ببخشید استان اش کجای ایرانه؟من تا به حال اسمشم نشنیدم!نقل قول:
ببخشید استان اش کجای ایرانه؟من تا به حال اسمشم نشنیدم!نقل قول:
نه 10 واحد چیزی نیست شما ترمی 20 واحد پاس میکنی :46:نقل قول:
تازه 10 واحدم اختلافش بیشتره
سلامنقل قول:
دانشگاه تهران از گروه تجربی روانشناسی نمی گیره (پارسال این طور بوده)
اما از دانشگاه های شهر تهران شهید بهشتی،علامه،شاهد و تربیت معلم کرج روانشناسی بالینی میگیرند!
شهید بهشتی و علامه تا حدود 2000 منطقه 1 (حالا یه خورده بالا تر یا پایین تر)
شاهد و تربیت معلم هم تا حدود 5 هزار و خوردی منطقه 2 هم گرفتند پارسال!
راستی الزهرا هم هست که اونم فقط مال دختراست از رتبه هاش خبری ندارم!
موفق باشی :11:
اگه يه كمي به مغزت فشار بياري مي بيني هست = استان محترم آذربايجان شرقي
احتمالا منظورش آذربایجان شرقی بود !نقل قول:
ببخشید استان اش کجای ایرانه؟من تا به حال اسمشم نشنیدم!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
دوستان ... حتما توی سایت های مختلفی دنبال معرفی رشته و ... هستید ! ... لطفا اینجا هم آدرسش رو بزارین شاید به درد ما هم خورد !
یعنی از صنعتی اصفهان بهتره؟!!نقل قول:
2.دانشگاه شیراز:از قدیمیترین دانشگاههای کشور هستو در رده بندی اخیر دانشگاههای ایران در رده اول دانشگاههای غیر تهرانی قرار گرقته یعنی بهترین دانشگاه غیر تهرانی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه رشته میخواسم معرفی کنید که یه جورایی بتونم برم تو خط بازی سازی (video game)
یله دوست من:10:نقل قول:
میتونید توی آخرین رده بندی دانشگاههای ایران چکش کنید
کلا دانشگاههای اروپای شرقی و هند از بین المملی هزینش بهتر در میاد. ولی این در صورتی است که طرف homesick نشه:19:.admission گرفتن هم راحته.نقل قول:
ولی فقط مدرک تعداد کمی از دانشگاههای این کشورها مورد تایید وزارت علوم ایران هست.
کشورهای اندونزی و مالزی خیلی مدارکشون معتبرتره و ممکنه ارزونتر هم دربیاد ولی خوب اونجاها فقط باید درس بخونید دیگه, تبعید خودخواسته.:21:
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
شیراز فقط رشته پزشکیش بهترینه.نقل قول:
علوم انسانی فردوسی اوله.
دندان هم مشهد .
مهندسی ها هم بستگی به رشته فرق می کنه.
البته غیر تهرانی دیگه.
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
میشه آدرسشو بدین؟نقل قول:
دانشگاه تهران
دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)
دانشگاه شیراز
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
دانشگاه صنعتی خواجه نصیر
دانشگاه تبریز
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
پژوهشگاه دانش های بنیادی (IPM)
دانشگاه اصفهان
دانشگاه مازندران
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
دانشگاه بوعلی سینا (همدان)
دانشگاه گیلان
دانشگاه علوم پزشکی ایران (منحل شده)
دانشگاه رازی (کرمانشاه)
دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشگاه ارومیه
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دانشگاه تربیت معلم تهران
دانشگاه الزهرا (س)
دانشگاه آزاد اسلامی (واحد علوم تحقیقات)
انستیتو پاستور ایران
دانشگاه یزد
دانشگاه شهید چمران (اهواز)
دانشگاه زنجان
دانشگاه پیام نور
دانشگاه سیستان و بلوچستان
دانشگاه شاهد
پژوهشگاه مواد و انرژی
دانشگاه صنعتی شاهرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات دانشگاه آزاد غیرپزشکی 90 رو جایی هست بتونم دانلود کنم؟
این هم 1 منبع دیگه که دوستان می تون چک کنن
[URL=http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1355220]
آخرین آمارتولیدعلم ایران/ برترین دانشگاهها و شاخصترین دانشمندان ایران
این رنکینگ فقط به فعالیت های علمی نظری مثل مقالات و اینا توجه کرده و خیلی فاکتورها رو در نظر نگرفته مثل فضای آموزشی امکانات آزمایشگاهی و غیرهنقل قول:
به قول منبع:
فکر نمی کنم کافی باشه، حداقل پژوهش های عملی و اختراعات رو لحاظ می کرد.نقل قول:
- تعداد مقالات و پرونده های علمی منتشر شده بر مبنای بانک داده اسکوپوس (Scopus)2- همکاری های بین المللی در پروژه های تحقیقاتی بر مبنای مقالات مشترک با موسسات وابسته از دو یا چند کشور
3- نبست تاثیر علمی بر مبنای Impact factor مقالات منتشر شده یک دانشگاه نسبت به تاثیر متوسطی که دانشگاه های دیگر در همان زمینه تحقیقاتی در دنیا داشتند (پارامتری به نام اثر نرمال شده یا NI)
4- مقالات بسیار با کیفیت منتشر شده بر مبنای انتشار مقاله هایی با ارجاع (citation) بسیار بالا در ژورنال های برتر (در 25% بالای جدول) در هر زمینه تحقیقاتی
این رده بندی فقط وفقط براساس مقالات منتشرشده مراکز پژوهشی هست
راهنمای آشنایی با رشته های دانشگاهینقل قول:
اگه میشه اون کتابی که گفتی رو معرفی کن و بگو واسه کدوم انتشارات هست.
انتشارات ما و شما
خوب دوست من این ملاکه رده بندی کل دانشگاههای جهانه و فکر کنم باید قبولش داشته باشیمنقل قول:
این هم یک لینک دیگه:
فهرست 20 دانشگاه برتر اعلام شد
رتبه بندي دانشگاههاي ايران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این ملاک رده بندی این موسسه هست معیارها خیلی زیاده؛ حتی رنکینگ بر اساس کیفیت فست فود مکدونالد دانشگاه هم داریم!نقل قول:
نمونش:
کد:http://www.webometrics.info/
چند مدل رنکینگ دارن.کد:http://www.topuniversities.com/university-rankings
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
اگه اینجا برین میبینید که :کد:http://www.webometrics.info/rank_by_country.asp?country=ir
1. دانشگاه تهران
2. فردوسی
3. علوم پزشکی تهران
ok دیگه به اندازهکافی صحبت شد دوستان خودشون قضاوت می کنننقل قول:
فعالیتهای bnmnb رو خیلی حال میکنم:10:
دست همگیمون درد نکنه که اینهمه به هم کمک میکنیم . دست bnmnb بیشتر درد نکنه :31:
رتبه امسالت رو از درصدهای و اینا حدس زدم زیر 500 رو هم به خاطر اینکه مکانیک امیرکبیر پارسال که زیر 400 می خواست حالا حدودی من گفتم زیر 500نقل قول:
نه خیر اگه 10 مرداد نتایج بیاد شما از 12-13 مرداد وقت دارین تا 16-17 مرداد
آخریش هم که دوستان گفتن ( البته نه چندان دقیق!)
آقا این پست هم شدیدا تایید میشه هانقل قول:
خود دانید :31:
homesick؟؟؟نقل قول:
من اینجور احساسی رو هیچ وقت تو خودم نمی بینم!:31::27:
مالزی از اعتبار افتاد خیلی از مدرکاش دیگه قبول نیست
برای اینکه بدونی کدوماش قبولن برو مرکزش تو شهرک غرب(فکر کنم اونجا بود) بپرس
واقعا دست اینجور بچه های فروم درد نکنه.مخصوصا mila.online با avator20002000 که خیلی پست های مفیدی می زارننقل قول:
به نظر شما کامپیوتر کجا خوبه؟البته با رتبه بین 2000 تا 3000؟
یکی سوال من رو هم جواب بده.من توی دوره ی آزمایشی عضویتم پستی که 3 روز پیش زدم تازه اومده.سوالم صفحه ی 12 هست.
یه بار دیگه هم اینجا میزارمش
سلام.لطفا گه میشه رشته هایی رو که به هم نزدیک هستندو در یک گروهند رو معرفی کنید.مثلا مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک.فکر می کنم خیلی به درد بخورباشه چون برای کارشناسی ارشد اگراز رشتتون خوشتون نیومد می تونید در همان گروه و مجموعه در رشته ی دیگری ادامه تحصیل بدید.
یا رشته هایی که مادر هستند.مثلا معلممون می گفت اگر صنایع و مکانیک و برق بخونید بعدا خیلی راحت تر می تونید به خیلی رشته های دیگر هم وارد شوید.به نظر شما با این تفکر خوندن این رشته ها کار درستیه؟
هر چند که باز هم فایده ای نداره...چون تازه 2روز دیگه این پست تایید میشه و دوباره هیچ کی نمیبینتش.
ای کاش یه کم راجب رشتت (مکانیک) صحبت میکردی. :19:نقل قول:
دانشگاه شيراز.. البته بستگي به محل سكونتتون هم داره... صنعتي اصفهان هم خوبه اما نمي دونم چه رتبه اي مي خوادنقل قول:
به نظر شما کامپیوتر کجا خوبه؟البته با رتبه بین 2000 تا 3000؟
چه منطقه و شهری هستید؟نقل قول:
شما این تاپیکو بخونی قبلش توش زیادم بحث شده:نقل قول:
forum.p30world.com/showthread.php?t=438820
تاءید میشه!نقل قول:
خواهش می کنم دوست من امیدوارم همتون موفق باشید و بهترین انتخابها رو انجام بدید:10:نقل قول:
دست دوستای دیگه هم درد نکنه
دانشگاه شیراز و صنعتی اصفهان که راحت میارینقل قول:
محمدحسین سرورالدین، رئیس سازمان سنجش آموزش كشور با بیان اینكه در حال حاضر پاسخنامه داوطلبان كنكور 90 در قرنطینه دوم در حال قرائت است، گفت: احتمالا قرائت پاسخنامه داوطلبان كنكور تا 25 تیرماه به پایان میرسد.
وی با اشاره به لحاظ سوابق تحصیلی برای نخستین بار در گزینش كنكور سراسری گفت: امسال برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان لحاظ شد. بر این اساس 25 درصد سوابق تحصیلی داوطلبان و 75 درصد نمره آزمون داوطلبان برای گزینش لحاظ میشود.
رئیس سازمان سنجش آموزش كشور افزود: امسال با توجه به اینكه برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان اعمال میشود این سوابق بر اساس تأثیر مثبت در نظر گرفته میشود یعنی اگر نمره آزمون داوطلبی بیشتر از نمره كسب شده از طریق سوابق تحصیلی باشد و سوابق تحصیلی میانگین نمره آزمون وی را كاهش دهد، این سوابق در آزمون داوطلب لحاظ نمیشود.
دوستان يه سوال؟؟؟ يعني نمره سوم رو تبديل به درصد مي كنن و اگه بيشتر بود تاثير ميدن؟؟؟ يا نه ترازش رو تاثير مي دن؟؟؟؟
اول از همه عضویتتون در سایتو بهتون تبریک می گم!نقل قول:
رشته فیزیک هم تو ارشد میشه تغییر رشته داد ولی سعی کنید از الان تصمیم تون برای رشته ای که می خواهید رو بگیرید تا 4 سال دیگه شرایط مثل الان نمی مونه.
تو این هر رشته درساشو گفته می تونی اونایی که دراشون شبیه هم هستو ببینی.کد:http://motaleat.sanjesh.org/saman/reshteha.php
ترمی 20 واحد؟؟؟!!!!!!چه خبره ؟؟اصلا امکان 20واحد در هر ترم برای رشته های برق و مکانیک وجود ندارهنقل قول:
مثلا ترم 2 ، میشه اینارو برداشت (رشته برق )
ریاضی 2 ، معادلات ، آمار و احتمال مهندسی ، فیزیک 2 ، آزمایشگاه فیزیک 2 ، مبانی کامپیوتر +4واحد عمومی
ولی هیچکـــــــس همچین بی عقلی نمی کنه چون احتمال مشروط شدن میل میکنه به بی نهایت ...
همه میانگین 17واحد میگیرن .ولی رشته ای مثل عمران دوستایی دارم که 20واحد پاس می کنن .
در ضمن هیچ رشته ای من ندیدم کارشناسی 152 واحد داشته باشه حداکثر 144 واحده که 11واحد فکر کنم اختیاریه می تونید از گرایش های دیگه یا کلا هر رشته ی دیگه انتخاب کنید تا برای تغییر گرایش یا رشته توی ارشد راحت تر باشید .
مگه سال های قبل تاثیر نمی دادن که اولین باره گفته.نقل قول:
خوب اگه تاثیر ندن که دیگه نمره ای از 25 درصد نمی گیریم این کجاش نفع داره؟
امسال اولین باره که بصورت تکدرس تاثیر میدن. پارسال می خواستن اینجوری کنن ولی نمره ها نرسید!نقل قول:
.........................
کسی نمی دونه نمره تغییر رشته ای ها رو چه جوری تاثیر می دن ؟
.....................
سوالای غیرپزشکی آزاد امسال رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
اگه قرار باشه بر اساس نمرات تاثير بدن كه خيلي مسخرست... من فيزيك رو 50 زدم... ولي كتبي سومم 12 هست... با اين كه كمه اما خب بازم تاثير ميكنه..... به نظر من بايد بر اساس تراز و سطح نمره بين بقيه داوطلبا مقايسه بشه
سوالاتش برای دانلود هنوز نیست.می تونی از انقلاب بگیرید روزنامه فروشی ها هم 1600 اوردن راه اندیشهنقل قول:
تغییر رشته ای ها تو پیک سنجش گفته بود قبلا کمتر میشه نمراتشون حدودا البته هر رشته به رشته فرق داره.
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
مگه قرار نبود امسال تقریبا کنسل کنن چرا نشد؟نقل قول:
امتحان کتبی های هر سالم یکی نبوده که!خب چرا پیشو یا معدل کل دیپلومو تاثیر نمیدن!؟؟؟
رشته مهندسی شیمی که گرایش نداشته باشه (یعنی هم گاز هم پتروشیمی هم پالایش)تعداد واحداش 146 تاس که 3 تاش اختیاریه ولی 152 تا آره زیاده.نقل قول:
اگه کسی بخواد می تونه 20 واخحد پاسکنه ولی قبول دارم سنگینه
من شنيدم دانشگاه آزاد گچساران واسه دانشجوهاش يه كار كرده... چند واحد اضافي گزاشته واسه شيمي... و فارغ اتحصيلاش هر 3 گرايش رو با هم دارن!اگه واقعيت داره؟؟؟ توي دانشگاهاي دولتي هم از اين كارا مي كنن؟
بچه ها اگه اطلاعاتی در مورد بازار کار و دانشگاه هایی که رشته های زیر رو تدریس میکنن (تهران) دارین، بگین لطفا:31:
مهندسی اپتیک و لیزر
مهندسی مکاترونیک (مکانیک + الکترونیک)
مهندسی رباتیک
پست 236 رو بخون عزیزم:10:نقل قول:
اگه شیراز باشه که عالیه.چون محل سکونتم شیرازه!
میشه بعضی از واحدهای نرمافزار رو هم بنویسین؟مثلا مثل علوم کامپیوتر واحد اندروید داره؟
ممنون