و حالا Xperia™ mini pro !!!!!!!
نقل قول:
یعنی الان باتزی ep500 من درسته ؟ اصله ؟ :31::31::31:
کلی من رو ترسوندی ! :31:
من اشتباه کرده بودم. شرمنده.
نقل قول:
بچه ها چند تا سوال ::::
1 - چه جوری می شه بعضی فایل ها رو Hidden کرد ؟
2 - wallpaper باید چه سایزی واسش بگیریم که مثل وال پیپر های خودش باشه ؟؟؟ ( من 480*320 گرفتم واسش نمی شه فیتش کرد !! )
3 - کیف گوشی چرا گیر نمی یاد ؟! می گن کیف لپ تاپی براش نیست چون پشتش قوس داره ! :31:
1. یک راهش اینکه لانچر Go Launcher EX رو نصب کنی، سپس وقتی وارد منو نرم افزارها میشی دکمه منو رو بزنی و گزینه Hide app رو بزنی و نرم افزارهای مورد نظر رو انتخاب کنی تا Hidden بشن. دوباره همین مسیر رو برای آوردنشون باید طی کنی.
یک نرم افزار هم بود که من باهاش این کار می کردم که متاسفانه اسمش یادم رفته!
2. خود گوشی برای فیت کردن پس زمینه کمکت میکنه تا عکساتو فیت کنی!
3. آره! گوشی یکم کمرش ورم کرده! فکر کنم چون گوشی جدیده، هنوز نیومده. من خودمم در پیشم!
آپدیت جدید Xperia™ mini pro !!!!!!!!!!!!!
آپدیت دیگری از سونی اریکســـــــــــــــــون
Build number : 4.0.2.A.0.42
به
Build number : 4.0.2.A.0.58
به همین راحتی، به همین خوشمزگی!
نقل قول:
نه ! از همون اول نیست ! در منو کرکره ای ( که notification ها رو اونجا میاره ) هست برای گرفتن آپدیت نه اینکه آپدیت شده است !
حجمش چه قدره ؟ حتما باید با خود گوشی بگیرم ؟ نمی شه با PC منتقل کنم ؟
مر30
حجم دقیقش رو نمی دونم ولی می دونم حداقل 100 مگابایتی هست. باید با کامپیوتر آپدیت کنی. توی پست های قبلی توضیح داده بودم.
ابتدا به سایت سونی اریکسون میری و نرم افزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 را دانلود می کنی و روی PC نصب میکنی سپس گوشی رو به PC نصب میکنی و نرم افزار را اجرا میکنی و بعدش گزینه آپدیت بالا سمت چپ رو انتخاب میکنی. من با پهنای باند 128Kbps حدود 2 ساعتی گذاشتم تا دانلود کنه. و البته دسنور آپدیت رو به صورت تصویری آموزش میده خود نرم افزار.
ولی حتما آپدیت کن. عکس برداری 3D و یکسری امکانات دیگه بهش اضافه میشه.
به همین راحتی، به همین خوشمزگی!
نقل قول:
راستی گوشیم روت نیست
چجور می تونم روت کنم گوشی اپدیت به ورژن جدید است
روت کردن چه بدی هایی دارد دوستان ممنون میشم جواب بدهید{کارشناسان عزیز و متخصص}
به مطالب قبلی مراجعه کنید پیدا می کنید!
نقل قول:
سلام دوباره
روش بسیار ساده روت (دسترسی Root یا Administrator) گوشی Xperia mini pro:
به وب سایت زیر مراجعه کنید و فایل Flashtool-jre6u29 و همچنین Flashtool-0.4.2full-nojre را دانلود کنید. (لینک دانلود در قسمت Requirements در صفحه Installation کاملا مشخص است.)
کد:
http://androxyde.github.com/Flashtool/
سپس ابتدا Flashtool-jre6u29 را نصب کنید. و بعد Flashtool-0.4.2full-nojre. (این دو فایل در کامپیوتر شما و در درایو که ویندوز نصب شده است، نصب خواهد شد.)
سپس گوشی خود در حالتی که USB Debugging فعال و Mass storage mode به کامپیوتر وصل کنید و نرم افزار X10FlashTool.exe را از داخل کامپیوتر (درایو ویندوز داخل پوشه Flashtool) اجرا کنید و بر روی گزینه "قفــــل" کلیک کنید تا گوشی روت شود و پیام successfully بدهد. سپس گوشی به صورت اتوماتیک Reset میشود.
کار تمام شد!
ضمن اینکه اگر گوشی شما گارانتی ندارد، روت کردن هیچ مشکلی به وجود نخواهد آورد و اینکه دوباره می توانید به حالت اولیه باز گردانید. وقتی گوشی روت شود یک آیکن به اسم Superuser به منو نرم افزارهای شما افزوده خواهد شد.
کمک درباره xperia mini pro
1-یه xperia mini pro خریدم چطور میتونم به اینترنت کامپیوتر وصل بشم.