بهترین شامپو از نظر شما برای جلوگیری از ریزش ونازک شدن مو چییه +تقویت ریشه ی مو+قیمت؟
Printable View
بهترین شامپو از نظر شما برای جلوگیری از ریزش ونازک شدن مو چییه +تقویت ریشه ی مو+قیمت؟
واقعا از شوره سر خسته شدم ... خیلی شدیده .. از شامپو 850 تومنی بگیر تا head and shoulders با قیمت 6500 استفاده کردم ... دکتر رفتم شامپو کتوکونازول 2% و .... داده ولی هیچ کدوم خوب نمیکه ... من نمیتونم حتی یه لحظه دست به سرم بزنم یه برفی از شوره از سرم میریزه ... شاید توی این همه شامپور head and shoulders بهترینش بوده که 50 درصد شوره سرمو کم کرده ... ایا درمان قطعی داره ؟ ایا ممکنه به آب حموم ربط داشته باشه ؟ یه به اینکه با آب سرد یا گرم موها رو بشوریم ؟ چون من با آب گرم موهامو میشورم...
دوست عزیز منم مشکل شبیه به مشکل شمارو داشتم و علتشو پیدا کردم
موهامو تمیز و کامل نمی شستم و سرم همیشه بوی شامپو میداد و شوره ی زیاد
البته این علت تجربی بود که گفتم نه علت علمی و پزشکی
یه بار سرمو تراشیدم تا به پوستش دسترسی کامل داشته باشم .فعلا که موهام خوبن و شوره اصلا ندارن
معمولا وقتی چرب میشن ، بعد از شستن شوره پدیدار میشه و به شامپو و ... ربطی نداشت(تجربی)
من چند ساله که که از چربی و پوسته زدن شدید موهام در عذابم البته ریزش مو هم همراه هست البته نمیدونم این ریزش مو طبیعی هست یا نه چون ریزش 100 مو در روز میگن طبیعیه و منم کلا از شونه کردن خوشم نمیاد میترسم موهام بریزه حتی موقع شامپو زدن هم از چنگ زدن پرهیز میکنم و ماساژ میدم و برای همین هر شب حداقل ده تار مو رو متکام میبینم صبح پامیشم چون شونه نمیکنم موهامو احتمالا این موها بینشون میمونه و موقع حموم و خواب میریزه ده بیستایی ...
خلاصه پارسال همش تو خونه بودم گفتم موهام از ته بزنم با تیغ زدم و بعد دو سه روز دیدم یه پوسته هایی باز رو موهام میزنه و سریع کلم چرب میشه با اینکه از ته زدم گذاشتم دو سه هفته بلند شد و باز با تیغ زدم و باز همینطور شد خلاصه تا تابستون امسال دو سه بار دیگه با تیغ زدم و دیگه نزدم الان بلنده دیگه یکی دوماه پیش که این پوسته ها بدتر شد ( پوسته های چرب و بزرگی هست ) رفتم مختصص
برام شامپو سریتا و تالگومد مای نوشت و گفت هر دفعه میری حموم یه بار در میون از این شامپو استفاده کن یعنی امروز رفتی حموم از سریتا استفاده کردی پس فردا میری از تالگومد استفاده کن که عادت نکنه به سیستم این شامپو . تو این مایه صحبت ها کرد
الان یه ماه هست میزنم اینا رو فکر میکنم پوسته های سرم کم شده ولی تو صورت و ابروهام الان پوسته میزنه و خشک میشه خیلی بد شده نمیدونم ادامه بدم یا نه
این درماتیت سبوره نیست ؟
در ضمن اینم بگم که من تالاسمی مینور دارم . برای ریزش مو باید ازمایش خون بدم ؟
این چیزی که گفتید رو من خیلی وقته شنیدم ... من موقعی که سرمو با شامپو میشورم کامل کامل میشورمش که اصلا شامپو توش نمونه و شوره بزنه ... من موهای خشکی دارم و کلا پوست خشکی دارم ... این شوره توی ریش هام هم هست ... طوری که وقتی ریش هامو میزنم توی صورتم پر از پوسته هستش که با دست روی لپم میکشم همش توی هوا پخش میشه ... لب هام هم خشکه شدید میزنه که براش یه تاپیک جدا باز کردم که البته امیدی هم ندارم درمان شه ... من الان 22 سالمه و 18 19 ساله که با خشکلی لب و 5 6 سالی با شوره سر دست و پنجه نرم میکنم ...:41:نقل قول:
یه شامپو هم من معرفی میکنم یه راهنما داخلش هست حتما بخونیدنقل قول:
TALGOMED مارک MY
طریقه مصرف هم یک شب در میان از شامپو فوق طبق دستور مصرف استفاده کن. وقتی شوره سرت رفع شد از شامپو آلوورا مای در کنارش استفاده کن
سلام خانوم یا اقای tiger لطفا جواب این سوال من هم بدید من ابتدا تا سن 20 سالگی اصلا ریزش نداشتم ولی یه چند بار تاف زدم و سرم شروع به ریزش کرد ولی نه در حدی که بخواد باعث کم پشت شدن بشه و حتی می تونم بگم اصلا در میزان حجم موم هیچ تاثیری نگذاشت ولی بعد از 2 سال و نیم دچار بیماری دستگاه گوارشی شدم به طوریکه هرچیزی رو که می خوردم فورا دفع میشد و شکمم خیلی روان بود که بیشتر دلیل این بیماری رو عصبی می دونستن این موضوع هم اوایل در ریزش سرم اصلا تاثیر نگذاشت یا من متوجه نشدم ولی بعد از گذشت 4 ماه یه مقدار تغذیه ام بد شد و در عرض 2 الی 3 هفته حدود 15 کیلو کم کردم و ریزش شدید به خصوص عقب سر یا به قول شما قله سر که از جلو کم پشت تر شد ولی کف سرم معلوم نبود بعد از مدتی یکی از ماینوکسیدیل پیشنهاد داد و گفت توایل ریزش زیاد و بعد از دو سه هفته کم میشه رشد مجدد شروع میشه مام زدیم ولی ریزش زیاد شد و اصلا قطع نشد هیچ باعث شد مو هام فوق العاده نازک و قله سرم کف سر تا حدودی معلوم بشه به همین خاطر مصرف رو قطع کردم و از محلول فولیکا استفاده کردم ریزش کمتر شد ولی دیگه اون قسمت سرم پر پشت نشد الان یه مدته دارم فینپشیا به همراه قرص اکوفن و شامپو و محلول (Erikeh) استفاده میکنم به همراه چوشانده چلتوک (سبوس برنج) که میگن پر از ویتامین B هستش این موارد مصرفی رو چطور می دانید ایا اصلا ریزش مو هام ارثیه و باید فینپشیا بخورم یا نه در ضمن یه قرص که ادامه دهنده راه فینپشیا هست تازه تولید شده به اسم دوتاستراید خریدم که میگن بهتر از فینپشیا هستش ولی جرات نکردم مصرف کنم نظرتون چیه
سلام
دوستان عوارض مصرف فین پشیا چیه؟
من امروز یه جت خوندم که باعث بزرگی سینه میشه و بعد از 18 ماه مصرف باعث چین و چروک های شدید در پوست میشه به طوری که سن طرف رو خیلی بالاتر نشون میده.حقیقت داره؟
بنظرم کمبود برخی ویتامین ها و املاح موردنیاز بدن در کنار استرس و مشکل عصبی شما عامل اصلی این معضل بودهنقل قول:
البته ابتدا باید ازمایش بدید (آهن ، تیروئید ، تستسترون و ...) تا دلیل ریزش مو مشخص بشه
اگه مشکل شما هورمون تستسترون نیست (عامل ریزش ارثی) نیازی به مصرف به داروهای هورمونی مثل فین پشیا و دوتاستراید نیست
اما اگه ارثی بود اونوقت قرص های هورمونی بسیار مفید هستند
دوتاستراید قویتر و تاثیرگذار تر از فیناستراید (فینپشیا) هستش و تاثیر بیشتری در رویش مجدد مو داره
اما توصیه من اینه که زیرنظر پزشک مصرف بشه یعنی پزشک کم کم فین پشیا رو قطع کنه و بعد دوتاستراید رو تجویز کنه
(راستی دوتاستراید رو چند خریدید؟)
منهای درمان دارویی برای افرادی مثل شما استفاده از مالتی ویتامین ها توصیه میشه
البته اکوفن خودش یه مالتی ویتامین محسوب میشه و تقریبا تمام مواد مورد نیاز مو رو تامین میکنه
موفق باشید
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
فین پشیا یا همون فیناستراید 1 میلی گرم عوارض خاصی نداره فقط تا 2.5% میل جنیسی رو بطور موقت کاهش میدهنقل قول:
کلا با قطع فیناستراید 1 میلی گرم (تاکید میکنم نوع ا میلی گرم نه 5 میلی گرم) عوراض اون به مرور رفع میشه
البته بزرگ شدن سینه ها و لب ها از عوارض فیناستراید هستش که نادر هستش و درضمن تغییراتش آنچنان قایل مشاهده نیست
قرص جدیدی تحت عنوان دوتاستراید منتشر شده که چون قدرت بیشتری نسبت به فیناستراید داره عوارضش هم بیشتره
حتی این دارو هم عوارض حادی نداره
سایر چیزهایی که در مورد فیناستراید 1 میلی گرم میگن علمی نیست و یا اشتباها عوارض نوع 5 میلی گرم اون رو با 1 میلی گرم یکی میکنند
موفق باشید
سلام این دوتاسترایدی که من گرفتم وقتی بارکدش رو بررسی کردم دیدم مربوط به کشور ترکیه هستش من 42 هزار گرفتم در ضمن من وقتی دکتر میرم ازمایش نمی نویسن و میگن هرچی خودمون تشخیص بدیم میخاستم خودم برم از مایشگاه و این ازمایشات رو بگم ازم بگیرن ولی ندونستم در مورد تستسترون بگم چه ازمایشی بگیره اگه میشه شما اسم این نوع ازمایش رو بگید تا برم ازمایش بدم ممنوننقل قول:
دوستان طرز صحیح شستن موها چیه؟
فقط شاهمپو بایدبزنیم؟ صابون هم باید مورد استفاده قرار بگیره؟
ممنون
اگه شما از دکتر بخواهید حتما می نویسهنقل قول:
بهرحال اسمش همونه یعنی آزمایش تستسترون
شما باید حداقل سه آزمایش آهن ، آزمایش تیروئید و آزمایش تستسترون رو بدید
(گفتند که برای چی بگو بخاطر مشخص شدن دلیل ریزش موهام میخوام آزمایش بدم)
هر سه بویسله خون مشخص میشه و با یه بار خون گرفتن هر سه رو انجام میدن
البته بهتره قبل از آزمایش تستسترون یکی دو روز قرص های هورمونی رو قطع کنی
یه آزمایش دیگه هستش برای قارچ سر که من فکر میکنم برای شما نیازی نیست
آرمایش ساده ای هستش 3 روز سرت رو نمیشوری و بعد میری آزمایشگاه یه نمونه از پوست سر رو برای آزمایش قارچ برمیدارن ، همین
بازم ممنون برا این اهن و تیروئید هم قرص اهن و مکمل های غذاییی مثل مولتی ویتامین و اکوفن و ... رو هم باید قطع کرد یا لازم نیست در ضمن یه سوالی قرص سیستین B6 خوبه یا همون اکوفن:10:نقل قول:
بله ، وقتی میخواهید آزمایش بدید مصرف مکمل ها رو قطع بکنید تا آزمایش شما دقیق باشهنقل قول:
در زمینه بهتر بودن قرص سیستین B6 یا قرص اکوفن نمی تونم نظر بدم
البته هر دوی این قرص ها به نوعی مالتی ویتامین هستن که مخصوص مو و ناخن ساخته شدن
چنانچه علت ریزش موهای شما هورمونی باشه این مالتی ویتامین ها صرفا یک مکمل دارویی برای شما به حساب میان
یعنی اگه شما از درمان دارویی ضد ریزش ارثی مو استفاده میکنید اونوقت مهم نیست چه نوع مالتی ویتامینی مصرف میکنید
مهم اینه که مواد موردنیاز موهاتون تامین کنه
سلام
می شه یکی برام توضیح بده فلسفه ی مو روی بدن چیه ؟
از یکی از اساتیدم پرسیدم ٰ گفت :به تبادل حرارت بدن کمک می کنه.............
سلام.
من 3 ماهه در حال مصرف داروهای معمول ریزش مو هستم که تو این تاپیک هم در موردش سوال کردم . حالا سوالم اینه که اینا تا کی باید مصرف بشن ؟! آیا دقیقا بعد قطع مصرف ریزش برمیگرده ؟! اگه اینطوری پس این دوره درمانهای 6 ماهه یا 1 ساله یا 2 ساله که واسه این داروها میگن واسه چیه ؟! و اینی که دکتر من گفته چند سالی میشه ریزش موهارو عقب انداخت چه معنی میده ؟!!
ممنون
شما اگه فیناستراید مصرف میکنی چون هورمونی است حداکثر استفاده مداومش 6 ماه است و باید باز یک مدتی قطع شود مثلا 6 ماه وگرنه عوارض داردنقل قول:
البته در دوره درمان هم یک مقدار از عوارض اش کاملا مشخص میشه
ولی ماینوکسیدیل را باید همیشه و بطور مرتب مصرف کنی حتی مایندوکسیدیل بعد از یک دو سال نتایج اش را نشان میده که البته نباید صد در صد بهش امید بست
قرص های اهن و مولتی ویتامین و زینک هم دکتر ها میدن که مثلا بعد از هر بار که به دکتر مراجعه کنی یک تنوعی توش میدن
ولی بطور کل نمیتونه تاثیر خیلی زیادی داشته باشه مخصوصا اگر ارتی باشه فقط چند سالی به تعویق میندازدش
و اینکه یکی از مهم ترین عوامل زیزش مو استرسه
من به شامپو هگور ضد شوره استفاده کنی 16000 تومنه ولی عالیهنقل قول:
دوستان یه شامپو خوب میشناسین؟ آخه من از سدر صحت استفاده میکنم بعد شستن موهام باهاش موهام سفت میشه و اصلا نمیشه شونه زد! مشکل از کجا میتونه باشه؟ یه شامپویی سراغ ندارین موهارو نرم و لطیف کنه؟ آخه اعصاب آدمو خورد میکنه وقتی سخت و سفت میشه! اصلا نمیشه تکونش داد ، حتی وقتی میخوام شونه بزنم باعث درد ریشه موهام میشه!
می تونید یکمی نرم کننده به شامپو اضافه کنید .نقل قول:
شامپو جوانه گندم سینره بهترین شامپو هست نرم میکنه موها رو کلا حس خوبی داری بعد شستن موهاتنقل قول:
دوستان معمولا موی سر رو مگه با شامپو نمیشوریم؟ خب
اگه صابون هم بزنیم چی میشه؟
شما بریزین با ما بگین :دینقل قول:
دوست عزیز توی شامپو و صابون مواد بکار برده شده فرق میکنن! و مخصوص مو ها هست این شامپو ....:11:
الان بهترین شامپوی موجود تو بازار ایران کدوم شامپو است وچرا؟
سلام بیشترشون که خوبن هرشامپویی بستگی به موی شما داره یعنی موی شما باید باهاش سازگار باشه!نقل قول:
مثلا بعضی شامپو هاهستن که چون موی سر با اون شامپو سازگاری نداره موهاتون میریزن!
نمیشه که کدوم شامپو خوبه یا بد! بستگی به نوع سازگاری موی شما با شامپوی مورد نظر داره موفق باشین:11:
نظرتون در مورد شامپو سیر پرژک چییه بخر یا نه به نظر من که شامپوی خبیه نظر شما چییه؟
احسنت.دقیقا حرف آقا مهران رو من بهش رسیدم.نقل قول:
نمیشه که کدوم شامپو خوبه یا بد! بستگی به نوع سازگاری موی شما با شامپوی مورد نظر داره موفق باشین
من موهام لَخته و زود چرب میشد و خیلی هم خوب حالت نمیگرفت.شامپو هم زیاد امتحان کردم.از اَوِن بگیر تا همین شامپوهای داروگر(بهشون میگن تخم مرغی:31:)اما یه مدت خوب بود و بعد به دوباره روز از نو روزی از نو.
دوست آرایشگرم بهم شامپوی آووکادوی سینره رو معرفی.خیلی عالی بود برای من.بعد از اون بهم کریستال سیر(با بو)رو معرفی کرد.بهترین شامپوییه که به موی من سازگاره.الان به راحتی موهام حالت میگیره.
البته چربی موی من با کم شدن چربی پوستم کمتر شد.
دوستان برای موی چرب چه شامپویی پیشنهاد میکنید ؟
چند تا شامپو امتحان کردم
آخریش فیفول بود فکر کنم که ظاهرا اصلا برای موی چرب نبود!
موهام دیگه افتضاح چرب میشه صبح برم حموم شب کاملا چرب شده ! دیگه بریدم از بس شستمش:19:
کلا هر شامپویی میزنم موهام سه برابر میشه :31: و بجز جلو به هیچ صراتی مستقیم نیست:31:
بعدش پدرم یه خورده کم مو هست و داییم
غموهام همشون ماشاله موهاشون پر پشت هست خفن
منم تا دو سال پیش موهام خیلی خیلی پرپشت بود ولی الان حسابی کم داره میشم
الان که تو آینه شکل ماهمو:31: میبینم متوجه میشم پوست سرم معلومه!
تا اینجا رو که خوندم توصیه دکتر داده بودین
منم همون دکترو برم؟ظاهرا بجز زینک و معرفی یه شامپو کاری نمیکنن !
نظر من رو بخواین بهترین کار اینه که اول جلوی ریزش مو رو بگیرین.چون ریزش مو اگه برطرف نشه دیگه مویی به اون صورت باقی نمیمونه که بخواد چرب باشه یا خشک.:31:نقل قول:
در مورد دکتر به خصوص برای پوست و مو یه مقدار وسواس داشته باشین.سعی کنین توی کمترین فرصت بهترین دکتر متخصص رو پیدا کنید و درمان رو شروع کنین.
من دیروز شامپو سیر پرژک را خریدن واستفاده کردم واقعا که عالییه قیمت مناسب وکیفیت زیاد.
بهترین شامپو برای تقویت مو چیه ؟نقل قول:
شامپو سیر پرژک!برای موهای چرب را می گویم كه اكثر موارد در این مورد صدق می كند
شامپو سیر پرژك بهترین نوع شامپو است كه با توجه به انواع موها هم چربی بر هست هم موخوره را از بین می بره هم اینكه می توانید برای سر خود پوست شادابی داشته با شید
از حساسیت های مویی و پوستی و انواع قارچ های پوست سر در اما ن باشید :11:
توضیحات:سیر به عنوان یک عطر دهنده و طعم دهنده به غذا و همچنین به عنوان یک دارو شناخته می شود. برای بسیاری از بیماری ها از جمله فشار خون بالا, رماتیسم, سرماخوردگی و پیشنهاد می شود و اخیرا در شامپو ها مورد استفاده قرار می گیرد.شامپو های بسیاری اکنون در بازار مصرف یافت می شود ولی شاید خیلی از مردم به علت ترس از بوی سیر از این شامپو ها استفاده نکنند ولی در حقیقت عصاره استفاده شده در این شامپو بوزدایی شده است این بدین معناست که مو های شما در هنگام استفاده از شامپو بو نمی گیرد.
عصاره مصرفی در این شامپو نچرال و و ارگانیک می باشد.
مواد موثره موجود در شامپو سیر پرژک باعث تحریک گردش خون در سطح پوست سر شده و با تغذیه بهتر پیاز مو, مواد مغذی و موثر به سرعت به بافت مو نفوذ کرده و قسمت های اسیب دیده را از داخل و خارج ترمیم و به تار مو استحکام نرمی و لطافت می بخشد.
نوع مو:
مناسب برای کلیه مو هاخصوصا مو های شکننده و اسیب دیده
نوع شامپو:این شامپو سبب اعتدال ترشحات غدد چربی پوست سر می شود.
شامپو سیر به علت حضور ترکیبات گوگردی مانند الی سین اثر ضد عفونی کننده, ضد باکتری و وقارچ دارد.در تحقیقات ازمایشگاهی نشان داده شده که الی سین بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی و همچنین قارچ ها مانند کاندیدا البیکانس اثر دارد.با مصرف شامپو سیر یکی از اصلی ترین مشکلات مو و پوست سر از قبیل شوره های چرب قارچی به طور عادی بر طرف می گردد.
پتاسیم موجود در سیر موجب تنظیم گردش خون می گردد و در این شامپو باعث افزایش گردش خون در مویرگ ها می شود که این افزایش موجب رشد بهتر مو ها و وبهبودوضع سفیدی مو ها می شود.
این شامپوسبب اعتدال ترشحات غدد چربی پوست سر می شود.
بر اساس تحقیقی که در سال 2007 توسط ژورنال India Journal of Dermatology , Venerology and Loprology چاپ شدژل سیر می تواند در درمان Alopecia areata که یک بیماری شایع ریزش مو است مورد استفاده قراز گیرد.
سلنیم موجود در شامپو سیر موجب افزایش نرمی و خاصیت کشسانی پوست و گردیده و از شکنندگی مو جلوگیری و وباعث درخشندگی بیشتر مو ها می گردد.
روی و ویتامین A موجود در سیر با یکدیگر اثر مطلوبی بر خشکی مو و چربی پوست سر دارند.
اهن و سیلیم موجود در در سیر باعث تقویت استحکام و کاهش ریزش مو می گردد.
مصرف مداوم سیر از سفید شدن زودرس موی سر جلوگیری می نماید زیرا سیر سر شار از ویتامین C,B1,B2 میباشد.
عصاره سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی است.
عصاره طبیعی موجود در شامپو پرژک باعث :
• جلوگیری از ریزش مو • تنظیم چربی پوست سر
• ترمیم موهای آسیب دیده • تقویت پیاز مو
• رفع شوره سنگین سر • ضد باکتری و ضد قارچ
طریقه مصرف:
شامپو بزرگسال پرژک را با ملایمت روی سر ماساژ دهید (2-3) دقیقه روی سر بماند سپس موها را آبکشی نمائید. (دو مرتبه در هر استحمام )
شامپو sun silk به شدت نایاب شده کسی نمیدونه چرا؟
فکر کنم دیگه ئارد نمی کنند شاید هم تحریم شده.نقل قول:
دوستان این تونیک ها که به موهای آسیب دیده زده میشه، ریزش اولیش طبیعیه؟
من دوستم ریزش داشت 4 ماهه از این محلول سینره میزنه الان میگه جاهایی که زدم موهاش ریخته
نه دیگه اسیب نمیزنه اگه فایده نداشته باشه اتفاقا من 3 ماه تونیک سینره میزنم ولی تاثیر خاصی نداشتهنقل قول:
کلا این چیزا فایده نداره
آیا ژل زدن باعث ریزش مو می شه یا نه؟
دوست عزیز زمان حداقلی درمان بیش از 4 ماهه و برخی وقتها بیش از 6-7 ماه تا یه سال! شما چطوری فورا به این نتیجه رسیدید؟نقل قول:
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
این شامپوهای آلپسین چطورن؟c1 ها
من چند سال پیش هم زده بودم کلا من انواع شامپوها و تونیک ها و هر چی بگی راجع به مو تست کردمنقل قول:
از تونیک رویان و سینره و ... بگیر تا ماینوکسیدل
حدود 4 ماه هم الپسین c1 استفاده کرد گرونم هست 13 تومنه ولی خریدم دو بار چیز به خصوص و معجزه ای ندیدم مثه بقیه شامپوها
به جرات میگم همه شامپوها رو تست کردم کریستال و سینره و الپسین و هداندشولدرز و پنتین تا شامپو تخم مرغی :دی
سه ماه پیشم رفتم دکتر واسه شوره پوسته ریزی شدید موهام و چربی دو تا شامپوی تالگومد مای و سریتا نوشت بعد چون به تجربه ثابت کرده این جور شامپوها اغلب ریزش مو به دنبال داره یه تونیک سینره خریدم که شاید بشه جلوگیری کرد چیز خاصی ندیدم
موهام که میریزه ولی نمیدونم این طبیعیه یا غیرطبیعی من از سن 14 سالگی کلا توهم ریزش مو دارم یه مو هم بریزه اعصابم خرد میشه کلا هم موهام شونه نمیکنم از ترس ریزش برای همین موهای ریخته شده لای موهام میمونه چون موهام بلنده بعد بریزه اعصابم خرد میشه
از 12-13 سالگی من اعصابم کلا واسه موهام خرده ولی بزنم به تخته :دیموهای بلندو پرپشتی دارم به جز ناحیه شقیقه که اکثرا مردا ریخته واسشون و اونم میشه با ترفندهایی پوشوند قسمتای دیگه پره پره
مرده حسابی اگه تو یکی از این روشها تداوم داشتی الان نتیجه خیلی بهتر بود.مثله اینکه غذا میخوری یه قلب نوشابه ودو قلب آبلیمو و از هر غدا یه تیگه اصلا آخرش معلوم نمیشه چی خوردی و بدترشم اینه که مسموم میشی
کلا این روشا جواب نمیده فقط کاشت مو :دینقل قول: