درودنقل قول:
به نظر من از مرکز کامپیوتر ایران، پایین تر از میدان ولیعصر، طبقه دوم یکی هست که حالت مغازه نداره و چند نفر نشستن و سفارش می گیرند و از انبار تحویل می گیری. با گارانتی سازگار خریدم 530000 تومان. به نظرم جای خوبیه.
موفق باشید
Printable View
درودنقل قول:
به نظر من از مرکز کامپیوتر ایران، پایین تر از میدان ولیعصر، طبقه دوم یکی هست که حالت مغازه نداره و چند نفر نشستن و سفارش می گیرند و از انبار تحویل می گیری. با گارانتی سازگار خریدم 530000 تومان. به نظرم جای خوبیه.
موفق باشید
دوستان من یکسری نرم افزار مثل SQL و ....رو بستم و دوباره تست کردم اینم نتیجه.....دستگاه من AMD 350 با 2GB ram و Ati6310و win home هست
ضمنا بازی Prince رو اشتباه نوشتم این آخرین نسخه یعنی Prince of Persia The Forgotten Sands هست که نصب کردم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Prince of Persia The Forgotten Sandsنقل قول:
SYSTEM REQUIREMENTS
* CPU: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or higher
* RAM: 2 GB
* HDD: 8 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory with shader 3.0 or higher
* Sound Card: DirectX 9 Compatible 5.1 sound card
* DirectX: Version 9.0c
خیلی عالیه
:18:
چرا ریت های ما با هم فرق داره ؟
در ضمن مطمئن هستید اون ریت برای mp888 هست ؟
من ندیدم ایشان بزارن....و چرا ریت های تک تک اجزا برای او بالاتر از تک تک اجزای نت بوک من هست ؟
دوستان نگران بازی کردن نباشن من callofduty black ops , battlefield2 را روی کمترین تنظیمات گرافیکی بدون مشکل بازی کردم ...
نقل قول:
منم براي همين تعجب كردم كه چرا امتياز دستگاه ها با هم فرق مي كنه و براي همينم خواستم تا دوستان بيان و امتيازاتشون رو بذارن تا بررسي كنيم ببينيم كه علت چيه
ضمنا امتياز دستگاه رفيقمون mp888 توي صفحه 5 همين فرومه. اينم آدرسش:
لطفا دوستان ببينند و نظرشون رو بگنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=496622&page=5
احتمالا به خاطر آپدیت بایوس هست،که امتیازات متفاوت میشه
دوست عزیز اینجا که معرفی کردی خیلی عالیه!نقل قول:
خیلی هم ارزون میده.من نت بوک خودم رو از اینجا گرفتم و چند روز پیش هم رفتم یکی دیگه بگیرم.
ولی وقتی رفتم گفتن 1215b ندارن و فقط 1215p دارن که 460 تومن بود.
منم 1215p خریدم.
کسی شماره اش رو خواست بگه،قبل خرید زنگ بزنه بپرسه چه مدلهایی موجود دارن.
سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واحد 209 منظورتونه؟بله نداره....نقل قول:
طبقه همکف ورودی .سومین فروشگاه سمت راست نقره ای 540 میده:41:
دوستان بین مجمتع پایتخت، پاساژ ایران یا رضا، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ رنگ مشکی با پردازنده E-350 ( که فکر کنم بهترین کانفیگ باشه) رو از کدوم یکی از این مجتمعها می تونم تهیه کنم؟
قیمت الان این نت بوک با پردازندهای که گفتم چقدره؟ 530 با گارانتی؟ مشکل تاچ پد حل شده؟
در ضمن، مگه فرقی بین کارت گرافیک هم هست؟
با تشکر.
دوستان در ضمن؛ من موقع مرور فروشگاه اینترنتی و پیدا کردن این نوت بوک، یه سری با پردازنده جدید دیدم، آیا از E-350 قوی تره؟
AMD dual D525 1.8/1m
در ضمن، مدل e-450 وارد ایران شده؟ کارایی بالاتری داره؟
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
این هم لینکهای فروشگاه این دو نت بوک با دو پردازنده متفاوت :
کد:http://www.rayaneto.com/index.php?route=product/product&product_id=67
کد:http://www.rayaneto.com/index.php?route=product/product&product_id=65
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
فکر کنم همین پردازنده dual D525 1.8/1، قوی تر باشه چون حدود 90 تومن قیمت این مدل بیشتر و کارت گرافیک هم فکر کنم جیفورس 512m باشه که عالیه برای چنین نت بوکی
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام دوست عزیز. جوادجان شمارشو میتونی بدی؟منم قصد خرید این نوت بوک داشتم و دارم که با این قضییه ای که پیش اومد کمی دست نگه داشتم. اگه فهمیدید چرا امتیازها باهم فرق داره بگید ممنون میشم
بررسی تخصصی تفاوت بین asus 1215B & MSI U270
از دوستانی که میتونن کمک کنن تقاضا دارم اطلاعات خودشونو در تاپیک زیر در اختیار دوستان بذارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ایران گزینه خوبیه.جالبه من 5 روز پیش خریدم نقره ای می خواستم گیرم نیومد و مشکی خریدم.:5:530 با گارانتی سازگار
سلامنقل قول:
دوستان بین مجمتع پایتخت، پاساژ ایران یا رضا، کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
چرا پارسیان نمیری ؟
ما بین رضا و ایران هست و کلا فروش لپ تاپ داره ، اونجا راحت تر میتونی پیدا کنی .
حتما سر میزنم به این پاساژ؛ ممنونم.نقل قول:
سلام
چرا پارسیان نمیری ؟
ما بین رضا و ایران هست و کلا فروش لپ تاپ داره ، اونجا راحت تر میتونی پیدا کنی .
مرسی، قیمتش خیلی مناسبه با این گارانتی سازگار.نقل قول:
ایران گزینه خوبیه.جالبه من 5 روز پیش خریدم نقره ای می خواستم گیرم نیومد و مشکی خریدم.530 با گارانتی سازگار
دوستان کسی در مورد پردازنده E-450 و AMD dual D525 1.8/1m اطلاعاتی نداره؟ دومی روی این نت بوکها پیاده سازی شده و با قیمت 620 تومن فروخته میشه. تفاوت خاصی داره این پردازنده؟
با سلام
از دوستانی که با این دستگاه کار می کنند، می خواستم بدونم راه حل نهایی برای مشکل Touchpad این دستگاه پیدا کردند ؟
من این دستگاه رو چند هفته ای میشه که خریدم، اول مشکلی نداشتم باهاش ولی جدیداً مشکل تاچ پد دارم. :41:
با سپاس
من که کلا تاچ پد رو خاموش کردم :31:(fn+f9)نقل قول:
یکی از دوستان 7-8 صفحه گفته بود .. تا به مشکل خورد با 4 انگشت بزنید و یه تکون بدین، سریع درست میشه ... حالا تک انگشتی کار کنید :31:
سلام
لطفا شماره بده. منم میخوام بخرم.
ممنون
سلام دوستان الان قیمت اینAsus Eee PC 1215Bچند هستش؟؟
دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟ یک راه حل اساسی نیست ؟ بردن به گارانتی فایده داره ؟نقل قول:
lمرسی
دوستان عزیز لطفا،خواهشا،پلییز جواب منو بدید!
مدلی ک e-450 روشه با چ گرافیکی هست و حدود قیمتش چقدره؟
نظرتون درباره ی این دو مدل چیه؟بنظرتون کدوم یکی بهتره؟
Msi u200
acer gateway 1456u
اگه قیمتشونم میدونید بگید.
این تاپیک برای 1215 هست و کمتر کسی هست که این دو مدل هم کار کرده باشهنقل قول:
e-450 برای 1215 هنوز وارد ایران نشده و بشود هم قیمت بالایی خواهد داشت و به صرفه نیست این قیمت بالا را برای نت بوک داد
همین e-350 1215 عالی هست و مطمئن باشید پشیمون نمیشید و چیپ گرافیکی هم مثل e-450 داره.
فقط یه مورد رو بگم که دیروز بازار رضا و ایران بودم ... اینکه لپتاپ های msi و acer را روشن دیدم پیش 1215 و واقعا تعجب کردم به خاطر کیفیت تصویر و رزولیشن تصویر 1215 نسبت به u270 msi و aspireone acer
واقعا عالی بود 1215 و اون دو تا اصلا خوب نبودند.
------------------------
دوستان بالاخره یه رم دو گیگ مدل سامسونگ عین خودش هست دیروز گرفتم 23 تومن و دوال چنل شد ... :27: عجب سرعتی گرفته بازی بتل فیلد 2 لگ داشت صحنه های انفجار الان که لگ نداره هیچ تازه رووون شده :27:
حتما یه رم 2 گیگ یا 4 (البته من پیشنهاد نمیکنم 4 گیگ بگیرید هزینه بی خودی میشه و کارایی نداره و قابلیت دوال چنل را از دست میدید) بندازین که عالیه خودم باورم نمیشه انقدر تغییر کرد
اضافه کردن رم هم راحته.
دوست گرامی، 1215B با E-450 در ایران نیست، یعنی من که یک ماه پیش تمام پایتخت و پاساژ ایران رو گشتم و نبود و مدل e-350 با گرافیک Radeon 6310 و 384mb حافظه است. مدل Msi u200 از این 1215B ضعیفتره و لی از اون یکی مدل اطلاعی ندارم.نقل قول:
موفق باشید
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
دوست عزیزنقل قول:
من حدود 1 ماه پیش از پاساژ ایران 530 هزار تومان خریدم
موفق باشید
سلام من این نوت بوکو خریدم یه هفتس ..خوب چیزیه..فقط قبل بالا اومدن ویندوز یه سری گجتا میان بعد از پایین باید انتخاب کنم ویندوز بیاد بالا ..میخوام حذفش کنم..یه راست که روشن کردم بره سراغ ویندوز..اینجوری وقت گیره
چی کار کنم؟!!
شما experess gate را دارید استفاده میکنید ؟نقل قول:
شما دکمه کیبورد سمت چپ بالا را میزنید روشن میکنید یا سمت راست بالا ؟
نباید اینطوری باشه ... باید یک راست بره سر ویندوز(دکمه سمت راست بالا روی کیبورد پیش چراغ ابی رو فشار دهید )
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.
خب ، خیلی ممنون از تمام کسایی که تا اینجا راهنمایی کردن واسه خرید این نت بوک . منم تا آخر این هفته این نت بوک رو میخرم .
فقط یه چند تا سوال دارم :
- از کجا برم بگیرم که فروشنده هم منصف باشه ؟
- مشکل تاچ پد (در صورتی که وجود داشته باشه ) در حدی هست که ببرمش گارانتی ؟ کسی برده ببینه درست میکنن یا نه ؟
- اگه 6 ، 7 ساعت مدام روشن باشه واسه دانلود که اتفاقی نمیافته ؟
- دی وی دی رام خوب بخوام براش بگیرم چند در میاد ؟
- اگه بعد از یه مدت زیاد خواستیم دوباره ویندوز بریزیم که ارجینال باشه و البته هیچ برنامه پیش فرضی هم روش نباشه چی کار باید بکنیم ؟
- این نت بوک ها کیف یا کاور دارن ؟ یه توضیحی اگه میشه در این مورد و قیمتاش بدید .
سلامنقل قول:
داداش احتمالا آپگرید به یولتیمیت نداری ؟ :27:
man ye kami targhib shodam in modelo begiram faghat un moshkele tochpadesh halshodanie ya aziat mikone chon beyne ino o u270 mundam.
Windows 7 Ultimate – D4F6K-QK3RD-TMVMJ-BBMRX-3MBMVنقل قول:
Windows 7 Professional – HYF8J-CVRMY-CM74G-RPHKF-PW487
Windows 7 Home Premium – RHPQ2-RMFJH-74XYM-BH4JX-XM76F
Windows 7 Home Basic – YGFVB-QTFXQ-3H233-PTWTJ-YRYRV
Windows 7 Starter – 7Q28W-FT9PC-CMMYT-WHMY2-89M6G
سلامنقل قول:
اگه بحواهم از هوم برم به آلتیمیت نیاز به دانلود نداره؟
ببخشید مثل نقل قول 2 پست بالاتر کد فعال سازی ندارن؟
آحه من از استارتر که به هوم آپگرید کردم ویندوز گیر داد و من هم از کد فعال سازی استفاده کردم
نقل قول:
فکر کنم تا الان گرفته باشی:31:
1-واحد 209 پاساژ ایران اگه داشته باشه منصفه!
در کل از پاساژ ایران بگیری به نظرم ارزونتر باشه.
2-اگه وجود داشته باشه باید ببری گارانتی چون اذیت میکنه،مال منم داشت ولی بعد یکی دو ماه خود به خود درست شد و الان هیچ مشکلی ندارم باهاش.
3-اتفاقی نمیوفته.من خودم خیلی شبها میزارمش برای دانلود.
4-من یکی گرفتم 50 تومن.گرونتر هم هست احتمالا!
5-اینو مطمئن نیستم.ولی با product key که پشت نتبوک زده احتمالا بتونی نصب کنی!
6-بستگی به مغازه داره.ولی بعیده داشته باشه.کاور هم بستگی به مدلش داره از 5-6 تومن شروع میشه تا بالاتر.یه چیز خوب شاید با همون 7-8 تومن گیرت بیاد.
راستش من خودم امتحان نکردم. اما ظاهرا اگه شما ویندوز رو به هوم پریمیوم اپگرید کردید دیگه احتیاجی به دانلود ندارید. و باید با این دو کد ویندوز پریمیوم رو به التیمت تبدیل کنید:نقل قول:
FJGCP-4DFJD-GJY49-VJBQ7-HYRR2
342DG-6YJR8-X92GV-V7DCV-P4K27
دیگران که میگفتن کار میکنه، اما من شخصا امتحان نکردم.
فکر میکنم کد دوم همون کد اکتیویشن باشه، اگه کسی اطلاع دقیق تری داره لطفا کمک کنه :11:.
میشه شماره شو برام پ خ کن مرسینقل قول:
کسی رو این لبتاب نرم افزارهایی مثله spice v matlab نصب کرده بگه وضعیتش با اینا چطوره؟:20:
سلام
من درِ پشت نت بوک را باز کردم، همون محل اسلت رم هارو، اولاً رمی که روی دستگاه منه hynix هست و samsung نیست.
پشت در، یک تلق نقره ای رنگه که صاف نیست و یه جورایی مچاله شده و ناصافه، نمی دونم چرا اینجوریه، راستش یجورایی تعجب کردم.
می خواستم بدونم مال بقیه هم همینجوریه این تلق پشت در؟
و اینکه مثل رم خودش گیرم می آد؟
با سپاس
سلام دوستان. من امروز از سفر برگشتم.ایشالا توی هفته بعد میخوام این مدلو بگیرم
فقط 1 سوال.با چه سیستم عاملی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟؟
رمو از کجا خریدید؟؟؟؟
مدل رم برای من سامسونگ بود و بله یه تلق هست صاف نیست ولی اون طور که شما توصیف میکنید مچاله شده نیست و فقط انگار صاف گذاشته نشده.نقل قول:
اتفاقا من یکشنبه توی بازار رضا ورودی دوم وسط پاساژ یه مغازه هست 3 تا رم دو گیگ مدل hynix رو گذاشته مطمئنا داره هنوز
حتما مدل خودش رو پیدا کن حتی اگه مثل من یه هفته معتل بشید.(به خاطر دوال چنل شدن که خیلی مهمه)
همشون starter هستن البته مدل home premium هم داره که البته cpu ضعیفتری داره با کانفیگ e-350 بگیرید که قویترین کانفیگ هست (البته جدیدا سخت گیر میاد ولی گیر میاد)نقل قول:
سلام دوستان. من امروز از سفر برگشتم.ایشالا توی هفته بعد میخوام این مدلو بگیرم
فقط 1 سوال.با چه سیستم عاملی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟؟
رمو از کجا خریدید؟؟؟؟
ایران ولی الان دو تا مغازه داخل رضا هم اوردن دو گیگ را ... 4 گیگ راحت گیر میاد.(که البته دو گیگ بخرید بهتره)
یکی از دوستان تو همین تاپیک گفته بودن که matlab بدون مشکل اجرا میشهنقل قول:
مرسینقل قول:
البته اونقدرا داغون نیست تلقه ولی صاف نیست. شاید همشون اینجورین.
توی پایتخت گیر نمیاد رم 2 گیگ ؟