من بازیم شدیدا لگ داره!
حتی اون پچ رو هم نصب کردم ولی درست که نشد هیچ،بدتر هم شد!
گرافیک 9500،CPU E5700 و رم 2گیگ
Printable View
من بازیم شدیدا لگ داره!
حتی اون پچ رو هم نصب کردم ولی درست که نشد هیچ،بدتر هم شد!
گرافیک 9500،CPU E5700 و رم 2گیگ
من از ساست دتنلودها بازي رو دانلود كردم ولي الآن موقع اكستركت اين ارور رو ميده:
سلام
موقع اكستركت كردن اين ارور رو ميده.
! E:\source Fifa 12\Fifa12-PC-Reloaded.part5.rar: Packed data CRC failed in Fifa12-PC-Reloaded\Fifa12-PC-Reloaded\Fifa12-PC-Reloaded.iso. The volume is corrupt
بايد چيكار كنم حالا؟ راهي هست بدون دانلود دوباره درست بشه؟؟
بازيو نصب كردم وسطاي نصبم IGNORE زديم حالا FIFA CONFIG باز ميشه ولي GAME SETTINGS مشكل داره كه مثل اينكه براي همون نصبه حالا بايد چيكارش كنيم :31:
همه برنامه هاي پيش نياز هم نصبه :21:
خداوکیلی کسی میدونه کمک کنه تو کف موندیم:13::41:نقل قول:
نقل قول:
منم همين مشكلو دارم يكي نيست كمك كنه؟
شما اخرين نسخه رو گرفتين يا همون نسخه ي DEMO هست ؟ :21:نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز الان این مشکل آنالوگ حل شد... همه چیز کار می کنه ولی جای دو تا L با هم و جای دو تا R هم با هم عوض شده...یعنی L1 شده L2 و R1 شده R2 و بالعکس... همچنین جای Start و Select هم عوض شده...
راهی است بشه این مشکلاتو هم برطرف کرد!؟
سلام . چجوری میشه گزارشگر بازی رو عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فکر کنم جای این دو تا رو باید داخل خود بازی از گزینه
setting < control درست کنی
برو اونجا و جاش رو عوض کن
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
کسی میتونه این فایل رو یه جای دیگه آپلود کنه برای من باز نمیشه با یه بروزر دیگه هم امتحان کردم جواب ندادنقل قول:
من سیستمو برای کار 3dmax خریدم ارزش داره ... 1 تومان برام خرج برداشت.اگر فقط برا گیم می خوای برو یک xbox بگیر حالشو ببر....نقل قول:
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
اقا من اینم زدم لگ میزنه . ولی گزینه vsync رو بر میدارم بازی ok میشه.ولی خیلی بازی کارتونی میشه :sad:نقل قول:
اقا من مانیتورم قدیمه از این 17 اینج های ساموسونگ هست . امکان داره رزولشن مانیتور مچ نیست با بازی؟
چون واقعا باید سیستم خوب جواب بده این بازیو...:41:
اقا روش خاصی نداره ..... من همینجوری نصب کردم و دارم بازی می کنم.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اصلا تو قسمت Control خود بازی این دکمه های دسته ی منو نمیشه تغییر داد... فکر کنم واسه این که از این دسته دوقلو چینی هاست، این بازی اصلا ساپورتش نمی کنه.نقل قول:
کسی از دوستان می تونه کمک کنه!
نقل قول:
ماله منم جابجا بودن ولی تو بازی راحت جابجاشون کردم....
موفق باشین:11:
تو settings باید این کارو انجام بدی
من یکی تا لینک 100% معتبر گیرم نیاد دانلود نمیکنم
الکی نیست که نزدیک 7 گیگ فایله!!!
سلام دوستان.
یک هفته بود که fifa12 رو نصب کرده بودم ولی فایل fifaconfig برای تنظیمات گرافیک باز نمیشد.خیلی راه ها رو امتحان کردم. از آپدیت کردن ویندوز 7 تا نصب انواع ورژنهای برنامه NET framework تا پاک کردن fifa11 و نصب مجدد fifa12 ولی نشد که نشد.
تا اینکه با تغییر دستی یک فایل تونستم گرافیک بازی رو تنظیم کنم . گرافیکش واقعا عالی شد.حتی render quality رو تغییر دادم تا سطوح مشاهده شده اصطلاحا soft بشه.
ابتدا به محل نصب بازی برید بعد از داخل فولدر fifasetup فایل fifasetup_default رو با نوتپد باز کنید.
Render quality رو از صفر به 3 تغییر بدید.
حالا ببنید رزولیشن صفحه مانیتور یا lcd تون چند در چنده و روی چه رقمی تنظیم شده.( با کلیک راست در صفحه دسکتاپ و انتخاب گزینه propertise و انتخاب گزینه settings)
به عنوان مثال screen resolution سیستم من 1024x768
تنظیمات خود فایل باز شده به قرار زیره:
RESOLUTIONHEIGHT = 600
RESOLUTIONWIDTH = 800
که باید اونها رو نسبت به screen resolution سیستم خودتون اونها رو تغییر بدید.
یادتون نره عدد کوچیکه رو روبروی RESOLUTIONHEIGHT و عدد بزرگتره رو روبرویRESOLUTIONWIDTH بنویسید.
در آخر فایل نوتپد رو save کنید و خارج بشید. وبازی رو اجرا کنیدو لذت ببرید.
امیدوارم که تونسته باشم مطالب رو منتقل کنم.
قابل توجه کسانی که مشکل دسته دارن. تنظیماتی در ستینگ خود بازی رو دسته انجام میدید داخل بازی در همون لحظه اعمال نمیشه! وقتی تنظیمات رو انجام دادید باید از بازی خارج بشید و دوباره وارد بازی بشید تا تنظیمات اعمال بشه!
نقل قول:
فكر كنم نسخه ي اصليه
با دسته ي شوك دار مشكلي نداره ولي با دسته ي بدون شوك اونطوري ميشه
ديوونم كرده!
بازيو نصب كردم وسطاي نصبم IGNORE زديم حالا FIFA CONFIG باز ميشه ولي GAME SETTINGS مشكل داره كه مثل اينكه براي همون نصبه حالا بايد چيكارش كنيم :31:
سايت دانلود ها 100 در صد معتبره.:5:نسخه بلك باكس رو هم اورده با حجم 2.5 گيگ.البته تو نسخه بلك باكس بايد گزارش بازيو جدا دانلود كنيد 500 مگابايت هست گزارشش.نقل قول:
سلام این چندمین بار هست میپرسم بازی برا من کنده فکر نکنم مشکل از سیستم باشه در ضمن اتفاقی تو بعضی بازیا سرعت میره بالا کسی راحلی داره ممنون میشم ارائه بده....
VGA 460GTX
RAM 4GB AP
CPU AMD 630X4
گزينه vsync رو از ستينگ بازي غير فعال کنيد و از کنترل پنل کارت گرافيک فعالش کنيدنقل قول:
به مسير زير برويد
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنيد و ادرس فايل اجرايي فيفا رو بديد
بعد از گزينه هاي پايين triple buffering و vertical sync رو آن کنيد و apply رو بزنيد
راه حل بعد هم اينه
فيفا رو اجرا کنيد و در حال اجرا دکمه ويندوز رو بزنيد و CTRL + ALT + DELETE رو بزنيد و به سر برگ processes برويد
در اين قسمت فيفا رو پيدا کنيد ، روي فيفا کليک راست کنيد و از گزينه set priority اين قسمت رو از از normal به high تغيير بديد
اقا یک دنیا ممنون.........ردیف شد واقعانقل قول:
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین لطفا؟
آقا این nvidia physx رو ati هم می جوابه؟
نقل قول:
نه داداش. ati هم یه تکنولوژی دیگه داره که الان اسمش یادم نمیاد حتی یه ذرش که می تونم بگم یه سرو گردن بالاتر از فیزیکه اما بازیای کمی ساپورتش می کنن .
Ehنقل قول:
منم GTX460 دارم واسه من تیک های ریز داره نکنه از گرافیکمون باشه تازه میخواستم برم cpu بخرم!
کنده یعنی چی؟ بزارش رو فست خب
نقل قول:
ممنون از آموزشتون
درست شد
ولی بازیم وقتی فیفا کانفیگ اجرا نشه نمیتونم دکمه های بازیو عوض کنم
بازی واسه من خیلی تیک داره کسی میدونه باید چیکار کنم من pes 2012 رو رو گرافیک آخرش بدونه تیک بازی میکنم ولی fifa واسم تیک داره هیچ فرقی هم نداره گرافیک کم و زیادش واسم تیک داره خیلی زیاد اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه
ممنون
(ATI HD5450 کارت گرافیکم و 3gig رم)
یکی لطف کنه بره توی این مسیر و این فایلو اپلود کنه
البته اگه تنظیمات کیبورد رو درست کرده
اینجوری تنظیم کنید بعد برام آپلود کنید
پاس کوتاه : S
پاس تو عمق : E
سانتر : A
شوت : D
سرعت : W
سوئیچ پلیر : Q
ممنون میشم انجام بیدید بعد برام آپلود کنید
اینم مسیر و اسم فایل
My Documents > Fifa 12 > buttonDataSetup.ini
وقتی تنظیماتو درست عوض کردید این فایل رو برای من آپلود کنید ممنون میشم
یکی از دوستان با گرافیک 9400 بازیش روی High هم حتی یک ذره لگ نداره ولی من با گرافیک 9500 هم لگ داره
نقل قول:
بچه ها مشکل من حل شد
براتون فایل رو میزارم
بعد از دانلود توی همون مسیر بالا کپی کنید .
کد:http://www.mediafire.com/?6w9z3we49may1hm
دوستان کسی تونسته این مشکل آنالوگ سمت راست دسته که کار نمیکنه رو برطرف کنه؟؟
من که هر چی با فایلهای توی my document و پوشه_ی بازی ور رفتم درست نشد!!؟؟
يكي اينو جواب بده :21:
خوب شما که باید بازی رو پاک و دوباره نصبش کنی!!نقل قول:
البته کرک reloaded هم کپی کنی ضرر نداره:
کد:http://www.9down.com/fifa-12-reloaded-399282/
ممنون دوست مننقل قول:
منم نتونستم واسه کیبورد تنظیماتو درست کنم
ولی اگه ممکنه ترکیب کلیدهایی که فرمودید رو با این فرق که جای سرعت و پاس تو عمق (که به ترتیب w و e گذاشتید) رو واسم عوض کنید بزارید واسه دانلود؟
ممنونم
دوست عزيز وقتي بازي داره خوب اجرا ميشه مشكلي هم نداره واسه چي پاكش كنم دوباره بريزمنقل قول:
مشكل اين FIFACONFIG است كه خيليا دارند :21:
اين كرك به درد FIFACONFIG مگه مي خوره؟ من كه بازيم مشكل نداره :31:
نقل قول:
اقا دمت گرم :31: مشكل ما هم با اين روش حل شد :46:
حالا اين همه كار كردي جاي اين W و E رو هم عوض كن ديگه يكي ديگه از دوستان هم اينو گفته بود در ضمن اگه جاشونو عوض كردي دروازه بان با W اونوقت بيرون مياد بندازش رو همون E باشه بازم دمت گرم :31:
Costumise FIFA
Settings
Controls
Controller
در این صفحه کلید Ctrl را بزنید
در این صفحه میتوایند کلیدها را به دلخواه برای کیبورد تغییر دهید
سی پیو دوستت چیه ؟؟؟ سی پیو خودتم بگو.. شاید از سی پیو باشه !نقل قول:
منم با 9600 لگ دارم..سی پیوم cor2dou e7500
کسایی که بازیشون لگ داره برن اینجا تو فروم ea عضو شن تو این تاپیک سیستمشونو بنویسن. یان جارویس کارگردان بازی داره پیگیری میکنه شاید یه پچی چیزی دادن بازی راحت اجرا شه.
کد:http://forum.ea.com/uk/posts/list/1051859.page;jsessionid=D26601899B4F7D8C1051C1E165B64D60
دوستان سایز کامل این بازی چقدره ؟؟؟؟؟
واسه من 6.75 GB فکر میکنم ناقصه....!!!!!!!:31:
راستی دوستان منم مشکل R3 دارم و buttonData رو هم که یکی از دوستان گذاشته بود دانلود کردم ولی زد L3 رو هم خراب کرد ........یکی بیاد کمک کنه............!!!!!!!
مدل دسته ی منم از این مبدلای ps به PC هستش.........