصالاتش از داخل اوردن و باید ببرید به خودشون بدید بررسی کنن
سلام دوستان
یکی از بچه ها crt داره
میخواد x360 رو بوصله بهش!
یه تبدیل hdmi to divi و یه تبدیل dvi to vga رو پشت هم بسته ..
ولی وقتی با مانیتور میوصله تصویر نداره؟
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
خوب ایشون کابل ها رو چک کردن ؟نقل قول:
سالمه ؟
برای ان کار بهتره از کابل vga استاندارد خود کنسول که حدودا 15 تومانه استفاده کنن
کابل که سالمه...چون خودم وصل کردم به lcd ...:دینقل قول:
مگر اینکه تبدیل مشکل داشته باشه ....
حالا بهش میگم خوب تست کنه
ممنون
سلام دوستان.
من کابل HDMI به DVI رو زدم یه دستگاهم ، داشتم بازی میکرد مشکلی نبود. بعدش اومدم رفتم توی Setting و قسمت تصویرش رو دست کاری کردم . طوری که آخرین بار که پیغام داد میخواهید restrart کنید،و من ریست کردم. بعدش دیدم که دستگاه کار میکنه ولی تصویر ندارم. کسی میتونه بگه چجوری درستش کنم ؟ فکر کنم که قسمت resolution رو دست زدم طوری که دستگاه نمیتونه به مانیتور تصاویر رو تنظیم کنه. میشه XBOX رو کامل به default برگردوند؟ یعنی کلش default بشه ؟ خواهشا جواب بدیدن
آقا من ایراد: secure hdcp link not found Xbox 360 رو دارم وقتی میخواهم dvd ببینم با کابل HDMI به dvi مشکلم چیه ؟ دوستان میدونن؟
در تنظیمات کنسول یه قسمتی برای Restore Factory Defaults هست... از اونجا باید کنسول رو به تنظیمات کارخونه برگردونین.نقل قول:
این یکی از نادرترین مشکلات مربوط به این کنسوله... خیلی ها این مشکل رو دارن. اول از همه نوع تلویزیون شما چیه؟ احتمالا HDCP رو ساپورت نمیکنه که چنین پیغامی میاد... اگر دفترچه ی تلویزیون میگه hdcp ساپورت میشه و پس مشکل این نیست.نقل قول:
کارهایی که میتونید انجام بدید اینه که قبل از اینکه دیسک فیلم رو داخل درایو بذارین، کابل hdmi رو جدا کنین و بعد از اینکه دیسک شروع به خوندن کرد کابل ها رو وصل کنید..در ضمن این مشکل 99 درصد با تعویض کابل هم درست نخواهد شد.
اما همونطور که گفتم به احتمال بسیار قوی مشکل از tv شماست..
بله دوست عزیز مانیتور من قدیمیه... و فکر نکنم که ساپورت کنه.... پس منظور شما اینه که مشکل panelنقل قول:
هست نه کنسول؟ در ضمن چجوری میشه مانیتور بگیرم که HDCP داشته باشه... از کجا میشه فهمید ؟؟ ممنون
اگه میشه choory ییه اموزش درست کردن کابلی که خودت درست کردی رو به من بدی.!!!!!
دوستان من مانیتور مدل LG fltron ez t730bh دارم فقط پول خرید xbox رو دادم مانیتور من میتونه به طور متوسط این کنسول رو ساپورت کنه
بله میتونه مشکلی ندارهنقل قول:
شما باید یک تبدیل به vga بخری براش
سلام به دوستان عزیز
من یه مانیتور benq پانزده اینچ مدل t52wa دارم تا 768*1360 رو ساپورت میکنه اخرین رزولیشن برای این مانیتور که به اکس باکس وصل کنم چقدره
تا 720p رو support میکنه یعنی 720*1280نقل قول:
بله پدرام جان ساپورت میکنه و768*1360 رو هم ساپورت میکنه کدوم بهتره
سلام .
یک سوال داشتم مانیتور من Flatron F700b LG هستش و 17 اینچ .به این مانیتور میشه x box 360 وصل کرد؟؟؟؟؟
و کیفیتش قابل تحمل یا نه و بعد از وصل میشه بدون عوض کردن مداوم کابل هم از مانیتو برای کامپیوتر استفاده کرد هم برای x box 360 لطفا راهنمایی کنید؟
بعدش بهترین محل برای نگهداری x box کجاست و ایستاده بهتره یا خوابیده؟
و برای آپدیت x box میتونیم مثل psp خودمون این کار رو انجام بدیم؟ چه طوری؟ و آپدیت به کنسول صدمه نمیزنه؟
می دونم سوالام زیاد و یک دونش شاید نا مربوط اما لطفا به همش جواب بدید ممنون میشم؟؟؟
بله میتونید دستگاه رو به مانیتور وصل کنید.. کیفیتش خوب هست. برا اینکه نخوایید کابل رو هر بار تعویض کنید باید سوییچ باکس switch box بخرید.. کنسول باید دور از منابع گرما باشه و در قسمت پشت ه مباید حدودا 50 سانتی متر فاصله باشه.نقل قول:
خوابیده بهتر است.. فشار کمتری به لنز و درایو وارد میشه.
بله میتونید دستگاه رو خودتون آپ کنید.. اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت هیچ صدمه ای به کنسول نمیزنه.
نقل قول:
واقعا ممنونم که راهنمایتون.کلی به دردم خورد .اینو میگن انجمن حرفه ای بقیه انجمن ها 100 روز طول میکشه تا جواب بدن.
بازم ممنونم.
1360 جزو resolution های استاندارد نیستنقل قول:
همون 1280 بهتره
یعنی 1024*1280 از 768*1360گرافیکش برا بازی بهتره راستی این رزولیشن چطوره=720*1280 ........در رزو لیشن های
زیر قسمت نرمال و واید غیر فعال میشود ولی در رزولیشن 1024*1280 نرمال وواید غیر فعال نمیشود کدوم رزولیشن طبیعی تر وگرافیک بالایی داردوبهتر است
720*1280و768*1360
دوست من خوب مشخصه هر چقدر رزولوشن بالاتر باشه، صفحه با کیفیت و وضوح بهتری نمایش داده میشه.نقل قول:
کنسول X360 برای نسبت رزولوشن 16:9 طراحی شده، بنابریان اگر مانیتور شما مثلاً نسبت تصویرش 16:10 باشه مانیتور به طور اتوماتیک بالا پایین تصویر رو میزنه و اون رو Letterbox میکنه ... اما الان تو این نسبت هایی که شما نوشتی، مناسبترین برای کنسول، رزولوشن 1280x720 هست...
موفق باشید
ممنون ازاینکه جواب دادی دوست گلم
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه حقیقت اینه که من بعد از کلی پرسیدن نفهمیدم میشه با این مانیتور من در سطح معمول با ایکس باکس باهاش بازی کرد یا نه تصمیم گرفتم مشخصات کاملش رو بزارم تا شما دوستان راهنمایی های لازم رو عرضه دارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام :LG قيمت (تومان) :118000 گارانتي :ماد ایران مدل :FLATRON-EZ T730BHمدل :1730BH
شرکت سازنده :ماد ایران
کشور سازنده :ایران
نوع لامپ تصویر :FLATRONez
اندازه صفحه :17 اینچ
عرض نقاط تصویر :0.2
پوشش لامپ :INVAR Shadow Mask
پوشش صفحه :ARAS & Anti-Glare Coating
وضوح تصویر :1024*1280
فرکانس افقی :71-30 KHZ
فرکانس عمودی :160-50 HZ
نوع ورودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SUB
استانداردها :TCO03
مصرف برق :68 وات
ابعاد :401*411*400 mm
وزن :15 Kg
توضیحات :Brightview دارد
SPECIFICATION CRT Spec [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tube Type FLATRONez [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Size17" (16.0" V.I.S.) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pitch0.20(H) mm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MaskINVAR Shadow Mask [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Surface Treatment ARAS & Anti-Glare Coating [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FocusDynamicDisplay features [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Horizontal Frequency 30 ~ 71 kHz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vertical Frequency 50 ~ 160 Hz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Maximum Resolution1280 x 1024 @ 66 HzPhysical Features [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video Signal TypeSeparate, RGB Analog [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Input Connector15pin D-Sub [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Power Supply100 ~ 240 Vac (50 ~ 60Hz ) 2A (max) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Net Dimensions (WxDxH)400 x 411 x 401 mm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Net Weight 15 KgPower Consumption [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Normal OperationLess than 68 wattsSuspend / StandbyLess than 4 watts [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Power Off modeLess than 2 wattsPlug & Play [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDCDDC 2B [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] USBN/AOSD ControlYesRegulation ComplianceTCO-03, ISO 9241-3,7,8, DHHS, HWC, ROV, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, NUTEK, C-TICK, VCCISpecial FeaturesBrightview, Black Panel(TCO-99)
ممنون از کمکتون
بله میتونید ازین مانیتور برایه اتصال x360 استفاده کنید فقط خرجش خریده یدونه کابله vga به قیمت 15 تومنه.نقل قول:
آیا مانیتور p2370 سامسونگ رو هم میشه با کابل hdmi to dvi به کنسول وصل کرد یا نه ؟
من الان این مانیتور رو گرفتم ولی هر کاری میکنم تصویر نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم به شخصه برای بازی مانیتور LG w2261 رو معرفی میکنم واقعا این مانیتور فوق العاده هستش من که پول نداشتم که بتونم بخرم ولی خدایی مانیتور باحالیه اطلاعاتی که یادمه اینه:
کنتراست: ا به 20000
21.5 اینچ
2 میلی ثانیه
قیمت 270
من خودم به شخصه برای بازی مانیتور LG w2261 رو معرفی میکنم واقعا این مانیتور فوق العاده هستش من که پول نداشتم که بتونم بخرم ولی خدایی مانیتور باحالیه اطلاعاتی که یادمه اینه:
کنتراست: ا به 20000
21.5 اینچ
2 میلی ثانیه
قیمت 270
بله میشه. .احتمالا یه دکمه مانیتور داره که که با زدنه اون نوع سیگنالو از RGB به dvi تغییر میده.مانیتوره من که w2261 هست که اینطوریه.نقل قول:
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ، من کابل hdmi to dvi رو وصل میکنم ولی تصویر نمیاد مطمئنم کابلم سالمه چون رو یه مانیتور دیگه تصویر میاد !
سلام میشه بگید چه جوری میتونم 360 و ps3 به این تلویزیون وصل کنم
این عکس پشت هست
سلام دوستان 2 تا سوال دارم:
1.اگه کابل HD با camposit با هم تو دستگاه باشن هنگ میکنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟
2.کابل HDMI TO DVI کیفیت رو نسبت به VGA بهتر میکنه؟
1: تا حالا من از چند نفر شنیدم که گفتن کنسوله ما هنگ کرده ولی خوب احتمالش کمه.نقل قول:
2:بله . سیگنال vga انالوگ هست ولی hdmi دیجیتاله که خوب از نطر وضوح و تفکیک رنگ hdmi کاملا برتری داره.
دوستان دو سوال دارم:
1 - مانتیور من HP Pavilion mx 75 هست و تقریبا 4 سال پیش خریدمش . خواستم ببینم می تونم با کابل VGA به ایکس باکسم وصلش کنم؟
2 - آیا این کار خطری رو برای کنسول به وجود نمیاره؟ 3 چراغه یا هنگ کردن ؟؟؟
ممنون میشم یه نفر جواب سوالاتم رو بده
سلامنقل قول:
1:بله میتونید
2:نه:13: هیچ گونه خطری نداره سه چراغ دلیلش گرم شدنه بیش از حد gpu , cpu یا ram هست که به دلیل استفاده بیش از حد و عدم رعایت یک سری موارد ایحاد میشه نه استفاده از کابل vga.
سلام
من کنسولم رو به یه مانیتور CRT وصل کردم...(VGA CABLE)
تصویر رو بدون مشکل دارم ولی صدا رو ندارم به خاطر اینکه اسپیکرم جای او دوتا فیش قرمز و سفید که واسه صداست رو نداره...
الان من چی کار کنم برم یه اسپیکر جدید بخرم که او دوتا فیش بهش بخوره یا اینکه با همین اسپیکر قدیمی هم میشه با استفاده تبدیلی چیزی میشه صدا رو داشت...
ممنون میشم کمک کنید.
شما باید از فروشگاهایی که لوازم کامپیوتر میفروشن یک تبدیل مادگی به مادگی جک 3.5 میلیمتری بخری.نقل قول:
همون تبدیل دو یه یک منظورتون...اونکه مادگی به نری هستش فکر کنم درسته...در ضمن یعنی فیش اصلی که میخور پشت اسپیکر رو در بیاریم اون تبدیل رو بزنیم جاش ؟؟؟ چون اسپیکر دو تکست و فقط یکیش فیش میخوره.نقل قول:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر این تبدیل دو سرش مادگی هست اونی که شما میگین یه سرش مادگی هست و به دردتون نمی خوره شما به فروشنده بگین یه تبدیل مادگی به مادگی یا دو سر مادگی جک 3.5 میلیمتری می خوام ی.نقل قول:
شرمنده...اگه امکانش هست عکسش رو بزارین...ممنوننقل قول:
من منظورم اینه
کد:http://imageuploadsite.com/images/img00057cu.jpg
به نقل از هم ولایتیمون اقایه choory: شما یه همچین چیزی می خواین که البته این دست سازه و مدلهایه امادش شکیل تره!:31:نقل قول:
اینه دیگه درسته...:31:
پس شد این... دو سر فیش vga رو به شماره 2 بعدش یه سر سیم اسپیکرم به شماره 1 .کد:http://imageuploadsite.com/?v=audiocable.jpg