سلام
دوستان کسی نمیخواد سوالو منو جواب بده؟توروخدا در مورد روشهای تست زنی کمکم کنید
فوری فوری:2::2:
Printable View
سلام
دوستان کسی نمیخواد سوالو منو جواب بده؟توروخدا در مورد روشهای تست زنی کمکم کنید
فوری فوری:2::2:
مرسی داداش. به نظر شما بهترین کتاب واسه تشریحی کدومشه؟نقل قول:
ببین تو یه سری از مباحث مثل لگاریتم، تصاعد، نامساوی و ... تشریحی خوندن فایده خاصی نداره. (مگر در موارد خاص). چون اکثرا تستاش آسونه. شما باید مباحثی رو اول بری تشریحی کار کنی که توش مشکل جدی داری.
نه بابا.این چه حرفیه.نقل قول:
راستی ببخشید من خیلی ورّاج تشریف دارم!
واقعا ممنون
در مورد چرت زدن ظهر تجربه ی خودمو بگم من از زمانی که یادم میاد بعد از کلاسای مدرسه حداقل 1 ساعت می خوابیدم ( البته تا 3 ساعت هم میشد) سال کنکور خیلی تلاش کردم که این خواب ظهرو حذف کنم ولی بعد ازیه مدتی دوباره به حالت قبل بر می گشتم و بعد از یه مدت دیگه بیخیالش شدم (هر چند که همیشه عذاب وجدانشو داشتم و فکر می کردم اگه ظهر نخوابم بهتر و بیشتر می تونم درس بخونم) البته یکی از دلایلش این بود که شبا تا دیروقت بیدار میموندم
خلاصه بهترین راه برای حذف خواب ظهر اینه که شب زود بخوابید.
1390/04/29
رييس كميسيون آموزش به ايسنا خبر داد:
سوابق تحصيلي تنها در صورت افزايش رتبه كنكوريها اعمال ميشود
رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي از تصويب اعمال تاثير مثبت سوابق تحصيلي در كارگروه ماده 4 براي كنكوريهاي امسال خبر داد.
علي عباسپور تهراني فرد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين خبر تصريح كرد: براي جلوگيري از اجحاف حقوق داوطلبان آزمون سراسري، پيشنهاد تاثير مثبت سوابق تحصيلي در پذيرش دانشجو در كنكور 90 مورد تصويب قرار گرفت.
به گفته وي، با توجه به اينكه وزارت آموزش و پرورش عنوان ميكرد هنوز سوابق تحصيلي 10 تا 20 هزار نفر از دانشآموزان به سازمان سنجش ارايه نشده است، علاوه بر اين نمرات امتحانات نهايي سراسري از سال 84 به بعد بايد با هم تراز شود اما از آنجاكه ممكن است در يك سال تحصيلي امتحان مشكلتر و در سال تحصيلي ديگر امتحان سادهتري برگزار شده باشد براي تراز كردن نمرات و تحقق استانداردهاي برگزاري آزمون در امتحانات نهايي مقرر شد 25 درصد سوابق تحصيلي داوطلبان به صورت تاثير مثبت اتخاذ شود.
رييس كميسيون آموزش افزود: از سوي ديگر حدود 20 درصد از داوطلباني كه در آزمون امسال شركت كردند از داوطلبان قبل از سال 84 هستند كه فقط نمرات آزمون آنها در پذيرش دخالت داده ميشود در صورتيكه 80 درصد مابقي سوابق تحصيلي در گزينش آنها تاثير دارد بنابراين بايد براي اين دسته از داوطلبان هم تاثير سوابق تحصيلي اختياري باشد و در صورتيكه اين تاثير به نفع آنان باشد اعمال شود.
وي ادامه داد: معتقديم تا برگزاري آزمونهاي استاندارد توسط آموزش و پرورش به نحوي كه در حد آزمون سراسري باشد، و همچنين تا زمانيكه آموزش و پرورش در انتقال كامل اطلاعات به سازمان سنجش به گونهاي باشد كه اين سازمان بتواند نمرات سالهاي تحصيلي مختلف داوطلبان را تراز كند سوابق تحصيلي تاثير مثبت داشته باشد كه با تصويب اين پيشنهاد توسط كميته ماده 4 مقرر شد اگر سوابق تحصيلي دانشآموزان در نتايج آزمون 90 باعث افزايش رتبه آنها ميشود دخالت داده شود و در غير اين صورت صرفا همان نتيجه آزمون در پذيرش آنها اعمال شود.
به گفته نماينده مردم تهران در خانه ملت، يكي ديگر از دلايل تصويب چنين طرحي اين است كه امتحانات سراسري نهايي توسط مصحح تصحيح ميشود لذا ممكن است خطاي انساني در نتيجه آزمون تاثير داشته باشد، بنابراين از آموزش و پرورش خواسته شد آزمونها را به نحوي طراحي كند كه به صورت پاسخ كوتاه باشد تا اوراق توسط دستگاههاي كامپيوتري پيشرفته تصحيح شود.
وي با بيان اينكه تا زمانيكه ضريب امنيتي آزمون توسط آموزش و پرورش به لحاظ سختافزاري و نرمافزاري و استاندارد كردن سوالات تحقق نيابد بهتر است قانون تاثير مثبت سوابق تحصيلي در پذيرش داوطلبان به اجرا درآيد، تصريح كرد: البته آموزش و پروش توانسته در راستاي ساماندهي سوابق تحصيلي دانشآموزان با استفاده از سيستمهاي مجهز اقدامات خوبي انجام دهد به نحوي كه پيش از اين بيش از 10 درصد اطلاعات به سازمان سنجش منتقل نميشد اما در سال جاري اين ميزان به كمتر از 2 درصد رسيده كه قابل تقدير است.
رييس كميسيون آموزش در خاتمه خاطرنشان كرد: اگر آموزش و پرورش همت كند انشاءالله در سال 93 ميتواند به استانداردهاي مطلوب و مورد تاييد و همتراز سازمان سنجش دست پيدا كند، اگرچه قانون تاثير مثبت سوابق تحصيلي براي آزمون سال 90 به تصويب رسيده اما بهتر است تا زمان تحقق استانداردهاي مورد نياز در آموزش و پرورش تاثير سوابق تحصيلي به صورت مثبت در نظر گرفته شود.
منبع:
:11:کد:http://isna.ir/isna/NewsView.aspx?ID=News-1810191
===
آقا اینا که میمونن واسه سال بعد اعلام کنن یا گروهی چیزی بزنن ما رو هم دعوت کنید به هم روحیه بدیم :31: + مشورت و ... :31:
ببخشید یه مورد میگم هر کی خبری داره بگه :31:نقل قول:
من شنیدم امسال چون اولین سالیه که نمره ها تاثیر دارن جای معدل این قانون تاثیر مثبت اعمال شده و ممکنه سال بعد نباشه.
الان این خبر بالا رو خوندم اون قسمتی که قرمز کردم رو بخونید :31: چی شد بالاخره واسه سال بعد هم هست یا فقط امسال؟آخه اول خبر گفته در کنکور 90 ولی متنش میگه مثل اینکه حالا حالا ها هست :31:
چه می شود؟!خبری چیزی شنیدید لطفا بگید به منم خبر بدین :31:
(بدبختی اینه امسال انتخاباته باز قانون عوض نشه : دی )
:11:
من بعداز کلی فکر به یه نتیجه ای رسیدم :
به نظر من فرقی نداره چه در حالتی که فقط در صورتی که به نفعتون بود اضافه کنن چه در همه حالت تأثیر بدن
نمی دونم دقیقاَ چجوری بنویسم اما مثال ساده بگم فرض کنید 2تا فرزند یه خانواده هستن پدر و مادر میگن در صورتی که نمره هرکس بهتر شد جایزه ای واسش در نظر میگیریم درسته که اون فردی که نمره اش کمتر شده تنبیه نمیشه اما خب امتیازش از اون پایین ترمیشه و تشویق نمیشه...
یه مثال دقیقتر : نمره شما توی درس مثلا ادبیات خوب نشده ولی خیلیا نمرشون توی خوب شده درسته که نمره ادبیات شمارو تأثیر نمیدن توی کنکور ولی خب نمره ی اونایی که خوب شدنو تأثیر میدن و باعث افزایش رتبه اونا میشه در حالی که شما ثابت موندید .
واقعا شرمنده ام كردين:13: چقدر تحويل :2:خسته نشين يك موقع :31:حالاميشه جواب اين سوال رو بدين رشته ي من تجربيه ؟به نظرتون از چه درسي بايد شروع كنم؟من تصميم دارم چون رشته ام ربطي به رياضي نداره اونو تزنم به نظرتون درسته:41:
مسئله ی من واسه کسیه که چند تا نمرش خوب نشده :31:نقل قول:
اگه فقط تاثیر مثبت بدن خوب میشه خب ثابت میمونه :31:
اگه همه جوره تاثیر بدن منفی میشه و بیچاره میشیم :31:
بچه ها معلم دیفرانسیل من گف انگار امسال از همه ی سالها تعداد داوطلب رشته ی ریاضی کمتر از هرساله
امسال گویا چیزی حدود 180000 نفره
که برا 120000 نفر دانشگاه وجود داره! (تو رشته های سراسری)
کسی از این موضوع خبر داره؟
فک کنم منظورتون 180000 نفره! ولی تا اونجایی که من میدونم ظرفیت دانشگاه ها از تعداد داوطلب ها بیشترهنقل قول:
من یه برنامه از دفتر قلم چی گرفتم نوشته حسابان فصل اول ، یه برنامه هم از سایت خودش گرفتم نوشته حسابان فصل چهارم ، کدوم درسته ؟؟؟ من هر دوتارو خوندم ولی الان نمیرسم جفتشو مرور کنم!!!
ببخشید میدونم سوالم مربوط به این تاپیک نیست ولی تو تاپیک کانون پرنده پر نمیزنه!!:41:
خب مثلاَ شما چند تا نمره ات خوب نشده با این حساب افراد زیادی از شما نمره شون بهتر شده پس واسه اونا نمره مثبتی تأثیر میدن که رتبشون از شما بهتر میشه (در حالتی که درصد کنکور شما و بقیه اون افراد برابر باشه)نقل قول:
چه واسه شما منفی تأثیر بدن و چه بقیه به صورت مثبت افزایش بدن فرقی نداره
در دو حالت کسی که نمرش پایین شده ضرر میبینه .
جدا از این که چه رشته ای هستید توی این تابستون باید دروسی که مشکل اساسی دارید خوب بخونید دیگه وقتی از مهر میرید سر کلاسا درسی نباشه که مشکل جدی داشته باشید .نقل قول:
دیگه باید بتونید ساعت مطالعه تمرکز و بازدهی درس خوندنو تا جاییکه می تونید بالا ببرید و با شرایط یه کنکوری خودتونو انطباق بدید .
کنار گذاشتن یه درس هر چند که ضریبش پایین هم باشه کار معقولی نیست توی همه درسا تلاشتونو بکنید .
موفق باشید.
من هم برنامه ی سایت رو گرفتم هم اونی که خود کانون میده ...نقل قول:
جفتشم نوشته حسابان فصل 4 میاد ...
توي دفترچه قلم چي منم نوشته حسابان فصل ١
ایول دقت از این زاویه نگاه نکردم :31:نقل قول:
رسما ناامید بشم پس : دی
ولی خب باز اگه تاثیر فقط مثبت باشه تاثیرش کمتره دیگه...نیس؟:31: اگه منفی بشه افت میکنم و ممکنه از اونی که نزدیک منه ولی پایین تر هم کمتر شم ولی اگه فقط مثبت باشه میشه جبران کنم کمتر ضرر کنم :31:
نمدونم چه بلایی داره سرم میاد :31: :41:
هیچ راهی نیس؟: لول
هیچکدوم از دوستان eBook کتاب های درسی یا گاج یا کتاب های دیگه رو نداره!؟
نقل قول:
ebook های کتابای کمک درسی کمه ... مثلا من فقط همون لغات گاج رو دیدم ... اونم فقط واسه گوشی بود ...
توی یه انجمن دیگه لینک کتابای درسی واسه موبایل رو دیدم ... اگه کارت ضروریه بگو بذارم ...
ولی خب اینم در نظر بگیر که جدید نباشن و ...
هيچي پس ولش كن... فكر كردم گير مياد..
بچه ها یعنی شما الان چهارم دبیرستان محسوب میشید !؟!؟
سلام به همه
تاپیک خیلی خوبیه. خواستم از همه ی دوستان تشکر کنم مخصوصا کنکوری های سال پیش که دارن اطلاعتشونو در اختیار ما میذارن.:31:
من فعلا سوالی ندارم ولی اگه چیزی شد با اجازه مطرح می کنم.
یه خواهشی هم از بچه داشتم چون تو چند پست قبل قرار شد که هفته ای یه دفه به تاپیک سر بزنیم پس لطفا پست های بی ربط به تاپیک و اسپم ندید. قصد توهین ندارم ولی چند پست اخیر اصلا ربطی به تاپیک نداشت.
باتشکر:11:
بچه ها شيمي 1 و فيزيک 1 جزو منابع کنکور هستن؟( يعني پارسال بودن يا نه؟).شيمي 1 عوض شده؟
شیمی 1 که نه نمیادنقل قول:
ولی فیزیک 1 ، فصل های 4 و 5 ش میاد
موفق باشی
آقا من یه هفته یه مشکلاتی پیش اومد واسم مجبور شدم یه هفته مسافرت و این ور اون ور باشم. یعنی یه هفته اصلاَ درس نخوندم. کلی حالم گرفته شد. خوب داشتم پیش میرفتم. حالا چی کار کنم به نظرتون؟
چرا شیمی یک نمیاد؟فصل اخرش به دردتون می خورهنقل قول:
یه روز وقت بزارید می تونید کلشو بخونید ولی چون وقت براتون مهمه فقط همون بخش اخرشو باید بخونید
یه سوال ...
گفتیم تابستونو رو درسایی که ضعف داریم و اختصاصیا و عربی وقت بذاریم ...
حالا این آزمون کانون که همه ی درسا میاد رو چی کار کنم ؟
( اختصاصیا رو که خوندم تقریبا ، عربی هم خودمو میرسونم ، زبانمم خوبه اونقدر نیاز نمی بینم بخونم ، این ادبیات و دین و زندگی واقعا بودجه بندیشون زیاده )
بچه ها تاثیر معدل که سال بعد زیاد شه راه جبران نداره نه؟:31:
بعد تاثیر حسابان با جبر با هندسه یکیه؟
+
سال بعد به نظرتون پیش هم اثر داره؟
عجب گیری کردما : دی :41:
معدل که به نفعته. می تونی راحت بخونی و استرس زیادی نداره امتحانات. البته معلوم نیست بشه. فکر نکنم این کار رو بکنند. چون نهایی ترم دو تا وقتی نمره بیاد و بخوان نمره ها رو بفرستن طول میکشه. البته میشه بعد کنکور هم میشه ولی چون اشتباهات زیاد میشه فکر نکنم اینکار رو بکنن ( تازه برا جبرانی که تا شهریور میشه امتحان بدی چیکار میکنن؟ ) . دیدین که امسال از آذر تا اردیبهشت چهار پنج بار مهلت وارد کردن اطلاعات دادن آخرش هم چند هزار نفری اطلاعاتشون رو کامل نکردند.نقل قول:
سال بعد به نظرتون پیش هم اثر داره؟
عجب گیری کردما : دی
ولی با این حال احتمال داره سال بعد تاثیر بدن، ولی خب خیلی زود مشخص میشه.
یادت باشه هدف اصلی تو، کنکوره نه کانون. پس توی تابستون در مورد این دو درس هرطور فکر میکنی به نفعته عمل کن. ولی بعد تابستون دقیقا طبق کانون درس بخون.نقل قول:
ولی با این حال بازم میشه یه کارایی کرد. مثلا از دینی فقط آیات و نکاتش رو بخونی و با سرفصل ها تطبیق بدی، از ادبیات فقط آرایه ها رو یاد بگیری که چی به چیه یا بخش هایی از زبان فارسی. چون این قسمت ها نسبت به بخش های دیگه کمتر از ذهن میپرن.
فيزيك 1 همشو بخونيد چون امسال يه سوال غافلگير كننده داده بودن فكر كنم از فصل 1 بود پس همشو بخوندنقل قول:
سوال 165 ؟نقل قول:
ولی سوالش از نظر محتوایی آسونه ...
من گفتم سخت بود؟؟؟؟!!!!! گفتم غافل گير كرد البته گزينه هاش يه كمي چرت بود في الواقعنقل قول:
دقیقا همینه. منم که نظرم رو نوشتم اینجا :نقل قول:
یادت باشه هدف اصلی تو، کنکوره نه کانون. پس توی تابستون در مورد این دو درس هرطور فکر میکنی به نفعته عمل کن. ولی بعد تابستون دقیقا طبق کانون درس بخون.
ولی با این حال بازم میشه یه کارایی کرد. مثلا از دینی فقط آیات و نکاتش رو بخونی و با سرفصل ها تطبیق بدی، از ادبیات فقط آرایه ها رو یاد بگیری که چی به چیه یا بخش هایی از زبان فارسی. چون این قسمت ها نسبت به بخش های دیگه کمتر از ذهن میپرن.
درسته در مورد گام اول بیشتر صحبت شده ولی خب برا بقیه هم صدق می کنه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6266160&postcount=411
و مهمترینش اینه که برنامتون برا کنکور باشه نه کانون یا گزینه دو یا گاج و... . چون همه این موسسات از اول میان رو تمام دروس عمومی تمرکز می کنن و درس به درس سوال میدن. از طرفی ما میگیم تابستون وقت اختصاصیاست + عربی یا بعضیا هم زبان. حالا اگه قرار باشه رو برنامه موسستون پیش برید که باز برمیگردیم سر جای اول. خلاصه برا کنکور بخونید و نگران درصد کمتون تو بعضی درسا که نخوندیدن نباشین، بعدا جبران میکنید.
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
اون سوال به نظرم از رو کتاب نخونی هم بتونی جواب بدی، گرچه من اشتباه جواب دادم ( همون سد و نیروگاه منظورتونه فکر کنم ).نقل قول:
فيزيك 1 همشو بخونيد چون امسال يه سوال غافلگير كننده داده بودن فكر كنم از فصل 1 بود پس همشو بخوند
ولی خب سر جلسه کنکور من زیادی فیزیک وار فکر می کردم در صورتی که این سوال یه باید با دید معمولی جواب میدادی. خلاصه قبول دارم سوال سختی نبود ولی به گفته Samba گزینه هاش که میدیدی آدم رو غافلگیر می کرد ( چون به نظر سه تا گزینه درست میومد! )
اون سوال به نظرم از رو کتاب نخونی هم بتونی جواب بدی، گرچه من اشتباه جواب دادم ( همون سد و نیروگاه منظورتونه فکر کنم ).نقل قول:
فيزيك 1 همشو بخونيد چون امسال يه سوال غافلگير كننده داده بودن فكر كنم از فصل 1 بود پس همشو بخوند
ولی خب سر جلسه کنکور من زیادی فیزیک وار فکر می کردم در صورتی که این سوال باید با دید معمولی جواب داده بشه. خلاصه قبول دارم سوال سختی نبود ولی به گفته Samba گزینه هاش که میدیدی آدم رو غافلگیر می کرد ( چون به نظر سه تا گزینه درست میومد! )
ولي به نظر من سوال اساسا ايراد داشت يكي از گزينه ها اين بود كه اگه نيروي گرانشي بتونه برق توليد كنه عكسش با انرژي كمتر قابل بهره برداريه كه درسته چون تلمبه كه آب رو پلمپ مي كنه با انرژي كمتر اينكارو انجام ميده شايدم استدلالم غلط باشه!!!!!!!!!!! بيخيال:8:نقل قول:
راستي يه چيزي تو رياضي يه سوال هندسه تحليلي غلط بود ولي من حلش كردم!!!!!!(البته ميشد حلش كرد بدون توجه به اون غلط) و يه سوال عربي كه گفته بود كدوم غلطه همش غلط بود ولي من يه گزينه زدم كه جواب سازمان سنجش هم همون بود حالا اگه اين سوالا رو حذف كنن درصد من پايين مياد اين چه وضعشه:31: اين بي عدالتيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من درست حل كردم:31:
اولا اینکه تاپیکو منحرف نکنید :دینقل قول:
دوما دقیقا منم همین استدلال رو کردم و اشتباه زدم فک کنم ...
کدوم سوال تحلیلی ؟! اون قرینه هه ؟! من حل کردم و درست هم زدم اما الان اصلا یادم نمیاد چجوری حل کردم :دی آقا قبول نیست همه چی داره به نفع تو پیش میره :دی اون عربیه حذف شه درصد من میره بالا :8::8::21:
من منحرف ميكنم ما كه مثبتيم + شما چشات منحرف مي بينه :31:نقل قول:
اي كاش اين طور بود
براي اينكه پست بيخودي نشه يه چيزي بنويسم:31:
چگونه در كنكور Reading ها رو بزنیم؟ روش جواب دادن Reading
بنا به اینکه Reading ارزش خاصی تو کنکور داره من در اینجا آموزش پاسخ دادن به سوالات Reading رو ذکر میکنم.. امیدوارم که مفید باشه ..
1-خیلی سریع متن رو بخونید تا مفهوم کلی متن رو بفهمید( این مرحله باید خیلی سریع باشه).
2-سوالات رو بخونید اما به گزینه ها نگاه نکنید.
3-قسمت هایی از متن که مرتبط با سوالات هستند رو پیدا کنید.
4-حالا گزینه های سوالات رو نگاه کنید و اونهایی که واضحه غلط هستند رو حذف کنید.
5-در این مرحله گزینه صحیح رو انتخاب کنید
منبع
کتاب CAE Result چاپ دانشگاه آکسفوردصفحه ی 10
نقل قول:
از من + تر توی دنیا پیدا نمیشه :پی
بچه ها یه چی بگم ؟! حتما اینو در نظر داشته باشید ... بدون علاقه و هدف درس بخونید اصلا خوب نیست ... بهتره نخونید ... یه رشته رو بذارید هدف ... تا جایی که میتونید واسه رسیدن بهش تلاش کنید ...
پس با بیحوصلگی و بدون علاقه درس خوندن ممنوع
منم اون سوال تحلیلی رو درست زده بودم حذفش کردن. :41:
در ضمن اون سوال شیمی نامگذاری آلکان رو هم کردن گزینه 1و2 (به نفع Samba :31:) همچین سوال عربی رو هم زدن تاثیر مثبت 4 (بازم به نفع Samba :31:)
برای این که اسپم نشه بگم که نوشتن بدون حوصله درس نخونین منم موافقم اما این دلیل نمیشه تنبلی کنین یعنی اگه الان حوصله ندارین نخونین اما مثلا دو ساعت بعدش بیشتر بخونین.
من که فارغ التحصیل شدم دیگه به نفعم نیست با این معدلم :31:نقل قول:
دو تا سوال بچه ها:
میگم اگه تاثیر معدل بیشتر شه ضررشم بیشتره؟یا چون واسه همه زیاد شده و معدل ها تراز میشه فرقی نمیکنه؟:31:
+
ریاضیو چطور بخونیم که یادمون نره؟آخه هر تست یه نکته ازش در میاد اصن نمیشه که خلاصه کرد :31: نمیفهمم باید چکارش کنم :31:
اين طور كه پيش ميره شدم 1 كنكور:31:نقل قول:
نقل قول:
1- تقربيا ولي شما كنكورو خوب بده بيخيال معدل باش چون اگه به اين فكر كني رو كارت اثر ميذاره
2- رياضي رو فقط بايد زياد تست بزني در اين صورته كه ميتوني هر نوع سوالي رو حل كني
موفق باشي
شدیدا موافقم! نگید میزارم بعدن رشتم رو انتخاب میکنم. الان هر چند غیر قطعی، ولی حتما یه رشته رو در نظر بگیرید و ببینید چه رتبه ای میخواد.( البته زیاد هم رویایی فکر نکنید). در غیر اینصورت هر چقدر خسته تر بشید، به رشته ها و دانشگاه های پایین تر راضی میشید. مثل من :41:نقل قول:
تورو خدا چیزی که میگم رو گوش کن!نقل قول:
ریاضی ، دینی نیست که بخوایم حفظ کنیم و یادمون بمونه. مگه قراره نکات هر تست رو حفظ کنیم؟؟!! :18: اینطور که یه کتاب میشه!
هدف از زدن تست ریاضی، 1. کسب تجربه برای حمله به مسئله، 2. افزایش سرعت عمل و 3. دید عمیق تر به مفاهیم هست.
چیزی که تو ریاضی واقعا کشندست، اینه که بخوایم نکات هر تست رو بنویسیم و مرور کنیم. واقعا اشتباهه. چون مثلا اگه از حد و پیوستگی، 100 تا نکته ی خفن هم دربیاری، توی کنکور احتمالش بسیار ضعیفه که یکیش بیاد. ولی اگه همون حد رو کاملا مفهومی بخونی و با تست زدن، سرعت عملت رو زیادتر کنی، اونوقت نتیجه ی کارت چندین برابر میشه.