سلام بچه ها من امسال 5200 منطقه 3 شدم.به نظرتون بین الملل کجا قبول میشم؟پزشکی میخوام.معدل کتبیم 16.83
خیلی استرس دارم
Printable View
سلام بچه ها من امسال 5200 منطقه 3 شدم.به نظرتون بین الملل کجا قبول میشم؟پزشکی میخوام.معدل کتبیم 16.83
خیلی استرس دارم
بین الملل کجاها زدی؟ کدوم رشته ها و چند تا ؟نقل قول:
به جز چابهار همه رو زدم.
شهید بهشتی قشم-رامسر-یزد-تهران-انزلی-آبادان-تبریز-بندرعباس-کرمان
اول پزشکی هارو زدم بعدش دندان پزشکی
شهر های کوچک احتمالش بیشتره ولی حداکثر 2 رشته به عنوان معرفی شده میاد که برین مصاحبه بدین... البته رتبه شما خوبه همون 2 تای اولی که زدین برای مصاحبه معرفی میشیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست عزیز خیلی لطف کردیدنقل قول:
پارسال نتایج چند مهر اومد؟
خیر
پارسال برای من انتخاب اول که شیراز بود و انتخاب اخر که چابهار بود به عنوان قبولی انتخاب شد
سلام.خسته نباشید
من امسال رتبم 19000 شد و سهمیه ی جانبازی 25%هم دارم.
برای تکمیل ظرفیت ازاد رشته های دندان و پزشکی کیشو زدم وبرای انتخاب رشته ی سراسری هم رشته های بین الملل رو زدم.
میخواستم از شما اینو بپرسم که به نظر شما احتمال قبولی من در این 2 موردی که گفتم چقدره؟؟
به نظر شما امسال تو یکی از اینا قبول میشم؟؟؟اصلا قبول میشم؟؟
احتمال قبولیم در کدوم یکی از اینا بیشتره؟؟
واقعا ازتون ممنونم...
سلام.. 19000 کشوری یا سهمیه؟ سهمیه مناطق زده بود یا سایر؟ تراز آزادت چند بود؟ کدوم بین الملل ها زدی دقیق بگو..نقل قول:
ای کاش من این سهمیه شما رو داشتم من 4000 منطقه 2 زیرگروه 2 بودم:41:
سلام ببینین منم خیلی نگرانم ولی دختر همسایمون توجلفا دندان میخونه باهاش حرف زدم نمره تراز کنکور باید حداقل 7200 اینا بالابیادبعدش معدل کتبی حرف اولو میزنه بعدشرایط مالی!مدرک زبان مهمه ولی اونی ک معدل یاتراز خوبی داره دانشگا کمک میکنه درحین تحصیل مدرک زبان بگیری البته باهزینه خودتون!بااین همه داشتن مدرک زبان یاکام خودش امتیاز داره!درصدای شما خوبه معدلتون چطو؟
سلام!ببینین دندان رشته ای هس ک نباید نگران کیفیت مدرک باشین!من بااشنامون ک توجلفا دندان میخونه حرف زدم دانشگا تنها فرقش بابقیه شهریس!درصداتون خوبه معدلتون چی؟
من در جریانم ک سهمیه شما هیچ دخالتی توی رتبتون نداره وفقط توی گزینش بهش نگا میکنن اونم اگ سهمیه شهدا.ازاده هاودرصدای جانبازیه بالاترظرفیتو فول نکنه!تنها خوبیش واسه شما اینه ک اگ قبول شین تخفیف واسه شهریس اونم نه زیاد!معدلتون چنده؟نقل قول:
کسی نمی دونه نتایج نیمه متمرکز کی میاد؟
از نیمه اول مهرم رد شدیم ولی خبری نیست !!
نیمه دوم مهرانگاربارسال 26مهردادن!!دعاکنین دیرترنشه حالا!نقل قول:
:sq_10::sq_7:وای نه مطمئنین 26ام جواب میاد....
مطمئن نیستم فقط توسایت سنجش توی ارشیوسیستم اعلام نتایج هس ک بارسال 26مهردادن!!!!کاش امسال زودتربدن!نقل قول:
کسی اگه میدونه خواهشا جواب بده . من با رتبه 10000 منطقه 2 -معدل کتبی نهایی 18.19 +شیمی 20 و زیست نهایی 19 شدم آیا بین الملل تهران کیش قبول میشم ؟؟؟؟؟؟؟ فقط اونو زدم . خواهشا جواب بدین دیگهههه!
مطمئن نمیشه گفت ولی معدلتون خوبه احتمال زیادایشلا..برمیداره!چون اونایی ک رفتن میگن معدل ک خوب شد رتبه بالاهم برمیدارن!نگران نباشین!البته خودم دارم میمیرم ازاسترس!زاشناهای ما بارتبه بالای 10000ومعدل 18.80دندان کیش قبولیده انتقالی دادن الان توجلفاس البته این بحث مال سال88!من فقط بااستناد ب اطلاعات خودم گفتما!!!!!!!!!نقل قول:
مرسی از شما .آره دیگه به قول شما اون سال 88 بوده .من هم که تهران زدم .ایشالا که هردومون قبولیم . استرسم که زیاد دارم :دی !نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
به احتمال بسیار بالایی قبول هستید.
چون با رتبه های بیشتر از این هم قبولی داشتیم
اگر بین الملل شهرهای دیگه رو هم زده باشید که دیگه شک در قبولی نکنید.
چون بین اللل ها شهریه خیلی خیلی بالایی دارند به همین دلیل اغلب ظرفیت خالی دارند
موفق باشید
یعنی جلفا راحتتره قبولیش؟؟:sq_14:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
بین الملل بوده؟
من قبولی با رتبه 30 هزار در بین الملل دیدم
گفتم چون شهریه بالایی داره اونهایی که قبول شدند نمیروند ظرفیت خالی دارند.
و خیلی ها هم که از همون اول چون توان مالی ندارند نمیزنند.
انشا الله قبول میشد
نقل قول:
نه من نگفتم جلفا قبولی راحتتری دارد.
رتبه افراد برای قبولی در دانشگاهها هر سال تغییر میکند
salam..man dar kharej az keshvar dars mikhonam konkore iran sherkat kardam...beynol melal mojaz shodam...28 ta reshte entekhab kardam ke hamash beynol melal baraye pezeshki,dandan,daro...mikhastam bedoonam rotbe dehi kharej az keshvar ba dakhele keshvar fargh dare chon man hamchin chizi shenidam....man rotbe keshvari bedoone emale sahmiyam shode 399482..nemidoonam chejoore ghabol misham ya na chon man az harki miporsam mige ghabol mishi ba tavajoh be inke man 28 ta beynol melal entekhab kardam nomrehaye zir goroham ham 4488..4475 hastesh nemidonam chejoore age midoonid rahnamaie konid
نقل قول:
سلام
با توجه به رتبه ای که گفتید احتمالا رتبه شما هم در مقایسه با بچه هایی بوده که در ایران کنکور دادند.(من باز هم از یکی از دوستان میپرسم دقیق میگم خدمتتون)
بین الملل ها چون شهریه زیادی دارند اغلب پر نمیشوند.
ولی یکسری بین الملل هست که در خارج از کشور هستند امکان قبولی در انها بیشتر هست برای شما
موفق باشید
سلام بچه ها ، خسته نباشید :)
کسی میدونه شخصی با رتبه حدود 3800 (سه هزار وهشتصد) منطقه 3 ، معدل کتبی 19.11( نوزده ممیز یازده ) احتمال قبولی در پزشکی بین الملل واحد های
تهران،شهید بهشتی، شیراز، ساری ، گیلان رو داره؟
البته عنوان دیپلمش ریاضی فیزیک هست و در کنکور تجربی شرکت کرده بود.
سلام !!!!!!!خبردارین؟؟؟؟خبرگذاری مهر زده که دوشنبه 24مهرنتایج چندبرابرظرفیت رشته های نیمه متمرکز قراره بیان!!!!:20:
man ye chand ta soal dashtam...va mamnonam ke javabam ro dadi...mikhastam bedoonam dar uni beynol melal on chi ke moheme taraze? ya na chizaye dgam begheyr az moadel moheme? az lahaz poli moshkeli niist hazine komak be uni ham mitonam pardakht konam faghat mikhastam bedoonam be nazare shoma man ba nomre zir gorohe 4488 (nomre ) mitonam ghabol sham ba tavajoh be inke man hamaro entekhab kardam ...soale dgam ine ke agar asme man mardod beshe alan mishe vaghti ke takmil zarfiyat elam mikonan yanifaghti migan uni beynol enghad khali dare mise dobare sherkat kard? man faghat vasam moheme pezeeshki bekhonam...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]man ye chand ta soal dashtam...va mamnonam ke javabam ro dadi...mikhastam bedoonam dar uni beynol melal on chi ke moheme taraze? ya na chizaye dgam begheyr az moadel moheme? az lahaz poli moshkeli niist hazine komak be uni ham mitonam pardakht konam faghat mikhastam bedoonam be nazare shoma man ba nomre zir gorohe 4488 (nomre ) mitonam ghabol sham ba tavajoh be inke man hamaro entekhab kardam ...soale dgam ine ke agar asme man mardod beshe alan mishe vaghti ke takmil zarfiyat elam mikonan yanifaghti migan uni beynol enghad khali dare mise dobare sherkat kard? man faghat vasam moheme pezeeshki bekhonam...
سلام دوست مننقل قول:
ببینید رتبه شما رتبه در رنج قبولی بین الملل نیست
و اینکه در قبولی رتبه در سهمیه مهم میباشد.
برای تکمیل ظرفیت همه افرادی که مجاز شدند میتونند شرکت کنند.
شما بار هم انتخاب کنید
موفق باشید
اگر دانشگاه ازاد شرکت کرده بودید قبولی در بین الممل ها و واحد های خارج از کشور بزای شما امکان پذیر بود
همه ی خبرگذاریا زدن فردامیاد نتایج!ایشالا همه موفق میشن!واسه همه دعامیکنم:46:
نتایج فردا چندان مهم نیست
چون 5 برابر ظرفیت هست . اکثر کسانی که بین الملل زدن قبول میشن
اصل کاری نتایج مصاحبه و.... هست
الان من به همه تضمین می دم فردا قبول شدن!
مگه قرار نبود بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس کو؟
میدونی چی براشون مهمه که تومصاحبه بهش میرسن؟ یعنی چه ملاک هایی دارن غیر از اینکه فرد توان پرداخت شهریه رو داره یا نه؟نقل قول:
سوالهای عقیدتی - سیاسی می پرسن؟
بعد اینکه دیدی تو خبرگزاری ها زده الویت با کسایی هست که تو کد رشته های بالاتر متمرکز پذیرفته نشدن!!!!!
شهرش مهمه ولی!!!همم اینک بزشکی باشه!
شهرش وبزشکی بودنش مهمه!مثلاکاش من ازهمون اولیش قبول شم!!!!دورا نشه!نقل قول:
جدا اونجوری زده اولویت بندیم هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟علاوه بر شهریه معدل مهمه.مدرک زبان و کامبیوتر داشته باشی امتیازه.هرگونه مدرک یاحکم دال برکسب رتبه ی علمی فرهنگی...امتیازه.سیاسی اینارونمیدونم ولی اگ کسی درجریانه بگه!!!!!نقل قول:
نه عزیزم منظور از(دراولویت انتخاب قبل ازاین کدهادررشته متمرکز بذیرفته نشده باشند)اینه ک چندبرابرظرفیت واسه داوطلبایی هس ک قبل نیمه متمرکزا توی انتخاب رشتشون متمرکزارو اولویت اول خودشون زدن!نه اینکه اولویت خاصی داشته باشن!نقل قول:
نتایج اومد:sq_25:
من پزشکی شیراز و یزد قبول شدم !
شما هم حتما قبول شدید ؟!
فقط نفهمیدن این 5900 رو پزشکی ها هم باید واریز کنند یا فقط برای مجسمه سازی و نقاشی و.. هست ؟!
سلام 1کی ب من ج بده!ب من1کدرشته زده!مگه ننوشته بدیهی است ک ب هر داوطلب 2کدرشته میدن!!!!!همم من شهرموردعلاقم نیس یعنی دوره!قضیه انتخاب رشته مجددنیمه متمرکزچیه؟؟؟؟؟یعنی واسه جلفا هنوزم امیدی هس؟؟؟؟؟خواهشا ج بدین!من برم مصاحبه میشه تواون انتخاب رشته جلفاروبزنم؟؟؟؟؟؟