سرور وصل نمیشه که.نقل قول:
Printable View
سرور وصل نمیشه که.نقل قول:
هیج مشکلی اینجا نیست!نقل قول:
پورت ها بازه!
Local Ping درسته!
سرور هم با Port همیشگی روشنه...
دوباره سعی کن شاید اینترنت قطع بوده!
یک آموزش در مورد ساخت خانه بدم.
این ویژگی ها را باید یک خانه حتما داشته باشه:
1.باید کاملا از همه سمت بسته بشه.
2.زمینه دیوار داشته باشه.
3.باید حداقل 1 صندلی و حداقل 1 میز داخلش باشه.(میشه به جای صندلی یا میز از موارد دیگه هم استفاده کرد)
4.حداقل 1 راه ورود داشته باشه مثل درب.
5.یک منبع نور مثل مشعل یا چراغ داخلش باشه.
اندازه اتاق هم حداقل 5 ارتفاع و 8 طول یا 4 ارتفاع 9 طول باشه.
من هر بار که سرور میزنم فقط این با این ای پی میره تو بازی (127.0.0.1) چرا این جوریه؟
سرور بزن بعدش آی پی خودتو بده امتحان کنم شاید وصل بشه.نقل قول:
برای گرفتن آی پی به این آدرس برو:
البته برای من داخل صفحه تنظیمات مودم هم ip را نوشته.کد:http://www.whatismyip.com
80.191.41.230
چورت : 2400
ساعت 1:43 امتحان کردم وصل نشد:31:نقل قول:
سرور روی کامپیوتر خودته دیگه؟سرور تی میتونی ران کنی ولی این نمیشه؟
tee هم ران نمیشه اصلا . وصل نمیکنه به sql همش 192.168.1.2 این ای پی لن رو ست میکنه.
وقتی من سرور رو اجرا می کنم پینگم تو LOL زیاد میشه اونم 300 تا!نقل قول:
از یک طرف می خوام بچه ها راحت بازیشون رو بکنن و از طرف دیگه می خوام خودم بازیمو بکنم!
کسی هست که حاضر بشه سرور تو کامپیوترش باشه؟
اگه هست می تونم با برنامه Team Viewer واسش بسازم!گ(گقته باشم من به همین عادت دارم چیز دیگه ای استفاده نمی کنم!)
اگر ایتمش رو داری بزارش تو نوار استفاده بعد انتخابش کن و یه جای صاف بدون علف کلیک کن تا بزارهنقل قول:
تقریبا" درست نوشتینقل قول:
من کاملترش رو بعدن مینویسم
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
خوب دوستان همونطور که گفتم میخوام اموزش بازی رو بنویسم
برای شروع در مورد جذابیت های بازی و ساخت کارکتر و مشخصات یه کارکتر توضیح میدم
1-جذابیت های بازی :
مهمترین چیزی که در این بازی وجود داره اینه که تقریبا" هیچ کاری وجود نداره که نتونید انجام بدین.می تونید
شکار چی گنج بشین یا معدنچی و یا جنگجو و خیلی شغل های دیگه و کل محیط بازی رو میتونید به
دلخواهتون تغییر بدید برج بسازید شهر یا استخر خصوصی ! میتونید تمام ایتم های مورد نیازتون رو خودتون
بسازید(اسلحه-زره-لباس-معجون-وسایل منزل و ...)
میتونید با کندن زمین به هسته زمین برسید ! :31: یا در سیاه چاله های به دنبال ایتم های خفن بگردید یا تو
آسمون جزایر شناور پیدا کنید و همینطور میتونید یه خونه ی قشنگ برای خودتون بسازید و با دوستانتون همه ی این کارها رو گروهی انجام بدین !
خوب دوستان در مورد جذابیت بازی که گفتم به نظر من اگر مپ ایتم دانلود کنید حداقل نصف جذابیت بازی از بین میره :2:
چون دیگه وقتی بهترین ایتم ها رو دارید هیچ علاقه ای برای پیدا کردن یا ساختن ایتم ندارید
2-ساخت کارکتر :
برای اینکه بازی کنید اول باید کارکترتون رو بسازید و میتونید اسم و جنس و ظاهرش رو تعیین کنید همچنین
میتونید درجه ی سختی بازی رو تعیین کنید سه درجه ی سختی بازی به ترتیب :
soft : اگر بمیرید نصف پولتون میریزه روی زمین اگر برگردید میتونید برشون دارید.
medium: اگر کشته بشین همه ی ایتم ها و لباس ها و پولهاتون میریزه زمین و تنها چیزی که براتون میمونه 3 تا ایتم اولی که در نوار استفاده گذاشتینه.
hard : تو این درجه بازی مثل واقعیت میمونه اگر بمیرید همه ی ایتمهاتون میریزه و کارکترتون هم برای همیشه میمیره و از بازی پاک میشه ! :18:
پس بهترین درجه ی سختی soft که باعث میشه اعصابتون تو بازی خرد نشه !
در مورد ساخت دنیا هم تنها توضیح اینه که میتونید در 3 سایز کوچک متوسط و بزرگ دنیای مورد نظرتون رو ایجاد کنید
و فرقشون هم اینه که دنیا با سایز بزرگ 3 برابر از دنیای کوچک بزرگتره و دنیای متوسط 2 برابر دنیای کوجک مثلا:
دنیای کوچک 1 کیلومتر دنیای متوسط 2 و دنیای بزرگ 3 کیلومتر
همه کارهایی که در یک دنیا انجام میدید و ایتم هایی که همراه دارید ذخیره میشوند به شرطی که از گزینه save & exit برای خروج استفاده کنید.
3-مشخصات یک کارکتر و منوها :
1-HP یا میزان سلامتی : تو بازی شکل جونتون به صورت قلب نشون داده میشه و مقدار اولیه ش 100تاست و
با استفاده کردن از کریستال های زندگی(life criystal) می تونید ماکزیمم جونتون رو به 400 برسونید.
2-MANA یا میزان جادو : اول بازی مقدار خط جادوتون صفره و برای اینکه زیادش کنید باید ستاره هایی که هر
شب از اسمون سقوط میکنند رو جمع کنید و با ترکیب کردن هر 10 تا یه mana crystal بسازید و با مصرف هر
mana crysta 20 تا به خط جادو اضافه کنید و نماد خط جادو تو بازی ستاره های بنفشه و ماکزیمش 200تاست و
برای استفاده از ایتم های جادویی بهش نیاز دارین.
3-نوار استفاد : یه سطر 10 خونه ای گوشه سمت چپ تصویر وجود داره و با موس و یا کلیدهای 0-9 میتونید
خونه ی مورد نظر رو انتخاب کنید . برای استفاده از هر ایتم باید اون رو در یکی از این 10 خونه بزارید و اگر ایتم
قابل استفاد باشه میتونید ازش استقاده کنید.
4-وسایل یا جیب یا کوله پشتی ! :31: : با زدن کلید ESC میتونید ایتم هایی که به همراه دارید رو بیبنید.
ظرفیت کل کوله پشتی 40 تا خونست که 10 تاش جزء نوار استفادست .سمت راست این 40 تا 8 تا خونه ی
کوچیکتره که 4 تاش محل قرار دادن مهمات مثل تیر تیرکمان و گلوله ی تفنگ و 4 تای دیگه کیف پول شماست که پولتون رو در اون نگهداری میشه .
اخرین نکته آیکن سطل اشقاله که اگر هر ایتمی رو خواستید دور بندازید میشه از این ابزار استفاد کرد که باید ایتم مورد نظر رو بکشید و رو این ایکون بندازین.
5-نوار ساخت و ساز : برای ساخت هر چیزی در بازی اول باید کلید ESC رو بزنید تا نوار ساخت و ساز رو ببینید
که محلش زیر کول پشتیه اگر ایتم های مورد نیاز برای ساخت ایتم جدید رو داشته باشید و کنار دستگاه مورد
نیاز برای ساخت باشید میتونید با کلیک روی شکل ایتم در این نوار اون رو بسازید و برای جابجایی بین ایتم های
قابل ساخت از کلید میانی یا همون قلتک موس استفاده میکنیم . اگر نتونستید بعضی ایتمها رو بسازید دلیلش
یا نداشتن مواد اولیه کافیه و یا نبودن شما کنار دستگاه مورد نیاز و یا هر دو دلیل با هم .
6- محل زره و لباس : با زدن کلید ESC میتونی زیر نوار جونتون محل قرار گیری زره و لباس رو ببینید در کل 6 تا خونست
سه تاش به اسم Equip و 3 تا به اسم Social . ایتم هایی که قابل پوشیدن هستن رو اگر در قسمت Equip قرار
بدین میتونید از تمام مزایاشون استفاده کنید مثلا" یه زره اگر در این قسمت قرار بگیره به شما دفاع یا دیگر
قابلیت های مفید اضافه میشه اما اگر همون زره رو در جاهای Social بزارید هیچ قابلیت مفیدی و دفاعی به
شما نمیده و فقط اون ایتم برای زیبایی به کار میره و در کل هر ایتمی در Social قرار بگیره یه پوسته یا شکل
ظاهری برای کارکتر شما میشه و اگر بخواهید از اون ایتم استفاده کاربردی بکنید باید در محل Equip قرارش
بدین. همچنین تو بازی لباس هایی که فقط جنبه ی تزئینی دارند با نام Vanity Item نمایش داده میشن.
خوب دوستان پس زرهتون رو بزارید در Equip و لباس هاتون رو در Social
7-تجهیزات(Accessories) : این قسمت زیر محل لباس و زره قرار داره و داری 5 تا مکان هسته در بازی یه سری
تجهیزات وجود داره که قابلیت ها یا توانایی خاصی رو به کارکترتون میدن مثل ساعت , کفش دو , عمق سنج , کفش شنا و...
در بازی تعداد زیادی تجهیزات وجود داره و به دلیل اینکه 5 تا مکان بیشتر وجود نداره شما باید در انتخابشون کاملا" دقت کنید.
نکته ی دیگه این که کنار نوار تجهیزات میزان دفاع شما رو هم مینویسه و معیار دفاع هم اینطوری محاسبه میشه
که به ازای هر 2 دفاع وقتی شما در بازی صدمه میبینید یکی از شدت صدمه کم میکنه و یعنی دفاع تقسیم بر 2 منهای میزان صدمه
پس سعی کنید همیشه دنبال زره های بهتر باشید تا جنگیدن براتون ساده تر بشه
خوب خسته نباشید ! فکر کنم این اموزش یه 2 ساعتی وقت برد امیدوارم مفید باشه :11:
ببینید...واقعا ببینید...نقل قول:
شما هیچ کدومتون حاضر به بودن سرور تو کامپیوترتون ندارین بعد از من انتظار سرور دارین...
اینم از ایرانی ها...
داره حجمم تموم میشه اونم وسط ماه دیگه نمی تونم سرور بسازم...
خودتون یه کاریش بکنید...
شما خودت کجایی هستی ؟! انگلیس ؟؟!نقل قول:
چرا هروقت توی هر مبحثی کم میارید گیر به ایرانی بودن میدید ؟!
پ. ن : دوستانی که مشکل باز نبودن پورت دارن ، به قسمت تنظیمات NAT مودم خود مراجعه کنن و یک پورت رو اضافه کنن ، همچنین توجه داشته باشید که اگر در حالت بریج هستید ،افراد دیگه نمیتونن به IP شما متصل شن.
موفق باشید:40:.
برا من بریچ هست . ppoe خرابه.:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
واسه من نامحدوده میتونم سرور بزنم. باید بریج بسازم. ساعت 4 جنگ صلیبی باید بازی کنم . 5 میام مودممو ppoe میکنم. یه سرور میزنم.
من اینطوری پورت باز کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاضر هستی با Team Viewer کار کنی؟ که سرور رو بزنیم راحت شیم!:10:نقل قول:
Team Viewer یه برنامه است که اجازه می ده توی کامپیوترت کار کنم البته خودتم می بینی وقتی دارم کار می کنم...
من 3 تا سرور Teeworlds با همین روش ساختم یکیش ماله سروش بود...
داداش واقعا شرمندم اگر میدونستم نتت محدوده و همزمان LOL هم بازی میکنی مزاحم نمیشدم !نقل قول:
سرور زدن مهمترین چیزی که لازم داره سرعت بالاست که اکثرا" نداریم و اگر هم داشته باشیم با ترافیک محدوده دیگه خودتون قضاوت کنید چرا هیچکس نمیخواد سرور بشه.
در اخرم از شما بابت زحماتتون تشکر میکنیم تجربه جالبی بود :11:
منتظر سرور زدن بقیه دوستان هستیم :31:
سلام بر برادران tee باز سابق:دی
چه خبرا؟
این بازیش چجوریاس ؟ از اسکرین شات های پست اول که زیاد خوشم نیومد:31:
خوب یک شب که هزار شب نمیشه...بیاین اینم سرور :
188.126.154.130
7777
من رفتم تا ته جنگل یه دریاچه بود رفتم توش یهو یه کوسه منو دنبال کرد . امودم بیرون این خفاش ها نمیدونم از کجا پیداشون شد. منو کشتن.
رفتم از یه معدن چی دو تا دینامیت گرفتم . انداختم تو خونه . ( تون خونه که پر از مشعل بود):31: . نصف خونه ترکید با اون تخت پاد شاهی:31:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
من میخام سرور بزنم. با گیم رنجر امتحان کردم . دیدم کسی نمی تونه کانکت بشه. . حتما باید کانکشنم رو مودم باشه.
خراب شده Avastنصب کردم وگرنه دوست داشتم بیام !:19:نقل قول:
goobهنوز هست ؟!
--------------
هه هه
ببخشید spamشد
دستت درد نکنه اگه میشد 10000 تا تشکر میزدم برات !نقل قول:
من امدم
الان نتم وصل شد !
پول نداشتم شارز کنم !
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
اره منم دیروز رفتم منو کوسه کوفت کرد !نقل قول:
2باره رفتم انتقام گرفتم بعد رفتم توی اب ببینم اون ورش چییه قرق شدم !
:40::40:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
1 صفحه پر کردم ببخشید !
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
سرور نی :27:نقل قول:
دوستان من خرچنگ با یه هزار پای گنده و دراز کشف کردم. از زیر خاک میومد بیرون هی منو میزد:31: اخر مردم:31: . برید تا ته مپ بگردید (بیابون . جنگل . کوه . دشت . دریا . و...)
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز
به زودی بقیشم مینویسم
این کوسه یکی از خطرناکترین موجودات بازیه تا اسلحه و زره خوبی ندارین پا تو دریا نزارید !نقل قول:
اونور اب خبری نیست دو طرف دنیا دریا وجود داره و خیلی هم دریاش بزرگ نیست
بهترین چیزی که تو دریایست جعبه ی گنج که ایتمهای قابل قبولی داره
خرچنگ فقط تو دریا وجود داره تا اونجا که من فهمیدم موجود بی خاصیتییهنقل قول:
اونی که شبیه هزارپا دیدی اسمش شیر مورچست تو بیابون پیداش میشه و بهت شن پرت میکنه و کلا" موجود کمیابیه !
سرورو بر پا کنید لطفا
دوستان من نصب کردم هر دوتا نرم افزارو ولی بازم اجرا نمیشه ارور :<<< unable to find a version of the run time to run this application
چکارش کنم ! :D
ارور ی میده ؟نقل قول:
باید بعد اجرا کردن صبر کنی یه 10 ثانیه
اگه نشد یه بار دیگه بازی رو دان کن نسخه قبل رو کامل پا ک کن
------------------------------------------------------------------
میگم هر کی سرور میزنه با مپ adventur ی چیزی بزنه
اصلا نصب نشد فایل اجرایی همونی که گزاشتید این ارور رو میده
NETنقل قول:
نصب نشده دوباره نصب کن
ببینم چیکار میشه کرد
نچ نشد حتا خود بازی رو هم از جای دیگه ای دانلود کردم ولی بازم همون ارور رو میده
من هر بازی رو که بخوام واقعا بازی کنم 500000000 ارور باید بده
همه رو پاک کن 2 باره نصب کننقل قول:
اول Xna
دوم .Net
سوم ریست کن pc رو (مهم)
چهارم بازی رو اجرا کن
پنجم برو حالشو ببر :31::27:
بازم نشد
روی 64 بیت کار میکنه؟
لابد تو ویندوز 7 اجرا نمیشه دیگه :دی
من وین 7 دارم !:31:نقل قول:
دارم بازی میکنم
مشکل سخت افزاری نداری؟
احتمالا firewall بلاکش میکنه باید توی لیستش exception رو add کنی
یا آنتی ویروستو موقتا موقع نصب غیر فعال کن شاید درست بشه .
البته در مورد firewall یا آنتیویروس مطمأن نیستم
من اومن قدر رفتم تا رسیدم به یه قلعه نوش یه پیرمرد بود رفتم کنارش بعد یهو این اژدها اومد بازم منو کشت :دی
نچ از فایر وال و انتی ویروس هم نبود
خخخخ انشا الله سال دیگه همین موقه بازی میکنم اینو
آرمان جان ناراحت نشو منم نمیتونم بازی کنم دنیا که به آخر نرسیده(ولی خداییش خیلی بازی باحالیه!!)