از کجا بفهمم گرافیک در حالت Idle هست؟نقل قول:
Printable View
از کجا بفهمم گرافیک در حالت Idle هست؟نقل قول:
اول اینو دانلود کن .نقل قول:
بعد همون طور که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبنی اون پایین نوشته Default GPU Clock .کد:http://www.techpowerup.com/downloads/2340/techpowerup-gpu-z-v0-7-7/mirrors
که در واقع همون فرکانس اصلی کارت گرافیکت هستش .
بعد واسه اینکه بفهمی در حال حاضر چقدر داری از کارتت استفاده میکنی از همون بالا میری توی سربرگ Sensors مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت GPU Load و GPU core clock میتونی متوجه بشی که میران استفاده گرافیک چقدره .
علاوه بر مواردی که دوستمون اشاره کردن ، اگر گرافیکتون در لود هم باشه باز هم از لحاظ کارایی و عملکرد کارت مشکلی نیست.نقل قول:
دوستان یه سوال فنی :n13:
560 دارم ، دو تا از این سوکت های 6 پین از پاور میخواد !
پاورم 560 W هست که یدونه داره :n02: اون یکی دیگشو از تبدیل استفاده کردم :n13: باز کردم انگار کامپیوتر برق کم بیاره هی خاموش روشن حالت اتصالی میشد :n13: بستم جای سوکت ها رو خود گرافیک عوض کردم درست شد :n04: مشکلی داره همین طوری ادامه بدم ؟:n13: یه پاور 700 یه جا دارم ... لازمه ازش استفاده کنم ؟ اون 2 تا از این 6 تایی ها داره ! l:n30:
آقا سپهر یک نگاه به عنوان تاپیک بنداز !
از م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرس .
سلام
ویندوز لپ تاپ رو از 8 به 7 تغییر دادم و الان با یک افت کیفیت در فایلهای ویدئویی مواجه شدم (چندین ویدئو با کیفیت بسیار بالا هم امتحان کردم)
ویندوز 8.1 هم نصب کردم همین مشکل رو داشتم
آخرین ورژن KMP و K-lite ، به اضافه تمام درایورهای مربوط به گرافیک
مدل گرافیک هم Geforce 610 ست
میدونید مشکل از کجاست ؟
سلام خدمت دوستان عزیز من تقریبا 25 اسفند ماه یه کارت گرافیک خریدم مدل ASUS GT640 2 GIG DDR3 عکسشم میزارم خوب هست مدل و برند وکارایشش؟؟؟نمیدونم گفتن حرف نداره بعد گارانتیش یه کارت تو جعبش هست نوشته الماس خوبه گارانتیشم؟؟؟؟مرسی ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
کارت مدنظرتون تقريبا جزو کارتهاى متوسط محسوب ميشه و اينکه عملکردش در چه حد باشه بستگى به توقع شما و نوع گيمها داره.
گارانتيش هم خوبه.
با انتظارات متوسط، گرافیک خوبی هست!نقل قول:
ولی اینکه حرف نداره، کمی بزرگنماییه...
اگه این حرف نداره!؟ پس گرافیکی که 3 میلیون قیمتشه، چیچیه؟:n13:
مرسی ممنون از دوستان گارانتی الماس ایران نوشته رو کارت گارانتیم خوبه گارانتی معتبری هست؟؟؟:n01::n12:
سلام دوستان کسی هست
ایا ارزش داره ادم سری 500 رو با سری جدید عوض کنه...؟
سری جدید منظورتون 600 هست یا 700؟نقل قول:
سری 800 هم داره میاد.
بستگی به بودجه شما داره.
دوستان عزیز سلام
لطفا راهنمایی کنید
Gainward gt-630-426018336-2609a Nvidia GeForce GT 630 2GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0
Asus GT630-SL-2GD3-L GeForce GT 630 2GB 64-bit GDDR3 PCI Express 2.0
Asus GT630-2GD3-V2 GeForce GT 630 2GB 128-bit GDDR3 PCI Express 2.0
SAPPHIRE R7 240 2GB DDR3 128-Bit PCI Express 3.0 x16 HDCP
PowerColor AX6570 2GBK3-H Radeon HD 6570 2GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.1 x16 HDCP
فقط گیگابایت مدل GTX 780Ti
سلام آقا من یک مشکلی دارم با نصب گرافیک GT9600. من هرچی درایور تو اینترنت بود رو دانلود کردم ولی بازم نصب نشد...ویندوزم 7-32bit است. موقع نصب این پیغام رو میده:
This graphics driver could not find compatible graphics hardware
تو رو خدا اگه کسی میدونه مشکلش چیه منو راهنمایی کنه ممنون!!!
اینجا تاپیک سری 600 هست، نه 9000، بهتر بود ، به هر حال احتمالا درایور درست رو انتخاب نکردی، این رو بگیر:
کد:http://tinyurl.com/nrl44u5
اینم گرفتم بازم همون اخطار رو میده!!! من میگم شاید گرافیکم خرابه!!!نقل قول:
شاید ویندوز 64بیته.نقل قول:
عکس از GPUZ میذاری؟ :n13: درایور نصب نیست یا میخوای آپدیت کنی؟
پاک شود...
تازه داشتم جوابتو میدادم :n01:نقل قول:
با عرض سلام
کارت گرافیک من nvidia gt 620 64 bit هستش
متاسفانه در خیلی از بازی ها مثل battlefield و darksiders و gta v و pes2015 خیلی اعصاب خورد میکنه مخصوصا تو بازی battlefield در صورتی که حافظه کارت من 2gig هستش ارور میده میگه حافظه کارت گرافیک شما کم است
همیشه هم آخرین آپدیت کارت گرافیک رو میریزم خلاصه فریم کمی تو بزای ها میده میخواستم ببینم راهی غیر از اور کلاک کردن و خیلی پایین نوردن گرافیک بازی هست که فریم بیشتری بتونم از این کارت در بازی ها بگیرم
با تشکر از دوستان گرامی
سلام ، من یه تاپیک برای سوالات عمومی از گرافیک پیدا نکردم واسه همین اینجا می پرسم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من شنیدم که دو رقم دهگان گرافیک نشون دهنده قدرت پردازش هست و رقم صدگان فقط سری تولید هست ، من یه کارت gts250 1g دارم و الان میخوام سیستم رو ارتقا بدم به 8 الی 16 گیگ رم و سی پی یو i5 4460 یا 4490 ولی ارتقا گرافیک به نظرم منطقی نیومد که به فرض کلی پول بدم که صرفا یه کارت gtx640 یا 650 بگیرم ، سوالم اینه که ارزش ارتقا داره و تو اجرای بازی ها مهمه یا نه ، مثلا بازی ای که حداقل gtx640 یا gtx 660 می خواد میتونه به فرض ارتقا رم و سو پی یو با همین گرافیک اجرا بشه؟
سلام دوستان یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم
من کارت گرافیک لپتاپم nvidia gforce gt720 هست اپدیتش رو دانلود کردم ولی میترسم نصب کنم به مشکل بخوره یه موقع
می خواستم ببینم اگه ناسازگار بود یه موقع به مشکل خورد چطور باید برگردوند به حالت قبل یعنی یه وقت نیاز نباشه که به خاطر همین ویندوز عوض کنم
جواب بدین لطفا؟؟؟؟
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
درایور جدید رو نصب کنین و مشکلی نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که جواب دادین
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
سلام من تازه ویندوز10 نصب کردم همچی اوکی هست به جز کارت گرافیک!
مدل کارت گرافیکم nvidia gt 610 هست درایورش رو که نصب میکنم در دیوایس منیجر روش یه علامت خطا وجود داره و الان هم کیفیت تصویر پاینه و هم سایز مانیتور تنظیم نمیشه
راهنمایی کنید
آخرین نسخه درایور رو هم نصب کردم
درود.نقل قول:
نسخه درایور چیه؟۶۴ بیت یا ۳۲؟
Sent from my ASUS using Tapatalk
نسخه ویندوز و درایور هر دو 64 هست
سری 600 رو به صورت دستی و با driver online نصب کردم ولی روش اون علامت خطا هست
فندق شکن روشن کنید.نقل قول:
NVIDIA GeForce experience رو باز کنید.
با حساب کاربری وارد شوید.
چک کنید آپدیت رو.
اگر آپدیت اومده دانلود کنید اگر نیومده بصورت دستی خودتون دانلود کنید.
نسخه آپدیت رو پیدا و دانلود کنید.
با توجه به ویندوز و...
شما و یا دوستان نمیتوانید دانلود کنید و لینک بدهید
ویندوز 10 pro
64 بیتی
nvidia gt 610
لطفا
الآن چک میکنم.نقل قول:
با تشکر از لطف شما دوست عزیز
خواهش میکنمنقل قول:
به نظر من سافت۹۸ بهتره.s*oft98
این رو خودم قبلا نصب کرده بودم ولی همچنان علامت خطا وجود داره
کسی نمیدونه این علامت خطا زرد زرنگ برای چی هست،الان نمیتونم سایز صفحه نمایش رو تظیم کنم و کیفیت تصویر هم پایین است
من 650ti دارم موقع فیلم دیدن یا عکس وکارای گرافیکی بعضی موقع ها همینجوری صفحه مانیتور شطرنجی رنگ بهم ریخته میشه .؟:blink: باید حنما ریستارت کنم بعدش .
مشکل از چی میتونه باشه گرافیک سالمه ...:)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن مشکلم حل بشه خیلی رو مخه .:whistle: