سلام دوستان اینطوری که ما داریم در مورد بورس میگیم معلومه اونای که میخوان تازه شروع کنن رقبتی به این کار پیدا نمیکنن
از دوستان خواهش دارم روش معامله خودشون رو تشریح بدن چطور میشه سهمی رو میخرن و برعکسش استراتژی تون چیه با تشکر
Printable View
سلام دوستان اینطوری که ما داریم در مورد بورس میگیم معلومه اونای که میخوان تازه شروع کنن رقبتی به این کار پیدا نمیکنن
از دوستان خواهش دارم روش معامله خودشون رو تشریح بدن چطور میشه سهمی رو میخرن و برعکسش استراتژی تون چیه با تشکر
سلام
من دیروز رفته بودم بانک ملت، که باجه ی بورس هم داشت
اونجا درخواست کد بورسی و حساب آنلاین کردم
آخرش که تموم شد، گفتند 4-5 روز دیگه براتون ایمیل می کنیم
کارگزاری تون مفیده :|
من کارگزاری ملت رو می خواستم
ولی دیگه انقد خسته بودم که بحث نکردم و برگشتم خونه (قبلا هم تو نت یه مطالبی راجع به تغییر کارگزاری دیده بودم...)
حالا می خوام ببینم
1- می تونم از کارگزاریمو ازمفید به کارگزاری ملت یا کارگزاری دیگه ای تغییر بدم؟ چگونه؟!
2- آیا با اون یوزرنیم و پسورد حساب آنلاین تریدینگم، فقط تو بخش معاملات آنلاین سایت "مفید" می تونم وارد شم؟؟
مرسی!
پاسخ؟:n13:نقل قول:
سهامی که توی بانگ می فروشن با اون سهامی که توی بورس می فروشن فرق داره ؟
آخه اگه بخوایم سهام بورس رو بخریم باید یه کد از یه کارگزاری بگیریم ولی بانک اینطور نیست. اینها دقیقا چه فرقی دارن ؟
سلامنقل قول:
1-بله، مراجعه کنید به کارگزاری دلخواه و در اونجا انتقال بدهید یا جدید ثبت کنید، هیچ کار خاصی نیازی نیست، مگر اینکه سهام خریداری کرده باشید که در اونصورت بین کارگزاریها انتقال میدهید.
2-بله؛ این مورد اختصاصی است و شما برای تراکنش در هر کارگزاری به یوزر/پس اختصاصی نیاز دارید و با کد بورسی متفاوته.
خب دوریس جمهور ایران و امریکا هم که باهم صحبتهای تلفنی داشتن دیشب - باید تاثیر خوب و مثبتی داشته باشه این صحبتها - چون اوباما هم تاکید کرده که صحبتهای تلفنی کاملا سازنده و امیدوار کننده بوده
تااونجایی که من اطلاع دارم در بانک یا اوراق مشارکت میفروشن که نرخ سودش مشخصه ویا اینکه پذیره نویسی سهامیو میکنن که هنوز وارد بورس نشده!ولی در بورس شما میتونین هر سهامیو که داره معامله میشه از طریقه کد بورسی و کارگزاریتون خریدو فروش کنید!نقل قول:
نقل قول:
با سلام
البته شده كه پذيره نويسي سهامي رو به بانك ها واگذار كنند ولي امكان اينكه سهمي در يك بانك قابل خريد و فروش باشه وجود نداره!
معمولا تو بانك ها اين روزها،صحبت از واگذاري اوراق مشاركت هست كه با سهام يك شركت كاملا متفاوت هست.
در واقع اوراق مشارکت،سهامی یک شرکت نیست که برای فروش بذارن . خريد اوراق مشاركت نوعي سپرده گذاري با سود تقريبا مشخص هست كه اصل پولتان در پايان مدت سپرده گذاري به شما برگردانده مي شود و نحوه پرداخت سود هم براي شركت هاي مختلف متفاوت است كه ممكنه بطور مثال اين سود رو ماهانه،سه ماهه،يكساله و يا در پايان مدت سپرده گذاري به شما بدهند
سود علی الحساب اوراق مشارکت مشخصه، و تو ایران غالبا همین سود رو در پایان دوره قرارداد پرداخت میکنن و شما اگه حتی شرکت ضرر ده هم باشه اصل پول بهمراه سودش رو در پایان دوره قرارداد دریافت خواهید کرد .
اما اگه شما سهام یه شرکت رو داشته باشی تو سود و ضرر شرکت،شریکی(نمیتوان گفت که به شما حتما سودی تعلق میگیره و ممكنه حتي متضرر هم بشي!) و علاوه بر سود سهام ممکنه قیمت سهام هم تغییر کنه که اتفاقا این تغیییر قیمت سهام غالبا از سود پیش بینی شده شرکت تعیین کننده تره.
خب حالا یه سوال برام پیش اومد ؟نقل قول:
مثلا اگر سهام شرکتی رو بخرم ( توی بورس) که ضرر نده ! ارزش سهمش هم افزایشی باشه ! با این فرض ، هیچ سودی آخر سال بهم تعلق نمیگیره ؟ منظورم اینه که تمام سودی که من می کنم فقط بالا رفتن ارزش سهاممه یا اینکه علاوه بر ارزش سهام ، سود هم می گیرم ؟
اگه حتی یه روز قبل از مجمع سالیانه سهام رو بخرید ، سود بهتون تعلق میگیره .نقل قول:
سود سالیانه جداست ، قیمت سهام هم جداست ، شما میتونی توی قیمت سهام سود یا ضرر کنی ولی در هر صورت ، هر جور که باشه ، شما
سودسالیانه ی مجمع رو حتما دریافت میکنید اگه تا زمان مجمع سالیانه سهام رو نگه دارید .
دوست گرامی شما اگه اطلاعی از بورس ندارید و دنباله سود مجمع و اینا هستید بهتره برین با صندوقهای سرمایه گذاری کار کنید!
شیوه ی کارشون رو یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم ...
ببینید ما یه سری صندوقهای سرمایه گذاری داریم که میان معادل پوله شما بهتون سهم خودشونو میدن حال این صندوق از یه سری افراد خبره بهره مند هست که میان و با پوله شما اقدام به خریدو فروش سهام در بازار بورس میکنند و باتوجه به اوضاع سهماشون اون سهمی که به شما فروختن پایین و بالا میشه!مثلا شما سهمه شرکتو وقتی میخرین 700 تومن بوده بعد یک ماه باتوجه به رشد بورس شده 730 تومن!!
البته این شرکتها بازده سالهای قبلشان را هم زده اند که حتی بعضی از انها بالای 100 درصد بوده در یک سال!!البیته پوله شما باید حداقل چند ماه بموه!یه سری جدول داره!مثلا اگه 4 ماهه خارج بشید یک درصد کسر میکنند اگه 8 ماه خارج بشید کسر نداره و ....
تو گوگل سرچ کنید صندوقهای سرمایه گذاری براتون میاد میتونید تماس بگیرید و بیشتر مطلع بشید
امیدوارم تونسته باشم منظورمو بهتون رسونده باشم
معمولا افرادی که دید بلند مدتی از بازار دارند و مقطعی از زمان که دارای بازاری با ابهام بالا رو پیشبینی میکنند مقداری از سرمایه خود رو در صندوق های سرمایه گذاری قرار میدهند
برای افراد تازه وارد به بورس صندوق های سرمایه گذاری پیشنهاد بسیار مناسبی است
در انتخاب یک صندوق سرمایه گذاری به چه چیزهایی باید دقت کرد ؟
مگه صندوق های سرمایه گذاری به شما سهام نمیفروشن پس چه فرقی با بورس داره ؟ (آیا سهم نماد خودشون رو میفروشن )
فک کنم شما نرفتین تحقیق کنیدا:n06:
شما باید برین ببینید بازده سالهای قبلشون چند درصد بوده!تعداد مشتری و...
ببینید مثله شاخصه بورس که پایینو بالا میره اونام یه همچین چیزی دارند!مثلا 50 تا سهم دارند مطابق بارشد این سهاما اون سهمی که به شما فروختن بالا و پایین میره!یه چیزی شبیه پایینو بالا رفتنه شاخص بورس!
بله همینطوره ، به خاطر همین میخواستم از تجربه ی شما استفاده کنم ، این طور که معلومه باید حضوری برم ، ممنون از راهنماییتون .
ببین بحث صندوق و سرمایه گذاری کمی تا قسمتی پیچیده هست :n02: ( البته برای ابتدای کار )نقل قول:
بهتره شما یکم در مورد صندوق ها تحقیق کنید چنتا مطلب ساده بخونید مثلا صندوق چیه ؟ سرمایه صندوق از کجاست ؟ دارایی ها صندوق چیه ؟ و. . . . با مطالعه این مطالب به خیلی از سوالات شما که شاید الان در ذهن شما نباشد پاسخ داده خواهد شد
فکر کنم سایت بورس ایران (قسمت اموزش ) اموزش تصویری در مورد صندوق ها داشته باشد
اگر به سایت صندوقهای سرمایه گذاری نیز سر بزنید معمولا بخش اموزش و اگاهی به تازه واردین رو دارد که مطالعه بخشی از این اموزش ها میتواند مفید باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز من دوست دارم وارد بورس بشم، پول زیادی هم ندارم نزدیک 700 تا 1 میلیون
چون من گفتم پول بعضی موقعه ها الکی خرج میکنم گفتم یه بار هم بیام این پول رو تو بورس وارد کنم شاید بتونم سود کنم
من اطلاع زیادی از بورس ندارم دوستان عزیزی که تو بورس کار میکنن ممنون میشم بنده رو راهنمایی کن:n16:
مثلا فرا بورس چیه ؟!! چه فرقی با بورس اوراق بهادار داره؟!!!
این که چه پیشنهاد های دارن برای من که میخوام تازه شروع کنم
چه نکاتی رو باید رعایت بکنم و کلا یه توضیح در مورد کار کردن تو بورس بدید ممنون میشم
سلامنقل قول:
خلاصه و مفید : برای خیلی از افرادی مثل من سخت هست که تمام جزئیات و مطالبی که به راحتی در اینترنت یافت میشه رو دوباره و از ابتدا تایپ کنند
امروزه واقعا فراوانی اطلاعات هست . یعنی چی ؟ یعنی اینکه یه زمانی ما میخواستیم بریم تو بورس سرمایه گذاری کنیم به هرکس میگفتی بهت میخندید میگفت میخواهی بری شرکت های هرمی ثبت نام کنی !!!! این رو میتوانید از کسانی که مدتها در بورس فعال هستند سوال کنید - اگر بخواهم از سوتی ها و کارهایی که برای فهمیدن یک مطلب بسیار ساده انجام دادم رو بگم دیگه نباید پام رو تو اینترنت بگذارم
اما الان پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها دارن تحلیل بورس میکنند امروزه کتابهای بسیار زیاد و مفیدی ، سی دی های اموزشی ، کلاس های فراوان ، دست نوشته هایی که طی سالها زحمت بدست اومده به صورت رایگان در اینترنت موجود هست
اگر واقعا میخواهید سرمایه گذاری کنید کمی نیز خود تلاش کنید با خواندن 40 50 صفحه قول میدم خیلی از سوالات شما پاسخ داده خواهد شد مفاهیم بورس و ورود به بازار اصلا کار سختی نیست به هیچ عنوان فرمول های سنگین محاسباتی و . . . . ندارد خیلی ها رو میشناسم که اصلا از مفهوم بورس و سرمایه گذاری اطلاعی ندارند و دارن سهام خرید و فروش میکنند سود مناسبی هم بدست اوردن
اما اون که اطلاعات داره دانش داره راه براش کمی روشن تر و مناسب تر هست
فقط کافیه از عمو گوگل سوال کنید بورس ببین چقدر اطلاعات برات میاره
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
اتفاقا من هم عمو گوگل رو میشناسم چندین چندتا سایت بورس رو هم رفتم و جز فورتیز مرورگرم قرار دادم یه سری مطالب رو هم خوندم
نزدیکه به دو گیگ اطلاعات در مورد بورس رو از سایت تالار مجازی بورس فایل های صوتی و تصویری رو دانلود کردم
یه سری از این فایل ها رو هم گوش کردم یه سری اطلاعات هم دستم اومده
اما سوال من کلی بود؟!!!!
مثلا یه سری پیشنهاد و نکات که برای وارد شدن به بورس ؟!!!
تجربه دوستانی که مثل من برای اولین بار میخواستن وارد بورس بشن
یه همچین دیدی رو میخواستم داشته باشم
دوست عزیز از اون دو گیگ وقتی استفاده ای نمیشه به درد نمیخوره دگهنقل قول:
ولی به صورت کلی نظر من اینه که شما با تحلیل تکنیکی رو یاد بگیرید و با 500000 تومان سرمایه گذاری رو شروع کنید وقتی حرفه ای شدید افزایش سرمایه بدید انشااله که موفق میشید
ببینین دوست گرامی
تقریبا دوستان جوابه شمارو دادند
شما نمیتونین تجربه کسی که تو بورس 5سال فعالیت کرده را یه هفته ای بدست بیارم!شما باید وارد بشین ضرر بکنید از شکست درس بگیرید تا موفق بشید اینکه شما فکر کنید اگه تجربه ی اقای x میتونه به شما کمک کنه که اصلا ضرر نکنید کاملا اشتباه است!
فقط توصیه من به شما برا شروع اینه که با کارگزاری مفید کار کنید اونم بخاطر مزیت هایی که برا سهام داراش قایل شده!
موفق باشید
شما ميتوني اول تو دوره هاي آموزشي بورس شركت كني و با مقدماتش آشنا بشي بعد مطالعه كني و وارد بورس بشي.الان هرچقدر هم مطالعه كني چون پيش زمينه قبلي نداري درست متوجه نميشي
نگران مخارج كلاس هم نباش.خيلي از موسسه ها تا مدتي دانشجوهاشونو از نظر خريد و فروش ساپورت ميكنن و تو اين مدت احتمالش هست كه بتوني حتي چند برابر اين هزينه ها رو جبران كني :n05:
منم مثل تو اولش خيلي در مورد بورس مطالعه كردم.كلي مطلب دانلود كردم و توي بورس مجازي هم كار ميكردم ولي همش امتيازم منفي بود :)
آخرش رفتم يك آموزشگاه و وقتي به كمك اونها وارد بورس شدم تازه فهميدم بايد چيكار كنم
ممنون از دوستان عزیزی که بنده رو راهنمایی کردن:n16:
نقل قول:
ممنون همشهری البرزستانی :n02:از راهنمایی تون
راستش من چون الان دارم 3 روز در هفته کلاس شبکه میرم دیگه فکر نمیکنم وقت کنم کلاس های بورس رو هم برم
حالا اموزشگاهی که شما رفتید تو کرج هست؟!! بعد چند وقت رفتید و الان نتیجه داده ؟!!!
البته درسته خیلی بهتر هست که با یه مقدماتی آشنا بشم و با یه دیدی وارد بورس بشم ولی فکر میکنم خیلی شاید زمان بر بشه
نمیدونم ولی گفتم اگر اولین کار رو انجام بدم یعنی وارد بورس بشم حالا اولش با پول کمک مثلا 500 تا 1 میلیون هم شروع کنم میشه به مرور زمان اطلاعات بیشتری پیدا کرد و موفق بود
یک از آشنایان هست که چندین سال هست تو کار خرید و فروش بورس هست و از من اطلاعات بیشتری داره و همیشه تو بورس هست و منم میخوام وقتی وارد بورس شدم در کنار ایشون از اطلاعات شون استفاده کنم
آره آموزشگاه تو كرج رفتم.چندتا آموزشگاه هست.آموزشگاهي كه من رفتم دوره مقدماتي و تحليلي بنياديش يكماه طول كشيد ولي دوره تحليل تكنيكالش به حد نصاب نرسيده و فعلن لنگ در هواييم :n03:
چند تا آمورشگاهي هم كه من آمار گرفتم كلاساشون پنج شنبه و جمعه بعد ازظهر هست.از طريق استادمون كه توي كارگزاري كار ميكنه كدبورس و آنلاين گرفتيم.خودش هم واسه خريد راهنمايي كرد و تو يكماهه به سود خوبي رسيدم :n02:
الان هم قبل از خريد و فروش باهاش مشاوره ميكنم
با هرچقدر هم بخواي ميتوني شروع كني.فرقي نداره چه 100 هزار تومن چه يك ميليون چه 10ميليون :n06:
سلام خوبی برادر شما تحلیل بنیادیت اوکیه دادا؟ اگر هستی با هم کار کنیم تحلیل تکنیکیش با من البته اگر مایلی اگرم از استادت راهنمایی بگیری که خیلی عالی میشه مرسینقل قول:
چون رشتم حسابداري نبود زياد علاقه اي به بنيادي ندارم.حوصلم نميشه هي با اعداد كار كنم :)
بيشتر به تكنيكال علاقه دارم.استادم خودش بنيادي خيلي قويه ولي چون تو كارگزاري كار ميكنه وقت آزاد زيادي نداره
باتوجه به برگشت مپنا و بازگشت به بالای 700 خرید ان در این قیمت مناسب میباشد
هدف اول میان مدت1000 میباشد
دوستان از اونجایی که تجربه ای در بورس ندارم به نظرتون بهتره از طریق صندوق های سرمایه گذاری اقدام کنم دیگه درسته ؟
به نظرتون صندوق رفاه برای این کار خوبه ؟ مطمئنه ؟ از اونجایی که تو شهر ما ( ارومیه ) صندوق رفاه نیست چیکار میشه کرد ؟ تو تبریز هست میتونم اونجا باز کنم ؟
این صندوق ها چقدر سود برای خودشون بر میدارن ؟ برای من چقدر تفاوت قیمت وجود داره ؟ محسابه سودشون درسته ؟ یا کلک در میارن ؟
ممنون :n16:
واسه کسی که خودش وقت نداره خرید و فروش کنه یا تازه کاره صندوق گزینه خوبیه
تو این لینک بازده صندوقهای تایید شده هست.میتونی با هم مقایسشون کنی و اونی که به نظرت بهتره رو انتخاب کنی.اطلاعات هرکدوم هم تو سایت خودشون کامل هست.فرقی هم نمیکنه از کدوم شهر بری :n01:
کدوم صندوق برای سرمایه گذاری بهتره ؟ تعداد صندوق ها خیلی زیاده یکم گیج شدم :n28:
( اگر تبلیغات میشه پیغام خصوصی کنید )
ممنون :n16:
خودم تا حالا با صندوقها كار نكردم و نميدونم كدوم بهتره.ولي تو همون لينك مقايسه كن ببين تو دروه هاي مختلف زماني كدومشون موفق تر بودن:n06:
چی رو باید با هم مقایسه کنم ؟نقل قول:
:n16:
مگه دنبال سود نيستي؟ :n05:
خب بايد سودي كه تامين كردن رو مقايسه كني :n02:
مثلن ببين يكساله چند درصد سود كردن
خلاصه و مفید :n02: : نماد های داروسازی رو داشته باشید
خب تحلیل و نظر هم میذاشتی واسه دارویی ها بسیارعالی میشد ...
زیاد فرصت نوشتن دست نمی دهدنقل قول:
خیلی ساده : پیشینه نمادهای داروسازی رو در چند سال اخیر بررسی کنید و ببینید در کدام فصل بازار مناسبی برای بورسی ها بوده
فقط می ماند انتخاب نمادی که بیشترین بازدهی رو بدهد این دیگه بر میگرده به قدرت تحلیل و دقت
معاونت بازار شرکت بورس منتشر کرد: معاملات خرید گروهی (ددد) از شنبه آینده حذف می شود
معاون بازار شرکت بورس در اطلاعیه ای از حذف معاملات گروهی (ددد) از شنبه آینده و افزایش زمان معاملات از 29 آبان ماه جاری خبر داد.
معاونت بازار شرکت بورس در اطلاعیه ای از حذف معاملات گروهی (ددد) از شنبه آینده و افزایش زمان معاملات از 29 آبان ماه خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در اطلاعیه معاونت بازار آمده است: به اطلاع کلیه کارگزاران و فعالان بازار سرمایه می رساند از روز شنبه مورخ 18 آبان ماه 92، خرید گروهی (ددد) در بازار معاملات به استثناء عرضه های اولیه مجاز نیست و همچنین از روز چهارشنبه 29 آبان ماه جاری زمان جلسه معاملاتی کلیه بازارها از ساعت 12 به 12:30 تغییر می یابد.
بنابراین، کارگزاران باید اطلاع رسانی لازم به معامله گران و مشتریان خود در خصوص عدم استفاده از امکان خرید گروهی را انجام دهند.
واسه عرضه های اولیه ، بهترین نوع خرید اینه که به خود کارگزاری بگیم بخره درسته ؟ تعدادی که اونا میتونن بخرن بیشتره ؟
وقتی آنلاین میخوای خرید کنی خیلی سخت میشه خرید ، چطور میشه صددرصدی با اطمینان خرید توی عرضه اولیه ؟