عزیز انجام دادم پاک نشد میزنه این یوزر اکانت built in هستنقل قول:
Printable View
عزیز انجام دادم پاک نشد میزنه این یوزر اکانت built in هستنقل قول:
با سلام
روی Inspiron 5110nI7 بهتره ویندوز 32 بیتی نصب کنم یا ویندوز 64 بیتی؟ لطفا راهنمایی کنین برای نسخه 32 بیتی درایور وجود داره ؟
cz3vcr1نقل قول:
این هم سرویس تگ دستگاه
از شما دوست عزیز هم که مرا شیر فهم کردی ممنونم.
دوستان یه راه حلی رو انجام دادم بلوتوثم ردیف شد.
ابتدا درایور مربوط به وای فای و بلوتوث متناسب با دستگاهتون رو نصب کنید.
سپس از قسمت پروگرم اند فیوچر ( add or remove قدیم) هرچی درایور بلوتوث میبینید uninstal کنید . بعد خود ویندوز برای بلوتوث شما درایور نصب میکنه (البته فکر میکنم چون بعدش من دیگه درایور بلو توث نصب نکردم) . بعدشم عین بنز میتونید فایل سند و ریسیو کنید.
برا من بعد از انجام اینکار داره مثل بنز کار میکنه بعد از 2 3 هفته اسکل شدن بلاخره ردیفش کردم.
یه تست بزنید ببینید درست میشه یا نه
یادتون باشه از قسمت دیوایس منیجر درایور رو uninstal نکنید.
آقا من ب مکافات درایور ها رو نصب کردم و حال نمی تونمPES 2012 رو روش اجرا کنم جالبه که از کارت گرافیک ایراد می گیره مدا من کارت گرافیکش 1گیگه8گیگ رم داره , I7 هم هست پس چرا نمی تونم بازی رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟
شما در قسمت کنترل سنتر انویدیا در قسمت 3d ستینگ یه قسمتی هست که رو حالت auto هست شما اون رو تغیر یده و بزار روی های پرفرمنس یا یه همچین چیزی .نقل قول:
بعد وقتی می خای بازی رو اجرا کنی روی شرتکاتش کلیک راست کن بعد همون گزینه که تو 3d ستینگ انتخاب کردی رو بزن .
در این صورت بازی به وسیله کارت گرافیک قویتر دستگاهت اجرا میشه.
تو همون قسمت 3d ستینگ یه تب دیگه وجود داره که برنامه هایی که میخوای با حداکثر قدرت گرافیک اجرا بشن رو میتونی اد کنی تا همیشه وقتی اجراشون میکنی از کارت گرافیک انویدیا استفاده کنه.
یه تست بزن ببین درست میشه.
در ضمن شما باید آخرین درایور های 2تا گرافیکتو نصب کرده باشی . درایورهارو هم داری نصب میکنی اول intel 3000 رو نصب کن بعد انویدیا.
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
قطعاً 64 بیتینقل قول:
یه راه حل دیگه هم هستنقل قول:
شما تمام درایورهای مربوط به وایر لس و نتورکتون رو پاک کنید بعد سی دی یا فلشی که همهی درایورهای مربوط به دستگاهتون داخلش هست تو دستگاه بزارید و یا وصل کنید . بعد تو دیوایس منیجر اون قسمتهایی که جلوشون علامت سوال هست( یعنی دستگاه نشناخته و یا درایور نداره) روشون کلیک راست کنید بعد گزینه آپدیت درایور رو بزنید . بعد برای آپدیت اون سی دی یا فلش رو انتخاب کنید تا خودش سرچ کنه و درایور درست رو نصب کنه.
بعدش همه چیز حله.
ایشالا تونسته باشم کمکی بکنم.
salam man ye narm afzar daram ke inkare activation ro anjam mide faghat nemidonam chejori vasat befrestam aziz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
دوست عریز ایمیلت چی ؟
[QUOTE=hagi-naser;6893205]شما در قسمت کنترل سنتر انویدیا در قسمت 3d ستینگ یه قسمتی هست که رو حالت auto هست شما اون رو تغیر یده و بزار روی های پرفرمنس یا یه همچین چیزی .
بعد وقتی می خای بازی رو اجرا کنی روی شرتکاتش کلیک راست کن بعد همون گزینه که تو 3d ستینگ انتخاب کردی رو بزن .
در این صورت بازی به وسیله کارت گرافیک قویتر دستگاهت اجرا میشه.
تو همون قسمت 3d ستینگ یه تب دیگه وجود داره که برنامه هایی که میخوای با حداکثر قدرت گرافیک اجرا بشن رو میتونی اد کنی تا همیشه وقتی اجراشون میکنی از کارت گرافیک انویدیا استفاده کنه.
یه تست بزن ببین درست میشه.
در ضمن شما باید آخرین درایور های 2تا گرافیکتو نصب کرده باشی . درایورهارو هم داری نصب میکنی اول intel 3000 رو نصب کن بعد انویدیا.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:42 AM ----------
ممنون از راهنمایی شما ولی من این کارها رو کردم ولی جواب نداد الان یه مشکلی که هست اینکه vram رو 64mb می شناسه لطفا راهنماییم کنید اگه آخرین درایور نصب نباشه باید چه کار کنم یعنی جواب نمی ده؟
عزیز اگر این کارها که گفتم انجام دادی، قطعاً از درایور هست. شما باید آخرین درایور کارتهای گرافیکتون رو نصب کنید به همون ترتیبی که گفتمنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما ولی من این کارها رو کردم ولی جواب نداد الان یه مشکلی که هست اینکه vram رو 64mb می شناسه لطفا راهنماییم کنید اگه آخرین درایور نصب نباشه باید چه کار کنم یعنی جواب نمی ده؟
قربان بنده درایو 295.73 روهم دانلود کردم و مطابق راهنمایی هایی که دوستان در تاپیک دیگه ای اراه داده بودند پیش رفتم ولی نتونستم درایور جدید رو نصب کنم و با مشکل eror مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز...
من همین لبتاپ رو دارم! درایورهاشو کلا نصب کردم! ویندوز 64بیت سون هستش! اما حالا فقط درایور گرافیکش نصب نمیشه!
درایور جیفورس رو دارم و وقتی میخوام نصب کنم اررور میده که لطفا درایور اینتل را نصب کنید!
در قسمت گرافیک دو قسمت نصب نیست!!!!
آیا باید درایور کارت گرافیک اینتل هم از سایت Dell دانلود کنم؟!
من یک دی وی دی شامل کلیه درایورهای این لپ تاپ رو از سایت دل داونلود کرده ام وهمه اشون هم درست کار می کنند.اون رو هم می فروشم اگر خواستید پی ام بدید.
سلام دوستان
من تازه n5110 core i7 گرفتم و همون موقع خرید خود فروشنده ویندوز 7 ultimate 64bit نصب کرد و همه درایور ها رو هم نصب کرد. اومدم خونه و شروع کردم به نصب برنامه های اولیه، اما هر پخش کننده فیلمی رو که نصب میکنم نمیتونم هیچ فیلمی رو باز کنم:18:
با media player classic این ارور رو میده:
کد:error creating evr custom renderer
craete Device failed
error code: 0x8876086A
DX9AllocatorPresenter failed
DDERR_NOTAVAILABLE
خود windows media player این ارور رو میده:
کد:windows media player encountered a problem while playing the file
jetAudio هم اینو میگه! :19:
کد:error message
jetAudio Cannot start playback properly
kmplayer هم که کلا هنگ میکنه، خواهشا کمک کنید مشکل از کجاست؟ :9: اعصابمو ریخته به هم :37::37:
در ضمن با برنامه driver checker نصب و بروز بودن درایور ها رو هم چک کردم :37:
بچه ها میدونید بلوتوث این دستگاه چه جوری روشن میشه؟
سلام.من ویندوزم رو عوض کردم.از روزی که ویندوز جدیدو ریختم اصلا نمیتونم از بلوتوث و وایرلس استفاده کنم ولی قبلش خیلی راحت استفاده میکردم.درایور هم درایور قدیمی رو دوباره ریختم ولی تو سایت دل هم وقتی میرم چندین مدل درایور داره که من نمیدونم کدوم مدل رو لپ تاپ من هست.خواهش میکنم کمک کنین.ممنون
دوسته عزیز شما باید اول ببینید ویندوز شما چیه و اینکه 32 بیتی هستش یا 64 بیتی
به عنوان مثال اگه 7 64 بیتی هست شما باید اول اینو در نظر داشته باشید که این ویندوز مناسب لپ تاپ باشه
و دوم اینکه شما وارد سایت بشید بعد درایور ها و البته utility رو دانلود کنید برای فعال سازی وایرلس و بلوتوث و ...
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
البته اینم به شما بگم که اگه برای یک دیوایس چند درایور هست با توجه به تاریخش به روزترینش رو انتخاب کنید
در مورد سایر دوستان هم باید بگم که دوستان عزیز دقت کنن که شما برای گرافیک اول باید درایور اینتل رو نصب کنید بعد اقدام به نصب درایور گرافیک اصلیتون کنید
ویندوزم 7 ultimate و64 بیت هستش.ضمن اینکه تو سایت چندین نوع درایور گذاشته یکی برای دیوایس اینتل یکی واسه دیوایس یه شرکت دیگست.کلا 6-7 نوع درایور گذاشته واسه این لپتاپ.واسه همین موندم.utility دقیقا چیه؟
اونی که اینتل هست ماله گرافیک امبرد هستش و اونی که ماله شرکت سازنده گرافیکه خب اسم شرکتشو میزنه دیگه
بهر حال اونایی ک ضروری هست رو باید دانلود کنی...البته اگه همه ر دانلود کنی بهتره فک میکنم
یوتیلیتی م برای فعال سازی خوب کلید ها و امکانات لپ تاپ هست مثل فعال کردن کلید Fn
عزیز شما اول همه درایورهارو uninstal کن بعد اول درایور اینتل رو ( البته با آخرین آپدیت) نصب کن بعد درایور دوم که مربوط به کارت گرافیک قویتر هست.نقل قول:
قربان بنده درایو 295.73 روهم دانلود کردم و مطابق راهنمایی هایی که دوستان در تاپیک دیگه ای اراه داده بودند پیش رفتم ولی نتونستم درایور جدید رو نصب کنم و با مشکل eror مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید.
نقل قول:
بچه ها میدونید بلوتوث این دستگاه چه جوری روشن میشه؟
عزیز شما صفحه قبل پستای من رو بخون ببین کارت راه میوفته یا نه.
در ضمن شما وقتی wlan رو روشن میکنی بلوتوث هم روشن میشه.
شما klite codec نصب کن احتمال 90% مشکلت حله.نقل قول:
kmplayer هم که کلا هنگ میکنه، خواهشا کمک کنید مشکل از کجاست؟ اعصابمو ریخته به هم
در ضمن با برنامه driver checker نصب و بروز بودن درایور ها رو هم چک کردم
دقیقاً عزیز شما گرافیک اینتل رو اول نصب کن بعد گرافیک nvidia اینها دو گرافیک جدا از هم هستن.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز...
من همین لبتاپ رو دارم! درایورهاشو کلا نصب کردم! ویندوز 64بیت سون هستش! اما حالا فقط درایور گرافیکش نصب نمیشه!
درایور جیفورس رو دارم و وقتی میخوام نصب کنم اررور میده که لطفا درایور اینتل را نصب کنید!
در قسمت گرافیک دو قسمت نصب نیست!!!!
آیا باید درایور کارت گرافیک اینتل هم از سایت Dell دانلود کنم؟!
سلام منم لپ تاپم dell 5110 هستش
همه درایورهام نصبه هیچ مشکلی هم ندارم
من با ایرانسل کانکت میشم ببخشید که نمیتونم آپ کنم
اگه خیلی واجبه برام میل بزنید براتون پست کنم
راستی برنامه slim drives رو نصب کنید بعد درایوراتونو آپدیتش کنید
سلام دوست خوبمنقل قول:
دوست من لب تاپ شما دارای دو کارت گرافیک میباشد یکی همون 1 گیگ هستش که شما میگید و دیگری 64 بیته که نشون میده و تا وقتی از لب تاپ کار گرافیکی بالا نکشی از 64 استفاده میکنه و 64 رو نشون میده ولی در حالت بازی اتوماتیک 1 گیگ میشه-----و مشکل بعدی شما که همون درایواش باشه تو سایت دل حل میشه برید و دانلود کنید
من خودم همین برند شما رو دارم و خیلیم ازش راضیم وقتی این کارا رو کردی باهاش بازی کن یا هر کار گرافیکی بعد بگو بده لب تاپ خوب خوب خوبیه انشالله که مشکلت حل میشه
سلام دوست من به سایت دل برید و هر دو گرافیک را مطابق مدل لب تاپ نصب کنید اول اینتل و بعد جیفورس انشالله که مشکلت حل میشهنقل قول:
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------
سلام دوست به سایت دل مراجعه کنید و سرویس تاچ لب تاپ ت.ن رو بدید خودش درای لب تاپ تون رو بهتون میده مال همون مدل خدتون هم هستنقل قول:
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:51 AM ----------
دوست من 64 رو باید نصب کنید چون 32 درایوش نیست تو پرفشنال و یولتیمیت و هوم پرمیوم هم فرقی نداره برای کاربر عادی هر کدوم مه نصب کنی فقط 64 باشهنقل قول:
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------
عزیزم برای وین 32 درایو نیست به 64 تعقیر بدید مشکلت حل میشهنقل قول:
---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------
باطری دوست من به cellباطری بستگی داره ولی اگه 6 باشه 4 ساعت بهتریین حالته وعادی هستشنقل قول:
---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
به سایت دل مراجعه کنید حل میشه مشکلتوننقل قول:
سلام دوست من به سایت دل برید و دل ساپرتینگ رو بزنید سرویس تاچ یا کد 7 رقمی پشت لب تاپت رو بزن مدل لب تاپت رو میده بعدش سیستم کانفیگ رو بزن مشخصات قطعات رو میبینی و البته شارژر هم نزده اونجا پس نتیجه میگیریم که شارژر فرقی نداره دوست من و زیاد حساس نباشنقل قول:
---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------
سایت دل دستت رو میبوسه برو مشکلت حل میشهنقل قول:
سلام
ببخشيد نميدونستم اين سواللو كجا مطرح كنم اما منم dell 5110 6g دارم و ويندوز 7 32 بيتي نصبه وقتي فتوشاب 12 رو نصب ميكنم كركشو قبول نميكنه در حاليكه در 64 بيتي خوب كار مي كنه...
دوسته عزیز شما باید سوالتونو تو انجمن نرم افزار بپرسیدنقل قول:
سلام
ببخشيد نميدونستم اين سواللو كجا مطرح كنم اما منم dell 5110 6g دارم و ويندوز 7 32 بيتي نصبه وقتي فتوشاب 12 رو نصب ميكنم كركشو قبول نميكنه در حاليكه در 64 بيتي خوب كار مي كنه...
سلام دوستان عزیز
من حدود 1 هفته هست لپ تاپ dell inspiron n5110 intel core i7 خریدم
مشخصات سیستمم این هست
رم 8 گیگ ddr3
گرافیک هم دوتایی هست که یکیش 1 گیگ gt 525 m هستش
سیپیو intel core i7 2670 qm هست
ویندوزم seven 64 bit
تمام درایور های مورد نیاز هم نصب کردم
مشکلم این هست که بعد از 10 دقیقه بازی لپ تاپ خود به خود خاموش میشه بازی ها هم روون اجرا میشه
فقط هنگام بازی اینجوری میشه
ممنون میشم پاسخم رو بدین
اگر هم اشتباه در این تاپیک سوال کردم لطفا لینک جایی که باید سوال رو مطرح کنم قرار بدین
خیلی ممنونم
برای گرماش یک فکری بکن سعی کن لپ تاپ رو موقع بازی خنک نگه داری.نقل قول:
دوسته عزیز شما برنامه hwmonitor رو دانلود کن و دماهارو چک کن
همونطور که دوستمون گفتن سعی کن یه کول پد خوب هم بگیری
سلام ممنون از راهنماییتون
به نظرتون بعد 1 هفته خرید لپ تاپ اونم با این مشخصات بروز چنین اتفاقی عجیب نیست ؟
لازمه بعد عید به گارانتی نشون بدم ؟
بازی هایی مثل darkness 2 و pes 2012 رو به راحتی و آخرین گرافیک اجرا میکنه
ولی چند تا بازی حتی گرافیک پایین تر از darkness 2 رو بعد 10 دقیقه بازی خاموش میشه
hwmonitor رو دانلود کن و دماهارو چک کننقل قول:
سلام ممنون از راهنماییتون
به نظرتون بعد 1 هفته خرید لپ تاپ اونم با این مشخصات بروز چنین اتفاقی عجیب نیست ؟
لازمه بعد عید به گارانتی نشون بدم ؟
بازی هایی مثل darkness 2 و pes 2012 رو به راحتی و آخرین گرافیک اجرا میکنه
ولی چند تا بازی حتی گرافیک پایین تر از darkness 2 رو بعد 10 دقیقه بازی خاموش میشه
این عکس رو از برنامه گرفتم
این وقتی تو بازی نیستم
این وقتی تو بازیم قبل اینکه خاموش بشه
به نظرتون مشکلی داره ؟
دمای 68 تا حدی عادی هستش و شما میتونید با خرید یه کول پد خیلی خوب دما رو تا 62 63 درجه هم کاهش بدید
یادتن باشه هرچه دما کمتر باشه بازی و نرم افزار ها بهتر و بازی ها با فریم ریت بیشتری اجرا میشه
سلام خیلی ممنون از کمکتون اما من کول پد هم گرفتم وقتی تو یه بازی دیگه رفتم با کول پد هم دما به 78 رسید و لپ تاپ خاموش شد
به نظرتون لپ تاپ رو با همین مدل تعویض کنم خویه ؟ یا کلا مدل dell inspiron n5110 اینحوری هست ؟
این مدل لپ تاپ این مشکل براش عادی هست
توصیه من اینه شما اونو ببرید گارانتی یا تعمیرگاه مجاز تا خمیر سیلیکون پردازنده رو برای شما عوض کنن!!!
خمیر میتونه تا چند درجه به کاهش به شما کمک کنه
در ضمن :
دمای محیط هم باید کم باشه
بازی رو روی تنظیمات خیلی بالا اجرا نکنید و به حداکثر mdium افاقه کنید
بازی های سنگین اجرا نکنید مثلا bf3 یا COD برای سیستم شما خیلی خیلی سنگین هستش
دوستان عزیز سلام
لب تاب من dell n5110
متاسفانه 2 روزه که چراغ بالای پد موس (پایین دکمه space)
به رنگ نارنجی یا زرد درامده است
مشکل از جیست؟
ممنون
فکر کنم تاچ پد قفل شده .نقل قول:
اگر تاچ پد غير فعال بشه اين چراغ روشن ميشه.نقل قول: