دیروز : نیو آپید 32gig 4g + wifi قیمت 1500 هفته پیش یکی خریده بود 1530 در اهواز
Printable View
دیروز : نیو آپید 32gig 4g + wifi قیمت 1500 هفته پیش یکی خریده بود 1530 در اهواز
امروز ایپد3 32 وایفای خریدم 1/280
ipad apple L500 full touch
مشخصاتش هارد 500 گیگ .سی پی یو اتوم 1.66 .رم 2گیگ .10 اینچ هم هست . کابل hdml میخوره
win 7
قیمت 900هزار تومان
سلام دوستان
من میخوام یه نیو IPad 32gb 4g بگیرم.
خواستم بدونم قیمتش الان چنده .
ارزش داره صبر کنم ؟ شاید ارزون شد ...
عزیزم تو ایران هیچی ارزون نمیشه..... من خودم 1.700 خریدم Wifi 4g 64 الان شاید 1.800 باشه ووو پس زود برو بخر!!
آخه این اواخر دلار رفت روی 2100 گرون شد . چند روزه گذشته روی 1980 بود ...نقل قول:
اپل سنتر نیو آیپد 32 گیگ وایفا + 4جی میده 1660
جلل خالق!!!
بچه ها یه آیپد 2 دست دوم 64 گیگ البته کار نکرده دختره باباش از خارج فرستاده افتاده تو خونشون آورده بفروش هبه کارش نمی یاد استفاده نمی کنه الا قیمت نوش چنده؟ این رو چند بردارم خوبه؟:)
دوست عزیز ایپد 2 قیمتش مانند ایپد 3 هست! قیمت نو اش شاید (32 GB ) شاید حدود 1550 تا 1600 باشه! اگه از این دستگاه استفاده شده شما می تونی هر قیمتی برات مناسبه برداری! ولی اگه آکه آکه مثل قیمت نوش بگیر ولی یکم یکم کمتر!
شما در فضا سیر میکنید؟!نقل قول:
این چه نوع ایپدی هست! ایپد WIN7 هم وجو داره! دوست عزیز این محصولی که میگید فضایه ولی نمی دونم چجوری دارید میفروشید!
اوجوری که محاسبه کردم فهمیدم اگر iPad II 16 Gb بدون 3g بگیرم خیلی بهتره...
حالا همینی که گفتم و 32 اش قیمتشون چقدره در حال حاضر؟! و فکر میکنید اگر تا عید صبر کنم کمتر میشه یا ...؟
حدودا 1550 هست قیمت 32 اش! با این وضعی که ارز داره فکر نکنم کمتر بشه بلکه ممکنه بیشتر هم بشه! این کار ریسکه!
الان از بازار کامپیوتر برمی گشتم. جهش دو روزه قیمت دلار مثل فنر روی قیمت نیوآیپد تاثیر گذاشته.
اولین جایی که رفتم قیمت 16 وای فای رو گفت 1450. گفتم 4g ؟ گفت نه وای فای. یکی دیگه که انگار منصف تر بود 4g رو می داد 1520. یک جای دیگه 16 وای فای رو می داد 1600.
این که می گن باید تو این جامعه گرگ باشی یه لفظه. لفظ خیلی غلطی هم هست. تو اگه اون جنسی که تو انبار داری و حتی خرید جدیدت هم با قیمت دلار فبل از گرونی بوده به قیمت من در اوردی خودت بدی زرنگ نیستی. مطمئن باش یکی مثل خودت هم به تورت می خوره و داد و هوارتو در میاره. این مشخصه. از یکی از فروشنده ها 16 وای فای رو پرسیدم. گفت فقط 4g داریم. همش 200 تومن فرقشه. گفتم چند ؟ گفت 1800 !!! گفتم چرا این قدر گرون؟ گفت مگه چند قیمت داری؟ گفتم جمعه ( البته 5 شنبه بود ) 1350 قیمت کردم. گفت دلار اون موقع چند بود؟ گفتم 2300. گفت الان چنده؟ گفتم 2600. بعد نگاه پیروزمندانه ای به من انداخت. گفتم تو این دو روزه که یهو بار جدید نرسیده ... گفت شما دلار دو روز قبل تو حاضری به من به قیمت امروز بفروشی!!!
می بینید. ایشون حتی گرگ هم تشریف ندارند. انگار قرار است داد و ستد سکه و دلار انجام دهیم. برای این جور آدم ها حتی تاسف هم نمی شه خورد. این ها اگر فردا روزی دلار سقوط کند هزار جور قسم می خورند که جنس شان را زمانی خریدند که دلار گران بود و الان هم نمی توانم قیمت را پائین دهم.
من توصیه ای برای خرید یا نخریدن نمی کنم. آن کسی که پول دارد ده میلیون هم قیمت داشته باشد می خرد. آن کسی که خرید برایش واجب است باز هم مجبور است بخرد. بقیه هم مجبورند صبر کنند. تنها چیزی که می خوام بگم این هست که حداقل از کسی خرید کنید که گرگ نباشد... همین.
با سلام به همه دوستان عزيز
من يك سري اطلاعات كلي رد باره ipad 2 مدل A1430 ميخواستم همچنين قيمت اون دوستاني كه دارند اين دستگاه را لطف كنند از كيفيت كاري اون كيفيت عكس و فيلمبرداريش و كارايي هاي برجسته و مشخصي كه داره يك تو ضيح مختصري بدهند . با تشكر از شما دوست عزيز
کیفیت عکس برداری و فیلم برداری ایپد 2 اصلا قابل قبول نیست و خوب زیاد هم مورد استفاده قرار نمیگیره! ولی تبلت عالی هست!نقل قول:
شما هر کاری که بخواید با ایپد می تونید بکنید! از بازی تا ویرایش فایل های متنی!
با اين قيمت ها به زودي ما آيپد دارها از سرمايه داران خفن ميشيم
قيمت ها نزديك ٣٠٠ صعود داشته اين چند روزه
Sent from my iPad using Tapatalk HD
قیمت روز (بعد از گرونی اخیر ارز) نیوآیپد 16 وای فای رو میخواستم. :)
سلامنقل قول:
من ميخوام از طريق يکي از دوستانم يه آيپد نيو از آمريکا بگيرم
قيمت جهانيش چند دلاره؟
به صرفه در مياد؟
قيمتاش الان تو ايران چقدره؟
(خيلي فوريه!!!)
اینجا می تونی قیمت انواع ایپد رو ببینینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره چطور میخوای پولش رو پس بدی؟ با دلار چند تومنی؟
خودت قیمت بازار رو نگاه کند یه حساب سرانگشتی بکن ببین واسط می صرفه یا نه؟
ممنوننقل قول:
دوستم که آمريکا بوده گفته قيمت تبلت هاي اپل از 400 تا 450 دلاره تو شهرشون!
حالا اينجا يه چيز ديگست!
نميدوني جريان چيه؟!
اگه کسي واسم بياره گمرک ميخوره؟
اگه بخواد پست کنه ميدوني هزينش حدودا چقدر ميشه؟
اگه بخوام اينجا بعدا بفروشمش به نظرت واسم ضرره يا سود داره؟
(چقدر سوال شد ها!!!:31:)
400*2650 = 1060000
چه مدلی از ایپد ؟
اگه تک بخواد بیاره موردی نیست :دی
سلام دوستان
ipad mini 4G 64 chande ?
به 2 دلیل بهت پیشنهاد نمیدم با این پولا آیپد مینی بگیری اول رزولوشن پایین صفحه که از نزدیک کاملا پیکسلهاشو می بینی و در حد آیپد 2 و حتی کمی پایین تر هستنقل قول:
دوم رم دستگاه که 512 هست و باز هم در حد آیپد 2 هست کلا فقط یک ویژگی داره اون هم خوش دست بودنشه
از آیپد 2 پایین تر؟ رو چه حسابی به این نتیجه رسیدید؟ رزولوشن هر دو تا صفحه یکسانه. فقط سایز آیپد مینی کوچیکتره که باعث میشه 163 پیکسل تو هر اینچ جا بده. بر خلاف آیپد 2 که 132 تا بیشتر نداره. این مزیته! کجاش پایین تره؟نقل قول:
در ضمن دستگاه از هر لحاظ (پردازنده و رم) کاملاً جوابگوی نیازها و تمام بازیهای سنگین گرافیکی هست. پردازنده A5 تبلتی هنوز یک ماه نیست که با A6 جایگزین شده.
منظورم یکم بالاتر بود اشتپ شد با این حال این یکم هم چیزیو تغییر نمیدهنقل قول:
اگه سایت ها رو بررسی کنی اصلی انتقاد به آیپدمینی نمایشگرش هست که یک سوم آیپد 3 کیفیت داره
من کلی نسبت به قیمت ایرانش گفتم ارزش خرید نداره
واقعا شما حاضری 2.800 پول بدی جای آیپد مینی؟!
مقایسه کردن این دو تا اشتباهه، چون آیپد مینی کلاً مورد استفاده متفاوتی داره. کسایی که مینی رو میخرند به خاطر شرایط مناسب فیزیکی و قابل حمل بودنش هست. حالا یا قبلش آیپد داشتند و این یکی رو برای استفاده بیرون میگیرن یا کلاً آیپد نداشتند.نقل قول:
در ضمن قیمتی که دادید اشتباهه. مدل 64 گیگ قیمتش 2.330.000 هست (همون فروشگاهی که گفتید). گیریم هم به خاطر جدید بودن قیمتش بالا باشه، آیپد 10 اینچی هم همچین ارزون نیست! نسل چهارمش حدوداً 2.600 و نسل سوم نزدیک به 2 میلیون (64 گیگ) تو کف بازار قیمت دارند.
دوستان
ipad4 32 WiFi کجا با قیمت خوب بگیرم ؟
پ.خ کنید
آیپد مینی رو باید با نکسوس 7 و کیندل فایر اچ دی مقایسه کرد در بازار جهانی نسخه مشابه 60-50 دلار اختلاف دارن در بازار ایران حدود1 میلیوننقل قول:
به تدریج قیمت ها داره میاد پائین. یک ثبات نسبی در بازار به وجود اومده و از یه طرف به دلیل رکود شدید در بازار باعث شده قیمت ها به صورت روزانه افت کنه.
آیپد مینی 16 در حال حاضر 1459 داره به فروش می رسه. مدل 32 هم 1779 هست.
آیپد 4 هم مدل 16 وای فای اون فعلا 1950
نیوآیپد هم مدل 16 وای فای 1690 هست. البته یه فروشگاهی هم در اینترنت 1590 هم تبلیغ کرده و معلوم نیست موجودی داشته باشند یا نه.
حداقل امیدوارم با توجه به قیمت یکسان مدل تازه معرفی شده آیپد با نیو آیپد ، قیمت ها همسان بشه!!
سلام آیپد 4 64 چنده؟کسی قیمت جدید داره اعلام کنه؟
سلام .نقل قول:
iPad With retina display 4G+WiFi 64GB 2600
iPad With retina display WiFi 64GB 2200
قيمت ها كه فرمودي واسه كجاست؟ خيلي خوب ميدهنقل قول:
سلام . خلاف قوانينه تبليغ ميشه ! پ خ كردم .نقل قول:
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
سلام.نقل قول:
لطفا مشخصات فروشنده رو برای من هم پ خ کنید.
ممنون...
سلام بچه ها قیمت ipad 4 32GB Wifi & Wifi +4G رو میخواستم اگه بتونین بگین!
ipad 4 32GB Wifi +4G رو فقط میدونم.نقل قول:
پاساژ پایتخت 2520 تومن که حتما باید 50 تومن برنامه هم بریزی یا اگر برنامه نخواستی بهت میدن 2570 تومن.
اگه ممکنه مشخصات فروشنده رو برای من هم پ.خ کنیدنقل قول:
iPad 4 16GB Wifi 1780
iPad 4 32GB Wifi 2100
iPad 4 64GB Wifi 2340
iPad 4 16GB Wifi 4g 2150
iPad 4 32GB Wifi 4g 2480
iPad 4 64GB Wifi 4g 2850
پاساژ پایتخت
ipad mini 16GB wifi چــنده الان؟!
من ميخام ايپد4 بگيرم اين قيمت ها رو از جاي خاصي گفتيد تو پايتخت اگه ادرسشو داري برام پخ كننقل قول: