میخوام Type 59 بخرم!نقل قول:
Printable View
میخوام Type 59 بخرم!نقل قول:
کدوم گانه KV-2 بهتر جواب میده؟
ب نظرم همونی ک 152mm هست بهترینشون باشه چون ی بار منو ک kv1s داشتم با اون زد 810تا رو 0 کرد:31:نقل قول:
بازی جایزه ی Golden Joystick رو برده و حالا به همه 3 روز اکانت Premium هدیه میده
برای فعال کردن این جایزه باید کد GGWP رو در قسمت bonus code اکانتتون در سایت بازی وارد کنید
در ضمن این کد در نسخه اروپا تا 9 نوامبر و در نسخه امریکا تا 5 نوامبر اعتبار داره و بعد بی اعتبار میشه پس سریع باشید !
لینک خبر نسخه امریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر اروپا
بچه ها برای این ک ی تانکو آتیش زد باید ب کجاش زد من همه جارو امتحان کردم ولی نشد!
باید به موتور یا باک سوختش شلیک کنینقل قول:
جای موتور در اکثر تانک ها در عقب تانک و همه ی موتور ها یه عدد به عنوان احتمال اتش در اثر ضربه دارند که در توضیحاتشون نوشته
اما اگر به عقب تانک دشمن دسترسی نداری به پایینترین قسمت جلوی تانک ها شلیک کن که معمولا" armor کمی داره و ممکنه گلوله به موتور هم برسه
در مورد باک فقط در تاتک های روسی خارجی هست و شکل بشکه مانند داره مثل KV-1S که معمولا" با 1- 2 گلوله اتش میگره
سلام کسی بازی shaiya رو بلده لطفن بهم چت بده تو یاهو خاهش میکنم فقط یه مشکل دارم در راه انداختنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اگه خدا قبول کنه می خوام بزنم تو کار TD.
به نظر شما چه شاخه ای بهتره و ختم به خیر میشه؟
به نظرم شاخه آمریکا تا T95 بری خوبه .نقل قول:
حالا چرا تا T95؟مگه بعدیش چشه؟نقل قول:
از نظر من هر شاخه ای رو انتخاب کنی خوبه غیر از شاخه ی بدون کلاهک تانک ها امریکایی که همین T95 رو شامل میشهنقل قول:
دلیلش اینه که این تانک کندترین تانک بازیه و سرعتش به زور 13 تا میشه اونم رو اسفالت و به همین دلیل اگر arty پیدات کنه راه فراری نداری و کارت تمومه
تنها برتری این تانک armor زیاد ولی نباید گلوله های گلد رو دسته کم بگیری که حالا به سادگی قابل خریدنه
برتری هر کدوم از کشورها در تانک های TD :
روسها : damage بالا در tier 8 متوسط damage 750
المان : دقت و armor بالا در tier8 armor 200
فرانسه : دقت و سرعت و قابلیت مانور بالا در tier 7-10
امریکا شاخه ی کلاهک دار : سرعت بالا در tier های پایین مثل T49 , M18 و به دلیل وجود کلاهک در tier های بالا میشه مثل تانک های heavy باهاشون کار کرد مثل T30
امریکا بدون کلاهک : فقط armor
ممنون از راهنمایی دوستان.
جاتون خالی امروز توی تست سرور بازی میکردم از صبح.
TD هارم تست کردم.بهترین T110E4 هست.چون برجک داره .
بهترین مدیم T-62A هست.خیلی باهاش حال کردم.
آرتی تایر ۸ روسی بسیار دقیقه.اصلا میشه باهش AP زد.آرتی های دیگه مالی نیستن.
از تانک های هوی تایر 10 کلا خوشم نیومد.ولی IS-4 و IS- 7 خوبن.اصلا طرف maus , E-100 نرید!
یه شاخه هوی جدید به آمریکا اضافه کردن.اخرین تانکش T57 Heavy هست.اوتولودر داره.ارمورش بد نیست ولی سرعتش کمه.تو در گیری نزدیک اوتولودرش که خالی بشه کار آدم تمومه.مثل اون فرانسویا نمیتونه فرار کنه.
کلا باحال ترین تانک بازی T-62A.
البته اینا صرفا نظرات من بود.
آقا من بخوام type 59 بخرم چیکار باید بکنم؟:sq_8:
آقا من IS دارم الان میخوام IS-3 بگیرم نقره کم دارم
میخوام type 59 بگیرم تا باهاش نقره جمع کنم میشه راهنماییم کنید چطوری میتونم بگیرم؟
سرورمم آسیایه
اگه تو سرور آسیا Type 59 میفروشن پس خوش به حالت.نقل قول:
برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مقدار کافی ugc بخر.بعد با چیز پی ان برو تو سایت worldoftanks گلد بگیر.بعد حالشو ببر!
نمیفروشن دیگه داداشنقل قول:
هیچکس بلد نیست چجوری میشه خرید؟:sq_3:
شاید بعدا دوباره بیاد تو store ولی الان نمیشه خرید.
مرسی از راهنماییت داداش
میشه طلای ی اکانتو ب ی اکانت دیگه انتقال داد؟?؟
نه نمیشه از هیچ اکانتی گلد را به اکانت دیگه انتقال داد
به نظر من بهترین تانک heavy در بازی t110e5 هست از هر نظر عالیه
ممنون برای جوابتنقل قول:
کسی خبر نداره ک این کلن p-a تو سرور آسیا هس یا سرور آمریکان؟؟؟:n13:
ایران سرور نمیزنه ؟ با این ms زیاد حال نمیده . تو بازی از همه که میپرسم چند میده به شما میگن 70 -60 -80 :n14:
برا من بهترین حالت 230 میده:n29:
خبری از بازی افلاین این بازی هست ؟ بشه لن بازی کرد !!!؟:n04::n02:
kv-5 اومده تو گیفت شاپ.هر کی می خواد بخره زود باشه.
سلام...
کسی میتونه واسم gold بخره؟
خودت بخری مطمئن تره.
چطوری بخرم؟
با ultimate game card میتونی بخری.
مگه تو ایران هم میفروشن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
می شه بگید اگه یه ساعت این بازی رو انجام بذی چه قدر از ترافیک رو مصرف می کنه؟
حدودا" 10 مگنقل قول:
سلام ، چندتا سوال در مورد بازی داشتم!
downloader این بازی قابلیت resume داره؟ حتما باید از downloader خود سایت بازی رو دانلود کرد؟
بازی چندتا سرور داره؟
max lvl بازی چنده؟
بازی donate ویا V.I.P داره؟ چه چیزهایی رو میشه donate کرد؟
دانلود این بازی به صورت تورنت انجام میشه.همیشه میشه resume کرد.نقل قول:
بازی 4 تا سرور داره:آمریکا،اروپا،روسیه و جنوب شرق آسیا.
max lvl=10
donate و V.I.P هم داره.توی سایت بازی قسمت Gift Shop میشه برای هر پلیری پول یا تانک یااکانت Premium فرستاد.البته آپشناش هر چند وقت تغییر میکنن.
سلام
قابل توجه بعضی دوستان که نمیدونن :
( منم نمیدونستم . حالا میدونم:n02: )
یه تیک در ادرس زیر هست که باید برداشته بشه .
Menu --- settings --- game -- Enable battle recording
چند روز پیش من داشتم با این قسمت ور میرفتم که نگو تیک اینو زدم . از اون روز من تو بازی مشکلی پیدا کرده بودم وقتی زوم میکردم صحنه تیکه تیکه میگرفت . البته نمیدونم چرا lag هم بیشتر شده بود . خلاصه گفتم شاید یکی مثل من شده باشه و من کمکی کرده باشم
در مورد کلن وار میشه توضیح بدین دوستان؟
برا خرید این 300000 میگیره . خب حالا 10 گلد چیه پس . یعنی باید هر سری که بتل میدم باید گلد بدم ؟
یعنی برای برداشتن این قطعه از روی تانک باید 10 تا سکه طلا خرج کرد.نقل قول:
با سلام
در مورد کلن وار باید بگم که اکثر کلن ها یا همون اتحاد هایی که تشکیل میشه برای شرکت در کلن وار هست یعنی رییس اون کلن که اصطلاحا بهش میگن Commander هر جای نقشه و هر کشوری رو که دوست داشته باشه میتونه روش لند بذاره یعنی به صاحب اون منطقه اعلام جنگ میکنه و در ساعت مشخص باهاشون میجنگه ودر صورت برنده شدن اون منطقه مال خودشون میشه و هر 24 ساعت اون اندازه گلدی که روی اون منطقه که از قبل مشخص هست به حساب Commander واریز میشه البته تا زمانی که بتونن اون منطقه رو نگه دارن و این نکته رو هم بگم برای گرفتن اولین لند باید از راه دریا وارد بشید و نمیشه یهو مثلا برید وسط کشور روسیه لند بذارید.
خب پول خرج میکنی میزاری برا چی برداری که تازه براش گلد هم مصرف کنی.
ضمنا قیمت گلد به پول ایران چقدره و از کدوم بانک میشه اقدام به خرید کرد