بدون هيچ بحثي وبدون شك اركاس هاي فرانسوي G9 بهترين هستند
منتها ضعف عمده اين تبلت ها رو اشاره نكردين (متاسفانه كيفيت صفحه نمايش قابل قبولي ندارند البته اميدوارم در سري هاي جديد اين مشكل رو نداشته باشند هر جند فكر نميكنم )
Printable View
بدون هيچ بحثي وبدون شك اركاس هاي فرانسوي G9 بهترين هستند
منتها ضعف عمده اين تبلت ها رو اشاره نكردين (متاسفانه كيفيت صفحه نمايش قابل قبولي ندارند البته اميدوارم در سري هاي جديد اين مشكل رو نداشته باشند هر جند فكر نميكنم )
ببينيد من يه تبلتي مي خوام كه فتوشاپ نصب بشه و بشه اجرا كردنقل قول:
1- تبلت پی سی اندروید ؟ نداریم که بتونه فتوشاب رو اجرا کنه ولی تبلت پی سی ویندوز داریم که فتوشاب رو نصب میشه ولی عملا زیاد به کار نمیاد !
باید بگردی دنبال یه تبلت ویندوزی که قدرت بالایی داشته باشه
مثلا الان تو كامپيوتر من فتوشاپ نصب مي كنم و باهاش كارمو اجرا مي كنم
من يه همچين تبلتي مي خوام كه روش نصب كنم و كارمو بكنم
حالا ويندوز باشه
یه توضیح بدم دوستان اشتباه نکنند
تبلت پی سی مانیتورهایی هستند که تاچ هستند و ویندوز روشون نصبه .
شما تبلت نوت بوک میخواید
اسوس یه مدل داره با پردازنده اینتل n455 که ویندوز 7 استارتر روش نصبه که میتونی ویندوزش رو عوض کنی و روش آندروید 2.2 x86 هم نصب کنی فتوشاپ هم روش جواب میده
ولی بهتره که دو هسته ای بگیری اسوس یه مدل داره پردازندش یادم نیست حدود 800
و dell هم یه مدل جدید داده با پردازنده n550 که فکر کنم بهترین گزینه با قیمت کمتر از 1 میلیون است آلان 750 تومان هست تو نت . البته بگردی تو بازار شاید تا 720-730 هم بتونی گیر بیاری .
اگه خواستی سرچ کنی تو گوگل tablet notebooke تایپ کن.
یه نکته رو کلی خدمت دوستان بگم.
بازار نوت بوک دیگی خیلی دچار تحول نمیشه و قیمتها زیاد بالا و پایین نمیشه.
ولی بازار تبلت و تبلت پی سی جوان است و بسرعت در حال رشد و بیشتر کمپانیها دارند مدلهای جدیدتر تولید می کنند سونی هم داره وارد این بازار میشه با 2 تبلت که اولین تبلتهای سونی هستند پس اگه عجله ای ندارید چند ماهی صبر کنید تا بعد از کریسمس مدلهای جدید بیاد و قیمتها هم متعادل بشه.
آلان هر چی بخرید مطمئنا تا چند ماه آینده تبلت شما نسبت به تبلتهای روز خیلی ضعیف به نظر خواهد رسید.
ضمناً از این به بعد هر شرکتی که بخواهد تبلت جدید آندروید عرضه کند طبق درخواست گوگل باید تا 18 ماه سخت افزارش آندروید جدید رو پشتیبانی کند.
آلان آندروید جدید هم در راه است با نام بستنی حصیری که فقط تبلتهای جدید اونو ساپورت میکنند.
Ice Cream Sandwich
اینو مطمئنید؟ من تاحالا نشنید بودمنقل قول:
یعنی Ice Cream Sandwiches برای زوم و ترنسفورمر و آیکونیا و غیره میاد؟
اگه بیاد عااااااااالیه:8:
فتوشاپ فقط برای سیستم عامل های ویندوز و مکینتاچ عرضه میشه.نقل قول:
پس بیخیال آندروید باش.
الان تبلت های ویندوزی در بازار زیاد هستند و از 900 تومان تا 1200 قیمت دارند.
ایسر سری W یکی از همین تبلت ها هست.
سلام.
1. میشه روی تبلت های اندرویدی ویندوز هم نصب کرد ؟ در این صورت نتیجه خوبی خواهد داشت؟
2. بین کدامیک از تلبت های اندرویدی و ویندوزی میشه از صفحه لمسی شون بهتر استفاده کرد یعنی برنامه های تبلت های ویندوز قابلیت صفحه لمسی رو به خوبی دارند؟
خیر ! ویندوز اوپن سورس نیست که بشه همچین کاری روانجام داد ! ولی روی تبلت های ویندوزی میشه آندروید و یا میگو رو نصب کرد چون هر دو اوپن سورس هستند(البته نه به راحتی ! دنگ و فنگ زیادی داره)نقل قول:
سیستم عاملی که برای تبلت طراحی میشه ، 100 درصد قابلیت استفاده ی بهینه از تاچ و مولتی تاچ رو داره و تفاوت زیادی بین سیسنم عامل های موجود نیست.
شاید بشه گفت IOS و اندروید کمی جلو تر و بهینه تر هستند
ممنون. از نظر نرم افزار چی ؟ نرم افزار هایی که ( به خصوص بازی و سرگرمی ) که هروز به مقدار زیادی برای اندروید منتشر میشه برای تبلت های ویندوزی هم به همین شکله؟نقل قول:
نقل قول:
مطمئن باش آینده ویندوز 8 و تبلت هاش خیلی بهتر از چیزی هست که میشه تصور کرد !
اما هم اکنون IOS اپل بهترین و کاربردی ترین برنامه ها رو داره
و بعدش هم آندروید
دوستان من قصد خرید تبلت دارم و بودجه ام هم 700 تومان هست . البته بیشتر هم میتونم هزینه کنم ولی نمیخام تا 700 بیشتر برای تبلت بدم .
انتظاراتم هم بیشتر شامل فیلم دیدن ، موزیک گوش کردن ، وب گردی و یه جورایی آلبومی برای عکسام باشه .
البته مهمترین انتظارم داشتن پورت USB هست که بشه فلش مموری یا هارد اکسترنال یا دوربین دیجیتال و ... را بهش وصل کرد .
تبلت Acer A500پورت USB داره ولی review هایی که از این تبلت دیدم چندان از کیفیت صفحه نمایشش خوشم نیومد . از اون طرف ایسوس با داک هم پورت USB داره ولی وزنش زیاد میشه و نمیشه همه جا حملش کرد .
واقعا موندم بین این دو مدل کدوم را بگیرم .
ممنون میشم منو راهنمایی کنید و بگید اصلا مدل دیگه ایی هم هست ( مثلا گالکسی تب 10.1 یا هر تبلت دیگه ایی ) که بشه با تبدیل دارای پورت usb بشه ؟
زوم هم پورت یو اس بی داره
افت قیمت هم کرده
میتونید به عنوان یه گزینه درنظر بگیرید
1.نرم افزار هایی که برای موبایل های اندرویدی تولید میشه رو تبلت ها هم جواب میده یا نرم افزار های مخصوص خودشو داره؟
2. سوای قیمت تبلت 7 اینچی بهتره یا 10 اینچی ؟ کلا این تفاوت 3 اینچ تا چه اندازه میتونه موثر باشه؟
اگر تبلت 12 اینچی سراغ دارید معرفی کنید.
'گلکسی تب P1010 همه برنامه های آندروید رو اجرا میکنه ؟
نقل قول:
خیر نداریم
البته تبلت نوت بوک 12 اینچی زیاد داریم. مثلا لنوو X200 حدود 2 میلیون قیمت داره
نقل قول:
بله مشکلی نداره ، برنامه های موبایلی تماما روش نصب میشه
کسی هست اینجا یکی از تبلت های archos رو داشته باشه یا باهاش کار کرده باشه؟
اگه هست یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
میخوام یه archos70 بگیرم 250 گیگابایتشو
نمی دونم چطوره
از نظر نرم افزار سخت افزار ساخت و ...
راهنمایی بکنید ممنون میشم
درضمن توی تهران نمایندگی داره؟
1.نرم افزار هایی که برای موبایل های اندرویدی تولید میشه رو تبلت ها هم جواب میده یا نرم افزار های مخصوص خودشو داره؟
2. سوای قیمت تبلت 7 اینچی بهتره یا 10 اینچی ؟ کلا این تفاوت 3 اینچ تا چه اندازه میتونه موثر باشه؟
بهرتن جا برای خرید تبلت تو تهران کجاست ؟
دیجی کالا خوبه ؟
قیمتاش از قیمت بازار بالاتره ؟
1-بیشتر برنامه ها اجرا میشن ولی چون برای تبلت نوشته نشدن کیفیت پاینتری نسبت به موبایل ها دارننقل قول:
2-همین سه اینچ تقریبا باعث میشه تا مساحت صفحه تون دو برابر بشه
پس 10 اینچی بگیریم بهتره؟نقل قول:
نظرتون در مورد ویو پد شرکت سونیک چیه که همزمان هر دو سیستم عامل ویندوز7 و اندروید روشه؟
اتفاقا منم خیلی پایه این تبلت ها شدم ، امروز بازار رضا بودم و دیدم تبلت های آرچوس با گارانتی شرکت بانیان پخش شده .نقل قول:
قیمت هاش خیلی مناسبند ولی نمیدونم از نظر کارائی چه طور هستند .
ویندوز 7 برای تبلت ها بهینه نشدهنقل قول:
نظرتون در مورد ویو پد شرکت سونیک چیه که همزمان هر دو سیستم عامل ویندوز7 و اندروید روشه؟
بخاطر همین اینکه میتونه همزمان این دو تا سیستم عامل رو اجرا کنه بیشتر ضعف تا نکته قوت
این که 10 اینچ بهتره بستگی به خودتون دارهنقل قول:
من با 7 اینچ تو دستم راحت ترم تا 10 اینچ
باید همون مدلی که می خواهید بخرید رو ببینید تو دستتون چه جوریه
قیمتاش چند بود؟نقل قول:
آرچوس 10 اینچی 16 گیگ : 480نقل قول:
آرچوس 10 اینچی 8 گیگ : 420
یه سری از این تبلتها تاچشون مقاومتیه
فکر کنم این آرکوس ها هم همینطورن
پیشنهاد من اینه سراغ خازنی ها برید
سایت دیجی کالا قیمت هارو زده فقط یه ذره گرون تره نسبت به بازارنقل قول:
برای چی تو سر مال میزنینقل قول:
صفحش خازنیه
درسته قیمتش کمه ولی دلیل براین نیست بد باشه
البته کیفیت ساختش اصلا خوب نیست
نه دوست عزیز شما اشتباه متوجه شدید بنده همچین قصدی ندارم به هیچ وجه:10:نقل قول:
ولی این مدلها هم موجوده همین آرکوس داره کریتیو هم داره...
کیفیت ساخت هم نمیدونم شاید یه سریا فکر کنن سلیقه ایه ولی خب وقتی دستت میگیری باید حس خوبی بدده بهت بالاخره:46:
به هر حال اگر ناراحت شدی عذر میخوام قصدم این بود بگم تاچ مقاومتی نخرین:11:
نه بابا برا چی ناراحت بشمنقل قول:
آره موافقم باید باحاش راحت باشی
????????????????????????نقل قول:
بهترین جایی وجود ندارهنقل قول:
بهرتن جا برای خرید تبلت تو تهران کجاست ؟
دیجی کالا خوبه ؟
قیمتاش از قیمت بازار بالاتره ؟
باید بری پایتخت یا پل حافظ اونجا بگردی تا قیمت کف بازار رو گیر بیاری
دیجی کالا هم اگه حس بازار نداره خوبه ولی بدون دیجی اصولا رو هر 500 تومن 50 تومن بالاتر از بازار میده
دوستان عزیز ، نمی تونم تصمیم بگیرم بین این دو تا تبلت کدوم رو بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک لطفا !
Samsung Galaxy tab 10.1 3G-16GB
Apple ipad 2 Wifi-3G-32GB
از نظر قیمت فرق چندانی نمیکنن و اهمیتی نداره . از نظر ساپورت adobe flash و رزولوشن صفحه و داشتن کارت خوان و کیفیت دوربین و ساپورت فرمتهای بیشتری برای فیلم و موسیقی هم که سامسونگ بهتره .
از نظر اسپیکر آیپد 2 رو نوشته اسپیکر داخلی و سامسونگ بلنگوهای استریو . صدای آیپد برای دیدن فیلم بدون هدفون تا چه اندازه ای هست ؟ اصلا میشه بدون هدفون ازش استفاده کرد ؟
GPRS تو تبلتها به چه دردی میخوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ داره و آیپد نه .
در کل به نظر امکانات سامسونگ بهتره به جز عمر باتری که زیاد هم کمتر از آیپد نیست فقط میمونه مسئله اصلی یعنی سیستم عامل ! از یک طرف دردسر های نصب بازی و برنامه برای آیپد و از طرفی ناراضی بودن بیشتر کاربرها از اندروید ( ولی نمیدونم چرا اندروید رو بهترین سیستم عامل برای تبلت معرفی کردن ! ) .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .
با استفاده از نرم افزارنقل قول:
Citrix Receiver
می توانید اپلیکیشنهای مختلف (از جمله ویندوز) را روی دستگاههای پرتابل (گوشی و تبلت) داشته باشید.
تصویر زیر اجرای نرم افزار SolidWorks روی یک تبلت را نشان می دهد.
gprs برای اتصال به اینترنت از طریق سیمکارت ایرانسل یا همراه اول هستش.
مواقعی که دسترسی به WiFi ندارید (مثلا در سفر ) به عنوان یک اتصال اینترنت با سرعت حداکثر 128 کیلوبیت می تونید به اینترنت وصل بشید.
هر 2 مدل ساپورت سیمکارت و gprs را دارند.
کسی می دونه چرا ارم اندروید اینطوریه به نظر من یعنی زندگی هوشمند
من سرچ کردم ولی خوب چیزی زیادی که رسمی باشه و تایید شده باشه نبود
ولی سبز رنگ طبیعت هست و شرکت موزیلا هم که بنیان گزار اپن سورس بودن اول از همه لوگو دایناسور سبز رو داشتن
روبوتی که شبیه انسان هم هست میشه گفت دخالت تکنولوژی با زندگی و طبیعت هست که همه رو یکی میکنه و نشون میده که دارن یکی میشن
به هرحال بازم میگردم ! چیزی پیدا کردم میگم بهت
شکلش معنی خاصی نداره دوست عزیز
Irina Blok created the little green robot (known as the "bugdroid" among Android team members) in the fall of 2007. She was a member of Google's marketing communications team, which was helping us out with copywriting and graphic design in preparation for the announcement of the Open Handset Alliance on November 5, 2007 and the early look SDK on November 12th.
We already had the Android logotype but wanted a purely graphic logo. Several other concepts had been floating around – but once we saw her design, there was no further debate. I shared it with Andy, and he approved it on the spot.
منبع :
کد:http://www.quora.com/Android-OS/Who-designed-Googles-Android-icon