من این بازی رو خریدم ولی موقع نصب جاوا اسکریپت هاشو نمیتونه نصب کنه.اشکال از دی وی دی بازیه یا از سیستم؟
Printable View
من این بازی رو خریدم ولی موقع نصب جاوا اسکریپت هاشو نمیتونه نصب کنه.اشکال از دی وی دی بازیه یا از سیستم؟
این چیه ؟ :10:نقل قول:
سلام دوسنان من تازه بازی رو نصب کردم
میخوام با دستکــ بازی کنم نمیشه توو تنظیماتشم هم سر کله زدم ندونستم
با تشکر
سلام دوستان من بازی رو تازه نصب نکردم با دستک میخوام بازی کنم نمیشه
توو تنظیماتشم رفتم سر کله زدم نشد
ولی فوتبال و شاهزاده ایرانی با دستک شد ...
یعنی چی ویندوز 64 بیت نات ورکینگ ؟ :18: تو پست دوم یکی به زبان انگلیسی گفته ورکس پروپرلی این ویندوز هفت شصت و چهار بیت:31:نقل قول:
ویندوز لپتاپم که 64 بیته و فقط 64 بیت روش نصب میشه و بازی هم به راحتی نصب و اجرا شد:5: :27::8::21:
راستی پچی یا راهی واسه استفاده از گیم پد نیومد ؟؟ :41::13:
من این بازی رو امروز تو ویندوز 7 ورژن 64 بیتی تموم کردم :21: این بازی با تمام نسخه های ویندوز سازگاره ، بهترین کرکی هم بهش ارائه شده همون Skidrow هست . بسیار بازی خوبی هست . چندتا ماشین مونده اونا رو هم حوصلم بکشه آنلایک میکنم .
نقل قول:
ولی من شنیده بودم تو 64 بیت اجرا نمیشه :18:
وااااااای بچه ها من که قبلا بازی رو تموم کرده بودم الان زدم حالت new game plus نگفت که همه چیش پاک میشه.الان رفته از اول داره شروع میشه .ای بابا کل شهر رو داشتم با دید ماهواره ای حالا چیکار کنم ؟
نقل قول:
برو یه سیو دانلود کن :31:
وقتی بازی رو اجرا میکنم ارورر میده نمیدونم چراااااا ؟
10 بار هی نصبُ پاکش کردم هر موقع روی DRIVER کلیک میکنم فوری این ارور میاد
عکس :ممنون میشم آگه راهنماییم کنیدکد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/bdt0d15nc39xc77hpy.jpg
مشکل از کرکشهنقل قول:
جدید ترین کرک رو دانلود و ریپلیس کنید
سلام سیواش کجا ذخیره میشه؟
مرسی میشه لینک جدیدی ترین کرک رو بهم بدیننقل قول:
ولی یه چیز واسه دوستم کار کرد بدون کرک چیزی این بازی که خریدم کرک نداره
نقل قول:
Documents
Ubisoft
Driver San Francisco
چرا اجرا میشه مثله عسل :27: البته پکی که من خریدم و نصبش کردم خود کرک SKIDROW رو بصورت اتومات نصب میشه و نیازی به نصب کرک بصورت دستی نیست .نقل قول:
البته بعضی از بازی ها که میگن مثلا در نسخه 64 بیتی اجرا نمیشه خود فایل اصلی بازی نیست بلکه کرک یا پچ بازی هست که با 64 بیتی سازگار نیست و از اونجایی که این کرک یا پچ جایگزین فایل اجرایی اصلی بازی میشه به طبع اون فایل اجرایی اصلی هم دیگه اجرا نمیشه . پس شما حتما باید از یه کرک معتبر برای کرک بازی استفاده کنین . که همین SKIDROW یکی از بهترین هاست .
راهنمای نصب بازی :
انتی ویروس غیر فعال
اینترنت قطع باشد
1- بازی را نصب کنید
2- آپدیت را از پوشه ی UPDATE اجرا کنید
3- همه ی محتویات پوشه ی SKIDROW را در محل نصب بازی کپی کنید
4- قبل از اجرای بازی به مسیر C:\Users\USERNAME\AppData\LocalUbisoft\Game Launcherرفته و settings.yml را پاک کنید
5- از مسیر زیر پوشه ubi soft پاک کنید
myDocuments\ubisoft
5- بازی را اجرا کنید و لذت ببرید(حتما runs as admin )
خوب شد گفتی ما نمیدونستیمنقل قول:
من بازی رونصب کردم ازپوشه آپدیت آپدیت کردم وهرچی توپوشه Skidrow بودروجایگزین کردم پیش بازی البته یه پوشه بنام orbit بودکه هم نامی نداشت که جایگزین بشه وفقط کپی شد فایل settings.yml رو هم حذف کردم بازی روهم runs administrator کردم ولی بازی اجرانشد انتی ویروسم ندارم
گفتم دوباره به صورت مرحله ای گفته باشمنقل قول:
شما که بلدی؟؟؟/
سلام من این بازی را نصب کردم حتی کلی هم بازی کردم ولی فرداش که اجراش کردم donot send می ده
دوباره هم نصبش کردم ولی هنوز هم همون جوره راه ش چیه؟
سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو ويندوز 7 كار ميكنه ولي رو xp ارور بالا رو ميده
(نسخه بلك باكس)
سلام به دوستان گفتم کسی در مورد درایور سایت کل کل یا یه همچین چیزی سراغ نداره ما که عجیب شاخیم اینم مصداقش . گرفتن گواهی نامه تو زمانی که میبینید . کی میتونه ؟ هیشکی . مرحله چارکینگ تو شهر بزرگه
تمام راه هايی که دوتن گفتند رو انجام دادم اما تحت هيچ شرايطی بازی اجرا نميشه!
بابا چه گردو خاکی بلند کردین...
دمتون گرم .خیلی خیلی خیلی باحالین .
نقل قول:
مشکلت چیه دوست عزیز ؟
سلام من بازی رو تمام کردم.البته به کمک شما دوستان.
ولی یک سوال باید تمام مراحل فرعی رو برم تا ماشین ها قفلشون باز شه .....خیلی زیادن اگه میشه یه راهی نشون بدین..ممنان میشم.
وارد بازی که ميهی بعد از چند لحظه ارور stop working ميده تمام کار هايی که دوستان گفتند رو انجام دادم اما نشدنقل قول:
ويندوز 7 تو ايکس پی که اصلاً اجرا نميشه
نقل قول:
کرک و اپدیت جدید رو امتحان کردی؟
کمک کنید خواهشا
آپدیت رو نصب میکنم بدون اینکه کرک رو بریزم فرم رجیستر و لاگین میاره
اگه کرک رو بریزم و رو بازی بزنم پیغام close میده !
چی کار کنم :41:
با آبدیت جدید مشکلم حل شد :10:
آره عزيز آپديت 1.01 بود با کرک جديد راستش من اصلاً تازه کار نيستم بيشتر از 15 ساله که گيمر هستمنقل قول:
تو فروم های خارجی هم فعال هستم اما اعتراف ميکنم اين بازی کذايی منو شکست داد!!!
s@l@mمن دارن مراحل فرعی رو انجام میدم ولی حتی با پاک کردن فایل ex,...بازم میپره بیرونplz help
salam man crake bazi driver 3 ro mikham kesi rahnemayi mikone bebakhshid ke eng tayp kardam man font farsi nadaram
کرک درایور 3 ؟؟نقل قول:
برای من از اين طريق مشکل حل شد
اگر از گيم پد استفاده ميکنيد اون رو disable کنيد
من از دسته پلی استيشن استفاده ميکنم که با disable کردن اون در device manager راحت دارم بازی ميکنم
مشکل اینه من بازیم رو نصب کردم اجراشم کردم ولی :31: وقتی اومدم بیرون دیگه نرفت توش :31: راستی ویندوز من 64 بیت هست .. !
سلام دوستان برای من این پیغام رو میده چجوری رفعش کنم
با تشکر
سلام بچه ها من هر کاری می کنم این Driver San Ftancisco
اجرا بشه با پیغام بالا روبرو می شم
در ضمن من این کارها انجام دادم اما بازم بازی اجرا نمی شه
1-کپی محتویات فولدر Skidrow
2-نصب ubisoft game luncher
3-نصب اپدیت 1.01
4-پاک کردن فایل Setting.yml و offline.ini
در ضمن دی وی دی 9 بود
ویندوز 7 64 بیت
دوستان عزیز حل مشکل اجرا نشدن بازی Driver San Francisco
برای حل این مشکل:
هر بار که میخواید بازی کنید فابل offline.ini توی My Documents/Ubisoft/Driver San Francisco پاک کنید
سلام بچها ببخشید راهی هست که مسافت رو به کیلومتر بکنیم نه مایل؟؟