سری D5xxx بانه ای گیرنده داخلی سازگار با ایران ندرند و کاریش هم نمیشه کرد. هر کسی از بچه های اینجا هم رفته منو مخفی رو دستکاری کرده چیزی گیرش نیومده.نقل قول:
Printable View
سری D5xxx بانه ای گیرنده داخلی سازگار با ایران ندرند و کاریش هم نمیشه کرد. هر کسی از بچه های اینجا هم رفته منو مخفی رو دستکاری کرده چیزی گیرش نیومده.نقل قول:
usb3
استفاده کن
من مدل سیلیکون پاور یو اس بی 3 استفاده کردم هم 8 و هم 16 جواب داد.
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدل سیلیکون پاور یو اس بی 3 استفاده کردم هم 8 و هم 16 جواب داد.نقل قول:
اینم عکس
سلام
با توجه به اینکه در انجمن گفته اند تلویزیون ال ای دی d5000 ساخت مالزی تیونر دیجیتالش مخصوص عراقه
سوال من ایه که ای میشه نرم افزار یا فریم ویر اروپایی ای مدل رو بریزم
1-درست میشه یا هنگ میکنه
با تشکر
سلام دوستان کمک فوری میخواستم
من قبلا از برنامه ruSamsungTVCommunicator استفاده کردم و لوکال ست رو تغییر دادم الان بعد مدتی می خوام لوکال ست رو برگردونم به حالت قبلی ولی هر کای میکنم دکمه فکتوری و سید کار نمیکنه لطفا جوابمو بدید
سلام
من یه تلویزیون سامسونگ مدلua40eh5000r از بانه خریدم فروشنده گفت گیرنده دیجیتال داره ولی الان فقط انالوگ سرچ میکنه و اصلا چیزی به اسم دیجیتال نمی بینی توسایت سامسونگ مالزی هم نوشته dtv tuner= ready یعنی ننوشته نداره .
ایا گیرنده دیجیتال داره فعال نیست یا کلا نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
چک کن توی منوی مخفی باید Local Set روی ED_IRAN باشه اگر هست و نمی گیره تیونر دیجیتال نداره.نقل قول:
سلام دوستان من یه ال ایدی 40 اینچ سری 5-5300 اسمارت دارم
مدلUA40EH5300RXN
Local Setغیرفعاله نمی شه تغیراش داد با این برنامه هر کاری کردم نتونستم میشه دقیقا توضیخ بدین چگونه کابل اینترنت ال ای دی رو به سیستم وصل کنیم من هر کاری کردم متصل نمیشه یک دفعه ای پی را اورد وارد کردم اما هیچ نشد وقتی ترم افزار باز می کنی وارد یک سایت میشه لطفا کسانی که انجام دادن توضیخ بدن ممنون
ظاهرا برنامه rusamsung رو سری E جواب نمیده باید از این روش سرویس منو رو unlock کنی:نقل قول:
وارد منو مخفی میشه امانمیشهLocal Setتعغیر داد همین اپشن قفل نمیشه بهش دست زدنقل قول:
ruSamsungTVCommunicator حذف دوبار نصب کن یا
از ruSamsungTVCommunicator ورزن جدید استفاده کن
سلم دوست عزیز این کار رو هزار بار کردم ولی نشد
کمککککککککککککککککککککککک فوری دوستان
من قبلا از برنامه ruSamsungTVCommunicator استفاده کردم و وارد منو مخفی شدم اما الان تلوزیونم رو ابدیت کردم دیگه نمیتونم با برنامه ruSamsungTVCommunicator وارد منو مخفی بشم کسی میدونه باید چکار کنم الان دکمه فکتوری و سید کار نمیکنه
کسی نسیت که بونه چکار باید کرد
سلام به همگی
هرکی راه اندازی شبکه بیسیم بین لپ تاپ و ال ای دی رو بلده لطفا برا ما ناواردا هم بزاره
بخدا ثواب داره!
تلویزیون من 46D7000 است
خیلی ساده هست و نیاز به هیچ برنامه خاصی هم ندارید
مراحل زیر رو به ترتیب انجام بدید
حالا وارد ویندوز مدیا پلیر بشید :
والسلام !
حالا هرچی خواستید تو تلیویزیونتون پخش کنید، کافیه از ویندوز روش کلیک راست کنید و گزینه play to tv رو انتخاب کنید.
درود بر همه دوستان من سامسونگ 46uc6900دارم تو دیجیتال کردن مشکل دارم مننوی مخفی رو هم باز کردم تیونر رو هم رو حالت اتو گزاشتم و خاموش کردم اما بعد روشن کردن از حالت اتو خارج میشه یعنی حالت اتو سیو نمیشه کمکم کنید
كسي از دوستان ميدون اينكارو روي led s6950 ميشه انجام داد يا نه؟
سلام. کسی منوی مخفی تلویزیون سامسونگ UE40C7700 رو میدونه چیه؟؟؟؟؟؟؟ از این سفارش اروپاست. ریموتش همBN59
برای unlock مخفی ua46d7770 میشه از این راه استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان کسی میدونه که آیا تلویزیون ال ای دی 46d6000 وای فای داره یا نه با تشکر.
وای فای داخلی نداره ولی با اتصال دانگل میشه به شبکه وایرلس وصل شد.نقل قول:
با سلام وتشکر از دوستان در جواب سوال قبلی با بلوتوس موبایل تلویزیون پیدا میشود ولی داده انتقال نمی یابد آیا کسی میدونه این حالت چه حلتی است و چه کار بردی دارد مدل تلویزیونua46d6009سامسونگ.
بلوتوث تو سری D فقط برای هماهنگی تلویزیون و عینک سه بعدی هست و کار دیگه ای انجام نمیده.نقل قول:
سلام دوستان تلویزیون من سامسونگ led UA46C6900 هست آیا کانالهای دیجیتالی میگیره واگر میگیره باید از کجا شروع کنم ... وارد منوی مخفی شدم همه چیزم غیر فعاله ممنون میشوم کمکم کنید.....
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما دیجیتال ندارد.این سایت شما
نقل قول:
ممنون عزیز از کمک شما یعنی هیچ کارش نمیشه کرد دیگه .....پس باید برم مبدل دیجیتالی بخرم
دوست عزیزنقل قول:
بله شما به مبدل نیاز دارید.
سلام دوستان من تا مرحله منو نرم افزار از داخل کامپیوتر پیش رفتم هر چی رو 3speed و factory کلیک میکنم ارور (خطا) میده چون زبانش هم آلمانیه نمیدونم چی نوشته
حالا نمیدونم از تنظیمات شبکه هست یا نه چون در مورد tcp نوشته لطفا طریقه شبکه کردنش از گامپیوتر هم بگید ومربوط به defult getwaey , dns باید وارد کرد یا نه در ضمن با ورژن جدید این نرم افزار تست کردم ممنون
در ضمن مدل ال ای دی هم ua40d5500rr سامسونگ هست خودش گیرنده دیجیتال هوایی و کابل هم داره نمیدونم چرا نمیگیره ممنون
دوست عزیزنقل قول:
اگر می خواهید وارد منوی مخفی بشوید
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و چون منوهای آن بطور کامل نمایش نمی دهد برای نمایان کردن آنها باید از کنترول مخصوص استفاده کنید که این تایپیک روش ساخت را توضییح می دهد
تایپیک ساخت کنترول مخصوص
دانلود فایل صوتی
فقط سری 8 ! 8880 :)
دوست عزیزنقل قول:
به این مسیر بروید منو---> کانال --->کانال یابی خودکار OK انتخاب کنید دیجیتال را
اگر تلویزیون شما دیجیتالش فعال است شما اول باید از تنظیم بودن آنتن سالم بودن کابل آن و نصب صحیح اتصالات یعنی فیش به کابل و کابل به آنتن یقین داشته باشید چون اگر هر کدام از این موارد درست نباشد تلویزیون شما قادر به دریافت سیکنال نخواهد شد و اگر همه چیز درست بود و شما سیکنال نداشتید از همان مسیر بالا انتخاب کشور را تغییر دهید ببینید با کدام کشور سازگار است اگر د ر مسیر بالا دیجیتال را نداشتید باید از منوی مخفی آن را فعال کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
سلام
یک سوال مهم داشتم از دوستان
اگه با نیت از بین بردن محدودیت های اینترنتی و برنامه ای تلویزیون. اون رو آپدیت بکنیم (فریمور رو از سایت اصلی دانلود و با یو اس بی نصب بکنیم) چون موقع دانلود میشه ریجن رو اروپایی انتخاب کرد...
امکان داره موفق بشیم ؟
امکان داره قسمتی از تلویزیون مثل گیرنده دیجیتالش از کار بی افته ؟
مشکل اینجاست که با راه حل های فعلی و آموزش داده شده در این سایت، موفقیت مقطعی هست و بعد از چند روز تلویزیون خودش رو به ورژن ایرانی آپدیت میکنه و هرچی رشته بودیم پنبه میشه !
سلام من میخواستم دیجیتال تیویua40d5000pr رو فعال کنم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیوی رو با کابل لن مستقیم به پشت کیس بزنم ویندوز من 7 هست راهنمایی کنید ممنون
برای اینترنت تیوی چه جوری هتل مد رو فعال کنم mute119ok با این کد فقط روشن میشه تیوی
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان قابلیت دیجیتال ندارد. می توانید مشخصات خودتان را از این سایت ببینید.
اینترنت TV
. این کدها به شرح ذیل می باشد . شما دکمه ورد به اینترنت را می زنید به محض ورودابتدا کلید FastFoward را فشار می دهید بعد به سرعت اعداد 9-8-2 را به ترتیب فشار می دهید وبعد کلید FastRev را فشار می دهید بعد از این عمل یک و دو ثانیه صبر می کنید قسمات نتظیمات کشور ها می اید و می توانید به هر کشوری خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را به ترتب بزیند
دسترسی به منوی سرویس
با کنترول این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
کد:
info > menu > mute > power
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
با سلام و ممنون از شما ولی هاتل مد رو چه جوری فعال کنم
mute119ok این کد رو که میزنم تیوی فقط روشن میشه راهنمایی کنید ممنون
یک سوال دیگه من رفتم توی منوی مخفی هاتل اپشن رو روشن کردم و تیوی رو روشن خاموش کردم و حالا دیگه توی منوی مخفی نمیره چه کارش کنم
برای اینترنت تیوی همه کارها رو انجام دادم ولی توی این گزینهcontrol>sub option>info link country<br><br>info link country این گزینه نبود برای تغییر دادن به استرالیا <br>مدل تیویua40d5000pr
برای اینترنت تیوی همه کارها رو انجام دادم ولی توی این گزینهcontrol>sub option>info link country
info link country این گزینه نبود برای تغییر دادن به استرالیا
مدل تیویua40d5000pr