نقل قول:
اسم مدل بلوتوث زیر لپتاپ کنار باتری نوشته شده همون مدل نصب کن !
یا میتونی از طریق آپدیت داخل device manager هم این کارو بکنی !
Printable View
نقل قول:
اسم مدل بلوتوث زیر لپتاپ کنار باتری نوشته شده همون مدل نصب کن !
یا میتونی از طریق آپدیت داخل device manager هم این کارو بکنی !
سلام
با توجه به کاهش شدید قیمت دلار الان با کانفیگ زیر قیمتش چنده؟؟(مشهد)
I5
4GB
VGA 2G
ایا کانفیگی هم هست که روش اورجینال ویندوز داشته باشه؟؟اختلاف قیمتش با اونی که سیستم عامل نداره چقدره؟؟
باتشکر
کاهش شدید؟ اینجوری که شما میگی انگار دلار شده 800 تومان ...
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی
وب کم رو چطور باید فعال کرد. ؟ در کنترل پنل چیزی پیدا نکردم.
Acer Crystal Eyewebcamنقل قول:
آقا این که گفتی چی هست و کجا؟نقل قول:
من پیدا نکردم...
Acer Crystal Eyewebcam نصب کزدم ولی موقع اجرا پیغام میده پیدا نمیکنه
در device manager نشون میده ولی کار نمیکنه
دوسته عزیز شما باید درایور وب کم خودتونو از سایت سازنده لپتاپ دانلود کنید و اونو آپدیت کنید بعد با برنامه مورد نظر از اون استفاده کنید
در device manager وبکم رو نشون میده که یعنی درایور نصبه
ولی با این برنامه وبکم باز نمیشه و پیغام پیدا نکردن وبکم رو میده
نقل قول:
????????????????
فک نمیکنم اختلاف قیمتش در حدی باشه که به چشم بیاد ولی بهر حال بازم میتونه مفید باشه ویندوز نداشتنش براتوننقل قول:
فک میکنم این کانفیگ رو اگه بخواید از Acer خریداری کنید با کاهش دلار به 1200 چیزی زیر 1100 یا شاید کمتر در بیاد
ولو اینکه همین الان هم همین کانفیگ ها با قیمتی زیر 1 میلیون هم موجوده البه با گرافیک ضعیف تر
نقل قول:
سلام بجاش ميتوني از برنامه manycam يا webcammax استفاده كني اينم لينكش برنامش ساده نياز به توضيح نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امروز يك بازي براي تست گرافيك لپتاپ گرفتم CERYSS 2
من زياد كيم باز نيستم فروشنده ميگفت اين بازي واسه تست گرافيك خوبه
اگه دوستان اطلاعات دارن ممنون ميشم بشنوم اگه بازي بهتري هم سراغ دارين كه گرافيك بالا تري داره بگين :5:
اره داداش گرافیکش توپه . گرافیک 1 گیگ دل 5110 به همراه 8 گیگ رم منو به چالش کشید:27:نقل قول:
آقا حرف نداره:5:
بازی need for speed : run رو با بهترین کیفیت بازی کردم خدایی حال کردم:21:
همیشه تو کف یه گرفیک درست حسابی بودم:41:
:40:acer5755:40:
دوست عزیز برای وبکم برنامه youcam رو استفاده کن که حرف نداره
توی درایورهای خودش برنامه وبکم رو نداره
دوستان آخرین قیمنی که دارید چنده؟
ممنون مشکل وبکم با برنامه camera cyberlink که در خود سایت acer بود حل شد
دوستان یه سوال دیگه : چه کول پدی استفاده کنم؟ یه چیز جمع و جور که در کیف راحت جا بشه و کارایی خوبی هم داشته باشه؟
نقل قول:
آره منم بخرم
کسی جنسو مدل و قیمت خوب میشناسه اعلام کنه:10:
منم دنبال یک کول پد خوب هستم فکر کنم مهمترین چیز اینکه از جنس فلز باشه دو فن با یک فن بودنشم مهم است :6:
راستی من میخوام کول پد مستقیم به برق بزنم دنبال یک تبدیل یو اس پی به برق 220V هستم کسی سراغ نداره از کجا
میشه تهیه کرد ؟؟ یا با چه اسمی تو بازار میشه همچین چیزیو پیدا کرد ؟؟؟ :rolleye:
سلام
برای روشن کردن کول پد (که ولتاژ تثبیت شده نمیخواهید) کافی است یک آداپتور معمولی 6 ولتی تهیه کنید و فیش سر آن را با فیش USB عوض کنید!نقل قول:
راستی من میخوام کول پد مستقیم به برق بزنم دنبال یک تبدیل یو اس پی به برق 220V هستم کسی سراغ نداره از کجا میشه تهیه کرد ؟؟ یا با چه اسمی تو بازار میشه همچین چیزیو پیدا کرد ؟؟؟
(فیش خام USB را میتوانید از حوالی تهران-جمهوری تهیه کنید و یا یک سیم رابط USB تهیه و یک سر آن را قطع کنید و...)
چیز خیلی کوچک و جمع و جور و تمیزی حاصل میشود.
ترجیحاً فیش سر کول پد را عوض نکنید تا هماهنگ با آداپتورتان شود، بدلیل آنکه بتوانید همچنان در موقوع لزوم اگر خواستید از برق لپ تاپ هم برای روشن کردنش استفاده کنید.
(((
اخطار:
این کار برای استفاده در کول پد و فن و چراغ و... مانعی ندارد.
ولی انجام ان به همین سادگی تعویض فیش، برای دستگاه های الکترونیکی مثل هارداکسترنال قابل انجام نیست و ممکن است که مدار حساس الکترونیکی آنها صدمه بزند.
برای این تجهیزات باید از مدارات و IC های مجتمع رگولاتور مثل 7805 یا 4805 و LM317 و LM350 و... استفاده کرد.
)))
=====
اگر بخواهید به لپ تاپ وسیله زیادتری وصل کنید (اسکنر، پرینتر، هارد، چراغ، کارت TV و...) در نهایت مجبور به خرید هاب USB میشوید.
در نتیجه اگر میخواهید چنین کنید، پیشنهاد میکنم یک هاب USB آداپتوردار تهیه کنید تا منافع دیگری هم داشته باشد.
میدانید که تعداد پورت USB لپ تاپ ها کم است، با یک هاب USB میتوانید یک پورت USB لپ تاپ تان را به 4 یا بیشتر، پورت نگاشت کنید.
نوع آداپتور دار،برای تامین جریان USB های جدید از برق مستقیم شهری استفاده میکند.
گمانم مارک DLink آن به راحتی در بازار موجود باشد.
http://www.amazon.com/D-Link-DUB-H7-High-Speed-7-Port/dp/B00008VFAF
http://www.amazon.com/D-Link-DUB-H4-High-Speed-4-Port/dp/B00006B7DA
=====
موفق باشید.
سلام دوستان
یکی از آشناهای ما چند روزیه یه 5755 خریده با این کانفیگ :
i5 - 4Gddr3 -500G-Gt540 2G
هاردش رو پارتیشن بندی کرده و ویندوز آلتیمیت 64 بیت هم ریخته
ویندوز کاملا آپدیت شده - درایور آخر گرافیک هم دانلود و نصب کرده
بایوس هم به ورژن جدید و آخر 1.17 آپدیت شده
مشکلی که داره اینه که وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنه , وقتی که اون 4 تا لوگوی ویندوز که بصورت رنگی هست و میان و تشکیل میشن , بعدش یه 7 تا 10 ثانیه میره تو صفحه سیاه و بعدش صفحه Welcome ویندوز نمایش داده میشه یعنی کمتر از 7 ثانیه نمیشه و بعضی مواقع تا 14-15 ثانیه هم طول میکشه موندن تو صفحه سیاه
این بنده خدا میگه شاید لپ تاپ مشکلی داره که اینطوری میشه
دقیقا بعد از این قسمت عکس :
در ضمن ویندوز 64 بیت هم نصب کرده اما تو خود ویندوز اندازه رم رو 3.85 نشون میده
اگر دوستان لطف کنند یه امتحان بکنن دقیقا وقتی که بعد از اون چهارتا رنگی که میان و بغل همدیگه تشکیل میشه بعدش ببینن که اصلا تو صفحه سیاه میره یا خیر ؟ اگر میره چند ثانیه طول میکشه تا ازش بیاد بیرون و بره تو صفحه (آبی) Welcome ویندوز
خیلی ممنون میشم دو سه تا از دوستان این قضیه رو چک کنن و این بنده خدا رو از شک دربیارن که اگر خدای نکرده لپ تاپ مشکلی داره ببره گارانتی
:11::11:
واسه من که این مشکل پیش نیومده کانفیگم عین کانفیگ شماست . شما یه ویندوز دیگه نصب کن شاید مشکل از ویندوز باشهنقل قول:
دوست عزیز ویندوزهای دیگه هم امتحان کرده حتی پروفشنال و هوم ادیشن نسخه 32 و 64 بیت اما اونا هم همونطوری هستندنقل قول:
راستی تو ویندوز رم دستگاه شما رو هم 3.85 نشون میده یا 4 گیگ ؟
ممنون
Acer Aspire 5755G-B این قیمتش چنده ؟ تاریخ امروز ؟
Core i7
رم 8 GB
هارد 1000 GB
گرافیک GeForce GT 540M GPU
سلام دوستان
من یه Acer 5755 G Core i5 دارم خواستم بپرسم که پورت ساتا داره؟ هرچی دورش رو نگا میکنم نداره گفتم شاید داخل لپتاپ باشه
خیلی واسم مهمه
کسی به ما help نمیرسونهنقل قول:
نقل قول:
دوستان عزیز برای من هم دقیقا همین مشکل رو داره . خواهشا راهنمایی کنید.
فرقش اینکه وقتی دستگاه روشن هست و ریست میکنیم ویندوز نرمال بالا میاد ولی وقتی دستگاه رو روشن میکنیم همین وقفه که برای دوست عزیزمون پیش میاد برای من هم پیش میاد.
آیا مشکل سخت افزاری هست ؟ یا نرم افزاری ؟
نقل قول:
سلام تنظيمات بايوس به حالت اوليه كارخانه بر گردون ( Defaults )
به وسيله پروگرم تست سخت افزار لپتاپ تست كن تا مطمئن بشي مشكل از رم هست يا نه
اگه جواب نگرفتي به نمايندگي مراجعه كن گارانتي واسه همچين مواقع هست
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------
اينجا فروشگاه لپتاپ نيست دوست من قيمت دقيق بايد از بازار يا شركت هاي وارد كننده بگيري مثل شركت سازگارنقل قول:
دوستان عزیز کسی جواب ما رو نمیده.نقل قول:
الان صفحه ای که آبی رنگ هست و نوشته wellcome حدود 20 ثانیه در حالت لود باقی میماند. بعد وارد ویندوز میشه.
سلام دوستان
موقع بازی با لپتاپ دمای اون خیلی بالا میره که منو خیلی نگران کرده 90c
آیا این طبیعی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب نمیده ؟؟؟
سلامنقل قول:
مشکلی نداره عزیز من همین الان دارم کال آف 8 رو بازی میکنم یا همون mw3 دما 80 هست
فقط برو تو پاور پلن و درصد مصرف سی پی یو رو 15 یا 25 قرار بده تو هردو حالت تا دمای 90 شما به 60 برسه:11:
مرسي دوست عزير
آيا كول پد مناسب اين مدل لپتاپ هست ؟
اگه هست مشخصاتش چيه و چه قيمتيه ؟
با سلام خدمت تمام دوستان من میخوام این لپ تاپ رو بخرم فقط شنیدم LCD خوبی نداره اگه میشه چند تا عکس از کیفیت LCD تون بذارید ببینم کیفیتش چطوره ممنون.
نقل قول:
مرسی عزیز به خدا نجاتم دادی داشتم دیونه میشدم خیلی دماش بالا میرفت یک بار تا 90 درجه هنگام بازی بوی داغ شدنشو احساس کردم حتی قسمت چپ کیبورد هم داغ میشد اما الان روی 15 % گذاشتم دما از 65 درجه بیشتر نمیره بازی رو هم خوب میکشه :42:
میگم نکونه لپ آسیب دیده باشه وای من خیلی حساسم همش میترسم نکنه به خاطر دمای بالا لپ آسیب دیده باشه یا مثلا لحیماش آب شده باشه نمیدونم خیلی استرس دارم لطفا بگین چیکار کنم آیا میشه لپ باز کنم و داخلشو بررسی کنم تا خیالم راحت بشه ؟؟؟؟؟؟؟:45:
The 15.6 inch glare-type screen has an LED backlight and a resolution of 1366x768 pixels. The low pixel density is particularly noticed in multitasking. Two opened windows already cause serious space problems. The user is forced to rearrange and scroll frequently. On the other hand, gamers will be pleased about the moderate resource requirements - the graphics card isn't loaded too heavily
Good image quality is hoped for in vain. As in many other multimedia devices, Acer only installs a budget screen (AU Optronics B156XW02 V6). The brightness of approx. 217 cd/m2 is good, but the black value of 1.36 cd/m2 won't likely knock anyone's socks off. User who watch a nighttime movie or play a game in the dark will soon be annoyed about the grayish reproduction of dark elements. It can't be called a crisp black; the rate would have to be below 0.4 cd/m2 for that
The contrast is accordingly low: 160:1 are scanty even for a low-cost device. In comparison: Higher quality screens range between 500 and 1000:1 (see e. g. the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). The colors are absolutely disappointing. They look pallid and weak. As can be seen on the following pictures, the screen is remote from covering the sRGB spectrum. However, the end user can ignore this. Videos and games don't come into their own without an external monitor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Although the glare surface hides the moderate image quality, we would have appreciated a matt screen. Reason: Depending on the location and light conditions, intense reflections are created. The reflective surface is especially annoying outdoors. The displayed content can hardly be recognized on sunny days - bad for the eyes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks in outdoor use
As expected, the viewing angles are fairly narrow. No matter if from left, right, above or below - deviations quickly lead to brightness changes. The notebook isn't suitable as a TV for several people
Viewing angles: Acer Aspire 5755G-2678G1TMtks
من sp1 ویندوز 7 رو رو لپتاپ ایسر 5755 نصب کردم
اما حالا وایرلسم قطع شده و هر کار میکنم نمیتونم درایور رو نصب کنم
چکار کنم؟
سلامنقل قول:
Lunch Manager رو نصب کردی ؟
وقتی روشن میکنیش تو Device Manager علامت تعجب میاره ؟
یه بار دیگه Unistall کن و دوباره نصب کن ، هنگام نصب وایرلستو روشن کن .
اگر با هیچ کدوم از این کار ها درست نشد ، از لینک زیر درایورشو دانلود کن :
موفق باشید .
بعد از نصب sp1 دیگه چراغ وایرلس روشن نمیشه و در سیس تری مینویسه که درایور نصب نیست
وقتی ئرایور نصب میکنم ارور میده و نصب نمیشه
لانچ منیجر هم نصب هست
نقل قول:
سلام
یا درایور وایرلس اشتباه نصب میکنی
یا ویندوزت اشکال داره :27: