پیام خیلی هم طول نکشیده ها . حتی بازی های تجاری بزرگ هم این جور مشکلات رو دارن . ! :41:
Printable View
پیام خیلی هم طول نکشیده ها . حتی بازی های تجاری بزرگ هم این جور مشکلات رو دارن . ! :41:
حرف پیام چقدر منو یاد داستان حضرت یونس و نهنگ می دازه....فکرشو بکنید یکی اینقدر علاف شده باشه بعد بگید بازی شما OUT شد...
من جاش بودم انجمن رو ف** می دادم...شوخی کردم ولی راستش خیلی کفری می شدم...
ولی داره طول میکشه,تازه بازم میگم مــــــــــــــــــــــــ ــن مشکلی ندارم ولی 2-3 نفر از بچه ها که بازی های خوبی هم دادن اوضاعشون ناجوره.نقل قول:
پیام خیلی هم طول نکشیده ها . حتی بازی های تجاری بزرگ هم این جور مشکلات رو دارن . ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین تا همین الانشم من به هر بازیکن(نه بازی ساز)عکس معرفی بازی های مجموعه(اون عکس گنده که آبی رنگه پست زمینش)میگن ما اگر بخریم فقط بی باک و پرونده سیاه رو میریزیم و این در حالیه که خودم روباکس رو بیشتر از پرونده سیاه دوست دارم(اونایی که نمیدونن روباکس و پرونده سیاه رو جفتشونو خودم ساختم روباکس با کمک دوستم بوده و روباکس سبکش فکریه و پرونده سیاه اول شخص اکشن و بی باک هم که پرویز ساخته سوم شخص اکشنه) و این قضیه رو که ملت خوره ی اول شخص و سوم شخص اکشن هستن رو ناشرا میدونن برای همینم هست که احتمال فروش میاد پایین.نقل قول:
حرف پیام چقدر منو یاد داستان حضرت یونس و نهنگ می دازه....فکرشو بکنید یکی اینقدر علاف شده باشه بعد بگید بازی شما OUT شد...
من جاش بودم انجمن رو ف** می دادم...شوخی کردم ولی راستش خیلی کفری می شدم...
اصلاً اگه ناراحتین من دیگه چیزی در این مورد نمیگم چون همونطور که گفتم مشکلی ندارم با یک ماه و یک سالش. :31:
پیام دوستات لطف دارن .نقل قول:
اما میدونی من از که سوم راهنمایی بازی سازی رو شروع کردم(این حرف رو اصلا برای پز دادن نمی زنم چراکه اکثر شما همه تجربتون بیشتره و هم هنرتون و هم برنامه نویسی تون).تو پر طرفدارین بازی یه بازی ساده بود سخت بود ولی ساده بود.یک توپ که باید بدون خوردن به دیوار به ته برسونیش ...
بازی aracde تو چشم نیستند از حقیقت که بگذریم خیلی هاشون خیلی فاز میدند.مثل بازی مرغی...که خیلی معروفه.
میدونم اوضاع خیلی سخت شده اما خوب خدا بزرگه:11:
همه ما ثروتمندیم چرا که خدا را داریم...:21:
راستش به نظر من هم زیاد طول نکشیده گرچه انتظار نداشتم اینجوری بشه و فکر می کردم سریع به نتیجه می رسیم ولی از عاشورا که کل مجموعه تکمیل شده تا الان می شه 50 روز دیگه حدودا . بازیهای بزرگ هم همین وضعند الان .نقل قول:
ینجوری فایده نداره,داره بدجوری طول میکشه
فکر کنم باید 2-3 تا مینی گیم رو با بازی های بهتر جاشون رو عوض کنی که ناشرا بیشتر خوششون بیاد,از این به بعد میری پیش ناشر بپرش ببین بازی ضعیف ترا کدوما هستن,از قبل هم که به همه گفتی 1بازی رو خودت تصمیم میگیری تو مجموعه باشه یا نه ولی 2باید در سطح بازی های دیگه باشه.
جمله دومی نشون دهنده اینه که همین الانم دیر نشده اگه بازی قشنگ پیدا کردی رد کن اون بازی ها رو.
کاری ندارم بازی ضعیفا مال کی هستن و چقدر انتظار کشیدن ولی باعث شدن بقیه هم ضرر کنن و این جای تاسف داره.
من که خودم حقوق میگیرم مشکل مالی ندارم که بخوام قاطی کنم ولی مسئله اینه که 2-3 نفر از بچه های سازنده که بازیشون تو این مجموعه هست اوضاشون خرابه.
راستش ناشرها خیلی کم دیگه سمت بازیهای ایرانی می یان. ربطی هم به کیفیت مجموعه نداره چون تا الان هر جا بردم خوششون اومده ولی مسئله جای دیگه است . هنوز یکی دو تا شرکت دیگه مونده که اجازه بدین سراغ اینها هم بریم ببینم نتیجه چی می شه
نا امید نشین . مجموعه که کیفیت خوبی داره بالاخره یکی طالب پیدا می شه.
در مورد عشق اول شخص و سوم شخص بودن بازیبازها هم حق با شماست. اینهمه بازی فکری با ایده های جالب تو مجموعه داشتیم. بعد سراغ بازی پرونده سیاه که می اومدند و اونو می دیدن می گفتن کارتون خوب بوده. اصلا کلا عشق بازی اکشن و سه بعدی هستن. :27:
بچه ها میلی که برای آقای رسولی فرستادم جوابش نیومد . ظاهرا با دانلود کردن بازیها راحت ترند
هر بازی مستقلی خوبی که دارید ( شامل بازیتون تو مجموعه)آپلود کنید و لینکش رو برای آقای رسولی به این آدرس بفرستید تا تو ویژه نامه بازیهای مستقل شون چاپ بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه بعدی من هم در خدمتم
خواهش می کنم خدمت از ماست خوشحال می شم بازی شما رو تو مجموعه بعدی داشته باشیم.نقل قول:
نسخه بعدی من هم در خدمتم
----------
دوستان عزیز گل گلاب . یه خبر خوب
امروز دفتر دنیای بازی بودم و مجموعه مستقل 2 و3 رو براشون بردم و همینطور با آقای ایزدی و رسولی هم ملاقات کردم و با هم گپی زدیم. خیلی روحیه گرفتم از اینکه دیدم اینقدر علاقه مند بودند به اخبار بازیهای مستقل . ویژه نامه جدید رو هم راجع به بازیهای مستقل می خوان چاپ کنند که خیلی عالی هست .
و اما در مورد پخش مجموعه هم یکی از شرکت های ok داده ولی فقط مدیر عامل مسافرت هست که باید برگرده و انشالا بریم سر قرار داد . :D
می خواستم از شما به خاطر این همه که درگیر کار هستید تشکر کنمنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید!
از اینکه بخشی از مجموعه کار من هست و با شما همکاری می کنم، واقعا خوشحالم
ما که توفیق رسیدن به این مجموعه رو نداشتیم ولی از پیشرفت این مجموعه در حیرتم :31: واقعا نمیدونم چرا میگید انتشار مجموعه طول کشیده چون حتی از مجموعه ی 2 هم زمان زیادی نمیگذره .نقل قول:
----------
دوستان عزیز گل گلاب . یه خبر خوب
امروز دفتر دنیای بازی بودم و مجموعه مستقل 2 و3 رو براشون بردم و همینطور با آقای ایزدی و رسولی هم ملاقات کردم و با هم گپی زدیم. خیلی روحیه گرفتم از اینکه دیدم اینقدر علاقه مند بودند به اخبار بازیهای مستقل . ویژه نامه جدید رو هم راجع به بازیهای مستقل می خوان چاپ کنند که خیلی عالی هست .
و اما در مورد پخش مجموعه هم یکی از شرکت های ok داده ولی فقط مدیر عامل مسافرت هست که باید برگرده و انشالا بریم سر قرار داد . :D
راستی حتما یه فکری به حال تریلر مجموعه بکنید به نظرم میشه یه سایت واسه مجموعه ها راه بیافته و تریلرها تصاویر مجموعه ها رو توش بذاریم
مهدیار جون من بی باک رو بهتر کردم می تونم برات بفرستم یا نه؟
هم به دشمن هم تیر می زنی خون شون می پاشه
و هم دست فرمون و دوربین ماشین و شتابش بهتره شده +صدا موتور ماشین هم اضافه شده
بفرستم ؟
خیلی عالیه پرویز جان . آره حتما برام بفرستش. دستت درد نکنه :11:نقل قول:
مهدیار جون من بی باک رو بهتر کردم می تونم برات بفرستم یا نه؟
هم به دشمن هم تیر می زنی خون شون می پاشه
و هم دست فرمون و دوربین ماشین و شتابش بهتره شده +صدا موتور ماشین هم اضافه شده
بفرستم ؟
ممنونم. منم امیدوارم مجموعه 3 موفقیتی برای همه بازیها باشه که همگی لیاقتش رو دارید. منم از همکاری با دوستان خوبی چون شما خوشحالم.نقل قول:
می خواستم از شما به خاطر این همه که درگیر کار هستید تشکر کنم
خسته نباشید!
از اینکه بخشی از مجموعه کار من هست و با شما همکاری می کنم، واقعا خوشحالم
ممنون لطف داری امیر رضا جان . تریلر هم دارم روش کار می کنم که به سایتهای مختلف بفرستیم. سایت رسمی مجموعه ها هم در اصل همون انجمن بازیسازان مستقل هست.نقل قول:
ما که توفیق رسیدن به این مجموعه رو نداشتیم ولی از پیشرفت این مجموعه در حیرتم واقعا نمیدونم چرا میگید انتشار مجموعه طول کشیده چون حتی از مجموعه ی 2 هم زمان زیادی نمیگذره .
راستی حتما یه فکری به حال تریلر مجموعه بکنید به نظرم میشه یه سایت واسه مجموعه ها راه بیافته و تریلرها تصاویر مجموعه ها رو توش بذاریم
سلام
چی شد مهدیار جان؟
یکمی دیگه زیادی داره طول میکشه ولی میدونم خودتم گرفتاری.
راستی تریلر چی شد؟ ساختین؟
سلام دیروز بعد از اینهمه که مهدیار جان سگ دو زدن رسمن و به هیچ جایی نرسید (علتشم سیاست های جدید که دستو پای پخش کننده هارو میبنده )
پیشنهاد فروش به بنیادو دادم و مهدیارو وس وسه کردم که بریم بنیاد
بنده خدا پاشد اومدو رفتیمو یارو یه سری خبر خوب داد
مثل اینکه بعد عید به مینی گیم سازا پول یا آرتیست میدن تا بازی هاشون با کیفت بشه که بتونن بفروشنش و ...
اما مجموعه .
مجموعه رو گرفت گفت باید دید که چنتاش قبول میشه ....
فک کنم اینطوری اگه پولشون به 8 ملیون رسید هرکی به پول بازی هاش میرسه
من نمی خوام هوای مهدیارو داشته باشم واقعیت رو دارم میگم هیچ جایی مجموعه رو نمیخره با این سیاست های جدید نظارت
مرده شور بیناد کلا ببره حالا هرکی می خواد کلا تو باشه ....
ریدن تو مملکت ... همه چی به گه کشیده شده
سلام خدمت تمامی دوستان گل و گلاب.نقل قول:
سلام دیروز بعد از اینهمه که مهدیار جان سگ دو زدن رسمن و به هیچ جایی نرسید (علتشم سیاست های جدید که دستو پای پخش کننده هارو میبنده )
پیشنهاد فروش به بنیادو دادم و مهدیارو وس وسه کردم که بریم بنیاد
بنده خدا پاشد اومدو رفتیمو یارو یه سری خبر خوب داد
مثل اینکه بعد عید به مینی گیم سازا پول یا آرتیست میدن تا بازی هاشون با کیفت بشه که بتونن بفروشنش و ...
اما مجموعه .
مجموعه رو گرفت گفت باید دید که چنتاش قبول میشه ....
فک کنم اینطوری اگه پولشون به 8 ملیون رسید هرکی به پول بازی هاش میرسه
شرمنده یه مدت اصلا دل و دماغ دادن خبرهای جدید رو نداشتم چون به نتیجه ای هم زیاد نرسیدیم.
اخرین شرکت که قول حمایت داده بود گفت که به دلیل سخت گیری تو مجوز تولید و پخش و هولوگرام و .. نبود حمایت از بازیهای ایرانی نمی تونه از مجموعه حمایت کنه. این بود که به پیشنهاد احسان یه سر به بنیاد زدیم
اونجا هم همونطور که احسان جان گفتن یه سری قولهایی دادن که به بازیسازهای مستقل و ایندی بیشتر اهمیت داده بشه و به بازیسازان با استعداد آرتیست معرفی بشه یا حمایت مالی بشه تا بازیهاشون رو بتونن به سطح بالاتری برسونند.
در مورد مجموعه هم اگه قبول بشه تنها جایی هست که الان می تونیم روش حساب باز کنیم.
:33:شرمنده پارازیت میدم ولی من جای شما بودم این کارو نمیکردم.
فعلا ما چون داریم رسمی میشیم دیگه باید از شون خوب بگیم بعد از این .
پاشون بیخ گلومونه اخه...:19:
ولی جای شما بودم خودم مستقل پخش میکردم یا سود داشت یا نداشت.
قبلا هم گفتم به یکی از بچه ها نهایت امر این بود که سود نمیکردید یا خیلی کم سود میکردید یا پولش رو 3 ماه بعد میگیرفتید ولی لااقل رو پای خودتون بودید.
بنیاد هم فعلا اوج خلاقیتش اینه که گاندو رو با پنگول رفیق کرده....:33:
خبری نیست مهدیار جان؟
همینجوریش تا الان مستقل اومدیم بالا. باز یک هزینه ای کنیم برای تولید و پکیج سی دی های مجموعه. ( البته باز اگه من هزینشو داشتم این کارو می کردم) . دیگه پخش چند هزار تا سی دی که کار ما نیست . تازه دردسرش هم خیلی زیادهنقل قول:
ولی جای شما بودم خودم مستقل پخش میکردم یا سود داشت یا نداشت.
قبلا هم گفتم به یکی از بچه ها نهایت امر این بود که سود نمیکردید یا خیلی کم سود میکردید یا پولش رو 3 ماه بعد میگیرفتید ولی لااقل رو پای خودتون بودید.
نه عزیز جان شرمنده هنوز خبری نشده . دیگه همه شرکت پخش ها رو هم سر زدم. فقط مگه اینکه بنیاد قبول کنه. که اونم فردا پیگریش رو می کنم ببینم چی شد خبری ندادن.نقل قول:
خبری نیست مهدیار جان؟
بچه ها سلام علیک چطورید؟
این وضع فقط برای ما نیست بازی بزرگ وضعشون زیاد خوب نیست...ما که دیگه...
کلا بچه اگه می تونید بچه بیخیال مستقل بشید...:41:
ادم واقعا نا امید میشه از بازیسازی ...:41:
بیخیال بعید میدونم بنیادم کاری کنه ... :((
اخرش مجوعه رو میندازیم سطل اشغال و این میشه پایان کار ما ... :(((
در نا امیدی بسی امید است ! چه زود نا امید میشید . اینجوری که به هیچ جا نمیرسید ! جای من بودید چی کار میکردید ؟
یجوری میگی جای من بودید انگار کشتیات غرق شدن :31:نقل قول:
در نا امیدی بسی امید است ! چه زود نا امید میشید . اینجوری که به هیچ جا نمیرسید ! جای من بودید چی کار میکردید ؟
من به احسان گفته بودم اینجوری فایده نداره باید چند نفری یک بازی بسازیم که حداقل یه دونه خیلی خوبش تو مجموعه باشه,ولی تونست قانعم کنه که بیخیال شم :31:
گفتم چند تا بازی رو بندازیم بیرون همه اومدین گفتین نه نمیشه و از این حرفا,به همونایی که بازی سطح پایینای مجموعه رو ساختن برید بگید از اگر بازی بهتری دارن بدن جایگزین بشه,کلاً مجموعه باید بهتر بشه وگرنه نمیشه فروخت.
در ضمن بازی کلاً تو ایران عرضه بشه به سود دهی میرسه خیال همتون راحت,فقط بحث اینه که سود کم و زیاد داره که مثلاً برای این مجموعه حداقل سود میمونه براش.
انقدر من وضعیتم نا جوره که نگو کاش کشتی داشتیم تا غرق نشده بود یه کارایی میکردیم ! :41:نقل قول:
ولی همیشه امید هست . خدا بزرگه . :20:
اگرم میبینی یهویی بد اخلاقی میکنم یه چی میگم شما یا بچه ها ناراحت میشن باور کن اعصابم به هم ریخته ! :11:
فک کنم باید بیخیال بازی سازی بشیم! :13:
نه بابا چرا آخه ؟! یه کار رو ادامه بدی حتما موفق میشی .نقل قول:
آخه مگه چند درصد از بازی سازا تونستن موفق شن؟!!:19::13:
آمار ندارم ولی اگه کنه باشی ! :31: و بچسبی به کار موفق میشی .نقل قول:
دوستان به خداوندی خداوند این نگفتم که نامید بشید.
اما جدی میگم باهام کار کنید و ایده جدید کار کنید.
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
کلا فقط میگم:
عبارت من یک بازی رو ساختم رو کلا فرمواش کنید و بگید من و ... و ... و n این بازی رو ساختیم در ذهنتون قرار بدید.
من که فعلا بازی رو بی خیال شدم تا کی دوباره شروع کنم خدا داند...
نمیدونم مجله "بازی سازی" شماره 13 اسفندماه رو خریدید یا خیر ولی توش صحبت های آقای مهدیار و معرفی چند تا از بازی های مستقل 1 و2 و 3 هست :10:
ویرایش
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://img4up.com/up2/99041736708375589853.jpg
دوستان این همون ویژه نامه ای هست که گفتم راجع به بازیهای مستقل منتشر خواهد شد . بازیها اکثر مجموعه 2 و3 هستند به علاوه حدود 10 بازی مستقل دیگه که من بهشون دادم و چند نفر هم خودشون بازیاشون رو ارسال کرده بودند. توش بهترین بازیهای مستقل رو نقد کرده و در ابتدای مجله هم بهترین بازی سال رو انتخاب کردهنقل قول:
نمیدونم مجله "بازی سازی" شماره 13 اسفندماه رو خریدید یا خیر ولی توش صحبت های آقای مهدیار و معرفی چند تا از بازی های مستقل 1 و2 و 3 هست
در قسمت بازیهای مستقل بهترین دستاورد هنری رو به بازی رویای دکمه ها ، بهترین گیم پلی رو بازی چهار بر یک
و بهتین بازی مستقل سال رو به بازی رویای دکمه ها داده. از همینجا به سازندگان این بازی ها تبریک می گم
بازیهای که در بخش نقد معرفی شدند عبارتند از :
رویای دکمه ها
چهار بر یک
آلبی
انفجار
دود ( همون بازی شبیه بالانس در یونیتی مجموعه دوم)
جاذبه
پسر کوچولو
تاجر کوچولو
ترومو باکس
و مدافع جهان
بازم خیلی خوبه که حمایت های معنوی از این دست رو داریم . مخصوصا دنیای بازی تا اینجا خیلی هوای بازیسازان مستقل رو داشته و کامل در این زمینه اطلاع رسانی کرده که واقعا جای تشکر داره.
شرمنده دوستان یک مقدار در حالت دپ به سر می بردم نتونستم بیام آخرین اخبار رو بدم. با تماسی که با بیناد گرفته شد قرار شد اونها در جلسه بعد عید مشورتی کنند و اگه شد ناشری رو به ما معرفی کنند. یه سری برنامه ها هم گفتند که برای بازی ها بصورت تکی دارند که ممکنه از بازیهایی که خوششون بیاد حمایت کنند تا آرت و چیزهای دیگه اش قوی تر بشه و تکمیل تر بشه بازی .
آقای رسولی هم خیلی دوست داشتن که بازیسازان مستقل روحیه بیشتری بگیرند برای همین قرار هست در نشریه های بازی سازی هر سری راجع به یک بازی مستقل یا بازی ساز مستقل مطلب چاپ کنند که این خیلی خوبه .
سال نو رو به همتون تبریک می گم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.
در نشزیه صحبت شده راجهبهشون یک بازی از Hassan_Smoke بود و آرش تو این انجمن بودن :)
جالب از بنیاد اینجور کارا بعیده ولی ما که بخیل نیستیم ایشالله این مجموعه هم موفق بشه
درضمن سال نو همه تون مبارک !!!:40:
با شعار امسال به نظرم کمک زیادی به بازی سازی ایران بشه
میترسم مثل پارسال 12 هزار میلیارد اختلاس بشهنقل قول:
با شعار امسال به نظرم کمک زیادی به بازی سازی ایران بشه
منم تبریک میگم ایشالا سالی پر از موفقیت برای همه بازی مستقل سازای عزیز بشه
نام بازی: مزرعه دار فضایی
سازنده بازی: گروه بازیسازی کارخانه رویایی
داستان و توضیحات: پولتون فضانورد برای تحقیق به سمت زمین عازم میشود. اما در این مسیر، به علت برخورد با یک شهاب سنگ، مجبور به فرود در زمین میشود و سعی میکند با مزرعه داری و کسب درآمد، اطلاعات خود در مورد زمین را افزایش دهد.
حجم بازی: 66 مگ
دانلود بازی:
دوست عزیز لطفا برای بازیتون یک تاپیک جداگانه بزنید تا این تاپیک به بیراه نره . بازیتون هم خیلی خوب بود و من برای دنیای بازی به همراه چند تا بازی دیگه ای که تو مسابقه بودند فرستادم و قراره هر ماه یکی از این ها در شماره بازی سازی نقد بشه.نقل قول:
نام بازی: مزرعه دار فضایی
سازنده بازی: گروه بازیسازی کارخانه رویایی
داستان و توضیحات: پولتون فضانورد برای تحقیق به سمت زمین عازم میشود. اما در این مسیر، به علت برخورد با یک شهاب سنگ، مجبور به فرود در زمین میشود و سعی میکند با مزرعه داری و کسب درآمد، اطلاعات خود در مورد زمین را افزایش دهد.
حجم بازی: 66 مگ
دانلود بازی:
------------------------------------------------------
دوستان عزیز توجه کنید بنیاد هیچ گونه حمایتی رو برای مجموعه در نظر نگرفته . در عوض تلاش های من و دیگران دوستان و دیده شدن کار بازیسازان مستقل و تلاش آقای رسولی و ایزدی و دیگر بچه های دنیای بازی بنیاد قرار هست یکسری کارهایی در جهت حمایت از بازیسازان مستقل انجام بده که من در جریان قرار گرفتم و اگه راه بیفته خیلی کمک خواهد کرد و شما می تونید بازیهای ایده آل خودتون رو با خیال راحت از اینکه منابع کافی را در دسترس دارید بسازید. تا زمان رسمی شدن خبر اطلاع بیشتری نمی تونم بدهم .
می دونم که در مجموعه نتونستیم به ایده آل که در نظر داشتیم برسیم ولی هدف دیده شدن استعدادهای بچه های مستقل بود تا بیشتر بها به بازیسازان مستقل داده بشه که کم کم داریم به این هدف می رسیم.
در مورد مجموعه هم بعد از انتشار بازیهای مجموعه تو ویژه نامه دنیای بازی یکی از شرکت های پخش قول همکاری داده که در پی پیگیری اون هستم که امیدوارم به امید خدا به نتیجه برسیم.
شاد و موفق باشید...
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
بالاخره ما با یکی از ناشر ها به تفاهماتی رسیدیم که قرار شده مجموعه رو روی تیراژ 20 هزار نسخه ( 10 هزار نسخه تضمینی + 10 هزار نسخه در صورت فروش موفق) منتشر کنند. این خبر رو البته من در گردهمایی بازی سازان مستقل دادم و دلیل اینکه تا بحال این خبر رو اینجا منتشر نکرده بودم این بود که در حال یکسری چانه زنی ها و توافقات روی قرار داد هستیم و من منتظر بودم تا به نتیجه ای برسیم.
جزییات رو بعد از تکمیل بحث هامون با ناشر بهتون می دم .