سلام
یکی ازدوستام اطلاعات ثبت نامش رو گم کرده والان نمیتونه نتایجش رو ببینه باید چه کارکرد؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده وخانواده ای رو ازنگرانی در بیاره!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
تشششششششششششششکر
سلام
یکی ازدوستام اطلاعات ثبت نامش رو گم کرده والان نمیتونه نتایجش رو ببینه باید چه کارکرد؟خواهشا هرکی میدونه جواب بده وخانواده ای رو ازنگرانی در بیاره!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
تشششششششششششششکر
ممکنه شبانه قبول بشیدنقل قول:
همین ترتیبی که خودت گفتی خوبهنقل قول:
لازم هم نیست همه رو انتخاب کنی
رویان نور امکان قبولیتون بیشتر از سایر جاهاستنقل قول:
داخل تهران با توجه به رشته ی شما ، امکان قبولی کمهنقل قول:
معلوم نیست تکمیل ظرفیت باشه یا نهنقل قول:
با این رتبه میتونید اطراف تهران و قزوین قبول بشید
نقل قول:
بدون اطلاعات ثبت نامی نمیشه
تماس بگیرید با سازمان سنجش
.
احتمال قبولیتون پایینهنقل قول:
شاید توی تکمیل ظرفیت جایی قبول بشید
.
يك سوال مهم:
سطح آموزشكده هاي فني حرفه اي بالاتره يا دانشگاه هاي غيرانتفاعي؟
سلام من تو رشته ماشین ابزار رتبم 1570 شده میتونم تو مشهد یا گرگان با این رتبه قبول شم؟
پی نوشت : ۸۸/۵/۳۱ دکتر پورعباس ( رئیس سازمان سنجش ) صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: امسال به هیچ وجه تکمیل ظرفیت نداریم و اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته مربوط به رشته ها و دانشگاههای جدید همزمان با انتخاب رشته بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.
خواهشا یکی جوابمو بده
با رتبه 1323 میشه کنترل هدف ساری قبول شد؟
با 19 هزار برق شانسی برای قبولی هست مجازی ابراز دقیق میخوام برم مبتونم مجازی قبول شم 200 تا میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام میشه بمنم بگین که احتمالا کجا میتونم قبول شم رتبم تو گرایش کنترل 6100شد
فقط باید نزدیک تهران باشه بنظرتون قبول میشم ؟
یه سوال دیگه من که همرو مجاز شدم میتونم همه گرایشارم بزنم تو انتخابام از بین اینا ممکنه چند تا قبولشیم یا فقط یه قبولی داره ؟البته اگر بشیم!
سلام. یه سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید.:20:
آموزشکده های فنی و حرفه ای چه جورین؟ شطح علمیش چطوره؟ دولتی هستن؟ شهریه داره؟ اگه داره چقدره؟
با تشکر
سلام دوستان عزیز
من رتبم شده 1264. رشته ی الکترونیک و ICT
می خوام ICT بزنم. شانس قبولیم تو رجا چقدره؟
نمیشه دقیق گفت تا اینکه چه غیر انتفاعی و چه آموزشکده ای رو مد نظر داشته باشید ولی معمولا سطح غیر انتفاعیها بهتر هست نه همه ولی بیشتریها بهتره !!!نقل قول:
شانس قبولی شما در رجا بالاست.نقل قول:
پس میگی اول رجا بزنم؟نقل قول:
شانس قبولی شما در رجا بالاست.
بعد چی بزنم؟
بین دهخدا و غیاث نمی دونم چی چی گیر کردم
سلام
به نظرتون با رتبه 10 هزار نرم افزار می تونم غیر انتفاعی رشت قبول شم؟
اگه من کامپیوتر همین شهر خودمون کرمانشاه رو برای کاردانی به کارشناسی بزنم و اگه قبول شدم ، ثبت نام نکنم بعدا مشکل پیش نمیاد؟ یعنی میتونم سال بعد هم امتحان بدم ؟
اگر غیرانتفاعی قبول شوید نه مشکلی ندارد ولی دولتی قبول شوید باید ثبت نام کنید.نقل قول:
شما انتخاب شهر بکن و شهر های شمالی رو بزن.نقل قول:
همه چیز بستگی به علاقه و انتخاب و بر اساس رتبه شما داره.نقل قول:
رجا و دهخدا خود قزوین هستند ولی غیاث در آبیک، بازم تو دفترچه شهر های اطرف تهران رو ببین.
سلام.
نسبت بهم کدوم بهترن ؟
شمسی پور - رجایی - علم و فرهنگ.
انتخابام این جوری خوبه؟نقل قول:
1. جابرابن حیان رشت
2. احرار رشت
3. سردار جنگل رشت
4. جهاد دانشگاهی رشت
5. کوشیار گیلانی رشت
6.مهر آستان آستانه
فکر کنم انتخاب 3 رو قبول بشم :rolleye:
رجایی دانشگاه و دولتی، شمسی پور دانشکده و دولتی، علم و فرهنگ دانشگاه و غیرانتفاعی.
هر سه کیفیت اموزشی خوبی دارند.
فقط از نزدیک این مراکز رو ببینید و اونیکه نزدیک تر هست رو انتخاب کنید.نقل قول:
انتخابام این جوری خوبه؟
1. جابرابن حیان رشت
2. احرار رشت
3. سردار جنگل رشت
4. جهاد دانشگاهی رشت
5. کوشیار گیلانی رشت
6.مهر آستان آستانه
فکر کنم انتخاب 3 رو قبول بشم
باشه ممنون:40:نقل قول:
همشون تقریبا نزدیکن ....
جهاد دانشگاهی چه فرقی با غیر انتفاعی داره؟! اصلا با هم فرق دارن؟
یه سوال دیگه با 19-20 هزار احتماله قبولی هست؟ اگه هست کجا؟
دوست عزیز غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی زیر نظر سازمان جهاد دانشگاهی می باشد.
بعدیه با این رتبه قبول شد من بیشتر از 15000 قبولی ندیدم.
.................................................. .......
آخرین رتبه قبولی دانشگاه ها... سال 88
کد:http://www.mediafire.com/?d6zni31bn3aaw3e
سلام به همگی
خواهشا راهنماییم کنید...
من در گرایش الکترونیک رتبه 230 رو آوردم...
تو این رشته واسه زن ها روزانه و شبانه دو تا دانشکده بیشتر نداره
یکی دانشکده تربیت دبیر شریعتی تهران( روزانه 30 تا- شبانه 30 تا) =فقط زن
یکی هم آموزش عالی کازرون( روزانه 30 تا - شبانه 10 تا)= زن و مرد
بنظرتون روزانه یا شبانه این دو تا دانشکده قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آموزش عالی کازرون بدرد میخوره؟؟؟؟ یا بجای اون برم غیر انتفاعی پاسارگاد شیراز؟:13:
کسی از آموزشکده فنی ارک اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز
با رتبه 1995 احتمال قبولی تو دانشگاه غیر انتفاعی
اندیشمند لاهیجان
کار قزوین
و میرداماد گرگان چقدر هست؟
دوستان سعی کنین بر اساس علائق تون انتخاب رشته کنین نه بر پایه شانسی که برای قبولی دارین...نقل قول:
شما هم هر کدومشو که بیشتر دوس داری اول بزن
پ . ن :عطف به بند شماره 6
راهنمای انتخاب رشته
1 - توجه داشته باشد که دانشکده ها و آموزشکده های فنی شامل: شمسی پور تهران، شریعتی تهران، شهید باهنر شیراز، دارالفنون بجنورد، و همچنین دانشگاه شهید رجایی تهران که برای دوره شبانه اقدام به پذیرش دانشجو کرده اند، دارای شرایط خاصی ویژه دوره های تربیت معلم هستند و داوطلبان باید آگاهانه اقدام به انتخاب اینگونه مراکز بکنند. مثلا یکی از شرایط این مراکز نداشتن سن بالای 24 سال و یا شرط داشتن قد مناسب است! لطفا برای مطالعه دقیق این شرایط به دفترچه شماره 2 مراجعه کنید
2 - در صورتی که در دانشگاههای دور از شهر خودتان پذیرفته شوید، توجه داشته باشید که، شهریه دوره های شبانه یا غیر انتفاعی به همراه هزینه اسکان، غذا، رفت و برگشت و هزینه های جانبی دیگر ممکن است از شهریه دانشگاه آزاد نیز بیشتر شود. لذا اکیدا پیشنهاد میشود که دانشگاههای شهر خودتان را در اولویت انتخاب قرار دهید
3 - دانشجویانی که یک ترم از دوره تحصیلی کاردانی آنها باقی مانده و رتبه زیر ده هزار کسب کرده اند میتوانند به قبولی در تکمیل ظرفیت بهمن ماه امیدوار باشند.
4 - هیچ دانشگاهی را نمیتوان بهترین گزینه برای همه و یا بدترین گزینه نامید. مثلا برای شخصی که در تهران شاغل است، و نمیتواند به واسطه شغل خود تهران را ترک کند قطعا از بین غیر انتفاعی صدرا و دانشگاه زنجان برای وی غیر انتفاعی صدرا بهتر است لذا پیشنهاد میشود نسبت به شرایط خود تصمیم به اولویت بندی دانشگاهها نمایید.
5 - سهمیه بومی بین 60 تا 80 درصد برای دوره های شبانه اعمال میشود و دوره های روزانه و غیر انتفاعی سهمیه بومی ندارند.
6 - شهر هایی که اولویت بندی میکنید، فقط و فقط باید بر اساس علاقع اولیت بندی شوند. توجه داشته باشد که جلوتر زدن دانشگاههای سطح پایین به هیچ وجه شانس شما را برای قبولی بالای نمیبرد ( این تفکر اولویت بندی مربوط به دنشگاه آزد است )
7 - به کسانی که رتبه های 7 - 8 هزار به بالا آورده اند توصیه میشود با انتخاب اولویتهای روزانه و شبانه، شانس خود را کم و محدودتر نکنند زیرا با این رتبه ها حتی یک درصد هم شانس قبولی در روزانه یا شبانه وجود ندارد. پیشنهاد میشود حتی المقدور موسسات غیر انتفاعی بزرگ و معروف را نیز انتخاب نکنند و پس از انتخاب دانشگاههای شهر و استان خود، سایر اولویتها را برای موسسات غیر انتفاعی کوچک و تازه تاسیس کنار بگذارند.
منبع سایت کارشناسی
رتبه 1300 خواهشا به من بگید گرایش 3 اموزشکده خراسان مشهد یا شهاب دانش قم قبول میشم؟
دوست عزیز با رتبه شما قبولی در شهاب دانش قم امکانپذیره.نقل قول:
سلام
اگر انتخاب رشته کنیم و غیرانتفاعی قبول شویم اما ثبت نام نکنیم آیا سال بعد مجاز به شرکت در آزمون نخواهیم بود؟
ممنون
با سلام
من می خواستم بدانم که در کنکور کاردانی به کارشناسی که دادم در رشته برق 6 گرایش دارد 1-الکترونیک 2-برق قدرت3-کنترل4-مخابرات5-انتقال و توزیع6-ICT
حالا در انتخاب رشته من مثلا مخابرات یا الکترونیک قبول شوم می توانم در کارشناسی ارشدبرم برق قدرت مشکلی پیش نمی آید و درسهای بیشتری نباید پاس کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه دستتون درد نکنه
با تشکر
من تو کنکور 6000برق قدرت آوردم راهنماییم میکنید که در قزوین یا نزدیک آن در کدام دانشگاه غیر انتفایی قبول شوم .
میتونین سال بعد شرکت کنین.اگه دولتی قبول بشین و ثبت نام نکنین سال بعد رو محروم میشین.نقل قول:
احتمال قبولی هست در قزوین و اطرافشنقل قول:
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
سلامنقل قول:
میتونید ولی احتمالا باید چند واحد جبرانی هم پاس کنید
سلامی دوباره
برادرم رشته کامپیوتر هستش رتبه نرم افزار 21000 و رتبه سخت افزار 8100 احتمال قبولیش در نرم افزار هست کجا به نظر شما سخت افزار بره بهتره یا نرم افزار ؟
با تشکر
سلام
من ثبت نام کردم . ولی به دلیلی نتونستم امتحان شرکت کنم .
خالی هم بستیم که شرکت کردم . نرم افزار.
بگم چه رتبه ایی آوردم که قبول نشدم ظایع نشم .:31:
ممنون
21000 نرم افزار جایی قبول نمیشن ، 8100 سخت افزار میتونه غیرانتفاعی های بابلسر یا گلستان و گیلان قبول بشهنقل قول:
نرم افزار راحتر از سخت افزاره . سخت افزار واقعا سخته
راستشو بگید ، بگین شرکت نکردم یادم رفتنقل قول:
اگه میخواید بازم دروغ بگید ، بگین اصلا مجاز نشدم و رتبه رو هم ندیدم. مثلا 40000
با رتبه 800 امکان داره دولتی رشته کامپیوتر شیراز قبول شد ؟
بنظرتون با رتبه 2020 با اين شرايط چي کار کنم؟
ساکن شهر ساوه هستم . ولي غير انتفاعي هاي شهرمون وضعيت خيلي داغوني دارن ، در حد مدرسه هم نيستن . در حالي که دانشگاه آزاد ساوه هم از نظر امکانات و هم از نظر سطح علمي خيلي شرايط خوبي داره ولي شهريه اش ميانگين ترمي 1 ميليون و 100 ميشه
که اگه برم يه دانشگاه غير انتفاعي مثل شمال امل يا علوم و فنون مازندران يا سجاد مشهد خرجشون برابر هم ميشه تقريبا.
خودم اصلا راغب نيستم به غير انتفاعي هاي ساوه ، ممنون ميشم اگه نظرتونا بگيد
و لطفا در مورد سطح علمي دانشگاه شمال آمل يه توضيحي بدين ، عکساش که خيلي خوب بود ولي دانشجوهاش تو اينترنت مطالبي راگفتن که خيلي عجيبه از برخورد و نحوه درس دادن اساتيد
سلام .نقل قول:
ظرفیت آموزشکده ها ،رشته ی نرم افزار امسال 700 نفر هستش .
با توجه به اینکه 2 گروه هستن که مثلا با رتبه ی 300 ، باز هم غیر انتفاعی شهر خودشون رو به آموزشکده شهر های دیگه ترجیح میدن .
گروه اول ، بعضی خانوم ها
گروه دوم ، برخی خانوم ها و آقایونی که نمیخوان دور از شهر خودشون باشن ، یا به دلیل موارد اقتصادی .
حالا شما با رتبه ی 800 درصد قبولیتون میره بالا . همه ی آموزشکده هارو به ترتیب علاقه بزنید ، بعد از غیر انتفاعی عای خوب مثل شمال ، و سجاد و غیره شروع کنید .
موفق باشی .
اگر با خرجش کنار میای ، شمال آمل و سجاد و کسرا تهران و دانشگاه های غیر انتفاعی هم میتونن انتخاب های خوبی باشن .نقل قول:
اگر نه ، آزاد شهر خودت رو ترجیح بده به تمام مراکز غیر انتفاعی ! و مطمئن باش درست ترین کار هم همینه.
موفق باشی .
سلام .نقل قول:
ظرفیت آموزشکده ها ،رشته ی نرم افزار امسال 700 نفر هستش .
با توجه به اینکه 2 گروه هستن که مثلا با رتبه ی 300 ، باز هم غیر انتفاعی شهر خودشون رو به آموزشکده شهر های دیگه ترجیح میدن .
گروه اول ، بعضی خانوم ها
گروه دوم ، برخی خانوم ها و آقایونی که نمیخوان دور از شهر خودشون باشن ، یا به دلیل موارد اقتصادی .
حالا شما با رتبه ی 800 درصد قبولیتون میره بالا . همه ی آموزشکده هارو به ترتیب علاقه بزنید ، بعد از غیر انتفاعی عای خوب مثل شمال ، و سجاد و غیره شروع کنید .
موفق باشی .
اگر با خرجش کنار میای ، شمال آمل و سجاد و کسرا تهران و دانشگاه های غیر انتفاعی هم میتونن انتخاب های خوبی باشن .نقل قول:
اگر نه ، آزاد شهر خودت رو ترجیح بده به تمام مراکز غیر انتفاعی ! و مطمئن باش درست ترین کار هم همینه.
موفق باشی .