دوستان شفاف سازی کنید ... یعنی بازی ایننننقدر سلیقه ای هست که یکی خیلی خوشش میاد یکی خیلی بدش میاد ؟
Printable View
دوستان شفاف سازی کنید ... یعنی بازی ایننننقدر سلیقه ای هست که یکی خیلی خوشش میاد یکی خیلی بدش میاد ؟
بازی مثل نسخه اول تنظیمات گرافیکی نداره.نقل قول:
والا تو این بازی تنها چیزی که اهمیت نداره گرافیک هست، که بعضیا انگار خیلی روش حساسن! هرکی از بازی خوشش نیومده همین به خاطر گرافیک ـه !!!!نقل قول:
اولویت تو این بازی گیم پلی و داستان ـه، گرافیک بازی هم به نظر من تو موقعیت خیلی خوبی قرار داره نمیدونم این ایرادا برای چیه!
اره به شدت موافقم . منم نسخه یک رو همون اول میخواستم به خاطر گرافیکش دیگه ادامه ندم اما یه کم که از بازی گذشت چنان داستانش و گیم پلیش منو گرفت که بی خیال گرافیکش شدم . در ضمن اون اولا میگفتم گرافیکش خوب نیست چون با بازی هایی مثل GOW یا DMC یا ... مقایسه ش میکردم اما دیدم واقعا گرافیک جالبی داره و یه جورایی فانتزیه . من سه بار نسخه یک رو رفتم و عمرا از گرافیکش خسته بدم نیومد .نقل قول:
اولش شاید گرافیک تکنیکی بازی تو ذوغ بزنه ولی نیم ساعت که از بازی بگذره دیگه نمی تونی ازش دست بکشی. هرچقدر گرافیک تکنیکی بازی ضعیفه در عوض گرافیک هنری بازی فوق العاده هستشنقل قول:
گیم پلی غنی داره کلی آیتم هست که می تونی جمع کنی ، لول آپ ها و.... با این که این بازی تقش آفرینی خالص نیست.
---------------------------------------
من جایی برای وارد کردن سیو بازی اول ندیدم ؟ اگه اشتباه نکنم سازنده ها گفته بودن که میشه سیو بازی اول رو انتقال داد ؟!
برای این بازی چند تا dlc امده ؟ تو پوشه بازی برای من 14 dlc هست که همون آیتم های گیفت هستن
یکم این آیتم ها بازی رو ساده میکنن ولی قیافه death خیلی جذابتر میشه
Darksiders 2گرافیکش کاملا قابل قبوله من هیچ مشکلی توش نمیبینمنقل قول:
اما شخصا دوس دارم تنظیمات گرافیکو خودم بکنم و به شخصه ببینم تمام آپشنا رو ماکزیمم لولشون هست کلا تنظیماتو نذاشتن برام خوشایند نیست
در مورد گیم پلی و ...که مشکلی نمیبینم و از حالا منتظر Darksiders 3 بازی با Fury یا strife و داستانشون هستم
سلام.
آقا اون مرحله که باید از دو طرف آب بیاری پر کنی بعد بری تخم از عنکبوتو باز کنی اون عنکبوت بزرگرو چطوری باید کشتش وLife رو کم کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم نفهمیدم هی میاد خودشو میزنه اینور اونور تخم از آسمون میاد زمین موندم ......!!!!!!!!!
راهنمایی کنین ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــون.
خودم فهمیدم اول باس بره یک گوشه منگ بشه بعد بری گوی هارو کنترل کنی و دکمه scrool موس رو بزنی وحله:دئ
ممنون
سفید نوشتم : (لطف کنید شما هم اسپویل کنید)نقل قول:
تخم ها که میفته زمین، باید برید و (روی کنسول اکس باکس)با B بگیریدیش و با RT به سمت عنکبوت بزرگه سریع پرتش کنید تا عنکبوت بزرگه برای چند ثانیه بیفته و برید بزنیدش، دقت داشته باشید که بعد از خوردن تخم ها بهش، از تخم ها از اون عنکبوت کوچیک ها میاد بیرون.
همونطور که در نقد هم گفتم، گرافیک شاید همه چیز نباشه (که نیست) ولی مهم هست! خب اگر گرافیکش بیشتر بود کی بدش میومد؟ هنری که در بازی به کار رفته و شخصیت پردازیش که واقعا عالیه!اما خب، گرافیک باز هم مهم هست،گرچه همه چیز نباشه! همینطور عامل بدی دیگه بازی همین باگ هاش هستش!من هنوز که هنوز هست نتونستم ۲ تا از side quest ها رو حل کنم،چون مارکر روی مپ اشتباه هستش!!!! امیدوارم با اپدیت درستش کنن!نقل قول:
نقل قول از همه پست ها راجع به گرافیک
سلام
دوستان رفتم بازی رو خریدم حالا ببینم
چطوری هست
انشاالا... که بتونه نیاز مارو برطرف کنه
دوستان این بازی ارزش دانلود داره اخه گرافیکش کمی مسخره به نظر می رسه
سبک بازی شبیه به کدوم بازی هست؟
تو اگه حتی نگاه این عکس بازی هایم کنی میفهمی کهنقل قول:
گرافیکش از عالیم عالی تره
سلام. دوست عزیز به نظر من شما بهتره این بازی رو بگیری. اگرچه گرافیک بازی خیلی عالی نیست ولی خیلی از بازی ها هستند که نباید با توجه به گرافیکشون قضاوت کرد. گیم پلی بازی تمام نقص ها رو پنهان کرده. با وجود این به نظر من که گرافیکش خوب بود ولی حالا شاید به نظر کس دیگه خوب نیادنقل قول:
کسی می دونه این قسمت رو چجوری میشه رد کرد
کوئست tears of the mountain هستم دو تا جا هست برای اون گوی های آبی یکی رو راحت سر جاش قرار می دم دومی هم اون طرف دیوار هست از بالای دیوار رد میشم گوی هم آزاد می کنم ولی در بسته هستش نمی تونم ردش کنم
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
حل شد اون گوشه یه جا بود که باید روش وای میستادم تا در باز شه
اطلاعات مختصری از ESRB. دوستان اگه برادر کوچکتری تو خونه دارید بهتره نذارید بازی کنه ( کو گوش شنوا؟... ما که خودمون بازی می کردیم هیچ کس هیچی هم نمی گفت)
Content descriptors: Blood and Gore, Suggestive Themes, Violence
ای بابا, مگه مردم دیگه به این چیزا اهمییت میدن؟ ( نیست قبلا هم خیلی اهمییت میدادن!) یه پسر عمو دارم, میره کلاس پنجم, از بس بره این بازی های خشن خریدن یا چه میدونم CoD بازی کرده و خون ریخته همچین روحیه گندی گرفته این بچه, ادم احساس میکنه داره با ژنرالای بلند پایه تو جنگ جهانی دوم حرف میزنه از بس خشن شده!نقل قول:
من هم سن این بودم خشن ترین بازیم warcraft و sims بود (((: :31:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
خوب بازی رو یه 7 و 8 ساعتی بازی کردیم و اولین چیزی که باید بگم اینه که با اینکه سطح انتظارم از این بازی بیشتر بود و یه چیزی در حد 8.5 یا 8 مدنظرم بود ولی فکر میکنم همون 7.5 بهتره واسش . تقریبا مثل همون نقدی که چند صفحه پیش گذاشته شد .
کلا بازی مثل نسخه قبلی عالی بود . اما یه چیز کلی که من خوشم نیومد این بود که به نظرم این بازی رو زیادی در سبک RPG غرقش کردن . اول بگم که خودم RPG زیاد بازی میکنم و اینکه دوتا باز و lol باز هم هستم . بماند .
به نظرم یه کم تعداد ایتم های توی بازی که میتونی استفاده کنی زیاد شده . نمونه این کار رو من توی بازی dragon age 2 دیدم که تقریبا توی هر کوئستی یه چندتا ایتم پیدا میکردی . زیاد بودن ایتم بد نیست به شرطی که کاملا خاص باشه هر ایتم و یه قابلیت رو داشته باشه . ولی اینجا من هر دشمنی که میکشم یا هر صندوقی که باز میکنم یه ایتم از توش میپره بیرون که ایتم قبلی ای که به نظرت عالی بوده رو سریع جایگزین میکنه . یه جورایی تمام ایتم هات همیشه در حال عوض شدنن . دقیقا همون حسی بهم دست داد که موقع بازی DA2 بهم دست داد .
نکته بعدی راجع به شخصیت death و گیم پلی مربوط به خودشه . اولا فکر میکنم اکثرا همه اینو قبول دارن که war یه چیز دیگه بود و کلا ابهت خاصی داشت نسبت به death .
راجع به اسلحه اش هم که باید بگم بالشخصه از اون scythe ای که war داشت بیشتر از scythe ای که اسلحه اصلی death هست خوشم میاد . فکر کنم اینکه یه اسلحه خاص واسه خودش نداره و هی عوض میکنه هم توی این مورد تاثیر داره . شمشیر War کاملا خاص بود . حتی بقیه سلاح هاش .
به طور کلی من در محدوده شخصیت نقش اول بازی و گیم پلی (البته در یه حدی) تفاوت Draksiders II و ِDarksiders I رو مثل تفاوت God of war و prince of persia میبینم . war که شخصیتش یه جورایی با ابهت بود و من رو یاد کراتوس مینداخت و در عوض death با اون حرکات سریع و کلا قیافه و صدای معمولی من رو یاد پرنس میندازه . البته بازی همون بازیه و به قول معروف هسته اولیه حفظ شده ولی این همه که بازی رو به سوی نقش افرینی پیش بردن و شخصیت اصلی رو اینطوری طراحی کردن واسه من یه سر و گردن از نسخه یک پایین تره . خوب بود یه کم تعادل رو رعایت میکردن . ما توی بازی های RPG خالص هم این همه ایتم و قابلیت اضافه ندیدیم که توی این بازی دیدیم . در ضمن اون skill هم تقریبا خوب کار شده و نقطه قوتیه نسبت به نسخه قبلی . یعنی تعدادش متعادله .
در ضمن اگه کسی خواهشا میدونه این چیزا توی این بازی یعنی چی بگه که هم من و هم بقیه استفاده کنن . چون گیج شدم و نمیدونم به چه درد میخوره . مثلا ایا resistance همون magic resist هستش ؟ چون یه چیز دیگه داریم که defense ـه .
1.resistance
2.arcane
3.defense
معنی رو که میدونیم . ولی اینکه به چه کار میاد رو بگین خواهشا . توی بازی این همه جزییات اضافه شده دریغ از ذره ای توضیح . ممنون میشم .
به نظر من 1 خیلی بهتر از 2 بود
2 خیلی بچگونه شده
بخضوض گرافیکش عوض اینکه بهتر بشه بدتر شده
مثل بازی کارتونی کردند
همه چیز بازی یه طرف موسیقی بکگراند فوقوالعادش و راه رفتن قدرت مند مرگ یه طرف
واقعا لذت بخشه موقعی تو بالای صخره و سرزمینای یخی راه میری و اون موسیقی اسرار آمیز پخش میشه
به نظر من هم بازی خیلی به سمت RPG رفته. تقلیدهایی هم از prince of persia شده. مبارزه ها تا اینجا که خیلی راحت و ساده بودند. هیچ چالشی نداشته. شایدم بعد از pro to type 2 این بازی کمتر چالشی بوده که اینطور فکر می کنم. امیدوارم رفته رفته بهتر بشه.
وقتی تو یه محیط بسته مثل راهرو راه می رم وقتی دوربین رو می چرخونم و به اطراف نگاه می کنم موقع چرخش بعضی جاها رو با تاخیر میچرخه. امکان داره از دیر لود شدن تکسچر باشه ؟ گرافیکم 4770 ati و رمم 2 ddr3 1066 هست.
نقل قول:
والا من که هنوز بازی نکردم, ولی اینارو از رو تجربه ی بازی اگر بخوام بگم که resistance تو اکثر بازی ها چیزیه که برای محکم تر شدن کاراکتر بازی در مقابل جادو ازش استفاده میشه, یعنی resist بیشتر = اثر جادو ی کمتر ( تو همه بازی هایی که تاحالا کردم همین معنی رو میده حالا میگم مطمئن نیستم چون بازی نکردم )
arcane یک نوع جادوئه, اینجارو که نمیدونم چیزی نمیگم!
defense هم که باید دفاع باشه, حالا نمیدونم منظور اینجا دفاع با اسلحه هست یا کمتر damage خوردن از حمله های مستقیم دشمن.
به نظرم مبارزه ها نسبت به نسخه دو سخت تر شده . البته احتمال میدم به خاطر این باشه که توی نسخه یک دو درجه سختی بیشتر نبود و اینجا سه درجه داشت که من دارم روی نرمال میرم . البته از لحاظ سختی کلا بازیش اونقدر ها توی این درجه سخت نیست و میشه رد کرد اما یک مشکلی که من با این نسخه دارم اینه که اکثر دشمنها هیکلن و death هم از طرفی ریزنقشه . وقتی بیشتر از دوتا دشمن ظاهر میشن دیگه من کلا موقع مبارزه death رو هم به درستی نمیبینم چه برسه به دشمن های ریزه میزه . دشمن های هیکل تر خوب دیده میشن میشه حرکاتشون رو جاخالی داد اما من هر چی میخورم از همین دشمنهای ریزه میزه است و کلا وقتهایی که شلوغ میشه دیگه هیچی حرکاتم رو نمیبینم که بخوام کمبو برم و شانسی میزنم . توی نسخه یک افکتهای ساده تری داشت اما این جا کوچکترین دشمن هم حرکاتش افکت داره که خیلی موقع مبارزه شلوغ میشه تصویر . واقعا من نمیبینم چه اتفاقی میفته وقتی یه 4 یا 5 تا دشمن میان با هم . نسخه یک خیلی حساب شده تر میشد جنگید . یادم نمیره چقدر جنگ روونی داشت اون مبارزه با اسکلتهای بزرگی که تبر داشتن . سرعت بازی هم که زیاد شده هیچی واقعا دیده نمیشه موقع مبارزه .نقل قول:
نقل قول:
ممنون . رفتم پیدا کردم یه سریشو .
arcane همونیه که وقتی پر میشه تبدیل میشه به reaper . البته بین این و reaper energy شک دارم . خواهشا اگه کسی میدونه این دوتا چیه بگه .
wrath همونیه که باهاش Skill میزنی
فقط موندم resistance چیه . اخه توی این بازی که جادو نداریم . شاید منظورش resistance در برابر مثلا یخ و اتش و ... است .
من یکجا گیر کردم همونجا که بعد از کشت اون غول که باید با افتادن تخم همون غول بکشیم اون کشتم رفتم جلو دسته را فعال کردم ولی نفهمیدم باید کجا برم اگر متوجه نشدید عکس بزارم؟
اخه یخ و اتش هم تو بیشتر بازی ها جز جادو حساب میشن, پس احتمالا همونه.نقل قول:
دوستان تو این بازی دشمنا زیادی سگ جون شدن یا این مردنی نمیتونه دو تا ضربه رو طاقت بیاره!؟!؟!؟
رو ایزی گذاشتم اما با دو تا ضربه میمیره حتی بعضی وقتا با یه ضربه 95 درصد جونش میره؟؟؟
فک کردم اسمشه ((مرگ)) نگو ((مردنی)) بوده و ما خبر نداشتیم!!!
اصلا بازی جالبی نبود ، نمیدونم چرا اینجور سبک بازیا برام کسل کنندست :13:
خوب یه شرح مختصری راجع به انواع Damage توی این بازی بدم که بعضی مواقع توی بازی چیزهایی مثل arcane و fire و ... میبینین یعنی چی .
Arcane :
این نوع Damage همون Damage ای هست که Death توی فرم Reaper توی ضرباتش میزنه . پس وقتی یک ایتم Arcane رو زیاد میکنه یعنی Damage رو توی اون فرم زیاد میکنه . در ضمن فقط توی اون حالت از این Damage نمیزنه . بعضی کمبوهای Scythe هم که به حالت Reaper ختم میشه (مثلا X,X,X,gap,X,X,X) هم توی ضربه اخر Arcane وارد میکنن .
Fire :
این Damage مثل همه بازی های دیگه همون Damage over time میشه که اون اتش باعث میشه دشمن برای مدت زمان کوتاهی بهش Damage وارد بشه .
Ice :
یخ باعث کند شدن دشمن میشه و فرصت کافی رو میده که کمبو بزنین . بدرد جاهای شلوغ میخوره .
Lighting :
این نوع Damage میتونه با یک شانس کمی برای مدت کمی دشمن رو Stun کنه
Piercing :
این نوع Damage هم همون Armor penetration هست که واسه دشمنهایی که Armor خفن دارن بدرد میخوره و از زرهشون کم میکنه . البته بیشتر به درد Scythe و Melee میخوره .
واسه Xbox اومده؟
شما ماموریت اصلی تموم شده الان برگرد به tri-stoneنقل قول:
مسیری که اومدی برگرد در یک خط مستقیم. روبروت بگیر و برگرد.
بله , برای pc هم اومده حتی!نقل قول:
چهره یکی از ناظرین دوپینگ المپیک لندن رو میبینید
گفته شده هر کی رفته پیشش برا تست دوپینگ چهره رو تا دیده اعتراف کرده. : دی
خرج برداشته ها این مدل رو براش جم و جور کردم : دی
به نظرم سیستم مبارزه توی این یکی آسون تره با توجه به فرض بودن وار توی داج هانقل قول:
درجه Apocalypse توی هر دو وجود داره توی شماره قبلی هم بود من هم اون و هم این رو روی همین درجه بازی کردم و می کنم قابل ذکر اینه اچیومنت Unlock Everything رو هم باز کردم (پروگرس اچیومنت وقتی کامل میشه این اچیومنت آنلاک میشه)
نمی دونم والا من توی Apocalypse بازی می کنم خوبه اینطورام که شما میگید نیسنقل قول:
بله اومدهنقل قول:
یا اله... چه خبره داداش... زدی موتور تشکیلات بازی رو پیاده کردی که تو دی:نقل قول:
جدی میگی ؟ بابا خداییش Darksiders 1 که دو تا درجه سختی داشت . یکی نرمال و یکی هم Apocalypse من یه بار رو نرمال رفتم و بر دیگه اش هم روی Apocalypse رفتم و اونقدرها سخت نبود . ولی این یکی خداییش توی مبارزه ها پدرت در میاد با این که روی نرمال دارم میرم چه برسه به اخرین درجه سختیش . نمیدونم چجوری بازی میکنی . الان لول چندی . اگه زیر 16 هستی میشه بگی اون attribute هات چندن و ایتمهات چین . مثل خون و دمیج و critical و defense و ... . شاید مال من کمن . در ضمن نکنه از ایتمهای DLC داری استفاده میکنی؟نقل قول:
من یکی که دشمن ها رو خیلی سریع میبینم یعنی هر ضربی که من میزنم اونا دو ضرب میزنن نمیدونم چجوریاست .
گذشته از اینا راستی کسی به این مشکل برخورده ؟
اسپویل (third dead lord)
اونجایی که اون لرد سومی که یه عنکبوت داره میکشی تحت فرمان تو میشه . بعد من که کشتمش و ادای احترام کرد و ... اومدم از اونجا برم بیرون راه بسته بود . وقتی هم میرم توی دایره احضار لردها فقط چراغ دوتاشون روشنه و احضار که میکنم دوتاشون میان . یعنی همون سومی که کشتمش نمیاد . فکر نمیکنم عکس لازم باشه . اگه خواستین عکس بزارم .
اشتب از من بود!!!:31:نقل قول:
نمی دونم والا من توی Apocalypse بازی می کنم خوبه اینطورام که شما میگید نیس
اول کاری رفته بودم پیش اون درخته داشتم هرسش میکردم ولی نمیدونم چرا شاخه هاش زیادی خشک بود!!!:31:
سلام
اول های بازی اون غولی که شبیه به درخته ، اونو چطور بکشم ؟
میرم پیشش یکی 2 تا شمشیر میزنم میمیرم !!
لطفا دقیقا بگین چطور بزنمش
دوست من شما هم مثل من اشتب زدی!!!:31:
اون درخته مال الان نیست برو یکم که خطری تر شدی برمیگردی میزنیش!!!
من فقط نیم ساعت الافش بودم اخر سر فهمیدم هنوز مونده تا بشه باهاش سر شاخ شد
بس چیکار باید بکنم . برگردم به کجا؟نقل قول:
سلام خسته نباشین
من جای the shattered forge floor 1 گیر کردم همون جایی که یه درو باز میکنی بعد یه پله زیر پات آبه
ممنون میشم اگه کمک کنین
منم اینجا موندمنقل قول:
اگه تونستی رد کنی یک ندا بده ما رو هم راهنمایی کن اگه نه که برم بگردم ببینم چجوریاست اینجاش..
از دوستان کسی رد کرده این تیکرو..؟
شما یک عکس بزار ...نقل قول:
سلام خسته نباشین
من جای the shattered forge floor 1 گیر کردم همون جایی که یه درو باز میکنی بعد یه پله زیر پات آبه
ممنون میشم اگه کمک کنین
اره برگرد برو دنبال ماموریت اصلی،اگه Z رو نگه داری کلاغه راه رو بهت نشون میده(بخوره تو سرش با این راه نشون دادنش!!!)نقل قول:
دوستان این چیزه ریپر رو چه جوری میشه پرش کرد؟(خواستم بنویسم گاوج گفتم نامفهوم میشه:31:) همونی که v رو میزنیم تا خود داس بدست ظاهر بشه!!!