من بین Asus Eee Pad Transformer TF300TG - 32GB + Dock و Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi + 4G - 16GB که تقریبا هم قیمت هستند واقعا گیر کردم
مقایسه در دیجی کالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من بین Asus Eee Pad Transformer TF300TG - 32GB + Dock و Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi + 4G - 16GB که تقریبا هم قیمت هستند واقعا گیر کردم
مقایسه در دیجی کالا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IPAD 4 16GB فک کنم خیلی کم باشه حافظش برای برنامه ها و بازی های Ios چون من چیز خیلی خاصی پر نکردم توش 32gb ش پره الان
سلام به همه
یه راهنمایی در مورد ایپد نسل سوم و چهارم میخوام
من اگه بخوام ایپد نسل 3 بخرم چه چیزایی رو از دست میدم نسبت به نسل چهارم و قدرت پردازش چقدر بهبود داشته تو نسل چهارم ? واقعا ارزش هزینه بیشتر رو داره ?
کسی هست که با هر دوتاش کار کرده باشه و بتونه یه جمع بندی کلی کنه ?
از ایپد نسل 5 خبری نیست ? و ایا با اومدن اون ایپد 3 دیگه قدیمی میشه وساپورت نمیشه ?
تفاوت در نسل 3 با نسل 4 در پردازنده های انها هست پردازنده نسل سه A5x دو هسته ای است
نسل چهار A6x هست که نسل 4 تفاوت سرعتی بسیار بالایی نسبت به نسل قبل داره
در ضمن پورت 30 پین به 8 پین نیز تغییر کرده در نسل چهار که به نظر من یک مشکل درست کرده در زمینه سازگاری با دستگاه های قدیمی
برای حل مشکل سازگاری یه تبدیل ارائه شده که دستگاه های قدیمی رو با یه واسطه به پورت جدید وصل میکنه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه های اپل حتی با ورود 5 6 نسل بعد از اون هم قدیمی نمیشن ! ضعف برای دستگاه های اپل بی معناست!
سلام یه سوال:
من میخوام از آیپد به عنوان اسکنر استفاده کنم. راستش یه عالم کتاب دارم که میخوام الکترونیکشون کنم شدنیه؟؟
سلام
اساتید من در شُرف خرید آیپد 4 هستم اما بین دو مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شک دارم که کدوم رو بخرم!
1.آیا پشتیبانی از شبکه های 4G و GPS به 500 هزار تومن اختلاف قیمت ارزش داره؟
2.آیا فرق اون دو مدلی که لینک دادم به همین موارد ختم میشه؟
3.اگر مدل 32 گیگ 4G رو بخرم از نظر حافظه ممکنه به مشکل بخورم ؟ چون با حجم نرم افزار های IOS آشنایی ندارم ولی استفاده ی من مثل اکثر کاربران بیشتر نرم افزار ، موزیک و فیلم خواهد بود.
ممنون
سلام میخواستم یه آیپد ۴ سفارش بدم توی سایتا گشتم persianapple از جاهای دیگه ارزون تر بود به نظرتوم این سایت مطمئنه؟کسی تا حالا چیزی ازش گرفته؟
شما داری آیپدو با چی مقایسه میکنی !!نقل قول:
بله مشکلی نیست چون من خودم حداقل 1000 تا کتاب دارمنقل قول:
حتما از برنامه camscanner استفاده کن کیفیتش عالیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
تبلت آیپد مینی با توجه به این که سیم کارت نمیخوره چطوری میشه ازش در جاهایی که به اینترنت adsl خونه دسترسی نداریم به اینترنت وصل بشیم ؟
آیپد مینی در دو مدل عرضه میشه: سیم کارت خور و وای فاینقل قول:
در مدل وای فای که سیم کارت نمیخوره فقط از طریق اینترنت بیسیم میتونید وصل بشید و راه دیگه ای نداره.
سلام دوستان چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنین:
1.واسه اینکه با آیپد4 کار کنم و برای اجرای اپلیکشن ها و تمام برنامه ها حتما حتما نیاز به اینترنت دارم؟
2. تمام برنامه هام باید همیشه بروز باشن؟بطوریکه اگه بروز نباشه کار نمیکنه؟
3. برای خریدن اینترنت برای آیپد4 به کجا باید مراجعه کنم؟
4. آیا سرعت اینترنت آیپد 4 یا همون سرعت وایمکس از ای دی اس ال بیشتره یا کمتر؟
5. برای متصل شدن به اینترنت نیاز به چه چیز هایی دارم؟
6. بعد اینکه آیپد4 خریدم چه وسایل دیگه ای باید بخرم تا تبلتم کامل باشه؟
7. تجهیزات اضافی یا مکمل های آیپد 4 مثل خودش گرون قیمت هستن ؟ یا ارزون هستن؟
8. آیا گارانتی آیپد4 در ایران هست؟
9. برای دانلود کردن نسخه جدید iOS چیکار باید بکنم؟
10. تبلت اگه مراقبش باشی و احتیاط کنی خود به خود خراب نمیشه دیگه؟ مثلا اتصالی یا ... که نمیشه؟
11. سرعت وایمکس تو ایران چقدره؟ منظورم اینه که مثلا ای دی اس ال 256 سرعت دانلودش 32kbps هست و میزان آپلود 16kbps سرعت وایمکس چطوره؟
12. وقتی که آیپد4 بخرم بهترین سیم کارت چه سیم کارتی هست؟ ایرانسل؟ همراه اول؟رایتل؟
13. برای اتصال به کامپیوتر بوسیله تبلتم چیکار باید بکنم؟ چه وسایلی احتیاج داره؟ مثلا اگه بخوام برنامه ای رو دانلود کنم با خود آیپد 4 هم میشه؟ با کامپیوتر چی ؟ مثلا هم با خود تبلتم دانلود کنم هم با پی سی با یک تیر دونشون بزنم میشه؟
14.کسی از دوستان هست که آیپد4 داشته باشه؟؟؟
15. من دوست دارم درس هامو با تبلت بخونم مثلا کتابم رو بصورت فایل پی دی اف در بیارم(از خود سایت آموزش و پرورش که قرار داده) و اینکه آیا میتونم دیجیتالی کتاب هامو بخونم؟ بدون مشکل؟
16. اگه بخوام چرک نویس واسه خودم داشته باشم آیا آیپد 4 قابلیت چرک نویس شدن رو داره ؟ مثل سامسونگ نوت 2؟
17.یه سوال هم در مورد تماشای فیلم یاکارتون بوسیله آیپد4 داشتم آیا آیپد4 دیویدی میخوره؟ یااینکه باید با فلش فیلم ببینیم؟ بعد فلش هایی که تو بازار هستن میکرو usb هستن یا usb ??? نسخه 2 یا 3 یعنی چی؟؟؟؟
18.سایتی هست که فقط مختص iOS باشه؟ دوستان سراغ دارن؟
19. آیپد 4 ضد آب هست؟ مثلا اگه اتفاقی بهش قطره های آب بخورن مشکلی که پیش نمیاد؟ مثلا وقتی داره بارون میاد آیپدم رو بیرون بیارم بعد بهش قطره های باران بخوره اتفاقی که نمیفته؟
20. زبان فارسی رو آیپد 4 ساپورت میکنه ؟؟؟
با تشکر :n16:
1. برای اجرای برنامه ها نیازی به اینترنت نیست.نقل قول:
2. برای اجرای برنامه ها نیازی نیست حتما بروز باشند.
3. خارج از حیطه فعالیت انجمن
4. سرعت اینترنت شما ربطی به آیپد نداره، به اون طریقی که باهاش به اینترنت متصل شدید داره و روی همه دیوایس ها یکسانه.
5. یا سیم کارت که اشتراک GPRS یا 3G داشته باشه، یا از طریق وای فای.
6. معمولا هدفون و کیف نیازه.
7. همه رده قیمت هست.
8. -
9. در خود آیپد می تونید آپدیت کنید، از طریق iTunes هم ممکنه.
10. مسلما خیر!
11. بی ارتباط به این انجمن / درباره سرویس های مختلف اینترنت در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتون رو بپرسید.
12. -
13. هم با کامپیوتر میشه و هم با خود آیپد. احتیاج به هیچ وصیله اضافه نداره.
14. بله دوستان هستند. سوالی دارید بفرمایید.
15. بله به راحتی.
16. بله.
17. خیر DVD نمی خوره. باید فیلم ها رو یا استریم کنید و یا روی آیپد کپی کنید. فلش و ... اصلا نمی خوره.
18. ارجاع کاربران به سایر سایت ها خلاف قوانینه.
19. با چند قطره آب مشکلی پیش نمیاد ولی ضد آب به شکلی که بندازید در استخر نیست.
20. بله.
به نظر میاد شما ابتدایی ترین چیزها رو درباره آیپد نمی دونید. توصیه میشه مطالب همین انجمن رو مطالعه کنید و آشنا بشید.
داش آرمان خب گفتم که لازمه ابتدایی ترین چیزارم بدونم :n27:نقل قول:
یعنی آیپد 4 تو ایران گارانتی نداره ؟ خراب بشه چی ؟ :| اپله دیگه ... تو ایران که اپل نیست... راست گفتی... :n28:
آرمان جون بابت کمکات ممنونم و بهت حق میدم که iOS قوی تره ولی اگه نظر شخصیم رو بپرسی از اندروید خوشم میاد...:n12:
میدونم که هردوی این سیستم عامل ها با هم برادر هستن...
ولی خب بهتر بودن سیستم عامل از نظر خود کاربر صورت میگیره! بعضی ها هستن که با آی او اس زیاد حال میکنن!!! ولی بعضی ها با اندروید راحت ترن!!!
و البته اینم بدونین که اندروید سیستم عامل جدیدی هست و هنوز تازه داره راه میفته... از لحاظ سخت افزاری اندروید خیلی ضعیف تر از iOS هست ولی از لحاظ زیبایی و پوسته ای هر دو یکی هستن ولی اندروید حرف اول رو میزنه!!!
در مورد برنامه ها هم که بیشتر برنامه ها واسه هردوی این سیستم عامل ها ساخته میشن...
نتیجه کلی اینکه بهتون واقعا حق میدم که آیپد بهتره! خودمم موافقم ولی منی که توی ایران زندگی میکنم و (معمولا یه زمانی رخ خواهد داد که تبلتم خراب بشه و یا مشکلی پیش بیاد...) در این موارد هست که آدم گیج خواهد شد چون 3 میلیون داده واسه یه تبلت!!! بعدش خراب بشه گارانتی و یا نمایندگی هم نداره... والا من بازم میگم خودم دانش آموز هستم و بهترین تبلت دنیارو نمیخوام !
فقط یه تبلتی میخوام که در حد نرمال باشه!
رم خوب سی پی یوی خوب باطری خوب همه چیز خوب ولی نه در حد عالی مثل آیپد ... من به شخصه از اندروید بیشتر خوشم میاد... و همین که خودم خوشم میاد مهمه دیگه مگه اینطور نیست؟ همین که خودم خوشم بیاد کافیه! قراره خودم باهاش کار کنم دیگه...
ولی در کل اینکه آی او اس واقعا بی نظیره و فعلا حرف اول رو میزنه... ولی باید دید که آیا تا ابد اینطور خواهد ماند ...یا اینکه اندروید (که وحشتناک داره پیشرفت میکنه و روز به روز طرفدارانش دارن زیاد میشن!)
هیچ چیز معلوم نیست ... باید دید!:n26:خلاصه آرمان جون دستت طلایی راستش من بچه تهرانی نیستم اهل گرگانم یه وقت تبلتم خراب بشه هی باید برم تهران باید الاف بشم... خلاصه بابت کمکات ممنونم ولی اندروید رو ترجیح میدم با سپاس فراوان :n16:
آقا مهران عزیز تبلتها امکانات پیشفرضی واسه تعمیر ندارند. هر جایی هم که تعمیرات انجام میده با روشهای ابتکارانه و با تکیه بر مهارت خودش این کارو انجام میده.نقل قول:
نتیجه کلی اینکه بهتون واقعا حق میدم که آیپد بهتره! خودمم موافقم ولی منی که توی ایران زندگی میکنم و (معمولا یه زمانی رخ خواهد داد که تبلتم خراب بشه و یا مشکلی پیش بیاد...) در این موارد هست که آدم گیج خواهد شد چون 3 میلیون داده واسه یه تبلت!!! بعدش خراب بشه گارانتی و یا نمایندگی هم نداره... والا من بازم میگم خودم دانش آموز هستم و بهترین تبلت دنیارو نمیخوام !
همون تبلتهای اندرویدی گارانتی دار هم اگه خراب بشن تنها چیزی که به کمک شما میاد گارانتی تعویض هست. که شرکت های زیادی هم توی ایران برای آیپد این کارو انجام میدن.
تبلت های اندرویدی هم بر خلاف اسمارت فون هاشون اصلاً پیشرفتی نکردند. هر از چند گاهی یکی از شرکت ها یه اسمی رو علم می کنه و به نام آیپد کش میفرسته تو بازار و پس از مدتی که گند زد خودش جمعش میکنه. به غیر از نکسوس های گوگل هیچ کدوم از تبلت های اندرویدی تا به حال نتونستن توی بازار واسه خودشون جایی پیدا کنند.
با سلام بهترین تبلتی که صفحه نمایش آن fullhd باشه غیر از ipad چیه
شنیدم گوگل نکسوس هم اینجوریه
چون مشکل ipad عدم هماهنگی با دیگر وسایله
دوستان راسته که برای اسرسال فایل بین آیپد و کامپیوتر باید به اینرتنت وصل باشیم و از آیتونز استفاده کنیم؟ نمیشه با بلوتوث فایل از کامپیوتر فرستاد به آیپد؟ فارسی رو ساپورت میکنه؟
سلام
من قصد دارم با حدود دو تومن یه تبلت بگیرم و خیلی وقته دنبال یه فرصت برای خرید یه محصول از اپل هستم. (تا حالا با محصولی از اپل کار نکردم)
حالا شاید ششصد بذارم روش و یه آیپد چهار بگیرم. برام خیلی مهمه که خروجی با کیفیت تی وی داشته باشم و بتونم باهاش تو محیطی مثل word تایپ کنم.
آیا اینها رو در آیپد خواهم داشت؟
سلام . برای خروجی میتونید از تبدیل hdmi استفاده کنید ! Word برای آیپد نیست ( قراره بیاد ) ولی میتونید از pages اپل استفاده کنید !نقل قول:
سلام . خیر نیازی نیست . بعضی از فایل ها رو میشهنقل قول:
با itunes appsharing ریخت ولی برای دسترسی کامل باید جلبریک کنید ! بلوتوس هم با جلبریک میشه فعال کرد ( air blue sharing ) فارسی اگر منظورتون تایپ فارسی هست بله !
ممنونم از پاسختوننقل قول:
راستی من میخوام آیپد را تا حدودی (فقط تا حدودی) جایگزین لپ تاپ کنم.
برای گیم نمیخوام. میخوام به تی وی راحت وصل بشه. بتونم فول اچ دی ببینم (حتما mts ساپورت کنه) و بتونم تایپ کنم و بعد به محیط word انتقال بدم.
همه اینها در اپل ممکنه؟ یا بیخیال بشم و برم یه note از سامسونگ بگیرم؟
ممنونم که از تجربیات دوستانی که آز این دستگاه استفاده کردند بهره مند میشم.
اگه میخوای کارای اداری انجام بدی پیشنهاد من سرفیس ماکروسافت هست..نقل قول:
ممنونم از پاسختون
راستی من میخوام آیپد را تا حدودی (فقط تا حدودی) جایگزین لپ تاپ کنم.
برای گیم نمیخوام. میخوام به تی وی راحت وصل بشه. بتونم فول اچ دی ببینم (حتما mts ساپورت کنه) و بتونم تایپ کنم و بعد به محیط word انتقال بدم.
همه اینها در اپل ممکنه؟ یا بیخیال بشم و برم یه note از سامسونگ بگیرم؟
ممنونم که از تجربیات دوستانی که آز این دستگاه استفاده کردند بهره مند میشم.
ممنوننقل قول:
ولی خیلی از ویندوز rt ایراد میگیرند
شما سورفیس دارید خودتون؟
نه من خودم ایپد3 دارمنقل قول:
ممنون
ولی خیلی از ویندوز rt ایراد میگیرند
شما سورفیس دارید خودتون؟
ایرادش نرم افزاراشه که خیلی کمن البته بیشتر میشن
ببینید ایپد یا کلا تبلت های اندرئید بنظر من برا کار کردن اداری و یا کلا تولید محتوا(نوشته فیلمی عکس) خیلی بدرد نمیخوره
کلا ایپد یک وسیله برا استفاده کردن هست نه تولید چیزی
سلام . كلا تبلت براي توليد محتوا نيست ! ( به نظر من البته )نقل قول:
تا چند مدت ديگه احتمالا office برايiOs هم مياد !
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
ممنوننقل قول:
نظرتون در مورد الترا بوک های ایسوس چیه؟
مدل های جدیدش بسیار زیبا و حرفه ای هستند دوستم داره...بولی نظر من مک بوک ایر یک چیز دیگه هستنقل قول:
ممنون
نظرتون در مورد الترا بوک های ایسوس چیه؟
دوستان من برای آیپدم یک کیف خریدم که یک تیکه ش مغناطیسی هست خواستم بدونم که این آهنربا برای صفحه و تاچ آن ضرر دارد یا نه ؟:n01::n01:
ممنون:n16:
همون smart cover هست دیگه.. نه مشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
سلام دوستان من میخوام تا نهایت 1-2 ماه دیگه یه تبلت بگیرم(اول نظرم رو گوشی بود)که به درد بازی بخوره
سراغ تبلت های آندرویدی رفتم اما با وجود اینکه تنوع بالایی داشتن اما دیدم آندروید اصلا به درد بازی نمیخوره
میخواستم ببینم Ipad Mini یا Ipad 4 با توجه به روند نزولی که قیمتا دارن ممکنه تا 2ماه دیگه قیمتاشون ازین کمتر هم باشه
در آخر شما کدومشون رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
با سلام
دوستان به نظر شما در سال 2013 می تونیم شاهد معرفی آی پی مینی با صفحه نمایش رتینا باشیم ؟
با توجه به سیاستهای اپل بعید میدونم آی پد مینی به صفحه نمایش رتینا مجهز بشه . چون اگر این اتفاق صورت بگیره فروش آی پد به طور محسوسی کاهش و فروش آی پد مینی به اوج خودش میرسه .
ممنون میشم دوستان به خصوص آرمان خان تحلیلی در این مورد داشته باشند .
دلیلی که شما گفتید نمی تونه دلیلی باشه که اپل به خاطرش آیپد مینی رو رتینا نکنه، چون امسال یا سال دیگه یا سال بعدش باز هم این دلیل صدق می کنه و طبق این منطق اپل تا ابد نباید آیپد مینی رتینا عرضه کنه ولی شکی نیست زودتر یا دیرتر این اتفاق می افته. چیزی که واضحه اینه که اپل هیچ مشکلی با Cannibalize کردن فروش محصولات خودش توسط محصول دیگه خودش نداره، این رو بارها در آیپاد و آیفون و آیپد و مک دیدیم. درسته که اپل ترجیح میده بیشتر آپید بفروشه ولی سیاست اپل هیچ وقت این نبوده که برای فروش محصول دیگه اش، جلوی یک محصول دیگه اش ترمز بگذاره.نقل قول:
به نظر من اینکه آیپد مینی رتینا امسال عرضه بشه یا خیر بستگی به این عوامل داره:
1. قیمت صفحه های رتینا، پردازنده قوی تر و باتری بزرگ تر.
2. پیدا کردن بالانس بین مصرف صفحه رتینا و همینطور CPU/GPU و مصرف باتری طوری که بدون اضافه کردن به سایز و وزن (یا اضافه کردن بسیار کم مثل آیپد نسل سوم) همون 10 ساعت عمر باتری حفظ بشه (اپل به هیچ وجه از عمر باتری کوتاه نمیاد)
3. پیدا کردن فاکتورهای جدیدی که بتونه به آیپد بزرگ برتری های جدیدی اضافه کنه (شاید عمر باتری به طور محسوس بیشتر، شاید وزن خیلی کم تر از الان، شاید امکاناتی مثل ویدیو چت 1080p و امکانات نرم افزاری جدیدی که فعلا نداریم)
به نظر من اگه این سه عامل حل بشن ما هرچه زودتر آیپد مینی رتینا رو خواهیم دید. من شخصا فکر نمی کنم آیپد مینی نسل بعدی، رتینا باشه. حدس من اینه که ما در سپتامبر/اکتبر یک آپدیت خواهیم داشت که برای آیپد مینی ارتقای معمول سخت افزاری است و نسخه جدید و طراحی متفاوت از آیپد اصلی رو می بینیم، و شاید اوایل سال آینده (همون زمان فوریه/مارچ مخصوص آپدیت آیپد، یک آیپد مینی جدید رتینا رو ببینیم).
دوستان آیا آی پد 3 نسخه ی 128 گیگی داره؟
من قصد خرید ipad 3 یا 4 رو دارم. بودجه تا 3 تمن
کدومش منطقی تره؟
کاربردم آموزش و وبگردی و ویرایش جزئی فیلم و عکس هستش و ارتباط از سیم کارت
زبان فارسی هم برام مهمه
آیا ios 6 از زبان فارسی پشتیبانی میکنه؟
ممنون میشم
فقط آیپد نسل 4 نسخه 128 گیگ داره. همون نسخه هم توصیه میشه (اگه هم ضروری نیست توصیه میشه صبر کنید چون احتمالا نسل پنجم آیپد تغییرات مهمی خواهد داشت). من نسل سوم دارم و نسبت به نسل چهارم بطور محسوس سرعت پایین تری داره.نقل قول:
زبان فارسی مشکلی نداره و کیبرد فارسی (در اصل عربی که حروف فارسی هم داره) هم موجوده و نیاز به نصب چیزی نیست.