سلام , ببخشید , آیا انجمن و یا سایتی رو میشناسید که آدم بتونه درخواست معرفی کتاب با یه موضوع رو بده و در اونجا کتاب های مختلف معرفی بشه؟
Printable View
سلام , ببخشید , آیا انجمن و یا سایتی رو میشناسید که آدم بتونه درخواست معرفی کتاب با یه موضوع رو بده و در اونجا کتاب های مختلف معرفی بشه؟
سلام , کسی کتابی با موضوع فلسفه میشناسه؟
طوری که فلسفه رو با یه زبان ساده و قابل فهم به آدم معرفی کنه..
.................................................. ..
و در ضمن , اگه ممکنه چند رمان با موضوع آخرالزمانی معرفی کنید
و ,,,,,, بهترین رمان جنایی که خوندید
اگه ممکنه یه کتاب علمی تخیلی خوب هم معرفی کنید
و یه رمان که شخصیت اصلیش بد باشه
داستان سوفی - فلسفه for dummies آوند دانشنقل قول:
سلام , کسی میتونه چندتا کتاب خوب با موضوعات فلسفی , تخیلی , رمان معرفی کنه
فلسفی میخوام موضوعات فلسفی رو مطرح کنه به زبان ساده و قابل فهم , مثل مجموعه کتاب پرسش های نخستین و پاسخ های بی پایان نشر افق ,,,,, آدم بتونه بفهمه و زیاد سنگین نباشه
تخیلی فانتزی هم مثل هری پاتر , دلتورا , آراگون , آرتمیس فاول , مریخی ....
رمان داستانی هم مثل ناطور دشت , کشتن مرغ مقلد , موبی دیک , باشگاه مشت زنی ....
در ضمن علاوه بر این سه موضوع , کتابی داستانی معرفی کنید که شخصیت اصلیش بد باشه مثلا سکوت بره ها , دکتر جکیل و آقای هاید , باشگاه مشت زنی
ممنون میشم اگه کتاب که معرفی میکنید , تو ایران چاپ شده باشه و اگه چندتا ترجمه داره , ترجمه شاخص رو معرفی کنید ( ناطور دشت مثلا یه ترجمه با محمد نجفی داره یه ترجمه دیگه این کجا اون کجا , اگه ترجمه محمد نجفی رو آدم نخونه قطعا خیلی ضرر میکنه )
خواهش میکنم به همه موارد جواب بدید بی زحمت
فرستاده شده از K016ِ من با Tapatalk
سلام , کسی میتونه چندتا کتاب خوب با موضوعات فلسفی , تخیلی , رمان معرفی کنه
فلسفی میخوام موضوعات فلسفی رو مطرح کنه به زبان ساده و قابل فهم , مثل مجموعه کتاب پرسش های نخستین و پاسخ های بی پایان نشر افق ,,,,, آدم بتونه بفهمه و زیاد سنگین نباشه
تخیلی فانتزی هم مثل هری پاتر , دلتورا , آراگون , آرتمیس فاول , مریخی ....
در ضمن علاوه بر این سه موضوع , کتابی داستانی معرفی کنید که شخصیت اصلیش بد باشه مثلا سکوت بره ها , دکتر جکیل و آقای هاید , باشگاه مشت زنی
ممنون میشم اگه کتاب که معرفی میکنید , تو ایران چاپ شده باشه و اگه چندتا ترجمه داره , ترجمه شاخص رو معرفی کنید ( ناطور دشت مثلا یه ترجمه با محمد نجفی داره یه ترجمه دیگه این کجا اون کجا , اگه ترجمه محمد نجفی رو آدم نخونه قطعا خیلی ضرر میکنه )
خواهش میکنم به همه موارد جواب بدید بی زحمت
متاسفانه اینجا فعالیت کمتر شده نسبت به سابق ... انجمن 98 یل خوب بود که اونم معلوم نیست چی شده .. انجمن کتابخوانی و کتاب برو .... از بچه های اینجا که قبلا فعال بودند بپرس ، صفحات اولیه تاپیک کسایی که کتاب معرفی کردند پی ام بده ....نقل قول:
تسلی بخش های فلسفه
من فقط تو کتاب فانتزی میتونم کمک کنم.نقل قول:
کتابهای تالکین خیلی جزو بهترینها هستن
هابیت
ارباب حلقه ها
سیلماریلیون
بچه های هورین
اگه اینها رو به ترتیب بخونی خیلی خوب میشه. سیلماریلیون یکم متنش سنگینه
اطلاعات و نظرات کامل رو از این سایت بخون:
arda.ir
الفبای فلسفه، نایجل واربرتون، ترجمه مسعود علیا نشر ققنوسنقل قول:
بار هستی (سبکی تحمل ناپذیر هستی)، میلان کوندرا، ترجمه پرویز همایون پور نشر قطرهنقل قول:
جستارهایی در باب عشق، آلن دوباتن، ترجمه گلی امامی نشر نیلوفر
من میخوام سیر حکمت در اروپا رو بخونم. چه کتاب جدیدتر و البته مختصرتری بجاش پیشنهاد میدید؟
یه کتاب مثل بیشعوری معرفی کنین
جامعه شناسي خودماني / نوشتۀ حسن نراقينقل قول:
سلام
یک کتاب معرفی کنید که بتونم روابط اجتماییم رو زیاد کنم
من بلد نیستم درست با مردمبرخورد کنم همیشه یا کلا سرم میره یا میزنم طرف رو داغون میکنم ولی ظاهرا راه های بهتری هم هست
کتاب ارتباط موثر به زبان آدميزاد اثر مارتي برونستايننقل قول:
کتاب تا ته دنیا نویسنده: سوگند دهکردنژادنقل قول:
پریچهر نویسنده: مودب پور
سلام.
یک کتاب رو مدتها قبل خوندم اما اسمش یادم نمیاد اگر میشه کمک کنین.
در مورد یک خانم جوان مجری بود که با خبر مرگ اعضای یک خانواده یکی بعد از دیگری مواجه میشه. دنباله ی موضوع رو میگیره و مشخص میشه کسی داره اونهارو به قتل میرسونه.
در ضمن این خانم یک پسر داره که اسمش کریمه ولی مادرش اون رو کیمبال صدا میکنه.
نامزدش هم قبل همسری داشته که جزو مدل های معروف بوده اما ازش جدا شده. در حین وقوع داستان همسر قبلی این اقا سرطان میگیره و میمیره.
رمان خارجیه.
اگر چیزی به ذهنتون میرسه لطفا بگین. ممنون.
..................
سلام
ببخشید این انجمن فعالیت داره ؟
چرا همش 2017و قبلش هست
ببخشید سوال بیربط با سوال شما پرسیدم
واقعن عذر میخوام.
خوب تایم امتحانات هست به همین دلیل کمی خلوت شده انجمننقل قول:
پیروز باشید:n16:
دنیای سوفی
فلسفه رو به روان ترین شکل توصیح داده
- - - Updated - - -
دنیای سوفی.نقل قول:
فلسفه رو به روانترین شکل توضیح داده
سلام
دوستان کتابی میخوام به من معرفی کنید که قشنگ باشه
منتها تم تراژدی تو مایه های سمفونی مردگان نباشه
سلامنقل قول:
میتونم "فرمین موش کتابخوان" رو معرفی کنم
البته خودم هنوز نخوندم. فکر کنم کتاب خوبی هم باشه. ولی دستکم از نظر شکل ظاهری متفاوته و قشنگ :n02:
کتابی و معرفی میکنی که خود نخوانده ای ؟ نفرین خدایان بر تو باد. : )))نقل قول:
.
رفتم سرچ زدم ظاهرا که خیلی جذاب میاد هم موضوعش هم شکل کتاب
احتمالا بخرم
مرسی:n16:
یه روز در حال خروج از ایستگاه مترو کتابی دستم بود و میخوندم که خانمی به من این کتاب رو نشون داد و گفت این کتابم بخونید! جلدش رو نگاه کردم گفتم در مورد چیه؟ گفت خیلی خوبه حتما بخونید، دیگه در حال رفتن بودیم همه توضیح دیگه ای نداد.. من متقاعد نشدم برای گرفتنش، کاورشم نه تنها تشویقم نکرد بلکه برعکس.. اما جالب بود که کسی تو مترو بهم کتاب پیشنهاد میداد! یه بارم روی پله برقی ایستاده بودم و یه کتاب دستم بود، یه خانم با کنجکاوی جلدش رو نگاه کرد و ازم اسم کتاب و نویسنده ش رو پرسید!نقل قول:
..حالا این کتابه رو شما خوندید بیاید تعریف کنید ببینیم چی بود :)
سلام دوستان
اگه کتاب قشنگی و خوندید لطفاً معرفی کنید من هم بخونم ،
از شرایطش اینکه نویسنده اش مال آمریکای جنوبی نباشه و اینکه با کتب نویسنده های روس هم کانکت نمیشم
پیشاپیش سپاس از راهنماییتون:n16:
لطفن کتاب خوب معرفی کنید
تم فلسفی
سپاس
این کتابی که میخوام معرفی کنم فلسفی نیست و مربوط به روانشناسی هستش ولی خوندنش ۱۰۰٪ توصیه میشهنقل قول:
شیطان ذهن ( کندوکاوی در اپیدمی افکار بد و وسواسگونه ) - نوشتهی دکتر لی بئر - انتشارات ققنوس
این کتاب در مورد افکار بدی هستش که گاهی به ذهن ما خطور میکنه.مثلا یه بچه رو بغل میکنیم و یهو ذهنمون میگه بچه رو پرت کن رو زمین :n10:
کتاب بعدی که میخوام معرفی کنم جزو بهترین کتابهایی هستش که خوندم (در حوزهی تفکر) و خوندنش رو به هر آدمی توصیه میکنم
ذهن فریبکار شما ( راهنمای علمی برای مهارت های تفکر نقاد ) - نوشتهی استیون نوولا - انتشارات اختران
برای شروع اگه میخواید دنیای سوفی و الفبای فلسفه میتونه پیشنهادهای خوبی باشهنقل قول:
اولی رمانه نوجوانه و دومی غیرداستانی اما به زبان ساده از تعدادی از مسائلی که فلسفه بهش میپردازه صحبت میکنه
در باب عشق و چیزهایی که الن دو باتن مینویسه هم تا جدی جزو مواردیست که تم فلسفی داره برای عموم
از اونها پیچیده تر سبکی تحمل ناپذیر هستی هم رمانی هست که بنظر من تم فلسفی داشت
اما بصورت تخصصی تر خب کتابهای معروف زیادی هست که منتها طولانی و سنگین ترن مثل لذات فلسفه
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر آبراهام من جنایات و مکافات و با کدوم مترجم بخونم بهتره؟
چندتایی ترجمه وجود دارهنقل قول:
خودم مهری آهی رو دارم که ترجمه از متن اصلیه و یادمه خیلی خوب بود
نشر نگاه هم داره برای اصغر رستگار و چند وقت پیش حمیدرضا آتش برآب گویا از زبان اصلی ترجمه کرده
و ...
اگر کتاب مذهبی و داستانی بخوای میتونم بهت معرفی کنم.
کتاب داستان های شگفت شهید دستغیب خییلی قشنگه و من اول نوجوونی خیلی باهاش حال کردم.
- - - Updated - - -
کتاب داستان های شگفت شهید دستغیب خییلی قشنگه و من اول نوجوونی خیلی باهاش حال کردم.
- - - Updated - - -