واسه ی ASUS Eee Pad Transformer Prime
هم اندروید 4.0 هست؟ در ضمن باطری دهی اون چطوره؟
واسه ی ASUS Eee Pad Transformer Prime
هم اندروید 4.0 هست؟ در ضمن باطری دهی اون چطوره؟
سلام
دوستان کسی مدونه چرا توی برنامه کتابخونه خود تبلت فایل های epud فارسی رو نشون نمیده
بچه ها کسی جایی رو میشناسه تهران که بشه Dock خالی و
لوازم جانبی این تبلت رو تهیه کرد؟
درسته مصرفش مقداري كمتر هست نسبت به تب 10.1 ولي اصلانقطه ضعف نيست بزرگوارنقل قول:
نقطه ضعف مهمش باتری دهی نه چندان خوبه، مثلا در مقایسه با گلکسی تب 10.1 که مشخصاتش تقریبا مشابه
نقل قول:
بله در ابتدا قرار بود با ايس كريم بياد كه گويا نشده ولي اپديت ها رودريافت كرد
9 ژانويه ايديت ايس كريم رو گرفت
[HTML]http://www.phonearena.com/news/Asus-Transformer-Prime-getting-Android-4.0-today_id25634[/HTML]
در مورد باتري هم بهترين وضعيت رو در بين تبلت ها داره
[HTML]http://www.engadget.com/2011/12/01/asus-eee-pad-transformer-prime-review/[/HTML]
ورژن فول اچ دي پرايم هم در CES 2012 معرفي شد :(بهتره مباحث مربوط به پرايم رو در تاپيكش دنبال كنيد )
[HTML]http://androidcommunity.com/asus-redesigns-transformer-prime-touts-1920x1200-display-and-new-chassis-20120109/[/HTML]
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
چون ساپورت نميشه دوست عزيزنقل قول:
از اپ هاي ديگه اي مثل Moon+ ReaderAH و Aldiko Premiumو Go Book كه فارسي ساپورت هستند استفاده كنيد
نقل قول:
به نظر من با توجه به وزن، سایز و سایر مشخصات باتری دهی این تبلت براش یک نقطه ضعفه
ولی در کل با در نظر گرفتن قیمت، کیفیت و ساپورت ایسوس یکی از بهترین انتخابهای موجوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب خوبيه و شايداز نظر من فعلا بهترين هستنقل قول:
مصرف باتري هم چون مدتي داشتم مجددا تاكيدميكنم هيچ نقطه ضعفي در اين مورد نداره كاملا تجربي و همينطور علمي عرض ميكنم خدمتتون
ميتونيدبه نتيجه تحقيقات سايت معتبر DisplayMate مراجعه كنيد بزرگوار :
[HTML]http://www.displaymate.com/Tablet_ShootOut_2.htm[/HTML]
این مسئله نسبیه و من هم بر اساس تجربه شخصی خودم و چند تن از دوستان گفتمنقل قول:
اگر بجای نقطه ضعف گفته بودم نقطه متوسط دیگه به کسی بر نمیخورد
در مورد این سایت معتبری که شما معرفی کردی قبلا هم به دوستان گفتم اعدادی که در مورد باتری دهی داده گمراه کننده است
من خودم a500 را تست کردم اصلا باتری دهیش در این حد نیست که گفته
گویا با سامسونگ هم دشمنی داشته!
نقل قول:
بزرگوار من وشما بچه نيستيم كه بهمون بر بخوره واين طرز فكرمون باشه
داريم باهمديگه بحث وصحبت منطقي انجام ميديم
اين تبلتي بوده كه 3 ماهي ازش استفاده كردم و همينطور الان تب 10.1 دارم
من هم تجربه خودم و رويو چندسايت ديگه روخدمتتون عرض كردم
اين هم رفرنسي هست كه بيشتر سايت هاي معتبر بهش اتكاميكنند گاها
در پذيرش اينكه درست هستند وياغلط اصراري نيست .
پ.ن:
نوع مصرف و استفاده يوزرهاي مختلف ميتونه نتايج كاملا متفاوتي رو در بر داشته باشه
من نباید از اول کلمه نقطه ضعف را بکار میبردم بدون ذکر هیچ عددی چون همه اینها میتونه گمراه کننده باشهنقل قول:
ولی روش تست این سایت قابل قبول نیست:
Display always On at the Maximum setting with Airplane Mode and no running applications
یکی از نکات مهم در مورد باتری دهی تبلت، میزان مصرف وایرلس و سایر قطعاته
بهرحال هرکس خواست تبلت بخره باید حتما در مورد battery life در همه حالتها تحقیق کنه و هر ریویویی در هر سایتی پیداد کرد بخونه تا اطلاعاتش کامل باشه
صد در صد همه اينها موثر هستندنقل قول:
شما اگر ويدئويي رو با پليري كه از HW بهره ميبره ران كنيد مصرف باتري شايد نصف همون ويدئو با SW هست .
شايد بتونيم به هندلينگ ديزاين و مخصوصا وزن بعنوان نقطه ضعف اشاره كنيم ولي باتري خير
کد:http://www.slashgear.com/asus-eee-pad-transformer-review-03149807/
کد:http://reviews.cnet.com/tablets/asus-eee-pad-transformer/4505-3126_7-34467853-2.html?tag=mncol;rvwBody
کد:http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/asus-eee-pad-transformer-954145/review?artc_pg=2
کد:http://www.expertreviews.co.uk/laptops/1284412/asus-eee-pad-transformer/3
به نظر من که باتری تبلت مشکلی نداره و خیلی عالی هستش .فقط مشکلی که هست خیلی دیر شارژ میشه .
یه مشکلی که من با این تبلت دارم اینکه موقع روشن کردن خیلی دیر بالا میاد و چند دقیقه طول میشکه تا آماده به کار بشه . نمی دونم واسه همه اینجوری هستش یا نه
بحث hardware acceleration در مقایسه باتری ران تایم این تبلتها چندان مطرح نیست، باید همه مشخصات سخت افزاری در نظر گرفته بشهنقل قول:
دیزاین هم نمیتونه نقطه ضعف محسوب بشه چون چند میلیمتر اهمیتی نداره، شاید بعضیها از تبلت نازک خوششون نیاد
در کل ما از این بحثها به یک جمع بندی نرسیدیم هر چند ریویوها گویای همه چیز هستند
نقل قول:
در مورد شارژ هم اگر با داك منظورت هست توي XDA صحبتهايي بودداكهاي ورژن 6.... مشكل درين باتري داشتن و بااپديت مشكل حل ميشد
در مورد بالااومدن تبلت هم من مشكلي نداشتم احتمالا به رام هم ميتونه مقداري بستگي داشته باشه
از رام هاي Revolver استفاده كنيديا رام هاي معروف ديگه
بحث استفاده از HW بر ميگرده منظورم به اينكه شما ياكاربر خاصي ممكن سلايق متفاوت وبرنامه هاي خاصي رو استفاده كنيد لزوما چون شما ياتعدادي مصرفشون بالاستبهاين معني نيست كه عمر باتري تبلت پايين هستنقل قول:
بحث hardware acceleration در مقایسه باتری ران تایم این تبلتها چندان مطرح نیست، باید همه مشخصات سخت افزاری در نظر گرفته بشه
در سليقه اي بودن ديزاين (به طبع وزن ) موافقم ولي ميتونه نقطه ضعف به حساب بيادنقل قول:
دیزاین هم نمیتونه نقطه ضعف محسوب بشه چون چند میلیمتر اهمیتی نداره، شاید بعضیها از تبلت نازک خوششون نیاد
شماوقتي ايكونيا رو تودست ميگيريد واقعا خواندن و وب گردي براي مدت طولاني ازار دهنده ميشه براتون ولي مثلا تب 10.1 خيلي قابل قبول تر هست (اين يعني تفاوت ديزاين ومخصوصا تكيه بر هندلينگ دستگاه )
نظرات من وشما متفاوت هست مثله خيليهاي ديگهنقل قول:
در کل ما از این بحثها به یک جمع بندی نرسیدیم هر چند ریویوها گویای همه چیز هستند
موافقم رويو هاي علمي وتجربي خودگواه بر ماجراست
به نظر من هم وزن دستگاه مقداری زیاد است و برای استفاده طولانی چندان خوشایند نیست .البته یه چیزی که هست اینه که توی دست خیلی عالی قرار میگیره و اصلا موقع کار کردن نگران لیز خوردنش نیستی
یه سوال هم داشتم .می خواستم ببینم آیا برنامه هست که بشه کامپیوتر و تبلت با وایرلس شبکه کرد .مثلا بتون داریو های کانپیوتر توی تبلت ببینم .
نرم افزار هاي زيادي هستند ميتونيد از splashtop استفاده كنيد براي استريم كامل pcنقل قول:
یه سوال هم داشتم .می خواستم ببینم آیا برنامه هست که بشه کامپیوتر و تبلت با وایرلس شبکه کرد .مثلا بتون داریو های کانپیوتر توی تبلت ببینم .
يانرم افزار estrong file m كه ميتونيدپوشه هاي موردنظر رو شير كنيدوبه راحتي درتبلت داشته باشيد
و...
امروز رفتم پاساژ پایتخت و بالاخره این تبلت را خریدم .
قیمت ها فوق العاده وحشتناک رفته بالا . طوری که مغازه های طبقه اول 16 گیگ با کیبورد را حتی 950 تومان هم قیمت میدادند . اینم بگم که فقط دو تا مغازه با کیبورد داشتند و دیگه هیچ کدوم کیبورد نداشتند .
من تو طبقه سوم یه جا رو پیدا کردم که 16 گیگ بدون کیبورد را با همون قیمت قدیم ( 639 هزار تومان ) میداد . 4 هزار تومان تخفیف هم گرفتم و در آخر این تبلت را با یک کیف اشانتیون و گارانتی امرتات 635 خریدم . سریال نامبرش هم B60 هست .
الان زدم به شارژ ولی در همین ابتدا چند تا ویدئو HD و غیر HD ریختم توش که واقعا عالی پخش کرد . HD با فرمت MP4 را فعلا فقط امتخان کردم .
چند تا سوال هم دارم که ممنون میشم جوابمو بدید :
1 - من وقتی wi fi تبلت را روشن میکنم مودم خودمو میشناسه ولی وقتی میزنم که کانکت بشه و پسورد بهش میدم مینویسه scanning و بعد authenticating و بعد هم Disconected میزنه و وصل نمیشه . چی کار باید کنم تا وصل شه ؟
2 -ورژن آندرویدش 3.1 هست . چه جوری میتونم به 3.2 آپدیت کنم ؟
3 - کیبورد از کجا میتونم براش پیدا کنم ؟ اگه کیبورد نیست جایی هست که این آداپتورهای یو اس بی ( برای اتصال فلش مموری ) را بفروشه ؟
با تشکر
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. از امرتات بپرس
در مورد وای فای اون جوری که من از این متن فهمیدم نوشته باید روتر عوض بشه . اگه اینجوری باشه که خیلی بده .نقل قول:
راه دیگه ایی نداره ؟
توضیحات آخری که در مورد mac address داده بخوننقل قول:
در مورد واي فاي مشكل خاصي نيست گاها اين بازي ها رو در مياره با بعضي مودم هانقل قول:
- من وقتی wi fi تبلت را روشن میکنم مودم خودمو میشناسه ولی وقتی میزنم که کانکت بشه و پسورد بهش میدم مینویسه scanning و بعد authenticating و بعد هم Disconected میزنه و وصل نمیشه . چی کار باید کنم تا وصل شه ؟
2 -ورژن آندرویدش 3.1 هست . چه جوری میتونم به 3.2 آپدیت کنم ؟
3 - کیبورد از کجا میتونم براش پیدا کنم ؟ اگه کیبورد نیست جایی هست که این آداپتورهای یو اس بی ( برای اتصال فلش مموری ) را بفروشه ؟
يكبار ريست ويا خاموش و روشن كنيديا رام رو اپديت كنيد موردبر طرف ميشه
در مورد ورژن رام هم 3.2 خيلي وقته رسمي اومده واي فاي روشن باشه خودش پيغام اپديت ميده
در غير اين صورت xda و يا همون سايت تخصصي كه در جريان هستي كاملا رام هاي معروف رو معرفي كردم تاجاي ممكن ( بازم سوال داشتي اونجا بپرس )
در مورد كيبوردبايد بگردي توي بازار رابط هارو هم بايد سفارش بدي برات بيارن مهدي جان
ممنون بابت توضیحتنقل قول:
راستش این وای فای واقعا اعصاب منو خورد کرده . هر کاری میکنم وصل نمیشه .
منظورتون از ریست و یا خاموش روشن کردن ، مودم هست یا تبلت ؟
در مورد عوض کردن رام ، من رام گالکسی اس را زیاد عوض کردم . آیا اینم مثل همونه ؟ و اینکه تو همون سایت تخصصی توضیحات نصب و ... هست ؟
يادم هست يكي دو باري اينطوري شد برام قبلنا موردخاصي نيست حل ميشهنقل قول:
در مورد سامي چه گوشي وچه تبلت ها از وادين استفاده ميشه يا CMW ولي براي ايسوس كمي متفاوت تر هست
براي رامهاي كوك شده ميتونيد ازروش NVFLASH استفاده كنيد (به نظر من بهترين حالت هست ) كامل توضيح دادم
پ/ن :
منظورم تبلت بود عزيز
تبلت رو ریسیت هم کردم و مودم را هم خاموش روشن کردم ولی بازم فایده نداشت و به وای فای وصل نمیشه .نقل قول:
من اصلا نمیفهمم این دیگه چه مدلش هست که ممکنه به یه مودم وصل شه و یه مودم دیگه رو هم نشناسه . آخه من زیاد سفر میرم اگه قرار باشه تو سفر مودم وایرلس های گوناگون رو نشناسه که خیلی مشکل پیدا خواهم کرد .
یه جا هم اشاره کردید که با تعویض رام درست میشه :
من الان آخرین آپدیت را از سایت ایوس گرفتم ( آپدیت 8.6.5.21ww ) ولی راستش نمیدونم چه جوری تبلت را آپدیت کنم .
حقیقتا توضیحاتی هم که تو سایت ها نوشته شده به خوبی توضیحات برای موبایل نیست . یعنی خیلی کلی گفته .
میشه لطف کنید بگید چه جوری آپدیت کنمش ؟
باتشکر
با اپديت به 3.2 يا 3.2.1 قطعا مشكلات حل خواهد شد. (ممكن باگ هاي نرم افزاري باشه )نقل قول:
ببينيد براي رام هاي رسمي از طريق OTA كه بهترين حالت ممكن هست نياز به واي فاي دارين كه به صورت اتوماتيك پيغام اپديت ميده وباكليك مراحل رو خودش ميره
درصورتيكه دانلود كردين پوشه ASUSE رو در مموري پيداكنيدوپوشه UPDATE رو بسازن يااگر دارين فايل دانلود شده رو داخلش قرار بديد
بعد ريبوت بايد نوتيفيكيشن زرد رنگ براي اپديت بياد ( دقيقا خاطرم نمونده )
اگر هم رامهاي غير رسمي و كوك شده ميخوايد استفاده كنيد بايد تبلت روت بشه
باتوجه به ورژن دستگاهتون كه US هست WWE ( كه عموما ايران ورژن هاي WORLD WIDE هست نه US )
و همينطور سيستم عامل مربوطه NVFLASH رو دانلود كنيدومراحل رو طي كنيد :
[HTML]http://www.tabletroms.com/forums/transformer-rom-development/1071-asus-transformer-nvflash-stock-3-1-stock-3-2-recovery-roms-unbricking-tools.html[/HTML]
[HTML]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1123429[/HTML]
منیوالها را بخوان کاملا توضیح دادهنقل قول:
حداکثر تا یک ماه دیگه آپگرید اندروید 4 میاد و دیگه مشکلی نخواهی داشت
من آخرین ورژن آپدیت را دانلود کردم .( ورژن دستگاهم ww هست )نقل قول:
فقط منظورتون را خوب متوجه نشدم ، از اونجاییکه پوشه ایی تحت نام ASUSE یا UPDATE پیدا نکردم باید این پوشه ها رو بسازم و بعد آپدیتی که دانلود کردم را داخلش بریزم و بعد چی کار کنم ؟ ار طریق منوی ستینگ و SYSTEM UPDATE رو بزنم تا آپدیت بشه ؟
اگر چنين پوشه اي ندارين بگيريدبسازيدنقل قول:
و اپديت رو داخل پوشه كپي كنيد sdcard/asus/update
بعد نوتيفيكيشن مربوط به اپديت ظاهر خواهد شدباكليك اجازه اپديت ميخواد و بعدرستارت و تمام
ممنونم فقط دو تا سوال هم دارم :نقل قول:
1 - این آپدیتی که من دانلود کردم بعد که اکسترکتش کردم یه فلدر Asus که داخلش فلدر UPDATE هست بهم داده همون فلدر asus کفایت میکنه کپی کنم؟
2 - این ورژن ( 3.2.1 ) فارسی را کامل ساپورت میکنه ؟
با تشکر
نقل قول:
اره مهم داشتن همون مسير هست پوشه روعينا كپي كنيدتوي تبلت
تقريبا تمام ورژن هاي هاني كمب به صورت درونگرا فارسي رو ساپورت ميكنند
براي منوهاي فارسي هم كه خوب بايد رام هاي خاورميانه بريزيد
الان با موفقیت به 3.2.1 آپدیت کردم .
زبان فارسی را هم کاملا پوشش میده ولی بازم نمیتونم به وای فای وصل شم . حتی زنگ زدم به اینترنتم و گفتم مک فی لترینگ را هم قطع کنند ولی باز جواب نداد .
واقعا اگه قرار باشه این به وای فای وصل نشه که اصلا به دردم نمیخوره . پس من چی کار کنم ؟
خوب به سلامتينقل قول:
وقتي واي فاي سرچ ميكنه ايا IP obtaining ميمونه و دائم در حالت سرچ شبكه هست ؟ ياخير پيدانميكنه اصلا ؟
يك تست كوچيك با مودم ياشبكه دوستي ديگر انجام بدين
ببینید مودمم را میشناسه . وقتی میزنم که کانکت بشه و پسورد بهش میدم مینویسه scanning و بعد authenticating و بعد هم Disconected میزنه و وصل نمیشه .نقل قول:
واقعا دارم گیج میشم که چی کار باید کرد .
به مودم دیگه هم تا چهارشنبه که سر کار برم دسترسی ندارم .
نقل قول:
در چنين حالتي گوشي يا وسيله ديگه ندارين ببينيد كانكت ميشه يا نه ؟
چون دقيقا همين مورد رو يكي از دوستان داشت من با نوت همخواستم برم همين پيغام رو ميداد
ومربوط به تنظيمات مودم بود نه تبلت
نقل قول:
در چنين حالتي گوشي يا وسيله ديگه ندارين ببينيد كانكت ميشه يا نه ؟
چون دقيقا همين مورد رو يكي از دوستان داشت من با نوت همخواستم برم همين پيغام رو ميداد
ومربوط به تنظيمات مودم بود نه تبلت
الان با دو تا لپ تاپ و گوشی دیگه خونه دارم کانکت میشم و هیچ مشکلی هم نداره . فعلا که فقط تبلتم وصل نمیشه .نقل قول:
البته تو فروم xda که سرچ کردم دیدم گفتن باید کانال روتر را از 12 یا 13 بهر 1 تا 6 عوض کنید . ممکنه از این باشه ؟
ممكن به هر حال تغييرات رو اعمال كنيدنقل قول:
همينطور بايك مودم ديگه ( در صورتيكه موردبر طرف نشد )
من الان تو شرکت خیلی راحت به مودم وایرلسمون وصل شدم ولی یه مشکل جدید به وجود آمده .
وقتی از طریق براوزر میخام صفحه باز کنم یک دقیقه ایی لود میکنه و بعد میزنه web page can not be displayed و کلا از هیچ طریقی ارتباطی برقرا نمیکنه . یعنی حتی ویجت آب و هوا هم که میخام هوای تهران را تنظیم کنم میگه دسترسی برقرا نیست ولی تبلت به مودم وصله و نوشته connected . من که واقعا گیج شدم نمیدونم چی کار کنم ؟
به نظرتون تبلت مشکل داره یا تنظیماتی رو باید انجام بدم یا چی کار کنم ؟
جالبه واقعانقل قول:
از براوزر هاي ديگه مثل دولفين ,اپرا ,موزيلا استفاده كنيد ببينيدباز هم اين مورد پابرجاست